Wij gaan niet opzij

Wedstrijdshirts medio augustus leverbaar

DeWeesJr

Door het coronavirus is de productie bij shirtleverancier Legea vertraagd. Hierdoor zullen de wedstrijdshirts van NAC wat later dan gepland binnenkomen.

Onder supporters leefde al de vraag wanneer de wedstrijdshirts gepresenteerd zouden worden. NAC heeft zojuist een update gegeven waarin bekend werd dat de levering plaats gaat vinden in augustus. Of dit vroeg of laat in augustus is, is nog onbekend. 

NAC zal voorlopig trainingen en wedstrijden afwerken in kleding van het afgelopen seizoen. 

Bron:
B-Side Rats, NAC
Vorig bericht
Ex-NAC: Luijckx: "NAC mag altijd bellen" 47 reacties
Volgend bericht
Hyballa vol vertrouwen het nieuwe seizoen in 41 reacties
27 Reacties
72   3  
ouwe spionkop

Dat Legea is de Zeeman van de sportmerken. Alleen veredelde amateurclubs hebben een contract met die gasten. Check https://en.wikipedia.org/wiki/Legea#National_teams_2
Waar is de tijd gebleven van Adidas, Umbro, Quick?
Die hadden vaak bijzondere shirts en leuke vesten etc.

31   3  
The Cosmic Gate

Mag ik het vreemd vinden dat die bij NAC weer het geval is, en bij een hele hoop andere clubs niet ?

14   7  
The Don

Amateurs!

23   6  
Veelegh

Ik snap dat is dit oa. komt door Corona, maar wanneer stapt NAC over naar een echt merk ipv. Legea? Andere clubs met bijv. Nike hebben de nieuwe shirts al even binnen. Ik vind het ook geen wonder dat er bij NAC relatief weinig wedstrijdshirts worden verkocht, nieuwe shirts komen over het algemeen altijd erg laat binnen

72   3  
ouwe spionkop

Dat Legea is de Zeeman van de sportmerken. Alleen veredelde amateurclubs hebben een contract met die gasten. Check https://en.wikipedia.org/wiki/Legea#National_teams_2
Waar is de tijd gebleven van Adidas, Umbro, Quick?
Die hadden vaak bijzondere shirts en leuke vesten etc.

14   4  
Harrie

Niet zo lang geleden werd in de clubraad nadrukkelijk gezegd dat het dit jaar op tijd binnen zou zijn. Blijkbaar vinden de verantwoordelijken binnen NAC augustus vroeg genoeg.

1   1  
Judge M.

Komt er ook nog een apart wedstrijdshirt en een aparte replica in de verkoop of is het allemaal hetzelfde? Ik las vandaag dat ze bij PSV 140 gaan rekenen voor een wedstrijdshirt.. Nu snap ik wel de prijzen die ik in het buitenland bij baseball of rugbyshirts gezien heb..

https://www.ed.nl/psv/psv-introduceert-nieuw-puma-thuisshirt-verkoopprijs-bijna-140-euro~a3b82802/

25   6  
sjef de gevulde koek

Gewoon lachwekkend niets meer niets minder. Buiten dit kut merk en lelijke shirt is dit ook weer typisch NAC. Elk jaar hetzelfde liedje. Wanneer spelen wij met zo'n achterban een keer in een premium merk en komen de spullen op tijd. Welke debiel gaat dit onderhand regelen man

18   6  
Ratjeduneerste

Heer Manders,

Contract met deze amateurproducent verscheuren en op zoek gaan naar een échte kledingsponsor.
Dit is gewoon weg amateuristisch. Wat heeft het corona-virus te maken m.b.t. kledingproductie behalve de daadwerkelijke invoer ervan? Volgens mij hebben designers etc. veel meer tijd nu ze thuis werken.

Maar goed, het gaat op z'n Italiaans he. Altijd bang om te hard te werken en dingen voor elkaar te krijgen....

Schandalig en gewoon onverklaarbaar tegenover je achterban. Kom maar weer eens met merken als Nike, Umbro, Adidas!

15   1  
Tegel

Wordt de webshop ook meteen aangepakt? Hier laat NAC super veel geld en mogelijkheden liggen! Manders , maak hier zsm werk van.

7   4  
Tombola Breda

We kunnen wel boos worden en roepen om andere merken. Maar een contract is een contract helaas. Volgens mij kan NAC hier verder ook niet zo veel aan doen.

4   6  
Bredasenaccer

https://www.nac.nl/nieuws/nac-en-legea-verlengen-verbintenis
Legea en Nac hebben een contract tot 2023. Duurt nog wel even dus tot we hier van af zijn....

34   1  
Fritske d'n Olifant

Even los van de vertraagde levering. Besteedt NAC dit seizoen aandacht aan twee belangrijke mijlpalen, namelijk de 125e geboortedag van Rat Verlegh en de 100e verjaardag van onze eerste en laatste landstitel? Het zou mooi zijn als NAC ter ere daarvan het hele seizoen in het magische witte shirt met zwarte broek en geelzwart gestreepte kousen zou spelen. In Engeland pakken ze dat altijd wel mooi aan zoals Arsenal dat tijdens het laatste seizoen op Highbury in hun historische bordeauxrode shirts speelde. Het zou mooi zijn als NAC dat voorbeeld zou volgen.

