Wij gaan niet opzij

"Yassine is een goed voorbeeld van een moderne middenvelder"

Das Phantom

Yassine Azzagari was afgelopen weekend extra belangrijk voor NAC door een assist te geven op Jethro Mashart in het duel met Telstar. Volgens hoofd jeugdopleiding Eric Hellemons gaat NAC nog veel plezier beleven aan de jonge middenvelder.

Hoewel hij nog niet wist te scoren voor NAC, verwacht Hellemons wel dat dat er snel aan zit te komen voor de jonge middenvelder. Hellemons omschrijft Azzagari als "een moderne middenvelder" die kan scoren, maar ook beslissend kan zijn met zijn passing. "Als hij deze lijn doortrekt en zich verder ontwikkelt, denk ik dat hij een hoger niveau dan NAC aankan", aldus Hellemons tegen Omroep Brabant.  

Dat er veel concurrentie is op het middenveld bij NAC ziet Hellemons niet als een probleem, maar juist als een kans om te leren. "Hij krijgt nu met teleurstellingen te maken en dat is goed. Dan realiseert hij zich dat hij er nog niet is en dat hij nog meer gas moet geven." 

Azzagari zelf is klaar voor een plek hoger in de pikorde bij NAC en werkt daar hard voor op de trainingen. "Maar ik wordt pas echt beter als ik wedstrijden speel, want ervaring komt niet uit de lucht vallen. Uiteindelijk moet je natuurlijk wel beloond worden", stelt de middenvelder, die naar eigen zeggen wel een visitekaartje heeft achtergelaten afgelopen weekend. 

 

Bron:
B-Side Rats, Omroep Brabant
Terug naar overzicht
48 Reacties
77    
Henri

Ik hoorde deze week in de Gegenpressing Podcast een stelling waar ik me helemaal in kan vinden. De beste en creatiefste voetballers van NAC zijn Haye, Azzagari en naar verwachting ook De Rooij. De meest scorende speler is Van Hooijdonk. Maurice Steijn moet gewoon de opdracht krijgen er voor te zorgen dat deze 3/4 spelers in een tactische plaatje komen te spelen waarin zij in hun kracht komen te spelen en het beste functioneren. Functioneren zij goed, dan komt het met NAC dit seizoen ook goed. Het is aan Maurice om te tonen dat hij capabel is dit tactisch plaatje te maken.

18    
Bladran Yanco

Yassine moet samen met Fiorini uitveschten wie de 4e middenvelder is. Beide iets andere type spelers, maar kunnen beide op meerdere posities uit de voeten.
Wat mij betreft heeft Azzagari een streepje voor omdat het een eigen speler is, maar als hij deze strijd weet te winnen kan hij zomaar dicht tegen een basisplek aanzitten komend seizoen.

-2    
TheBeek

Van mij mag hij er in ipv immers. Want met alle respect..... die heeft nog weinig tot niks laten zien. (alleen inzet en duelkracht)

77    
Henri

Ik hoorde deze week in de Gegenpressing Podcast een stelling waar ik me helemaal in kan vinden. De beste en creatiefste voetballers van NAC zijn Haye, Azzagari en naar verwachting ook De Rooij. De meest scorende speler is Van Hooijdonk. Maurice Steijn moet gewoon de opdracht krijgen er voor te zorgen dat deze 3/4 spelers in een tactische plaatje komen te spelen waarin zij in hun kracht komen te spelen en het beste functioneren. Functioneren zij goed, dan komt het met NAC dit seizoen ook goed. Het is aan Maurice om te tonen dat hij capabel is dit tactisch plaatje te maken.

2    
RV

Er moet voor de winterstop een keuze gemaakt worden met Yassine.
Heeft Steijn ruimte en vertrouwen om hem nu op het middenveld te zetten, of moet er toch gekeken worden naar een verhuur?

