Overal waar we komen

Zorgen bij NAC om wedstrijd tegen Cambuur, officieel maar dertien selectiespelers

DeWeesJr

Het verzetten van de wedstrijd NAC - Cambuur naar aanstaande dinsdag heeft nog niet gezorgd voor minder zorgen. Steijn geeft in een uitgebreid interview in VI aan dat NAC officieel nog maar dertien selectiespelers heeft.

Onder de dertien selectiespelers zittten onder andere ook Anouar Kali. De middenvelder heeft al een hele lange tijd geen wedstrijd meer gespeeld. Wie een beetje de social media van de NAC-spelers volgt ziet ook Siereveld en DJ Buffonge op het trainingsveld staan. Twee spelers die nog niet gewend zijn aan het niveau of ook weinig wedstrijdritme hebben. 

NAC gaat er vanuit dat er dinsdag gevoetbald gaat worden. Ondanks dat de Parel van het Zuiden de wedstrijd verder wil verplaatsen krijgt het geen gehoor vanuit Zeist. Na dinsdag volgen er wederom wedstrijden kort achter elkaar op vrijdag, maandag en weer vrijdag.

Drukke en onzekere tijden voor trainer Maurice Steijn die zelf in het interview aangeeft ook nog niet helemaal hersteld te zijn. De trainer en zijn gezin zijn getroffen door het coronavirus en hebben klachten gehad. Afgelopen week is hij wederom positief gestest maar lagen zijn waarden lager. Hij is niet meer besmettelijk en hoopt er tegen Cambuur weer bij te zijn. 

Ook bij de spelers waren er verschillen te merken. De één had geen klachten terwijl de ander voor een lange tijd in bed lag. De besmettingen zijn volgens de club niet te herleiden naar het trainingscomplex, maar naar het hotel waarin de selectie verbleef voor de wedstrijd tegen Jong Ajax. 

Maurice Steijn was dan ook minder blij met de woorden van Mike Snoei. "Mij is altijd geleerd, dat als je geen kennis van zaken hebt, dat je dan vooral je mond moet houden."

Daarentegen hoopt hij dat andere trainers een voorbeeld nemen aan Henk de Jong die de trainer persoonlijk belde en vooral vroeg naar de gezondheid van hem en zijn gezin. 

De komende dagen (en misschien weken) zal duidelijk worden welke impact het coronavirus daadwerkelijk heeft gehad op de selectie en de club. Het zullen onzekere dagen worden voor Steijn en zijn spelers. Voorlopig staat voor dinsdag de topper tegen Cambuur gepland. Daarna volgen wedstrijden tegen Almere City, Go Ahead Eagles (beker) en NEC. 

Bron:
B-Side Rats, VI
Volgend bericht
Maurice Steijn keert terug op trainingsveld 35 reacties
Terug naar overzicht
108 Reacties
193    
Dun Henk

Hopen dat het allemaal goed komt voor komende dinsdag dan!
En overigens grote klasse van Henk de Jong, hele symphatieke man, kan meneer Snoei met zijn grote mond een voorbeeld aan nemen.

0    
TvB

Ik zag bilate en dj ook op training, dan heb je al 3 man die normaal niet basis staan.

193    
Dun Henk

Hopen dat het allemaal goed komt voor komende dinsdag dan!
En overigens grote klasse van Henk de Jong, hele symphatieke man, kan meneer Snoei met zijn grote mond een voorbeeld aan nemen.

28    
Kinderkaartje

Dit zal ons wel weer de kop gaan kosten, met dank aan de altijd meedenkende KNVB.

Wij strijden niet voor een wedstrijdje, we strijden voor promotie en behoud van onze club. Elk punt telt daarin, maar dat zal voor de bejaardensoos van de KNVB geen argument zijn.

Wel wedstrijden verzetten als de favoriete clubs Europees moeten, maar voor het onbeduidende NAC liggen de kaarten blijkbaar anders.

Het is om gek van te worden.

Overigens heel netjes van Henk de Jong, dat hij persoonlijk contact zoekt met zijn COLLEGA, in plaats van deze in de media nog even in zijn schoenen te zeiken.
Kwestie van opvoeding, Mike Snoei.

Beterschap, allen.

