Wij gaan niet opzij

‘Lokhoff en Hellemons maken kalenderjaar af als technische beleidsbepalers’

Thiestemberg

Zoals bekend zet NAC=Breda de nieuwe organisatie ‘top down’ op. Dit betekent dat de posities het dichtst bij het voetbalveld, van de technische beleidsbepalers, als laatst aan de beurt komen. Nu wordt dat nog eens bevestigd in BN DeStem.

Lokhoff en Hellemons loodste samen NAC door de laatste transferwindow en mogen dat dit seizoen dus voortzetten. De belangrijkste en meest concrete opdracht die het duo mee krijgt is het contract van Banzuzi openbreken en verlengen.

Buiten dit nieuws heeft het duo deze week ook kennis gemaakt met Toon Gerbrands. De ervaren beleidsman van onder meer AZ en PSV gaat de club helpen vorm te geven. Met als primaire taak het adviseren in het samenstellen van een nieuwe RVC. Hierna zal er worden gezocht naar opvolgers voor Hellemons, Lokhoff en vertrokken algemeen directeur Mattijs Manders.

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Vorig bericht
De Graafschap - NAC live te zien op ESPN 4 85 reacties
Volgend bericht
Oproep: Een geel uitvak in Doetinchem 25 reacties
65 Reacties
189   3  
Wanny

Velanas, Banzuzi, De Rooij, Van Schuppen en ook Kortsmit. Die contracten moeten verlengd worden.

Om mee te doen om de knikkers hebben we 2 goede backs nodig, een rechtsbenige centrale verdediger en een spelbepalende aanvallende middenvelder met scorend vermogen.

19   2  
Wanny

Zoals ik het las in De Stem maken ze in ieder geval het kalenderjaar af. Neem aan dat er na de winterstop wel een Technisch Manager benoemd zal zijn.

28   5  
Svt076

Oke prima lijkt me. Mag er vanaf 1 Jan wel iemand klaar staan inderdaad.
Beide heren mogen wat mij betreft wel beginnen met de belangrijkste taak: om tafel met Velanas en De Rooij.
Trouwens, zou rond 1 september niet de voorzitter van stichtingsbestuur bekend gemaakt worden?

189   3  
Wanny

Velanas, Banzuzi, De Rooij, Van Schuppen en ook Kortsmit. Die contracten moeten verlengd worden.

Om mee te doen om de knikkers hebben we 2 goede backs nodig, een rechtsbenige centrale verdediger en een spelbepalende aanvallende middenvelder met scorend vermogen.

52   4  
Kopspion

Behalve Banzuzi lijkt het me erg zinvol om ook Velanas en evt De Rooij te verlengen !?

22   1  
Beter de Laat dan nooit

Snap dat het proces zorgvuldig moet worden gedaan, maar had verwacht dat het plan klaar was direct na de overname. Een kampioenschap koop je niet in 1 transferperiode bij elkaar.
Hoop niet dat bezuiniging 1 van de argumenten is om ruimer de tijd te nemen. Een speler die gevraagd wordt te verlengen wil ook weten met wie hij in de toekomst te maken krijgt.
Vergeet niet dat er ook nog wat spelers moeten worden weggebracht.

11   89  
Ernie

Uit noodzaak geboren, op zich wel logisch, selectie voor het huidige seizoen is inmiddels compleet. En Lokhoff, die zit er natuurlijk voor de bühne. Om de internet supportertjes kalm te houden. Ben benieuwd of er komend seizoen nog een functie voor hem is. Lijkt mij zeer twijfelachtig.

28   15  
Bp

Waarom laat Duijvenstein zijn contract niet ontbinden ( net als Maria) om vervolgens aan te sluiten in Breda.
Mocht ie in januari komen heeft ie eerst weer 3 maanden nodig om op nivo te komen, dus einde seizoen !!!

23   76  
van Flieger

De V's lopen nu al 3 maanden achter op het plan. Vandaar. Dat is de reden voor dit.