Was een aardige invalbeurt, zeker weten.
Maar iedereen die deze wedstrijd in zou vallen met ook maar een beetje frivoliteit zou er bovenuit steken. Morgen wel een ideale kans om door te pakken en Yassine de kans te geven. Ik vind al vanaf het begin dat hij iets heeft in zijn spel.

December een zwaar programma waar ik met het huidige spel mijn hart voor vasthou. Ik hoop dat Steijn nu een keuze gaat maken in de formatie en eens gewoon tegen drie zwakke broeders (Eindhoven, Top Oss en Dordrecht) van eigen kracht uitgaat en wat meer vastigheid in gaat bouwen.

10    
Real Robert

@Henry. Van wie moet Steijn die opdracht krijgen? Van zichzelf?
Er had al Lang een TM moeten zijn met wie hij ook had kunnen sparren.

0    
Adriaan

Idd Henri een trainer moet spelers in hun kracht zetten....
De taak aan Steijn om de juiste formatie te vinden en zo de basis optimaal te laten renderen
Zoals ik eerder zei:
Laatste jaren een komen en gaan van spelers
Blijkt dat het er een aantal van het beter doen dan nu of ooit bij NAC
Dogan 21 goals bij TOP
Venema scorend vermogen bij J Utr
Muhren bij Cambuur!
Voet bij H cles
0    
fvf6

Azzagari is een jongen die inderdaad nog verder door kan groeien , daar kan NAC in de nabije toekomst nog veel plezier aan beleven maar dit seizoen rustig brengen en de nodige speelminuten laten maken . Dan is hij er volgend seizoen klaar voor om de plaats van Immers in te nemen . want die is in mijn ogen na dit seizoen wel klaar met voetballen .

3    
Theoden King

@Adriaan

En vergeet Korte bij camboer niet...

-11    
Nooit meer dogan en el allouchi

Dat komt omdat wij spelers als el allouchi hebben en dogan.

Ipv hoedemakers , aan beide kanten een ouderwetse vleugelspits en een 10 die goals kan maken .

Nee dat hebben wij niet . Wij hebben 2 buitenspelers die zo traag als een slak zijn en door hun gebrek altijd moeten terug kappen. Weg snelheid uit de aanval.

Het is zo makkelijk te verdedigen en daarom creëren we al 2 jaar amper kansen.


Maar lekker toezingen boys ! Zo komen we er wel

5    
henk

@Nooit meer

Eens dat er geen echte buitenspelers zijn. Al jaren.

Echter was El Allouchi afgelopen jaar bij 15 doelpunten betrokken. Dat aantal zie ik een andere middenvelder dit seizoen niet snel halen. Voor dit niveau is hij objectief gezien goed genoeg. Het is ook één van de weinige middenvelders bij NAC die naar voren kan denken.

Verder heeft Dogan er voor TOP Oss in één seizoen 21 gemaakt. Een beetje trainer moet hem toch wel weten te motiveren zou je dan denken.

-3    
Henri

@Real Robert
Je hebt gelijk de opbouw van het organogram is ook nu weer verkeerd gegaan. Eerst een trainer en dan een TD. De geschiedenis heeft zich weer eens herhaalt. En dat is een van de redenen dat het bij NAC nooit iets zal gaan worden. Maar in de huidige situatie kan natuurlijk een Manders of een bestuurslid technische zaken van de RvC dit wel gaan eisen lijkt mij. Maar wat kunnen we van deze Mark Haarman eigenlijk verwachten. Zo'n half jaar geleden stond hij stijf achter TM TvdA omdat NAC alleen jonge talentvolle spelers mocht aantrekken waar dan geld aan verdiend moest gaan worden. Nu met Manders en Steyn is het beleid ineens het inkopen van ervaren spelers. Zonder dat deze man zich daar eens over uitspreekt want dat doen de RvC leden van NAC niet dat moet M. Manders maar doen. Hij lijken wel Koninklijke hoogheden alleen is hij dan beleidsbepalend onschendbaar. Wat een wegduik cultuur. Maar met dergelijke lieden zal de ommekeer nooit worden bereikt en kunnen wij als trouwe supporters ieder seizoen weer blijven hopen op beter. Zoals gewoonlijk tegen beter weten in en wordt er ons straks weer vriendleijk gevraagd het geld voor weer een seizoenkaart over te maken. Een seizoen waarin indien er niet gepromoveerd is alleen maar meer bezuinigd zal gaan worden.

