Wij gaan niet opzij

Wat moeten we met ex-NAC-nieuws?

Da Pope

De afgelopen tijd lezen we steeds vaker reacties van mensen, die vinden dat we moeten stoppen met ex-NAC-nieuws of het in ieder geval anders in moeten richten. Het is voor ons lastig inschatten of dit de mening van individuele gebruikers is of dat dit breed wordt gedragen. Daarom willen we jullie om feedback vragen.

 

Al heel lang huldigen wij het adagium 'NAC-nieuws is NAC-nieuws'. Dat betekent dat we in principe alles melden wat met NAC te maken heeft. Wat ons betreft horen daar ook de ex-NAC-berichten bij. Als spelers een transfer maken of stoppen met voetballen, vinden wij dat doorgaans de moeite van het melden waar. De laatste tijd zien we in de reacties steeds meer weerstand tegen deze berichten. We kunnen natuurlijk zeggen: "Als een bericht je niet interesseert, kun je het natuurlijk overslaan", maar dat voelt inmiddels iets te makkelijk. We willen met jullie kijken of en zo ja hoe we het beter moeten doen. We zijn niet van plan helemaal te stoppen met de berichten. Als NAC-site ontkom je er niet aan ook aandacht aan de (recente) geschiedenis van de club te besteden. Daarbij komt dat we het zelf simpelweg interessant vinden om de carrières van oud-spelers en -trainers te volgen. Maar wat moeten we dan wel? Onze stelregel is tot op heden altijd geweest dat we iets plaatsen als iemand minimaal één wedstrijd in het eerste heeft gespeeld of in de technische staf bij het eerste heeft gewerkt. In de praktijk betekent dat, dat je vrij regelmatig aandacht besteed aan jongens als Muric of Fischer. De vraag is of we dat moeten blijven doen. In de ideale wereld komen we met jullie hulp tot een nieuw setje richtlijnen. Om de feedback een beetje gestructureerd te houden, willen we jullie in ieder geval onderstaande vragen voorleggen:

  • Moeten we een minimumaantal gespeelde wedstrijden hanteren? Zo ja, hoeveel gespeelde wedstrijden?
  • Geldt dat minimumaantal ook, wanneer een voormalig jeugdspeler een transfer maakt en NAC een deel van de transfersom ontvangt?
  • Is het een idee een 'verjaringstermijn' te hanteren? (Bijvoorbeeld: vijf jaar na hun vertrek bij NAC is het geen nieuws meer)
  • Moeten we het einde van een carrière melden?
  • Is het interlanddebuut van een voormalig NAC-speler nieuws?
  • Hoe moeten we omgaan met oud-(assistent-)trainers?

Mogelijk vergeten we nog het een en ander, maar dit is alvast een begin. En als er helemaal niks veranderd hoeft te worden, stellen we het op prijs als je dat even meldt. We lezen ook regelmatig, dat mensen graag een aparte rubriek voor al het ex-NAC-nieuws zien. We hebben daar bij de inrichting van de nieuwe website geen rekening mee gehouden. Als jullie in meerderheid vinden dat er een aparte rubriek moet komen (we overwegen daarvoor een poll uit te zetten, maar willen eerst even de reacties zien), onderzoeken we of dat in de nieuwe site in te richten is. Goed. Jullie begrijpen waar we heen willen. Laat ons vooral weten wat je vindt.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
NAC bindt assistent Vrede 85 reacties
229 Reacties
0   0  
Baosje

gewoon op DEZE voet doorgaan !
ieder NAC nieuws , het zij "nieuw" als "oud" is voor veel mensen interessant genoeg om te lezen !!

dez zeikstralen die altijd wat te mekkeren hebben ( zoals een mister Bean) ..hoeven het niet te lezen ....

je kan het toch nooit iedereen naar de zin maken !

0   0  
Tim

Ik vind het EX-Nac nieuws altijd top om te lezen. Daarnaast is het goed dat jullie die spelers blijven volgen. Ik zeg ga vooral door waar jullie mee bezig waren! En ja ook Muric is een EX-Nac speler. Al hebben ze geen minuut gespeeld, een contract is een contract en dus zijn het ex NAC spelers.

0   0  
JohanB

Gewoon lekker doorgaan hoe jullie nu bezig zijn. Ik vind het zeker weten wel interessant en ik weet zeker dat er ook mensen zijn die het met mij daarover eens zijn. Ik vind ook dat hoe het nu is dat iedereen zelf gewoon bepaald of hij het leest of niet. Dagen geen nieuws wordt de site ook dood van en nu is hij juist zo levend door zulke topics.

En nogmaals voor de mensen die het niks interesseren, mij interesseert het niet dat jullie het niks interesseert. Open dan gewoon het artikel niet, anders is het wel sonde van je tijd om het te openen, lezen en dan ook nog te reageren dat het je niet boeit. Ik lees liever ook nieuws dat er interesse is in een speler of er een bij komt maar zolang dat nieuws er niet is lees ik ook graag wat anders en het komt de kwaliteit van de site ten goede!

0   0  
Altijd zo

Als er een financiël voordeeltje te halen is met een ex Naccer dan wel.
Clubhoppers interesseert mij niet.

0   0  
HupNac!

Wat mij betreft ook gewoon doorgaan op de huidige voet.
Als je richtlijnen gaat bepalen dan zou het nieuws omtrent Muric hier niet geplaatst zijn.

Met die volledige keeperssoap vorig seizoen zou ik graag willen weten waar hij nu uiteindelijk beland, evenals nieuws over grote vriend Noppert vind ik leuk om te lezen. Waar van Leer dan echter weer terecht komt zal me worst wezen maar dat topic zal ik dan ook niet aan klikken.

0   0  
Chris W.M.

Persoonlijk zou ik kiezen om een extra menu optie toe te voegen aan de huidige reeks Nieuws, BSR TV, Interviews etc en daar dan telkens wanneer er nieuws is over een oud-speler/trainer het daar onderbrengen. Wat mij betreft hoeft er aan de criteria niets te veranderen. En dan 1 keer per week een verzamelbericht; "Er was deze week nieuws over" en dan een bericht met de titels/links naar de betreffende artikelen.

Mensen die het interessant vinden om dit in de gaten te houden kunnen dan het menu item checken, of eens per week het verzamelbericht doorscrollen om te zien of er wat interessants tussen staat.

0   0  
Nacfem

Gewoon zo doorgaan. Vind ik het niet interessant lees ik het niet.

0   0  
Svt076

Ga gewoon zo door joh mannen, als iemand de naam niet interessant vindt dan klik je er toch lekker niet op.

0   0  
WallieNAC

Gewoon zo door gaan svp

0   0  
Kinderkaartje

Allemaal plaatsen. Als je het niet leuk vindt, dan skip je het toch.

Van sommige spelers vind ik het oprecht leuk om te lezen waar ze zitten, zaten en naar toe gaan. En van anderen denk ik: "Och da's waar ook, die Pipo heeft ook nog een ons mooie geel zwart rond gehobbeld. Wat een miskoop was dat zeg."

0   0  
Denzz

@Bsiderats,

Enkele topics terug werden jullie nog beschuldigd beïnvloed te worden door NAC.

Jullie zijn er door supporters, voor supporters.
Laat jullie dan zeker ook niet beïnvloeden door de mening van enkelen die jullie (eveneens) betichtten van invloeden van buitenaf. Zou mooi zijn zeg als deze mensen jullie beschuldigen maar wel een doorslaggevende stem krijgen in wat jullie wel en niet plaatsen.

Nogmaals hulde voor jullie inzet.

0   0  
Molenschot loco

Voor mij alleen nieuws over ex NAC spelers die niet Alleen goed waren .....maar ook een echte NOAD mentaliteit hadden!!!! Al die andere zal mij een worst wezen.

0   0  
Talent

Mannen, gewoon doorgaan op de wijze waarop jullie ‘ex-NAC’- nieuws brengen. Het wordt namelijk door heel veel mensen op deze site wel gelezen en gewaardeerd. Vind je dit nieuws niets, klik je lekker niet op het item...klaar!
Wel een aanvulling...de verzakers van afgelopen seizoen hebben zich nooit als NAC-speler gedragen en horen dus ook geen ‘ex-NAC’ genoemd te worden?

0   0  
Brabo F1

Als ik het woord "ex" zie lees ik het niet. Simpel. Maar als ik een krant lees lees ik ook niet altijd alles. Gewoon doordoen zou ik zeggen.
Het is jullie hobby en heel wat fans hebben intresse te weten wat bijvoorbeeld een Muric of Lurling vandaag de dag bezighoudt.
Keep it simpel, we doen al moeilijk genoeg.

0   0  
EDM

Er zijn helaas wat azijnzeikers, die altijd wat te zeiken hebben...
Gewoon plaatsen, wie gaat er over de berichten? Jullie!
Als ik iets niet wil lezen dan lees ik het niet.

0   0  
Maik

*#%*^#% de azijnzeikers!!!

Geweldige site om NAC nieuws te lezen dus ook ex-NAC.

Wil je iets niet lezen druk je gewoon lekker weg en dan kan je verder gaan als eikelprocessierups daar heeft namelijk ook iedereen last van.

0   0  
Ivo

Mijn mening:

Niet van ieder nieuwtje een topic maken. In transferperiode eens in de 2/3 dagen een ex-nac update met meerdere berichten in één.

Buiten de transferperiode bijvoorbeeld wekelijks op de woensdagen, niet in de weekenden met al genoeg berichten rondom wedstrijden.

Zo houd je de focus vooral op het NAC van nu. Er zijn nou eenmaal veel ex-nac spelers, zekers nu we ook van city huren.

0   0  
Ratje

Gewoon zo doorgaan en alle zeikers een ban geven!
Die zielige reacties onder oud-nac nieuws hoef ik niet steeds lezen..

