Overal waar we komen

Vijf KKD-pareltjes met een aflopend contract

Italo

Ondanks dat (en misschien wel doordat) de voetbalcompetities momenteel stil liggen, zijn clubs zich voorzichtig al aan het oriënteren op volgend seizoen. Hoe ziet de spelersselectie er dan uit? Welke interessante spelers komen beschikbaar? Oftewel; de zomerse transferperiode wordt voorbereid.

En dus gingen wij op zoek naar pareltjes in de Keuken Kampioen Divisie. We hebben gescreend op spelers met een aflopend contract, die (direct) een meerwaarde kunnen zijn voor het eerste elftal, groeipotentie hebben en passen in de speelstijl van Peter Hyballa. Hieronder ons overzicht met vijf interessante spelers voor NAC, wanneer het team ook komend seizoen uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie.

 

Pepijn Schlösser (Roda JC)

Met het aanstaande vertrek van Pele van Anholt is er komend seizoen ruimte voor een nieuwe rechterverdediger in de selectie van NAC. In het spelsysteem dat Hyballa graag speelt is dit een speler die de gehele rechterkant kan bestrijken. Pepijn Schlösser, van beroep rechtervleugelverdediger, zou wellicht een optie kunnen zijn.

De 22-jarige Limburger is één van de weinige lichpuntjes dit seizoen bij het geplaagde Roda JC. Het product uit eigen jeugd kwam dit seizoen in 26 van de 29 wedstrijden in actie en beschikt over een aflopend contract, al staat er wel een optie in zijn contract om met een jaar te verlengen. Vooralsnog is dit niet gebeurd, en dus is de verdediger transfervrij op te pikken. Transfermarkt.nl schat zijn (snel stijgende) waarde op dit moment op € 300.000,- .

 

Samy Bourard (FC Eindhoven)

Vlak na zijn aanstelling sprak Hyballa de verbazing uit over het ontbreken van essentiele basistechniek bij de spelers van NAC. Hier hoef je je bij Samy Bourard geen zorgen om te maken. Deze balvaardige middenvelder maakt in zijn eerste seizoen indruk bij FC Eindhoven. Zijn jeugdopleiding doorliep Bourard bij Anderlecht. FC Eindhoven pikte de middenvelder afgelopen zomer op bij Sint Truiden. Het blijkt een schot in de roos.

De 23-jarige Belg kwam in 28 duels tot 9 treffers, is een echte nummer 10 en lijkt komend seizoen de volgende stap in zijn carriëre te gaan zetten. Met een marktwaarde van € 300.000,- en een aflopend contract, geniet Bourard ongetwijfeld interesse van vele clubs.

 

Jonas Arweiler (FC Utrecht

Voor spits Jonas Arweiler komt het stilleggen van de competitie wel op een heel ongewenst moment. De Duitse aanvaller heeft nog enkele maanden om een nieuw contract bij FC Utrecht uit het vuur te slepen, maakte onlangs ook zijn debuut in de hoofdmacht, maar zit nu net als iedereen thuis.

Onzekere tijden dus voor de 22-jarige aanvaller, die dit seizoen opvalt in de Keuken Kampioen Divisie. Een echte ‘handenbinder’ , wiens contract eind juni afloopt. Met een marktwaarde van € 300.000,- is het een interessante optie voor NAC. Wellicht heeft Duitser Hyballa een streepje voor bij zijn landgenoot. Tot dusverre was de spits direct betrokken bij liefst negentien doelpunten van Jong FC Utrecht (tien goals, negen assists).

 

Hobie Verhulst (GAE)

Doelman Nick Olij kent een goed debuutseizoen voor NAC. Het zorgt er voor dat de populaire goalie op de radar staat bij verschillende clubs. Mocht Breda komende zomer afscheid moeten nemen van Nick, dan kán er aangeklopt worden bij Hobie Verhulst. De sluitpost van Go Ahead Eagles is een zekerheidje, heeft een fijne leeftijd voor een doelman (26) , een goed postuur (192cm) en veel ervaring in de Keuken Kampioen Divisie.

De Amsterdammer werd opgeleid door AZ. Drie seizoenen bij FC Volendam en twee jaar Go Ahead Eagles brengt het totaal op 177 duels in de Keuken Kampioen Divisie voor Verhulst. De Deventenaren hebben het contract van de keeper vooralsnog niet verlengd, waardoor Verhulst transfervrij in is te lijven. Waarde: € 450.000,- .

 

Kenzo Goudmijn (AZ)

Tot slot de man die zijn naam eer aandoet. Een echt goudmijntje, die waarschijnlijk niet haalbaar is voor NAC. Kenzo Goudmijn is één van de toptalenten die de AZ-jeugdopleiding rijk is. De centrale middenvelder is een zekerheidje op het middenveld bij Jong AZ. Transfermarkt.nl hangt een waarde van € 1.000.000,- om de 18-jarige nek van Goudmijn.

