Wij gaan niet opzij

'Van der Sande weken uitgeschakeld met liesblessure'

Das Phantom

NAC moet het de komende weken doen zonder Jort van der Sande. De aanvaller viel uit tijdens het duel met Jong AZ. Volgens BN DeStem denkt NAC dat Van der Sande zeker heel de maand februari niet inzetbaar is.

Daardoor mist hij naar alle waarschijnlijkheid de ontmoetingen met ADO Den Haag, SC Heerenveen, De Graafschap, Jong FC Utrecht en FC Dordrecht. Iets waar de aanvaller zelf al bang voor was nadat hij het veld moest verlaten vorige week met pijn in de lies. 

De blessure komt voor Van der Sande op een heel ongelukkig moment. NAC heeft net de selectie versterkt met veel aanvallende impulsen. Tom Boer zal vermoedelijk de plek van de geblesseerde aanvaller overnemen tegen ADO Den Haag. 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Terug naar overzicht
43 Reacties
183   2  
[email protected]

Beterschap Jort. Je bent gewoon op tijd fit voor de play-offs en dan ga jij knallen !! Wat een fijne karaktervolle NPOAD-speler !!!

183   2  
[email protected]

Beterschap Jort. Je bent gewoon op tijd fit voor de play-offs en dan ga jij knallen !! Wat een fijne karaktervolle NPOAD-speler !!!

18   5  
[email protected]

NOAD bedoel ik uiteraard

24   0  
Bas v d

Beterschap jort. Hoop dat het voorspoedig zal herstellen en je weer kan gaan knallen

32   1  
Tante Annie

Echt een spits naar m'n hard. En een van de weinigen die (relatief) weinig hoeft te vrezen voor z'n basisplek. Maar voor niemand is een plek zeker en dat is goed

19   6  
Tante Annie

Hart, haha

24   0  
Koeki

Beterschap Jort.

21   1  
Bakic

Erg vervelend voor Jort, al zal hij onder Hyballa met zijn karakter zeker niet bang hoeven zijn voor zijn basisplaats.. En wat een geluk verder dat de selectie zoveel breder is geworden, je zal dit 10 weken geleden hebben gehad

21   1  
Ivo

Balen, maar een maand is te overzien, ook als we kijken naar het programma. En, geluk bij een ongeluk, zo kunnen Omarsson en Boere wat vlieguren maken. En Kaied. Daar ben ik ook benieuwd naar.

Beterschap Jort, en tot snel!

14   3  
Ouwe Spionkop

Erg vervelend moment voor Jort.
Net nu Hyballa nieuwe trainer is , er met gegenpressing wordt gepeeld en er volop concurrentie is binnengehaald.
Als die concurrentie flink gaat scoren laat Hyballa die natuurlijk staan.
Hopelijk herstelt hij toch snel. Maar ik weet dat een liesblessure heel lang kan blijven slepen.

17   0  
Canaar

Balen Jort, heel veel beterschap en sterkte! Je NOAD-instelling zullen we zeker gaan missen.

13   1  
Karel de grote

Beterschap Jort!

17   4  
Reflektor

Tom boer gaat het doen.

24   1  
Breda83

Kan de discussie over Velanas een maandje opgeschoven worden. Wanneer Jort weer fit is hij op 10 met Boere daarvoor. Dan heb je een mooi koppeltje wat volgend jaar ook samen op het veld staat.

15   1  
fvf6

In de eerste plaats Jort een spoedig herstel. Maar wel een goede timing dat NAC op het juiste moment voor een back up heeft gezorgd .

38   4  
Peer

zie je wel dat je Velanas nog hard nodig hebt.
Hij verdient het ook om te spelen. Is waardevol voor NAC. Netjes afhandelen.

1   23  
Ernie

Dat is het risico van het vak.

6   54  
Van Flieger

Het zal bepaalde mensen straks wel lekker uitkomen als excuusje waarom het allemaal niet gelukt is dit seizoen. De blessurelijst bij ons NAC is echt bizar.

14   1  
Papegaai

Spoedig herstel gewenst Jort! Je bent een van de lichtpuntjes van de eerste seizoenshelft. Helaas van je blessure maar met jou instelling en goede spel werk je je eigen weer terug in de basis na je blessure!