-3    
Van "taajlaand

En daar gaan we, en ik dus ook weer.

"Het voetbal, lees wedstrijden, moeten 'hoe dan ook' doorgang vinden, maakt straks niet meer uit welke spelers je op het veld zet, als ze maar een clubkleur aan hebben".

Ik mocht afgelopen week niets zeggen over 'het grote geld', en dat ik er zo weinig tot niets aan vind, en daarom geen NAC (voetbalsupporter) be? (Hè Atleet...)
Dit slaat gewoon nergens meer op!

ALLE ammateursporten stil leggen.
ALLE teamsporten moeten (tijdelijk) stoppen, verplicht, géén uitzondering!
Maar, het betaalde voetbal, zal 'zonder' pardon doorgespeeld moeten worden.?????
Voetbal is nog steeds EEN SPEL, het commerciële belang maakt dat het als kijksport, en dus vermaak, al jaren niet meer voor iedere liefhebber betaalbaar is, maar nu MOETEN/mogen we naar onze favoriete club kijken op t.v., met spelers die soms van naam al niet bekend zijn.

Zijn profvoetballers minder besmettelijk op het veld, dan andere sporters?

Graag uitleg van een deskundige hier a.u.b.
52    
Plastieke annemieke

Ik zou de beker lekker laten lopen als er een gevaar bestaat voor blessures bij de selectie.

24    
Judge M.

Wat is er in dat hotel wel niet gebeurd dan? Personeel wat in het eten liep te hoesten? Luchtcirculatie uit de tijd van Fred Flintstone?

Maar als er een paar zelfs in bed hebben gelegen dan kan het nog wel even duren voor ze weer in de running zijn. Het is helaas geen flauwekul..

Beterschap iedereen! COME ON NAC!

28    
JorisaandeG

Grote klasse van Henk de Jonge!
Veel respect voor deze man

-7    
Stekkuh

@vantaailand,

Dit is de keuze van de regering en daar zullen we het mee moeten doen!!
Ja het zal allemaal vertekend worden dit jaar maar er is wel voetbal te zien op tv en ben daar al blij mee.
Dat je wedstrijden gaat krijgen met misschien je b elftal zat er aan te komen.


Men had van de week wel gelijk hoor, dus als er geen publiek is vind je er niks aan ?
Dus eigenlijk ga je naar een wedstrijd om mensen te kijken ipv voetbal ?

Dan kun je beter in een winkelcentrum mensen gaan zitten kijken!!

Fijn weekend en hup Nac

76    
Cool hand

Altijd geweten dat Kali van pas zou komen.

14    
NAC4Ever

Het word een vreemde competitie, maar het zijn voor de hele wereld vreemde tijden.

5    
Onderbroek

Het gaat om de sfeer om de wedstrijd heen.

-12    
BREDA 1965

idd van Taajlaand.Men moet gewoon stoppen.Men kijkt niet naar gezondheid,maar naar geld.Net zoals onze koning,die gaat ook maar gewoon op vakantie,alsof er niks aan de hand is.Niemand is immuun voor dit virus.Kappen met overbodige dingen,dit virus overwinnen,en dan pas weer aan plezier maken denken.Voetbal op deze manier gaat echt nergens over.

-1    
Onderbroek

@stekkuh

27    
Guuske

Tja als er 13 spelers zijn mag je niet zeuren maar moet je voetballen. Zo zijn de regels. Maar het is flink klote zo

19    
Da Huge

Veel beterschap voor de Zieken!

-23    
Cool hand

Aaaaah, dat zal ze heel veel goed doen, Da Huge. Lief van he.

5    
Dos

Het is een kwestie van tijd dat ook deze competitie stil wordt gelegd, ben ik van overtuigd....

3    
Lejad

Ik vrees dat we er pas vanaf zijn als we het voor een groot deel allemaal gehad hebben. Ik heb er 3 dagen plat van gelegen. Nu niks aan het handje!

