Wij gaan niet opzij

'Waarschijnlijk einde seizoen voor Leemans'

Masthow

De kans dat Clint Leemans dit seizoen nog in actie komt voor NAC lijkt klein. Dat vertelde de middenvelder toen hij te gast was in de Gegenpressing Podcast bij BN DeStem.

Leemans staat sinds half december aan de kant. In de wedstrijden daarvoor liet hij zich al een paar keer wisselen wegens fysieke problemen. Eerder werd de verwachting nog uitgesproken dat hij in februari weer kon aansluiten. Later werd dat uitgesteld naar april. Eerst had hij last van een ontstoken voetpees, daarna bleek dat hij een gebroken voetwortelbeentje had opgelopen, zo vertelt Leemans in de podcats. Daarvoor moest hij geopereerd worden en elf weken met zijn voet in het gips. Door het rusten zijn naar eigen zeggen zijn spieren eromheen 'weg'. Het opbouwen daarvan kost tijd.

De 28-jarige Leemans houdt nog hoop om mee te kunnen doen aan de play-offs, al raadt zijn fysio dat af. Omdat het risico te groot is om opnieuw zo'n botje te breken. Tot zijn blessure was Leemans vaste basisspeler. Tijdens de afwezigheid van Cuco Martina droeg hij als vice-aanvoerder de band.

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
28 Reacties
5   0  
RV

Interessante wedstrijd vanavond, zou van Gastel een trainer zijn die het team naar een topprestatie kan leiden naar het einde seizoen? Ik vrees heel eerlijk gezegd van niet, maar als je vanavond wint doe je echt (als je die vechtmachine weet te maken) gewoon mee voor plek 2. Ik weet het, we zouden het niet verdienen op basis van het veldspel en eigenlijk niemand ziet in NAC een promotiekandidaat. Maar het programma van de concurrenten (bijvoorbeeld Groningen) is ook niet mals, en die komen we zelf ook nog tegen. 0-1 vanavond, Sejdiu uit de counter.

6   2  
Janus

Klote. Zouden we goed kunnen gebruiken.

Vond hem overigens een hele goede indruk maken in de Gegenpressing podcast. Praat makkelijk, eerlijk/open en heeft het hart, vergeleken met anderen, op de tong.

4   2  
scheppioni

Mee eens Janus, we zouden hem heel goed kunnen gebruiken maar nu niks gaan forceren met Clint!
De selectie moet nu breed genoeg zijn om elke wedstrijd tegenstand te kunnen bieden, tegen vvv ging het grote delen van de wedstrijd goed alleen is roda weer een stapje beter maar mag hopen dat we NAC met jp geen ontzag gaan hebben........
Geloven in een goed resultaat is een must voor dit NAC en gezien de laatste weken de overwinningen zou er meer overtuiging binnen de NAC selectie moeten zijn zou je zegge !

2   0  
Tante Annie

Vergeet niet je uitkaarten te kopen iedereen. Toch 1100 kaarten te koop voor uitvak in Groningen.

Over Leemans: echt intens balen dat toen hij beter werd hij geblesseerd uitviel. Heb door zijn aanwezigheid ook voor het eerst in weken weer eens (bijna tegen m'n zin) besloten naar Gegenpressing te luisteren, maar door Leemans viel me dit flink mee. Heb me ook flink vermaakt met zijn meningen over hoe wij supporters bepaalde regels hebben voor bijv goaltunes en die hurl ofzo. Snap hem zelfs ergens wel, maar ben toch blij dat we die regels hebben.

En Leemans kijkt tenminste al naar de voorbereiding van volgend seizoen, dus verwacht hem er ook bij volgend seizoen. In de ere of in de KKD, wij staan er achter.

2   5  
Badeend

Die zouden we er inderdaad goed bij kunnen hebben. Balen, ook voor hemzelf.

