Wij gaan niet opzij

Staf NAC Jeugdopleiding rond

Benn076

Zojuist heeft NAC bekend gemaakt dat de volledige staf voor het komend seizoen voor de jeugdopleiding rond is. Enkele trainersposities waren reeds vervuld, hieronder lees je het complete overzicht.

NAC Onder 21
Marvin van der Valk kwam in 2021 aanvankelijk als hoofdtrainer voor NAC Onder 14, maar werd al snel overgeheveld naar het eerste elftal. Daar werd hij assistent-trainer en videoanalist. Vanaf aankomend seizoen keert Van der Valk terug bij de NAC Jeugdopleiding waar hij NAC Onder 21 onder zijn hoede neemt.

NAC Onder 18
De NAC Jeugdopleiding heeft in Mounir Azaoum de nieuwe hoofdtrainer voor NAC Onder 18 gevonden. Mounir komt over van De Graafschap waar hij vorig seizoen het Onder 21-elftal onder zijn hoede had. Eerder werkte hij al in de jeugdopleiding van VVV Venlo. Mounir zal aankomend jaar starten met de opleiding Coach Betaald Voetbal en in dat kader tevens stagelopen bij het eerste elftal van NAC.

NAC onder 16
Zoals eerder bekend gemaakt wordt de O-16 dit jaar getraind door Anthony Lurling. De Messi van Breda voert deze functie uit in combinatie met zijn rol van assistent bij het eerste elftal.

NAC Onder 15 & Onder 14
Deze beide elftallen worden begeleid door een Wirix-broertje. De onder 15 valt onder de hoede van Sander Wirix die afgelopen seizoen de O-13 trainde. De O-14 blijft van Jens Wirix, afgelopen seizoen boekte hij goede prestaties met dat elftal. Beide broertjes zijn afkomstig van Baronie en direct gescout door Eric Hellemons. Langzaam kruipen ze nu uit de onderbouwelftallen.

NAC Onder 13
Ook NAC Onder 13 krijgt aankomend seizoen een nieuwe trainer. Brian Groeneweg komt aankomende zomer over van FC Utrecht, waar hij afgelopen jaar trainer was van FC Utrecht Onder 15. Voorafgaand hieraan was hij werkzaam in de jeugdopleidingen van Sparta Rotterdam, Willem II en FC Dordrecht.

NAC Onder 12
Luke Ogbolu keert na afwezigheid van een jaar terug bij de NAC Jeugdopleiding. In 2018/2019 kwam Luke voor het eerst bij NAC als assistent-trainer van Willem Weijs. Een jaar later werd hij hoofdtrainer van NAC Onder 14. Vorig jaar nam Luke afscheid bij de NAC Jeugdopleiding en ging aan de slag bij RBC. Vanaf aankomend seizoen keert hij terug en zal hij hoofdtrainer worden van NAC Onder 12.


Aanstaande zaterdag begint NAC Onder 21 met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Alle andere jeugdelftallen beginnen maandag weer.

Bron:
B-Side Rats, NAC
Terug naar overzicht
33 Reacties
30    
Ruben Frijters

Die tijden heb ik nooit meegemaakt.
Tevens speelden we 5 jaar terug veelal nog tegen amateurs .
Dus ik zie alleen maar een stijgende lijn .

28    
Bammes

Nu de invulling van het 1e team verder vormgeven,en het seizoen kan gaan beginnen. Dat zal nog een hele uitdaging worden om een sterk team neer te zetten.maar alle vertrouwen in ons nieuwe NAC !!

-72    
van Flieger

De jeugdopleiding is de afgelopen jaren stevig afgezakt. Een proces dat al decennia aan de gang is. Men slaagt er maar niet in om de tijden van weleer te laten herleven toen de NAC jeugd moeiteloos kon wedijveren met die van PSV, Ajax, Sparta en de kruiken. Tempi passati.