-4    
BREDA 1965

DOS,je kan op je vingers natellen,dat ze dit nog een tijdje aankijken met stijgende positieve coronagevallen bij div. clubs,en dan ermee stoppen,ik vermoed na de kerst dat alles plat ligt

52    
Jemo

Aangezien de halve selectie positief is, ben ik het ook. NAC-Cambuur 3-1. 2x kali en 1 keer onze DJ. We moeten het maar nemen zoals hetis, dus laten we dan maar allemaal positief zijn..... ;)

-11    
Scheppioni

Deze wedstrijd, een topper drie dagen verzetten is helemaal absurd natuurlijk ...... weer eens streken van de knvb, het buitenland lacht niet voor niks om dit kikkerlandje .....

-6    
geelzwartwit

@breda 1965 koning gaat niet

17    
Braze

Vette pech voor NAC . Voor de concurrentie is dit een geschenk. Rare competitie waar je een topwedstrijd met je 2e elftal moet spelen omdat je 1e elftal in de ziektewet zit.
Heeft de KNVB geen serieus Coronabeleid?

6    
Van "taajlaand

Hoi stekkuh,

Ik denk dat we allebij een andere kijk hebben op deze vervelende Covit situatie, geeft niet.
Ieder zijn mening, en ik geef die van mij hier al jarenlang door, zoals ik NAC al dik 30 jaar op de tribune beleef.
Het kan zijn dat je mijn reacties niet altijd leest (reageer de laatste tijd ook vrij weinig, net als meerdere "vaste' schrijvers overigens...), maar ik ben ABSOLUUT geen feestende, 'mensenopdetribunekijkende' toeschouwer! (Hoewl dat voor de gemoedstoestand van mijn vrouw een stuk gemakkelijker zou zijn geweest...)

Wat ik wel doe is als zelfstandige hier op "het eiland", al haast 36 jaar dagelijks naar mensen in een winkelcerum kojken.
Daar heb je een punt..;-)

0    
BREDA 1965

Idd Geelzwartwit,ik lees het net,hij is teruggekeerd,de eigeheimer

6    
De staantribune

Nog maar 13 selectiespelers? In eerder bericht nog gehoord dat grootste gedeelte weer op veld stond? Waar is de rest gebleven dan naast de eerder vermelde 6 Corona positief geteste? Ik ben heel benieuwd wie er dinsdag aan de aftrap verschijnen, wordt anders wel lastig verhaal. Net het bericht bij AZ ook weer positief geteste spelers, dit gaat nooit goed....

4    
Enkhuizer Rat

‘T gaat nu zo hard. Je kunt erop rekenen dat andere clubs, wellicht ook Cambuur, in de komende dagen tegen hetzelfde probleem aanlopen.

4    
Jim

Welke 11 staan er aan de aftrap?

3    
drsMarcellus

@de Staantribune,

Interview in de papieren VI neem ik aan? Dan is dat op zijn laatst woensdag geweest, ik vermoed eerder dinsdag. We zijn nu dus al weer drie dagen verder. Laten we er het beste maar van hopen.

4    
Dun Diëe

Tjonge, de situatie klinkt een stuk ernstiger dan ik dacht. Ik weet niet wie er lang op bed heeft moeten liggen maar die zullen we wel even kwijt zijn als je leest hoe lang het herstel kan duren. Sterkte iedereen! En aan Mike Snoei ga ik verder geen woorden meer vuil maken.

24    
RaraNAC

Het eerste wat ik denk; kut, dit kan je een kampioenschap kosten..
en toen dacht ik aan Cambuur van vorig jaar...

Accepteren en doorgaan. Hopen op het beste.

-47    
Sjakkie plakkie

Goedenavond iedereen,

Inderdaad alles stopzetten maar dan ook alles hè.... alle sporten dus die een a status hebben ook niet trainen!!
Verder iedereen in een lockdown en alleen maar buiten om boodschappen te doen en indien noodzakelijk naar de dokter / ziekenhuis.

Iedereen die thuis kan werken aub thuis werken en alle uitkering gerechtigheden hun uitkering ook stopzetten dan kunnen de meeste Nac supporters geen 🍺🍺 meer kopen want man man dat ze dit te veel drinken .....

Lekker de economie en vooral horeca naar de klote laten gaan ...

Vandaag worden er in Quindao 3 miljoen getest .... waarom kan dat bij ons niet ??

