Overal waar we komen

Ex-NAC: ´KRC Genk doet bod op Dessers´

DeWeesJr

De interesse in Cyriel Dessers lijkt met de dag te groeien. De spits wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer. Vandaag passeert Genk de revue.

KRC Genk zou een bod hebben uitgebracht op Dessers. Nadat de Belgische club dit seizoen op een teleurstellende zevende plek eindigde willen ze toeslaan op de transfermarkt. De oud-spits van NAC is één van de belangrijkste transfertargets voor deze zomer. 

Volgens Het belang van Limburg vraagt Heracles zes miljoen euro voor de aanvaller. Eerder werd Dessers al in verband gebracht met een transfer naar Cagliari en Galatasaray. Wat mogelijk een voordeel is voor KRC Genk is dat de spits van jongs af aan fan is van de desbetreffende Belgische club. 

Het lijkt in ieder geval een zekerheid dat Dessers Heracles deze zomer zal gaan verlaten. 

Bron:
B-Side Rats, Het belang van Limburg
Volgend bericht
'Vreven op weg naar Slowakije' 11 reacties
Terug naar overzicht
26 Reacties
57    
Buurman

Genk is een prima club voor Dessers. Bijna zeker dat hij daar naar toe gaat. Topscoorder van de ere mag best 6 mil opbrengen. Kan Genk gemakkelijk betalen. Tekenend is wel dat NAC als slecht presterende club weer naast het grote geld pakt. Voor een habbekrats naar Utrecht en Heracles strijkt de pegels nu op. En het is precies dezelfde Dessers als bij ons. Toen kon je net zo goed zien dat er constant dreiging van hem uitging en dat hij kon scoren zag je aan het aantal goals. Is voor veel te weinig verkocht. En dat is geen achteraf gelul want ik vond de transfer naar Utrecht direct shit.

1    
Scheppioni

6 miljoen ? Zal mij verbazen !

-1    
Bertus076

Krijgt NAC een deel?

31    
D’n Dijk

En dan te bedenken dat de kenners hier hem vorig jaar winterstop het beste gunden, maar zeiden dat het niet de goede spits voor NAC was . 🙈😄😄

57    
Buurman

Genk is een prima club voor Dessers. Bijna zeker dat hij daar naar toe gaat. Topscoorder van de ere mag best 6 mil opbrengen. Kan Genk gemakkelijk betalen. Tekenend is wel dat NAC als slecht presterende club weer naast het grote geld pakt. Voor een habbekrats naar Utrecht en Heracles strijkt de pegels nu op. En het is precies dezelfde Dessers als bij ons. Toen kon je net zo goed zien dat er constant dreiging van hem uitging en dat hij kon scoren zag je aan het aantal goals. Is voor veel te weinig verkocht. En dat is geen achteraf gelul want ik vond de transfer naar Utrecht direct shit.

9    
Michel

Mooi voor Cyriel dat zijn favoriete club interesse in hem heeft, jeugddroom is dat! Inderdaad sneu dat wij er weer neffe pissen maar allez; Cyriel kan altijd nog afsluiten bij ons 😉

0    
Bruske

6 miljoen?? Amaikes

1    
Bommel

@Bertus076 Wa denkte nou zelf? Dessers' 3e club na na NAC. Op basis waarvan denk je dat NAC hiervoor nog wat krijgt? Dessers kwam naar NAC, dat niet veel te bieden had. Dan laat een zaakwaarnemer een gelimiteerde transfersom opnemen in het contract. Vertrok voor 3,5 ton naar Utrecht, een habbekrats. Smulders wist nog wel een doorverkooppercentage af te dwingen. Maar die clausule had Smulders NAC heel amateuristisch niet dichtgetimmerd. Zo kon het gebeuren dat Dessers getransfereerd werd naar Heracles en NAC geen euro bijgeschreven kreeg, omdat Dessers samen met een zak geld van 7 ton naar Almelo vetrok in ruil voor Adrian Dalmau. Heracles heeft niet met de NAC/ Utrecht overeenkomst te maken en Dessers heeft is niet in Breda opgeleid, dus je krijgt daar natuurlijk niets meer van. Nu was Dessers overbodig in Utrecht en zou de werkelijke som niet veel hoger zijn geweest dan de 3,5 ton die ze er voor betaalde. Maar stel dat Dessers wel succesvol zou zijn geweest in Utrecht en met marktwaarde van 5 miljoen in een ruil betrokken zou worden, dan zou NAC zomaar een half miljoen zijn misgelopen.

7    
JN

Tuurlijk was 3,5 ton indertijd te weinig voor Dessers. Maar inmiddels is ie niet clubtopscorer meer van een Jupiler League club, maar topscorer van de Eredivisie.

Zuur, maar natuurlijk worden er dan andere bedragen betaald. Geen club die 6miljoen betaalt voor een KKD-speler nu, hoor.

-12    
BREDA 1965

Ik zal nooit begrijpen waarom spelers,na amper een jaar NAC,alweer weg willen.Ook al spelen we in de kkd,en is het nou coronatijd.Hier spelen ze voor 19000 geweldige supporters,bij een ander voor 10000 zoutzakken.Het antwoord snap ik wel,het zijn gewoon allemaal ordinaire geldscheppers.Als een speler echt goed is willen ze hem na 2 of 3 jaar NAC ook wel.

-4    
NAC vooruit!

Een doorverkoop percentage destijds, was toch aardig interessant geweest nu.

