Wij gaan niet opzij

'Velanas gewoon in de basis, Kaied en Banzuzi op de flanken'

Das Phantom

Ody Velanas staat vanavond om 20:00 uur gewoon in de basis bij NAC. Met de aanvoerdersband om zijn linkerarm. Dat meldt BN DeStem deze ochtend op basis van een bezoek aan het trainingscomplex gisteren.

Volgens de krant heeft NAC Velanas "een riante aanbieding" gedaan, maar wil hij ondanks dat niet bijtekenen in Breda. Het contract van Velanas loopt deze zomer af en de spelmaker mag daarom ook met andere clubs onderhandelen over zijn toekomst. 

NAC zit met de situatie in de maag, volgens de krant. Maar trainer Peter Hyballa stelt gewoon de b este spelers op die hij tot zijn beschikking heeft, aldus DeStem. Mocht van hogerhand worden besloten om actie te ondernemen, zal de Duitser zich daarin schikken. 

Nieuwe flanken 
Hyballa begint morgen dus met de topscorer in de basis. Verder mogelijk een aantal verrassingen, weet de krant. Kaied mag gelijk zijn opwachting maken in de basis, ook omdat Ómarsson ziek is geweest deze week. "Kaied is fit. Hij is een trainingsbeest en heeft een goede actie." Aan de rechterkant krijgt Banzuzi mogelijk de voorkeur boven Herrmann. 

De verwachting is ook dat Wernersson na zijn invalbeurt vorige week nu een plek bij de eerste elf gaat krijgen. Verder sluiten Vet en Antonia weer aan bij de wedstrijdselectie. 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Vorig bericht
Liveblog: ADO Den Haag - NAC 234 reacties
Terug naar overzicht
58 Reacties
112   7  
Koeieuier

Ben benieuwd naar Kaied, van wat ik nu op YT heb gezien lijkt het me een leuke speler om naar te kijken met een mooie actie in huis. Daarnaast goed dat Velenas gewoon speelt, het contract en het seizoen lopen nog en we moeten tot die tijd onze beste spelers opstellen.

Drie punten en niks anders vanavond!

Hup NAC

112   7  
Koeieuier

Ben benieuwd naar Kaied, van wat ik nu op YT heb gezien lijkt het me een leuke speler om naar te kijken met een mooie actie in huis. Daarnaast goed dat Velenas gewoon speelt, het contract en het seizoen lopen nog en we moeten tot die tijd onze beste spelers opstellen.

Drie punten en niks anders vanavond!

Hup NAC

73   7  
Naccer

Of Velanas nou wel of niet speelt, hij gaat toch niet bijtekenen. Dan kun je hem net zo goed opstellen en hopen dat hij er nog het maximale eruit haalt dit seizoen.

24   3  
Jung-yoon Noh

Ben heel benieuwd wat deze avond gaat brengen. Een tegenstander waar we vaak van verliezen maar heb een goed gevoel er bij. Kijk uit naar Kaied en Velanas. Ook Wernersson is een hele wedstrijd aan het werk zien

19   6  
Koeieuier

Ik ben ook benieuwd wie er in de spits mag starten? Kan Boere al spelen?

Jammer dan van der Sande geblesseerd is, lijkt me een leuke en interessante strijd om deze positie. Altijd goed om iedereen op scherp te zetten.

45   0  
Antonio B

Zolang velanas gewoon blijft presteren mag hij van mij spelen en ook basis staan. Zodra die er niks van bakt gelijk wisselen en onze toekomstige jongens laten voetballen.

Ben het overigens volledig eens met hyballa, gewoon de beste opstellen.

15   8  
Ivo

De komende 2 wedstrijden kunnen we met iets minder druk nieuwe spelers inpassen. Den Haag uit wordt een lastige pot, maar de druk ligt vol op ADO. Het is een fysieke ploeg met een paar gevaarlijke aanvallers.

Daarna krijgen we de bekerpot tegen Heerenveen. Dan ligt de druk ook niet op NAC. Goede momenten voor Hyballa om wat te experimenteren met opstelling en spelers.

Ik ben blij met een puntje, dan kunnen we na de bekerpot tegen Heerenveen de draad weer oppakken thuis tegen Graafschap en uit tegen Jong FC Utrecht. Dan moeten we weer punten pakken.

