Wij gaan niet opzij

Zomerse geruchtenmolen komt op gang

Thiestemberg

Het is een tot nu toe interessante transferwindow met aardig wat opvallende transfers. Bij NAC is het wellicht nog wat rustig, maar daar komt wellicht snel verandering in. Na de komst van Aron van Lare vatten we in dit bericht de geruchten die nu spelen rond NAC (en Ex-NAC) samen.

'Welat op de radar bij jeugdliefde Amedspor'
Een gerucht opgerakeld door twitteraar Chris W.M. Welat Cagro wordt door een Turkse club gevolgd, namelijk Amedspor. Welat is een trotse Koerd en speelt daarom met nummer 47 en Welat  op zijn rug. 47 is het netnummer van Mardin en Welat is een typisch Koerdische naam en staat symbool voor 'het land'. Cagro volgt de club op sociale media en wordt zelf gevolgd door twee supporterskanalen van de Turkse club. De club is actief in Diyarbakir, een uurtje rijden van Mardim de geboorteplaats van Cagro's ouders. Verder staat de stad bekend als de hoofdstad van de Koerden.

Het Koerdische fan account kwam zelf ook nog met een reactie op het door hun gecreërde gerucht.

'Tijs Velthuis geniet interesse van NAC'
Velthuis is een talentvolle centrale verdediger spelend voor Jong AZ. AZ nam hem drie seizoenen geleden over van FC Twente. Ondanks dat hij pas twintig jaar oud is heeft hij al behoorlijk wat ervaring opgedaan op profniveau. Bij Jong AZ speelde hij namelijk al meer dan vijftig wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Velthuis heeft zijn debuut voor het eerste echter nog niet gemaakt en lijkt zodoende open te staan voor een stap naar een andere club. Buiten NAC zijn er meer clubs geintresseerd, Almere City is tot nu toe de enige club die (net als NAC) expliciet wordt genoemd.

'Jeredy Hilterman niet alleen in het vizier bij Helmond Sport'
Eerder werd Helmond Sport genoemd als de belangrijkste gegadigde om Hilterman en NAC van elkaar te verlossen. Er gaan nu echter geruchten dat het niet zo'n simpel verhaal is. Ook De Graafschap en Heracles lijken nu sluimerende interesse te hebben. De eerstgenoemde club heeft ook al gesprekken gevoerd met Mario Bilate. Verder zijn er nog minstens één Belgische en één Nederlandse club geintresseerd in de diensten van Hilterman.

'Mounir El Allouchi op weg naar Cyprus'
Het avontuur van Mounir El Allouchi in Rabat zou zomaar beperkt kunnen blijven tot één seizoen. De offensieve middenvelder heeft namelijk een interessante aanbieding ontvangen vanuit Cyprus. De aanbieding is afkomstig van Karmiotissa, dat afgelopen seizoen promoveerde naar het hoogste niveau. Afgelopen seizoen kwam El Allouchi tot dertien wedstrijden bij FAR Rabat waarin hij eenmaal scoorde en twee assists gaf.

Marcell Vaits verlaat NAC
We sluiten af met een feit en geen gerucht. Szeged-Csanád Grosics Akadémia maakte namelijk bekend dat ze zich versterkt hebben met Marcell Vaits. De twintigjarige Hongaar stapte in 2020 over naar NAC vanaf het tweede elftal van Puskas AFC. In Breda kwam de jonge doelman echter niet in aanmerking voor een contract. Hij keert nu dus terug naar zijn geboorteland. 

Bron:
B-Side Rats, Kerkida, Jeroen Kapteijns, Transfernieuws.nl Szeged-Csanád Grosics Akadémia, Amedspor Yorum
Vorig bericht
Staf NAC Jeugdopleiding rond 33 reacties
Volgend bericht
Aron van Lare terug bij NAC 28 reacties
Terug naar overzicht
59 Reacties
64    
Brecht

Het middenveld van NAC moet versterkt worden met aanvallend ingestelde spelers; niet weer aub el allouchi en aub ook geen Welat. We hebben al een paar jaar last dat het spel op het middenveld wordt opgehouden door deze spelers die eerst in de breedte en achteruit denken.

