Wij gaan niet opzij

BSR TV: Willem Weijs na NAC - Jong AZ (3-1)

Italo

Willem Weijs boekte zijn eerste overwinning als hoofdtrainer. Jong AZ was het slachtoffer. Weijs zijn uitvinding om Verschueren als 10 te posteren begint steeds meer zijn vruchten af te werpen. Wij spraken Willem na de wedstrijd.

54 Reacties
72   7  
Mot van den Eleebba

Sympathieke moderne trainer, echt leuk om naar te luisteren en kijken. Hij trapt indirect brood voor z'n kont door Verschueren z'n plek uit te leggen wat compleet in strijd is hoe Brood ernaar keek.

Ben benieuwd wie 1e man gaat worden en hoop echt dat die persoon Weijs serieus neemt ipv eigen assistent meenemen en je afzonderen.

49   8  
Arie

Te weinig bezetting voor de goal, een tot in de treurnis lopende en wijzende Boussaid, een tamme Luka Ilic, maar een fenomenale Verschueren en gelukkig 3 punten. Van Anholt ook solide op linksback, dat mag gezegd worden.

72   7  
Mot van den Eleebba

Sympathieke moderne trainer, echt leuk om naar te luisteren en kijken. Hij trapt indirect brood voor z'n kont door Verschueren z'n plek uit te leggen wat compleet in strijd is hoe Brood ernaar keek.

Ben benieuwd wie 1e man gaat worden en hoop echt dat die persoon Weijs serieus neemt ipv eigen assistent meenemen en je afzonderen.

25   6  
Pao

Jammer dat hij het dit seizoen niet mag afmaken! Goede trainer en fijn mens!

29   1  
Ad B uit Roosendaal

Ik heb veel vertrouwen in Willem.

Hij zoekt naar een vast elftal en maakt een zeer verstandige keuze om Arno Verschueren op het middenveld te zetten met vooral druk naar voren (bijna een nummer 10).

Ook de afspraak om de bal snel te heroveren ( de 5 seconden), m.a.w. de tegenstander niet de tijd geven om in eigen spel te groeien.

Toch was het vandaag moeizaam, te weinig kansen in de 1e helft, doordat de aanvallen niet snel genoeg werden uitgevoerd en teveel door het midden. En daar was het vol.


13   17  
Wolfmanjack

Grappig hoe ik toch weer een andere wedstrijd zag. Van Anholt solide. Eens kijken hoe hij een bal aanneemt. Deze schiet steeds van zijn voet. Ik vind hem zeer matig.

17   11  
Buurman

Verdiende overwinning. Nu gaan de wedstrijden komen waar het op aan komt. Dan kunnen we concluderen of we iets in de nacompetitie hebben te zoeken. Verschueren echt heel goed. Maak me wel zorgen over Noblejas en Monsalve. Die hebben we echt nog nodig. Ik onthoud me altijd van discussies over de opstelling. Er vanuit gaande dat een trainer die iedere dag met de spelers werkt het veel beter weet dan bovengetekende. Maar ik zou graag SvH in de basis willen zien. Toch een fijn gevoel dat NAC wint met drie goals.

38   9  
Fredje

Kut wedstrijd met prima resultaat.

Defensief zit het wel snor naar mijn mening. Met name JP, daar zit nog een hoop rek. Verschueren liet zien dat hij misschien toch een potentiële kar trekker kan zijn. Bouassid zsm op de bank, denkt dat ie messi is maar is eigenlijk een simpele doodloper. De andere spelers matig/voldoende.

Motm: dieje gast die de bal op t veld gooide

9   4  
Pietjepils

Een vaste opstelling die het moet doen en de knip opentrekken voor een spits.

8   4  
Breda

Volgens mij goede gedreven moderne trainer die nog wat ervaring mist. Ik zou het wel weten. Zet er een ervaren rot naast voor een half jaar ofzo die zijn coach wordt ipv coach van het elftal.

11   3  
7Hills

@ PIETJEPILS

Heb liever een échte buitenspeler, eentje van een jaar of 26/27, met ervaring die elke wedstrijd een constant niveau haalt, snelheid heeft, een man kan passeren en een bal rond de peneltystip neer kan leggen zodat de spits er alleen maar tegenaan hoeft te lopen. Dan gaan van Hooijdonk/Stokkers vanzelf scoren.