30   2  
ECG

Met ADO hebben we nog een appeltje te schillen.Dat gaat lukken als we Verheydt aan de ketting leggen!

34   7  
Eastwood

Terecht dat Velanas speelt. Snap de hele ophef niet. Een speler die z’n waarde al meerdere keren bewezen heeft, soms onzichtbaar en soms doorslaggevend. Wat een onzin om spelers die eventueel vertrekken niet op te stellen, daar schiet je jezelf mee in de voet en de speler benadeel je ook.

35   23  
Andre vermeulen

Omarson heeft zich snel aangepast bij NAC door een paar dagen ziek te zijn.Hebben we dat al gehad.

15   1  
fvf6

Een winnende trainer heeft altijd gelijk

16   70  
Real Robert

Onze centrale verdedigers tegen Verheydt.
Al haal je 20 nieuwe spelers, met het huidige verdedigingscentrum krijg je gewoon een pak slaag.
Als Vet meegetraind heeft gewoon opstellen.
Daarbij zal linksback van ADO vrije doorgang hebben
met de Banzuzi, die nog geen lantaarnpaal voorbij komt en altijd zijn man laat lopen.
Jammer allemaal.

19   2  
Ouwe Spionkop

Kleine aanvulling nog is dat nieuwe aanwinst Garbett een knieblessure heeft en ook niet speelt.

22   5  
Haagse Beemden B Side

Blij dat Velanas gewoon speelt vanavond! Zeer benieuwd naar Kaied en Banzuzi op de flanken, Banzuzi nog altijd zo jong en vond hem vorige keer zeer sterk invallen. Blijft toch nog altijd een potentiele goudmijn ook vanwege zijn deelname bij de nationale jeugdelftallen.

Als ze vanavond niet Ado de kans geven om die voorzetten te geven en mocht er een voorzet komen en ze Verheydt niet weer op 1,5 meter staan te dekken heb ik er alle vertrouwen in vanavond!

Hup NAC

14   1  
Wanny

PH zal na 2 weken in dienst te zijn nog druk bezig zijn om te inventariseren wat we allemaal hebben en wat de beste formatie is. Daarbij zijn er ook nog jongens die niet beschikbaar zijn en een paar die pas recent aan de selectie zijn toegevoegd

Dus ik verwacht de komende tijd nog wisselvalligheid en dat er richting komend seizoen meer jongens gaan afvallen.

Ze kunnen vanavond zomaar met 3-1 verliezen en dan volgende week Heerenveen erop leggen.

17   5  
Ben de Gaijgek

Vanavond winnen in Den Haag.
Een boze Advocaat langs de lijn.
Dat zijn mooiste di(c)kpics.

13   2  
Steven

Hup nac 3 punten meenemen uit den haag

32   9  
H.V.M.

Velanas is achter de schermen natuurlijk al lang rond met een club.
Op dat voor NAC begrippen 'riante' salaris zit hij dus niet meer te wachten.
Bij zijn volgende club zal het blijkbaar nóg rianter zijn.

Wij supporters blijven onze club trouw "Till Death Do Us Part".
Voetballers blijven slechts passanten met vaak iets te veel egoïstische trekjes.
Wat Velanas en Co nu uithalen verdiend niet de schoonheidsprijs, maar verboden is het allemaal niet.
Zolang hij duidelijk van waarde is, laten spelen.
Levert hij even niet, dan is de bank voor hem in zicht.

Als ze vanavond die bebaarde stukadoor Verheyd kort dekken en eens op het juiste moment een flinke schouderduw uitdelen is ie een stuk minder gevaarlijk.
Een schouderduw is namelijk niet verboden, dus beter niet op drie meter dekken.
Overigens is die bouwvakker de laatste tijd behoorlijk uit vorm.
Vaak is NAC dan een club die zo'n speler even snel in het zadel helpt.
Hopelijk vanavond niet dus.
Overigens kan het ook geen kwaad om de voorzet er vroegtijdig uit te halen.

15   4  
RV

Wel verrassend met Banzuzi en Kaied op de flanken, lijkt erop alsof Hyballa voor die positie vooral kiest voor spelers met loopvermogen en bereidwilligheid om vroeg druk te zetten. Ben benieuwd, voor Banzuzi is het in ieder geval niet echt zijn traditionele positie (laten we hem wel blijven supporten als hij het op die plek even wat minder doet, hij legt genoeg energie in de wedstrijd).