9    
Ad B uit Roosendaal

Azzagari is inderdaad een talent. Zowel aanvallende als verdedigende capaciteiten. En hij straalt ook rust uit.

Fantastisch hoe de jonkies vorige week de wedstrijd besliste.

Juist die aanvallende capaciteiten kan NAC goed gebruiken.
Diepgang in het spel. Dat zag je gisteren bij De Graafschap-Cambuur, vooral aan Cambuurzijde. Dat mist NAC.

NAC speelt in een veel te laag tempo met onvoldoende diepgang. Het lijkt wel wachten tot de tegenstander weer goed georganiseerd staat.

Het moet anders en daar kan Azzagari een bijdrage aan leveren.

-28    
Nooit meer dogan en el allouchi

@Henk

Dogan heeft dat inderdaad in 1 seizoen gedaan verder nooit iets gepresteerd.

Vlemminx scoorde er ook ooit ruim 20 voor nec en verdiende een transfer naar brugge.Nooit meer een knikker geraakt.

Zou dat aan de trainer(s) liggen of aan de speler ?

Over el allouchi.

Of je hem nu ziet als linksbuiten of 10.

Hij is bij 14 doelpunten betrokken in 38 wedstrijden . Dat is tegen teams als maastricht, Oss ,dordrecht . Zodra je tegen een betere tegenstander komt presteert hij niks want dat is zijn niveau niet.

Als je de statistieken erbij haalt van de spelers bij cambuur/de graafschap/volendam op de zelfe plek als mounir . Zowel de 10 als linksbuuren presteren allemaal een stuk beter dan de terugkappende el allouchi.


Hij kan het niveau tegen de mindere goden idd aan. Maar tegen een beetjr tegenstander sta je met 10 man .


Echt lachwekkend hoe aanhang al 5 jaar lang de verkeerde spelers toezingen . De slechtste LA van de eredivisie " Kenny van der weg" wordt bij ons het hardst toegezongen.


En de studentjes van de bside maar lachen en lollen . Godver wat hoop ik dat de oude kern weer terug komt naar de bside en dat de loco,s en front076 gezamenlijk gaan staan.

-8    
Noord Mokumse NAC'er

In 2022 graag een Bredaas elftal en een Bredaas technisch hart.

Respect voor de mannen die er nu staan, begrijp me niet verkeerd.. Maar als 30-er mis ik de tijd van NAC Breda.

Met heimwee kijken naar een team van Remie, Lokhoff, etc etc..

NAC is Breda

Maar aan de andere kant is dat ook niet alles.. Enfin tijd voor bier

Hup NAC

5    
Scheppioni

Groot aandachtspunt omschakeling bij balverlies ..... verder zeker veel talent !

2    
TvB

Mag van mij de voorkeur krijgen zaterdag bij afwezigheid immers.
Heeft eerder niet echt kunnen overtuigen , maar op basis van zn laatste invalbeurt hoop ik dat hij de smaak te pakken heeft !

8    
Henri

@TVB
Jij schrijft dat Azzagari eerder niet heeft kunnen overtuigen.Heb je Azzagari vorig seizoen niet zien spelen onder Hyballa? Dat zelfde geld natuurlijk ook voor Schouten, Haye en El A. Ze speelden onder Hyballa een klasse beter. Kijk nog eens terug naar Jong Ajax-NAC en vergelijk die El A met die van dit seizoen en trek je conclusie.