7   3  
Ed

Mooi

13   15  
Rubenac

Toch slim?!
Elke td die nu instapt , moet de club nog leren kennen en de pijn punten etc.

Deze mannen kennen de club door en door.

Zomer transfer window een goede td hebben is prima.

34   48  
De Bolle Damen

Wanny - helemaal mee eens !

En ik zal wel versleten worden voor een halve (of zelfs hele) gek, maar ondanks dat ik fan ben van Molenaar en zeker van Lokhoff hoop ik dat het nieuwe jeugdige NAC in de toekomst een perfecte “ opleidingstrainer “ gaat krijgen :
Frank de Boer.

Als je bent uitgelachen moet je toch even verder denken:
- bewezen succesvol met jeugd
- enorm ervaren (als speler) dus kan zijn ervaring als top speler overbrengen.
- is enorm gedreven
- kan in het NAC plan (in relatieve rust) werken aan de opbouw van een sleeping giant en tegelijkertijd zijn imago , palmares een boost geven
- met Toon Gerbrands als gelijkgestemde (op en top professional) heeft ie eindelijk iemand die hem uit de wind laat.

Exorbitante eisen qua salaris en selectie zullen achterwege blijven want FdB gaat geen kansloos avontuur meer aan waar niets te winnen valt.

En daarom denk ik al geruime tijd dat hij voor NAC (en NAC voor hem) de ideale partij is.
Wat dacht je van de aantrekkingskracht die ervan uitgaat naar spelers, sponsors, media.
2 grootmachten in het slob die elkaar vinden.

Misschien een vreemde gedachte , maar ik zou het een Match Made in Heaven vinden.

35   3  
Reflektor

Lulkoek ernie, denk dat lokhoff heel veel tips and tricks heeft , heeft verstand van voetbal , dus wat jij zegt mag je denken ,maar het is een ietwat lompe opmerking .

10   4  
Rob

Wanneer de komende tijd de prestaties in de lijn van de verwachting zijn en het Hellemons / Lokhoff lukt om in de winterstop afscheid te nemen van enkele spelers zonder toekomst bij de club te vervangen voor 3 goede versterkingen is het niet uitgesloten dat ze de functie definitief gaan invullen.

21   1  
D'n Klaagmuur

Het belangrijkste als je mee wilt doen om de prijzen: Een scorende SPITS!

Ik wil gewoon een gast voorin die zelf zijn eigen kansen kan creëren, zoals Dessers dat kon, en er daarnaast minimaal 20 in het mandje legt.

5   30  
Ernie

REFLECTOR
Nee dat is echt geen lulkoek. Maar voor dit seizoen is het prima en logisch. Maar als de nieuwe organisatie staat moet je gewoon afscheid nemen van zo iemand. Nieuwe mensen met een frisse kijk op voetbal!

25   5  
Henkietenkie076

@ de bollen damen

Bedankt dat je mij hebt laten lachen. Mooi sprookje dat je verteld waar ze in de efteling wel iets van kunnen maken. F de Boer gaat echt nooit aan de slag voor NAC

20   4  
Wanny

Lokhoff moet je sowieso inzetten om de brug tussen jeugdopleiding en eerste elftal te slaan. Iemand die iedere zaterdag op het jeugdcomplex is en al die spelers kent. Dat is echt essentieel wil je succesvol zijn met eigen jeugd.

Ik vraag me af wie uit de technische staf van de laatste jaren al die jeugdspelers kende. Kan me niet voorstellen dat bijvoorbeeld Steijn of Dijkhuizen elke zaterdag langs de lijn stonden.

En als een trainer hem er daarnaast graag bij heeft, wat is er dan mis mee dat ie bij de eerste selectie zit?

