Wij gaan niet opzij

Wernersson week op proef bij NAC

Das Phantom

De Zweed Victor Wernersson, die in de belangstelling staat van NAC, is deze week op proef in Zundert. De linksback traint mee met het eerste team van NAC en krijgt de kans om zich te bewijzen, bevestigt de club na het bericht van BN DeStem.

Zoals gisteren gemeld zou NAC de verdediger graag huren voor het komende halfjaar, omdat de bezetting op de positie van linksback erg dun is. Fabio Di Michele Sanchez is geblesseerd en kon niet overtuigen, Jethro Mashart lijkt afgeschreven en Stef de Wijs komt pas net kijken in het betaalde voetbal. 

Wernersson staat op dit moment nog onder contract bij KV Mechelen. Voor die club speelde hij bijna geen wedstrijden, omdat hij meermaals werd uitgeleend aan het Noorse Stabaek. Met die club wist Wernersson eind oktober te promoveren. 

Veel in actie kwam de linksachter niet meer aan het einde van het seizoen. De laatste fase van de competitie moest de 27-jarige Zweed het doen met korte invalbeurten van gemiddeld twintig minuten. 

Bron:
B-Side Rats, NAC
130 Reacties
160   20  
Vliegende hollander

Er zijn Veel negatieve berichten voorbij gekomen op de site.
Zullen we de speler niet eerst een kans geven om zich te bewijzen,alvorens we hem tot de grond gelijk maken.
Bevalt hij de staf vd week niet,dan kan hij huiswaarts keren.
Slechter wat er nu staat ,kan eigenlijk niet..........toch.
Hup nac

25   21  
BUNGH

The good news show continues.

Nee even serieus, aan de ene kant is dit begrijpelijk omdat het echt ongekend is wat we hebben staan op linksback en er niks beschikbaar is.

Aan de andere kant is dit het moment om Stef de Wijs een half jaar op de proef te stellen mocht je niks anders kunnen vastleggen voor 1,5/2,5 jaar.
Al zakt Stef 16 wedstrijden door het ijs, hij doet ervaring op en slechter als dat het nu gaat kan toch amper.

27   8  
Zak Hooi

Dubbele bezetting in deze is belangrijk Bungh.

Verder nog een creatieve middenvelder en een scorende aanvaller en we gaan die play offs proberen te halen. Dit seizoen is afgeschreven maar laten we er het beste van maken. Volgend jaar mag je zeiken nu rest ons alleen nog support!

Come on boys!

39   39  
Ouwe Spionkop

Ik had liever Sleegers op het trainingsveld gezien.
Dit soort B-spelers hebben we al tientallen gehad de afgelopen jaren.

160   20  
Vliegende hollander

Er zijn Veel negatieve berichten voorbij gekomen op de site.
Zullen we de speler niet eerst een kans geven om zich te bewijzen,alvorens we hem tot de grond gelijk maken.
Bevalt hij de staf vd week niet,dan kan hij huiswaarts keren.
Slechter wat er nu staat ,kan eigenlijk niet..........toch.
Hup nac

22   49  
kees bouw

weer een die de ballen zak mag dragen nac gaat tog terug naar de amateurs waar je thuis hoor

28   11  
Judge M.

En Ligeon hebben we ook nog steeds... Scoorde toch een mooie goal tegen de Stillems.

Ik zou het hem met Wernerson laten uitmaken de rest van het seizoen en dat Di Michele terug naar Wolfsburg en De Wijs naar de O21 kunnen.

35   21  
fvf6

Weer een huurling , ik dacht dat NAC=Breda zou gaan bouwen aan een selectie met eigen spelers die mogelijk in de toekomst transfergeld op zouden kunnen leveren . Ik ben het met BUNGH eens dat je dan beter het seizoen met de Wijs af kan maken en hem dus zo testen of hij een mogelijke toekomst heeft bij NAC , lukt het niet met de Wijs dan kan je in de zomer op zoek naar een andere vaste kracht voor die positie .

9   4  
Breda83

Alleen halen als je een optie tot koop kunt bedingen. En dan niet eentje die alleen geldt als je promoveert, zoals bij Velthuis. Dat heb je als eigenaren namelijk in je plan staan; geen huurspelers meer.

In de krant staat overigens dat deze speler gehaald zou moeten worden naast de drie sterkhouders in de as. Dus dit zou niet 1 van de "grote" aankopen zijn.

19   18  
Ernie

Dan weet ik al genoeg.
Ze weten niet of hij goed genoeg is, pfff.
Er zouden 3 basisspelers bijkomen.

30   15  
Ibio

Ik krijg hierdoor het idee dat N=B heel weinig te beteden heeft.

En Duyvesteijn van Almere? Is die interesse voorbij?

