Wij gaan niet opzij

NAC bindt assistent Vrede

Da Pope

In navolging van Ruud Brood heeft ook assistent trainer Regilio Vrede een tweejarige verbintenis getekend bij NAC. Vooruitlopend op de zaken was Vrede gedurende de voorbereiding als rechterhand van Brood al actief voor de club.

Waarom het zo lang heeft geduurd totdat Vrede en NAC er onderling uitkwamen is onduidelijk. Het feit dat Vrede al was gestart met zijn werkzaamheden geeft wel aan dat er geen reden was om te veronderstellen dat beide partijen elkaar niet zouden vinden. Vrede kwam afgelopen maart samen met Ruud Brood naar NAC, nadat Mitchell van der Gaag zijn contract had ingeleverd. Evenals Brood ligt Vrede dus voor twee seizoenen vast. Aan de technische staf, tevens bestaande uit Willem Weijs en Jelle ten Rouwelaar, de taak om NAC zo snel mogelijk weer terug te brengen naar de Eredivisie.

 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Vorig bericht
NAC een verademing voor Van Den Abbeele 67 reacties
Volgend bericht
Wat moeten we met ex-NAC-nieuws? 229 reacties
85 Reacties
0   0  
Hotseknots

Goede zaak, hij en Brood kunnen goed samen.

0   0  
Marco van Bavel

Welkom, lijkt me een geschikte vent!

0   0  
Rijen is NAC

Iets minder dan een jaartje, dan mag Regilo een koprol maken op de grote markt! ;-)

0   0  
Judge M.

Als verdediger indertijd onklopbaar. Hopelijk lukt het hem wel onze spelers beter te maken.

Hup Regilio! HUP NAC!

0   0  
Spitfire

Geef ons Brood en Vrede. Begin van het nieuwe NAC testament?

0   0  
BART

Echt een beer van een vent! Zon voorgevoel dat hij onze verdedigers met name van Hecke veel kan gaan leren. Onze Spaanse vrienden weten wel al hoe ze een kaart moeten pakken volgens mij haha

0   0  
Tegel

Dan is er vanavond getekend. Voor de training was er nog niets getekend volgens Vrede zelf.

0   0  
Noadinho

Das toch ook ex-NAC?

0   0  
Nacfem

Nu het contract van Weijs nog openbreken en lang vast leggen.

0   0  
NAC4Ever

@Tegel
NAC heeft ook nog niets gemeld.
Ik denk dat er akkoord is en dat dat morgen officieel wordt vermeld op nac.nl.

0   0  
Ojee

Waren zijn werkzaamheden al gestart of had hij die al gestart? Werkzaamheden die gestart was klinkt niet zo lekker. Je weet tog?

0   0  
Ad B uit Roosendaal

Prima, dit geeft ook rust richting de selectie.

Nu nog 3-4 echte versterkingen, vooral op links.
Dat is nodig om daadkrachtig de strijd in KKD aan te kunnen gaan.

0   0  
Boxer

Is de Vrede nu wel of niet getekend?

0   0  
PatjeR

BN se Stem meldt het ook. Weer een stapje. Ik begin vertrouwen te krijgen in de nieuwe dirwctie. Tot nu tow doen ze de goede dingen. Juiste staf, spelers vastleggen, aftesten. Nu idd met name linkerflank versterken.

0   0  
Naccer076

Top!!

0   0  
Prof drNakkermans

Belachelijk dat iedere trainer zijn eigen assistent meeneemt.als er iemand is die een vaste schakel zou moeten zijn is het de assistenttrainer. Bij trainerswisselingen de ideale positie om een nieuwe trainer snel met de selectie te laten samenwerken. Bijvoorkeur een professionele clubman!.
Tja voetbal is helaas ook vriendjespolitiek...

0   0  
Rijen is NAC

@Prof drNakkermans

Nie zo zeuren joh

0   0  
Martinus

Goede vent, volgens mij. Bij zijn vorige club waren ze geloof ik niet zo'n fan omdat hij nogal een eigen mening heeft en die niet onder stoelen of banken steekt.

En zo hoort het. Een assistent hoort een visie te hebben en die mag best afwijken van die van de hoofdtrainer. Als dit goede ideeën als gevolg heeft. Een klankbord zoals het hoort te zijn. En Vrede was bovendien een prima verdediger toen hij zelf speelde, schuwde de duels ook niet, dus hij kan dit mogelijk ook wel over brengen op de selectie.