59    
Sjonnie

Het zou mooi nieuws zijn als Welat naar zijn vaderland terug wilt gaan.
Je hebt helemaal niks aan hem

-26    
Nummer 2

Als er iets verdient kan worden aan Welat lijkt me dit een goed vooruitzicht. Niet dat ik hem persoonlijk heeel erg slecht vind maar het hield niet over afegelopen seizoen en juist op deze sleutelpositie voor de verdediging kunnen we komend seizoen wel een ervaren en betrouwbare speler die weet wat er nodig is gebruiken.

Wellicht een lijntje uitgooien maar Mounir El Allouchi? Kan me niet voorstellen dat een promovendus in cyprus zoveel beter is of meer kan betalen dan nac.. Wat doelpunten vanaf het middenveld zullen ook niet mistaan komend seizoen.

64    
Brecht

Het middenveld van NAC moet versterkt worden met aanvallend ingestelde spelers; niet weer aub el allouchi en aub ook geen Welat. We hebben al een paar jaar last dat het spel op het middenveld wordt opgehouden door deze spelers die eerst in de breedte en achteruit denken.

53    
Ivo

Mounir wilde toch zo graag in Marokko wonen en spelen? De cultuur, de religie, hij was daar heel enthousiast over. Verrassend dat hij nu al weg wil.

22    
ome cor

@Ivo
Inderdaad.
En straks piepen dat hij niet (op tijd) betaald krijgt.

-27    
SjorsNac

Ik ken de cypriotische competitie niet maar is wat mij betreft welkom.

Verder heb ik het idee dat die hilterman straks wel ineens doelpunten gaat maken, soort muhren 2.0

39    
GJ_NAC

Is er al iemand die Malone gratis wil ophalen!? Die hoef ik dus nooit meer in een NAC shirt te zien he!

19    
gjoewie

Ivo > Er staat niet dat Mounir uit Marokko weg wil. Hij heeft waarschijnlijk wel een interessant voorstel gehad van een club uit Cyprus. Als hem daar meer wedstrijden beloofd worden en een hoger salaris, dan zou het wel eens kunnen zijn dat het niet onmogelijk is dat Mounir wellicht een overstap zou overwegen...

Dat gerucht over Welat is wel erg ver gezocht. Mocht het toch doorgaan, dan hoef je niet op een transfersom te rekenen. In een ruime zone rondom de plaats van het geboortehuis van de vader van Welat heeft nog nooit iemand gehoord van een bank, laat staan een bankgarantie.

Velthuis is geen verkeerde. Dat ie niet doorbreekt bij de Kazen heeft te maken met het feit dat er grote kanonnen voor hem in de pikorde staan. Martins Indi bijvoorbeeld.

15    
RV

Ik verwacht dat NAC sowieso op de nummer 6 gaat door selecteren, dat kan haast niet anders. Met Welat kom je niet verder, de positie is te belangrijk en zijn gedrag om een penalty op te eisen bevalt me ook niet. Dat kon Ton Lokhoff vroeger misschien doen maar niet Welat Cagro. Begrijp me niet verkeerd, een speler die zeker niet altijd een onvoldoende haalt maar een reserve speler van Telstar gaat hier het verschil niet maken. Dat heeft iedereen kunnen zien.

De interesse in Velthuis is interessant.
Ik ben er sowieso voorstander van om wat vaker met de grotere clubs samen te werken en spelers van AZ zijn veelal goed opgeleid. Is zo te zien een linksbenige CV, zou men in Bakker eventueel de linksback zien?

Ik neem toch aan dat er voor de rechter CV een dragende speler komt met meer fysiek en ervaring. Een centraal verdedigingsduo met Bakker en een jeugdexponent er naast is veel te licht.