24   5  
naxioma

De komende serie van “zware” uitwedstrijden (tegen respectievelijk Go Ahead, Excelsior, Jong Ajax, NEC, Cambuur, Den Bosch en De Graafschap) zal bepalend zij voor de stand op de ranglijst aan het eind van het seizoen. Met het gebrek aan body, scorend vermogen en bepalende creativiteit, vrees ik dat we maximaal 7 uit 21 punten gaan halen. En dat is te weinig voor directe promotie. NAC heeft op alle fronten een kapitaals- en kwaliteitsinjectie nodig. Kans dat we op deze manier (duurzaam) kunnen promoveren naar de eredivisie is nihil. En elk volgend jaar zal het zwaarder worden.
En hoe zou wedstrijd vanavond zijn verlopen als de onterecht afgekeurde goal van Jong AZ was goedgekeurd?

32   5  
Arie

Boussaid inderdaad zsm op de bank. Dat is echt zo'n speler waar het veel lijkt, maar ondertussen levert hij letterlijk 0 bruikbaars af.

21   10  
Moppernac

Tegen Helmond was het hier een kut trainer omdat hij niet wisselde en vandaag lees ik alleen maar hosanna,,wauw een top trainer die moet blijven.

Nee beste supporters , Willem Weijs is een goede vent maar moet gewoon weer assistent worden en een nieuwe trainer zonder NAC verleden halen.

Het was leuk voor deze paar weken maar op lange termijn moet hij dat zelf nog niet willen, het Fortuna Sittard scenario .

25   11  
The Don

Ook met deze trainer is het niet om aan te zien. Deze selectie heeft het niveau niet wat we in Breda verdienen.

34   32  
Fred@

Eens met buurman, ik vind dat SVH altijd moet spelen dat levert goals op en op het eind van het seizoen zouden het er absoluut meer dan twintig geweest zijn.
Maar een Brood die de kluts kwijt was en een hulptrainer beslissen anders.
Ik vind het verbijsterend.
Iedere journalist en commentator verbaast er zich ook over dat zowel SVH als Stokkers op de bank zitten , ook Hans Kraaij zei dit vanavond bij FOX .
Dat impliceert dat ik vandaag de knoop heb doorgehakt en er vandaag 5 lege seats van mij stonden, kan me de tijd niet noemen dat ik een wedstrijd heb laten lopen, maar het plezier is er niet meer, en om op vrijdagavond vaak 3 uur naar huis peren om naar 1,5 uur ergernis te kijken , sorry ik trek het even niet meer.
Ik ben klaar met de Boussaidjes, de Dogannetjes en de Weijsneusjes die de handrem op het geheel zijn.
Ik schaam me dat er een goal wordt afgekeurd van AZ omdat een debiel een bal teruggooit in het veld, en dan nog complimenten krijgen van die nog grotere gekken om hem heen, het slaat echt nergens op.
Een stadionverbod geven, dat meen ik.
Het beste publiek van Nederland? Mijn reet!
Nu wordt Verschueren weer op het schild gehesen vanwege 2 goals maar kijk eens hoe hij die bal verspeelt bij die onterecht afgekeurde goal, zo gemakkelijk weggegeven.
Deze keer vond ik ook onze keeper niet goed zitten overigens ook niet bij de 3-1 .
Want zie ook hoe makkelijk die tegentreffer weer valt, het leek wel pupillen voetbal.
Ik ben eerlijk , ik voel niks bij veel van deze spelers , ook niet bij deze trainer en al zeker niet bij intrigant JTR.
Ik neem even afstand, hoe lang, ik weet het niet, dat ligt denk ik aan de nieuwe trainer.
Maar of ik er wel of niet ben, niemand zal er wakker van liggen, maar ik hoorde dat er veel ouwe getrouwen niet waren vandaag, het verval is echt in een stroomversnelling.
Nee, 3-1 tegen een tweede team, ik wordt er niet warm van .

5   3  
aderB

Willem zet het goed neer. Vooral de druk op de tegenstander na balverlies zorgt bij mij voor tevredenheid.

Arno verschuren liet zien dat hij op deze positie ontzettend belangrijk kan zijn voor dit team.

Voorin mis je echt iemand die de kar kan trekken. Een ervaren type die uit het niks kan verrassen met een actie of doelpunt. Vandaag was het rond de zestien soms eeuwig tikken zonder doel.