15    
henk

@Nooit meer
38 wedstrijden? Je weet dat vorig seizoen niet is afgemaakt en dat El Allouchi niet altijd basis stond? Zijn statistieken zijn gewoon vergelijkbaar met wat er bij die clubs op 10 en op de vleugel staat als je het afzet naar gespeelde minuten. Dat jij dat feit niet zo leuk vindt is iets anders.
Verder zijn de helft van de doelpunten waarbij hij betrokken was gemaakt tegen het linkerrijtje of tegen een Eredivisieclub. Welke middenvelder bij NAC gaat dat dit jaar beter doen?
El Allouchi is gewoon een prima speler op dit niveau en verdiend het ook gewoon om toegezongen te worden. In de Beatrix zou dat ook gewoon gebeurd zijn.

0    
Nac

Is er een voorbeschouwing voor de wedstrijd van morgen met Maurice Steijn?

5    
ome cor

NAC wil Azzagari rustig laten rijpen en naar het eerste elftal toe laten groeien.
Een heel normaal proces.
Zeker met een ervaren Immers erbij (mits weer 100% fit)

De laatste jongeling die we te vroeg ingepast hebben....we kennen allemaal het trieste relaas... moesten we laten gaan voor een fooitje van 2,5 miljoen.

Met andere woorden: het kan dus twee kanten op met Yassine en de kans dat NAC het goed doet zal wel minimaal zijn als je de geluiden hier mag geloven.

Succes Yassine

-2    
Rubenac

De rooij zou er 6 weken uit zijn.
Nu zijn ze blij als hij überhaupt in 2020 nog speelt.. enige buitenspeler die we hebben.
Kom laten we een linksback aantrekken..
Misschien nog een keeper?

-27    
Harrie

Slecht nieuws BNdeStem meld Immers hersteld

17    
ome cor

@Harrie
Of Immers moet spelen of niet is een andere discussie, maar het slecht nieuws noemen dat een speler hersteld is ?
Dan ben je echt ziek in je hoofd

6    
Matc

@ Harrie, ben je niet helemaal goed bij je eierhoofd of zo! Lompe opmerking!

4    
Cool hand

Als Immers speelt zoals tegen Telstar dan heeft Harrie wel een punt. Omarsson 15 doelpunten bij een middenmoter. Hij heeft vast veel betere medespelers dan de NAC spitsen...

6    
Ouwe spionkop

Steijn moet de uit vorm zijnde en niet echt fitte Immers op de bank laten en Azzagari opstellen.
Dan krijg je wat snelheid en creativiteit op het middenveld.

3    
Zwampie

Ome cor,
Waarom JP te vroeg gebracht, omdat hij nu verkocht is?
Wat wil je dan, 2 jaar op de bank laten rijpen, af en toe mee laten doen, en dan gratis de deur uit laten lopen of ontevreden spelers in je selectie.

Als de speler rijp is voor het eerste, dan lekker opstellen en lekker laten ballen.wordt hij dan snel verkocht, jammer maar dan heb je er wel van kunnen genieten en levert hij ook nog wat op.

Jong of oud, als de speler er meer rijp voor is,dan opstellen, beste moeten spelen.

Echter kan ik je gerust stellen ,Maurice wil ervaring hebben en daarna komt de jeugd. Hij zal immers (die hij ook zelf gehaald heeft) echt niet zomaar reserve zetten, hij wil geen gezicht verlies hebben en durft dit niet aan.
Zie Mashart, ook die staat er omdat hij geen andere optie heeft,zodra rRutten fit is ,staat die er.
En hij heeft al een extra optie voor ogen om een extra linksback erbij te halen. Zodra hij een andere optie heeft zal hij ook Mashart offeren en een ervaren speler er neer zetten.

-2    
Ouwe spionkop

Wat mij betreft laatste kans voor Steijn morgen.
Als hij weer met dat laffe angsthazen voetbal komt heeft hij afgedaan.
NAC heeft hoogste begroting maar speelt als een stel angsthazen met de staart tussen de benen.
Het is een schandaal!

