Wij gaan niet opzij

Vrije verkoop seizoenkaarten van start

Das Phantom

Vanaf vandaag is het voor supporters die nog geen seizoenkaart hadden mogelijk om er een aan te schaffen. Na de verlengingsperiode en de verplaatsingsdagen is de vrije verkoop deze ochtend gestart.

Vanaf 08:00 uur is het mogelijk voor supporters die nog geen kaart hadden om er een aan te schaffen. Tot 1 juni waren er in totaal 10.545 NAC-supporters die hun seizoenkaart besloten te verlengen. 

Vorig seizoen waren er in totaal meer dan 12.000 seizoenkaarthouders voor NAC. De komende weken kan NAC dit aantal dus evenaren of zelfs overtreffen als de vrije verkoop goed verloopt. 

Wil jij nog een seizoenkaart aanschaffen? Dat kan hier

Bron:
B-Side Rats, NAC
Vorig bericht
Teller schiet verder omhoog: 11.699 35 reacties
Volgend bericht
Ex-NAC: weekoverzicht 12 reacties
Terug naar overzicht
44 Reacties
103   4  
Racebabe

Vanmorgen meteen een besteld voor mijn zoon. Dat wil hij eigenlijk al een tijdje want hij wil iedere wedstrijd al mee, nu toch maar z'n seizoenkaart besteld.

103   4  
Racebabe

Vanmorgen meteen een besteld voor mijn zoon. Dat wil hij eigenlijk al een tijdje want hij wil iedere wedstrijd al mee, nu toch maar z'n seizoenkaart besteld.

43   4  
Tosti-076

Ieder jaar blijven we allemaal maar seizoenskaarten bestellen en het stadion vullen. De enige reden dat er nog spelers in Breda willen spelen dat zijn wij! Laten we hopen dat het komend seizoen ook om aan te gluren is en dat het ook binnen de club wat georganiseerder word!

HUP NAC!

63   4  
John

@Tosti, spelers komen naar NAC voor het tekengeld, Top KKD salaris en afkoopregeling.

Pas op de 2e plaats het volle stadion.

33   1  
Peer

Leuk te lezen dat vaders hun zoontjes ook warm maken voor ons NAC en een seizoenkaart bestellen.
Ik hoop, met wellicht een nieuwe start, weer vertrouwen komt en er veel kaarten besteld worden.

31   5  
Scheids!

Ik denk dat de 14000 scc overschreden gaan worden! NAC blijft een gekken huis, waar ook ik me thuis voel!🤪

16   2  
MickJ

Als je ziet hoeveel kaarten al besteld zijn
met een perspectief op niets.
Dan ben ik er zeker van mocht er meer
naar buiten komen cq bekend worden
dat het wel eens storm kan lopen.
De supporter is het wel zat na al die
jaren, en kan een opkikker wel gebruiken.
Dus laat het comminicatie circus maar
draaien.

13   68  
Mo

Is er nog spelersnieuws, of....... vervallen we in de OUDE FOUT om de selectie pas compleet te hebben als de competitie al 10 wedstrijden verder is?

Want zo verlies je onnodig veel punten, met alle gevolgen vandien!

Bovendien zou dat niet erg professioneel zijn.

Ja, en de excuses daarvoor zijn mij bekend! Maar dan nog.....

45   6  
D'n opletter

@Mo, serieus? Onder welke steen heb je de afgelopen tijd gelegen?

44   1  
Kinderkaartje

@ANNA COLLIN

Ik kan je een seizoenkaart bij NAC adviseren.
Dat helpt elk probleem dat je hebt enorm te relativeren.
Sterkte met je spam, meid.

4   3  
De generaal

Waar is de stand van de verkochte seizoenskaarten te lezen?

10   6  
Die ne gast

Ben allang blij dat we al over de 10.000 SCC’s zitten. Verwacht eigenlijk niet heel veel meer SCC’s erbij. Snap best dat er mensen na corona en afgelopen baggerjaar even geen zin hebben in een SCC. En komend seizoen gaat NAC wederom niet mee doen om de directe promotie-plaatsen.
Voor het komende tussenjaar is 10.000+ een prima score. Het aantal SCC is gelukkig (nu al) groot genoeg aantal om het Rat Verlegh sfeervol te kunnen maken / houden.

5   19  
Mo

Tosti ze komen alleen voor de knaken,de enigste speler wat ik weet was lurling omdat hij niet te ver van engelen wilde spelen ivm rijden....allemaal om het geld

13   4  
Voske

@ANNA COLLIN

Als je tijdens de wedstrijd ook zo zit te mekkeren, dan is een relatie met een normale gast uitgesloten.

En nou heel snel weg hier. Sjoe!