16   36  
D'n Beuk

Wat een kut wedstrijd was het weer, en de uitslag verbloemt weer een hoop!
Olij blijft een verschrikkelijke vent , laat er gewoon weer 2 doelpunten door (wordt bij de 0-1 gered) maar vind het nodig om zijn eigen fouten op zijn meddspelers af te schuiven en Om weer niet mee te doen met het rondje langs de tribunes omdat ie zo graag mister populariteitsprijs wil zijn!!

12   2  
BoerFm-ELEP

Hoppa............nog on verslagen van het jaar. Ben blij met de drie punten... Wil een ding zegge/schrijven, we kunnen wel allemaal zingen dat we twee goeie spitsen op de bank hebbe. Maar dat is probleem niet. We hebbe geen twee buitenspelers. Die bijvoorbeeld. geen diepgang hebbe, geen voorzet hebbe, die niet met de bal naar binnen draait in plaats naar de flanken, ect ect.

21   2  
Tico

@D’n beuk

Niet helemaal goed bij het hoofdje ofzo?
Olij heeft dit NAC al zo vaak gered van een complete afgang. En dat er tegengoals vallen zegt niet alleen iets over hem maar kun je de andere spelers ook aanrekenen.

4   1  
N@c

NAC doet alsof ze zelf heel zorgvuldig zijn in hun keuze voor een trainer, maar blijkbaar is het juist Van Wonderen die heel veel tijd neemt om te beslissen of hij zijn hoofd op het NAC hakblok wil leggen. Hopelijk heeft TvdA een plan B (en C).

https://twitter.com/foxsportsnl/status/1218308315677151232?s=21

9   1  
Heedikke

Zet Boussaid en L. Ilic ajb op de bank. Trekken beide onnodig veel naar binnen met eindeloze dribbels en trucjes waardoor elke aanval van NAC makkelijk te verdedigen is en resulteert in balverlies. Lijkt me voor de rest zo ongelooflijk frustrerend om met deze twee zaalvoetballers op het veld te staan. Ben eigenlijk wel benieuw naar de statistieken van deze twee Maradona's..

7   1  
GSG

Met trechtervoetbal gaan we niet veel punten halen in deze allesbepalende reeks die eraan komt.

Spits ajb niet halen wie je er ook wegzet met deze flankspelers krijg je geen bruikbare bal.......vandaag Boussaid en Ilic wederom op geen enkele actie buitenom kunnen betrappen.

Boussaid was in de rust rijp voor een wissel, wat was die matig zeg.

En dan brengt de trainer op papier onze enige buitenspeler in de selectie........en dan gaat ie rechtsbuiten speler om ook enkel naar binnen te komen.

Hij komt de 1-0 tot stand doordat er een back overheen komt langs de lijn en een voorzet aflevert.

Het lijkt niet zo moeilijk, focus op 2 buitenspelers anders wordt het heel moeilijk.

Off topic.......Boussaid en corners.......beschamend!

11   3  
Judge M.

Vroeger waren buitenspelers niet van die pielende zaalvoetballers maar gasten met longen als een paard die bij de mee opgekomende spits de bal op de stropdas konden leggen.

Hugodver wat miste ik gisteravond types als Peter Remie, Geert Brusselers en Graham Arnold!

Stuur Luka Ilic maar heel snel terug naar City want die staat alleen maar voor zichzelf te voetballen.. Ook eens om Boussaid op de bank te zetten. Sowieso werkte opbouwend niet met 2 stijve rechtspoten op links. Dat was veel te makkelijk te verdedigen. En El Allouchi werkte hard en won veel ballen maar kon ze vervolgens niet kwijt of zijn schoten op doel misten kracht. Ik zou het toch zonde vinden als hij weg zou gaan.

Het afjagen ging al bijzonder aardig, nu alleen het doordrukken nog al vrees ik dat we daar de spelers (nog) niet voor hebben..

3   2  
Theo

We hebben een SCORENDE spits nodig!

9   0  
Tram

Aan Willem Weijs is alles ok. Tactisch inzicht, moderne jonge opvattingen en prima presentatie. Echt totaal niks mis mee. Waarom dan perse die ouwe Van Wonderen die nog nooit een club heeft gehad halen?