0   0  
Vinnie Jones

Nac nieuws is Nac nieuws. Op de app van BNdeStem lees ik ook niet alles. Je kan als (jong)volwassene zelf wel beslissen wat je wilt lezen. Laat de mauwerds een eigen website oprichten. Kan allemaal gratis tegenwoordig.

Hoe is t trouwens allemaal met Damcevski?

0   0  
mitchel

Wat een zeurpieten heb je er bij. Ik vind het heerlijk om alles wat ook maar een beetje met nac te maken heeft in mijn pauze terug te vinden op deze site. Echt top bezig!

0   0  
Rbull

Waarom niet één keer per week een topic met daarbij alle ex NAC personen?

Je doet het eigenlijk toch nooit goed. Wat de keuze ook zal zijn.

0   0  
Ouwe Spionkop

Moeten we een minimumaantal gespeelde wedstrijden hanteren? Zo ja, hoeveel gespeelde wedstrijden?
10

Geldt dat minimumaantal ook, wanneer een voormalig jeugdspeler een transfer maakt en NAC een deel van de transfersom ontvangt?
nee

Is het een idee een ‘verjaringstermijn’ te hanteren? (Bijvoorbeeld: vijf jaar na hun vertrek bij NAC is het geen nieuws meer)
ja

Moeten we het einde van een carrière melden?
ja

Is het interlanddebuut van een voormalig NAC-speler nieuws?
nee

Hoe moeten we omgaan met oud-(assistent-)trainers?
alleen in uitzonderingen melden

moeten we Yardan Banco dankbaar zijn voor zijn dagelijkse updates in BNdeStem?
ja

0   0  
ibio

Ex- nac nieuws 1 keer pw
Het is nu te veel
En we hebben nu alweer 24 oud NAC spelers van 2017/2018

Het boeit mij echt geen fck hoe het verder met Dervite en KaiKai gaat

0   0  
Corleone

Stoppen met ex huurlingen te vermelden die zijn in principe niet van NAC dus hebben we verders niks aan

0   0  
Paul

Doorgaan!

0   0  
Pep

Ik wil alles lezen van NAC dus ook ex NAC.

0   0  
Joop NAC

Ik zou niks veranderen, vind het altijd wel leuk. Wie het niet leuk vind hoeft het niet te lezen toch?

0   0  
JapieOG

Waarom niet in de rechter zijbalk de nieuwsitems met Ex NAC personen opnemen? Dan is het voor een ieder zichtbaar, maar minder prominent aanwezig.
Ik vind het hoofdzakelijk interessant en leuk om te lezen, maar het moet niet zo zijn dat je het NAC nieuws tussen het EX NAC nieuws moet gaan zoeken.

Dat het op de achtergrond vervolgens in één grote categorie terecht komt dat maakt me dan weer minder uit.

0   0  
Nacman

Een speler minemaal 3 seizoenen onze kleuren gedragen heeft.
Tenzij het bizondere nieuws waarde heeft bij hoge uitzondering

0   0  
Arie

Wat mij betreft enkel spelers met een positieve balans, dus wel Korte, niet Muhren. Wel Meijers, niet Smith Brown.
Als er een vergoeding bij komt kijken natuurlijk sowieso.
Aangezien een groot deel het schijnbaar fijn vindt om veel te klikken op een vervuilde tijdlijn zou de beste oplossing zijn een verzameltopic eens in de 2 weken ofzo.

0   0  
Geeltje

Als websitebezoeker zeg ik: ga zo door!

Maar als ik jullie was, zou ik het voor jezelf proberen anders in te vullen. NAC verslijt nogal veel spelers en bestuurders, als je daarover blijft berichten dan is dat veel werk. Tijd die jullie wellicht in iets anders, beters of leukers kunnen stoppen.

0   0  
Tico

Gewoon doorgaan met de ex berichten, als een ex speler mij niet boeit lees ik het gewoon niet en anders wel.
BSR, jullie zijn goed bezig! Kan niet wachten op de nieuwe site!

0   0  
Hupnacciehup

Graag zo doorgaan, ik vind het leuk om ex- NAC te volgen en zoals met alle items kun je zelf kiezen welk bericht je leest of niet.

0   0  
Ad

Gewoon zo door gaan maar in de nieuwe site is het wellicht een idee of een keuze menu aan te maken, waarin je je interesses kunt aanvinken.

* Alles
* Nieuwe spelers
* Blessures
* Ex NAC
* Sponsornieuws
* Aantal SCC/kaartjes
* Technische staf
* Stadion
* Wedstrijdverslagen
* Interviews
* Etc.
* Etc.

Deze voorkeuren in een cookie opslaan (of koppelen aan een account) en elke keer als je de site bezoekt zie je alleen de berichten die jij interessant vind

0   0  
BART

Gewoon precies zo doorgaan als jullie nu bezig zijn! Als je iets niet wilt lezen lees je het gewoon niet..

0   0  
Youssef

Maak er een stemming van!?

Wat mij betreft blijft het zoals het was. Degenen die dit soort item niet interessant vind, kan het immers overslaan.
BSideRats bepaalt de content, de lezer wat hiervan voor hem/haar van belang is!

Elke dag is BSideRats een terugkomende bron van info voor mij, ga zo door!!

0   0  
TpT

Ik vind het prima zo maar een verjaringstermijn kan geen kwaad, zeker nu we per jaar zo'n 25 spelers lozen.

0   0  
Tom076

Ik vind het heerlijk om al het ex-nac nieuws te lezen maar snap dat niet iedereen hier behoefte aan heeft. Maak er een wekelijks overzicht van. Ex-nac nieuws hoeft ook niet lang te zijn. Dus een wekelijks overzicht met wat onze ex-naccers bezig houdt!

0   0  
Peerke

Als je het niet wil lezen, sla je het gewoon over. Zo makkelijk is het wel. Ik erger meer aan de of-topic reacties erger ik me meer aan.

0   0  
steefl

- Moeten we een minimumaantal gespeelde wedstrijden hanteren? Zo ja, hoeveel gespeelde wedstrijden?

Minimaal 50 wedstrijden voor NAC voor een speler die niet uit de eigen jeugd komt. Bij de eigen jeugd zou je een lager aantal kunnen hanteren van bv 10.

-Geldt dat minimumaantal ook, wanneer een voormalig jeugdspeler een transfer maakt en NAC een deel van de tranfersom ontvangt?

Nee dan geld dat niet. want dat is relevant NAC nieuws.

- Is het een idee een ‘verjaringstermijn’ te hanteren? (Bijvoorbeeld: vijf jaar na hun vertrek bij NAC is het geen nieuws meer)
Ja behalve bij mensen die plus 100 of 150 wedstrijden voor NAC hebben gespeeld.

- Moeten we het einde van een carrière melden?
Zelfde als bovenstaande regels.

- Is het interlanddebuut van een voormalig NAC-speler nieuws?
idem met hierboven'.

- Hoe moeten we omgaan met oud-(assistent-)trainers?
Hoofdtrainers wel, assistenten niet, tenzij oud- NAC spelers..

0   0  
NACPB

Zo door gaan.
Ander voorstel:
Kritisch zijn, negatief zijn is menselijk. Er een sport van maken om altijd negatief te zijn over alles wat met NAC te maken heeft. Dat moet hier geen plaats hebben ban ze voor het leven. Kritische vragen graag. Negatief bericht omdat de nagels van de nieuwe lijnentrekker te lang zijn nee.

0   0  
Maarten

Doorgaan. Er staat ex-nac in de titel. Intreseert je het niet dan lees 't niet. Ik lees ook niet alles gewoonweg omdat 't me minder intreseert. Te denken aan interviews met bepaalde spelers.
Het zelfde als in de krant. Je pikt je eigen onderwerpen uit.

0   0  
Bartjuh

Gewoon zo laten !!

0   0  
Ger

Gewoon leuk goed bezig ga door

0   0  
Nvt

Ik kan me vinden in het voorstel van ibio. Eens per week een overzicht met het nieuws van alle ex-nac spelers. Blijf je goed op de hoogte, maar wordt het geen overkill.

Overigens, prima bezig gasten!

0   0  
Leurenaar

Allereerst fijn dat jullie feedback vragen aan de trouwe BSR bezoekers. Wat mij betreft gewoon doorgaan met ex-NAC berichten.

0   0  
D'n Deef

Gewoon lekker zo doorgaan, als ik iets niet interessant vind dan klik ik het simpelweg gewoon niet aan.
Zouden meerdere mensen moeten doen hier denk ik ;-)

Keep up the good work boys!

0   0  
Hotseknots

Doorgaan, doorklikken als je het niet wil zien...

0   0  
Dun Naccers

Ex NAC nieuws is interessant, leuk om te weten waar oud NACcers nu spelen enz.

0   0  
De Kroonprins

Ik zou er ook een voorstander van om bijvoorbeeld een maal per week (en buiten de transferperiodes wat minder vaak) het nieuws over ex-NAC spelers te combineren in één bericht. Alleen dit jaar is er al afscheid genomen van 27 spelers als ik het goed heb. Dan gaat het aardig hard.

0   0  
Grote Kerk

Zoals eerder aangegeven misschien Ex NAC item inruilen voor een ander item.

Personlijk boeit het mij geen flikker meer als een oud speler van ons (lees passant) ergens ander gaat spelen. Dat is hetzelfde als met oud-collegae van het werk.

Nieuw item zou kunnen zijn:
- WAGs
- Verjaardag melding huidige speler.
- Geruchten a la The Sun
- of een top 5 van goals van oude spelers (alleen als ze mooi zijn)

Amsterdam, 20 graden, terras met koud pilske

0   0  
iejt

Hoe het nu is vind ik prima. Het moet echter wel in contrast zijn met het andere nieuws lijkt mij. Maar dat is prima in orde.

Goed bezig boys!

0   0  
Kanarie

Gewoon zo doorgaan.
Anders klikken ze het maar niet aan.
Het is een eigen keuze of je er iets over wilt lezen.

0   0  
Zippo

Doorgaan zoals het nu is!

Anders gaan ze maar lekker naar een andere site.