Beetje moe van al die betweterige supporters hier

13    
Moppernac

Ik heb Henk de Jong altijd al de beste tofste trainer gevonden en in zijn De Graafschap jaren gunde ik hem daar het beste. Nu gun ik de Graafschap helemaal niks en dat ligt echt aan Mike Snoei. Dat is altijd al een grote lul geweest.
Hup NAC succes dinsdag en als NAC verliest is het nog maar zo.
Je mag van de toppers verliezen als je de rest maar wint en dan promoveer je.

9    
Schrikbarend

Duidelijkheid wie stonden er vandaag op het trainingsveld?en lijkt me dat per dag steeds meer spelers beter worden dus dinsdag 18 spelers moet toch gaan lukken

-2    
Bier en friet

Wedstrijd tegen cambuur... naja, hard hoofd in. Maar dat had ik sowieso al. Voor promotie (voor zover er iemand promoveert) zijn de wedstrijden tegen dgs en Almere eerder 6-punten-wedstrijden.
Daarmee raak ik al de lange termijn. Die positieve testen geloof ik allemaal wel, maar spelers die doodziek thuis liggen was toch even schrikken. Zijn zij überhaupt nog op te trainen voor de winterstop? Is er blijvende schade? Dan is het sportieve echt even secundair.
Betreffende het sportieve hoop ik iig 4 punten tegen dgs/almere. Moet mogelijk zijn, iig met voldoende fitte spelers, en als de competitie dan afgemaakt wordt zitten we bij de 1e 2

-4    
Bredafun

Beste KNVB, is het nou echt de bedoeling om de wedstrijden door te laten gaan, terwijl er basis spelers ziek thuis zijn, met alle gevolgen van dien?
Dus snel n team op orde stellen om de wedstrijd toch door te laten gaan en KNVB de centen kan door tellen?
Walgelijk voor dit NAC dat op een verdiende prestatie, nu misschien hun titel moeten afgeven door die fucking corona maatregelen die deze KNVB terecht stelt?
t ga nergens over........

3    
Joop

Mag wel meer duidelijkheid tegenover de supporters wie en hoeveel stonden er vandaag op trainingsveld!hoesow 8 zeker niet kunnen er misschien zondag 3 bij aansluiten

9    
F7NAC

Az nu ook 9 Corona besmettingen,
die wedstrijd gaat ook gewoon gespeeld worden. Het is niet anders.

39    
Cambuurfan

@Bredafun, als er één club is die er over mee kan praten dat Corona je het kampioenschap en dus promotie kan kosten dan is het Cambuur. Ik weet wat je voelt en zelfs nu baal ik er nog steeds van. Helaas is Corona nog steeds de baas in het veld....

-2    
Schrikbarend

F7man klopt bij az maar zijn maar 4 spelers...bij nac erg weinig duidelijkheid tegenover supporters wie staan er bv vandaag op het trainingsveld

3    
NAC de Parel

Ook ik zou willen weten wie er nu op het trainingsveld staan en wie er tegen Cambuur op het veld kunnen staan.

Maar denk eens op een andere manier. Misschien is het juist goed, dat we het niet weten. Dan weet de tegenstander het namelijk ook niet. En weet Cambuur ook niet welke spelers straks in het veld staan. Scheelt weer in de voorbereiding

17    
Noad1976

Kan ook goed uitpakken. NAC kan beter cambuur de bal laten en compact gaan staan net als GO AHEAD . Cambuur heeft snelle buitenspelers maar als je geen ruimte in je rug laat kunnen die ook niet zoveel en dan kan Muhren ook niets. Dus juist niet mee gaan voetballen maar counteren met Venema en De Rooij.

-2    
P

Gooi alles eruit, herstart competitie 1 jan 2021

-7    
Nachoreca1

Van mij mag alles gecanceld worden. Wie maak je nu nog blij met betaald voetbal op dit moment? Alles waar het voor bedoeld is kan niet en mag niet....Mooie kutzooi is het.

-3    
Harry

Duurste aankoop de rooij staat die wel op het trainingsveld?