Ga je goed Cyriel!

-2    
Breda1976

Was volgens de experts hier niet de juiste man voor NAC haha. 6 miljoen. Koek koek. Meer waard dan heel NAC 1 bij elkaar. Ome Cor, Beest, Willem 4,5, Sjef de koek, kom er maar in.. we staan weer te popelen om jullie kennis en invloed!

Wat een treurnis zeg.

0    
sjef de gevulde [email protected]

Wil je mijn naam aub niet gebruiken. Ik weet zeker dat je van mij geen 1 negatief bericht krijgt gevonden over Dessers. Heb namelijk altijd zeer positief gehad over hem. Dus haal mijn naam aub weg en doe je huiswerk beter kleuter

2    
sjef de gevulde [email protected]

Ik heb zelfs geroepen na zijn periode bij FC Utrecht dat hij te goed is om bij ons terug te komen hier. Dus lul aub niet zo over mij. En over mijn kennis alles wat ik hier het de laste maanden heb roepen is allemaal uitkomen en berust op feiten. Kun je van jouw idd geval niet zeggen dus raar berecht van je.

1    
Andreas Boerwinkel

Mooi voor Dessers, zijn droomclub net als mijn collega trainer Pieter Collen. Bij KRC Genk begonnen, en nog altijd te spreken over de club. We moeten Tim Gilissen niet vergeten die goede zaken doet bij Heracles op dit moment, en graag bij NAC op deze manier had willen werken. Werdt helaas bij NAC als lichtgewicht gezien.

0    
Toontje

Ook dit wordt bij lange na geen 6 miljoen. De markt stort steeds verder in. En als dit al niet voor een topscoorder wordt betaald moet je met die maf hog bedragen voor JP en Olij wegblijven datr is ver buiten de realiteit

1    
DunErwt

@andreas boerwinkel

Zegt wat over de huidige "kennis" bij NAC.
Echt niet om in een polonaise te gaan lopen.
Nu vertrekt de keeper voor 3 ton, zoek maar weer een andere. We hebben gezien hoe moeilijk dat is.

0    
Nac on tour

Ik zou eerder naar een grotere club gaan in Nederland! is toch wel een iets betere competitie!

4    
Henri

Ach, helaas is het al vele jaren lang de professionele voetbaltac van NAC niet professioneel wordt aangestuurd. Als je daar resultaat wilt gaan behalen moet je iemand hebben met visie, persoonlijkheid (mensen kunnen doorgronden en enthousiasmeren), (internationaal) netwerk, Fingerspitzengefühl voor talent en op ieder niveau in belang van de club zakelijk/hard kunnen onderhandelen. Onze huidige TM heeft het ook niet in de vingers. En helaas drijven we steeds verder af. Maar het is allemaal onze eigen schuld!

-5    
linksrechts

@sjfdekoek

Hij heeft gewoon gelijk jij lult altijd maar wat in het rond je hebt echt geen flauw idee waar je over praat.lach mij altijd ziek om jouw domheid.

3    
sjef de gevulde [email protected]

Zeker net als over Eisinga zeker. Of over Az voor Vd Hecke etc. Zulke dingen jouw hier nog nooit zien melden maar waarschijnlijk heb je delfde ip code als onder andere namen hier kleuter.

-1    
ome cor

Dessers is een prima voorbeeld van het te snel afserveren van spelers.

Bij NAC was hij goed, absoluut, maar in de herinnering wordt zo'n speler altijd nog 10x beter gemaakt.

Bij Utrecht legde Cyriel het af tegen o.a. Kerk.
Bij Heracles doet hij het weer goed.
Een mooie transfer (ik hoop geen Turkije) gun ik hem van harte.

Maar meelallende supporters hier...
een speler kan een keer een minder seizoen hebben, maar dat zegt niet dat hij er geen drol van kan.
Dhr Mühren bijvoorbeeld.
Maar zet bijv vriendje Stikkers, Dhr Dogan, of Sydney de-zoon-van eens bij een club waar alles wel perfect loopt binnen de lijnen.... dan wordt zo'n jongen wel anders bekeken.

Onze spelers zijn zo goed als het niveau van het elftal en slechts een enkeling steekt daar bovenuit.

1    
Spionkop

Veel minnen voor 1965, maar eerlijk gezegd snap ik dat ook vaak niet.

Ok, dat je nu graag hogerop wil, dat begrijp ik wel. Maar toen we in de ere zaten gingen ook spelers liever naar fortuna of zelfs emmen.

Ik zal dat nooit begrijpen.

4    
NAC Breda de parel van het zuiden!

Racing Genk heb ik altijd een aparte club gevonden een net niet topclub in Belgie....
Zulke club worden ''ineens groot'' door het geld ( zoiets als Hoffenheim in Duitsland)
AZ ook zoiets.....
Ik heb weinig met zulke clubs....
Echt het typische voorbeeld van modern football......

-4    
Bommel

Breda 1965 19.000 geweldige supporters? Meen je dit serieus? Hebben ze jou een jaartje of 20 ingevroren gehad ofzo?

0    
Belgische Naccer

Dessers is een prima spits. Was bij NAC al.
Hadden we er zo nu nog maar 1....

Wat er nu loopt is allemaal halfbakken.
Dogan, Stokkers en Hooijdonk mogen de veters van Dessers niet eens strikken.

0    
Bertus076

@ Bommel,

Ga eens naar buiten je zit te lang binnen.

Laad alle berichten na dit bericht in