0   0  
Randr

Gewoon doorgaan zoals altijd

0   0  
Bel76

Gewoon lekker zo doorgaan! En zoals jullie zelf al aangeven: als het je niet interesseert, lees het gewoon niet

0   0  
DeNeel

Gewoon doorgaan zoals jullie nu bezig zijn en melden wat jullie lezenswaardig vinden. Ik zelf lees gewoon wat ik interessant vind..... Voor die azijnzeikers dan ook een minimum aantal bezochte wedstrijden of jaren scc, voordat ze mogen reageren op jullie items ? ???⚽️?

0   0  
Judge M.

Ad was me voor. Zo denk ik er ook over. Zou realiseerbaar moeten zijn, toch?

0   0  
Nicky

Ik zeg ook doorgaan.

Ik kijk meerdere keren per dag even op de site. En met enige regelmaat zie ik een bericht waarvan ik denk wat moet ik er mee. Maar het houdt het wel continue in beweging en daar kom ik voor.

Jullie moeten vooral doen wat jullie leuk vinden. Want als je je oren laat hangen naar de 10.000 verschillende meningen hier zie je door de bomen het bos niet meer en gaat de lol eraf. Het succes van BSR hebben jullie te danken aan de keuzes uit het verleden. Ga dus vooral door ook al interesseert het sommige geen reet. Content plaatsen is altijd goed. Wie het niks vindt slaat over en de rest heeft weer wat te lezen..

0   0  
Pep

Ik wil ook lezen waar Kali naar toe gaat.

0   0  
Europa league

Gewoon zo doorgaan

0   0  
Michel

@BSR

Mannen, deze site os met stip mijn meestbezochte site (dagelijks een keer of vijf om nieuwe reacties te lezen) dus blijf echt zo doorgaan!

Ex-NAC moet doorgaan in de huidige vorm; denk dat het de afgelopen tijd zo overkwam dat het te veel was omdat we weinig NAC-nieuws kregen en het moesten doen met de Exxen.

Ik wil weten hoe succesvol Angelino en Manu zijn, maar ook waar Damcevski uithangt ;)

0   0  
Fanneke

Gewoon je ding doen zoals jullie het willen. Lezers kunnen zelf beslissen of ze een item openen en lezen.
Azijnzeikers hou je toch.

0   0  
Peter13

Zoals het nu is, is het prima. Als het nieuws je niet interesseert, sla je het over. De titel van de topics is wat dat betreft duidelijk genoeg.

En net als Vinnie Jones ben ik heel benieuwd hoe het met Damcevski verder gaat. En hoe de trainerscarrière van Davy Schollen verloopt.

0   0  
Debbie

Wat Chris w.m. bovenaan al schrijft, al het nieuws is nieuws dus dat moet blijven bestaan.. niks kinderen, ex nac is ex nac.
Zijn/haar? Idee over apart menu en dan eens in de week; dit was van de week nieuws" is wel overzichtelijker en zou ik ook prettiger vinden.

0   0  
Timberland

Gewoon zo door gaan! En als jullie toch iets willen veranderen, dan zoals Chris WM om 13:57 voorstelde.

0   0  
Geelzwartwit

Als het mogelijk is zou ik EX-NAC nieuws na een dag altijd een item lager plaatsen dan het laatste gewone nieuws (terugzetten in plaatsingsdatum?).

Nu zie je vaak dat er bij een actueel NAC nieuwsbericht een levendige discussie plaatsvindt en dat die dan heel snel opdroogt doordat er een EX-NAC nieuwsbericht boven komt te staan.En dat mensen is jammer.

Breda graad of 19 vermoed ik, lavazzo koffie en wisselend bewolkt

0   0  
F3

Respect voor de inzet van de ratdaxie, gewoon doorgaan op deze voet. Degene met commentaar over de ex-nac spelers kunnen het topic gewoon overslaan. Het negatieve en op alles een plasje moeten doen van sommige reagluurders mag wel wat minder, maar das de mening van mijn persoontje.

0   0  
Zooike

Sommigen interesseren me inderdaad ook niets. De ene speler vind ik wel interessant om te volgen, de andere niet. Zo hoef ik van - ik noem er maar een - rosheuvel of lundqist niet te weten wat ie na dit seizoen gaat doen. Maar dat is deels op basis van persoonlijke voorkeur.

Persoonlijke voorkeur is voor iedereen anders en daarmee niet "te programmeren". Clubhopper evenzo. Het makkelijkst is dan dat ik zelf de kop lees en het bericht niet open als het me niet interesseert. Oftewel, doorgaan zoals jullie nu doen.!

Ik kan niet veel met mensen die een bericht openen om te gaan zaniken over het bericht. Ik vind het niet te simpel gedacht om de regel te hanteren "boeit het niet, dan lees het niet"

0   0  
Timberland

@geelwitzwart: Over die discussies heb je een goed punt.

0   0  
RichardPraha

Gezien het feit dat jullie komen met een lijstje van zeer gedetailleerde uiteenzettingen vwb criteria wat wel 'nieuwswaardig' is en wat niet ipv gewoon een poll geeft eigenlijk direct wel aan dat jullie het zelf maar gezeik vinden want een poll zou veel makkelijker zijn om te achterhalen of iets 'breed gedragen'wordt.

Ontopic; GEWOON lekker mee doorgaan dat EX-Naccers nieuws, mensen hoeven het niet te lezen ofzo...

0   0  
Nac-till-I-die

Wat mij betreft mag er zo veel NAC nieuws komen. Misschien zou het wat zijn om op de nieuwe site naast al het nieuws ook kopjes te maken. Als er een nieuw bericht over bv blessures komt zal er een 1tje staan bij dat kopje. Zo kunnen mensen makkelijker filteren en zal er denk ik minder kritiek zijn. Wat ook handig zou zijn is dat er dan een kopje over de selectie komt met gegevens van spelers en meer, zodat we die altijd bij de hand hebben. Ga zo door mannen!

0   0  
Wij gaan niet opzij

Oud nieuws is geen nieuws.

0   0  
Dino Zoff

Breda Airport, 18 graden, laptop op schoot.

Doorgaan, alleen kan het wellicht 1 of 2x per week in 1 verzamelcolumn gezet worden (bijvoorbeeld elke woensdag en zondag):
Woensdag: Ex-NAC Nieuws
en daar dan het nieuws over alle spelers die ooit bij NAC op het trainingsveld hebben gestaan.

Er hoeft geen minimum aantal wedstrijden gespeeld te zijn, zelfs jeugdspelers mogen genoemd worden. Wel graag een uitzondering maken voor:
Bosz, Falkenburg, Vloet, Kali en Mühren. Daar hoef ik nooit meer wat over te lezen.

0   0  
pully03

Gewoon zo doorgaan, als je het niet in jou plaatje past gewoon overslaan.

0   0  
Timberland

@Dino Zoff: Volgens mij ben je ook Fernandez vergeten ?

0   0  
Da Huge

Gewoon zo doorgaan jongens. Als het degene niet interesseert gewoon niet lezen.
Als het voor jullie te veel werk is zou ik zelf daar een vorm in bedenken. En al zeker geen "verjaring" want dan horen we ook niks meer over de hele oude spelers.

0   0  
Heksenketel

Persoonlijk ben ik van mening dat er wel heel veel "ex-NAC" berichten zijn en hoeft dat van mij niet. Maar goed ik hoef ze niet aan te klikken en dat doe ik ook niet. Ik denk dat het haast onmogelijk is om heldere richtlijnen af te spreken. Dit hoort op gevoel te gaan. Als jullie het gevoel hebben dat het terzake is, dan zou ik het plaatsen.

Er zit maar één nadeel aan en dat is dat het regelmatig ten koste gaat van andere berichten, doordat deze sneller naar onderen gaan. En daar wordt dan minder op gereageerd, wat ik weleens jammer vind.

Kortom: van mij mag het iets minder, maar ik laat het heel graag aan jullie over!

0   0  
RM

Geen twijfel, deze site heeft een bepaalde reputatie/succes opgebouwd op de manier zoals jullie nu te werk gaan. Dit niet te grabbel gooien omdat een aantal online meningen daadwerkelijk en alleen geïnteresseerd zijn in de mooiste kutclub van NL, maar geen interesse hebben in transfers of gebeurtenissen rondom ex-NAC lieden (ongeacht aantal wedstrijden, dagen binnen de club etc.) bij andere clubs en/of andere competities. En dat er steeds meer ex-NAC-nieuws komt is niet vreemd, gezien elk jaar, maar dat is overal, de elftal foto's drastisch veranderen.

Onder elk ex-Nac nieuws je mening droppen met "kan mij niks schelen" is als bij een krant bij een nieuwsbericht "he verdomme, politiek....heb ik niks mee" plaatsen. Totaal onzinnig, niet relevant en je mening belangrijker maken dan het is. Iedereen mag een mening hebben maar is het van belang om die te ventileren...want dan heb je het godver druk....

En 1x per week een resumé...tja, dan is het geen nieuws meer hé.

Idee van Ad is er eentje om te overwegen na een goede analyse en juiste categorisering...vink ik persoonlijk alles aan, of nog beter, de optie "overkill", want ik wil weten of Muric aan het einde van het jaar de play-offs haalt met Forest, of Naah wederom een transfer maakt alleen deze keer naar Zottegem, of Yureck Persoon assistent-trainer bij PCP wordt of dat Herbert Neumann uit de mottenballen wordt getrokken en de plaatselijkse 1.FSV Köln 1899 e.v. onder de hoede neemt. Laat maar komen die berichten!

0   0  
Ron

Zolang de kop begint met EX-NAC vind ik alles best.
Mij interesseert het vaak niet, maar ik begrijp dat er genoeg mensen zijn die het wel boeit.
Als de kop dus al duidelijk aangeeft dat het geen huidige NAC-ers betreft, dan is iedereen daar mee geholpen, lijkt me.

