Wij gaan niet opzij

Vanavond exclusieve verkoop eerste 500 nieuwe thuistenues in Grote Kerk

Das Phantom

Wie als een van de eerste over het nieuwe thuistenue van NAC wil beschikken, moet vanavond richting de Grote Kerk gaan. Daar worden van 18:00 tot 21:00 uur de eerste 500 shirts verkocht tijdens een exclusieve verkoop.

NAC presenteerde vandaag de nieuwe tenues voor komend seizoen. Op het gele thuisshirt en het witte uitshirt preikt dit jaar de Grote Kerk van Breda op de borst. Het is een onderdeel van de grotere samenwerking die de Grote Kerk en NAC een aantal weken geleden wereldkundig maakten. 

Vanavond zijn de eerste 500 shirts dus te koop in de Grote Kerk. De shirt zijn te verkrijgen in de kindermaten 122 - 128 - 140 - 152 - 164 en voor senioren loopt de matentabel van S tot en met XXL. Kinderen betalen een prijs van €59,99 en voor volwassenen komt daar tien euro bovenop: €69,99. 

Voor vanavond telt op=op. Wie mis grijpt hoeft niet lang te treuren. Vanaf morgen is het thuistenue ook te koop in de fanshop of via de online kanalen van voetbalshop.nl. Het witte uittenue wordt vanaf de open dag verkocht. 

Bron:
B-Side Rats, NAC, GiG.nl
16 Reacties
80   1  
D'n Klaagmuur

Zo zie je maar, goedkoop = duurkoop, ook als het om kledingsponsors gaat

De inkoopprijs van Nike zal zeker duurder zijn dan die van Legea, maar de professionaliteit die Nike met zich meebrengt door voor het eerst vóór het einde van het seizoen shirts al klaar te hebben, telt vele malen zwaarder mee.

Je kan zien dat de groep NAC=Breda uit goede ondernemers bestaat, die verder kunnen denken dan enkel besparen op wat kosten.

We worden eindelijk eens proffesioneel! Klasse!

39   1  
RBConNACted

Prachtige shirts!

Ik bestel normaal eigenlijk nooit echt shirtjes, maar deze vind ik wel bijzonder mooi!
Gaat zeker gekocht worden!

80   1  
D'n Klaagmuur

Zo zie je maar, goedkoop = duurkoop, ook als het om kledingsponsors gaat

De inkoopprijs van Nike zal zeker duurder zijn dan die van Legea, maar de professionaliteit die Nike met zich meebrengt door voor het eerst vóór het einde van het seizoen shirts al klaar te hebben, telt vele malen zwaarder mee.

Je kan zien dat de groep NAC=Breda uit goede ondernemers bestaat, die verder kunnen denken dan enkel besparen op wat kosten.

We worden eindelijk eens proffesioneel! Klasse!

30   1  
Habe

Ruim voor de zomervakantie, zelfs voor einde competitie, zijn de nieuwe shirts al te bestellen.
Op deze manier kan iedereen het nieuwe shirtje mee op vakantie nemen en de hele zomer dragen!!! I.p.v. dat je ergens tegen de winter het nieuwe shirt pas kan ontvangen. Dit moet wel een positieve invloed op de verkoop hebben. Complimenten!!!

8   5  
Theoden King

Voor zover te beoordelen ziet het er goed uit. En ook de mouwen weer in dezelfde kleur, zoals het hoort. Laat die fout van dit seizoen nooit meer gemaakt worden!

17   1  
Fritske d'n Olifant

Wat Habe zegt wordt al zo lang geroepen door alles en iedereen binnen NAC. Hoe vaak speelde NAC zijn eerste oefenwedstrijd wel niet met de oude shirts en waren de nieuwe shirts voor de supporters pas vanaf de open dag verkrijgbaar? Als je meer wil halen uit je merchandising moet je ervoor zorgen dat je nieuwe shirts voor het einde van het lopende seizoen gelanceerd worden. De mensen die door NAC = Breda bij de club zijn gehaald hebben eindelijk deze handschoen op gepakt. Hulde!

Wat het shirt betreft, niet persé heel mooi, maar wel super iconisch. Hopelijk zorgen de mannen van unsere Peter ervoor dat we over een paar weken allemaal met een grote toren rondlopen 😉

15   1  
Ouwkus

Deze zomer in Valencia, Istanbul en New York het nieuwe NAC shirt mee.
Lekker hoor👍👍👍

17   0  
Yellow army

Garbett blijft yes

15   0  
RaraNAC

Hoe lang is dit geleden???

Wij NAC supporters zijn al blij als het shirt op tijd binnen is.

Wat een armoe hebben we toch gehad afgelopen jaren…

#theonlywayisup

5   0  
Wanny

@ BSR Redactie

Kunnen jullie na het weekend eens bij NAC navragen hoeveel shirts er deze week verkocht worden?

Ben daar wel benieuwd naar. Kunnen er zomaar 1,000 zijn.

8   2  
Geelzwartwit

Met de grote kerk erop is het haast een speciaal nacompetitie shirt. Hoe tof zou het zijn als promotie en shirt samengaan. Staan we straks aan de kerk op de grote markt met een smile van oor tot oor.

Zou het in iig een iconisch promotieshirt vinden. Dan mogen ze van mij in augustus nogmaals een geel zwart wit basis shirt uitbrengen voor in de ere

8   3  
Vak B

Van mij had de toren in het midden gemogen zonder dat Nike logo er door, maar leuk concept!

7   2  
Adnac

Voor alle mannen: wat een mooi moederdag cadeau.

5   3  
Tonn

Mooi shirt , jammer van het Nike embleem door de kerktoren.

4   2  
Maarten

Broekbollend.

6   0  
Gilze

Erg gaaf deze shirts, niet perse veel mooier of minder mooi maar met een hele speciale tint door de Kerk er in te verwerken, super vet! Iemand al een sneakpeak van een 3e shirt?;)
Persoonlijk lijkt t met wel een keertje leuk om volledig uit de comfortzone te gaan met t 3e shirt.

8   2  
Sia

Een derde shirt zou gewoon geheel zwart met een gele kerk en andere accenten moeten zijn. Dus het thuis shirt maar dan met de omgekeerde kleurstelling. Hoe stoer zou dat shirt zijn?!

Laad alle berichten na dit bericht in