43    
sam

Ik zie graag volgende spelers ook vetrekken.

Ligoen
Maria
Rutten
Antonia

Vaak geblesseerd,


-2    
fvf6

Al met al voorlopig nog geen bericht van inkomende transfers , wordt toch wel tijd onderhand straks is de selectie weer pas rond als de competitie alweer een aantal wedstrijden oud is .

18    
Braze

We hebben doelpunten nodig!

10    
Bp

Duijvenstein ??

12    
ome cor

@sjorsnac
Al wordt hij topscorer in de eerste divisie, zo lang hij maar nooit meer in een NACshirt rondloopt op de Nederlandse velden.

7    
Breda-mike

@sam
Ik zie antonia graag nog blijven.
Als hij fit is denk ik dat je er een zeer bruikbare speler aan hebt.

36    
Ouwe spionkop

In ieder geval wordt het met de huidge selectie helemaal niks.
Er zullen zeker 4 of 5 spelers bij moeten.
Mashart, Malone, Hilterman lozen de hap.

20    
Charpie

@ Sjonnie,

Cagro is van Koerdische afkomst.
Het is je wellicht ontgaan, maar die hebben dus geen vaderland !
Dus een terugkeer is lastig.....

14    
Scheppioni

Ik verwacht dat Ton dalik met nieuw vers bloed gaat komen, een paar duitse toppers !

45    
Rubenac

Ton Dalik is dat een spits?

🫥🫥🫥😩

2    
Dun Diëe

Als ik Mounir was zou ik lekker in Rabbat blijven. Wat moet hij nu weer bij een promovendus op Cyprus. En het klinkt alsof hij een aardig seizoen heeft gedraaid daar. Maar goed, daarom is het waarschijnlijk een gerucht.

Tot slot, elke cent die we voor die Hinterman kunnen krijgen is een bonus! Hoe meer interesse hoe beter.

-20    
Dabbert

Pfff allemaal middelmaat die aankopen. Die moeten weer weg na dit seizoen. Waar blijven de aankopen? Volgende week begint het al weer. Is NAC weer pas compleet in speelronde 9 als we 15 punten achter staan op de nr 1? Heb al eerder gezegd ga voor Verheijdt. Een echte NAC spits en voor maar twee ton. Nu tekent hij bij de grote concurrent ADO. Voor de salarissen van Malone en Hilterman had hij te voet hier naar toe gekomen. Maar ja we hebben daar voor gekozen.

18    
Ivo

@Dun Diee

Mounir speelde slechts 13 van de 26 wedstrijden waarvan 7x in de basis en 6 invalbeurten, na de winterstop mocht hij nog 1x kort invallen. Hij mocht niet 1x 90 minuten spelen. 1 goal, 2 assists.

Hij staat op een zijspoor en zal weg willen bij deze club.

-5    
Sjonnie

[email protected]

Maakt niet uit, als hij maar weggaat.
Een Koerd, een Turk of een uit Verweggistan, als het maar niet bij NAC is

4    
TheBeek

Welat > strik erom en wegwezen!

-7    
GinnekseTurk

Diyarbakir is een Turkse stad waar veel Koerden wonen. Hoofstad? Nee een stad in het Oosten van Turkije.

1    
Maarten

Dat NAC gebonden is dat tot daar toe maar met dit elftal ga je onrust zaaien. Zijn we werkelijk beter dan de top 9 betreft play offs? Denk t niet. NAC grote club maar NAC moet zich gaan bewijzen of dat werkelijk je daar in mag schalen. Voorlopig zie ik weinig creativiteit.

9    
Livingthedream

Dabbert.


Hij is een hagenees. En gaat eens stuk meer verdienen bij zijn club.

Die was natuurlijk nooit naar NAC gekomen.