0   0  
NAC4Ever

Ik vind doorgaan zoals het is een prima idee. Maar ik zie ook wel wat ik het plan van Ad 14:15 uur.
(Al zou ik dan warschijnlijk alle opties aanvinken).

Een verjaringstermijn zie ik niet zitten.
Is een speler/trainer een jaar na het termijn minder interessant als een jaar daarvoor?

Je zou de regel van minimaal aantal wedstrijden in kunnen voeren. Maar dan kun je in situatie komen dat je van sommige spelers toch het nieuws nog wilt lezen. Die regel is in dat geval nauwelijk te handhaven.

Goed dat BSR hier de mening vraagt van de lezers. Ik neem aan dat jullie iets willen maken wat jullie leuk vinden om te maken, maar er moet ook wel interesse voor zijn.
Doen jullie goed!

0   0  
PALM

Zo doorgaan

0   0  
diep holland

ja, aparte rubriek voor alle vormen van nac-ex existentie ! De liefhebbers kunnen daar dan immers 'kunst ? gras' - duinen, zonder dat de main-page zoals thans steeds eye-catching bezocht wordt door deze elders voortgaande verrichtingen, die op zich overigens de moeite kunnen zijn.
Een uber feestje zou mogen en kunnen zijn het Huidige Nac tegen de verlopen afgang-versie, zoals meen ik door Tegel voorgesteld.
De rubriek die je opent zou mogen heten ; Beyond ' Nac- houdbaarheidsdatum '

0   0  
DunErwt

Gewoon zo laten, wij hebben de keus, je leest het of niet. De kop zegt dan meestal al genoeg.

0   0  
Granada CF

Is prima zo, klagers heb je altijd. Die komen na een topavond stappen lopen mekkeren over het 3e plaatje op de avond, de schuimkraag van 't 6e biertje en de mist 3 dagen eerder.

Hup NAC, hala Breda en leve de BSR.

0   0  
Eljé

Op de nieuwe site (hoe is het daarmee ;-)) met item-categorieën werken die bezoeker standaard kan (de-)activeren. (bv: columns, nieuws, Ex-NAC, wedstrijd interviews, polls)

De mensen die zeuren over nieuws over ex-NAC zeuren waarschijnlijk ook als er geen nieuws is?

0   0  
Joop Sloop

Gewoon blijven posten. Als ik het zoveelste bericht over snElson Hooi niet wil lezen, klik ik 't niet aan. Jullie kunnen zo ook wel een beetje in de gaten houden welke ex nac ers weinig views geven.
(wilde eigenlijk Pieter Collen noemen als voorbeeld, maar daar ben ik best benieuwd naar..)

0   0  
Nacfan076

Gewoon zo door blijven gaan!!!

0   0  
Viking

Doorgaan zoals nu. Andere opties niet aan de orde... 1x per week..... Zeggen ze weer dat het oud nieuws is.... De ene heeft meer binding bij 5 wedstrijden dan de ander die er 30 speelt etc.
Er zal altijd wat te zeiken zijn

Gewoon zo doorgaan heren.. Klasse
Als ik een item niet wil lezen klik ik deze niet aan......

Prima zo

0   0  
Leffe Blond

Hoe meer content hoe beter toch, zo is er voor ieder wat wils en bereik je wellicht een nog groter publiek. Ik zou zelfs andere voetbal of Breda gerelateerde artikelen waarschijnlijk vaker wel dan niet appreciëren op deze site. Liever een actieve, levende site dan een dooie site met maar eens in de zoveel tijd een bericht!

0   0  
Beekie180

Wat mij betreft lekker zo doorgaan. Als er een item minder interessant is, dan lees ik het gewoon niet. Daarnaast betreft het meestal berichten over transfers in zomer-/winterstop, dus een korte periode van het jaar. Dit vind ik nog wel te overzien.

0   0  
Haassie

Er mag zeker kritisch naar gekeken worden. Ik lees vrijwel altijd alleen de kop. Vaak is het aantal ex-NAC-berichten groter dan het echte nieuws. Dat stelt dan teleur.

0   0  
Scheids!

Ach, ook ik was zeker niet altijd voorstander van ex-spelers en wat deze deden of speelden op dat moment. Maar mijn ervaring was dat dat voortvloeide uit frustratie, juist omdat er zo weinig nieuws over onze eigen club en spelers was te melden.
Maar ik zeg , gewoon op de oude voet doorgaan, ik klik wel weg als het mij niet interesseert !

0   0  
Freeman

Mijn eerste reactie was eveneens 'gewoon zo doorgaan', maar ik moet zeggen dat het idee van een wekelijks topic met een verzameling van ex-NAC-nieuws me ook wel aanspreekt. Hoe dan ook mogen jullie wat mij betreft zo veel mogelijk blijven plaatsen, want de voetbalnerd in me vindt het stiekem altijd erg leuk om te horen dat iemand als Pim Bouwman straks weer in Noordoost-Slowakije opduikt.

0   0  
1 van de 2

Gewoon doorgaan op deze manier.
Alle argumenten zijn al genoemd.

0   0  
Adekkers

Gewoon zo doorgaan. Laat jullie niet van de wijs brengen door een stel negatievelinge

0   0  
Vincie

Vooral zo doorgaan.

0   0  
Gjoewie

Het nieuws over de ex-NACcers is over het algemeen prima. Het zijn alleen de reacties eronder... :r
Ik zie dat er een nieuwe site op komst is. Je zou dan tags kunnen aanbrengen. Op die manier hoeft iemand die niet geïnteresseerd is in ex-NAC-nieuws dat ook niet te zien.
Op basis van die tags kun je weer zo'n wolk maken, met items die het meest gelezen worden (hoe vaker gelezen, hoe dikker de letters van de tag). Op die manier kunnen de azijnzeikers bijvoorbeeld wel lezen waar Ton Lokhoff trainer wordt, maar niet dat Muric al weer vijf wedstrijden achter elkaar de nul heeft gehouden bij Nottingham Forest. :-)

0   0  
Fin

Je weet best wie er een heldenstatus heeft en wie niet zoals passanten als Koch.

0   0  
StijnBreda

Gewoon laten zoals het is!! Hulde Bsiderats!

0   0  
Hanssss

je zou misschien meerdere spelers in 1 bericht kunnen vermelden.

dus twee of een keer per week ex nac nieuws met een update over meerdere spelers.
verder niks aan veranderen!

0   0  
ome cor

Zonder wijziging doorgaan zoals jullie nu bezig zijn
Je kunt het toch niet iedereen naar de zin maken en het is jullie site.

0   0  
40jaarNAC

Doorgaan mannen. Hef de ban van flieger op dan wordt de topic exnac ook weer leuker. Want hij geeft er toch wel een draai aan zodat het minder saai wordt

0   0  
Tinus076!

Ik reageer niet veel maar bij deze kon ik het niet laten:

Lekker doorgaan zoals het is mannen jullie leveren top werk!??

Je hoeft deze topics niet te lezen en de mensen die zeiken klikken er toch op en vind dit stiekem toch leuk om te lezen anders klik je er niet op!

0   0  
La matanza

Lekker op de zelfde manier doorgaan, interesseert het je niet lees je het niet. Er zijn er genoeg bij die het wel leuk of interessant vinden om te lezen.

0   0  
Daan

Gewoon doorgaan zoals jullie dat nu doen!
Als ik het niet wil lezen, klik ik het niet aan. Stiekem doe ik dat dan toch weer wel later, omdat ik nu eenmaal alles rondom NAC wil volgen.

Is Kali al een ex-NAC speler inmiddels?

0   0  
MdH

Nou BSR ik denk dat je je antwoord al hebt! :-) Ik denk dat de meesten hier heel veel waardering hebben voor wat jullie doen. Ik denk ook dat we allemaal hongerig naar nieuws over nieuwe spelers voor de huidige selectie snakken - vandaar dat sommige wat irritant doen als er wat ex-NAC nieuws langs komt. Blijf zo door gaan! Je doet het prima.
Groetjes uit Canada

0   0  
Spionkop

Vind het juist leuk, nieuws over ex-NACCERS. eigenlijk klopt die term niet, want NACCER ben je voor het leven.

Om toch enkele zuurpruimen tegemoet te komen kunnen we bij wijze van test alle om ex-NACCERS van afgelopen seizoen niet meer te volgen.

0   0  
Ratjeduneerste

Hoe zou het zijn om er een wekelijks topic van te maken? 1 dag in de week uitzoeken waarin het ex-NAC nieuws wordt gedeeld en gerangschikt van belangrijk naar minder belangrijk (met jullie interpretatie). Soms zie ik wel zoveel ex-NAC topics per dag voorbij komen...

Is slechts een idee, maar geen aanmerking of kritiek!

0   0  
RV

Lekker zo doorgaan, ik vind het leuk om te lezen dat bijvoorbeeld Muric dan nu naar Notthingham gaat en zou het ook leuk vinden om te lezen dat Rosheuvel volgend jaar gedegradeerd is in de zandbak (of kan dat niet)? Of ook om te zien wat bijvoorbeeld Naah nu gaat doen.

0   0  
Dun Diëe

Gewoon zo laten. Als je het dan per se wil aanpassen kun je er een apart kopje van maken op de website. Of een iets makkelijkere doorkliklink naar topics die het meest bediscussieerd worden als ze al wat verder naar onderen verplaatst zijn. Maar ik stoor me er verder niet aan.

0   0  
Henri

Mannen, jullie zijn goed bezig en maak het jezelf niet te moeilijk. Wil ik een bericht, wat het ook moge zijn, niet lezen, dan lees ik het niet. Of het nu over ex NAC gaat of wie of wat dan ook. Degenen die klagen zijn waarschijnlijk ook de klagers over Van Flieger, maar die hem dan wel gaan provoceren of na doen. Maak het elkaar niet te moeilijk mensen. Het leven is al zo kort.

0   0  
Martinus

Wat mij betreft gewoon zo doorgaan.
Je zou nog kunnen overwegen het te bundelen en een weekoverzicht te maken, maar ik vind het zo prima.