Bedankt voor het samenvatten van die "Gegenpressungtoestand", dan hoef ik die in elk geval niet meer te luisteren. Man man man daar is niet doorheen te komen dat gewauwel van die Blanco die telkens hoorbaar een aanloop neemt naar wéér een moeilijk woord dat hij deze week van zijn scheurkalender gehaald heeft. Dat, gecombineerd met de analisten ziekte waarbij het achteraf altijd gemakkelijk zeuren is maar je vooral niet rekening hoeft te houden met je eigen eerder verkondigde standpunten.... En dan nog de hoeveelheid persoonlijke prietpraat over vakanties of oninteressante andere shyte - je zou het niet per se verwachten maar de podcasts van BSR en DROL zijn vele malen professioneler én leuker. Die zelfbevlekking bij BNDS mogen ze wel houden waar hij negen van de tien keer lijkt te worden opgenomen - de slaapkamer van een van die drie "NAC watchers".

0   0  
Tante Annie

Vergeet niet het tot in den treuren benoemen van elke speler die welbespraakt en/of intelligent is en hoe fijn dat wel niet is.

Overigens ben ik wel fan van de discussies tussen blanco en Blaauwhof, gezien ze tegenwoordig wel echt meer durven te zeggen tegen elkaar en vaker haaks staan.

Ook ik ben groot fan van de NACpraat podcast en ga ook wel goed op de inbreng van BSR. Deze twee luister ik nog wekelijks

1   0  
DunBas

Praatjes vullen geen gaatjes Janus ! Hij is gekomen om te voetballen en niet om in zo'n flauwe podcast als figurant op te treden Janus ! Hahahahahaha

4   0  
RV

Goede voetballer voor NAC die Leemans.
Maar ook altijd een beetje het gevoel bij dat zijn stap naar NAC een jaar of 6 te laat is. Koos toen na een mooie periode bij VVV voor alternatieven terwijl NAC ook toen een logische keuze voor hem was geweest.

Jensen of Leemans is lood om oud ijzer wat mij betreft. Een Boy Kemper missen we echt tien keer harder dan Leemans.

1   0  
Matc

En nu weer positief nieuws graag.....

5   0  
KC

Greg Leigh scoort voor Jamaica zijn 1e interland goal uit tegen USA.

4   0  
3ROBI

@BADEEND

"Bedankt voor het samenvatten van die "Gegenpressungtoestand", dan hoef ik die in elk geval niet meer te luisteren. "

Als je het allemaal zo kut vindt luister je toch niet? Of word je gedwongen te luisteren?

3   1  
Bo Nus

Hebben we voor morgen de 950 bereikt? Bij nac geen kaarte meer zie ik

0   1  
Rijen 076

@Bo nus

Zijn nog wel kaarten beschikbaar via NAC

0   0  
BasSnelden

Eigenlijk geeft Leemans aan dat hij het dit seizoen niet meer redt. Dat ‘finale play-offs’ is meer wensdenken!! Je bent niet zomaar wedstrijdfit met zo’n blessure, zeker niet als je nu alleen maar wandelt… Eerst de play-offs maar eens zien te halen als nac zijnde. Vervolgens kijken wie dan fit is. Concurrentie zit ook niet stil.

Hup nac

2   0  
markenaa

Er zijn er inmiddels genoeg fit of uit schorsing. Maar eens zien dat ze meer kansen creëren en de spitsen eens meer gaan scoren ipv continu de gesprekken over spelers die niet meedoen.

1   0  
Mike Zonneveld

@ Bo Nus

(Een deel van de) Bussen vertrekken morgen om 16:15.

0   0  
Bo Nus

Ik om 1700 u. Zou leuker om een lange stoet v 17 bussen te zijn.