0   0  
Matc

Nog een sponsor op het shirt. Nu op de mouw. NAC leeft niet alleen bij de supporters, maar ook bij de sponsors.
Ik krijg steeds meer vertrouwen, maar...... dat heb ik al 39 jaar. Ik hoop toch zo dat we nu eindelijk de goede weg zijn in geslaan.

0   0  
Dutchbird

Blijkbaar moest onze Belgische patron op zijn strepen gaan staan. Die VDA is erger dan Smulders 2.0. Eng baasje. Gaan we trammelant mee krijgen.

0   0  
Leroy BrunswijkDD

Dutchbird is dit jou goed onderbouwde reactie om 3.26??
Man man, ga aub slapen.
Even samenvattend;
Van Smulders hebben de bewijzen dat hij niks was!
Van VDA weten wij nog helemaal niks.
Mijn gevoel is goed wat hij doet maar dat kan ik ook nog niet hard maken.
Waarim?
Omdat we dat nog niet weten!
Dus een oordeel geven ovrr VDA is niet mogelijk.
Gewoon omdat de toekomst dit gaat bewijzen.
Dus slaap aub door en laat ons met rust azijnpisser!!

0   0  
Gerrit39

Alleen moet hij nooit meer zingen in de bus bij Roda Breda jankt!toen we degradeerden paar jaar terug.

0   0  
Betweter

Beter Vrede dan Te Vrede ??

0   0  
10diego

Loopt sinds maart bij de club rond en heeft dezelfde zaakwaarnemer als Brood.

Waarom duurt dat zo achterlijk lang?

0   0  
JohanB

Gerrit

Wat een flut reactie!

0   0  
Ert

Toch netjes om 2 weken te werken zonder dat je een contract hebt getekend. Dan had en heeft Regilio er toch alle vertrouwen in.

Ik laat me graag verrassen aankomend seizoen

0   0  
Ert

Prof. Dr. Nakkermans
Noem eens een voorbeeld van de laatste 20 jaar waarin het gelukt is een geschikte assistent te vinden die doorgeschoven is en het goed heeft gedaan (lees: De club niet stationair heeft laten draaien maar vooruit heeft geholpen)? De jaknikkers mag je ook meerekenen.

0   0  
Dun Diëe

Dutchbird, TvdA mag best een baasje zijn, als hij maar voldoende gecontroleerd wordt. Dat was ook het probleem met Smulders. Het begon allemaal goed maar hij werd een solist zonder klankbord omdat hij niet fatsoenlijk gecontroleerd werd en maakte daardoor uiteindelijk kapitale inschattingsfouten die hem zijn kop gekost hebben. Natuurlijk heeft hij daar zelf het grootste aandeel in gehad maar om dat dus te voorkomen is er een RvC die de uitvoerende directie controleert. Nu zit voor zover ik weet alleen Nicole op alle drie de plekken van de RvC, of is daar intussen al verandering in gekomen? Dat zou lichtelijk zorgelijk zijn voor de lange termijn. Niet dat een nieuwe doorpakkende TD per de een probleem is.

0   0  
Buurman

Goeie zaak denk ik. Hoofdtrainer en assistent moet twee handen op 1 buik zijn. En onderling wel kritisch op elkaar. In het verleden werd bv. hoofdtrainer Ernie B. genaaid door zijn assistent. Dat moet je helemaal niet hebben.

0   0  
Chris W.M.

@Dun Diëe

Kleine nuance in je verhaal; er is een wijziging in de structuur aangebracht waardoor nu Eisinga eindverantwoordelijk is, en niet TvdA. Eisinga controleert Van Den Abbeele, die op zijn beurt eerst overeenstemming moet bereiken met de andere leden uit het "technische hart" alvorens een speler te contracteren, waarvoor Eisinga dus mee moet tekenen.

RvC controleert Eisinga, en zal vast ook wel meekijken met TvdA ( tenminste, zodra er iemand aangesteld is/wordt belast met portefeuille voetbalzaken). Dus wat dat betreft moeten er wel spijkers met koppen geslagen worden, Nicole controleert in wezen de door haar aangestelde algemeen directeur....