De middenvelder speelde ondanks zijn jonge leeftijd tot duverre 60 duels voor Jong AZ in de Keuken Kampioen Divisie. Desondanks beschikt de Noord-Hollander over een aflopend contract. Het is de verwachting dat AZ met de groeibriljant om tafel gaat, maar zoals de situatie nu is, is Goudmijn vanaf 30 juni transfervrij op te pikken. Het is het proberen waard.

 

Welke spelers vallen jou dit seizoen op? Laat het weten in de comments! Wie weet leest Tom van den Abbeele mee.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
De Tapas top 3 van Roger Riera 15 reacties
Terug naar overzicht
20 Reacties
63    
JvD

Gijs Smal, linksback van volendam. Vooral aanvallend heel sterk, staat op 6 doelpunten en 10 assist. Ook Smal heeft een aflopend contract.

23    
Sven

Voor zover ik weet is Frank Sturing (centrale verdediger van NEC) ook deze zomer transfervrij, en gezien zijn leeftijd (22 jaar) past hij ook in die visie qua aankopen van onze TD

3    
Bart

Velanas van Utrecht ophalen! Heerlijke speler, contract verloopt van de zomer

10    
Bammes

Laten we eerst maar eens afwachten hoe we uit deze bizarre situatie komen.alles is onzeker !

63    
JvD

Gijs Smal, linksback van volendam. Vooral aanvallend heel sterk, staat op 6 doelpunten en 10 assist. Ook Smal heeft een aflopend contract.

24    
Sanseveria

Cambuur schijnt wel een aardige spits te hebben 🙂

0    
ome cor

@JVD
Gelukkig geen familie van Mike Small (met dubbel L dus).
Voor degene die hem niet meer kennen. Deze aanvaller speelde in 1985-86 bij NAC in de eerste divisie en wist wel 2x het net te vinden. Maar goed, we eindigden toen ook 13e in de competitie.

De Engelsman deed het 2 jaar later bij Vitesse (ook in de eerste divisie) overigens beter met 12 uit 26, maar verder was het Nederlandse deel van zijn carrière niet noemenswaardig.

Dan is Gijs Smal misschien toch een betere optie ;-)

6    
Kip

Yorbe Vertessen jaar huren van PSV. Doelpuntenmachine, super behendig en snel, met diepte zoals Hyballa voorstaat. Verder Ruben Rodrigues en Marques van FC Den Bosch.

0    
Kiko

Antonucci van Volendam en Khargouch van Telstar vallen me op. Geen idee of deze spelers haalbaar zijn.

11    
Sjef de gevulde koek

Spits van Utrecht vond ik heel sterk hier thuis. Raar dat zijn contract daar afloopt

-5    
Pietjebel

Even wat anders hoe mooi zou het zijn om nu al je nieuwe seizoenskaart te bestellen
Zo steunen we de club en laten we echt #trouw zijn

4    
Rubenac

@Pietjebell

Hoe???
Dat gaat toch totaal niet.. misschien kun je ook meteen het shirt kopen van 2020-21

16    
Balophetdak34

Keeper van Go Ahead Eagles is zeker geen zekerheid. Pakt geen punten voor de ploeg, heeft amper een hoge bal en staat niet zeker in de goal. Het is dat Go Ahead niet beter heeft. Heb alle thuiswedstrijden van Go Ahead in het stadion gezien en de fans zijn hem liever kwijt dan rijk.

0    
Benningshof

Body Reith van jong sparta

-2    
ome cor

@TvdA
Leest u mee ? De kenners spreken.

Er zijn ondertussen een man of 14 genoemd.
Nog even en we hebben een compleet nieuwe selectie samen gesteld.

Nu nog even wat mensen zien te verkopen.....


-10    
Henri

@Ome Cor
TvdA geeft ze meestal gratis weg met geld toe.

0    
Rubenac

@BalopDak34

Ben jij degene , die Elke dag het rode NAC shirt aanbied
Met handtekeningen?

2    
Spionkop

Die blunder van Olij tegen feyenoord was misschien ook wel een schot in de roos. Die wedstrijd was toch kansloos, is er wel een beker finale dit jaar? En bij andere clubs is die wellicht hierdoor afgevallen als potentiële versterking.

Willen we volgend seizoen promoveren (of in de ere blijven....) dan hebben wij een keeper met zijn kwaliteit nodig.

Lang vast leggen voor een goed salaris, zonder die ellendige voorwaarden dat die voor een snoepzak weg mag.

2    
Vinnie Jones

Leuke artikeltje, maar ik neem namen pas serieus als ze door Chris W.M. worden aangedragen ;-).

0    
Basje

Leuk altijd om voor NAC eigen scout te spelen! Chris jij nog suggesties van jongens uit andere compities?

-4    
Oma

Willem II Europa in!!!!

Laad alle berichten na dit bericht in