Wij gaan niet opzij

Een groepje NAC-supporters met een hobby

Das Phantom

Vandaag is de laatste dag dat er gestemd kan worden voor de BNR Podcastawards. En daarom schreef Das Phantom een verhaaltje om iedereen die nog niet heeft gestemd over te halen dat toch te doen.

Laat ik met de deur in huis vallen: ik wil niet de illusie wekken dat wij deze verkiezing 'even gaan winnen', maar het is wel ontzettend tof om genomineerd te zijn voor zo'n prijs. Een stukje waardering voor een paar NAC-supporters met een hobby. Want het is voor ons ook niet meer dan een hobby. Niemand krijgt betaald om een artikel te schrijven over Isak Ssewankambo die een nieuwe club heeft of om nog even om 0:30 uur door de comments te scrollen of het allemaal netjes blijft in de discussies. Wij doen dit omdat wij houden van ons clubje, het spelletje en stiekem een beetje van elkaar. 

Betekent dit dat het dan allemaal maar vrijblijvend is? Nee, absoluut niet. Want door de jaren heen zijn wij gegroeid tot een kleine redactie en verwachten supporters ook iets van ons. En terecht, zeker na de massale steun toen wij onze nieuwe site wilde ontwikkelen. Dat schept verantwoordelijkheden en bij ons krijgen mensen dus ook op hun donder als het nieuws niet wordt opgepakt of taken niet worden uitgevoerd.  En daarnaast willen wij elk jaar weer ietsjes groeien. De laatste jaren lukt dat op meerdere vlakken, want de bezoekers aantallen nemen toe en we rolden een aantal nieuwe formats uit. 

En een van onze kindjes in nu genomineerd: De B-Side Rats-podcast 'Een Tikkie naar het Zuiden'. Met veel plezier zitten we iedere week weer klaar om het laatste nieuws te bespreken of een interview te houden met iemand uit de NAC-wereld. En uit de podcast zijn alweer twee nieuwe formats ontstaan: De Matchcast en De Spion. Hoe tof is dat? 

En daarom vraag ik vandaag, op de laatste dag dat stemmen mogelijk is, twee minuten van jullie tijd om jullie stem uit te brengen op Een Tikkie naar het Zuiden. Wie weet staan we dan begin november ineens met een prijs in onze handen. Anders blijft het bij een biertje, ook goed. 

Stemmen kan hier. Vergeet niet je stem te bevestigen via de mail: https://podcastawards.nl/stem#sport 

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
14 Reacties
27    
Bladran Yanco

Helden!

22    
Praatpapegaai (BSR)

Zeker als je ziet hoeveel de andere podcasts hebben gedaan om genomineerd te worden en nu om stemmen te trekken zou het wel echt vet zijn als we zonder veel effort heuuuul ver zouden komen! Stemmen stemmen stemmen!

27    
Bladran Yanco

Helden!

7    
Kennis Das

Ook al is Flieger nog steeds niet terug, mijn stem hebben jullie!

15    
Spitfire

Al lang gestemd, met elk IP adres denkbaar. Maar eeeh, waar speelt Ssewankambo tegenwoordig?

4    
Tante Annie

Ja ik heb al gestemd met laptop, mobiel en de mobieltjes van mijn ouders, dus kan niet meer doen. Maar ik hoop dat jullie ver komen. Zou mooi zijn als jullie boven kein geloel uitkomen, een vriend van me begon daarover en hoop toch dat ie ongelijk krijgt

1    
Nicky

Bedankt voor je stem!
Welke podcasts in de prijzen gaan vallen, wordt bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de Dutch Podcast Awards op 6 november


Nou genoeg gespamd ;)

10    
Chris W.M.

Groot interview met Steijn op VI vandaag. Zijn nog steeds spelers die doodziek op bed liggen;

“ Bovendien: ik heb spelers die acht dagen op bed hebben gelegen, van wie er één of twee nog heel beroerd aan toe zijn. Eentje is er bijna bewusteloos gevallen. Jongens zijn doodziek geweest, ik en mijn gezin ook; dan moet je een beetje op je tellen passen, voor je je mening gaat geven.”

Ook verontrustende vond ik;

“ Die wedstrijd bezorgt hem wel wat nieuwe hoofdpijn. ‘We missen acht spelers, die zijn er dan absoluut nog niet bij. We hebben bij de KNVB aangegeven dat we de wedstrijd nogmaals willen verplaatsen, maar krijgen geen gehoor in Zeist. Officieel hebben we nog dertien selectiespelers, maar daaronder rekenen ze bijvoorbeeld ook een jongen die al twee jaar niet heeft gespeeld (Anouar Kali, red.). ”

https://www.vi.nl/pro/de-zorgen-en-irritaties-van-quarantainecoach-maurice-steijn

1    
Rat uit Rijen

Had al gestemd en hoop dat jullie ver komen (winnen)!

En eh... Kennis das. Als je het oeverloze gezever van Flieger nog niet beu bent? Hij zit als Harry BD op de rat tegenwoordig. Aan de vele reacties onder de posts daar kun je wel zien hoe populair hij daar is... 🙄

0    
nac fan

hunte naar vvv. schijnbaar kan die dan toch wel iets zou je zegge

7    
Kinderkaartje

Hugodver, weer blij gemaakt met een dooie mus.

Ik dacht er een nieuwe Podcast stond. Blijkt het gewoon ordinair stemmen ronselen te zijn.
Maar vooruit, ik heb op jullie gestemd, omdat ik zoveel van jullie hou!

Hup BSR!

0    
P

Jong Utrecht -NEC, ik zie mensen op tribune en hoor kinderen.

Jullie ook??

8    
Vamos nac

@p

Die kinderen die je hoort zijn ws de spelers van jong Utrecht die elkaar proberen te coachen.

-1    
Jim

Natuurlijk gestemd.

Ben ook echt heel benieuwd van welke spelers gebruik gemaakt kan worden.
En wat de opstelling word.

2    
TvB

Ben echt benieuwd wie er aan de aftrap staan dinsdag. Kunnen natuurlijk ook zomaar corona gevallen bijkomen. Zal sonde zijn als je hierdoor een afstraffing krijgt, maar ook super cool als we winnen!

Laad alle berichten na dit bericht in