0   0  
Dun Diëe

Chris, is het niet redelijk normaal dat een RvC een uitvoerende directie aanstelt en vervolgens ook zelf controleert? Dus dat het enige abnormale momenteel is dat de Tv slechts uit één persoon bestaat?

0   0  
Tony chocolonely

De enige man die staand aan zijn knieën kan krabben!

Mooi nieuws!

0   0  
Chris W.M.

@Dun Diëe

Heb je een punt. Zou die fout nu niet meer maken, net mijn eerste bak koffie achter de kiezen dus nu een stuk scherper.

0   0  
Dutchbird

@Leroy BrunswijkDD
Heb ik je droom over VDA verstoord?

0   0  
Wanny

Die assistenten hebben een mooi baantje. Zal echt wel beter betalen dan minimumloon, je hebt geen verantwoordelijkheid voor de buitenwacht en je lift zo lekker mee van club naar club met je vaste hoofdtrainer.

0   0  
Ivo

Ik ben weer klaar voor nieuwe transfers. Eerst achterin de boel op orde. Een linksback en een CV als vervangers van Gersbach, Leigh en Koch. Liefst Nederlanders in de leeftijdsklasse 25-28. We kunnen nog wel wat ervaring gebruiken.

0   0  
Fredje

@dutchbird

Stop gewoon is een keer met poepreacties te plaatsen onder elk bericht een laat je mede supporter (als je zelf wel een echte naccer bent) gewoon zin hebben in het nieuwe seizoen. Kom met iets nieuws ipv de hele tijd de td af te zeiken zonder dat er nog maar een officiele wedstrijd gespeeld is. (De voorbereiding zag er toch al beter uit dan vorig jaar)

0   0  
LarsW

@Ivo

Heb je ook enig idee hoeveel deze kosten? De Nederlandse ervaring van vorig seizoen was helaas ook geen daverend succes. Zoals Ruud Brood al voor de camera aangaf na NAC - Lokomotiva Zagreb: ervaring is fijn om te hebben, maar niet te betalen voor NAC. De spelers die op dit moment beschikbaar zijn in die leeftijdsklasse, hebben vaak niet de kwaliteit die NAC nastreeft.

0   0  
Ivo

@LarsW

Klopt, het is lastig. Maar je maakt mij niet wijs dat je geen geschikte spelers met wat meer ervaring kan vinden, binnen het salarisbudget. Voor de KKD hebben we een heel fors budget en er is al wat transfergeld binnengekomen.

Je hebt nu eenmaal dragende spelers nodig. Zeker achterin en op het middenveld moeten er nog leiders bij.

0   0  
NACPB

Nu alleen ten Rouwelaar lozen. Heeft afgelopen weken meerdere keren geroepen dat hij geen vertrouwen heeft in de directie vooral de nieuwe td. Heeft intern ook lopen rond stampen voor de komst van R Seuntjens.

0   0  
Tante Annie

@ivo
Lijkt me toch wel een gok uiteindelijk (ook al klinkt het misschien raar) maar dragende spelers die zich elders bewezen hebben gaan vaak nat bij NAC. We hebben inmiddels gezien dat NAC met een jonge selectie ervaring mist maar wel (met geluk) promoveert. Een selectie met een aantal relatief ervaren spelers degradeert omdat de meeste ervaren spelers rotte appels bleken. Dit is in ieder geval mijn kijk erop, maar ik kan het compleet fout hebben

0   0  
Dutchbird

Beste @Fredje,
Je mag mij vragen om positiever te oordelen over VDA maar waarom zou ik dat doen?
Ik heb alle reden voor een zeer kritische benadering van deze man.
1) Is niet open over zijn functie en functioneren bij STVV. Maakt zich belangrijker.
2) Neemt geen genoegen met de beslissing van het bestuur dat er geen TD komt maar een TM. (ego gericht dus)
3) Belooft zijn website aan te passen maar doet dat niet.
4) Gaat blind voor jeugd en geeft nergens visie op leiderschap binnen zo'n jong team.
5) Komt met onhoudbare visie statements zoals leeftijd beginnende met een 3 komt er niet in.
6) Geeft te weinig blijk van commitment aan zijn technische staf (samenwerking).

Verder heb ik mijn bedenkingen bij zijn benoeming. Daar kan hij zelf niets aan doen maar de wijze waarop dat is gegaan vraagt als het ware om herhaling van de Smulders ellende. De machthebbers hebben niets geleerd van hun eerdere fouten in de afgelopen vijf jaar.