16   5  
SjorsNac

Dit is meer een noodzakelijke pleister denk ik. Naar mijn mening alleen geld uitgeven als het een 100% versterking is voor volgend seizoen. Ik wil geen b garnituur, twijfelgevallen of gokjes meer zien bij nac, we hebben afgelopen jaren echt bussen vol spelers voorbij zien komen die werkelijk niks toevoegden. Beter een keer echt de portemonnee trekken zodat we weer eeen keer leuk voetbal gaan zien, de supporters verdienen dat na jaren ellende. Dat zal de sfeer ook verbeteren.

38   22  
Subnactief

Herrmann was ook eerst 4 dagen op proef. In die periode kan de ervaren Lokhoff zien wat iemand kan.

19   3  
Breda83

@Ibio

Duijvesteijn is toch allang een gepasseerd station? Die wil nog steeds naar de Ere, zijn ruzie met Pastoor lijkt over, speelt een redelijk seizoen en staat 5e met Almere. Die gaat echt niet meer komen hoor.

15   2  
Ron

Ouwe spionkop Sleegers is al naar ado

19   7  
Ivo

Ik verwacht dat Pierre van Hooijdonk en Peter Maas hem wel even komen bekijken. Het gaat om een huurperiode van 6 maanden dus als hij iets toevoegt zou ik het zeker doen. Ligeon en Mashart zijn na dit seizoen weg, Di Michele Sanchez ligt er de rest van het seizoen uit, en de Wijs heeft nog niet het niveau.

Misschien een prima tussenoplossing voor de komende maanden. Hij heeft in ieder geval meer ervaring dan de spelers die we hebben en zou ook opbouwend wat meer kunnen doen. Hij pakt af en toe zijn goaltje of assist mee en dat is voor een back altijd mooi meegenomen.

We zullen sowieso moeten vissen in een lastige vijver. In de zomer kan je meer doen.

18   17  
Toontje

Als er nu gewoon eerlijk naar de supporters wordt gecommuniceerd dat ze niks te besteden hebben...veroorzaakt dat veel minder onrust.
Iedereen weet het maar niremand zegt het...!!!

15   11  
Breda83

Totale onzin Toontje. Een van de eigenaren heeft zelf gezegd dat ze bezig zijn met spelers. En die zal echt wel weten wat ze te besteden hebben.

16   17  
Adriaan

Als we Sleegers al niet kunnen halen...

12   4  
Nac

Ze willen vooral de as versterken.

Ik zie steeds de naam Sleegers voorbij komen, maar dat is geen as speler.

10   9  
Rubenac

@NAC

Deze links back wel dan?!

We gaan het allemaal beleven..

11   1  
Breda83

Nog niet voorbij zien komen verder, maar blijkbaar mogen we heel wat verwachten deze winter als we Blanco moeten geloven;

"Naast drie gezichtsbepalende spelers in de as van het veld, in iedere linie één, kijkt NAC deze winter ook naar andere posities in het elftal. Zorgenkindje is al enige de positie van linksback. De clubleiding heeft zijn oog daarom laten vallen op Victor Wernersson."

Posities is meervoud. Dus 3 bepalende spelers, een linksback en dan wellicht nog 1 of 2 spelers. Maas moet dan wel een dikke klapper hebben.

18   12  
Realist

ADO heeft Sleegers al binnen gesleet. Helaas weer niet doortastend genoeg..

12   2  
JeePee

Als het toevoegen maar vanuit een structurele meerjaren visie wordt bepaald allemaal. Dat is echt het enige maar allerbelangrijkste wat ik hoop.
Veel dieper dan dit kun je niet zinken, dus op paniekaankopen om op plaats 7 te eindigen en dan in de zomer met nieuwe Ligeons, Masharts en Kudimbanas opgescheept zitten, nee dank u. Je moet echt van 0 opnieuw beginnen. Van dit elftal is er geen enkele stabiele factor waarop je meerjarig kunt bouwen.

10   10  
g.r.

een speler op proef laten meetrainen??? dat betekend dat ze niet overtuigd zijn, dus niet nemen.

23   2  
Nac

@G.R

Als een speler op proef komt kan je kijken of hij je bevalt, dat is beter dan al die spelers die nu een contract hebben maar niemand weet waarom.

11   5  
Die ne gast

Je kan pas spelers halen als de TD aan het werk is en bekend is wie volgend jaar de trainer is. Tot die tijd is huur prima.

26   5  
Jezus is hier

Op proef is altijd goed.
Wanneer de mentaliteit goed is op de training kan het zomaar een aanwinst zijn.

Beter 10 spelers op proef met uiteindelijk 1 topper dan andersom.
Nou ja u begrijpt mij wel.

17   30  
Nacman

Vrolijk en co nu geen tijd meer om te aarzelen en te huren.
Voeg de daad bij jullie hele grote mond van een kampioenselftal en kom met geld over de brug of blijft het bijj praatjes.
Want veel beloven en niks geven doet die gekke nacsuporters in vreugde leven.
Actie het is 1 minuut voor 12 en NAC loopt weer achter de feiten aan.

11   6  
Jezus is hier

Want veel beloven en niks geven doet die gekke nac supporters niet in vreugde leven.