Laten we verder hopen dat "de posities van hogerhand" ook verstandig zijn en nu even kiezen voor hetgeen er sportief op het veld moet gebeuren. Hyballa heeft het in ieder geval begrepen en stelt de 11 beste op. Als Velanas het even niet laat zien of mentaal afwezig is dan kan Hyballa altijd nog anders beslissen. Wat mij betreft bepaalt de trainer de opstelling, niet de mannen op het pluche (tenzij de situatie onwerkbaar is maar dat lijkt me niet).

21   3  
D'n Klaagmuur

Heel benieuwd naar vanavond. Ondanks dat ADO het niet best doet zie ik dit als de eerste échte test over waar we nu staan. Uitwedstrijd tegen één van de grootste clubs van de KKD. Als we deze winnen zitten we echt op de goede weg.

Hup NAC!

9   9  
Noadhugodver

Een talentvolle buitenspeler, met afro, die het op de trainingen goed doet. Waar heb ik dat nog meer gehoord😉

7   1  
Vak G 1912

Gewoon de beste 11 opstellen lijkt mij niet meer als normaal. Misschien dat hij bij het behalen van playoffs/promotie wel anders denkt en wil blijven

8   65  
steven73

Je speelt met de beste spelers en stelt Banzuzi op ?? er klopt hier iets niet

27   9  
Jung-yoon Noh

@steven73

Even geduld nog maat, je hebt zo weekendverlof

24   20  
Arie

Dat mensen met droge ogen beweren dat Velanas doorslaggevend is gaat mn pet te boven. Doorslaggevend in het rechterrijtje is niet doorslaggevend.
Als linksbuiten ook aan de voet gestaan van genoeg tegendoelpunten, omdat hij vertikte mee te verdedigen.
Een hattrick in een grote overwinning is ook geen spektakel. Plus hij neemt de pingels.

13   3  
henkietenkie076

prima, een van je waardevolste spelers en die stel je gewoon op als hij in vorm is.

Ben erg benieuwd naar vanavond. Verheydt uitschakelen en dat doe je door ADO geen voorzetten te geven. Kan mij in de thuiswedstrijd herinneren dat hun rechtsback continu kon opstomen en kon voorgeven. de Flanken van ADO moet je niet laten voetballen.

HUP NAC!

8   8  
Arie

Daar heb je het al HenkieTenkie. Hun rechtsback kon opstomen. Wie was daar verantwoordelijk voor? Velanas.

8   1  
henkietenkie076

@ arie

daar heb je het mis. Velanas speelde die wedstrijd achter de spits, linksvoor stond toen de Rooij ;)

13   2  
JdeH

@Arie, NAC heeft nogal wat pingels mogen nemen dit seizoen..

24   2  
Bogdanovic

Mag hopen dat ze Vet ipv Besselink opstellen tegen Verheydt

28   8  
Tony93

Wat ik mezelf afvraag bij enkele reageerders hier die nu afgunst hebben voor het handelen van Ody richting NAC mbt zijn contract.
Volgens mij is een klein beetje begrip voor die gozer wel op zijn plaats, ik begrijp heel goed dat sommige supporters nu het gevoel hebben dat hij NAC links laat liggen, maar denk eens heel goed na wat jij zelf zou doen in de schoenen van Ody.

Die jongen heeft ervaring binnen verschillende jeugdelftallen van het NL'se team, heeft een prima jeugdopleiding genoten bij o.a FC Utrecht. Ook heeft hij in een van de slechtste NAC teams van de afgelopen decennia toch weten te bewijzen een meerwaarde te zijn op het veld.
Wanneer jouw contract afloopt bij je huidige werkgever en er is iemand die jou benaderd voor een evt functie bij concurrent of iets dergelijks en daarbij sterk verbeterde voorwaarden en toekomst perspectief kan bieden dan je huidige werkgever, dan is het logisch dat jij niet gaat verlengen bij je huidige baas.

