Overal waar we komen

We gaan richting de 3000 verlengde seizoenkaarten

Benn076

Minder dan een week geleden begon NAC de campagne rondom de seizoenkaarten voor het seizoen 2020-2021. Inmiddels staat de teller op het moment van schrijven op 2.863 verlengingen. Dit zijn supporters die gekozen hebben voor de onvoorwaardelijke steun en een gouden seizoenkaart zoals deze wordt aangeboden.

Tussen de bijna 3000 seizoenkaarten zijn op dit moment 542 leden van de Club van 1912. Het hoogste aantal verlengingen komt momenteel van de B-Side. 

Ook een gouden seizoenkaart? Verleng dan hier

Bron:
B-Side Rats, NAC
Terug naar overzicht
29 Reacties
45    
Verlegh

Het grote verschil met andere clubs is dat de kaarten die bij NAC nu worden verkocht alleen geldig zijn voor 2020/2021. Ik weet zeker dat wanneer NAC nu ook al gestart was met seizoenkaarten die sowieso geldig zijn voor 17 wedstrijden NAC al veel meer had verkocht.

Een erg mooi aantal tot nu toe

35    
Italo (BSR)

Met het vakantiegeld in aantocht eind deze maand en daarmee hopelijk een (kleine) boost in het verkochte aantal kaarten, zijn dit toch al hele mooie aantallen!

45    
Verlegh

Het grote verschil met andere clubs is dat de kaarten die bij NAC nu worden verkocht alleen geldig zijn voor 2020/2021. Ik weet zeker dat wanneer NAC nu ook al gestart was met seizoenkaarten die sowieso geldig zijn voor 17 wedstrijden NAC al veel meer had verkocht.

Een erg mooi aantal tot nu toe

20    
Hoge Vucht

Ik ga van het weekend verlengen, idd zoals hier boven wordt vermeld nadat het loon gestort is ;-). Denk dat we wel richting de 4.000 zullen gaan ongeveer..

-18    
Nacman

Op naar de tienduizenden en meer wij zijn nac wij steunen NAC
Ik heb al verlengd jullie ook
Nee wat niet gedaan schiet een beetje op je bent naccer voor het leven.

1    
wie?

@nacman

Huh krijg jij ook al mailtjes van Sadiq Umar?

-57    
Ai man

De kruiken hebben er zelfs al meer, oei!

25    
Judge M.

Wat de kruiken doen dat boeit. Die zijn net als PSV Europees al lang en breed uitgeschakeld zodra er weer met publiek gespeeld mag worden dus je plekje daarvoor verzekeren, lijkt me tamelijk zinloos.

4    
scheppioni

Onze wereldclub NAC leeft !!!

11    
Sanseveria

Ik neem aan dat alle 1300 1912 houders sowieso een gouden kaart nemen. Die hadden zich namelijk al voor 10 jaar onvoorwaardelijk aan NAC verbonden 🙂.

-2    
Ernie

Een stuk minder dan anders, maar valt me nog 100% mee.

10    
sjef de gevulde koek

Het duurt ook nog 3 maanden dat is natuurlijk heel lang. 10 duizend gaan we natuurlijk altijd wel halen.

12    
braze

Ik voelde me gelukkig toen ik verlengd had met de eerste GOUDEN KAART uit de NAC geschiedenis.
Ik hoop dat ik er nog mee naar een wedstrijd in het stadion kan.

12    
Lamington

Ik verleng.
Sowieso.
Maar pas over een paar weken.

-9    
YLLWBLCK

@judge hatserdeflats: blablabla.... afzeiken anderen ja, zelf bijdrage leveren nee.... 076 gooit hoge ogen man!!

-4    
YLLWBLCK

Zo moe van die knakkers die iedereen afzeiken. Ga lekker met je voetjes in je kinderbadje morgen en probeer eens te leren van wat anderen veel beter doen dan wij.

29    
The Don

Veel supporters weigeren carte blanche te geven omdat NAC wordt geleid door idioten zonder visie.2    
NAC70

@Lamington! Same for me ! Ook dan toon je NAC hart !