12   21  
Toontje

Waarom krijgt MO veel negatieve duimpjes?

De realiteit is dat ...

De KNVB er nog wel even over doet.
De uitkomst moet dan positief zijn
Misschien nog extra nader onderzoek naar herkomst gelden

Daarna komt er pas geld beschikbaar

Over 3 weken al eerste trainingen

Sommoige ploegen hebben hun selctie al ver rond.

Bij ons kan dat nog wel even duren

En inderdaad....DAN LOPEN WE EER JAAR ACHTER DE FEITEN AAN.

Dus ik hoop dat het niet uitkomt wat MO schrijft maar het is wel realistisch

2   0  
Bredalex

@De Generaal
https://www.nacseizoenkaart.nl/

is nog niet bijgewerkt

9   2  
WillyG

@BSideRats

Kunnen jullie uitzoeken hoeveel seizoenkaarten NAC maximaal verkoopt? Daar ben ik wel benieuwd naar. Ze houden ook een x-aantal stoelen vrij voor de vrije verkoop. Hoeveel zijn dit er dan voor de B-Side? Wellicht leuke extra side-information voor in de podcast.

Op het moment van typen zijn er btw nog maar twee SSC beschikbaar voor de B-Side. We zitten er dus lekker knus bij!

19   0  
bas

@Toontje
Iedereen is het er mee eens dat het onwenselijk is dat de selectie laat rond komt. Maar dit is het gevolg van het laat rondkomen van de overname. Je kan het laat rondkomen van de selectie daarom geen fout noemen. Het is een gevolg van een andere fout: de enorme hoeveelheid tijd die is verspild aan de overname. Dat zijn geen excuses maar de realiteit.

13   2  
Theoden King

Ben benieuwd hoe ver de teller zal uitslaan. Blijft toch een mooi fenomeen, die vele scc-kaarten bij ons. Zelfs voor een seizoen waarin we in de verste verte geen promotiekandidaat zijn.

16   2  
HupNac

@Mo en Toontje

Het gevaar in dit proces is dat mensen nu al resultaat willen.

Nac =Breda willen eerst een goede basis/organisatie maken. Dit zal vast tot het einde van het jaar gaan duren.

Wanneer je nu gaat investeren creër je niks voor lange termijn. De toekomstige trainer/td moet gaan werken met een erfenis uit het verleden ipv zelf iets opbouwen wat past in hun visie.

Komend jaar is verloren aan bouwen. Dat moet iedereen gaan beseffen.

HupNac

13   2  
Linie

@Toontje: Wat Bas zegt. En wat Sebastian Verkuilen in de podcast ook aangaf. Zaken kosten tijd. Beter bouwen aan een goed team, dan met een nog onvolledig team onverhoopt promoveren en het jaar erop weer uit de Ere geknikkerd worden.

Ben wel klaar met de noodgrepen en paniekaankopen van de laatste jaren. Liever bouwen en daarvoor de tijd nemen.

17   1  
Bas

Mensen, als Mo ,die nu roepen dat er onmiddelijk versterkt moet worden en dat er direct een nieuwe trainer moet staan begrijp ik niet zo goed. Dat zijn exact de fouten de al 8+ jaar worden gemaakt. Waarom zou je op die voet door willen gaan? Er wordt nu eindelijk vanuit een visie en met een langetermijn blik gewerkt. Ik snap dat verandering voor sommigen eng is, maar op de oude voet verder kan niet. Als dat betekent dat de selectie later rond is, dan is dat maar zo.

7   25  
Mo

@ Bas

Op de OUDE VOET DOORGAAN is je selectie voor 50% NIET COMPLEET hebben als de competitie begint, waardoor je ONNODIG veel punten verliest....

25   1  
bas

@Mo
Op de oude voet doorgaan is eisen dat er binnen een week een nieuwe trainer moet zijn en dat de selectie voor 1 juli moet rond zijn ongeacht de omstandigheden. Prima dat jij een voorstander bent van paniekvoetbal en geldverspilling, en door wil gaan met het beleid van de afgelopen 8+ jaar. Dat beleid gaat echter veranderen, ook als je capslock gebruikt en paniekerig doet.

10   2  
die ne gast

@Toontje / Mo
Ik durf mijn hand in het vuur te steken dat op dit moment geen enkele KKD-club een selectie heeft die begin september voor minstens 80% uit dezelfde namen bestaat als nu.
En daarbij: bij Heracles en Zwolle is het bestuurlijk ook nog niet op orde, dus we verkeren vooralsnog in goed gezelschap.