In de voetballerij is dit gegeven haast een MUST omdat je als beetje prof voetballer toch weer terug wil naar het niveau waarin je opgeleid bent. Ody is 24 jaar, heeft gewoon uitstekende statistieken als speler van NAC afgelopen 2 seizoenen en heeft verder geen binding met de club.
Hij voelt ook wel aan dat hij op dit moment zijn kans moet pakken wanneer het voor hem duidelijk is wanneer clubs als Sparta etc in linkerrijtje eredivisie nu al interesse tonen.

De enige waar je in mijn ogen terecht boos op kan zijn, zijn de oude eigenaren en directeuren (of gebrek daaraan) die te laat hebben ingezien dat ze met deze jongen prima geld hadden kunnen verdienen wanneer ze hem voor afgelopen 1 januari 2023 al een stevig verbeterd contract hadden aangeboden.
Nu dus veel te laat met handelen, zaakwaarnemer heeft waarschijnlijk al iets moois voor hem in petto voor het volgende avontuur(waarschijnlijk Sparta) dus het enige wat ons rest is hem nog te steunen voor de tijd dat hij er nog is en hopen dat hij er nog het beste uit gaat halen om wellicht een nog mooiere transfer te forceren naar bijv. de Ere of buitenland.

Niet meer dan logisch wat mij betreft, zakelijke beslissing die waarschijnlijk elke profvoetballer neemt met een aflopend contract.
ODY dank voor je inzet en je goals in het shirt van NAC, mijn zege heb je om gewoon tot het eind seizoen te blijven staan en door de voordeur te vertrekken met hopelijk een zinderende eind van de play offs.

HUP NAC!

HUP NAC.

6   32  
Reflektor

Ben eigenlijk meer benieuwd naar omarsson want die was niet best tegen az.

20   7  
Naclover

mensen geef spelers wat de tijd. beselink is een talent laat hem ook soms falen hoort bij een proces misschien speelt die vanavond de pannen van het dak. en banzuzi moet je niet hele tijd kritiek geven is een jonge die keihard werkt. laat ons maar verassen. ik verwacht zelf een kleine nederlaag of gelijkspel, want de supporters zijn er niet. maar alles kan ADO is ook geen barcelona

27   1  
Karel de grote

Reflector

Omarsonn heeft weinig gespeeld. Is net 1 week binnen en wordt linksbuiten gezet terwijl hij spits is.

Wat verwacht jij dan? Mijn god sommige mensen😅

11   7  
Bas

@Tony93
Ik zie niemand afgunstig reageren.

Het is zijn goed recht om zijn contract niet te willen verlengen. Bij NAC staat echter nu veel in het teken van het komende seizoen. Velanas is er dan niet meer. Ik kan me voorstellen dat Velanas nu sneller gewisseld zal worden bij een voorsprong om te zorgen dat de spelers die er volgend jaar nog wel zijn zich voldoende ontwikkelen. Er zijn veel aanvallende versterkingen gehaald en er zijn ook wat jeugdspelers die zich kunnen ontwikkelen. Mochten er spelers stappen maken waardoor zij ongeveer gelijkwaardig aan Velanas worden dan kan ik me voorstellen dat Velanas minder gaat spelen of zelfs vanaf de bank zal moeten beginnen. Ook lijkt het me met de huidige selectie niet meer nodig dat Velanas alle penalty's, vrije trappen en corners neemt. Er zijn genoeg spelers die dat op hetzelfde niveau kunnen. Wil niet zeggen dat Velanas geen vrije trappen ed. mag nemen, maar de periode dat hij alles nam zou voorbij moeten zijn.

Alles moet weer in het teken van NAC staan. Het doel is niet om de statistieken van Velanas zo goed mogelijk te krijgen. Als er ergens een win-win is, prima, maar NAC wil zoveel mogelijk punten halen en spelers beter maken. Het belang van NAC moet weer op één staan.

9   46  
Van Flieger

Blijkbaar ligt er geen druk op de veruit grootste club van de KKD die op een beschamende 9e plaats staat. N=B adepten die al voorsorteren op een nederlaag vanavond en dat 'niet erg' vinden. Schei toch uit zeg.

11   1  
Vliegende hollander

Ik snap dat nac in de maag zit met velanas,hij wilt niet bij tekenen ......komt er natuurlijk ook bij dat ....m.steyn....hem.graag naar sparta had willen halen,goed dat nac daar voir is gaan liggen met een hele grote vraagprijs.