19   22  
Bredaaaaa

We zouden 3 directe aanwinsten krijgen. Op eredivisie niveau.
Ja ik zie het. 😂

11   6  
Cees-2

Op proef, klinkt als, "niet geschoten is altijd mis". Hm,...... Welke maatstaf hanteerd men trouwens? Kort beleid, lang beleid? KKD-norm? Ere-norm? Welk spelsysteem? Zeer kort geleden was "ineens" De Wijs op die plaats bij menigeen hosanna, toch, en nu?

8   4  
NAC4EVER

Dat hij eerst wordt bekeken vind ik getuigen dat ze niet zomaar wat doen.
Maar Maria trainde lang mee en viel ook tegen.
Hopelijk gaat het dit keer beter.

15   10  
willem 4,5

Sta wederom weer eens te kijken van de vele positieve reacties, goed gedaan 'supporters'!

24   13  
Fred1

Het is droevig.
Je start weer zonder enige versterking en ik ben héél bang dat de zwakhouders Plat, Velthuis en Banzuzi gewoon steeds in de basis blijven staan.
Nou dan weten we wat ons te wachten staat , kip zonder kop voetbal, geen inzet geen beleving uit de duels blijven tikkie terug tikkie breed en je boert alleen maar achteruit.
Er moeten nu gedurfde keuzes gemaakt worden.
Geen gezeur dat een speler wellicht geld oplevert of hij is pas 17 jaar, niet goed is niet voetballen.
Ik kan het verhaal ook korter maken, als je vooral Banzuzi en Plat uit de basis laat ga je er al 40% op vooruit, dat is bijna nog belangrijker dan iemand er bij, dit heb je namelijk helemaal zelf in de hand.
Er is geen plaats en tijd meer voor sentimenten en vriendjespolitiek!
Bovendien is het nu tijd voor ons, de echte supporters en sponsoren.

4   16  
patje

Ff iets anders, nigel de Jong naar de knvb als directeur. Mooi kun je nu earnest Stewart binnen halen als ad.

15   17  
Reflektor

Wie heeft er überhaupt nog zin in NAC nieuws joh , .

23   14  
Ouwe spionkop

Intussen vliegen de transfers bij andere clubs om je oren.
Wij gaan de competitie in met precies dezelfde spelers.
Wat een blamage en vooral minachting naar de trouwe supporters.
3 spelers op eredivisie niveau zouden en komen voor het begin van de 2e helft van de competitie.
Nada noppes. Niet eens een trainer.

8   16  
Realist

Zakaria Labyad..

13   23  
Beultje

FRED.....

Helemaal eens met jou.
Maar hier bij BSR mag je helemaal niks negatiefs zeggen .
Als je iets negatiefs zegt dan ben je geen echte supporter.
Nou ik kan je wel zeggen ,zo het nu gaat voetballen we over 10 jaar nog in de KKD of we moeten kunnen degraderen ......
Er moet met de geldbuidel gerammeld worden.
En dan niet aankomen met EINDHOVEN en MVV.
Dat kun je niet vergelijken met onze prachtige club.
Wij moeten gewoon mee doe om de bovenste 2 plaatsen.
En niet liggen prullen met spelers een week op de proef en die speler huren.
Gewoon doorpakken nou en spelers halen die ons vooruit helpen....
Wij zijN NAC BREDA .....

24   2  
Krenk

Een week op proef. Deze jongen is dus aangeboden door een makelaar en komt wederom niet uit de scouting. Anders was deze al bekeken en hadden we geen proef nodig.

Is die flapdrol van een Schoenmaker jr. eigenlijk nog in dienst?!

13   7  
Ivo

Op proef nemen is heel slim. Dan heb je meteen een beeld van de fitheid en kwaliteit van de speler. Moeten ze vaker doen ipv blind spelers halen. Hadden ze die andere huurspelers ook maar op proef genomen.

19   10  
Toontje

Blijf realistisch de feiten onder ogen zien

NAC is niet meer hot...zowel voor trainers als voor spelers

E. Steward noemen als AD is helemaal grote onzin net als Arnold

Ondanks alle beloften is er GEEN GELD

Dus zoeken we in de "afvalberg" naar spelers en een trainer

10   25  
Divine Naahcompetitie

Che Nunnely gespot hij het stadion!

14   6  
Otjes

Nac spreekt geen voetballer meer aan.

Er moet zo veel nog veranderen.

Even 3 sterkhouders halen is moeilijk.

26   4  
witzwartgeel

2 maanden geleden werd Pierre RvC lid technische zaken. Hij zou mede verantwoordelijk zijn voor het vinden en aanstellen van een TD.

Daar gaan nogal wat gesprekken en zoektochten en afwegingen aan vooraf lijkt mij. Uiteindelijk vinden Peter Maas en NAC elkaar in visie, plan van aanpak, beleid, salaris, andere wensen.

21 December Peter Maas wordt officieel gemeld als toekomstig TD van NAC. Dan hebben we kerst en oud en nieuw... en nu is het 4 januari en moet er een compleet nieuwe as aan versterkingen staan, die en betaalbaar zijn, en fit zijn, en het gras willen opvreten, en in de technische plannen die nog opgesteld moeten worden, ingevuld moeten worden, uitgevoerd moeten worden... passen.