3   17  
Cees-2

Breda83: Deze discussie heeft nergens geen invloed op, dus in dat opzicht, so what? Het is gewoonweg een koffiepraatje onderling.

Of Boere met V.d. Sande een mooi, of mooier koppel gaat worden, valt nog sterk te bezien. Velanas is behoorlijk gegroeid, en er zit mogelijk nog meer rek in, zeker bij hem? En de nieuwe IJslander past ook beter bij een pal achter zich spelende Velanas, als bij Boere denk ik. Velanas kan aardige steekballetjes geven, dacht ik zo.

16   33  
Van Flieger

Vet en Antonia zijn inmiddels wel weer messcherp, fit en inzetbaar of niet?

Het is gewoon dramatisch al die langdurige blessures.

5   13  
Bp

Boeruh !!!

28   1  
Breda83

Dus wacht ff; Sparta heeft een begrotingstekort van 2.6 miljoen dit jaar en kunnen Velenas niet betalen, al het geld voor Mijnans moet in dat tekort gestoken worden. En dat is dan de schuld van Pierre? Het wordt wel steeds lachwekkender he, sommige types.

11   1  
GeelZwartHart

Een groote gemis

7   1  
Maarten

Mits fit hoort hij ten alle tijden er in.

15   5  
Gerrit

MS wilde Oddy als vervanger van de vertrokken Mijnand halen. NAC vroeg TEVEEL?! Hebben ze wel echt in Breda aangeklopt?? Mooie zet PM en PvH niemand vertrekt meer voor een appel en een ei uit Breda!

Eens dan wordt de hemel…

16   23  
Van Flieger

Te allen tijde hoort Velanas in de basis.

10   0  
Breda F2

Dat is mooi kut. Beterschap jonguh.

5   8  
Tip

Heel jammer. Beterschap Jort ! Nu kunnen we komende weken wel beter zien waar Boere en Omarsson staan.

14   9  
GB

Echt balen voor vd Sande, maar hij knokt zich wel terug! Gun m het beste

Wat betreft Velanas is het wat mij betreft makkelijk. Als het inderdaad zo is dat hij niet wil verlengen en hij dus niet in de plannen van volgend jaar past, is hem ernaast zetten helemaal niet raar. Zeker niet als je de anderen wil voorbereiden op komend seizoen. Zou toch raar zijn het seizoen af te maken met een speler die daarna 100% zeker vertrekt (nogmaals als dit het geval is) . Niks afdoende aan de enorme bijdrage die Ody geleverd heeft. Maar hem laten spelen ten koste van n betere voorbereiding op komend seizoen is gewoon niet verstandig zowel zakelijk als sportief.

U zijt gegroet!

10   3  
Ome Cor

Beterschap Prince Harry van Breda

6   0  
NAC4EVER

Beterschap!
Hopelijk snel weer terug op het veld.

8   16  
Cees-2

Gelukkig is 55% voorstander. Zij vinden dat Velanas gewoon zijn contract moet kunnen uitdienen, als hij onverhoopt vertrekt. Zo hoort het ook. Ik vertrouw er overigens op dat "dit" NAC Velanas gewoon blijft behandelen als tot op heden. NAC kan de Playoffs halen en moet daar "nu" op volle sterkte voor gaan. Te gek voor woorden als men dat niet zou doen, dat om financiële redenen mischien? En wat kost o.a. het gemis van de Playoffs?

En wat betreft volgend seizoen, dat kan nooit een goede reden zijn om hem nu te passeren. Dat is nog te ver weg. Verder hebben we het over slechts 1 speler! Terwijl er nu in een zeer belangrijke fase, er 7 spelers aangetrokken worden en er ............als een sneltrein ingepast moeten worden. En dat kan wel schijnbaar, want het gebeurt, met alle risico,'s van dien.

Velanas passeren, is in dit geval pesten. Omdat je je eigen zaakjes ook nu weer niet echt volledig op orde had. Regeren is namelijk ook vooruit blikken. Ook al is er een tussentijdse overname. Ook dan zijn er altijd oplossingen te vinden voor dergelijke zaken.