0   0  
Somerset

Ik lees het niet of nauwelijks. Lees alleen het bericht als iemand écht iets/veel voor de club heeft betekend.
Blijf berichtjes maar plaatsen, ik selecteer zelf wel wat ik wil lezen.
Overigens; alle complimenten voor jullie en jullie site. Is het eerste wat ik dagelijks lees: is er nog nieuws van/over NAC?
GA ZO DOOR SVP, SUCCES!!!

0   0  
newnac

Ik vind het prima zo. Als ik iets niet leuk vind om te lezen, sla ik het item over. Dan zijn er altijd van die azijnzeikers die zitten te klagen. Een verzamelitem vind ik ook prima. Jullie doen het goed en ik lees graag op deze site alles wat met ons NAC te maken heeft.

0   0  
Nacbeest

Eens met de mensen die zeggen 1x per week een overzichtje. Zorgt er direct voor dat je niet 100 artikelen hebt van 1 alinea.

Verder lees ik wat me boeit en de rest skip ik, zou de rest ook kunnen doen.

0   0  
Mul

Persoonlijk lees ik alleen de berichten van de gasten die in mijn ogen daadwerkelijk iets voor nac betekend hebben.

Een stukje over Demy de Zeeuw, of een Muhren, Naah en verdere eendagsvliegen lees ik niet.

Dat wil niet zeggen dat BSR het niet moet plaatsen, ik lees immers ook niet alle stukken die in de krant staan.

0   0  
D'n Beuk

Het maakt mij in principe niet zo heel veel uit, al verslijt NAC de laatste tijd wel verschrikkelijk veel spelers die eigenlijk in de tijd dat ze bij NAC hebben gezeten bijzonder weinig toegevoegd hebben aan de club en waarvan het verdere verloop van hun carrière mij totaal geen bal zal boeien

Zie ik een naam staan die mij niets interesseert dan lees ik het Topic niet

0   0  
HIA Ed

Ik reageer eigenlijk nooit. Ik lees wel alles.
Ga alsjeblieft zo door zoals jullie nu doen. Heerlijk om alles te volgen!

0   0  
Yerry

Doorgaan is prima zo.

0   0  
Ad B uit Roosendaal

Gewoon op de huidige wijze doorgaan.

Leest lekker vlot en een ieder kan lezen wat hij of zij wil.

Ik vind ex-NAC nieuws meestal interessant, zoals "waar de spelers blijven en...wat ze bereiken".

0   0  
Tony Sixpack

Doorgaan svp!

0   0  
NacOholic

Beste supporterssite van het land,ik lees het telkens weer met heel veel plezier???Chapeau en ga vooral zo door!

0   0  
drsMarcellus

Er was eens een tijd dat het bij de collega's van de Rat alom werd gewaardeerd dat er met enige regelmaat een stukje verscheen over een ex-NACcer. En ja, die berichten zijn in de zomer- en wintertransferperiode iets prominenter aanwezig. Degenen die het wilde lezen deden dat en reageerden erop en degenen die dat niet wilden deden dat niet, heel simpel.

Wat mij betreft gaan jullie er dan ook gewoon mee door, zelfs al gaat het over de meest klunzige speler die ooit het mooie geel/zwart van ons clubke heeft aangehad, dan kunde er tenminste nog een grapje over maken. Mensen moeten alles eens niet zo serieus nemen, we hebben hier in eerste instantie te maken met een supporterszeepkist en daar moet je af en toe ook eens kunnen lachen. Hoeveel beter kan dat dan als je een artikel over, pak hem beet, Clemens Zwijnenberg voorbij ziet komen?

0   0  
D'n Beuk

Als extra tip zou ik willen geven om het in de transferperiodes gewoon 1 keer per week in een verzamelbericht te zetten zodat het Ex-NAC nieuws in deze periode geen overkill gaat worden

0   0  
Pietjebel

Ik denk dat er mensen aan het klagen waren over ex nac
Omdat we een kut seizoen achter de rug hebben en er tot afgelopen week weinig goed nieuws te melden was

Verders moet ieder voor zn eigen weten of ze iets wel of niet lezen

Ga zo doooorrr

0   0  
Luusje

Gewoon doorgaan aub. Ex NAC is NAC en niet een keer in de week. Stel je voor dat een held van weleer overlijd en dat brengen jullie na 5 dagen.
Zou wel graag een zoekfunctie zien, zodat je terug kan zoeken op een kernwoord (spelersnaam of wedstrijd).
BSR is de site voor NAC gerelateerd nieuws.
Oh ja en voor die azijnpissers aka kruikenzeikers: Kuwait City +50C. ???

0   0  
Braze

Ex-NAC prima, ik ben ook benieuwd naar echte oude vedetten b.v. Hoe gaathet met Budicic, Kalperovic, leven de Plen Franckewic en Pozgreba nog etc.

0   0  
PatjeR

Ik zou ook gaan voor 1x per week max,behakve voor "helden", die minimaal 100 wedstrijden hebben gespeeld ofzo. Alternatief is losse artikelen in rubriek.

In ieder geval: respect voor jullie mannen, keep it up!

0   0  
Bommel

Ik vind dat je niet alles moet plaatsen. Op deze manier vallen goede discussiestukken te snel weg naar beneden en stopt de discussie ook. Kies de gulden middenweg. BSR redactie is prima in staat een keuze te maken welk ex-Nac nieuws interessant genoeg is om te plaatsen.

0   0  
Arrie

Niets aan veranderen, meestal leuk om te lezen en als je het niet wil lezen is er toch niemand die je dwingt

0   0  
Tante Annie

Ik weet niet of je het moet veranderen of moet laten, maar op al jullie vragen in het stukje hierboven zou ik toch ja zeggen. Ik zou graag alles lezen. Maar een betere versie bedenken kan op zich geen kwaad, als je er ooit de tijd voor kan vinden!

0   0  
Rat uit Rijen

Ik vind ex NAC nieuws leuk om te volgen. Het hoeft van mij niet aangepast te worden mannen van BSR. Als jullie toch een andere vorm willen gaan hanteren, dan opteer ik een wekelijkse update in de periode dat er veel transfers zijn... Ik heb al lang geleden alle vormen van sociale media afgezworen. Iedereen spuwt overal maar zijn gal en respect is vaak ver te zoeken. Daar ontkomt ook deze site soms niet aan, maar deze site is de enige die ik niet kan missen! Ik kijk minimaal 5 x per dag en is t eerste wat ik doe, zodra ik mijn telefoon aanzet. Ex NAC nieuws lees ik dan ook graag. Succes met de inventarisatie van de meningen van de mensen hier mannen! Hup BSR!

0   0  
Jammer

Ex-Nac beperken tot spelers van afgelopen seizoen.
Persoonlijk lees ik geen van deze berichten, dus het mag zo blijven. Wat misschien ook aandacht verdient, is het 'ban'-beleid. Ik mis een gezond tegengeluid (H.D.) ook al is de strekking van die berichten meestal hetzelfde.

0   0  
Lamington

Iemand een stream?

0   0  
Dromer

Helaas zal het niet mogelijk zijn om het iedereen naar zijn of haar zin te maken ook niet als je gaat werken met voorwaarden om te plaatsen. Momenteel wordt er veel gemopperd op alles en iedereen. Dat is jammer maar we moeten het er mee doen. Alles lezen hoeft niet natuurlijk maar veel lezers doen dat wel. Dat is een eigen keuze van ieder persoon zelf.
Ik geniet van de site en als iets mij niet interesseert dan lees ik het ook niet. Dus wat mij betreft vul de site in zoals jullie denken veel mensen te bereiken

0   0  
JP

Gewoon zo doorgaan!

0   0  
Fred1

Degenen die het niet willen lezen gewoon overslaan zou ik zeggen.
Er zijn blijkbaar mensen die het wel waardevol nieuws vinden.
Van sommigen weet ik graag het verloop van hun carrière, anderen zal me worst zijn.
Dus ik zeg gewoon mee doorgaan, niet moeilijk over doen.

0   0  
G00Ser

Volgens mij zijn we er wel uit, lekker doorgaan. Keep up the good work.

Oja, Haagse Beemden, 20 graden, bewolkt.

0   0  
Breda

Geen amateurs tenzij er aan verdiend wordt en geen falkenburg of van galen :-)

0   0  
Breda

Ik ben het overigens wel eens met Bommel. Soms mis je belangrijke info omdat er 4 berichten opeens boven staan over ex spelers. 1x per week een ex-NAC update zou ook een optie zijn.

0   0  
Jeroen

Ik vind het nieuws omtrent ex NAC spelers overbodig. Jullie leveren goed werk door dit na te vragen bij de achterban. Klasse!! Ga door met jullie goeie werk. COME ON NAC

0   0  
Jeroen

@breda dat vind ik een perfect idee inderdaad eens per week een berichtje over de ex spelers. Top ??

0   0  
Overal

Een wekelijkse ex-NAC rubriek lijkt mij een prima idee.

Ik kan me alleen voorstellen dat bsiderats ook nieuws wel brengen wanneer het actueel is.

In dat geval zou ik minstens 25 wedstrijden voor NAC gespeeld voorstellen

0   0  
Jgiw

Zit ook niet te wachten op ex NAC. Een keer per week een ex NAC update lijkt me een mooi compromis

0   0  
Ollie bier halen

Super leuk om te lezen, doorgaan naar jullie eigen inzichten. Heel fijn ook dat dat eeuwige repeterende gezeik van Flieger de site niet meer vervuilt want begon me daar toch wel heel erg aan te ergeren. Ga zo door!

0   0  
Gerrit39

Ik hoef niet te weten dat er ex naccers ergens in Indonesië of China of weet ik veel gaan voetballen,en zeker niet van spelers die hier zelf weg wilde en het schijt aan nac hadden.Terwijl ze ook nog als een stelletje zoutzakken op het veld liepen.En dan ook nog in een Nac shirt ook, schandalig.