7   3  
Graham Arnold

Beste mensen,

Het was om te janken!!!
3 punten binnen en niet teveel woorden aan vuil maken!!

2   1  
Scheppioni

Prima realistische trainer ! Heeft alleen nog SvH of een andere scorende spits nodig want Arno maakt er geen elke wedstrijd twee !! Hopelijk geven deze drie goals ons NAC een boost ! Gisteren dus wat lucky met die twee ballen ! Op naar de bekerwedstrijd tegen p$v !

21   16  
Sjak

Wat een jankers hier, om te kotsen.
Lijkt Hugodver op die jankers op Twitter.
Je wint en dan loopt men nog te zeiken.
Rot op stelletje bokhonden!
Zoals al eerder werd gezegd, kritisch zijn mag, maar het niveau hier daalt week op week.
Denk je nou echt dat je nog serieus genomen word!
Ik spreek veel mensen op de tribune die vroeger hier kwamen maar door het gejank wegblijven. Dat vind ik heel erg omdat ik ook weet dat er veel vrijwilligers er gard voo weken zo'n mooie site neer te zetten.
SCHAAM JE KAPOT!

13   4  
B @Sjak

Omdat Bsiderats een mooie site heeft waar vrijwilligers veel tijd in steken mag er niet gezegd worden dat NAC slecht speelde? Item gaat toch over de wedstrijd en niet de website of het werk wat de vrijwilligers erin hebben zitten.

Boussaid heeft werkelijk 0,0 toegevoegde waarde. Het werd vorige week allemaal op Dogan afgeschoven , echter in mijn beeld pakt NAC sinds Boussaid basis staat bijna geen punten meer.
Is heel ijverig aan het lopen en eist de bal vaak op. Om zich daarna dood te lopen of een te zwakke voorzet te geven.

L.Illic is helaas ook niet de geweldenaar die we gehoopt hadden. Die jongen piekt maximaal 5 wedstrijden op een seizoen in de KKD.

Ben dat gebrei van NAC helemaal beu. Laten we eens simpel gaan voetballen! Tegenstanders staan in paar passes voor het goal, NAC loopt zich na 100 passes vast....

14   2  
Cool hand

Hoe langer v Hooijdonk niet meedoet, hoe beter hij wordt. Nog een paar wedstrijden wissel en hij is een kruising tussen Shearer, van Basten en Aguero. Mooi man.

5   1  
The Cosmic Gate

Ik zal vast tegen een hoop mensen aan schoppen,maar die Boussaid aub niet meer opstellen . Het staat volledig buiten kijf dat hij kan voetballen, maar is echt een hoop onrust . Hij gaat een bal halen en vervolgens ook weer tot de eeuwigheid staan pielen en de bal brengen, waardoor er vaak balverlies komt enz. Je ziet hem ook nooit op goal schieten, maat het lijkt wel dat hij die bal over de doellijn wil lopen. Voor de rest opzich wel een redelijke pot gezien maar het niet afdrukken / schieten enz werd wel erg frustrerend en triest. Niemand schiet van van afstand maar geeft de bal af. Het ultieme voorbeeld is wel die bal van Bohui waar hij gewoon binnen met schieten, maar de bal nog maar eens een tikkie breed / aflegde.

Maar goed het gaat nu maken of kraken worden tegen Kowet

1   1  
Ivo

Helemaal mee eens.

Boussaid kreeg in de 2e helft ook een paar keer flink op z'n flikker van Weijs, toen hij langs de dugout kwam.

El Allouchi op de "10" positie, daar word ik ook niet warm van.

Maar goed, de winnende trainer heeft altijd gelijk.

7   3  
Jf

Nac was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij dus daar hoef je niet over te discussiëren. We zijn inmiddels ook vervallen in een stel oude wijven. Naast zat er 1 te klagen over de inzet, want onder Vreven was het beter. Ga toch fietsen qua inzet is er niet veel mis ze werken hard.

De buitenspelers maken het veld niet 1qbreed en in het centrum is het te druk. Iedereen roept vandaag ook weer over JP die tweemaal cruciaal in de fout gaat. Bij de afgekeurde 0-1 speelt hij Verschueren in die door drie man gedekt staat daaruit komt het doelpunt. Bij de 3-1 staat hij ook niet stevig en schopt maar wat. Maar dat is ook niet erg want hij is erg jong.