Spelers halen zonder dat de organisatie en begeleiding op orde is, is geld weggooien. Dat hebben de afgelopen jaren wel bewezen. Of hebben jullie behoefte aan nog een Hilterman / Antonia?
Tot nu toe kan ik mij zeer goed vinden in wat NAC=Breda naar buiten heeft gebracht. En ja, dat betekent dat we (in ieder geval tot de winterstop), waarschijnlijk rond plaats 7 tot 10 gaan spelen. En daar heb ik in dit geval vrede mee, omdat er eindelijk weer eens echt wat opgebouwd lijkt te gaan worden. Met verstand en beleid.

Maar goed, ik ben benieuwd dat als de KNVB haar toestemming heeft gegeven, welke 'poppetjes' naar voren geschoven gaan worden door NAC=Breda. Dan zal de sfeer hier wel wat omslaan, want volgens de kenners hier is niemand toch goed genoeg voor NAC...

6   23  
Mo

Mensen die het normaal vinden dat een behoorlijk deel van de selectie niet compleet is bij de start van de competitie, vervallen in de OUDE FOUT, waar ons NAC al vele jaren aan heeft geleden....

Bovendien mis ik bij hen de juiste ambitie!

Willen zij dan niet voor promotie gaan?

2   21  
Arie

Ik ben er helemaal niet zo zeker van dat we blij moeten worden van meer seizoenkaarthouders. Als er nog meer van die studentikoze alles wat ik doe is toch wel leuk figuren bijkomen gaat dat nog verder ten koste van de sfeer.

4   11  
Vic

We krijgen toch niet te maken met OUDE WIJN IN NIEUWE ZAKKEN, Bas e.c.?

Dan wordt de toekomst net zo belabberd als de afgelopen jaren!

AMBITIE, NOAD GVD, hebben we nodig!

15   1  
Chris W.M.

@Vic

NAC=Breda heeft heus wel ambities. Alleen zijn zij nog niet de eigenaar. Dat gebeurt pas over een paar weken.

Er zullen de komende weken vast nog wel spelers bij komen waarmee we een plek bij de play-offs moeten gaan halen. Spelen voor directe promotie zal er niet inzitten, maar dat hoeft ook niet. Eerst maar eens de hele organisatie op poten zetten, en wellicht zelfs in de winter al een beetje bijsturen. Dan kijken we volgend jaar in april wel hoe we er voor staan.

10   16  
Lex

@ Chris

Een club als NAC moet altijd in de KKD starten met de AMBITIE om direct te promoveren. Kijk bijv. maar eens naar Volendam, dat ook geen wereldteam had maar GODVER wel de A M B I T I E ! !

WE HEBBEN OOK N O A D nodig bij de beleidsmakers.

1 goed scorende spits en je ben dan al HEEL VER!


COME IN NAC!

2   4  
Bram

Succes begint met ambitie en noad!

10   3  
Hedde'um

@Lex,

Volendam heeft jaren in de KKD gespeeld en met een doordacht plan en beleid structureel mee gedaan en dat is nu uitbetaald.

NAC zal er slecht aan doen om nu met een te gehaast plan te veel risico nemen omdat de eredivisie perse gehaald moet worden. Dan zijn we precies waar we nu zijn. Terug bij af.

12   1  
Wanny

Succes begint met ambitie en vervolgens een goed plan. Dat met NOAD wordt uitgevoerd.

Blind spelers halen omdat enkele supporters ongeduldig worden of trainers om meer spelers zaten te zeiken heeft ons nog nooit verder geholpen.

3   8  
Frits

@ HEDDE'UM

AMBITIE, NOAD en goed doordacht beleid gaat ALTIJD SAMEN!

Goed je hersens gebruiken, betekent niet dat je als een lamzak de competitie in moet gaan.

We hebben al een goede keeper, 3 aardige verdedigers, een aardig middenveld ( al mag er nog wel een klasbak bij) en een voorhoede met Velanas Bannis ( bijna) en De Rooij.

Nu nog een trainer en enkele GOEDE spelers erbij ( en gvd niet voor de breedte) die er een kampioensteam van maakt en we komen dan HEEL VER!

ALLES DRAAIT GVD OM AMBITIE EN GOED BELEID.

10   0  
Ivo

He ja, laten we weer een Steijntje doen.

Een trainer halen met een eigenzinnige voetbalvisie, vervolgens die zelf een batterij spelers laten halen die in de herfst of winter van hun carriere zitten, en waarvan niemand meer fit of in vorm raakt, en vervolgens in alle wedstrijden achter de feiten aanlopen met een 9-mansverdediging.

Ondertussen wordt de jeugd verwaarloosd en krijgt geen TD nog een voet aan de grond.
En iedereen die dan kritiek heeft een zeiker noemen.

Uh, nee, niet doen dus. Been there, done that.