16   1  
Volksclub NAC

Tot nu dit seizoen de beste speler met een geweldige inzet.
Beterschap!

9   3  
Geeren-zuid

Velanas gewoon opstellen,salaris ben je toch kwijt!
Kun je er beter profijt van hebben , toch?
Dat ze zijn contract nog niet hebben verlengd, is ook nac zijn schuld, kun je niet alleen speler kwalijk nemen

6   3  
Otjes

Je tekent een contract met einddatum, beide partijen.

Als Velanas in de basis hoort zodat we evt na-competitie, etc halen, fine.


29   1  
Moppernac

Ook de zeer ernstige zieke PSV-perschef Thijs Slegers(46jaar jong) die ongeneeslijk ziek is heel veel sterkte in deze moeilijke tijden voor hem en zijn familie.
Er zijn ergere dingen in het leven dan voetbal.

Veel sterkte Thijs

4   4  
Ouwe spionkop

Vanavond geen Omarsson (ziek), vd Sande (lies) , Garbett (knieblessure)

10   3  
Ric

Wat hypocriet zeg als ze Velanas niet meer zouden opstellen. Gelukkig lees is dat hybala hem gewoon opstelt.
Door de bestuurlijke puinhoop heeft NAC zelf besloten ben deze zomer geen aanbieding te doen!
Dan nu ook niet piepen dat hij niet wil verlengen. Ik hoop dat we deze fouten met het huidige bestuur nooit meer maken!
Te veel spelers die wel leveren lopen hier transfervrij weg!
Die jongen heeft nooit verzaakt! Dus geniet er gewoon nog een half jaar van. Als hij zo presteert dan doet NAC het beter, eindigen we hoger, krijgen we meer geld en zijn er van de zomer meer spelers die willen komen!

6   2  
ome cor

Jort hoort in de basis als hij fit is en de supporters houden van deze strijder.

Blanco zette hem vandaag in BN de Stem wel in de vermoedelijke opstelling, maar in het artikel schreef hij dat Niet er weken uit zal liggen.

Ben benieuwd hoe de mannen van Hyballa het vanavond zullen gaan doen.

Hup NAC

4   7  
Tip

@Cees-2. Ik begrijp wat je bedoelt maar je schrijft het allemaal m.i. iets te gemakkelijk op. Een BVO besturen is zeer moeilijk. Terecht verwijs je naar die 55% van de poll. Echter 35% is voor de ‘tussenin oplossing’. Slecht 15% vindt het terecht Velanas niet meer op te stellen. Kijk je nu echter naar de duimen bij de reacties dan krijg je echt een heel ander beeld. Fascinerend. Dit betekent dat een groot deel van de supporters die hier reageert en de duimen daarop niet representatief hoeft te zijn voor de mening van de meeste supporters. Of er wordt gemanipuleerd met duimpjes wat ik niet verwacht in deze kwestie ? Overigens is het voor mij geen probleem dat er regelmatig verschil is tussen wat men hier schrijft incl. de duimen daarop en wat de meeste supporters echt vinden. Het verrast mij ook niet. Maar niet verkeerd dit wel in het achterhoofd te houden.

7   1  
Hallee076

Jort van harte beterschap, wordt snel weer fit!

Volgens mij heeft Jort een contract tot 7-2024, mag hopen dat NAC nu al met deze sterkhouder om de tafel gaat en we niet in dezelfde situatie komen als met Ody.

Betreft Ody, lekker laten spelen! Beide partijen zijn een contract aangegaan, NAC had eerder actie moeten ondernemen om te verlengen of te verkopen. Hiernaast heeft Ody zich altijd 100% gegeven voor de club, je kunt die jongen dus nu niets verwijten.

Vanavond 3 punten, HUP NAC!

1   2  
Scheppioni

Beterschap Jort ! Hopelijk niet te lang uit de running, want de liesblessure kan een slepende ergernis zijn..... een echte NaCCer !

0   0  
DeNeel

Zo jammer dit, wat is die Jort aan een geweldig seizoen bezig.... nu maar 100% fit dan in allesbeslissende fase + NACompetitie, hup NAC ( gelukkig wel redelijk wat alternatieven voorin )

Laad alle berichten na dit bericht in