15   2  
BVS

Als iemand het talent uit Banzuzi kan persen en gaat presteren dan is het Hyballa wel. Ben erg benieuwd vanavond, hij was goed getergd na zijn goal als die dat eens kan omzetten. We gaan het zien.

En zoals eerder al gezegd, dit soort jongens zijn in potentieel heel veel geld waard. Geld dat NAC hard nodig gaat hebben in de komende 5-10 jaar.

11   5  
Ivo

@Flieger

Onze laatste wedstrijden tegen ADO waren een drama. Het verhaal van de mannen tegen de jongens. ADO dat zuigend en sarrend de punten pakte.

Ik vrees dat wij met onze jonge verdedigers weer nat gaan tegen o.a. die Verheydt. Er is altijd wel een corner of vrije trap waar hij zijn hoofd tegenaan kan zetten. En bij ons altijd wel een verdediger of keeper die net niet goed staat.

Dus tja, ik heb er dit keer wat minder vertrouwen in. Een puntje, daar teken ik voor. Als we thuis de punten pakken en uit de schade beperken, dan halen we de playoffs.

8   5  
Tony93

@Bas,
Klopt je hebt gelijk, ik was in mijn enthousiasme van de nieuwelingen in dit nieuwsbericht al doorgescrolled om een kijkje te nemen, maar had het eigenlijk onder het bericht van gisteren moeten plaatsen aangezien er daar toch wel degelijk reageerders zijn die claimen dat het beter is om hem niet meer op te stellen of boos zijn op de zaakwaarnemer bijv. etc.

Om terug te komen op jouw reactie, snap ik enigzins wel wat je zegt en dat NAC bij spelers op 1 hoort te staan en dat de club hierin ook beslissingen moet nemen is duidelijk.
Anderzijds ben ik het ergens ook niet helemaal met je eens, maar dat moet kunnen hoop ik.
Waar ik het oneens mee ben is dat aangeeft dat het bijv. niet meer nodig is voor hem om alle vrije trappen en/of pingels nog te nemen of dat NAC nu niet meer gebaat zou zijn bij zijn statistieken.
Als er op de trainingen aandacht aan besteed is en er daar volgens de coach/leiding is besloten dat Ody daar de beste man voor is, dan lijkt het me best onnodig om dat aan te gaan passen omdat die jongen vooruit wil kijken en wellicht een stap omhoog wilt.

Het zou wat zijn dat als je straks wel op een of andere manier in de play offs terecht komt en je een beslissende pingel krijgt in de laatste minuut of iets vergelijkbaars, dat je dan niet je beste speler selecteert die op de trainingen miss wel wekelijks bewijst elke pingel of vrije trap erin te kunnen leggen. Ik denk dat je zulke situaties wel wilt en moet voorkomen in cruciale fases van het seizoen.
Anderzijds zeker met je eens over door selecteren wanneer deze kans zich aanbiedt en er andere spelers zijn op die positie die ook wat extra's kunnen brengen. Maar de andere kant is naar mijn mening toch het belangrijkste, welke spelers hebben wij in de selectie op dit moment die beter functioneren dan Ody op de flanken of zelfs op de 10 positie, zeker nu Jort ook geblesseerd is komende tijd.
Ik denk persoonlijk echt niet dat er spelers zijn in deze selectie die zich zo sterk ontwikkelen op die posities als Ody dat afgelopen seizoen heeft gedaan.

We gaan nu de laatste 2 periodes in om ons als club nog enigszins goed te positioneren voor een plek in de play offs, dan lijkt mij dat je als NAC zijnde de keuze maakt om jezelf zo sterk mogelijk te presenteren en dat is mijn ogen met deze selectie toch echt met Ody in de basis.
Dat dan ten kostte gaat van wellicht een jeugdspeler op dit moment is dan idd jammer, maar naar mijn inziens moet het toch echt om kwaliteit van de spelers op het veld gaan en niet om dat ene talent wat nog geen ervaring heeft en nog moet wennen aan het niveau, ik denk dat we dat allemaal vorig seizoen wel hebben gezien met de "talenten" toen(denk aan Neelen,Van Schuppen,Mashart etc)

Maar goed, dat is mijn mening alleen maar en ik respecteer ieder zijn eigen wens daarin.