30    
Ruben Frijters

Die tijden heb ik nooit meegemaakt.
Tevens speelden we 5 jaar terug veelal nog tegen amateurs .
Dus ik zie alleen maar een stijgende lijn .

19    
Teddels

Ik snap werkelijk waar niet dat mensen nog een meerwaarde zien in de reacties van Flieger. Alleen maar onwaarheden om lekker recalcitrant te zijn. Jeugdopleiding heeft afgelopen jaren grote stappen gezet. Nu 1 jaartje wellicht wat minder (met bekende redenen) en meneer geeft aan het decennia niet goed gaat.

Dit soort figuren verzieken een mooi platform als BSideRats. Het gaat hier niet meer om hoor en wederhoor. Dit soort figuren zijn (negatief) aandachtsgeil en horen niet thuis op een SUPPORTERS platform!

24    
Den Tinus

Ik ben vanavond als teammanager bij de kick off geweest van de jeugdopleiding.

Eric Hellemons heeft daar de duidelijke visie uitgelegd en het verloop van het seizoen.

Ik kan je vertellen @Flieger dat er door iedereen keihard gewerkt wordt om de jeugd op en top te begeleiden.
In de hoop dat er een paar door kunnen stromen naar Nac 1.

3    
Livingthedream

Joh teddels.

Laat die strontvlieg . Gewoon een minnetje geven, zijn reactie niet lezen en doorscrollen.

4    
ome cor

@Teddels
Al wint NAC 3x de champions League, de beker en de titel in de eredivisie, dan nog zal Flieger punten aandragen waarmee hij iets binnen de club kan afzeiken.
Het betreft iemand die zichzelf graag op het gerlzwarte pluche wilde plaatsen, maar sinds dat niet door bleek te gaan is hij een notoire online afzeiker geworden.

ON TOPIC
Wat me opvalt is dat er binnen de jeugdopleiding zo weinig gebruik wordt gemaakt van oudspelers.
Is hier geen rol weggelegd voor bijv. Jack Sweres, Koos Waslander, Karelse, de broertjes Gebriels ?

11    
Ivo

@Ome Cor

Die ouwe knarren hebben totaal geen klik met de jeugd en vice versa.
Beter is om wat jongere trainers te hebben, onder de 30 jaar, die de belevingswereld van de jeugd nog een beetje begrijpen.

Mooi dat dit rond is, 7 jeugdelftallen met begeleiding.

Hopelijk lukt het om ieder seizoen 1 of 2 echt selectiewaardige spelers af te leveren. Vorig seizoen hebben van Schuppen en Banzuzi de stap gezet. Volgend seizoen moeten ze groei laten zien, van meevoetballen naar vaker het verschil maken.

Zien we komend seizoen de doorbraak van Marijnissen?

-2    
Fred1

Het is héél simpel en dat wordt voor het gemak even vergeten door Hellemons, de jeugd heeft iemand voor de groep nodig waar ze naar op kunnen kijken en die een voorbeeld is / was.
De namen die ik hier zie passeren ( op Lurling na ) daar wordt ik niet warm van…..en vrees de spelers ook niet, sterker nog ik heb er nog nooit van gehoord.

-1    
Nr. 20

@van Flieger. Na bashen nieuwe eigenaren nu de jeugdopleiding aan de beurt. Who’s next om te bashen? Of sta jij volgend seizoen op het veld om de jeugd van weleer te trainen?

3    
Nr. 20

@fred1 snap wat je zegt maar omdat wij ze niet kennen, kunne ze toch ook misschien best goed zijn. Kunnen we daar Jübar oordeel over vellen?

-15    
Didier

Hoho Von Flieger geen kritische blik hier… op deze site alleen maar brave schaapjes die in de kudde meelopen…

8    
Noahd

Ik vind het positief om te zien dat jongens als Siereveld en De Rooij hard aan het trainen zijn om fitter dan ooit aan het nieuwe seizoen te beginnen. Das investeren in jezelf!

