Wij gaan niet opzij

Oproep: Een geel uitvak in Doetinchem

Thiestemberg

Fr0nt76 doet een oproep voor het uitduel met de Graafschap. Een geel uitvak is het doel, dus heb je een kaartje bemachtigd voor dit duel trek dan vooral iets geels aan. Zoals eerder vermeld op onze site is het uitvak geheel uitverkocht en is het dus een uitgelezen mogelijkheid om de club in volle kleur te steunen in deze traditioneel mooie uitwedstrijd.

De Graafschap kent niet de beste seizoenstart uit de clubhistorie, sterker nog de eerste drie wedstrijden verliezen op Eerste Divisie niveau was een negatief clubrecord. De laatste twee wedstrijden is er echter progressie te zien bij de Superboeren. Na een gelijkspel werd afgelopen weekend de eerste overwinning geboekt, uit bij Telstar zette oud bekende Giovanni Korte de beslissende 0-1 op het scorebord.

Voor de NAC-supporter dus reden te meer om het team te steunen in Doetinchem. Hierom nogmaals de oproep: Kom in het Geel, Hup NAC!

Bron:
B-Side Rats
25 Reacties
68   9  
Ouwe spionkop

Die Gelbe Wand

10   15  
Semsi

Contract Maria per direct ontbonden.

73   21  
Ad Snatz

6 punten vrijdag! 3 op het veld en 3 op de wc 👃🏻

11   32  
Ernie

Ik heb alleen zwart.

68   9  
Ouwe spionkop

Die Gelbe Wand

11   1  
Bredafun

HUP NAC!!!

15   52  
Keeske

Ik heb niks geels, mag ik nog wel binnen?

15   11  
Ouwkus

@keeske

Geil mag ook, dus strinhgetje en jarretelles uit de la vriend😜

32   13  
ome cor

Dat zou een stuk beter zijn dan die puberale kleurkeuze voor zwart en donkerblauw, waar elk stadion in Nederland mee vol zit.

9   3  
Pilsenier

Met z'n alle verzamelen bij het supporterscafe van de Superboeren?

32   6  
Yellooow

Zonde dat dit zo weinig gebeurd,
Daarom een goede oproep hopelijk gaan we dit vaker zien.

24   4  
Nog jaren kkd

Mag ik als Tweety?

5   5  
Jens

Iemand toevallig een kaartje voor het uitvak over voor vrijdag?

1   4  
Tante Annie

Jens,
Mocht er een ID controle komen heb je wel een probleem. Zelf pas een enkele keer meegemaakt, buiten de covidseizoenen om natuurlijk. Maar toch wel een risico

28   46  
Walter

Soms hoor je wel eens mensen zeiken dat we een carnavalsclub zijn. Een oproep om iedereen in het geel te te laten komen...... misschien wordt ik oud, de tijd van de Aussies en de bomberjacks , wat was dat een mooie tijd. En niet te vergelijken met nu. Front doet goede dingen, respect voor. Maar om nu een oproep te doen om in het geel te komen, gaat mij te ver en is niet des nacs

33   13  
Nonkel Frans

@Walter, Fr0nt doet hier m.i. goed aan. Ze onderscheiden en distantieren zich op deze manier van de raddraaiers. Gastjes die zwart niet als clubkleur maar als uniform dragen. Die liever herrie schoppen dan de spelers aan te moedigen. Die gastjes zitten Fr0nt in de weg. Vandaar.
De tijden veranderen - de mode ook. Wen er maar aan. Wees blij dat de club leeft en er een jonge generatie is die doorpakt.

5   2  
Jens

@Tante Annie,
Heb dat zelf echt al jaren niet meer meegemaakt, en anders pech. Maar degene die mee gaat heeft ook gewoon een seizoenskaart, dus zal weinig problemen opleveren. Alleen helaas net te laat met bestellen. Zou mooi zijn als het nog lukt!

26   15  
Nieuwe spionkop

Nokkel Frans

Front distantieert zich van de raddraaiers? Ik hoop dat je dit niet meent haha.

Respect voor de goede dingen die Front doet. Maar elke keer als er de laatste jaren iets voorviel bij uitwedstrijden was het iemand van Front of een aantal van Front. Hopelijk worden deze jongens dan intern door Front uit de groep gezet, maar dat betwijfel ik.

26   1  
Da Pope

Zou het mooi vinden als veel mensen hier gehoor aan geven. Bij buitenlandse wedstrijden zie je vaak in één oogopslag welke club thuisspeelt, omdat de tribunes volledig in de clubkleuren zijn. Dat is toch wat indrukwekkender dan een tribune met alle kleuren van de regenboog.

Maar als ik voor mijn kast sta en iets in een clubkleur uit wil zoeken, kies ik doorgaans toch wat makkelijker voor zwart dan voor geel. Voor het dagelijks leven is geel toch niet per se de mooiste kleur.

24   7  
D'n opletter

Mooi die oproep, ik zou dat ook liefst bij thuiswedstrijden zien, een volledig Rat Verlegh stadion in het geel... Alleen de B-Side mag ook.

24   2  
die ne gast

Uitvak in het geel vind ik altijd een mooi gezicht.
In NAC-lubkleuren naar het stadion gaan lijkt inderdaad een beetje uit de mode te zijn geraakt. Evenals een sjaal meenemen en daarmee zwaaien. Lijkt wel vervangen door zwaaien met een vlag?
Die sjaals gaven vroeger toch ook vaak extra sfeer bij bijv. Gloria in Excelsis Deo enzo

3   0  
Tante Annie

Jens,

Ja precies, lang geleden een enkele keer. Toch wilde ik je wijzen op het risico. Niks anders dan dat

18   25  
fvf6

ik doe een oproep aan Front76 gedraag je als een waardige supporter van NAC en ja leuke actie de oproep om iets geels aan te trekken.

15   4  
Sia

De kleur geel heeft toch wel altijd wat extra's. Zo'n vak vol gele shirts en vlaggen. Genieten.

5   2  
Subnactief

Front als kledingpolitie.

0   0  
Dorstig

Kan het kloppen dat je de wedstrijd niet kan kopen? Betekent dat deze dan voor iedereen te zien is?

Laad alle berichten na dit bericht in