6   5  
doom

mag ik hopen dat tie hier niet aan slag gaat . wat een pannenkoek is dat als trainer. doe mij arne slot maar ( is niet haalbaar maar toch )

13   1  
Die ne gast

@De Bolle Damen
Ik vind het belangrijker dat we een goede TD/TM aanstellen, want die moet de juiste spelers aantrekken. Voor het niveau van NAC maakt eigenlijk bijna niet uit welke trainer je ervoor zet: de trainer is zo goed als zijn spelers.
Frank de Boer is in ieder geval leuk en out-of-box bedacht en er spreekt ambitie uit, maar ik vraag mij of een trainer als FdB wel kan omgaan met kwalitatief minder spelers materiaal waar hij mee zou moeten gaan werken. Je zag dat bijv. Marco van Basten en Frank Rijkaard dat ook niet konden. Wat voor hun vanzelfsprekend was, qua techniek en tactisch inzicht, was dat voor hun spelers vaak niet en daardoor vielen de resultaten tegen.
Rijkaard deed het bij bijv. Barcelona niet slecht, maar met Sparta is hij gewoon keihard gedegradeerd.

24   10  
frans

het klinkt mischien wel een beetje gek maar ik zou als ik nac was. eens een lijntje uitgooien naar kees kwakman

13   8  
fvf6

eindelijk wat rust om op te bouwen . Ik heb alle vertrouwen dat dat bij Hellemons en Lokhoff in goede handen is totdat dat de uiteindelijke verantwoordelijke zullen zijn aangesteld o.a door Toon Gerbrands. Ik hoop dat Toon gerbrands na het samensteellen van een goede organisatie , nog langer aan NAC gebonden zal zijn . Zo'n man is goud waard voor NAC

12   1  
Tante Annie

Frans,
Ik word al blij bij z'n naam alleen al. Overigens vraag ik me af of hij trainer wil worden. Iemand een idee?

40   9  
Badeend

Ernie, je brandt Lokhoff al heel lang af op basis van aannames en je eigen ideeën. Wat je vergeet is dat het voor de club NAC heel belangrijk is om iemand te hebben in de organisatie die:

1. De brug kan maken tussen jeugd en selectie (zoals hierboven al aangegeven) - iets wat hij ook bij bijvoorbeeld Wolfsburg geruime tijd gedaan heeft.
2. De brug kan maken met de regio - Lokhoff is echt een man van de streek.
3. De brug kan maken tussen het oude en nieuwe NAC - we hebben al vaker gezien dat je juist NIET moet breken met het 'oude NAC' maar de kwaliteiten daarvan op de juiste manier in moet zetten. De gezelligheid en losse sfeer die NAC kenmerkt, al van oudsher, moet je zien te koppelen aan topsport. Dat heeft Lokhoff in zijn tijd als speler gedaan en daar is hij nu ook weer hard mee bezig.
4. Iemand met kijk op het spelletje. Daar hoeven we het niet over te hebben toch? Of hij geschikt is/was als trainer - dat is een heel andere vraag (en dus is het feit dat hij niet geslaagd is in zijn eerste periode als trainer ook geen steekhoudend argument).

Lokhoff is wat mij betreft hartstikke belangrijk voor de club. En zo'n man moet je dan koesteren. In welke functie precies, dat maakt niet zoveel uit, als je maar een goed team met duidelijke verantwoordelijkheden neerzet.

13   18  
Bredaaaaa

Fantastisch nieuws. Ton doet fantastisch werk! Hellemons heeft ook al bewezen super werk af te leveren. 😎🫵

9   36  
The Don

Hellemons heeft tot op heden iedere transferperiode gefaald, dus laat dit kalenderjaar maar snel voorbij gaan.

11   4  
De Bolle Damen

Frans: als analist?
Wat kan die jongen meer dan voetballen , lullen over voetbal en een wijlen weerman imiteren ?

19   10  
scheppioni

Toch wel een schande ernie, pipo enorm waarderen in je ogen en Ton zo neersabelen !
In Ton we trust, de voetbal know how van ons moi BREDA !
Goud waard onze mr NAC !

3   1  
ome cor

Bijkomend voordeel voor de nieuwe td: als het niet loopt zoals gepland/verwacht/gehoopt, dan kan hij altijd nog zeggen dat hij niet helemaal dezelfde technische visie heeft als Lokhoff en Hellemons en met materiaal moest werken waar hij niet voor gekozen zou hebben.