11   2  
Ivo

Ennuh, zit nu dezelfde pipo hier onder verschillende namen zijn mening in HOOFDLETTERS uit te braken? Zeer, zeer opvallend.

7   1  
Chris W.M.

@Ivo

Mo, Vic, Lex en Frits allemaal dezelfde persoon idd.

6   0  
SCHAAMJEKAPOTBREDAEDITION

Ojazeker dat dat dezelfde persoon is. Don’t feed the troll people.

2   1  
Rob

Dat is ook typisch NaC van de afgelopen jaren:

Elkaar in de haren vliegen, i.p.v. met zijn allen achter het team te gaan staan!

Proberen om de bedoeling van de ander te begrijpen is voor onze club belangrijker dan elkaar eigenwijs in de haren te vliegen.

Samen sterk!

Ik ben nu wel toe aan een spannend en bruisend seizoen!

10   1  
Belgische Naccer

We lopen achter de feiten aan.

Het komende seizoen moeten we nog niks verwachten van NAC.

Het overname traject heeft helaas een half jaar te lang geduurd.

Voordat de KNVB goedkeuring geeft is het juli. Dan moet er nog een TD aangenomen worden en een trainer.

En dan pas kun je aan de selectie gaan bouwen. Dan is de competitie al begonnen, en zijn de goede spelers al wel gecontracteerd. Dus zul je het moeten doen met de spelers die elders geen contract hebben gekregen.

Dit zijn meestal niet de beste spelers. Maar goed, beter mondjesmaat goede spelers aantrekken , dan nu de selectie rond met Antonia's, Ligeons, Marias en Malones...

Zolang dit soort spelers hier nog rond lopen en uit de ruif vreten, kun je ook nog weinig anders gaan halen, want er is gewoon te weinig geld.

We zullen geduld moeten hebben. En moeten leven met het feit dat we, in ieder geval het komende seizoen nog niet meedoen voor de prijzen. Het zal middenmoot KKD zijn, net zoals afgelopen jaar.

Maar voor het seizoen daarna, hoop ik wel dat er een goede organisatie staat. Met een degelijke TD en trainer, die er een ploeg met winnaars van maakt en een onvoorwaardelijke NOAD mentaliteit tussen de lijnen!

7   3  
Bas

@ Belgischer Naccer

1 of 2 GOEDE spelers erbij en een trainer die het spelletje beheerst en je komt al heel ver......

Ambitieloos had nieuwe seizoen ingaan, zou jammer zijn!

3   0  
die ne gast

@Mo
Het is tegenwoordig een gegeven bij zowat ongeveer elke club dat de selectie bij de start van de competitie niet compleet is.
Dat is geen fout van NAC, dat is een fout van de KNVB.
De KNVB laat de competitie een maand voor de deadline van het transferwindow starten, waardoor er bij elke club nog wisselingen in de selectie plaatsvinden.
Als de KNVB de competitie op 1 september laat beginnen is er niets aan de hand (dit jaar trouwens wel erg moeilijk ivm met het WK in Qatar).

En tuurlijk wil ik ook voor promotie gaan, maar ik ben ook realistisch. De NAC-organisatie is zo kapot gemaakt, dat nu topprestaties en promotie eisen gewoonweg onrealistisch en ronduit unfair is.
Voor dit jaar dan toch. Volgend seizoen verwacht ik wel een selectie die in ieder geval top-5 speelt en lang mee doet om directe promotie.
(Stiekum hoop ik dat de positieve vibe die momenteel rond NAC heerst ook zijn weerslag heeft op de selectie en NAC boven verwachting gaat presteren en we wel een goed seizoen draaien, maar dat is mijn hoop, zeker niet mijn inschatting/verwachting).

Ambitie mag / moet je hebben, maar daarna moet je een plan en beleid hebben om je ambitie te kunnen waarmaken. En daar wordt nu aan gewerkt, er moet nog een hele batterij aan mensen aangesteld worden (algemeen directeur, technisch directeur, trainer, hoofdscout e.d.) om daadwerkelijk te kunnen gaan presteren en invulling te geven aan de ambitie. Dat regel je niet binnen 1 maand.

5   2  
scheppioni

Daarom hopen op een frisse voetballende staf Belgische NACCER !!
Dan kan het een mooi seizoen worden, vb voetballende trainer afgelopen seizoen die nu gepromoveerd zijn ! By the way vanuit 't Germelaand oost brabant verdubbeling sz kaarten !

7   1  
Chris W.M.

Om 16:50 nieuwe update geweest: 11.699 verkochte seizoenkaarten.

3   1  
De parel

@Arie dat is beter dan die alles wat ik doe is aannames maken en zeiken figuren

Laad alle berichten na dit bericht in