0   0  
Harrynak

Allereerst, geweldig werk dat jullie verrichten.
Met 20 burger spelers per seizoen volgen we alleen al 100 spelers van afgelopen 5 jaar.

Suggestie:
- bundel 1x per week
- minimaal 20 wedstrijden

Thanks

0   0  
Buurman

Mooi dat de redactie de moeite neemt de mening van de supporters te peilen. Aantal goeie tips in de reacties. Het is aan de redactie er iets of niks mee te doen. Van mij mag je het laten zoals het is. Wat iemand niet wil lezen kan hij inderdaad overslaan.

0   0  
Marco van bavel

Lekker zo doorgaan, als ik het niet wil lezen scrol ik wel door

0   0  
Box

gewoon zo door gaan!

0   0  
Bruske

Ga zo door!

0   0  
Habe

Gewoon zoals nu in de titel beginnen met "Ex NAC nieuws - naam speler".
Mensen kunnen dan zelf in 1 opslag zien waar het over gaat en beslissen of ze het wel of niet interressant genoeg vinden om het betreffende artikel helemaal te lezen.
Gewoon goed bezig dus !!!

0   0  
Sander P

HELEMAAL NIKS VERANDEREN!!! Gewoon blijven posten, altijd leuk leesvoer, zeker in periodes dat er minder Nac nieuws is.

Als men het niet wil lezen, dan moeten ze het niet aanklikken.

0   0  
HUP NAC

Graag deze dan volgend jaar: ex-nac Rosheuvel degradeert opnieuw en beëindigd carrière. ?

0   0  
Wessel

Lekker zo doorgaan!
Het staat er toch bij; ex-NAC.
Dan lees je het niet als je dat niet wilt.
Kan helemaal moe worden van mensen die het bericht de moeite niet waard vinden om te lezen en er vervolgens wel op gaan reageren...

0   0  
DemterNAC

Ik zeg gewoon blijven doen. Ik probeer criteria op te stellen maar Muric vind ik interessant en die heeft maar 1 pot gespeeld. Mijn bedachte criteria kan ik iedere keer wel weer onderuit halen met een voorbeeldspeler. HOUDEN en houdoe

0   0  
scheppioni

Niks mis mee BSR !! Zo doorgaan, goed bezig ! Hup NAC en BSR !

0   0  
Michiel

Ik vind ex-NAC-berichten wel vaak leuk om te lezen. Soms zegt de speler me niet zo veel als hij minder bekend is of het een speler uit een ver verleden betreft, maar je hoeft niet alle berichten op de site te lezen natuurlijk. Je kunt wel criteria gaan verzinnen als minimaal x aantal wedstrijden, maar dat werkt te beperkend denk ik en daar kun je dan weer discussies over krijgen. Zolang de nieuwsberichten een beetje in verhouding zijn met de focus op actueel nieuws, lijkt me wat leuke ex-NAC-berichten zeker leuk. Gewoon doorgaan, zou Barry Stevens zeggen :)!

0   0  
TheBeek

Er mag best wat meer selectief te werk worden gegaan.

Nieuws over spelers die een blauwe maandag of 1 of 2 seizoenen een paar wedstrijdjes gespeeld hebben voor nac hebben weinig waarde.

Dat naah in israël gaat spelen zal we een worst wezen.

Hetzelfde voor muhren die wellicht naar cambuur gaat.

En ook spelers die in een grijs verleden ooit eens voor nac gespeeld hebben mag je wat mij betreft overslaan!

Houd het beperkt!

Stel je voor dat je bij gasten van 19 of 20 tot hun 35e ex nac nieuws moet brengen elke keer als ze van club veranderen!

0   0  
076Mike

Jullie HUIDIGE stelregel(s) is (zijn) in mijn optiek de JUISTE!

* Spelers/staf die actief zijn geweest in het 1e
* Jeugdspelers die centen opleveren

En zolang de titel er uit blijft zien zoals dat nu het geval is:

Ex-NAC: "Naam Speler"

Dan is mijn mening: Als de toekomst van de betreffende speler je niet interesseert.. Sla je het nieuwsbericht maar over..
Als je op zaterdagmiddag in de tuin de krant zit te lezen..... En deze kopt: Wii koopt die en die.. En het boeit je niet.. Sla je dat stuk in de krant toch ook over..?
Of ga je dan boos bellen met de betreffende krant?

0   0  
Merlino

Gewoon zo doorgaan boys! Ik zelf vind over het algemeen al het nieuws interessant en zelfs als ik het minder interessant vind lees ik het toch en dan omdat er soms in de reacties iets interessants kan staan. Mensen die er geen behoefte aan hebben zijn niet verplicht om het te lezen dus doe het dan ook niet! Snap echt niet dat mensen dan zon kut reactie bij een artikel plaatsen terwijl BSR niks dan goed probeert te doen en in hun eigen tijd ook nog! Bedankt voor deze geweldige site jongens en laat je niet gekmaken door die azijnzeikers die ongetwijfeld als jullie iets zouden aanpassen (niet doen) nog van alles te zaniken hebben en zo kun je wel bezig blijven!

0   0  
ome cor

Bij 1x per week een update van oud NACcers heb je weer het risico dat iemand onder een heel ander topic z'n plasje doet om maar te laten zien dat hij de eerste is die het weet.
Dat is nog irritanter.

0   0  
Snelle planga

Ik vind het ook altijd leuk om te lezen. Lekker houden.

0   0  
NB

Houden! Klasse bezig BSR!

0   0  
NAC... what else?

Maakt me niet zoveel uit. Lees in principe alleen de items die me interesseren. Nieuws van ex-NAC vind ik persoonlijk vaak niets toevoegen maar schijnbaar hebben ‘n hoop bezoekers er wel veel leesplezier mee. Dus gewoon doorgaan lijkt me dan. ?

0   0  
De Lange

Lekker mee door blijven gaan. Lang of kort , ze hebben in ieder geval bij de mooiste club van Nederland gespeeld, of het nu een gelukkig huwelijk was of niet , of ze alles hebben gegeven of niet , het blijft leuk om ze te volgen , want er zijn er bij die nog een keer terug wil en komen en wel.een toegevoegde waarde zijn

0   0  
Sanseveria

Moeten we een minimumaantal gespeelde wedstrijden hanteren? Zo ja, hoeveel gespeelde wedstrijden? Ja, 1

Geldt dat minimumaantal ook, wanneer een voormalig jeugdspeler een transfer maakt en NAC een deel van de transfersom ontvangt? Nee, is van direct belang voor NAC.

Is het een idee een ‘verjaringstermijn’ te hanteren? (Bijvoorbeeld: vijf jaar na hun vertrek bij NAC is het geen nieuws meer) Ja, tenzij het om een speler van het kaliber van Hooijdonk gaat.

Moeten we het einde van een carrière melden? Nee, tenzij het om een speler van het kaliber van Hooijdonk gaat.

Is het interlanddebuut van een voormalig NAC-speler nieuws? Ja

Hoe moeten we omgaan met oud-(assistent-)trainers? Trainers zoals spelers, assistent trainers na vertrek geen aandacht meer aan geven.

Maar bovenstaande is wat mij betreft geen 'moetje' Beoordeel gewoon zelf of iets nieuwswaardig is, dan beoordelen wij of we het willen lezen.

0   0  
Hans

Barry Stevens zei het ook al: 'gewoon doorgaan'

0   0  
L.

Gewoon doorgaan !

Als je iets niet wilt lezen, sla je het gewoon over...

0   0  
Wanny

Gewoon doorgaan. Keuze is aan de bezoeker om het te lezen.

Sowieso moeten jullie vooral doen wat jullie willen. Het is jullie site. Het staat een ieder die het anders wil vrij om zelf een site om te starten.

0   0  
Jeroentje

Gewoon zo doorgaan!

0   0  
Ritchey

Allereerst: waardeer sowieso erg wat jullie doen voor deze site en dat jullie al het nieuws brengen om de NAC supporter op de hoogte te houden van alles rondom NAC. Ik F5 dan ook regelmatig op nieuwe items. Persoonlijk merk ik dat ik vaker teleurgesteld raak wanneer er wel een nieuw item is geplaatst, maar dat weer Ex-NAC nieuws is. En dan met name EX-NAC nieuws van spelers die al jaren zijn vertrokken.

Wanneer je puur NAC nieuws wil blijven brengen, dan zou ik het EX-NAC nieuws skippen, tenzij er nog NAC belangen aan zitten. Zoals de doorverkoop van een Gudelj of Gersbach wanneer er bekend is dat een doorverkoop% aan vast zit. Op tal van andere sites kan je verder ook lezen of bv een Fischer naar een andere club gaat. Voor NAC helden als een Dessers zou je een uitzondering kunnen maken, maar dan kan je je weer afvragen wanneer iemand nu een "NAC-held" is. Of straks Koch naar weer een andere club gaat zal me zelfs als NAC supporters echt een zorg zijn. Maar dat is mijn persoonlijk gevoel.

Wellicht een gelegenheid om wat meer NAC items te brengen om de spelers beter te leren kennen. Zoals de persoonlijke muziek top 3 van de spelers (zoals vroeger in het stadion) of een kijkje bij wat groepsactiviteiten van de spelers (dat stimuleert wellicht meteen ook vanuit de kant van de spelers dat ze ook samen meer dingen ondernemen tbv de bounding). Of "de bal is rond" (van Harry Vermeegen vroeger) maar dan dat spelers dat doen op mooie locaties in Breda, zodat zij zelf de stad ook weer beter leren kennen. Snap dat dat ook weer tijd vraagt om het item te maken, maar het zou wel de band tussen spelers - supporters en stad stimuleren naast dat het leuk is om te zien.

Sowieso: ga door met hoe jullie bezig zijn, wordt erg gewaardeerd!

0   0  
Peppie&kokkiw

De lezer gaat bepalen wat ze willen lezen, zijn jullie soms van de pot afgerukt? Gewoon publiceren wat NAC zo mooi maakt!