Dit excuus krijg je gratis bij het ondertekenen van je contract. 😉

16   33  
van Flieger

Hellemons staat al jaren midden in het centrum van de sportieve malaise. Sorry mensen, maar dit slaat echt nergens meer op.

16   3  
Rob

@The Don; in welke transfers van deze zomer heeft Hellemons (samen met Lokhoff) gefaald?

Over vorig seizoen kan je hem niet beoordelen omdat Manders de zeggenschap waarbij adviezen van Edje en Lexie (ja die is er nog steeds) met voorrang werden behandeld. We weten dus niet of de goede of slechte spelers op advies zijn gekomen.

Tot nu toe vind ik het in ieder geval logisch wat er gebeurt in aan en verkoopbeleid. Er staat inderdaad nog geen kampioens elftal, maar mogen we dat verwachten in deze korte tijd?

7   57  
Mo

Banzuzzi verlengen ppppfffff wat zijn ze gek zeg

11   3  
Kwartbelg

Beste stukje uit het bericht gaat over het eventuele verlengen van Banzuzi. Dit is de weg: zelf opleiden en doorverkopen. Ondanks alle ellende van de afgelopen jaren is er maar 1 ding dat NAC overeind hield en dat was de verkoop van spelers als Van Hecke.
En nu nog het lef van de trainer om naast Banzuzi en Agougil ook spelers als van Schuppen, Besseling en nog enkelen voldoende kansen te geven.....

17   6  
Jamaxk

Harry,
Hoe kun je achterlopen op een plan dat er niet is(althans volgens jou niet, zie diverse posts op de Rat en hier)?

17   2  
RV

Het aller aller belangrijkste is dat er met Lokhoff iemand zit die wél naar Hellemons luistert.
Dat Hellemons goed werk heeft geleverd met de jeugd is overduidelijk.
Het zal de jeugd ook motiveren om niet op jonge leeftijd te vertrekken maar het pad bij NAC te volgen. Het is dan ook mooi om te zien dat de jeugd ook zeker een kans in het eerste lijkt te krijgen. Dit is voor NAC de enige manier om omhoog te klimmen, zeker als je de jeugdopleiding gewoon goed op orde hebt.

Het openbreken van Banzuzi zou natuurlijk vanuit Banzuzi zelf het beste zijn, maar ik heb het vermoeden dat hij echt denkt dat hij aanstaande zomer al de stap naar de Eredivisie moet maken. Als dat zo is kan NAC ook cashen (en een mooi doorverkooppercentage bedingen) maar ik denk dat het voor hemzelf echt beter zou zijn nog even te blijven.

12   35  
Nog een paar tussenjaartjes geduld

Even geduld nog mensen die allemaal een paar honderd euro van hun zuur verdiende geld op tafel hebben gelegd voor een SCC.
Over een paar jaar komen we terug. Eerdere uitspraken worden even vergeten en als zoethoudertje sponsoren we nu een wedstrijd op ESPN zodat we toch populair blijven bij het volk.

22   27  
van Flieger

Hellemons, de brenger van Azzagari, Kestens, Reuvers, Mashart en vele vele anderen die zelfs dat niveau nog niet eens haalden. Kijk aub scherp naar wat deze man werkelijk heeft gepresteerd, dat is hoegenaamd niets.

16   19  
van Flieger

Jamack - wat zij zelf een plan noemden bleek dat in waarheid niet te zijn. Inderdaad kunnen ze nu zeggen: we kunnen niet achterlopen op een plan dat er niet was. Het ging om het buitenhouden van City, niet om het beste plan voor NAC. City had overigens ook geen plan en was geen echte optie. Maar dat Crossminds bijna een half miljoen mocht vangen om na dik een jaar aan te komen kakken met dit, dat is gewoon wanprestatie. En dan waren het ook nog mensen die van de tribune kwamen lopen. En nu mogen de mensen een Espn abonnement nemen om NAC nog ergens op Espn4 te kunnen aangluren. Wat zijn we ver gezakt.

1   0  
Cool Hand

Kevin de Bruyne, Wanny?