0    
Sjorske

100% Sydney morgen op de bank
100% gedonder
100% beloftes geschonden

0    
Matc

Wat een kut tijd zeg. 14.00 uur in de middag. Zum kotsen

3    
ome cor

@zwampie
Enig cynisme in mijn post is jou niet opgevallen ?
Mijn punt is: NAC wil talent heel rustig brengen. JP liet zien dat voor de leeuwen gooien ook de goede kant op kan.

Het rustig breng proces is daarmee verstoord, maar wel 2,5 miljoen gevangen.

Al zegt het doorbreken en de mooie transfer van JP helemaal niks over het talent en de kansen van Azzagari.

Maar achteraf lullen is het makkelijkst.
Nu zegt iedereen: stel Yassine op.
Speelt die jonge jongen morgen slecht dan is het belachelijk dat er niet voor meer ervaring is gekozen......

3    
Zwampie

Ome cor,
Excuseer dat ik dat niet had gezien😉

Maar om wel op je reactie verder te gaan.
Het is (vaak) niet NAC die de speler rustig wil brengen, het zijn de trainers die dit bepalen. En dan moet je net het geluk hebben dat de trainer het durft, of een speler moet geblesseerd raken waardoor de speler de kans krijgt.

En ja, elke speler staat voor zich en geeft geen (dezelfde) garantie zoals JP

En nee, ik zal als azzagari morgen slecht speelt, niet klagen dat er een ervaren speler had horen te staan.
Bij mij horen de beste erin te staan, maar ook op hun eigen plek.

7    
Reflektor

@ the beek , duelkracht ? , niet gezien , immers trekt zelfs pootje terug , verder een prima kerel , daar niet van .

6    
Breda

Door het halen van Immers is Azzagari op en zijplan gekomen en NAC veel minder aanvallend gaan spelen. Immers is een waterdrager. Azzagari is in potentie 100x beter dan Immers. Maar moet wel de kans krijgen om te groeien.

-2    
Atleet

Lees het interview in bn DeStem met MS mensen.....

Het zijn de poppetjes die het moeten uitvoeren en dat lukt niet altijd zoals de trainer het wil!
En nu niet zeggen, hij heeft toch zelf die spelers aangetrokken, dat is wel zwart-wit kijken maar dat gebeurt hier veel te veel.

Hup NAC 👍👍👍👍

0    
ome cor

Volgens Blanco is Azzagari licht geblesseerd, dus dat zou voldoende verklaren waarom hij vandaag niet in de bast start.

6    
Castle

Het probleem zit in loopvermogen middenveld en voor ,op venema en de rooy na heb je veel te trage middenveld en voor je kan nooit schakelen en kom je welis waar altijd een speler te kort,probeer tom haye is achter sydbey en bilal ,creatief en loopvermogen

3    
Scheppioni

Volkomen onbegrijpelijk dat Steijn Lex als loper gebruikt, Immers moet gewoon dicht bij SvH in de spits, de geprezen bilate valt mij nog enorm tegen en moet nog zien of hij scorend vermogen heeft zoals Sydney wat Immers wel heeft !! Dus voetbal simpel houden Maurice !! Verder zien de meeste vanmiddag terecht het zwaar tegemoet, e'hove uit is altijd al geen zekerheidje, maar ja van de ene kant zegt mijn hoop, met ons NAC weet je het nooit !!!

10    
geelzwartwit

De KKD is juist de ideale competitie om jong talent mee te laten doen. En vooral bij NAC met hun vak aan routiniers in het elftal.

De jonge talenten rustig brengen het is echt een grote wassen neus. Stel NAC promoveert en speelt volgend jaar eredivisie denk je dan echt dat een Azzagari en Mashart en DJ na een seizoen rustig brengen in de KKD wel basis spelen in de ere?
Dan haalt de trainer meteen oudere "zekerheidje" zoals ook nu de "zekerheidje" voorrang krijgen.
Kijk eens naar de andere KKD ploegen. Wie vallen daar op? Jong talent wat iedere week speelt. En daardoor spelen ze onbevangen vooruit. Je zag het tegen telstar toch OK? Dj en Mashart en Azzagari erin en er werd meer vooruit gevoetbald.
Je zag het met Vd Hecke ook.. Noodgedwongen speelde hij zijn wedstrijden basis en hij was er nog niet aan gewend of verdiende een dikke transfer.

