Wij gaan niet opzij

Voor het einde van het jaar komt er een digitale forumavond

Eddy W

In de notulen van de Clubraad is te lezen dat er dit jaar nog een digitale forumavond komt. De aanwezigen namens NAC zullen Mattijs Manders, Maurice Steijn en Dion Malone zijn. Tjerk van Loenhout zal namens de CR spreekstalmeester zijn.

De CR drong er al enkele maanden op aan dat er een forumavond zou komen. Mede door de huidige regelgevingen heeft NAC dit iedere keer voor zich uit geschoven. Nu is er een akkoord bereikt met de Clubraad dat de forumavond in ieder geval nog dit jaar plaats gaat vinden, al laat een precieze datum nog op zich wachten. NAC wil eerst zeker weten dat Manders, Steijn, Malone en Van Loenhout kunnen, voordat ze een datum publiceren.

Bron:
B-Side Rats, CR
4 Reacties
8   3  
Verlegh

Goede ontwikkeling om transparantie te creëren voor de supporters.

3   27  
Bladran Yanco

Dan laat je al zo lang op je wachten en dan geef je geen datum. Wat een stelletje pannekoeken heb je dan in dienst op de communicatie afdeling? Zal dit onder de nieuwe manager anders gaan? Of krijgt de omhoog gevallen bouwvakker dan nog steeds alle vrijheid?

8   3  
Verlegh

Goede ontwikkeling om transparantie te creëren voor de supporters.

1   1  
Nicky

Misschien zo tegen het einde van het jaar een soort "Kneus of the Website" stemming... Weet er wel een paar voor de nominatie.. Tjezus.. 😉😂

0   0  
Badeend

Is er eigenlijk al een datum inmiddels?

Laad alle berichten na dit bericht in