7    
ABC

Corona zorgde vorig seizoen in een half seizoen dat een club die vet verdiend kampioen was niet promoveerde. En de club die vet verdiend mee was gepromoveerd mocht het ook vergeten. Daartegenover bleven twee clubs die het vet verdiende te degraderen in de ere. Waar praten we over. En nu een heel seizoen met Corona. Hier gaat toch een competitie uitkomen die nergens op slaat en uiteindelijk een stand oplevert als in een loterij. Puur geluk/pech. Waar ik me wel druk om maak is dat enkele NAC spelers flink ziek zijn geweest of nog ziek. Laten we eerst eens hopen dat ze goed opknappen. Overigens heb ik op deze site nogal eens gelezen dat dit virus uitsluitend oude zieke bejaarden raakten. Die NAC spelers zijn toch niet oud of bejaard. Tsja. Ik heb begrip dat mensen op deze reactie, en soortgelijke reacties , een duim omlaag geven. Ze zien verschrikkelijk graag NAC spelen. Ik ook. Maar als NAC straks vierde staat omdat ze met een kut opstelling moeten (!) spelen. Is het dan nog leuk om deze ‘competitie’ af te werken ?? Het is maar een vraag. En andersom ; wil je kampioen worden , zonder een wedstrijd live te zien, omdat de concurrentie veel pech heeft met dit virus ? Ik ben het volledig met Taajland eens.

-22    
Muhren

Gewoon voetballen immers haye riera rosler de rooij rutten er niet bij

-6    
Kalon

Dogan noblejas fiorini horen er ook nog bij muhren

2    
ome cor

@VAN "TAAJLAAND
Betaald voetbal is in tegenstelling tot de amateur sport een beroepsgroep.
Die moet je niet zo maar stilleggen.
In principe kun je trainen met 1,5 maatregelen, alleen in de wedstrijd niet.
Feitelijk sta je met minder mensen op het veld dan er in een theater of café mogen komen...

De clubs waar er een aantal besmettingen zijn komen in het nieuws, maar dat zijn ze niet allemaal, hè.

Corona moet je zeer serieus nemen, maar er is wel een verschil tussen waakzaam en alert zijn of alleen maar angstig.

-4    
Cool hand

Covid19 kan iedereen 'raken' ABC, maar ouderen met onderliggende gezondheidsklachten hebben veel meer kans om hieraan te overlijden. Onder de 40 zijn er vrijwel geen doden gevallen.

12    
Tombola Breda

Geen paniek. Dinsdag volle bak verdedigen. Puntje pakken. Sta je nog steeds bovenaan. De volgende 2 wedstrijden weer winnen en je hebt de 1e periode binnen. Voor de beker alle reserves de wei in sturen.

8    
Noad1976

Al die cambuur fans rekenen zich al rijk. Top Oss uit was al lastig voor ze, we zullen zien!

7    
Nicky

Slim Maurice.. Strooi maar wat zand in de ogen.. Dinsdag met een volledige fitte selectie aan de aftrap ;)

11    
TvB

Wat zou het mooi zijn om met een gehavend team van Cambuur te winnen!
Ben bang dat het lastig wordt en dat we met halve kracht aan de aftrap staan dinsdag. Maar stel dat we winnen met zoveel zieken zijn we toch kampioenskandidaat 1 lijkt me!

15    
TvB

Weet iemand welke spelers wel fit zijn?
Ben in staat om zelf naar Zundert te rijden morgen om te kijken wie er op het veld staan

32    
Reflektor

Als we weer in het stadion mogen komen en Henk de jong staat als trainer van welke ploeg dan ook op het veld, trakteren op een applaus

3    
geelzwartwit

Maar wij hebben (hopelijk) Malone

10    
Eljé

Maar van wanneer is dat interview met VI dan? Is dat van vóór jullie nieuwsbericht over de hervatte groepstraining van donderdag?

"Gisteren (woensdag, red.) zijn alle spelers opnieuw getest op het coronavirus. Hieruit zijn geen nieuwe bestemmingen voortgekomen, waardoor een groot deel van de groep vandaag weer de wei in mocht. De ploeg bereidt zich voor op de uitgestelde topper tegen SC Cambuur, a.s. dinsdag in het Rat Verlegh Stadion."


Beetje verwarrend allemaal.