Duidelijk waarom ik niet ga meelopen in de VDA polonaise maar heel kritisch volg wat het manneke doet?

0   0  
Chris W.M.

@Dutchbird

Kritisch zijn mag en moet zelfs, maar snap sommige punten van je niet.

Als je de interviews met TvdA en Eisinga had gelezen had je al minimaal de helft van je vragen kunnen wegstrepen.

https://www.bsiderats.nl/bsr-interviewt-tom-van-den-abbeele-en-luuc-eisenga-deel-1/
https://www.bsiderats.nl/bsr-interviewt-tom-van-den-abbeele-en-luuc-eisenga-deel-2/
https://www.bsiderats.nl/bsr-interviewt-tom-van-den-abbeele-en-luuc-eisenga-deel-3/

Punt 1 wordt beantwoord in Deel 1, punt 4, 5 en 6 komen terug in Deel 2.

Doe ermee wat je wil, maar zou zonde zijn iemand te be/veroordelen op basis van zaken die al lang en breed out in the open gecommuniceerd zijn.

0   0  
Chris W.M.

@Dutchbird

Lees het interview wat nota bene op deze site heeft gestaan met TvdA en Eisinga nog eens terug zou ik zeggen. Had al een post willen plaatsen met de links naar de 3 delen, echter wordt deze op het moment tegen gehouden. Je zal dus zelf even moeten zoeken bij Interviews. In dat interview vind je antwoorden op punten 1, 4, 5 en 6.

Doe ermee wat je wil, maar zou zonde zijn iemand te be/veroordelen op basis van zaken die al lang en breed out in the open gecommuniceerd zijn.

0   0  
Peter13

Dus het tegenovergestelde van "polonaise lopen" is "bij ieder willekeurig topic afzeiken"?...

0   0  
voorwaarts

@fredje

Ik ben (nog) niet positief of negatief over VDA maar ik merk wel dat je wat fouten maakt

1) Was volgens mij toch duidelijk door hem uitgelegd? Ik was eerst ook redelijk sceptisch maar dat heeft hij in interviews besproken.
2) Het naampje maakt me echt niks uit, weet ook niet of je aan de naam van zijn baan kan hangen dat het een egoïst is.
3) Redelijk met je eens, geen zin in belangenverstrengeling.
4) Jeugd is de toekomst, leeftijd is geen garantie voor leiderschap. Olij vult tot nu toe als jonge speler die rol in. Graag heb ook ik er nog een ervaren kracht bij, VDA heeft aangegeven dat dit einde van de transferperiode goedkoper wordt.
5) Hoezo onhoudbaar? Wanneer je 30+ bent is er weinig groei, stel dat je promoveert heb je een dure speler op je salarisstrook staan die niet met het niveau meegroeit. Ook gaan er geen 30 jarige eredivisie spelers zomaar bij NAC spelen (Seuntjes wilde lang contract + speciale rol).
6) Waar doel je op????

Volgens mij ben je erg vooringenomen. Nogmaals ik loop niet in de polonaise maar ik zie op dit moment alleen een paar kleine minpunten en verder een man die aan het doorpakken is.
Dus nog geen eindoordeel.

0   0  
voorwaarts

@dutchbird

Excuus

0   0  
Golan

@Dutchbird

Je mag van mij altijd zeer kritisch zijn op het functioneren van onze TM/TD. Begrijp me daarin niet verkeerd, ik blijf zelf ook liever met twee benen op de grond. Maar ik heb je punten gelezen en begrijp echt niet waar je naar op zoek bent?

—————

1) Is niet open over zijn functie en functioneren bij STVV. Maakt zich belangrijker.

Hij is niet in de positie gekomen door zichzelf naar beneden te praten, gelooft in zichzelf en het is aan de persoon die hem aanstelt om vast te stellen of er genoeg vertrouwen en geloof is in de beste man. Hoe kun je hem dit aanrekenen, en waar heb jij gelezen dat hij zich belangrijker maakt?! Was je bij het sollicitatiegesprek aanwezig?