20   4  
TheBeek

Je beste speler gewoon opstellen tot het einde van dit seizoen en verder geen domme dingen gaan doen!

Dat die jongen sportieve en natuurlijk ook financiele ambitie heeft kan je hem moeilijk kwalijk nemen.

Zo werkt het nou eenmaal in de voetballerij.

Het zou complete waanzin zijn als je hem een half jaar laat verpieteren op de bank. Daar heeft hij niks aan nac ook niet.

12   3  
Papegaai

En terecht Velanas in de basis. Gewoon beste opstelling opstellen! Bijtekenen of niet, hij heeft z’n eigen netjes gedragen in z’n nac periode en hij is duidelijk over z’n toekomst, hij laat nac niet in het ongewis!

13   5  
Van Flieger

Vanavond komt er veel tactiek bij kijken. Als je nu achteruit gaat lopen en gaat zitten wachten tot ze de voorzet op Verheydt geven dan wordt het een stevige nederlaag. Ook de lange bal tussen Velthuis en de linksback in is vaak een zekerheidje voor iedere tegenstander. Het enige recept tegen ADO kan alleen maar aanvallen zijn. Zij zijn achterin ook een gatenkaas dus daar moet je het zoeken.

22   14  
Scheppioni

Met Ody starten, maar niet renderen dan ook wisselen......verder benieuwd naar Kaied en Garbett, verder Banzuzi op de vleugel ???
We gaan het zien....drie punten bij dat ado mee naar ons moi BREDA !!!⚽️⚽️⚽️💛🖤

12   0  
Nr. 12

Het kan wel eens een doelpuntenfestijn worden vanavond. De verdediging is aan beide kanten niet waterdicht, dus de ploeg met de meeste aanvallende intenties gaat winnen vanavond. Ik gok op team Hyballa!

8   2  
Theoden King

Ben benieuwd. Ik verwacht nog geen wonderen in de tweede wedstrijd van Hyballa, al mogen de nieuwe aanwinsten zich wel laten gelden natuurlijk.

Ik hoop voorzichtig op een kleine overwinning.

5   0  
Breda F2

Al staat pipo de clown In het veld als ze maar strijd leveren en de 3 punten meenemen.

8   1  
La matanza

We gaan gewoon de derde periode winnen

4   16  
Cees-2

Scheppioni: Waarom noem jij nou net Velanas? En als een andere speler slecht speelt? Krijg jij nog duimpjes omhoog ook, hoe zielig kun je zijn.

8   3  
Bas

@Tony93
Je hebt heel veel woorden nodig voor semantische discussie. Maar geen idee waar je het uiteindelijk oneens mee bent. Voorlopig is Velanas de beste op zijn positie maar dat hoeft niet zo te blijven als iedereen fit is. En met alle nieuwe smalen zou het me niet verbazen als er nu spelers zijn die beter zijn in dodespelmomenten. Daar blinkt Velanas niet in uit zoals een Haye of een SvH. Het is alleen maar goed dat er eindelijk wat concurrentie is voorin.

3   2  
Fritske d'n Olifant

Terecht dat PH gewoon de beste 11 opstelt. Ik vind de houding "Niet bijtekenen is niet spelen" vanuit NAC heel kinderachtig. Je hebt iedere contractspeler gewoon nodig en al helemaal als het doel is om play offs te halen en daar een prestatie weg te zetten. Als Ody nou het groepsproces frustreert of slecht speelt dan vind ik het een ander verhaal, maar nu een mindere speler opstellen ten koste van Ody terwijl je nu allemaal lastige tegenstanders krijgt zou ik super onprofessioneel vinden.