Steijn de KKD is de competitie voor jong talent en daarmee sportieve en financiële waarde creëeren. Je hebt genoeg routinier eromheen waarvan je kan eisen dat ze op hun routine en salaris de potjes sowieso moeten winnen.

Rustig brengen van talent.. Wanneer durf je ze echt te brengen? Bij promotie in de ere? Tegen ploegen als Ajax?

Wellicht is dit wel de reden dat het NAC al seizoenen niet lukt. De reden dat spelers hier mislukken en bij anderen presteren. De trainers hier en heel de club werken altijd onder de druk dat we eigenlijk top zeven eredivisie horen te zijn. Trainers durven niet te verliezen en trainen en spelen met het elftal met een soort ingebakken zekerheidjes. He zag dat ook met Verschueren. We hebben geen goede rechtsback niet anders dan een jonge rechtsback dus zetten we verschueren voor de zekerheid daar maar neer.
Immers speelt nu met zijn neus naar de goal van Olij en is overal te vinden op het veld behalve rond de zestien.
Fijne zekerheid voor de trainer. Immers die sleurt en rent en de tegenstander overal tegenwerkt... Maar er aanvallend wat aan hebben nope.
Ik lees alweer de hoop op Kaj de Rooij en ik hoor de trainer alweer zeggen dat we zo'n speler missen we hem daarom gehaald hadden...
In die minuten dat hij al speelde stond hij meer op eigen helft mee te verdedigen dan zelf in de aanval te zijn. Met als meest symbolische actie. Zijn helaas zware blessure die hij zelf veroorzaakte met een verdedigende actie op de EIGEN achterlijn.

Waarom toch wat angst vooraf voor ploegen als eindhoven en Graafschap en Cambuur en volendam enz?
Omdat ze zulke scorende spitsen hebben? Nee omdat de trainers bravoure hebben die willen spelen om te winnen. Die spelen met de jonkies die ze hebben omdat dat nou eenmaal is wat financieel mogelijk is.

Los van Hyballa als persoon had hij ook die instelling. Een soort van ja hallo wij zijn NAC wij moeten die bal hebben en hem erin knallen.

NAC moet (van alles en iedereen en ook van ons)
Doordat er altijd een enorme verwachting is dekken trainers zich in en gaan op safe. En op safe gaan kan met mazzel in de eredivisie wel. Dan blijf met mazzel uit degradatie. In de KKD kan op safe niet. Dan vliegen de jonkies van de tegenstander je aan alle kanten voorbij.

Laat Mashart Azzagari en DJ veel meer minuten maken. Start met die gasten. En spreek de routiniers erop aan dat ze die gasten helpen te presenteren.

9    
Chris W.M.

Het stuk in BN De Stem lezende mag je concluderen dat Sydney vanavond vervangen gaat worden door Bilate en er voorlopig niet meer in komt. Steijn heeft een duidelijke voorkeur voor het type Bilate ( balletje vasthouden voor bijsluitende middenvelders en vleugels) wat in het verleden bij VVV met Seuntjens goed uitpakte. Echter kwamen in dat elftal de vleugels en aanvallende middenvelders tot 52 doelpunten. Dat zie ik die van ons bij lange na niet halen. Ben dus benieuwd hoe dit gaat uitpakken.

Sowieso gebeurt nu precies waarom Sydney nog niet bij wilde tekenen. Ipv het systeem omgooien en zo neerzetten dat Sydney optimaal bedient wordt in de 16 en om zijn mindere kanten heen wordt gewerkt gaat Bilate er ten favoure van de clubtopscorer in komen. En Sydney dus vertrekken.