Wederopbouw bij NAC mbt zichtbare prestaties begint bij een goeie TD. Die richt de scouting en technische staf in en die richt op basis van de visie en het beleid NAC 1 in (met daar achteraan de rest van de club)>

De TD is sinds 21 dec bekend en begint 1 februari..
Iedere speler die nu gehaald wordt (anders dan half seizoen huur) is gedoemd een losse flodder transfer te worden.

Hopelijk halen ze alleen huurspelers met optie tot koop en heeft NAC en Maas de mazzel dat er gaande het seizoen toevallig iets moois ontstaat waarop Maas voor volgend jaar door kan bouwen.

14   20  
Ome Cor

Kennelijk denken mensen hier als ze een naam noemen dat die speler dan ook niks liever in zijn leven wil dan OP DIT MOMENT naar NAC te komen.
Wat een kneus ben je dan ?
Los van de vraag of NAC hem kan en wil halen en betalen.... waarom zou een speler dat willen ???
Vanwege het fanatieke publiek op de tribune ? Spelers hebben ook internet. Die kunnen ook fansites bezoeken.

Daarbij lijkt het nog in niks dat NAC volgend seizoen de keiharde promovendus gaat worden.

Zo lang spelers als Mashart na een slecht vorig seizoen dit jaar gewoon NUL kans krijgen is het beleid, ook onder Lokhoff, nog compleet ruk.

Duyvesteijn dankt God op zn blote knieën dat ie niet naar NAC mocht. Die maakt volgend seizoen wel stappen. Hij wel ! NAC niet.

Een speler op proef snap ik wel, maar een huurling voor een half jaar? Hoe groot is je twijfel dan joh ?
Wordt helemaal niks. Net als Lokhoff trouwens.

19   19  
Beultje

Ome COR..

Ik ZEG NOG 1 DING..
HET WAS NIKS.....
HET IS NIKS....
EN HET WORDT NIKS als we zo door gaan........

13   7  
witzwartgeel

@Ome Cor

Huurlingen voor halfjaar omdat je nu helemaal niet al contracten voor de toekomst kan gaan uitdelen. Als je dat nu doet doe je wat NAC altijd al deed. Vanuit paniek spelers halen om het halen en kan je straks voor de zoveelste keer weer contracten af gaan kopen.

8   13  
TheBeek

Het is een tussenjaar toch?

Waarom dan weer voor een halfjaar iemand huren? Weggegooid geld.

Met de beste wil van de wereld met de huidige selectie (en ook met een paar erbij) promoveer je toch niet.

Laat het dan voor wat het is en bewaar dat geld.

Nu gaan we eerst de trainer ontslaan om vervolgens met zijn assistent verder te gaan (met zijn mooie netwerk haha) en dan gaan we ook weer eens over huren beginnen pfff

Met noodverbandjes red je het seizoen niet!! En je bouwt niks van waarde op voor de toekomst

7   19  
Mike

Labyad zou een megastunt zijn en heel de club weer wat bravoure geven. Hoe die uit z'n herstel komt is altijd maar de vraag maar dat zou wel een statement van jewelste zijn. Op 60 % nog altijd beter dan de rest.

33   14  
Ouwe spionkop

Het gaat er niet om wat wij of jullie ervan vinden. Er is 100% toegezegd door NAC=Breda 3 eredivisie waardige spelers te halen en de doelstelling is van het 2e deel van de competitie is playoffs halen. Punt!
Als ze dit niet voor elkaar krijgen is het al de eerste gebroken belofte en heel slecht voor het vertrouwen in NAC=Breda.

13   3  
Toontje

Heel misschien nog wat (mindere) spelers die op 31 janauari laat in de avond nog over zijn en dan uit nood (ze kunnen dan eisen stellen) voor 3 jaar worden vastgelegd....en weer niks blijken te zijn.

12   2  
Volksclub NAC

Steek het geld gewoon in de drie echte versterkingen!

18   16  
Badeend

Wat een verzameling zieligheid hier zeg - hry lijkt wel een kleuterklas, alleen dan nog sneuer. "Ze hadden het beloooooofd!"

Het is een prima teken dat degenen die nu hard aan het werk zijn met het nieuwe NAC, zich niet laten afleiden door het gejank onder de "supporters" die al jaren alleen maar negatief lijken te kunnen reageren op ALLES wat er gebeurt - en als je daar iets van zegt, nog een schepje er bovenop doen en over "omdraaien" beginnen. Iedereen is schuldig, behalve de supporters zelf natuurlijk. En die hebben ook nog eens overal "recht op" of "eisen" van alles van anderen.

Bah. Wat een kutmentaliteit.

En over dat huren: hierboven is het al beschreven. Tot je een fatsoenlijke organisatie hebt, met gedragen plannen, is elke speler die je haalt feitelijk een gokje. En we hebben gezien waar dat Vanasbeleid ons gebracht heeft.