2) Neemt geen genoegen met de beslissing van het bestuur dat er geen TD komt maar een TM. (ego gericht dus)

Kan afhankelijk zijn van hetgeen hem beloofd is bij zijn aanstelling of sollicitatie, in de tijd dat hij binnenkwam vloog het management van NAC (en daarmee ook de kaders waarbinnen werd geopereerd) van links naar rechts. Het is dan vervelend om erachter te komen dat de organisatiestructuur (wellicht in je nadeel, gericht op zijn zogenaamde ego) is veranderd. Ik vind zoiets alleen maar getuigen van eigenwaarde, maar dat verschilt wellicht per persoon.

3) Belooft zijn website aan te passen maar doet dat niet.

Hier heb je een punt, alhoewel het mij persoonlijk maar weinig interesseert. Het bedrijf is van hem, of zijn naam nou wel of niet op de site staat? Waar ben je naar op zoek?

4) Gaat blind voor jeugd en geeft nergens visie op leiderschap binnen zo’n jong team.

Nick Olij, Robin Schouten, Arno Verschueren, Nacho? Allemaal gearriveerd in de KKD (waar we dit jaar opereren). Ben je bij de oefenpotten geweest want deze gasten hebben op KKD niveau echt wel deze leiderschapskwaliteiten. We hebben daar echt geen Ralf Seuntjens meer voor nodig...

5) Komt met onhoudbare visie statements zoals leeftijd beginnende met een 3 komt er niet in

Heerlijke statements en waarom onhoudbaar? Tot op heden zie ik alleen maar frisse nieuwe gezichten die zich echt niet onderdoen voor een Robert Muhren of Fred van Leer. De club is wellicht jong(er) van leeftijd maar kom op zeg! We zijn gedegradeerd na het meest trieste seizoen in jaren?!? Laten we nou niet gaan denken dat die zogenaamde gearriveerde 30-ers in de rij staan voor ons NAC?! Waarbij het mijn mening is dat ik liever kijk naar een frisse jonge ploeg met potentie, maar dat terzijde.

6) Geeft te weinig blijk van commitment aan zijn technische staf (samenwerking).

De beste man is zeer gereserveerd. Ik generaliseer niet graag maar het is een echte terughoudende Belg met veel respect voor de medemens. Ten minste, zo heb ik hem ervaren bij de oefenpotten. Hij blijft rustig en kalm en richt zich op datgene wat van hem gevraagd wordt. Spelers zoeken, vinden en eventueel aantrekken indien Brood dit met de rest van de staff wenselijk vindt. Wat wil je in godsnaam nog meer?

0   0  
D'n opletter

@Golan; AMEN!!

0   0  
Fredje

Beste @dutchbird,

Zoals iedereen mag jij jouw mening spuien, daar heb ook geen enkel probleem mee, maar om onder elk topic precies dezelfde inhoud in een ander jasje te delen zie ik persoonlijk het nut niet van in. Jij buigt elk topic om naar het afzeiken van Tva. Reageer gewoon wat on topic is. Voor iedereen leuker.

Stel jij hebt een nieuwe baan, en de zus van de vrouw van een collega vind dat jij je werk niet naar behoren doet word jij toch ook noet direct ontslagen?

Een goede oplossing is gewoon net zoals ik, 90% van de topics niet reageren als je verders niks zinvola te delen hebt.
Mensen zoals jij verzieken het voor de rest.

Fijne dag

0   0  
Dutchbird

@Fredje en Chris, Voorwaarts en Golan,
Reageerders die voorschrijven hoe andere reageerders moeten reageren? Sodemieter ff op.
Ik probeer me aan de voorschriften van de redactie te houden en als iedereen dat doet kunnen we lekker met elkaar van mening verschillen en die meningen met elkaar delen.
Fijne middag.

0   0  
Chris W.M.

@Dutchbird

Schrijf je helemaal niets voor.

Jij schuift TvdA allerlei zaken in de schoenen die onterecht zijn. Ten minste 4 van je statements heeft hij zelf al onderuit gehaald in een eerder interview. Nu ga ik er vanuit dat je dat interview nog niet gezien of gelezen hebt, gezien je "vragen", dus vandaar dat ik je er even op wees. Wellicht veranderd het je beeld en je mening over TvdA iets, want zoals gezegd zou het jammer zijn als je die mening baseert op onderbuikgevoelens die niet terecht zijn.