8    
geelzwartwit

@chris wm

Je kan wel eens geslijk hebben. En dan zul je zien dat Sydney met een invalbeurt de winnende 1-0 binnentikt. Heb je meteen weer een probleem en begint het gemok sowieso aan alle kanten. Ook als je Sydney nu niet laat starten zal het onrust geven.

Niet scorende spitsen komt niet door de spitsen zelf dat is bij NAC al jaren zo. Maar iedere nieuwe trainer zet weer eenzelfde plaat voor de kop.
De spits is het eindstation van een aanval. Zijn succes zit in het traject ervoor.

1    
@....

Ik verwacht ook dat Bilate speelt en SvH voor de laatste 25 minuten is als we gelijk of achter staan. Dan gaan we met twee spitsen spelen. Ik denk dat niemand kan zeggen wat de ideale opstelling is. Hoe dikwijls lees je niet van toptrainers dat de opstelling als een puzzel op zijn plaats viel door een of ander toeval. En dan is het zaak die opstelling ook vast te houden. NAC heeft weer eens rottig veel pech met Kaj de Rooij. Ik denk dat een kleine overwinning er misschien in zit straks. Maar meer ook niet. Dat is ons NAC anno 2020, en dat zal ooit weer beter gaan. Heel misschien worden we deze middag aangenaam verrast, ook dat is NAC. Misschien past de puzzel straks.

-2    
Scheppioni

Met bilate winnen we vanmiddag niet, dat heb ik allang gezien, de enigste hoop voor mij is Schouten op rechts vleugelaanvaller en Azzagari hangend op links(of Noblejas) ! Immers diep in de spits erbij dat SvH niet op een eiland staat !!!

3    
Scheppioni

Laat Bilate dan maar uit nood nog het eventuele breekijzer zijn mocht het nodig zijn .....

-1    
Ivo

@Chris W.M

Sydney is een te onzekere factor en te beperkte voetballer, daar ga je geen team omheen bouwen.

Het plan is: met Bilate voorin de bal vasthouden waardoor er ruimte moet ontstaan voor anderen die een actie kunnen maken. Dan moet je Sydney ook niet op rechtsbuiten zetten want die kan dat niet. Hetzelfde geldt voor Venema. Die moet het puur hebben van zijn snelheid en moet bediend worden met lange ballen op maat. Maar dat is dus niet het plan.

Ik gok op El Allouchi op linksbuiten en Buffonge of Azzagari op rechtsbuiten. Het middenveld zal wel intact blijven.

Wat ik raar vond aan het verhaal van Steijn is dat hij Haye ziet als de controleur terwijl dat in mijn ogen Malone zou moeten zijn. Die kan duels winnen tussen middenveld en verdediging in maar lijkt me verder toch een wat beperkte voetballer. Dan kunnen Haye en Immers wat meer vooruit voetballen.

3    
Harrie

@Geelzwartwit; zo is het. De spijker op zijn kop.

@Atleet; wederom een interview van MS in de Stem waarbij hij zijn eigen straatje aan het schoonvegen is. Je kan alles zeggen maar zet het eens om in daden. MS kan wel zeggen dat hij vooruit wil spelen en de spelers dat niet uitvoeren, maar daar geloof ik totaal niet in. Je ziet aan alles dat de teamafspraken niet zijn om vooruit te verdedigen zoals de gegenpressing van Hyballa. Ze doen precies het tegenovergestelde en MS coacht ook niet langs de lijn dat ze vooruit druk moeten zetten.

0    
Matc

Knap Harrie, dat jij de coach een hele wedstrijd kunt volgen. Ik kan dat niet, dus ik kan er niet over oordelen.

0    
Atleet

@harrie

Volgens hoor je hem geregeld roepen vooruit ...maar goed jij weet het!!

Zelf ooit wel is iets gepresteerd ?

Makkelijk hé van de kant roepen hoe het moet

Man man .... niveau hier 😂😂😂

Laad alle berichten na dit bericht in