Wij gaan niet opzij

Verbruggen debuteert met winst

Eddy W

Bart Verbruggen mocht vandaag aan de aftrap verschijnen van Nederland U18 - België U18. Hierdoor hield de talentvolle keeper Trein Troost, die onlangs de overstap naar Feyenoord maakte, op de bank. Verbruggen moest twee doelpunten incasseren maar zag zijn ploeg wel winnen, 3-2.

Verbruggen wist in de eerste helft twee kansen van de Belgen om zeep te helpen. In de 21e minuut moest Verbruggen toch een tegendoelpunt incasseren. De keeper had geen antwoord op een vlammend schot in de kruising. Gelukkig voor Oranje onder 18 kwam de ploeg al snel weer op gelijke hoogte. In de 34e minuut was het weer raak, een afstandsschot van De Wolf belanden achter Verbruggen waardoor de Belgen op voorsprong kwamen. 

De gevierde man aan de kant van Oranje was Manchester City speler Jayden Braaf, die op 15 jarige leeftijd een aantal weken bij NAC mee trainde. Braaf maakte als invaller twee doelpunten waardoor Nederland de wedstrijd met 3-2 won. 

Bron:
B-Side Rats, KNVB
Vorig bericht
Olij: ¨De Grote Markt. Dat is het doel¨ 21 reacties
Volgend bericht
Gebroeders Ilic winnen met Servië U21 5 reacties
Terug naar overzicht
13 Reacties
40   2  
Otjes

Top Bart, gefeliciteerd. Blijf langer bij Nac. Dan krijg je meer kansen dan die overlopers.

Keep up the good work

40   2  
Otjes

Top Bart, gefeliciteerd. Blijf langer bij Nac. Dan krijg je meer kansen dan die overlopers.

Keep up the good work

15   5  
1 van de 2

Cambuur speelt gelijk en verspeelt punten, mooi voor Nac want ik vond Cambuur het beste team tot nu toe.

12   5  
Harrie

WK deelname is in zicht voor Bart. Zou een top ervaring zijn.
@nacjeugd keep up the good work

30   5  
NAC

Grappig om te zien dat hij T. Troost nu voorbij is gestreven in de pikorde, terwijl hij voor zijn ontwikkeling naar Feyenoord ging. Dat is veelzeggend.
Keep up the good work NAC Jeugdopleiding en Bart!

5   7  
Scheppioni

Netjes Bart !?

8   7  
WillyG

Zit ik net de update van onze Flieger onder dit artikel te lezen. Verdwijnt hij gewoon van mn scherm..

17   9  
Jan Bril

Het banbeleid van de redactie begint steeds meer op volstrekte willekeur en vriendjespolitiek te lijken. Er zijn er die anderen voortdurend mogen blijven uitschelden voor rotte vis en anderen die verdwijnen omdat een mening ventileren die sommigen niet aanspreekt. Ik ben geen voorstander van censuur maar als je het toepast moet dat voor 100% consequent zijn zonder willekeur en zonder aanziens des persoons.

13   3  
Buurman

Knappe prestatie van onze Bart en de jeugdopleiders van NAC. Betreffende de ban van Flieger. In de eerste plaats ben ik anti-ban uitgezonderd discriminerende teksten en oproepen tot geweld. Maar dat laatste is een open deur, dat snapt nagenoeg iedereen. Ik heb nog nooit bij iemand om een ban gevraagd ook niet bij bv. reacties tegen mijn persoon gericht. De reacties van Flieger zijn op de man gericht vnl. waar het bestuurders cq directie betreft. Ook maakt Flieger gebruik van herhaling. Vergelijk je dat met het positivisme- kamp dan lees ik ook daar regelmatig venijnige reacties , op de man gespeeld en ook worden deze reacties voortdurend herhaald. Daarnaast wordt Flieger niet beschermd door anonimiteit , daar heeft hij zelf wel voor gekozen , maar het staat in schril contrast met positivo’s die het moeten hebben van anonimiteit. Verschillende zijn anoniem onder de anoniemen want regelmatig gebruikt men een eenmalige nickname om gal te spuien over kritische mensen. Ook Flieger heeft meerdere nicknames , maar dat is uit nood geboren en aan de stijl ziet men direct ; dit is Flieger. Dat er veel op Flieger (negatief) wordt gereageerd kan men Flieger niet euvel duiden. Dat is juist in herhaling vallen van de positivo’s. Kortom ; als de ban van Flieger terecht is binnen de opvatting van de bside redactie , en de redactie heeft zonder meer het recht iemand te bannen , dan zijn er inderdaad meer reacties die een ban verdienen.

11   3  
Ruben

Ik lees de berichten van de Flieger alias harry bd altijd met veel interesse. Hij heeft een aparte kijk op zaken. Ik vind hem soms teveel herhalen, maar ook daarin heeft hij vaak gelijk. Wat heeft hij nu gedaan dat hij geband is ? Is er iemand op zijn teentjes getrapt ?

1   8  
Beest

@crew

Hadden jullie niet nog even die ban erop kunnen laten

Flieger met ze subaccounts komen terug.
Fliegers ban is opgeheven en Tada daar is jan bril ook ineens en Willy g .


Hahaha

4   2  
Joker

Haha Vlieger, hij is goed.

4   0  
WillyG

@Beest

Ik kan jou verzekeren dat ik een echt persoon ben.
Velen weten wie Flieger in levende lijve is.
Ik heb heb daar geen idee van en is het voor mij meer een legende.

1   0  
Pizzabakker

Allereerst wil ik Bart feliciteren met deze geweldige prestatie. Dat is goed binnenkomen natuurlijk!

Verder wil ik betreffende de ban opmerken dat ik het volledig eens ben met Buurman in deze.
Ik baal er ergens wel van dat er weer eens een ban is uitgedeeld. Dat zal heus vaker gebeuren zonder dat wij dit in de gaten hebben, maar nu het wederom Flieger betreft valt het uiteraard gelijk op. Wat hij heeft gezegd heb ik niet gezien, maar de illusie dat hij op de manier waarop hij zijn (ook al zijn het vaak dezelfde) targets aanvalt en deze mensen daardoor ook daadwerkelijk beschadigt, vind ik schromelijk overdreven.
Gewoon mensen bannen als die echt over de schreef gaan door iemand enge ziektes toe te wensen of als er gedreigd wordt iemand iets aan te doen. Verder gewoon laten gaan. Selectief lezen is ook een manier!

Laad alle berichten na dit bericht in