Dat je hem kritisch benaderd is prima overigens. Maar er is een groot verschil tussen de polonaise lopen en iemand positief kritisch volgen. Dus wat dat betreft onjuist dat je sommigen daarvan beticht.

0   0  
Voorwaarts

@Dutchbird

Ik probeer je niks voor te schrijven, als dat je opvatting is excuus daarvoor.

Ik vind je opzet van 6 punten juist prijzenswaardig, beter dan een lap tekst uit de hoogte. Zoals je zelf zegt hou je jezelf aan de opgestelde regels.

Verder ben ik het alleen op de meeste punten (niet alle) met je oneens en denk ik dat je wat vooringenomen bent. Dat kan en dat mag, daarnaast hoef je het ook echt niet met mij eens te zijn. Ik bezit namelijk ook niet alle kennis en inside informatie.

0   0  
Zwampie

Prof drNakkermans
op moment dat er iedere keer nieuwe trainers kwamen en Penders bleef zitten zat men ook te klagen en nu is met een nieuwe assistent is het ook weer niet goed.
Is dit om een reactie te kunnen plaatsen of zit er meer inhoud in?

Als een trainer wint of verliest doet hij dit niet alleen en is zijn TS mede verantwoordelijk, aangezien we nu al jaren meer mindere fases kennen dan betere en diverse trainers versleten hebben,is het juist goed dat een trainer ook met zijn eigen staf kan werken waar hij vertrouwen in heeft en het beste rendeert.

0   0  
Ert

Zullen we nu weer verder gaan over Vrede, dames?

0   0  
Dutchbird

Thanks Chris en Voorwaarts,
De interviews had ik al gelezen en die hebben niets veranderd aan mijn beeld van de man in kwestie.

Ik herken in hem eigenschappen die vergelijkbaar zijn met enkele managers die door hen gewekte verwachtingen niet waarmaakten, waarna ik ze heb ontslagen. Helaas te laat omdat ze al veel schade hadden aangericht die zich lastig liet herstellen. Die mannen hebben dus drie keer geld gekost. Eerst een half jaar salaris waar niets voor terugkwam, toen de ontslagpremie en tenslotte de herstelkosten in de organisatie en bij klanten. Ik heb daarvan geleerd en sindsdien geldt: bij twijfel niet inhalen, ofwel er direct bovenop zitten en duidelijk maken wat je niet bevalt en dus anders moet. Desnoods al na 3 maanden laten vertrekken.

Voorwaarts heeft gelijk als ik daardoor wat vooringenomen overkom. Maar iedereen die nu al denkt dat VDA een succes gaat worden is net zo vooringenomen. Het risico van een Smulders 2.0 is minstens even groot als de kans op succes.

Wij kunnen hier van alles van vinden, maar wij zijn niet in de positie om daar consequenties aan te verbinden. Een paar seizoenkaarten niet verlengen zal echt niet helpen. Degenen die wel in die positie zijn vertrouw ik helaas voor geen meter. Deels omdat ze zijn "verweven" met VDA en deels omdat ze er al vijf jaar niets van bakken. De combinatie van competenties bij VDA en gebrekkig toezicht maakt mij kritisch en bezorgt me weinig veertrouwen in de toekomst.

0   0  
Buurman

Mooie discussie. Mag ik een nuance toevoegen ? Dankjewel. Ik stond ook zeer sceptisch tegenover onze nieuwe TD. Maar hij heeft me aan het twijfelen gebracht. En dat is knap. Je kunt ook iemand te vroeg , te snel ontslaan ! Daarnaast kennen we de waarde van Tom zijn database niet. Van Piet de Visser is zijn database goud waard. Mogelijk zitten er tussen de contacten van Tom ook enkele spelers die voor NAC pareltjes zijn. Daarnaast vind ik de discussie TD / TM erg kinderachtig. Commercieel kan ik begrijpen dat Tom in het internationale veld kiest voor TD. Het is hetzelfde als titels. Ik gebruik ze in principe nooit. Het lieft speel ik de rol van eenvoudige boerenlul. En dat ben ik ook. Maar in brieven en documenten waar het op aan komt gebruik ik die titels toch maar wel. Ook al stelt het allemaal niks voor. Mijn conclusie ; laten we eens rustig afwachten en beste Dutchbird ; wacht even met kruit verschieten.

0   0  
Voorwaarts

Het klopt dat er bij NAC geen enkele rede voor blind vertrouwen is. En meer rede voor wantrouwen.