25   21  
Fred1

Ik ben het betreffende Hellemons eens met Van Flieger, ik kan niet één gouden greep van hem opnoemen.
Alle flaters van vorig jaar was hij 100% bij betrokken daar kan je niet omheen.
Het is hem ook niet kwalijk te nemen, althans hij had zijn limieten moeten kennen, hij heeft er de kwalificaties gewoo. niet voor, die man moet lekker bij de onderbouw gaan zitten of als jeugdcoördinator zijn activiteiten voortzetten.
Dit is gewoon veel te hoog gegrepen voor hem.
Er moet gewoon iemand staan met een statutair waar je U tegen zegt.
Destijds werd van As geslachtofferd om de wijze waarop hij gekleed was, een t shirt en spijkerbroek, zo liep Hellemons er zaterdag ook bij, vond dat geen reclame voor NAC, iedereen loopt in NAC kostuum en hij niet.
Het is maar hoe je het wilt bekijken natuurlijk.
Of vond hij zich nu al belangrijker dan de rest?
Hellemons heeft uiteraard kwaliteiten maar deze post is een paar stappen te veel voor hem maar dat lijkt blijkbaar niemand te zien.
Een TD is wel degelijk belangrijk dat kan je niet op laten knappen door een goedwillende amateur, maar dat ziet NAC=Breda ook nog niet.
Als ik nu kijk naar beide backs dan vind ik het nu al een regelrechte miskleun, beiden hebben een niveau wat veel te laag ligt voor KKD, ik haal op zeker vanuit de krochten in België absoluut backs van hoger niveau dan wat er nu staat, die je alleen nog maar conditioneel op hoeft te trainen.
En die wél opkomen, die wél een voorzet kunnen geven en wél kunnen verdedigen en dekken aan de juiste kant.
Het is te gek voor woorden dat we al jaren geen fatsoenlijke backs hebben of kunnen opleiden.

10   12  
Ernie

Scheppioni
Ik zeg nergens dat Lokhoff er niks van kan.
Maar de voornaamste reden dat hij daar zit in dit overgangsjaar is toch echt om de grootste zeikers hier rustig te houden.
Alhoewel ik erg benieuwd ben hoe de reacties zijn als we uiteindelijk rond plek 8-9-10 eindigen.
Als de nieuwe structuur staat verwacht ik niet dat hij een belangrijke functie zal krijgen. Dat is mijn mening, jij mag de jouwe hebben ik vind dat prima.

11   9  
Replay

Hellemonds heeft alleen maar spelers gehaald met karakter en mentaliteit er is bijna niet gekeken naar het voetballend vermogen van de spelers
Lucassen harde werker voetballend matig
Mc Nulty verdedigend ok voetballend/ opbouwend matig, Velthuis idem dito
De linksback is verdedigend en voetballend matig
Plat en Vet harde werkers maar weinig voetbal
Van de Sande is prima maar ook zeker geen hoogvlieger, gaat wel 10 doelpunten make, en die Hermann…
Hij heeft spelers gehaald zoals hij vroeger zelf betaald voetbal heeft gehaald, karakter en inzet.
Hoop dat ze de tijd nemen en een TD aanstellen die van buiten NAC komt en dan echt kan gaan bouwen en ook een goede scouting neerzetten, dat is je levensader.

19   6  
van Flieger

Sanchez speelde een prima 1e helft thuis tegen Helmond. Maar toen had hij geen directe tegenstander. Mvv deed dat al anders en sindsdien staat hij een beetje geparkeerd. Maar Velthuis is bij iedere lange bal kwetsbaar bij een snelle tegenstander. Hier moet dringend iets gebeuren want de Graafschap weet zulke zwakke plekken wel te vinden. Misschien is Bakker voor Velthuis of Sanchez de oplossing, maar zo doorgaan is vragen om problemen.

11   8  
Scheppioni

Hier heb je een punt Flieg, al vond ik Velthuis tegen oss wel ene van de beste, Bakker kan, maar ook zeker Luc Marijnissen as hij nou eens fit weet te blijven !