-4    
Tip

Eric en consorten zullen toch keuzes moeten maken in de huidige ingewikkelde situatie. In mijn ogen is het meest dringend een goeie back, een heel goede middenvelder en toch ook naast Bannis in de spits een ervaren man erbij die kan scoren.
Als Bakker back gaat spelen dan een goeie CV erbij. Kom je aan minimaal 3 spelers halen nog. Dan kun je een aardig elftal opstellen. Veel hangt ook af van de sfeer en of Molenaar er een knokploeg van weet te maken. Belangrijk dat de technische staf een eenheid blijft. Wat gaat er gebeuren als Molenaar, Molhoek en Lokhoff het niet eens zijn ? En door wie wordt Molenaar als hoofdtrainer gesteund ? We zijn er nog niet hoor.
We zitten in een overgangssituatie maar je zult in de keukentop toch mee moeten doen. Als het dit seizoen promoveren niet lukt , waarom dan volgend seizoen wel ? We maken in de keuken ieder jaar verlies, het wordt dus ieder jaar moeilijker......

14    
Barbapapa

@Tip

Heb ik iets gemist dat Bannis weer bij NAC speelt dit seizoen?

-5    
Tip

@Barbapapa. Goed gezien. Klopt. Is nog niet rond. Spelers zijn helaas toch sceptisch om naar NAC te komen, ze kijken eerst verder.

8    
Mo

Tip spekers zijn niet sceptische maar onderhandelen met 5 clubs waar ze het meest krijgen en daar gaan ze naar toe,maar aub geen mounir terug ,nou is een middenveld met gas naar voren.ton verras ons is

0    
Ernie

Tip
Klopt. Daar kan je altijd nog naar toe.

-3    
Willem 4,5

@ sjonnie kun jij niet weg met je altijd respectloos commentaar!

-20    
Bp

Joey Konings gaat transfervrij van De Graafschap naar Den Bosch

Den Bosch, wtf !!!

Snap niet dat zulke spelers voor zo'n club kiezen, had niet misstaan bij NAC

Zijn we dan zover gezakt ??

3    
Cees-2

Menigeen weet maar niet wat rustig wil zeggen. Dat kwartje gaat bij hun niet vallen. Zij denken, haal van alles en nog wat binnen en de zon die in het verleden door overhaaste beslissingen weinig tot niet ging schijnen, gaat dat "nu" plots wel doen! Hopelijk trekt NAC zich hier niets van aan en stippeld men zorgvuldig de koers uit. Wat je vanaf nu haalt moet in het beleid passen. Dat 8s een must!

-2    
Scheppioni

@ BP
Ik ken Joey goed, er waren ook contacten in engeland, hij wil gewoon veel voetballen, ik denk dat dit voor hem beter is, ene stap terug en hopen twee vooruit !! Bij ons NAC is het toch nog allemaal te onzeker !

13    
Cees-2

Spelers die je aantrekt moeten een "team" gaan vormen. Elk individu moet elk ander individu op zijn sterke punten kunnen bedienen. Dat in elke linie, (van links naar rechts) anders krijg je een totaal verkeerde balans, of evenwicht.

Elk individu heeft favoriete looplijnen, een ander individu moet hem daar op "kunnen" bedienen. Dat is niet zo simpel als het lijkt. Als een speler dat niet kan zakt de ander daardoor weg in "zijn" kracht. Zo ook het overnemen van elkaars taken, ook niet zo simpel. Dat moet zo evenwichtig mogelijk zijn.

Dan het mentaliteitsplaatje. De trainer/coach moet de kracht van het team benutten, niet zijn eigen visie. Dat laatste zou nooit mogen, de speelwijze moet min of meer verankerd zijn in het beleid. Op bovenstaande moet globaal genomen aangetrokken worden. Uiteraard is er nog veel meer. Maar je moet wel herkenbaar starten en dat dan uitbouwen.