Onder Brood wonnen we aardig wat wedstrijden in de laatste seconden en nu is het weer niet goed.

8   0  
Die ne gast

@Fred
Je bent er even klaar mee, toch heb je een sterke mening over de wedstrijd. Als je dan toch meekijkt, kan je het net zo goed in het stadion doen!

6   0  
Ivo

@JF

Bij de afgekeurde goal werd er gekozen voor een "korte doeltrap" ipv een lange bal. En daarmee neem je risico, breng je verdedigers onnodig in de problemen. Dit vertraagt het spel ook nog enorm.

Olij moet die doeltrappen gewoon over de middellijn rammen.

6   7  
sjef de gevulde koek

Yassine Azzagari graag zsm in de basis. En dan begint langzaam het sterkste elftal te spelen. Bousaid el allouchi en dogan van mij hoeven ze even niet meer te spelen. Ik ben daar wel even klaar mee. Dan krijgt el allouchi nog het voordeel van de twijfel maar godver tegen Helmond en Jong AZ helemaal niks laten zien is toch wel zeer matig.

19   1  
ome cor

Hij trapt indirect ook de kritische supporter onder de kont door aan te geven dat we van ver komen, dat de de staf van ver komt, dat er iemand ontslagen is ....

Hier roeptoeteren we heel makkelijk dat er maar even iemand ontslagen moet worden, maar intern heeft dat natuurlijk wel impact. Voetballers en de staf zijn tenslotte net mensen.

Willem werd geroemd in zijn rol voor hij (tijdelijk) het roer mocht overnemen.
Nu staat ie er, ook bij gebrek aan beter op dat moment, doorgeschoven als tijdelijk hoofdtrainer en dan zie je dat er na vorige week en gisteren meteen commentaar is omdat het niet 180 graden gedraaid is t.o.v. voor de winterstop.

Sommige mensen geloven echt in sprookjes en plaatsen iemand die het goed doet of potentie heeft meteen in het hokje van de gevestigde namen/alleskunners.

Dan mag je zeiken, zeuren en mopperen, maar je moet ook realistisch blijven.
Weijs is iemand die misschien in de toekomst een hele fijne en goede hoofdtrainer gaat worden. Nu is hij vooral iemand die daar nog voor leert en lef toont door de rol van tussenpaus op zich te nemen.

Eenieder die wat te mekkeren heeft over zijn functioneren n a.v. de afgelopen twee wedstrijden snapt het volgens mij voor geen meter.

3   0  
Buurman

Ik probeer zo objectief mogelijk mijn mening te geven zonder op de man te spelen. Als supporter kijk je uiteraard altijd een beetje door een geel/zwarte bril, daar ben je supporter voor. Kijk ook eens naar de wedstrijd statistiek en je ziet dat NAC verdiend heeft gewonnen. Of je erg blij moet zijn met een overwinning thuis tegen AZ2 ?Tsja.. Dat is weer een ander verhaal. Maar op dat niveau zitten we nu eenmaal en zonder versterkingen blijft dat ook nog wel een tijd duren vrees ik. Ook zorgelijk dat Monsalve en Noblejas geblesseerd blijven, want die kun je goed gebruiken. De reeks uitwedstrijden wordt uiteraard erg moeilijk , een andere trainer verandert daar niks aan. Ik had liever twee goeie spelers erbij gehad.

5   0  
Ivo

@Ome Cor

En daarbij de RVC/Directie die fijntjes regelt dat hij bepaalde spelers niet mag inzetten, plus nog de blessures.

Ik hoop dat de blessure van Noblejas meevalt, misschien wilden ze hem sparen voor de pot tegen PSV.

1   2  
Cool hand

Buitenspelers....Weijs is een jonge, moderne trainer (wat dat ook mag betekenen) die zijn team volgens de normen van nu wil laten spelen. Welk team speelt nog met ouderwetse buitenspelers? De tijden van Peter Remie zijn lang vervlogen. Hoeveel kopsterke spitsen (type Nanninga) zijn er nog? Snel druk zetten en op balbezit spelen op de helft van de tegenstander met spelers die je in de dekking aan kunt spelen. Helaas voor Weijs, het is maar NAC, maar dat hij het probeert, valt te prijzen.