Denk dat deze echt kunnen gaan verrassen komend seizoen

4    
Didier

Wanneer gaan we vooruitgang zien of het creëren van een gezonde basis?
Tot nu toe is het enige wat het niveau betaald voetbal haalt bij NAC het aantal seizoenkaarthouders!

4    
TvB

Snap niet dat bsr die flieger hoer weer laat reageren; hetzelfde afkraken als vroeger en alle reacties onder topics draaien weer om hem. Accepteer je flieger kun je deze site net zo goed Flieger Rats gaan noemen.
Om maar niet te spreken met welke woorden hij mensen van deze site heeft beledigd op derat..

-8    
BREDA 1965

ik ben fan van van flieger schrijft hier minder onzin dan de meeste betweters hier

0    
Rbull

Hiltervrouw wijst Helmond sport af. Wilt graag naar een grotere club staat geschreven op BNthevoice

3    
Klundert

Goed om te zien dat de jeugdopleiding steeds verder professionaliseert. Het mag niet meer zo zijn dat Bredase talenten zoals Virgil kiezen voor Willem II omdat men hier geen jeugdopleiding heeft. Aan de andere kant halen de grotere clubs de grotere talenten toch altijd bij ons weg waardoor je nooit meer een echte financiële klapper kunt maken zoals bijvoorbeeld Frenkie bij Willem II.

5    
Nac0164

@Fred

Dat is de grootste onzin die er is! Kijk maar naar de ex internationals die momenteel trainer zijn geworden omdat ze international zijn geweest. Bakken er allemaal geen klote van.

Zeker de jeugd gedijd bij goede pedagogische(!) begeleiding. Jij werkt duidelijk niet met jeugd.

Even als meest recente voorbeeld; Jasper Somsen werd met NAC kampioen in de O15 in de eredivisie, kende jij hem als voetballer?

Fijne dag verder

-7    
van Flieger

Van Flieger stond al langs de kant te kijken bij de NAC jeugd toen de nu boos en rancuneus reagerende betweters nog niet eens bestonden. Verder krijgt van Flieg uit de 1e hand mee hoe bijvoorbeeld een NEC omgaat met de jeugd. Zelfs daar is ons NAC nog mijlenver van verwijderd.

4    
Nac0164

@van Flieger

Jij bent wel op de hoogte van de jeugdopleiding hè. Tegenwoordig zitten teams met 8 in een competitie en dit seizoen zat de O18, 16 en 15 gewoon in de competitie bij AZ, Feyenoord, PSV en Ajax. Betekent dus dat er nog maar 4 ploegen extra bij zitten, waarvan de rest allemaal eredivisie ploegen zijn.;) Dus we kunnen ons wel degelijk meten met de (sub)top van Nederland wat dat betreft.

Alleen de O14 speelde dit jaar wat lager omdat die dit jaar voor het eerst pas een team hadden maar zij werden dan ook direct kampioen bij competitiegenoten als VVV, Eindhoven, Den Bosch en MVV. Mee eens dat dat niet de teams zijn waar je jezelf mee wilt meten, maar dan zul je wel moeten starten met een nieuw team. Tweede seizoenshelft eindigde ze in de middenmoot bij erediviseclubs als Twente, Vitesse, Zwolle en NEC.

-3    
van Flieger

NAC0164 - en de 'degradaties' dan? En hoeveel keer werd er gewonnen van PSV etc? Hoe zit het met de nederlagen van O13 en O12 tegen NEC?

4    
Ata

Kut, man. De Onder 12 heeft dit seizoen van NEC verloren. Eruit met die trainer!

1    
Nac0164

@van Flieger

Degradaties zijn er inderdaad geweest, maar in de oude competities van 12 a 14 qwaar jij het over had was dat dus gewoon middenmoot klassering geweest.