VDA heeft mijns inziens een minpunt met zijn bedrijf, daarnaast lijken de gehaalde spelers tot nu toe OK. Maar ik heb 90 min en wat interviews gezien dus daar ga ik echt nog niet over jubelen.

Daarom heb ik nog geen mening, en ik weet 100% zeker dat ik dit seizoen sneller kritischer zal kijken dan ik naar Smulders heb gedaan. Al zeg je zelf al dat we toch geen invloed hebben.
Was het seizoen maar begonnen, op de tribune hebben we wel invloed op de wedstrijden.

0   0  
jvt

Eerste fout van TvdA was zijn bijberoep en de uitleg erover.
Tweede fout wordt de kerstboomorganisatie en daarmee versnippering van het (extra) budget (dankzij de seizoenskaarten als dat werkelijk verhoogd wordt, we moeten het nog meemaken) Gewoon 18 - 20 topspelers.
Derde fout was dat hij zich persé directeur wil laten noemen, overbodig voor een ervaren rot..
Vierde fout was de soap met Brood, alternatief zgn. afgehaakt. Erg doorzichtig allemaal. Brood is zo en zo een twijfelgeval.

Er zullen ook dingen goed gaan maar dat je het kritisch mag volgen waarom niet? Temeer daar de officiële controleur diegene is die 'm heeft aangenomen.

0   0  
Schrikbarend

Gebroeders ilic speelgerechtigd voor zaterdag neem ik aan?

0   0  
Chris W.M.

@Schrikbarend

Hoezo neem je dat aan? Bij Luka Ilic duurde het volgens mij vorig jaar 5 weken voordat hij zijn werkvergunning kreeg, híj komt in aanmerking voor een versnelde procedure. Dus wellicht mag Luka wel spelen. Hopelijk kan NAC middels de ervaring die ze hebben met Luka voor Ivan e.a. versnellen, maar dan nog zul je een week of 3/4 geduld moeten hebben verwacht ik.

0   0  
Ivo

@Schrikbarend

Gelden die regels rondom speelgerechtigdheid ook bij oefenpotten of enkel bij officiele wedstrijden?

0   0  
Buurman

Beste jvt. Eerlijk kritisch zaken volgen , zonder dubbele agenda , is altijd goed.

0   0  
Buurman

Maar er staat ook geen verbod op te goedertrouw enthousiasme. Is denk ik veel supporters eigen.

0   0  
Balletje

Ik ben schijtziek van alle analyses. Alles ziet er voor nu positiever, doordachter en vooral dedkundiger.
Ik heb zin in het seizoen, ik heb zin in Nac. Geen zin in het azijn, geen zin in in de zogenaamde deskundigen, geen zin in zwartkijkers, betweters. Ik zie t wel, ik het jaarkaart en ben er elke thuiswedstrijd in voor en tegenspoed, in weer en wind!

0   0  
Ernie

@Balletje.
Helemaal met je eens.
Op dit moment is er eigenlijk niks negatiefs te melden. En dat is voor sommigen erg lastig. Deze figuren blijven zoeken om toch te kunnen azijnzeiken. En dat zegt veel over de persoon in kwestie.

0   0  
Marti

NACPB , kun jij aangeven waar en wanneer ten Rouwelaar dat heeft uitgesproken ., nee dat kun je niet , dus geen tekst plaatsen die je niet kan verantwoorden ,ook al heb je persoonlijk een hekel aan ter Rouwelaar

0   0  
Sjef de gevulde koek@balletje

Helemaal gelijk je word toch af en toe bijna depressief als je alle reacties hier soms leest. Ook nog met totaal geen inhoud of feiten. Zeiken om het zeiken zal geen namen noemen maar ben er wel klaar mee elke keer dan gezever. Volgens mij word het nu hoog tijd om vorig jaar achter ons te laten en achter NAC te gaan staan. HUP NAC en hou aub op met janken over alles.

0   0  
DunErwt

TvdA heeft tot nu toe meer gecommuniceerd dan Smullie in al die tijd dat hij hier was.
Vandaag in NH, Friesland en Regio Emmen geweest waar, wij supporters, complimenten krijgen gezien de trouwheid naar de club.
Dus bij deze, applaus voor ons zelf.