9   4  
Ivo

Jammer, het duurt te lang en daarnaast zouden een nieuwe AD en TD NAC weer smoel kunnen geven.

Hopelijk worden de namen snel bekend, dat het nog even duurt voordat ze starten (ivm opzegtermijnen) is iets anders.

Lokhoff heeft met Herrmann en Sanchez ook geen 100% score, verre van zelfs. Mac Nulty komt ook uit zijn koker, dat is een topper, maar geen optie tot koop dus na dit seizoen weer weg.

17   20  
Fred1

We hebben de oplossingen in huis maar als die niet worden gebruikt dan houdt het op en hebben we een enorm probleem.
Zo'n Lucassen dat is toch ongekend op dit niveau , komt werkelijk op alles tekort zowel fysiek als technisch en tactisch.
Die is toch ook door Hellemons binnen gehaald?
En die andere op links kan er ook niets van.
Het is een wonder dat we tegen Eindhoven niet meer tegengoals hebben gehad want het was opendeurdag.
Dit kan je niet zo laten staan.
Mijn voorspelling is dat Jong Ajax je dan af gaat slachten, zie Heracles van de week.
We zouden daar dus lering uit moeten trekken.

5   5  
Geelzwartwit

@fred1

Lucassen zal binnen het 3 jaar contract toch ergens wel niveau gaan halen? Of was het niet voor niets dat hij transfervrij bij de grote club Go ahead eagles weg mocht?

13   9  
Sjakkie

@ fred2 en Flieger

Ik zou inspringen als ik jullie was 😂😂😂😂

Hoe doet je Duitse club het Flieger ? Hebben die niet wat spelers voor ons ?

18   16  
Nacman

@,Flieger
Een goede organisatie opzetten kost veel .
En die tijd moeten ze nemen om de organisatie zo goed neer te zetten .
Dat jij voorgoed zwijgt met je onzin.

17   8  
Rob

Laten we beslissingen en adviezen over aanstellingen maar over laten aan Toon Gerbrands. Die heeft bij AZ en PSV bewezen om een positieve ontwikkeling door te maken op het gebied van aansturen en aanstellen van de organisatie. Laat hij dat kunstje hier ook maar flikken.

Wij, betweters, moeten dit overlaten aan de specialist en eens een keer vertrouwen hebben dat de juiste dingen worden gedaan. Wanneer TG denkt dat iemand geschikt is, wie zijn wij om dit bij voorbaat af te schieten

15   11  
Jan Thijs

De Nac jeugdopleiding lijdt hier enorm onder. Eric Hellemons is verre van betrokken bij de jeugd, terwijl hij hoofd jeugdopleiding is.

Zeer teleurstellend dat deze TIJDELIJKE functie naar zijn hoofd is gestegen.


16   7  
Braze

Hellemonds en Lokhoff zijn beperkt in hun handelen.
Hellemonds had te maken met een organisatorische bende aan de top.Lokhoff werd daar ook slachtoffer van.
Nu is er geen organisatie want die moet nog opgebouwd worden.
Erger er is nauwelijks geld om een speler te halen.
Wij praten over een totaal spelersbudget van een paar miljoen.
Dat kost een speler met kwaliteit, zie van Hecke van Hooydonk, Seuntjes Mat.
Pretaties van Hellemonds/Lokhoff moet je meten aan de paar centen waar ze mee moeten werken.

10   3  
Didier

@Rob ik hoop dat Gerbands zich goed aan het verdiepen is in ons NAC en dan gaat handelen. Kopiëren wat hij bij AZ gedaan heeft zal niet werken bij een compleet andere club als ons NAC

13   22  
Bertus

Die Hellemonds loopt met een misplaatste air rond dat gaat nooit goedkomen.
Ik mag hem niet.
Loopt giga naast zijn schoenen.

15   7  
Fred1

@ Geelzwartwit, wat we nu zien van Lucassen is inderdaad de reden waarom GAE hem zo makkelijk liet gaan.
Was ook daar een grote bron van onrust.
Vraag het Kees van Wonderen maar eens.