0   0  
Dutchbird

Gewoon mee doorgaan. Zonder ex-NAC nieuwtjes is het soms te rustig en kunnen wij ons ei niet kwijt, Meestal hooguit 5 on-topic reacties en vervolgens schieten we weer lekker alle kanten op. Dat is ook de charme van BSR.

0   0  
Bredafun

Stoor je niet aan het commentaar hier. Een bepaald aantal personen zeiken over elk wissewasje. Gewoon lekker nieuws verspreiden zoals jullie het altijd hebben gedaan. De een vindt een artikel top terwijl een ander er geen ruk aan vindt. Je kan niet iedereen tegemoet komen. En interesseert het artikel jou niet, dan ska het gewoon over. Er zijn er immers altijd bij, die dat juist wel een interessant artikel vinden.
BSIDERATS,....CHAPEAU MANNEN!
??

0   0  
neb

Jullie mogen ophouden jezelf zo serieus te nemen. Dat was mijn eerste reactie. Mijn tweede was: 'of is dit een grap?'
Jullie kunnen zelf prima bepalen welk nieuws gebracht wordt.

0   0  
Ojee

It is a grand old tem to play for
It is a grand old team to see
AND IF YOU KNOW THE HISTORY
It is enough to make your hart go ohohoho

We don't care whate the gloryhunters say
Why the hell would we care?
Cause we always know
that there's gonna be a show
and the yellow army will be there

Gewoon mee doorgaan dus! Blijft altijd een stukje historie. Staat duidelijk ex-NAC in de kop, dus de zeikerdjes hoeven het bericht niet te openen.

0   0  
The Cosmic Gate

Ik denk dat het onderscheid gemaakt moet worden of iemand nieuwswaardig is op basis van : wat heeft deze persoon voor NAC betekent.
Zo zal het mijn volledig aan mijn anus oxideren wat zo'n lamstraal als Muhren (of weet ik hoe ik zijn naam moet schrijven, het interesseert me niet zoveel als deze klojo zich voor onze mooie club inzette : NIKS) , maar als bijv een held als Penders of Lurling nieuws heeft dat lees ik het zeker.


BTW : Kali inmiddels als ex-NAC nieuws ? Wat hoop ik toch dat deze man op sodemietert naar een 6 de divisionist ofzo . Na Muhren is dit een van de meeste verschrikkelijke "voetballers (aka profiteurs) die ik bij NAC heb gezien bahbah

0   0  
KC

Prima bezig BSR!!!

0   0  
Dirk

1 weekbericht met naam speler en nieuwe club

0   0  
hgmaster

Misschien kan er wel een aparte rss feed komen voor berichten zonder ex-nac?

0   0  
Toon

Je gaat verdrinken in regels over wat wel en wat niet. En dan denk je aan alles te hebben gedacht en dan zul je zien dat er toch weer een mogelijk bericht net niet binnen een van al die regels is beschreven. Gewoon doorgaan zo. Wie het wil lezen is er blij mee en de anderen mogen het rustig overslaan.

0   0  
Badeend

Ah, een topic over een discussie. Naar aanleiding van een kleine groep zuurpruimen die de redactie van deze site van van alles betichten en allerlei onzinnigheden "eisen" op basis van... ja waarvan eigenlijk? BSR zou "aan de ketting liggen bij NAC". Of "niet luisteren naar wat 'alle' de (ahum) supporters willen".

Waar ken ik dit toch van? Is dit hetzelfde zure geteisem dat getracht heeft DROL om zeep te helpen? Of "had DROL dat aan zichzelf te danken"?

1. Je kunt nooit iedereen tevreden stellen.
2. Waarom zou je dat in godsnaam willen?
3. Sommigen hebben altijd wat te zeiken.

Keep up the good work, boys. En neem vooral je eigen beslissingen.

0   0  
Nu ff nie

Goed bezig, vooral zo doorgaan. Wat wel door de vele ex nac nieuws veroorzaakt kan worden is dat het NAC nieuws snel uit beeld kan verdwijnen, zoals anderen ook aanhaalden. Maar dat is wel te voorkomen. Je kunt een gewogen gemiddelde toepassen.
Berichten van vandaag altijd bovenaan. Daarna kan je de berichten sorteren op reacties van bv de laatste 5 of 10 dagen. Zo blijft hot nieuws langer in de picture. En voor nieuws dat je liever niet wilt lezen, moet je daar dan niet op reageren, want anders blijft dat nieuws 'hot'. Ik heb het niet over positieve of negatieve meningen, want dat mag iedereen zelf weten, maar over inhoudsloze reacties.

Plaats, locatie, weer.

0   0  
Henk

Ex is ex, dus exit

0   0  
Jesse

Hoe gaat het met Jean Claude Mukanya?

0   0  
Ramon Tax

Gewoon lekker zo doorgaan

0   0  
Los Pollos Hermanos

Als je het niet wilt lezen dan open je het artikel toch lekker niet.

Sjonge jonge, wat een gezeik om niks zeg.

0   0  
SjorsNAC

Ik vind het prima om ex nac nieuws te lezen de frequentie is inderdaad iets te hoog, misschien wat artikelen verzamelen en dan gebundeld posten, ik vind het jammer dat sommige hot topics snel verdwijnen, wat een mooie functie zou zijn is om sommige artikelen een dag sticky te maken, bijvoorbeeld als er een nieuwe speler is of ander ‘breaking’ nieuws.

0   0  
NAC76

Heel gauw mee stoppen !!!!!

Ik ben geïnteresseerd in NAC, kijk uit naar jullie nieuwe berichten, verheug me erop, maar...

Ex-NAC nieuws...het is niet voor niets ex..los daarvan, dan moet je dan ook consequent zijn en altijd alle berichten rondom ex-NAC spelers publiceren anders ben je niet consequent. Dus niet alleen in komkommer tijd .....

0   0  
Dartfreak

Gewoon zo doorgaan mannen! Super dat jullie zoveel tijd en energie in deze site steken dus vind het een beetje asociaal om over iemand zijn vrijwilligerswerk/ hobby te zeiken. Ik lees hier iedere dag de berichten met veel plezier

0   0  
Eddie_V

ik zou wel onderscheid maken tussen bepaalde spelers. nieuws over graham arnold vind ik leuker dan dan pak em beet palmer brown

0   0  
Die ne gast

Gewoon doorgaan!
Het is nu transferperiode en er zijn geen competitie wedstrijden, dus dan krijg je vanzelf een beetje scheve verhouding NAC-nieuws vs Ex-NAC nieuws. Na 31 Augustus is heel dat Ex-NAC geen issue meer. Het is nog te vroeg om de Zwarte Pieten discussie op te starten, dus gebruiken sommigen blijkbaar het zeuren op Ex-NAC nieuws om de zomerstop door te komen. Je moet toch wat, voordat we weer ‘voor het echie’ naar NAC mogen.

0   0  
Spion

Gewoon doorgaan. Als een artikel mij niet interesseert, wat eigenlijk nooit voorkomt, scroll ik er wel overheen. Ik erger me meer aan de mensen die er op reageren dat het artikel ze stoort.

0   0  
Spion

O ja, mijn waardering voor de artikelen die jullie schrijven. Dat mag ook wel eens gezegd worden!

0   0  
Dreman

Het is komkommertijd.
Wat willen we dan?
Alleen maar goed nieuwsshow?

0   0  
Buurman

Zou het niet zo kunnen zijn beste medesupporters dat zeer goed bedoeld gevraagd wordt de mening van de supporters eens te peilen over een bepaald onderwerp , in dit geval ex-NAC ? Dat mag toch nog wel hoop ik ? De redactie pikt dit uit eigen beweging op en vervolgens bepalen ze uiteraard zelf wat ze met de reacties doen. Die reacties liggen erg verdeeld en dat was te verwachten. Er zitten m.i. hele goeie tips tussen de reacties. Maar grosso modo wil men het houden zoals het is. Prima. De redactie bepaalt toch wat ze doen en gaan doen. Waar komen in hemelsnaam die agressieve reacties vandaan over beïnvloeding van de redactie door zuurpruimen en azijnzeikerds ? Dat heeft er geen zak mee te maken. Typisch een voorbeeld van azijnzeiken over azijnzeikerds !

0   0  
Fan uit Zevenbergen

Vrede ook 2 jaar vast aan de club

0   0  
Joop

Gewoon zou doorgaan jully zijn goed bezig

0   0  
Boekenworm

Dat een bericht over berichten op de site meer reacties oplevert dan over een wedstrijd vind ik toch wel typerend voor deze tijd.

0   0  
Lamington

https://youtu.be/WqSTXuJeTks

En dan Britney vervangen voor BSR

Thumbsup

0   0  
n@©

Doe mij eerst Flieger terug en vervolgens het ex-NAC nieuws in een aparte rubriek.

0   0  
maikolg

Heb de overige reacties niet gelezen wegens weinig tijd maar persoonlijk vind ik dat het inderdaad ook beter in een paar artikeltjes verzameld moet worden. Als je enkele dagen niet online bent, dan worden enkele 'belangrijkere' items van de frontpage gedrukt en ik vrees dat dat met de huidige gang van zaken enkel maar erger kan worden met de extreme in- en uitstroom van spelers de afgelopen jaren.

Verder lees ik de artikels zelf wel graag, inderdaad interessant hoe sommige mindere goden plots toch succes hebben en om te zien waar avonturiers zoals Vermeer allemaal passeren!

0   0  
zorro

al het nac gerelateerde nieuws is nieuws met een geel zwart randje. Houden dus.....

0   0  
DENNIS79

Doorgaan, zonder concessies! Jullie bepalen zelf waar je over schrijft, en hoe je er over schrijft. De mensen die reageren zijn waardevol, maar slechts een klein percentage van de werkelijke aantallen lezers.