6   4  
svt076

Beetje amateuristisch weer dit... maar goed dat zijn we wel gewend ondertussen.
Daarnaast ben ik het niet helemaal eens met de kritiek hierboven, ik vind de shirtjes van Legea van betere kwaliteit dan bijv. een Patrick wat we eerst hadden.
Maar goed.. er wordt bij NAC veel te weinig geld uit merchandise gehaald. De site is amateuristisch en weinig aanbod qua artikelen. daarnaast snap ik niet dat een RKC jarenlang in Nike kleding heeft kunnen spelen en wij niet?

21   1  
sjef de gevulde koek

Door dit bericht weten we idd geval zeker dat we nog 10 jaar achterlopen op clubs als Groningen (puma) en AZ (nike) die alles al weer klaar hebben. Gewoon lachwekkend enhebben nog zo'n lange weg te gaan. Triest is het. Altijd ons de hemel in prijzen. We moeten het van de supporters hebben dit en dat maar een fatsoenlijk shirt zit er niet in en een keer op tijd al helemaal niet. Ook de webshop is om te janken.

21   4  
RWB013

Beste buren, persoonlijk vind ik al decennia lang de shirtjes uit 013, 076, Heerenveen en Utreg de mooiste die er zijn. Leverancier maakt niet veel uit, behalve de status die iemand er aan koppelt. Volgens mij komt er weer een cool 076 shirt waar we hopelijk vanaf 2022 weer tegen derbiën. Dat zijn uiteindelijk leukere potjes dan die tegen welke club dan ook!

23   8  
Stekkuh

Man man wat een reacties zeg!!!

Hebben jullie nu het nieuws niet gevolgd ??
Italië heeft in een lockdown gezeten dus ook alle productie bedrijven zijn dicht geweest waaronder ook Legea.
Dus wie nu zegt... levering heeft niks met Corona te maken is toch echt een dombo
Maar goed dat roep en denk ik al jaren hier.

5   9  
Harrie

Heeft niets met een lockdown in Italië te maken of hadden ze die de afgelopen jaren ook?

6   4  
Stekkuh

@harrie

Waarom niet ? Productie heeft toch stil gestaan of heeft legea wel gewoon geproduceerd ?

Heb een kledingzaak met een Italiaans merk en die lopen enorm achter met leveren.

Maar goed jullie weten het beter ... in alles!!!

5   0  
Atleer

Vorig jaar was de kleding er in juni al hoor

11   3  
GMW

Het zou mooi zijn als Nac samen gaat werken met New Balance. Goeie kwaliteit shirts en het logo van New Balance op het shirt is NB... perfecte initialen;)

6   1  
Coer

Ik zou dit best eens met wat supporters in eigen beheer willen doen.

Alle amateurclubs spelen bijvoorbeeld in mooiere gepersonaliseerde tenues van een merk als Robey.

Wanneer kappen we nou eens met die rommel van Legea. Alsof iemand met die rotzooi zou willen lopen als er geen NAC logo op staat.

We maken ons druk om de juiste PMS kleur, maar accepteren jaarlijks sportkleding met de uistraling van net helemaal niks.

1   4  
ome cor

Gelukkig is dit bericht geplaatst.
Stel je voor dat wij, met geelzwart bloed in de aderen, onze geliefde club niet genadeloos konden afzeiken .....
Dat zou pas erg zijn.

Geen bal die rolde vandaag, maar we konden toch maar even mooi "kut" roepen.

6   3  
geelzwartwit

Misschien waren een aantal van de medewerkers van de Legea fabriek wel onderdeel van de vele dodelijke covid19 gevallen in Italië en dan hier op een site over de Italianen en wat shirtjes gaan lopen schreeuwen. Mijn god.

Sad

5   2  
Buuze

Ik steek het toch op Schollen.

1   5  
Hugo

Wellicht ben ik de enige, maar mij kan Legea mij wel bekoren. Mooie shirts, (behoudens de ´derde´ shirts) , Mooie teamwear. Uiteraard is het een kwalijke zaak dat de levering lang op zich laat wachten. Natuurlijk heeft dat dit jaar te maken met het COVID19, maar in alle andere voorgaande jaren was het ook nooit op tijd. Nooit. Ik denk dat NAC hier best een slag mee kan slaan qua verkoop. HUP NAC

5   2  
Tinus

Legia, het beste metk welke we afgelopen jaren hebben gehad maar toch vind ik de traditionele merken als Umbro Adidas Puma e.d. gewoon veel strakker.

Ondanks dat het COVID excuus een legitieme reden is, is dit natuurlijk wel een gemakkelijk excuus. Bij alles waar je momenteel zakelijk of privé langer op moet wachten wordt dit te pas en te onpas als excuus gebruikt.

Prima dat een tenue misschien niet leverbaar is, maar presenteer 3 vette tenues en geef de SCC houders de mogelijkheid om het tenue te 'pre orderen'. Een klein beetje commercieel denken mag best.

Laad alle berichten na dit bericht in