-1    
Tip

@Mo. NAC heeft afgelopen jaren veel imagoschaden op gelopen. Deels door pure pech, deels verkeerde keuzes , deels slecht beleid met falende medewerkers, deels door mensen die elkaar het licht in de ogen niet gunnen en deels door geledingen die veel teveel invloed hebben. . Het zijn meerdere factoren die ons de nummer 8 van de keuken hebben gemaakt. Daarom is het ook zo moeilijk op te lossen. Een wiskundige vergelijking met 5 variabelen is verrekte pittig. En dat werkt door als je vacatures hebt. Of dat nu spelers of een AD is, iedereen is voorzichtig. Uiteraard heb jij gelijk dat ook geld een hoofdzaak is. Geld maakt alles vloeibaar. En geloof me , er roepen nu supporters ,zeer goed bedoeld , dat een jaar extra in de keuken niet erg is. Niks is minder waar. Als we na 3 wedstrijden weinig punten hebben barst het ouderwets los. Maar laten we hopen dat de puzzel op zijn plaats valt.

13    
Buddha

Cees-2 slaat de spijker op z’n kop. Had FC Eindhoven of Excelsior nou zo’n betere selectie dan ons vorig seizoen? Kijk hoe ADO in de nacompetitie in Breda verscheen, alles om te winnen. Dat willen wij toch ook zien in Breda? Begreep uit de gegenpressung podcast dat Hellemons kijkt naar het karakter van een speler, lijkt me een prima plan. Een elftal wil ik zien, al die individuen die op papier goed zijn kunnen me gestolen worden.

-8    
Jf

Gek he dat het moeilijk is spelers te overtuigen. Nac toont geen ambitie en sommigen prediken blijf maar even in de kkd. Spelers willen het hoogst mogelijke nastreven en naar de eredivisie als je als club dit niet nastreeft komen er ook geen toppers naar je club en kiezen die voor W2, De Graafschap, VVV, Heracles, Pec Zwolle, Ado, Roda enz

26    
Ivo

Voor degenen die mopperen dat NAC nog geen daadkracht heeft getoond, zij mogen Wim van Aalst bedanken, de man van Crossminds en de City Group en het eindeloos rekken van het verkoopproces tot de laatste cent er uit gehaald was.

Pas na de goedkeuring van de KNVB hebben wij onze club terug. Tot die tijd zijn wij nog met handen gebonden.

11    
Ray

Grappig om te zien hoe sommige mensen hier reageren als een speler voor een bepaalde club kiest (en niet voor NAC, ookal zijn ze misschien helemaal niet in beeld bij NAC).
Er zijn 20 clubs in de KKD. Die moeten allemaal gevuld worden met spelers. Niet elke (goede) speler wil voor NAC spelen. NAC is een hele moeilijke club en voor de buitenwereld staan we er de laatste jaren niet goed op. Of dit terecht is laat ik in het midden.
Ik kan me heel goed voorstellen dat een speler denkt ik ga lekker bij een Top Oss spelen. Voetbal is mijn hobby, ik krijg er een paar euros voor, er is nagenoeg geen druk.
Niet elke speler wil hoger op en meer. Of als een Mounir, waarom inderdaad niet nu een jaar of wat in Cyprus gaan spelen. Misschien wordt hij er als speler niet veel beter maar de (levens)ervaring is misschien nog wel veel belangrijker. Dat zijn ervaringen voor het leven. wij als supporters kunnen NAC wel het allerbelangrijkst vinden maar dat geldt voor 99,99999% van de andere supporters en voetballers niet

-4    
stefan

zelfs Helmond wordt een concurrent wtf. Gister Essanoussi en een zwitsers jeugdinternational gehaald voor 3 jaar. En die gaan morgen nog 5 spelers halen. 3 huurlingen van Mechelen en nog 2 anderen. Hebben daar al 22 spelers dan!!!

-4    
Nac0164

Iemand enig idee wanneer de eerste training is? Dan zullen we ook de testspelers zien

-8    
De Scout

Nog wat suggesties:

Issa Kallon (Transfer vrij op te halen)
Thomas Oude Kotte (Mooi CV optie)

2    
Belgische Naccer

Mounir El Allouchi, Door velen bewierookt hier, Maar net als Cagro geen voetballers waar NAC beter van wordt.