0   0  
Frankske

Kappen met die onzin. Tenzij nac opeens heel goed gaat presteren op het veld, 4-2 dan hebben we toch iets nodig om over te zeiken

0   0  
Jos

Ga door zoals jullie het zelf goed vinden, meningen van anderen mogen jullie zienswijze niet beïnvloeden , Forza NAC

0   0  
Naccer076

1x per week EX-NAC nieuws met een opsomming van alle ex-spelers/trainers is meer dan genoeg

0   0  
Fr@nk

Iedereen op houden met zeuren en alle hulde voor de mannen (en vrouwen) die bsiderats.nl maken tot een deel van het leven van menig NAC supporter.
Lees de kop....niet interessant??? Dan niet lezen...en door !!! Hoe moeilijk kan het zijn !!
Ex-NAC-nieuws gewoon voortzetten dus.

0   0  
misterbean

Ik ben 1 van de mensen die geschreven had dat Bsiderats goed werk levert, maar dat ik zelf liever iets meer over de nieuwe huidige spelers lees (en dat zijn er ieder jaar nogal wat) dan over ex-NAC. Verder deel ik ook het regelmatig aangehaalde argument dat levendige discussies opdrogen en belangrijke artikelen uit zicht verdwijnen door teveel ex-NAC nieuws.
Dus ik ben geen zuurpruim of azijnzeiker, maar iemand die met argumenten komt en met een vraag of het eventueel misschien anders zou kunnen.
Helaas wordt je door het merendeel van de lezers hier dan al snel neergesabeld.
De charme van dit soort sites is dat iedereen zijn mening mag geven, die lees je dan, en jij schrijft dan hoe jij het ziet. Leven en laten leven, schrijven en laten schrijven. Dus niet anderen gaan afbranden omdat ze iets schrijven waar jij het niet mee eens bent. Het ergens niet mee eens zijn houdt niet per definitie in dat je dan de ander dan maar moet gaan neersabelen, of als azijnzeiker of zuurpruim moet afdoen.Dan is het namelijk geen discussie meer, maar kijken wie er het hardste met modder kan gooien.
Tenslotte hoop ik dat we nu eindelijk weer eens een goed seizoen gaan draaien zonder lijken uit de kast en een incomplete selectie aan het begin van het seizoen.
Hup NAC!

0   0  
Becherovka

Het Ex-NAC nieuws loopt uit de hand doordat NAC de afgelopen jaren een duiventil van spelers is geweest. Gevolg; nu kan je makkelijk 80 spelers volgen die ook nog eens vaak clubhoppen.

0   0  
ctk

Doorgaan zo, met uitzondering over de spelers van afgelopen seizoen!
Over deze lamballen wil ik niks meer horen....

0   0  
Fritske d'n Olifant

Berechovka snapt t! BSR levert gewoon goed werk en als je iets niet wil lezen, waarom lees je t dan en neem je ook nog eens de moeite commentaar te leveren? Criteria als verjaring of aantal gespeelde wedstrijden is onzin. Want waar leg je de grens? 10 jaar en 100 gespeelde wedstrijden? Dan zou BSR bijv. niet iets over Graham Arnold (mijn all time hero) mogen plaatsen maar wel over pak-em-beet Kees Kwakman. Ik lees juist graag meer ex-NAC of liever gezegd oud-NAC. Interviews met helden van weleer. Hoe gaat t met ze, hoe kijken ze terug op hun tijd bij NAC en wat is hun mening over de huidige gang van zaken bij NAC?

0   0  
Rotterdammert

Ergens een grens trekken. Die jongens die ooit een blauwe maandag hebben gespeeld interesseert me niet.

Of een keer in de week op een vaste dag een bericht met al het ex NAC nieuws

0   0  
D'n Portugees

Beste Paus,


Volgens mij sluit deze vraag naadloos aan op het één-op-ééntje dat wij al hadden.

Ik denk dat het heel goed zou zijn wanneer de site van de BSideRats wordt opgedeeld in rubrieken, zoals "Spelers-nieuws", "Oud-NAC", "De Wedstrijden", "De Club" en "Supporters".

Iedereen kan dan lezen waarover hij wil. Zo zijn er genoeg die het enkel gaat over een verslag van de laatste wedstrijd en die het geen biet interesseert wie er in de directie, laat staan de Raad van Commissarissen zit.

Het is nu zo dat allerlei berichten door elkaar lopen en berichten waarop veel gereageerd is / wordt, door "kleine" berichtjes al snel "naar beneden" verdwijnen.

Zoals ik je ook schreef: je kan dan ook hard optreden als onder het kopje Spelers-nieuws gezeurd wordt over de aandeelhouders: dat hoort immers thuis onder "De Club".

Ik geef dit louter in overweging ……

Tot slot: ik mag graag over Edward Linskens lezen. NOT.

0   0  
SKNL

Mannen, ik vind het bewonderenswaardig dat jullie reacties op de site analyseren en daarmee direct naar input van de achterban vragen. Dat is een kwaliteit die niet veel websites en/of personen bezitten. Hulde daarvoor.

In het geval van deze kwestie vind ik persoonlijk het ex-NAC nieuws erg interessant, ongeacht het aantal jaren dat het geleden is voor de persoon in kwestie bij NAC in dienst geweest te zijn. Ga a.u.b. door zoals jullie op het moment bezig zijn!

MVG,
Een trouwe volger.

0   0  
Dippo

Gewoon zo doorgaan, ik lees ook niet al het ex-Nac nieuws, en als je het niet wilt lezen doe je dat toch niet ?

0   0  
Nachoreca1

Jullie werk is top! Voor mij persoonlijk hoeft het niet, interesseert me niets. Maar het is aan jullie.

0   0  
Canaar

Gewoon op deze voet doorgaan. Als het nieuws is dat je niet interessert dan hoef je het natuurlijk niet te lezen. Dat geldt voor alle artikelen overigens, voor iedereen wordt nieuws anders beleeft.

0   0  
RNL

Eens met de reacties dat je zelf kunt bepalen of je het leest of niet. Er staat duidelijk "ex-NAC" voor het bericht. Persoonlijk open ik de nieuwsberichten altijd via twitter dus daar zie ik al meteen of ik het wil lezen of niet. Als je rechtstreeks naar de site gaat kan ik me voorstellen dat een apart kopje met ex-NAC handiger is, maar soit... de site heeft ook bezoekers nodig en hoe meer hoe beter dus nemen jullie vooral de beslissing die jullie zelf het prettigst vinden.

En ga vooral zo door.

0   0  
Real Robert

Ik begin haast medelijden te krijgen met de BSR redactie. Sinds het Smulders en MC tijdperk is het aantal

ex-Nac spelers niet meer te tellen. Misschien moet de redactie in bescherming worden genomen, overbelasting

dreigt!

Alle gekheid, waarom niet in een aparte rubriek ex-Nac.

Het is door anderen ook al aangegeven: werkelijk interessante berichten verdwijnen al snel uit het zicht,

terwijl er nog een interessante debat zou plaats kunnen hebben.

0   0  
Van "taajlaand

Natuurlijk wordt al jullie werk en inzet énorm gewaardeerd door mij, en wat ik daarbij even iets minder interressant denk te vinden lees ik gewoon niet.
Dus ook ik zeg: "prima, houden zo!"
Ik ben nooit zo van varanderen.

Maar wat D'n Portugees hierboven oppert is wel een ding waar ik soms ook aan heb zitten denken.
Topics waar soms flink en 'nuttig' op gereageerd worden, zakken door 'minder actuele' berichten soms te hard naar beneden, waardoor de reacties of discussies daardoor ook ophouden.

Het kunnen er op een dag soms nét even te veel zijn om 'op tijd' te kunnen reageren.
Leuk om te weten waar sommige ex-spelers zich begeven, maar ook vaak moeilijk om een reactie te zetten onder een overlijdingsbericht van een (oud) NACcer.
Vaak blijft het kort bij een condolleance.
Differentiatie over wie er dan 'in het nieuwes moeten komen, of niet' blijft ook een moeilijk punt.

Succes verder met nadenken en intwikkelen.

0   0  
Optimist

Ex NAC berichten hebben ook het nadeel dat spelers alsnog of nogmaals door de modder worden gehaald.

Helden van weleer als Lokhoff, van Hooijdonk, Gudelj, Penders, Brandts, Quaars, Lurling, Schreuder of Angelino blijken achteraf geen van allen te deugen als we bepaalde lieden op deze site mogen geloven, onze spelers zijn allemaal "broodvoetballers, die "NAC onwaardig" zijn, net als het gros van de supporters trouwens.

Een kwalijk gevolg daarvan is dat we het respect voor de spelers en elkaar verliezen, wat overslaat op het veld.

0   0  
Buurman

De Portugees maakt een goeie combi m.i. Als je zijn aanwijzing zou volgen wordt banbeleid (rot woord) een stuk hanteerbaarder ! Een open deur ; alleen de redactie bepaalt wat ze wel of niet doen. Ik vind het nogal denigrerend voor de redactie dat enkele mensen daar blijkbaar aan twijfelen.

0   0  
TheBelg

Ex-NAC : Dorian Dervite op weg naar het Cypriotische Doxa Katokopia

0   0  
Mark Bieritieti

Ik mis wel regelmatige updates over Davy Schollen... Verder doorgaan zoals het is, prima.

0   0  
R. S.

Gewoon doorgaan op de oude voet! Leesvoer over (ex) NAC is altijd welkom

0   0  
misterbean

Ik heb ook het idee dat het de Bsiderats voornamelijk gaat om zich te onderscheiden met "eigen zelfgevonden" nieuws. Ik kan ernaast zitten, maar wat boeit het mij bijvoorbeeld nu wat Geert brusselers precies in Saudie-Arabie doet? Als je van een functie-wisseling binnen dezelfde club in Saudi-Arabie al voorpagina-nieuws maakt, dan wordt het wat mij betreft het hoog tijd voor opsplitsing in rubrieken aub.

Laad alle berichten na dit bericht in