-25    
Real Robert

Hotel? Ik heb nergens gelezen, dat er een hotel of andere horeca-gelegenheid is gesloten omdat de NAC-selectie daar Covid 19 heeft opgelopen.
Dat zou de gang van zaken zijn geweest.
Ik geloof daar niets van!
Over het algemeen zijn een of enkele spelers besmet, maar een halve selectie? NAC moet echt de hand eens in eigen boezem steken!
Overigens zag je mij niet meer binnen in restaurants in Nederland.
Veel te losse omvang met de corona-regels door personeel. Geen maskers, handschoenen, tafels en stoelen werden niet ontsmet, glaswerk en servies niet gedesinfecteerd enz. enz.
Met een grote groep naar een hotel gaan is het opzoeken van moeilijkheden.

3    
J nac

Deze wedstrijd kan toch onmogelijk gespeeld worden.
Hoezo competitie vervalsing.
De knvb moet ook het betaalde voetbal stop zetten want op deze manier wordt niet de beste ploeg maar de ploeg met de minste besmettingen kampioen.
En tel daar het voetballen zonder publiek bij is de keuze om gelijk te stoppen niet zo moeilijk denk.

6    
Henri

Voor de competitie begon was het al duidelijk dat het een hele rare competite zou gaan worden waarbij Covid 19 een rol in zou gaan spelen.Inmiddels blijkt dat het een grote rol is. Juist nu NAC een serie wedstrijden krijgt waarbij eigenlijk al een voor beslissing had kunnen vallen naar de positieve kant, kan deze nu naar de bnegatieve kant uitvallen. Een selectie die amper heeft getraind, spelers die ziek tot zwaar ziek zijn geweest zullen niet even snel in hun besten doen zijn. De tegenstanders weten dat NAC nu deels aangeschoten wild is. Van de andere kant moet het merendeel van de selectie dan nu immuun zijn wat voor het vervolg van de competitie zijn voordelen moet hebben. We zullen zien, maar het is natuurlijk vreselijk jammer dat zo'n externe factor wel eens een beslissende rol in de uiteindelijk rangschikking kan gaan spelen.

3    
Van "taajlaand

Hopi Ome Cor,

Bedankt voor je antwoord.

Maar in tegenstelling tot het amateurvoetbal, dat allemaal stil gelegd wordt, (is al raar, want staan op hetzelfde afgemeten veld), mogen ook de full profs van b.v. Hockey, en handbal geen competitie spelen.
Gisterenavond in het nieuws kwam de minister van dienst ook alleen maar tot een antwoord van ..."we willen het niet breder trekken dan het is"...
En daar komt m.n. mijn onvrede vandaan.

Let wél, ik ben verre van panisch, maar ik blijf het zeggen, "de Keukencompetietie is al een farce, maar dit seizoen al helemaal!".
En nee, stil leggen hoeft voor mij ook niet per sé, maar IK vind er niets aan.
(mee eens dat Cambuur en de Graafschap afgelopen seizoen flink genaaid zijn, hoewel elke beslissing oneerlijk zou zijn geweest in het voorjaar...)

Maar voor iedereen hier die wél van deze competitie geniet, (lege stadions, geen emotie kunnen delen, fake geluiden, speeltijden die dagelijks aangepast worden....) geniet van onze club zoals je zelf wil, en stoor je verder niet aan mij.

Gezellig weekend allen!
2    
Van "taajlaand

Hopi? = Hoi.

6    
Scheppioni

Ik lach me kapot wanneer we nog winnen met een gehavend NAC, niks is onmogelijk, daarbij die kut muhren is v Basten nie ..... komt nog bij dat er spelers bij NAC nu een kans krijgen, die zou dalik kali nog kunnen ....... of denk ik nou 🤔

5    
De staantribune

Dit is uiteraard heel onzeker en verwarrend allemaal, nu kunnen we wel zien hoe breed en sterk de selectie daadwerkelijk is. Denk dat cruciaal blijft welke as je welke spelers kunt opstellen. Blijft de achterhoede intact en is olij al vader geworden?

5    
CS

En wie moet er nu in het doel staan als er bij deze dertien geen keeper zit?

Heeft de KNVB hier een oplossing voor bedacht?

-10    
ome cor

Hallo VAN "TAAJLAAND

Ik weet net zoals jij, want alle nieuwszenders en kranten brengen hetzelfde nieuws wat dit betreft.

Geen idee of tophockey in Nederland uit fullprofs bestaat. Veel andere sporten niet.
Daarnaast is voetbal natuurlijk groter en als de helft van je twee profcompetities failliet gaat door de crisis is dat enorm schadelijk voor iedereen (inclusief de rol als volksvermaak voor supporters).