Vertragen het spel en alles gaat breed of terug.

Het feit dat Mounir maar 13 wedstrijden speelt in een jaar en 1x scoort en 2 voorzetten geeft zegt ook alles.

Haye en Seuntjens zijn middenvelders van een ander kaliber. Manu Garcia ook. We hebben echt een kwaliteitsinjectie nodig op het middenveld. Velanas is de enige die een beetje meekan, maar die is ook te licht en veel te gemakkelijk van de bal te zetten.

We hebben momenteel een vrij matig elftal helaas. Voorin heb je De Rooij, Banzuzi en van Schuppen. Antonia tel ik maar niet meer mee, want die is altijd geblesseerd en Bilate ook, of die gaat weg.

We zoeken dus nog 2 middenvelders en 2 aanvallers die er gelijk staan en NAC echt beter maken. Nou ga er maar aan staan, zonder geld en 8 concurrerende clubs die in dezelfde vijver vissen.

Hopelijk neemt onze Ton wat pareltjes mee!

-3    
Vreven4President & HyballafurFuhrer

@ ginnekseturk

Er woont maar 1 Turk in Ginneke toch, of niet Emre 😉

4    
De muzikant

Imagoschade??? Ik ken iemand die ook behoorlijke imagoschade en gezichtsverlies heeft geleden, afgelopen dinsdag op De Rat. (Kon het even niet nalaten tip, maar ik zag aan het aantal activiteiten hier dat je nu tijd over hebt sinds je die andere 7 accounts daar niet meer hoeft bij te houden...)

-3    
van Flieger

Belg - 'zonder geld' is de crux hier. Hoe kan dat? Er is net 1.5 miljoen opgehaald met het laatste tafelzilver. Waar is dat dan heen?

0    
Tip

@Muzikant. Helaas kun je niet lezen ook. Ik ben dat namelijk juist niet en ik heb dat ook niet nodig. Maar je lult maar raak, allemaal prima. Toch een fijne avond.

1    
De muzikant

Schattig zoals je reageert tip, ik snap het wel. Je schaamt je kapot. Maar je, je hebt het er zelf naar gemaakt.

1    
GinnekseTurk

@Vreven4president.

Helaas geen Emre, meer de zoon van de 1e Turk die in het Ginneken woonde, Huuske😉

11    
NackBredaa10

Ik begrijp al die negatieve opmerkingen over Welat niet.
Het was in alle opzichten een ingewikkeld seizoen, we verloren twee zeer belangrijke spelers in het midden. Ondanks dat vind ik dat Welat het goed heeft gedaan. Met meer stabiliteit denk ik echt dat hij meer kan brengen. Ik denk dat het komende seizoen ons meer idee zal geven van zijn ware niveau. Hier heb ik de indruk dat we liever onze eigen spelers bekritiseren dan ze echt steunen. Com ON NAC !!

1    
Hasan

Jongens ik hou niet van discriminatie uitlatingen hier is zeer nac onwaardig zo klaar er mee nu ik ben al bezig
Om een klacht toedienen ....

-11    
kees bouw

en zoo is het ieder jaar met nac en de mensen maar voor de gek blijven houden en die gekken trappen er maar in iedre ploeg heef ze kern al rond behalve nac geen geld moet je stoppen met betaald voetbal kan je niet meer mee

-5    
Fliegervanger

En Mashart naar Baronie. Of is dat nog te hoog gegrepen?

1    
Arie

Ik ben wel eens warmer geworden van een geruchtenmolen.

6    
M.H. te R.

Tokoli wel of nie ?

0    
De Bolle Damen

Kees Bouw.
Klopt deze naam wel?
Of is ie ook net zo onduidelijk opgeschreven als de bijdrage?

Laad alle berichten na dit bericht in