3   11  
Fred1

Plotseling schijnt hier op de site een hele vreemde Banzuzi verheerlijking te ontstaan.
BN de Stem suggereert een opstelling, lees Blanco geeft zijn voorkeur aan, en iedereen loopt achter de fanfare aan.
Het lijkt me toch niet logisch dat een speler ( Herman ) die 3 wedstrijden op rij scoort en relatief snel is wordt vervangen door iemand die zo langzaam is als dikke stront en gewoon weigert om 100% arbeid te verrichten.
En die toevallig met zijn hoofd tegen een niet te missen voorzet aan liep tegen jong AZ.
Zoals men hier al eerder aangeeft hij verdedigt geen meter mee dus het wordt dan op links een doorgangshuis.
Ik kan me niet voorstellen dat Hyballa dit risico neemt, zo ja is dat de eerste tegenvaller als ik voor mezelf spreek.
Wordt onderhand wel moe van die suggestieve opstellingen van Blanco.
Gisteren maakt hij een verhaal over de blessure van v d Zanden dat die er een aantal weken uit licht om hem vervolgens in het zelfde artikel in de opstelling te zetten.
Het gaat er op lijken dat hij zijn eigen paaseieren kan verstoppen.
Het heeft bij mij lang geduurd maar hij gaat ook mij een beetje irriteren.

0   4  
Tony93

@Bas

Dan heb ik waarschijnlijk alsnog niet genoeg woorden gebruikt om jouw uit te leggen dat ik het dus gewoon oneens ben met je kortzichtige stelling dat hij nu niet meer alle pingels en vrije trappen etc hoeft te gaan nemen nu hij weg wil....

Terwijl hij dus binnen gesloten deuren wel naar voren is geschoven als zijnde meest geschikte man om vrije trappen te nemen.
En ook niet over je mening om hem nu eerder te gaan wisselen wanneer je eigenlijk nul komma nul concurrentie voor hem hebt..
Kaied heeft nog geen minuut gespeeld en moet zich in alles nog bewijzen.
Ody is ook beter dan Kaj of onze Antonia op de flanken.

Dus ik vind het kortom gewoon geouwehoer dat je hem niet op zou stellen of anders zou behandelen terwijl je niks beters hebt.

2   1  
Magyar NAC

Ik wens NA C heel veel succes toe. En wat zal ik lachen als de uitslag positief is. Jongens leer eens geduld hebben. Zoveel nieuwe spelers, die veel potentie hebben, we zullen zien. Een opmerking aan de vlieger rot op vervelend mannek6. Hup NAC.

3   1  
Teun

Vanavond de 3 punten !!!

1   1  
Dos

Wat een gezeur over Velanas.
Hij kan nog de belangrijkste speler worden dit seizoen om dan vervolgens een klapper te maken. NAC blij,Velanas blij.
Waar hebben we dit eerder gezien? Dessers was namelijk ook nooit van plan om bij te tekenen jaren geleden.

6   1  
Charpie

@ Fred1;

Ouwe zuurpruim. Neem eerst eens de moeite om de namen van de spelers goed te spellen
( Herrmann en Van der Sande).
Die doorgeschoten Banzuzi-haat begint te vervelen. Vorige wedstrijd is deze tiener heel goed ingevallen, maar dat kreeg je bij je posting niet uit je toetsenbord. Nu moet ineens Herrmann spelen; een mislukte aankoop die er volgens jou niets van kon. Evenals Agougil en Lucassen, die gewoon goed functioneren. Ik gun iedereen zijn mening hoor, echt!
Maar dat altijd beter weten dan de complete technische staf en die overdreven verontwaardiging als je lievelingetjes niet spelen ....man man.
het zou zomaar kunnen dat Banzuzi dinsdag weer speelt, wie weet.
Maar dan blijf jij thuis toch? Wat voor supporter ben je dan....

0   2  
Belgische Naccer

Waarom zou Velanas niet bijtekenen?

Met de laatste aanwinsten en het aanstellen van een toptrainer, ziet de toekomst van NAC er weer heel anders uit dan een half jaar geleden onder Dolenaar!

Ik moet nog zien of hij ergens anders zomaar 2x zoveel gaat verdienen. En wie zegt dat hij goed genoeg is voor de eredivisie? Hij kan leuk ballen, maar Haye was veel beter, om maar eens wat te noemen, en die maakt bij Heerenveen ook niet het verschil...

Dus misschien moet Ody nog eens nadenken....er zit weer toekomst in dit NAC...

0   0  
Joop

Net gekeken naar opstelling en ik vindt het jammer dat lukkassen op de reserveren bank zit hij is een van de weinige die nooit opgaf die jongen geeft altijd 100 procent

Laad alle berichten na dit bericht in