3   0  
RwE

De goals vielen in de 2e helft wel omdat jong AZ hun centrale verdediger (Gullit) eruit gehaald had. Alle 3 de goals kwamen over die positie

8   6  
Dr.

Ik snap werkelijk waar niet waar iedereen het LEF vandaan haalt hier commentaar te geven, terwijl het stadion nog stiller was dan de laatste wedstrijd vorig seizoen.
Er is maar 1ding wat wij als supporters kunnen doen, en dat is achter je ploeg staan....nee, de toetsenbord ridders vinden zichzelf zo belangrijk dat ze alles en iedereen maar af moeten zeiken. Ik zie geen sypporters hier op de site, of in het stadion....en DAT, lieve mensen, betekent dat NAC dood is!
Schaam je kapot....

8   6  
Michiel

“Supporters” als FRED kunnen we heel goed missen. Zelf wegblijven en het publiek afkraken. Knap hoor!

5   1  
Henri

Ik zie wel wat positieve ontwikkelingen zoals meer druk vooruit en vooral ook de drie aanvallers bij een corner tegen op de middenlijn posteren. Dit doet Bosz ook altijd alleen zet hij de meest vooruitgeschoven middenvelder er ook nog bij. Met gevolg dat de tegenpartij ook meer verdedigers terug moet houden en je voorkomt zoals in de eerste competitiehelft dat er 20 spelers in je strafschopgebied staan bij een corner tegen.
Van de andere kant snap ik een aantal zaken ook totaal niet, zoals waaromdoorgaan met gehuurde spelers die totaal geen meerwaarde hebben. Boussaid leuk spelertje net als El A alleen rendement zo goed als nul. Begin er eens mee deze spelers niet meer op te stellen. Geld voor mij in mindere mate ook voor de Ilic broetjes.
Iedereen de corners van Boussaid gezien, geen enkele hoger dan kniehoogte. Dan laat je zo'n speler toch geen corners meer nemen. Verder snap ik die invalbeur van SvH. Je ziet toch dat deze jongen zich heel ongemakkelijk vindt op die positie. Hij heeft er ook totaal de motoriek niet voor. Ik pleit dan ook voor SvH in de spits en eventueel Dogan er kort achter.
Weijs zal snel moeten doorselecteren en een talent als Azzagari, een middenvelrder die wel opendraait en bijna alle ballen vooruit speelt eens een echte kans moeten geven net als Bohui. Want hoe het seizoen verder ook mag verkopen, aan het eind van het seizoen moet er weer grondig opgeschoond worden in de selectie.

7   0  
Los Pollos Hermanos

Het was slecht, maar we houden in ieder geval nog 3 punten over aan deze draak van een wedstrijd. De sfeer was wederom zeer tam. Ik weet niet sinds wanneer het ineens een trend is geworden dat de sfeer bij ons NAC zo kut is, maar het is inmiddels geen incident meer.

En voor de mensen die commentaar hebben op Nick Olij. Ga jezelf eens héél erg diep schamen in de hoek van de kamer. Dankzij Olij staan we nog subtop. Die heeft al zoveel punten voor ons gepakt en briljante reddingen gemaakt. Ook Olij heeft weleens een mindere wedstrijd.

3   2  
willem 4,5

Het gaat 'm niet worden denk ik. Met de komende (moeilijke) wedstrijden voor de boeg heb ik me neergelegd met nog een jaartje KKD. Het gaat te moeizaam en het scoren blijft een probleem. Een nieuwe trainer zal het tij niet kunnen keren. Misschien met een paar aankopen is er nog een en ander te verbeteren, maar ja, weten hoe hoe de vlag erbij hangt wat dat betreft, jammer.

4   2  
ome cor

@Willem 4,5
Ben het vaak met je eens, maar om na al de handdoek in de ring te gooien en uit te spreken dat het 'm niet gaat worden vind ik wat slap klinken, beste vriend.

Wat betekenen de letters N.O.A.D. ook al weer ?
Of geldt dat alleen voor spelers ? Come on !

Nog een jaartje eerste divisie is iets om rekening mee te houden, net als je rekening moet houden met promotie.
Regeren is vooruit zien, dus zowel in positief als in negatief opzicht.

Als we al roepen dat een nieuwe trainer het tij niet kan keren voor de beste man überhaupt is aangesteld en ook maar iets heeft kunnen bewerkstelligen is als niet naar NAC gaan omdat ze vast toch niet zullen gaan winnen.