Dus nog even door, en inderdaad met wat meer huurspelers. Juist ook om spelers als Marijnissen en De Wijs niet nu volledig in het diepe te gooien zonder enig fatsoenlijk team om hen heen. Dan breek je ze nu al volledig af - en dat is het domste wat je zou kunnen doen.

Hup NAC, tot vrijdag!

7   6  
Ernie

Je kan op dit moment beter niets halen, wat heeft dat voor nut. Peter Maas heeft straks een paar maanden de tijd om een promotie waardige selectie samen te stellen voor komend seizoen. Misschien wel het belangrijkste is wie er weg gaan. In deze selectie zitten maar weinig spelers waarmee je gaat promoveren. Er zullen Eredivisie waardige spelers gehaald moeten worden en die kosten geld. Ik vrees dat dit geld er niet is.

8   10  
Bredaaaaa

N=B heeft natuurlijk het recht om te doen wat ze willen. Als ze lekker huurlingen die overal mislukt zijn willen halen is dat hun goede recht. Geld geef je maar 1 keer uit. Wernersson kan een voltreffer worden. Bij NAC moeten ze niet in paniek raken. Een goede vijf jaren plan maken en dan op een verantwoorde manier gaan voor promotie naar de eredivisie. Eerst de komende 5 jaar een gedegen kkd club worden.

8   9  
Toontje

Komende maanden moet eerst een begroting bij de KNVB worden ingeleverd. Dat zal al moeilijk genoeg worden. En dan blijkt er dus helemaal niets over te zijn voor gekke fratsen..(aankopen)

10   17  
Joachim Siwek

Davy Pröper van Vitesse?
Wil weer gaan spelen en zou voor NAC buitencategorie zijn.

10   15  
Tip

Om meters te maken had je Sleegers en Duiv moeten halen denk ik. Of weet ik zeker. Het kan nu toch in overleg met TD Peter Maas. Maar is er wel geld ?
Wernersson doet me denken aan Gersbach. Niet een negatief CV maar geen echte versterking vrees ik.

De mensen die het dienen te gaan doen zijn voor hun functies onervaren. Dat is een simpel feit. Peter Maas vind ik geen verkeerde keus gezien de omstandigheden, maar was altijd trainer amateurs en scout. PvH was en is een welbespraakte analist maar heeft geen (bestuurs) ervaring als commissaris. Ton Lokhoff heeft het als hoofdtrainer nimmer gemaakt en had een bescheiden functie bij Wolfsburg, hetgeen ook blijkt uit de spelers die hij daar haalde.

Toch weet je nooit of zaken niet plots op hun plaats vallen. Dat hoop ik echt. En daarom wacht ik eerst een wedstrijd of drie af. Gerust ben ik er niet op, het is zaak dat we niet nog verder wegzakken. Verder denk ik belangrijk dat we ieders mening respecteren. De een gelooft heilig in N=B , de ander, waaronder ik , is sceptisch of gelooft er zelfs niet in. Voor beide opstellingen en visies valt iets te zeggen. Op naar vrijdagavond.

50   5  
Breda83

Pröper, Labyad, als je denkt dat NAC in dat soort categorieën spelers kan halen dan is er echt iets mis met je realiteitszin.

15   14  
Fred1

Bovendien vraag ik me af hoe urgent een linksback nu is nu we Ligeon terug aan het front hebben?
De wedstrijd tegen de kruiken hebben ze toch niet allemaal Stroot in de ogen gehad.
Borduur om te beginnen nu eens door op die wedstrijd met dezelfde begin opstelling alleen op de plek van Plat moet je iemand anders zetten die wel vooruit kan en durft te denken.
En neem Banzuzi gewoon niet meer mee daad gaat niemand beter van spelen.
Ik heb ook weinig geloof in het feit dat er nog bruikbare spelers gehaald worden.
Ik begrijp een heleboel niet ik heb alleen maar vragen en nog eens vragen en die worden niet minder.

16   15  
Hij gaat de Singel in

Het is lek is boven water. Laten we weer eens een speler huren ipv eigen jeugd De Wijs gewoon te laten staan.
Hebben we daar zo'n zwaar analytisch technisch kader voor nodig, om hiermee te komen ? Kom dan nog effe met niks aub.

11   2  
Theoden King

Ken deze jongen niet, dus wachten we maar af. Maar qua naam en cv sla ik niet steil achterover.

11   41  
John

Jethro Willems & Locadia & Van Ginkel kan je zo allemaal oppikken!!

Verdediger - middenvelder - aanvaller

Prc ervaren spelers die wij nodig hebben!!

30   3  
Nac

@John

Al wakker?

26   3  
Ome Cor

@John
Oppikken ?
Denk jij serieus dat die spelers die jij noemt dat überhaupt zelf zouden willen?
Droom zacht.

10   6  
De leste

Sleegers naar ADO wordt tijd dat Nac waker wordt.

