Wij gaan niet opzij

Winst voor NAC O13, O16 en O18

Masthow

Met drie zeges, een gelijkspel en een nederlaag beleefden de jeugdelftallen van NAC een prima weekend. De O18 en O13 namen de drie punten mee naar Breda, de O16 hield ze hier. De O21 speelde thuis gelijk en NAC O15 ging onderuit. De O14 was vrij dit weekend.

Na twee nederlagen op rij heeft NAC O18 weer eens gewonnen. Op bezoek bij Almere City werd het 0-2. Lang leek de wedstrijd op een gelijkspel af te stevenen. Twintig minuten voor tijd bracht middenvelder Boldewijn daar verandering in. In de slotfase moest NAC met een man minder verder na een directe rode kaart voor Fernandes. De ploeg hield stand en Valerius maakte in de laatste minuut van de officiële speeltijd zelfs nog de tweede treffer.

NAC O16 boekte in de slotfase weer een belangrijke zege. ADO Den Haag werd thuis met 3-2 geklopt. Sarfo opende tien minuten voor rust de score voor NAC, maar een minuut later stond het alweer gelijk. In de tweede helft kwam NAC weer op voorsprong, nu via Van Heeswijk. Ook deze keer kwam ADO langszij. Tien minuten voor tijd scoorde Van Reeuwijk en nu hield NAC het achterin wel dicht. Met nog vier wedstrijden (waarvan twee inhaalwedstrijden) te gaan, heeft de ploeg van Anthony Lurling twee punten voorsprong op de degradatiezone.

Net als vorig weekend won NAC O13 uit met 0-3, deze keer van VVV Venlo. De doelpunten van Van Daalen en Van Wijk (2x) vielen allemaal in de tweede helft. NAC heeft in de laatste twee wedstrijden nog één punt nodig om de tweede plaats en dus promotie veilig te stellen.

De uitslagen op een rij:

NAC O21 - Vitesse,  1-1

Almere City – NAC O18,  0-2

NAC O16 – ADO Den Haag,  3-2

Helmond Sport – NAC O15,  5-1

VVV Venlo – NAC O13,  0-3

PSV – NAC O11,  12-2

Bron:
B-Side Rats, NAC
Terug naar overzicht
6 Reacties
12   1  
Den Tinus

Geen probleem. Ik post zoiets echt niet als het niet zo is.
Feitelijke informatie en geen stemmingmakerij. Daar hou ik zelf ook niet van.

10   8  
Den Tinus

Off toppic.

Nac speelt zondag tegen kv
Mechelen toch zonder publiek.
Bron: ingewijden bij Nac

4   9  
Vent van de bok

@den Tinus

De zaak een bietje opnaaien …man man

11   3  
Vent van de bok

@den Tinus

Oeps krijg idd net een mail en je hebt gelijk, sorry

12   1  
Den Tinus

Geen probleem. Ik post zoiets echt niet als het niet zo is.
Feitelijke informatie en geen stemmingmakerij. Daar hou ik zelf ook niet van.

12   3  
Peter13

Als je een keer een mindere dag hebt, kijk dan op dit forum. Dan zie je hoe triest het leven van sommigen is en dan fleur je weer helemaal op.

Als je zelfs onder een topic "Winst voor NAC O13, O16 en O18" nog met een zure reactie kunt komen, moet je misschien echt iets anders gaan doen...

8   1  
Nick-air

In dit geval heeft Flieger gelijk. De jeugdopleiding is in verval, niet geheel toevallig nadat Hellemons alleen formeel bij de jeugd is betrokken en goede trainers zijn vertrokken. In plaats van divisie 1 en 2 zakken we nu naar divisie 2 en vooral divisie 3. Alleen O18 en O21 teams houden een behoorlijk hoog niveau vast omdat ze daar al jaren spelen en goed ontwikkeld zijn. O13 doet het ook goed in deze competitie, maar dit is divisie 2b, wat betekent dat je stijgt naar 2a en er dus nog 2 competities boven je zitten. En ze staan achter de amateurs van Spartaan’20. Ze hebben echter wel de weg omhoog ingeslagen.

Laad alle berichten na dit bericht in