Overal waar we komen

'Vreven op weg naar Slowakije'

Praatpapegaai

Eerder kwamen er al meerdere geluiden dat Jeffrey van As ontkent te hebben gesproken met Stijn Vreven. Vandaag komt er dan ook nieuws uit de Belgische media dat de oefenmeester onderweg is naar een avontuur in Slowakije.

Naar AS Trencín om precies te zijn. De club uit Slowakije is in 2015 en 2016 nog kampioen geworden van de Slowaakse Fortuna Liga. Niemand minder dan Tscheu La Ling is de eigenaar van de club waar Ron de Bot Algemeen Directeur is. Stijn Vreven kan dus misschien wel zijn stem schor gaan schreeuwen in het Štadión na Sihoti.

AS Trencín kent een ongelukkig seizoen waar slechts de zevende plaats op dit moment het hoogst haalbare leek. Stijn Vreven kan daar, nu hij zonder baan zit, het tij doen laten keren. Dat zal dan wel zonder Ryan Koolwijk moeten, want die heeft de club verlaten in de corona break. 

Bron:
B-Side Rats, Nieuwsblad
Vorig bericht
Ex-NAC: ´KRC Genk doet bod op Dessers´ 26 reacties
Volgend bericht
Geen Open Dag dit jaar 4 reacties
Terug naar overzicht
11 Reacties
62    
Tante Annie

Ik ben blij voor ons Stijn als dit waar is! En vooral blij dat het geen roda is geworden

-6    
Breda1976

Ver afgezakt zeg, Trencin. Speelde 2 zomers geleden nog Feyenoord van de mat in Europa.

Kansloze competitie die overloopt van corruptieschandalen. De Chinezen, gok maffia, hebben deze competitie volledig onder controle. Ook de reden dat die andere blaaskaak (Moniz, o.a. Excelsior afgelopen jaar) daar is opgestapt.

Dit is echt het afvoerputje van je voetbalcarrière. (Trainer, soid) Als je echt niets meer kan, alle opties zijn weg, ga ja maar gok walhalla Slowakije. Doodzonde.

10    
Scheids!

Stijn kan in ieder geval weer aan de bak, niet iedere trainer die nu werkloos thuis zit staat op dit moment op de radar!
Als hij daar 1-2 jaar blijft, kan hij weer rustig rondkijken naar een competitie en club van meer betekenis! Zie het maar als een tussenpaus qua club!

1    
Tante Annie

Even een vraagje (offtopic)
Wanneer kan ik de podcast verwachten? Ik heb speciaal oortjes meegenomen naar m'n werk hiervoor.
Anders doe ik dat morgen nog een keer

3    
scheppioni

Succes Stijn !
Breng de juiste passie daar maar eens over !

2    
geelzwartwit

Succes Stijn!

Hierbij alvast het belangrijkste woordje om te leren:
atttitude = přístup

2    
geelzwartwit

Oeps slowaaks dus:
postoj

0    
Dun Diëe

Ondanks dat het “maar” de Slowaakse competitie is: als hij daar in de top 3 weet te eindigen staat dat toch prima op zijn cv.

3    
Michel

Gelukkig geen Roda; scheelt weer een stuk met lede ogen aanzien hoe een man die erg goed paste hier tegen ons speelt.

Trainen is trainen; zet hem op Stijn!

1    
Judge M.

Succes Stijn!

Maar of hij nu zo blij moet zijn met de aanwezigheid van Tscheu La Ling dat waag ik te betwijfelen. Die was zogenaamd jarenlang bestuurslid technische zaken bij FC Eindhoven maar voerde geen klap uit en probeerde enkel spelers uit landen als idd Slowakije te slijten daar. Ze zaten daar aan de Aalsterweg in elk geval goed met hem in de maag in elk geval want er werd allesbehalve een technische koers uitgezet..

2    
De voorzitter

Heel fijn voor Stijn. Zakken vullen en volgend seizoen weer terug. Doet onze NOAD middenvelder Joeri ook en die heeft het al 4 jaar prima naar zijn zin daar.

Laad alle berichten na dit bericht in