7   22  
Nog jaren kkd

Nieuwe td van enig niveau gaat niet aan NAC beginnen. Geld is er niet en wat er gaat komen is wisselgeld. Voor de td een kansloze missie. Slecht voor z'n reputatie en toekomst.

18   6  
Kees scout

@jan thijs, je hebt een punt.
Ik hoor veel klachten bij de jeugd als ik kom scouten.
Eric Hellemons is nergens te bekennen.
Hij is vergeten dat hij Hoofd Jeudopleidingen is.

14   7  
Chris

Het klopt zeker dat het bij de jeugdopleiding een zooitje is en het klachten regent. De nuance die hierbij gemaakt moet worden is dat Hellemons momenteel geen HJO is. Dat word door iemand anders waargenomen. Overigens is Eric hier als zijn leidinggevende indirect wel verantwoordelijk voor.

Feit is dat met de uitloop van kwalitatief goede mensen binnen de jeugd in de afgelopen 2 jaar daar veel is verloren en er nu al meer dan een jaar geen sturing is.

14   13  
van Flieger

Lokhoff en Hellemons gaan makelaars bellen? Kan Herrmann niet terug naar Kortrijk en dat we dan een andere spits proberen?

9   7  
Ernie

Fred1
Dat zelfde heb ik met Plat, begrijpelijk dat hij weg mocht bij Volendam.
Ik vind persoonlijk dat wanneer je volgend seizoen voor promotie gaat je alleen nog Eredivisie waardige spelers haalt. In combinatie met je beste jeugdspelers kan er dan iets groeien. Plat is een prima speler voor nu maar ik betwijfel of hij meekan in de Eredivisie.

11   9  
Robbert

Onder Bassie en Adriaan gaat er niet één speler bijtekenen. Jongens zijn blij als ze uit dit wespennest van kwaliteitsarme “leidinggevenden” kunnen vertrekken, liever deze winter dan aankomende zomer. Goed managen betekent ook als je jezelf bij het eerste elftal wilt binnenwringen, je dan de jeugdopleiding goed achterlaat. In plaats daarvan trek je de jeugdopleiding leeg om jezelf met gelijkgezinden te omringen en laat je het daar tot een puinhoop instorten. Een goed manager kent ook zijn beperkingen maar als Bassie en Adriaan tegen elkaar blijven herhalen dat ze het goed voor elkaar hebben gaan ze het zelf nog geloven ook. Jammer dat de huidige eigenaren zich laten inzepen met mooie praatjes. Angst, verdeeldheid en gelatenheid regeert, er gaat toch niemand zeggen wat hij echt denkt. En dat is pas echt jammer.

3   15  
Hansgaserop

de toiletjuffrouw gewoon verder laten slapen in zijn dugout. wat was het een schande tegen Eindhoven. Ik denk dat hij al zat te dromen van zijn oprot premie. nog een heel jr de verantwoording geven over deze selectie., dit gaat goed nac=wolfsburg

2   7  
Nacdictive

Waarom wordt mijn reactie niet geplaatst?

8   6  
Nacdictive

Zal wel een foutje zijn bij mijn verbinding.
Niettemin:
- is er een stichting voorzitter benoemd voor 01/09
- is er een sportieve doelstelling voor dit seizoen uitgesproken
- wordt er open gecommuniceerd door NAC=Breda
- wordt het gebrek aan visie (ontbreken van een goed plan) nu misbruikt door te zeggen dat ze niks overhaast willen doen

8   2  
Rob

De negatieve reacties onder ieder bericht zeggen meer over jezelf dan over de hardwerkende mensen in de organisatie van NAC.

Eindelijk presteren we naar, of zelfs boven, verwachting en is er een spel te zien met strijd en zelfs ontwikkeling. Is er duidelijkheid.

0   1  
Noad1976

Lokhoff propaganda zoals altijd. Realiteit er is geen geld meer. Geen kapitaal om te investeren in organisatie of spelers.

Laad alle berichten na dit bericht in