Maar ik ben het er mee eens dat het er niet leuker op wordt. Zelf zit ik liever in het stadion, maar ook thuis op de bank kijk ik liever naar wedstrijden mét publiek.

Cambuur en De Graafschap zijn gigantisch genaaid door de KNVB. Wel deelnemers voor de beker aanwijzen maar geen degradanten. Laf !

Hopelijk loopt dit seizoen uiteindelijk toch anders. Al las ik dat een snel beschikbaar Chinees vaccin, hoe goed dat ook moge zijn, niet gebruikt gaat worden ivm vaccin deals en politiek geneuzel.
Ofwel zegt de staat: liever wat langer corona dan snel actie ondernemen.


4    
Badeend

In ieder geval mogen we straks niet meer klagen over "Jong teams" in de Eerste Divisie, als we met Jong NAC ook al mee gaan doen.

5    
De staantribune

@cs De UEFA en de KNVB houden in principe dezelfde richtlijn aan: indien een club over dertien fitte spelers kan beschikken, inclusief een keeper, kan een duel doorgang vinden.

3    
Heksenketel

Normaal gesproken zou ik zeggen dat het voor NAC heel vervelend is, maar dat het niet anders is. Maar het halve land ligt zo ongeveer plat, de enige reden dat er gevoetbald wordt is vanuit financieel perspectief. En dan geen gehoor krijgen vanuit Zeist??

Ze moeten zich in Zeist diep schamen. Ze moeten altijd gaan voor een zo eerlijk mogelijke competitie. En als NAC dinsdag met een half elftal staat, is daar volstrekt geen sprake van!

1    
Balletje

Ongeacht wie fit is......gewoon keihard erop gaan, geen ruimtes laten. En mochten er na de wedstrijd lanterfanters zijn geweest.....die spelen de rest van hun contract op de tribunes en nooit meer op het veld.
Juist nu moet elke speler er 100% voor gaan. Zo niet laat hij zijn ware aard zien. En exit!

11    
De staantribune

Citaat van Manders 1 uur geleden:
Het was (of is) een moeilijke periode, en we zijn er nog niet allemaal van hersteld. Het virus is gemeen, heftig en richt schade aan. Gezondheid van onze spelers gaat boven alles. Sinds gisteren zijn we met de fitte groep weer gaan optrainen. Op naar dinsdag #NACcam #NACpraat

17    
Stekkuh

Kan iemand dat interview is plaatsen hier ?

Want ik moest vanmorgen nog wat stekjes weg brengen tegen de grens aan en dus kwam voorbij trainingsveld.
Ff gestopt en op m’n vrachtwagentje gestaan en gekeken op het veld maar zag meer dan 13 spelers lopen hoor.

Psychologische oorlogvoering gebeurt nu ook hoor🤪🤪

7    
D’n directeur

We zien wel wie er dinsdag spelen! Speculeren heeft geen zin. Voordeel is wel dat de wisselspelers die er evt inkomen wel volle bak erop zullen vliegen. Een schier ontastbaar team dat nu deels uit elkaar valt, daar zijn mogelijkheden voor hun.

2    
D’n directeur

Ontastbaar = onaantastbaar..

30    
Theos

Dat wordt lachen als Kali de winnende treffer maakt... :-)

6    
Mika

@stekkuh denk ik ook.. verwacht dat ons kaj speelt dinsdag en hattrick maakt😁

9    
Raf17

Is de vrouw van Nick Olij inmiddels al bevallen eigenlijk..? Olij ook nog missen zou niet handig zijn

-15    
JanVG

Haye schijnt flink ziek te zijn, (bron zijn insta + bndestem)
Verwachting is dat die de komende weken weinig gaat spelen.
@#$%@$#@^$%^%$#^%^$#

-24    
den hulk

laat de nacspelers maar inspuiten met anti corona uit china zijn ze er allemaal vanaf in nederland kan niets

25    
Scheppioni

Nondeju Haye, dat is er ene die je echt gaat missen ..... beterschap allen NAC spelers !

16    
Spionkop

Henk de Jong is wel echt een top gozer he.