Wat vond je van het kampioenschap van de O15 vorig jaar in de competitie bij Ajax, Psv en Az?

Ik ben wel benieuwd overigens welke topspelers er in de tijd zijn doorgestroomd naar het eerste.

De nac jeugd heeft inderdaad een klap gehad, een jaar of 10 geleden maar zijn de afgelopen 3/4 jaar heel goed bezig om de weg weer omhoog in te zetten. Jammer dat mensen zoals jij dat niet in willen zien! We gaan/zitten gewoon weer op het niveau van tien jaar geleden.

0    
Kopspion

Flieger
Ik bestond toen zeker al wel hoor !
Ben jij nog net zo dik en wordt je nog steeds gepest ?

-1    
Kopspion

Flieger lekker naar Nijmegen man en laat ons met rust

2    
van Flieger

Dat sommige lieden na het meest afgrijselijke seizoen sinds 35 jaar en een zwak optreden van de Jeugdopleiding nog menen recht van spreken te hebben zeg. Teiltje!

2    
Atleet

Flieger, wat is een zwak optreden ?

Je hebt nu eenmaal niet de beschikking over de beste talenten uit omgeving Breda want die gaan al vroeg naar psv of Feijenoord dus snap echt niet waar je naar toe wil Flieger aka HD
(De man die in z’n broek scheet tijdens de gymlessen)

-1    
Wanny

De jeugd heeft zeker een stap vooruit gezet, vergeleken met een jaar of 5 terug toen we tegen amateurclubs speelden. Nu spelen alle teams op het hoogste of tweede niveau.

Dat geeft aan dat de opleiding in ieder geval in de breedte van behoorlijk niveau is. Waar het uiteindelijk echter om gaat zijn die 2 of 3 jongens per leeftijdsgroep die de stap naar het eerste kunnen maken. Het niveau van die individuele talenten is nog niet voldoende om bij het eerste aan te haken. Dus daar is nog veel werk te doen.

5    
Henri

Ten opzichte van voorgaande seizoenen een in mijn ogen matige bezetting met ook weinig echt "oud" NAC erin. Werkloze trainers zijn van heinde en verre gehaald. Jammer dat een Dingsdag, Haemhouts en Robbert Braber inmiddels allemaal zijn vertrokken. Het zal allemaal wel met de overname te maken hebben. Ik hoop wel dat als NAC de jeugdopleiding echt serieus neemt de toekomstige TD er structuur wegzet met een carriereplan voor jeugdtrainers die bij voorkeur een NAC cq ZWN voetbalverleden hebben of bekend staan als goed en zeer ervaren.

0    
van Flieger

Atleet - wat een baarlijke nonsens.

0    
Atleet

@van Flieger

Hoezo nonsense ?

Leg het maar is uit dan ?

Het grote 13 jarig talent uit E-L wat van psv naar Feijenoord gaat zal toch nooit voor nac kiezen ? Da manneke zit al vanaf z’n 7de bij psv dus waarom zou hij naar nac komen ?

0    
Mathias Matteo

My purpose out here today is to share this article about how Dr Adoda helped me in getting back my EX-WIFE who left me with the kids also 6months ago. I tried all I could to make her see reasons with me so that we can continue our relationship but she denied me. I searched properly for help on how to make relationship work and be better after a breakup and I saw different reviews of Dr Adoda how good and powerful in reuniting broken lover back and save Relationship/Marriage and I insisted on giving it a try by contacting him via what's app on (+2348112825421). He gave me reason to live again and he prepared a ( Reconciliation Love Spell ) and told me that my Ex-WIFE will come back to me within 48 hours. Can you believe it, my EX-WIFE came back to me and our 3Years Anniversary will be held Soon. Contact him now!!! if you need any help. Email: [email protected]gmail.com Eternally grateful Adoda I highly recommend

View more on YouTube: youtu.be/B279mkEo_C4

Laad alle berichten na dit bericht in