0    
NAC vooruit!

Zo’n gouden kaart, wil je niet missen! Gelukkig heb ik er al eentje!

Altijd trouw #juistnu

Hup NAC!

2    
Jan

@verlegh: Niemand had het over andere clubs totdat jij er over begon

Toch duimpje omhoog voor jou, voor de beste supporters ter wereld!!

1    
Otjes

B side gaat voor goud. Mooi....

4    
malpolon

Ik heb vrijdag de vier kaarten voor mijn gezin verlengd. Er stonden veel taalfouten in de toelichting. Het zou beter zijn om de tekst door iemand met een goede taalkennis te laten doorlezen en corrigeren voordat duizenden mensen hem te zien krijgen. Voor het geval er iemand van NAC meeleest: ik wil dat volgend jaar best doen. Geheel onbezoldigd uiteraard.

Er was ook een technisch probleem. De optie bancontact werkte niet, ideal gelukkig wel.

2    
geelzwartwit

@malpolon

Wat is een bancontact?
Lol

Sorry ik moest hem maken.

-8    
Arie

Sanseveria

Als 1912 heb ik me onvoorwaardelijk verbonden aan mijn plaats op de tribune. Niet aan een overspannen, overtrokken dictatuur om een virusje.

Transavia gaat binnenkort vanaf Nederlandse velden alweer vliegen naar Spanje, Portugal etc. Dan kan er ook prima publiek in een stadion in de buitenlucht.

1    
malpolon

@geelzwartwit

Da's een goeie! Van systeem voor elektronische betalingen naar heimelijk contact met Van Flieger, alleen door toevoeging van een onbepaald lidwoord.

3    
malpolon

@Arie

Leg nog eens uit wat "onvoorwaardelijk" betekent.

-11    
Toontje

FC Fraude zat binnen no time boven de 10000. Ik vrees dat wij dat komend jaar helemaal niet halen.
Er zullen flink wat seizoenkaarten minder verkocht worden en toch heel begrijpelijk in deze situatie met in je achterhoofd de waardeloze jaren die achter ons liggen. Bovendien hebben we nog steeds helemaal niks te besteden, waar halen we dan een volwaardige selectie vandaan die mee kan doen voor promotie.
En let op als JP en Olij en of Verschueren weggaan zullen ze bij elkaar nog geen miljoen opleveren. Alles sort in elkaar binnen enkele maanden.

3    
Real Robert

@Toontje. Ik ben bang, dat je gelijk krijgt. Dat geld gaat gewoon in het exploitatie-tekort.
Wellicht krijgen we, net als Graafschap en Cambuur, ook nog een financiele compensatie van de KNVB wegens het missen van de lucratieve na-competitie.

-1    
Arie

@Malpolon

Dat betekent dat ongeacht in welke divisie, met welke spelers of welke ramp van een directeur ook, ik altijd op mn stoel zal zitten om de club te steunen.
Als ze me die stoelt ontnemen vervalt dus het hele principe van 1912.

7    
Sanseveria

Arie. Ik heb zelf ook 1912. Daarmee ben ik overeengekomen dat ik NAC in goede en slechte tijden altijd zal steunen. In ruil voor die afspraak krijgen we elk jaar korting op de seizoenkaart. In ruil voor die afspraak krijgen we elk jaar elke wedstrijd voorrang in de kaartverkoop. In ruil voor de afspraak kunnen we elke wedstrijd voorpiepen via een speciale ingang. In ruil voor die afspraak organiseert NAC voor ons gratis feesten. In ruil voor die afspraak mogen we gratis naar bekerwedstrijden. In ruil voor die afspraak krijgen we korting in de Fanshop.
Dat alles ook nog eens zonder risico, want die kaart is ook nog eens overdraagbaar als je ervan af wilt.

Ik zou me daarom werkelijk kapot schamen als ik, juist nu onze club het echt moeilijk heeft, straks mijn geld terug zou gaan vragen voor gemiste wedstrijden. En dus neem ik vanzelfsprekend die gouden kaart. Maar doe zelf gerust wat je niet laten kunt hoor...

Laad alle berichten na dit bericht in