0   0  
Pietjebel

Er komen nog 4 spelers van MC
Hopen dat deze lichting beter is als afgelopen seizoen

0   0  
Buurman

Een item hiervoor meende ik te lezen dat als je iets niet wilt lezen je gewoon door moet scrollen. Dus waarom lees je die analyses dan ? Het is maar een vraagje ?Niet kwaod worden.

0   0  
Buurman

Beste Ivo. Volgens mij geldt het ook voor oefenpotjes.

0   0  
Balletje

@Buurman. Om die "analyses" kan je bijna niet heen.
Eerlijk, ik loop nu 10 jaar mee met NAC, en voor het eerst zie ik gezondverstand en geen paniek. Geen aankopen vanaf youtube filmpje, geen blessureleed. Gewoon gasten met ballen, gezonde ballen. Misschien eet ik humble pie aan het eind van t jaar, masr mijn kaart en das liggen klaar.

0   0  
NAC4Ever

Inderdaad dat zeuren om het zeuren is nergens voor nodig. We kunnen wel negatief gaan doen omdat onze td schijnbaar een bepaalde titel wilt dragen. Maar ik vind het veel belangrijker hoe hij zijn werk uitvoert. Daar valt op dit moment nog weinig zinnigs over te zeggen. Vind het positief dat de selectie voor een groot gedeelte rond is. Nu hopen dat de selectie kwalitatief goed genoeg is.

Kijk erg uit naar de start van de competitie!

0   0  
10diego

Ok dan. Het is echt geweldig van VDA dat hij er zo lang over doet om Brood vast te leggen en nog knapper is het om Vrede te contracteren als de voorbereiding al 2 weken bezig is.

Brood en Vrede hebben dezelfde zaakwaarnemer, dan is het logisch en echt heel knap en doortastend dat de assistent trainer, die vanaf maart bij de club loopt, nu al is vastgelegd. Hulde. Tom is fantastisch en alles wat hij aanraakt verandert in goud.

Top aankopen, allemaal.

0   0  
NAC Breda F.C.

Het is de Vrede jaja de Vrede jaja het is de Vrede jaja de Vrede van Breda

0   0  
Buurman

Beste Balletje. Ik ben het met je eens. Maar ik kan goed accepteren dan mensen er anders over denken en dat ventileren. Wie er gelijk krijgt zien we vanzelf. Op de tribunes moeten we natuurlijk dikke vrienden zijn voor ons NAC.

0   0  
Sjef de gevulde koek@10diego

Jij bent ook zon type. Een hoop roepen maar werkelijk van niks weten haha. Kansloos!!! Jij denkt dat alles een abc-tje is. We zijn gedegradeerd alles was weg en alle spelers moeten weg. Wat denk je nu zelf Harry. Waarschijnlijk zit je heel de dag op de heftruck want beetje nadenken zot er niet in voor je.

0   0  
NAC4Ever

@10diego
Wat heb je liever. Snel een slechte trainer of later een goede trainer?
Bovendien weten we de reden niet waarom het langer duurde voordat Brood en Vrede vast werden gelegd niet.
(Ik vraag mij trouwens wel af waar de bevesting van NAC m.b.t. Vrede blijft).

0   0  
NAC4Ever

@10diego
Overigens zegt niemand dat alles geweldig is. Maar op dit moment alles afkraken is ook niet nodig. Het afgelopen seizoen was klote, maar voorbij. Er kan een streep onder en we kunnen vooruit kijken.

0   0  
Buurman

Beste Sjef de gevulde. Geen heftruckchauffeurs discrimineren eej ....

0   0  
Breda-mike

@bsr komt er nog een interview met deze grote vriendelijke reus?

0   0  
DunErwt

@sjef

Heftruckers bij een volksclub, raar he.
Mss AFC een leuk elitair clubje voor je.

0   0  
Jammer

@ Dutchbird

Kwestie van tijd voordat jij kunt zeggen lees mijn bijdrage van 10 juli 11:26 er nog eens op na. Jij behoort niet tot de vele lemmingen.

0   0  
Dutchbird

@Sjef de gevulde koek
Je begint op Flieger te lijken met je denigrerende opmerkingen en beroepsdiskwalificaties.
Waarom zou @10diego dezelfde kromme gedachtenspinsels moeten volgen die jouw vertekende beeld bepalen?

Laad alle berichten na dit bericht in