7    
La Pelota

Bij PSV ontbreken 2 spelers, maar hoeft blijkbaar de rest van de selectie niet in isolatie? Verschilt dit per Veiligheidsregio of wat is de verklaring hiervoor?

-23    
Bertjan

Niet zo zeuren, Maurice. Het is overal wat. Alsof cambuur iets klaarspeelt tegen ons!!

-2    
NAC fan

Kan er gewoon geen speler licht geblesseerd raken voor een wedstrijd

-30    
fanneke

Ze moeten de competitie stopzetten. Zo krijg je gewoon competitievervalsing. Nu is het NAC en volgende week Cambuur met veel besmettingen. Je krijgt geen eerlijk competieverloop.

1    
Reflektor

0-3 in Tilburg, toch lekker op de zaterdagnacht.

-3    
Cool hand

Ja Fanneke, het volk alle leuke dingen ontnemen. Succes gegarandeerd.

10    
Badeend

Al die halve bak 'maatregelen' lossen het probleem ook niet op. Het gevolg is maandenlang zoveel mogelijk pamperen. Zachte heelmeesters....

17    
Scheppioni

Nog update nieuws wie er dinsdag er zeker niet bij gaan zijn ????

2    
Reflektor

Gij iig nie scheppie.

2    
Scheppioni

Gij ok nie c.t. 😉😊

-1    
Nac0164

@La Pelota

Dat heeft er mee te maken dat iemand uit hun directe omgeving besmet is en dat zij uit voorzorg in quarantaine moeten, zij hebben het zelf dus niet. Bij NAC was het zo dat iemand positief was getest, en dan moet heel de directe omgeving in quarantaine.

23    
Princenhage1

Nick olij is vader geworden

-6    
Doetinchemmer

Henkie is een grote slijmbal, praten kan ie goed...

5    
Nacman

Was in Zundert of er spelers van onder de 21 mee deden maar er werd 11 tegen 11 gespeeld

-1    
Nac0164

Ik had mij niet goed verdiept in de reactie hierboven, excuses. Teze en Zahavi zijn beiden positief getest. Echter waren zijn toen niet op de club maar onderweg voor interlands, en 2 dagen voor de positieve test ook niet. Hierdoor hoeft de rest van de selectie niet in quarantaine.

12    
Jim

Olij z'n baby noad met een h.

Hartelijk gefeliciteerd,

Nu maar hopen dat hij niet de 5 weken verlof opneemt.

7    
Chris W.M.

@ JIM

NOAD met een H. Ik keur hem goed haha

4    
Schrikbarend

Steijn vandaag weer op het trainingsveld!maar welke spelers er in quarantaine zijn en er niet bij de selectie zitten dinsdag is mij totaal onduidelijk...weet iemand hier meer over?kunnen we kaj de rooij bewonderen?

3    
Scheppioni

11 tegen 11, zijn er dan in ieder geval meer dan 13 spelers lijkt me ..... zou wel fijn zijn as we heel wat basisspelers dinsdag fit hebben .....

-4    
Joop

We missen een kwart van de basiself van de eerste 6 wedstrijden die zijn in quarantaine en er dinsdag niet bij maar wie hahaha

8    
T hety

Offtopic
Onze Nick Olij gisteren vader geworden van kleine Noah. Gefeliciteerd Nick! Veel geluk samen!

2    
T hert

Oh oud nieuws zie ik nu🤣

3    
De staantribune

Een kwartet basisspelers is veel maar is op te vangen mits het niet je sterkhouders tegelijk zijn, denk aan Olij, Malone , Reira, Haye. Nu kijken hoe breed de selectie daadwerkelijk is. Ik heb er vertrouwen in misschien positief puntje dat iedereen nu merkt elkaar allemaal nodig te hebben en de groep nog hechter wordt . Noad

-6    
Muhren

Wat is een kwartet van je basiself?4 spelers of 4:11 max 3

3    
Scheppioni

Hopen dat het toch meevalt voor dinsdag .... wat ik begrepen heb is dat er ene speler van basis NAC echt veel last ervan heeft ....

-7    
Fan uit Zevenbergen

Het spelers die normaal voor de keeper staan en achter de spits
En op de bank zitten

Laad alle berichten na dit bericht in