22   2  
Bredaaaaa

Haha pröper, locadia en willems. Was het maar waar. 😅

26   6  
Rico

Het gaat nog steeds heel slecht met ons NAC!

26   12  
Ouwe spionkop

Hebben jullie ook zo'n zin in NAC tegen Jong PSV?
De spanning giert al door mijn keel.
Zou ik het deze keer zelfs volhouden tot het eindsignaal?

26   10  
Mark

NAC=BREDA:

Oude wijn in nieuwe zakken????

20   17  
Belgische Naccer

Mijn vertrouwen in NAC=BREDA daalt met de week...
Niets...maar dan ook helemaal NIETS wijst erop dat wij volgend jaar mee gaan doen voor promotie...

Het enige positieve vind ik dat ze Molenaar hebben weggestuurd. Dat kon echt niet langer. Maar verder nog niks gezien waarvan ik denk...nu maken we stappen richting ERE...

En het zal mij benieuwen of Lokhoff er wel NOAD in krijgt...ik ben bang van niet...Dus dan eindig je in de kelder van de KKD. Daar waar je nu al staat. En dan moet er van de zomer wel HEEEELLL VEEEEELLL gebeuren, wil je ineens volgend seizoen mee gaan doen bovenin.

Ik geloof niet zo in die sprookjes. En al helemaal niet bij NAC. Er is ook geen geld denk ik. Die 7 miljoen voor Van Aalst en consorten heeft pijn gedaan denk ik voor onze nieuwe eigenaren.

18   10  
Basvz

De transfermarkt is nog geen 5 dagen open en iedereen zit al te zeiken dat we met dezelfde ploeg op het veld staan komende seizoenshelft. Nac heeft nog bijna een hele maand om spelers te halen.
Ik heb trouwens ook liever dat ze nadenken over wie ze kopen dan paniekaankopen doen en 7e worden en er volgend jaar niks aan hebben

30   3  
Ben de Gaijgek

Victor Wernersson is niet wedstrijdfit.
Waar hebben we dat eerder gezien ?
Spelers halen omdat er nú een probleem is, maar die niet wedstrijdfit zijn.

Had Helmond Sport niet een samenwerkingsverband met KV Mechelen?
En dan mag zo'n jongen op proef naar NAC ?
Bijzonder.....

14   37  
Noad1976

Nou nac is breda is echt een fantastisch plan

Tussen jaar
Geef ze een kans
Laten we het proberen
Het is de schuld nog van Steijn

Stelletje prutsers!!!

11   2  
Badeend

@Ben

"Wernersson is fit, maar het ontbreekt hem wellicht aan wedstrijdritme."

18   6  
Ernie

En weer gaan we in de winter spelers halen die niet wedstrijdfit zijn. Of te wel bankzitters. Blijkbaar is er niet geleerd van het verleden. En zo modderen ze maar weer verder bij NAC.
Ik vraag me af wie er op dit moment nou zulke beslissingen neemt?

25   9  
BUNGH

Daley Blind is transfervrij voor de linksbackpositie direct inschuifbaar!

Voor de AS:
CAM: Isco(30) is transfervrij
CVM: Victor wanyama (31) is transfervrij
CV: Eliaquim Mangala (31) is transfervrij
En als kers op de taart SP: Alexandre Pato (33) is ook nog eens transfervrij!
Die kunnen we mooi voor 1,5/2,5 jaar tekenen en in 2024 staan we weer op de grote markt.

Als ik de gemiddelde reactie hier lees moeten we in deze vijver makkelijk wat kunnen losweken...

22   30  
Nachoreca1

Vraag me haast dagelijks af hoe ver we waren geweest als man city de baas was geweest aan de Stadionstraat... wat een armoe troef tot nu toe met NAC =breda . Een onbeduidend spelertje een week mee laten trainen.. wtf!!! We zagen 3 maanden geleden al dat we bagger hebben met deze selectie, maar die gaan we aanvullen met hetzelfde materiaal...pfff ik heb werkelijk 0,0 vertrouwen voor de toekomst. Veredeld vrienden clubje zonder poen en inzicht zijn we verworden.

9   2  
JdeH

@Bungh helaas jongen, Blind is onderweg naar Bayern München..

15   6  
Rubenac

@
Noad

Hé meneer lievens schei eens uit met al dat geverveel hier.

Ik zal je begeleider even informeren.

14   4  
Wanny

@ NACHORECA1

Dat zullen we nooit weten. Misschien hadden we dan nog wel harder gemopperd, misschien niet.

Ik weet wel dat ik er dan niet meer bij geweest was.

11   2  
BUNGH

@JDEH
Potverdorie..

Wellicht is Jordi Alba los te weken? contractje tot 2024 afkopen
of Marcelo alvast strikken zijn contract loopt in juni dit jaar af...

Genoeg opties !

21   16  
Ouwe Spionkop

Morgen begint de competitie.
Ik heb er NUL vertrouwen in.
Geen nieuwe spelers, geen trainer, nog steeds geen AD.
Geen communicatie vanuit NAC=Breda met een update van de stand van zaken.
Waardeloos.