5   0  
RV

Interessante wedstrijd vanavond, zou van Gastel een trainer zijn die het team naar een topprestatie kan leiden naar het einde seizoen? Ik vrees heel eerlijk gezegd van niet, maar als je vanavond wint doe je echt (als je die vechtmachine weet te maken) gewoon mee voor plek 2. Ik weet het, we zouden het niet verdienen op basis van het veldspel en eigenlijk niemand ziet in NAC een promotiekandidaat. Maar het programma van de concurrenten (bijvoorbeeld Groningen) is ook niet mals, en die komen we zelf ook nog tegen. 0-1 vanavond, Sejdiu uit de counter.

1   3  
BasSnelden

@RV: heb je het programma van Nac wel gezien? Tegen Groningen, Dordrecht, ADO en nu RODA uit!! Dat terwijl je eerste keeper er niet meer bij is en ook nog steeds een handvol veldspelers… Roda heeft de beste prestaties thuis van de hele KKD. En Nac werd in Breda door hen ook al weggespeeld. Hopen dat we vanavond niet overlopen worden en als we de play-offs halen dan hopen op een wonder gezien ons spel

5   2  
scheppioni

@RV
Ik verwacht het ook niet betreft jp maar Jantje schijnt er vanavond weer bij te zijn dat scheelt zeker ! Hoop op een lekkere overwinning, ik doe eens gek 1-4 !💪💛🖤

2   1  
Rieske076

Die Garbett is ineens fit om te starten bij z’n land. Post alleen maar dingen over nieuw Zeeland op z’n insta nooit iets van nac… gauw wegdoen

2   2  
Fan uit Zevenbergen

Jantje is erbij vanavond meld NAC

1   0  
NAC4Ever

@RIESKE076
Zijn laatste foto gaat over Emmen-NAC.

2   1  
markenaa

@BASSNELDEN

De angst zit er goed in bij je.
Het werd lastig en wellicht onmogelijk om van de jong ploegen te winnen. Vvv zou al helemaal haast onmogelijk worden. Allemaal gewonnen. Zelfs met al die blessuregevallen en schorsingen enz enz aan NAC zijde. Nu hebben we volgens jou weer haast geen schijn van kans want dit en dat.. oa allemaal blessureleed enz.

En ook nu zeg ik net als vooraf aan de vorige 4 gewonnen wedstrijden. Waarom zou NAC dit niet winnen? Rode is geen Real Madrid, de verdediging staat beter dan ooit. Onze keeper deed het de laatste wedstrijd zeker niet slechter dan Kortsmit en NAC heeft 12 pt uit de laatste 4 wedstrijden.

Van mij mag je iedere wedstrijd zonder enig vertrouwen aanvliegen hoor maar ik ben wel benieuwd wanneer je ergens wel een beetje vertrouwen uit haalt.

4   0  
Ad B uit Roosendaal

Heel jammer voor NAC dat hij voorlopig niet kan spelen, maar vooral heel vervelend voor Clint zelf.

Ik hoop dat Clint goed en volledig herstelt en dan zie ik hem weer graag in het NAC elftal.

Een goede en sympathieke speler!!

2   0  
Zwampie

Jammer dat hij weinig van directe waarde is geweest dit seizoen.
Maar alles erop zetten dat hij volgend seizoen van waarde kan zijn. Geen zelfde scenario als Omarsson dat hij de play offs mee kan spelen en volgend seizoen nog een half jaar uitligt.
Succes met je herstel

0   4  
Paul Soeters

Angst of geen angst, NAC gaat nooit of te nimmer nog meedoen om,plaats 1, of 2. Dat station is al tijden terug definitief gepasseerd. Het spel is van dien aard dat het hoogstwaarschijnlijk nacompetitie gaat worden. Waarin NAC weinig kans heeft om als winnaar uit de bus te komen.

0   0  
NAC

Omgba geblesseerd. Het zit niet mee. Kuijpers op linksbuiten en Janosek aanvallend op het middenveld.

1   1  
Arnac

Lekker Front en Vak G gasten. Bussie in beslag nemen en andere supporters met een probleem opzadelen. Klasse!

Laad alle berichten na dit bericht in