Wij gaan niet opzij

´Eerste speelrondes Keuken Kampioen Divisie vooral doordeweeks´

DeWeesJr

Tijdens het programma Veronica Inside vertelde marketeer Chris Woerts dat de wedstrijden in Keuken Kampioen Divisie vooral doordeweeks gespeeld gaan worden. Dit zou het gevolg zijn van het feit dat wedstrijden in het begin van het seizoen nog zonder publiek gespeeld gaan worden.

In de Eredivisie gaan er bij wedstrijden zonder publiek geen wedstrijden tegelijk gevoetbald worden. Hierdoor zijn er al 4 dagen bezet met Eredivisie voetbal. De verwachting is dan dat de Eerste Divisie de overige drie dagen gaat opvullen. Het zou dan gaan om de dagen dinsdag, woensdag en donderdag. 

Mocht er straks weer met publiek gespeeld gaan worden is de verwachting dat de wedstrijden op de ´normale´ dagen van de week gespeeld gaan worden. Alhoewel een maandagavond toch geen pretje blijft.

Een concreet schema is voorlopig alleen bekend van de Eredivisie. 

Bron:
B-Side Rats, Veronica Inside
11 Reacties
71   5  
Arie

Als Fox het uitzendt en/of NAC mij elke wedstrijd van een stream voorziet kan ik er mee leven.

71   5  
Arie

Als Fox het uitzendt en/of NAC mij elke wedstrijd van een stream voorziet kan ik er mee leven.

20   1  
Bart

Prima joh, zolang t maar live te zien is! Evt zonder commentaar

13   6  
DeWeesJr (BSR)

Persoonlijk vind ik dit niet heel erg fijn. Mijn schema doordeweeks zit aardig vol met een bijbaan en voetbaltrainingen.

Maar als dit de voorwaarde is dat elke wedstrijd van NAC wordt uitgezonden begrijp ik deze keuze. De Eredivisie krijgt nou eenmaal voorrang op gunstigere tijden. Daar kijken veel meer mensen naar.

29   13  
Ouwe Spionkop

Waarom er nu al vanuit gaan dat zonder publiek is?
Als demonstraties mogen dan zou voetbal met een kwart gevuld stadion ook kunnen lijkt me.
Vanaf 1 juli mogen zelfs 100 man in een kroeg en kerk binnen. Dat lijkt me stuk linker dan met kwart gevuld stadion buiten.

8   3  
Ratjeduneerste

@Deweesjr

Tsja, Eredivisie gaat in deze voor. Dat heeft NAC enkel aan zichzelf te danken.

Kan hier wel mee leven als het gevolg is dat alle wedstrijden live uitgezonden zullen worden. Ik denk ook dat dat de enige reden is dat ze dit doen. Wat zou een andere reden kunnen zijn?

Lekker hoor, in het weekend boeiende competities (zoals PL, Bundesliga en LaLiga kijken) en doordeweeks NAC. Slaan we die Eredivisie lekker over, enkel StudioSport op zondagavond ;)

Mocht er weer met publiek gespeeld kunnen worden, lekker op de zaterdag zetten! Wordt iedereen gelukkiger van!

2   0  
Ratjeduneerste

@deweesjr

Ik was te voorbarig met mijn reactie excuus, had verder moeten lezen ;)

5   1  
Sanseveria

Door de weeks spelen wordt alleen gedaan als alles live te zien is. Dus ik zie kansen voor de horeca die vanaf 1 juli ook weer 100 man mag ontvangen (mits voldoende ruimte) en mooi NAC op groot scherm kan tonen. Verkoop entreekaarten op reservering in ruil voor drank tegoed en je draait minimaal 1 doordeweekse dag een goede avond!

10   2  
Moekes mooiste

@Grote Kerk

Ook ik ben het soms niet eens met wat Sjef zegt maar om dit soort opmerkingen te maken onder elke post van BSR en de confrontatie zoeken, helpt niemand. Een beetje fatsoen is niet veel gevraagd

2   0  
Ouwe Spionkop

@sanseveria
Haha dat zou raar zijn, wel met 100 man binnen die wedstrijd mogen kijken en niet met paar duizend mand buiten in het stadion er bij mogen zijn.
Maar ik sta nergens van te kijken, want zoveel is niet logisch.

4   0  
Raya van Mattaveld

@deWeesJR

Jij kan best wel wat trainingen missen jongen, en ook die bijbaan kan de boom in. Ik geniet namelijk van je stukjes en verslagen. Alles voor de club.

1   0  
scheppioni

Zolang het zonder publiek is ..... al is ons NAC natuurlijk zonder publiek in een enorm nadeel !

Laad alle berichten na dit bericht in