Of Kees van Wonderen (als hij het inderdaad wordt) de redder van NAC is mag je betwijfelen, maar als hij de nieuwe trainer is laten we hem dan vooral eerst een kans geven. Los van jouw (mijn) persoonlijke voorkeur.

We moeten in elk geval nooit uit gaan van een 180 graden ommekeer binnen twee trainingen en een wedstrijd. De nieuwe trainer moet vertrouwen en een beetje tijd krijgen alvorens er een beeld over te kunnen vormen.

Weijs durft iig wel de gehuurde talenten te wisselen voor aanstormende talenten. Dat vind ik mooi.
Okay, Mashart krijgt dan geen voorkeur en een rechtsback speelt dan op links, maar verder denk ik dat het altijd achteraf makkelijker oordelen is.

6   0  
nb

Dit is toch hugodver wel een zeer sympathieke gozer zeg!
Je hoort plezier, ambitie en realisme bij deze gozer.

7   1  
Otjes

SvH in de spits en Dogan erachter. De mug eruit en graag wat voorzetten (hoog/laag) in de 16 meter gebied.

Zo moeilijk kan het toch niet zijn. We hebben er de eerste periode mee gewonnen.

4   1  
willem 4,5

@ Ome Cor. Ik hoop inderdaad dat ik het hartstikke fout heb, we zullen zien, over een maand of zo weten we meer.

3   0  
Dutchbird

Weijs is een prima trainer die helaas zijn papieren nog niet heeft. Als je een beetje inzicht hebt in het motiveren van mensen dan maak je zo iemand duidelijk dat hij centraal staat en dat je er iemand met papieren bij gaat halen. Dan schakel je hem van minuut 1 in bij de selectie van die complementaire trainer.

Wat doet onze onnozele Belg? Die spreekt met Jan en alleman waaronder van Wonderen en als het bijna rond is mag Willem Weijs ook nog even iets zeggen. Het feit dat Willem aangeeft blij te zijn met het ingeschakeld worden, betekent dat hij niet blij was met het eigenzinnige handelen van die kalende Belg.

Maar gelukkig stelt van Wonderen eisen en is het de vraag of VDA die eisen kan en mag inwilligen. Gelijktijdig heeft hij zijn laatste waarschuwing gehad, want als hij van Wonderen niet binnen hengelt is het einde oefening met de man die bij St Truiden een jaar lang postzegels heeft mogen plakken.

Een van de eisen die van Wonderen stelt is aanblijven als er geen promotie komt. Maar als er geen promotie komt schoppen ze die zelfverklaarde TD buiten. Het leven is lastig beste Tom en Ruud Brood proost al op jouw einde.

1   0  
Die ne gast

@Los Pollos
De vorige twee jaar in de Eerste Divisie hadden ook veel sfeerloze potten. Er staat gewoon te weinig op het spel om er fel boven op te gaan zitten. Het is, net als de vorige twee keer, vanaf januari de boel uitzitten en wachten op de start van de NACompetitie.
De wedstrijden zijn een soort oefenpotjes geworden en een absolute topsfeer bij een oefenwedstrijd van NAC heb ik ook nog nooit meegemaakt.
Je zal zien dat de sfeer donderdag tegen PSV al een stuk beter (tenminste als we het de eerste 30 minuten 0-0 weten te houden).
Er moet wat op het spel staan om een goede sfeer te krijgen.

0   1  
Forza 1912

Idd Michiel.
Wtf is Fred?
Laat hem wegblijven.
Dankzij Olij hebben we 10 punten meer.
Is Fred geen Brabander? Hij heeft de mentaliteit van over de brug.
Zo ja, lekker wegblijven dan.
Oh ja, SvH is wel snel en balvast?
Niet dus.

0   0  
Patje

Iemand de stem gelezen? Als ik blanco en weijs moet geloven, dan zijn. Stokkers en mashart uit gespeeld bij nac. Dogan wordt eerste spits, van hooijdonk reserve. Nou hoop ik niet dat het waarheid is. Anders heeft yadran blanco weer gelijk. Dan zie ik het voor donderdag avond en zondag somber in.,maar nog maals ik hoop dat weijs wijzer is.

Laad alle berichten na dit bericht in