19   14  
Ivo

Daley Blind gaat naar Bayern Munchen. Weer een gemiste kans van NAC=Breda. Prutsers.

Dat soort berichten mensen, werkelijk. Totaal van de wereld af.

13   11  
Van Flieger

Heeft al maanden geen hele wedstrijd meer gespeeld

8   7  
BUNGH

@IVO

Maar het is toch ook een regelrechte schande dat we iemand als Daley Blind niet kunnen inlijven??

Voor je het weet zijn alleen de restjes nog over zoals Angelino, Alex Sandro en Ferland Mendy pfff...

7   12  
Henk

@Van Flieger
Ik weet niet onder welke steen jij hebt gelegen. Blind heeft op het WK nog gespeeld. Hij zou zogenaamd niet fit genoeg zijn voor NAC, maar voor Bayern München geen probleem. Compleet van de wereld af.

3   6  
gjoewie

Ivo > Haha, Daley Blind hebben we al eerder afgetest. Hij ging toen op huurbasis naar FC Groningen. Zoek dat nog maar eens op.

17   3  
Beultje

HENK...

Flieger heeft gelijk , wat onze Zweedse aanwinst betreft sinds september geen hele wedstrijd meet gespeeld..

7   26  
Cees-2

Van Flieger: Tja, hoe ongeloofwaardig kun je jezelf maken?Vast niet erger dan met deze opmerking. Blind, fit bevonden door Van Gaal en consorten voor de WK, het allerhoogste niveau. Speelde alles! Ook krijg je nog duimpjes mee naar boven. Ja, zoals ik al dacht, daar zit me wat spul op deze site. Deze vergeet ik echter niet meer. Verder sterkte, ook met je aanhangers, jij en hun kunnen dat goed gebruiken. Ook NAC-Breda, vergeet deze niet, het zal jullie altijd een veilig gevoel geven als hij weer eens raskaalt in de toekomst. Jeetje.

25   14  
Van Flieger

Cees - Blind? Dit is een NAC site, paardelul.

4   9  
Henk

@Beultje
Blind heeft een paar wedstrijden gemist net voor het WK, maar dat heeft meer te maken met Schreuder. Daarvoor en op het WK heeft hij bijna geen minuut gemist.

14   7  
Jezus is hier

Hele goeie speler Blind. Speelt al jaren op hoog niveau.
Goeie pass ook.

Zeker halen NAC.

Hij slaapt in een NAC pyjama. Heeft ook NAC behang op het toilet.

Zeker haalbaar. Van Hooydonk heeft zijn 06 wel.

8   5  
Bredafun

Hahaha Blind naar NAC??
Van ‘n topclub/Nederlands Elftal, en dan naar de Keuken🤣🤣 dream on knul!
Dit zit goed nu in Duitsland.
Dat we n paar ervaren spelers erbij moeten hebben moge zo onderhand wel duidelijk zijn.
AUB nu geen opknappertjes binnen halen, maar die direct inzetbaar zijn, en met enige meerwaarde dan wat r nu rond springt.

7   13  
scheppioni

Toch heb ik wel vertrouwen met ons NAC op langer termijn, alleen tis nu op korte termijn nog voorlopig doorbijten...... hopelijk gaat ons NAC met de twee morgen aan het roer door met het onbevangen zoals in stilburg !! COME ON SUPER N.A.C. !!!!

13   0  
Cool Hand

Geen touw meer aan vast te knopen. Sarcasme, ironie, domheid; welke bijdragen horen waar?

13   1  
Badeend

@ Cool hand

Voor het overzicht helpt het niet dat Hans Deelen nu juist een keer de enige is die wél on topic reageert.

15   4  
Jezus is hier

Afschuwelijke term maar deze site is zolangzamerhand cult.
Reacties gaan alle kanten op.
Humor en irritatie gaan hand en hand.
Van raaskallen tot bloedserieus en weer terug.
Van stijgende bloeddruk tot volledige lusteloosheid.


Uiteraard wil iedereen dat NAC altijd wint. Maar dat zit er niet in. Wat blijft er dan nog over...ja juist een website zoals deze.

8   5  
Ouwe Spionkop

@jezus
Ook omdat er totaal stilte heerst en er geen NAC nieuws is gaan mensen over andere dingen beginnen en zo.

3   1  
Pietjebel

Heb ik iets gemist of nog geen podcast van bn de stem

3   3  
Bobby

Het klinkt weer niet als een plan en ook NAC zelf is er nog niet overtuigd gezien de week op proef. Ik hoop als supporter toch dat hij een aanwinst zal zijn.

4   5  
Ouwe Spionkop

Geen gegenpressing podcast want er is simpelweg niks te melden.

9   20  
Ibio

Pvh is aan de macht, dus er komen versterkingen van het kaliber Kaikai, Dervite en Gersbach. Maar dan op KKD niveau.

En misschien kan Lokhoff nog wat derderangs spelers halen van Wolfsburg. Ze hebben daar vast nog wel een linker centrale verdediger.......

3   9  
Ibio

Jesus was je hier tien jaar geleden ook al, want toen was de sfeer precies hetzelfde. Niks veranderd. Zo zijn wij NAC supporters nou neenmaal

27   12  
Ere

Ramon Pascal Lundqvist In gesprek met pvh in princeville.

11   11  
Bredaaaaa

Geef Pierre, Ton en Peter een kans mensen. Eindelijk NAC minded professionals. Wernersson en Schalk zijn prima aanwinsten. Schalk onze vroegere goalgetter the Bomber van Breda!

4   1  
Nac

@Ere

Mocht het waar zijn een prima speler.

Hij heeft alleen nog een contract tot 2024.

2   2  
J0667

Ere
zou zeer zeker welkom zijn was een van de weinige lichtpuntjes in t degradatie jaar

5   15  
Ad NAC

Alex Schalk gespot bij Restaurant Ume in Breda.

17   1  
Gerrit39

@Ad NAC,hij zal honger hebben 😂

4   2  
Beultje

GERRIT 39 ..

Dat zal wel ,ik zag hem bij de Japanner in BRRDA 😅

11   12  
Ouwe Spionkop

Geen voorbeschouwing op de wedstrijd van morgen. Geen gegenpressing podcast.
NAC is gezonken in de anonimiteit van de eerste divisie.
Het is niet nieuwswaardig meer. Het interesseert niemand meer wat.
Morgen max 10.000 getrouwen (ze zullen toch wel 15.000 weer omroepen) die met tegenzin zich maar weer naar het stadion slepen.
Dit wordt een megaklus hieruit te zien geraken.

7   4  
Nac

@ouwe spionkop

De voorbeschouwing is er gewoon hoor.

Het Azijn is lekker of nie?

6   6  
NACMulty

Hahahaha Ouwe Spionkop, je lijkt net een wijf man. Smakelijk gelachen.

6   4  
Ouwe Spionkop

Dan heb ik het gemist!
Waar is dan die voorbeschouwing te lezen?
Wie zijn er geblesseerd ? Wat wordt de opstelling.
Linkje graag.

2   3  
Nac

@ouwe spionkop

Nac heeft gewoon een voorbeschouwing.

Wat Bn de stem wel of niet doet boeit niet.

5   3  
Jf

Heel eerlijk de voorbeschouwing was tam. Er werd niet doorgevraagd over de zieken die er duidelijk zijn.
De proefspeler? Eventuele versterkingen?
Open deuren en clichés

3   2  
Nac

@JF

Je mag tegenwoordig tegenwoordig niet meer vertellen wat iemand heeft, dus dan heeft het ook geen zin om op zulke dingen door te vragen.

7   2  
Pietjebel

Rutte en Antonia weer geblesseerd hoe ken het toch iedere x weer

3   2  
Nac

Ik zou graag een keer 442 bij ons nac willen zien.

Bij 352 zijn de backs te belangrijk.
Ik heb liever dat ze met z’n 2en aan de zijkant staan dan alleen een back.

13   2  
Ivo

@Pietjebel
Nog een maand of 6, dan zijn we af van de "nooit fit en altijd wat" boys. Bakker, Rutten, Ligeon, Antonia. Niet de goedkoopste spelers. Deze spelers hebben hun lichaam versleten, ze worden niet meer echt fit en blijven altijd pijn houden. Dit zie je bij spelers op steeds jongere leeftijd. Meer wedstrijden, kunstgras, fysieker spel, dat is niet voor iedereen weggelegd. Eigenlijk is iedere speler van 29+ al een risico.

Des te belangrijker dat je goed scout en een medische staf een goede screening en test uitvoert voordat je een speler haalt. Dat gaat in Breda te vaak mis.

11   2  
NACMulty

NOAD1976 ga je weer, show some respect.

9   4  
Nac

@noad1976

Sinds wanneer is het gewicht van een trainer belangrijk, over onzin gesproken?


10   4  
Nac

@noad1976

Onderbouw is een keer iets ipv onzin opmerkingen.

21   4  
076*R

@NOAD1976

Is Lokhoff met je vrouw naar bed geweest ofzo? Wat een afgunst zeg

4   0  
Ad B uit Roosendaal

Geen enkele oordeel van mijn kant over deze speler.

Uitgangspunt van het technisch management dient te zijn: alleen spelers aantrekken, een vast contract of huur, die echt een flinke versterking zijn van de selectie.

Dus geen uitbreiding in de breedte, dat schiet niet op!

6   1  
Semsi

1e versterking is binnen. Aime Ogba!!

6   2  
Rubenac

Omgba is een meer dan prima speler.
Zie hem bijna tweewekelijks excelleren in de 021.

@noad, ajb vent je bent nu bekend met naam en toe naam.

Ben gewoon eens redelijk, je maakt alles negatief.
Al is het maar 50 procent negatief, jij draait alles naar de volle 100!

Laad alle berichten na dit bericht in