Wij gaan niet opzij

‘NAC in onderhandeling met Almere City over Duijvestijn’

Thiestemberg

NAC is in onderhandeling met Almere City over de komst van Lance Duijvestijn. De aanvallende middenvelder heeft zelf ook wel oren naar een overstap naar NAC aldus BN DeStem. Eerder wees Duijvestijn Willem II af dat al rond was met Almere City.

Duijvestijn zette eerder deze window vol in op een transfer naar de Eredivisie. Dit kwam er echter niet van, mede door deze transfersaga is hij niet meer op goede voet met trainer Alex Pastoor. 

Aan de andere kant doet NAC er ook alles aan om Duijvestijn binnen te halen. Het liefst wil de club eerst Maria en Ligeon slijten maar er is niet veel interesse voor de vleugelverdedigers. Hierdoor zijn de nieuwe aandeelhouders waarschijnlijk nodig voor een geldinjectie. Iets waar ze als we de geruchten mogen geloven voor open zouden staan. Eric Hellemons ziet Duijvestijn als een buitenkansje voor de nummer tien positie.

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Vorig bericht
Mario Bilate tekent bij ADO Den Haag 83 reacties
Volgend bericht
Oostrom fluit vrijdag NAC – FC Eindhoven 10 reacties
98 Reacties
221   11  
Mo

Bij stillum 2 wilde hij niet,dat moeten we hebben

145   8  
Ouwe spionkop

Vrolijk trekt voor de eerste keer de portemonnee.
Dat geeft wel aan dat de ambitie bij de nieuwe eigenaren serieus is.
Transferwaarde van Duijvestijn wordt geschat tussen 4 en 5 ton.
Dus eerst huren en volgende zomer overnemen voor 2 ton of zo.
Deze speler is pas 23 en kan een waardevolle speler worden.
Past dus precies in het profiel dat het nieuwe NAC voorstaat.

73   20  
Livingthedream

NAC =Breda bedankt! Helden!

30   24  
ECG

Ligeon en Maria ruilen tegen Duifie met gesloten beurzen!

70   7  
Wolfmanjack

Geweldig. Wat is NAC goed bezig. Vd Sande, Plat, Vet, Duijvestijn. Het kan niet beter opkkd- niveau

221   11  
Mo

Bij stillum 2 wilde hij niet,dat moeten we hebben

13   54  
Kopspion

Ben zeer benieuwd als dit door mocht gaan of Flieger en NOAD1976 hier ook nog iets over te zeiken hebben

15   27  
Kopspion

Na de overwinning bij Roda is die NOAD toch al wat stiller hier

45   3  
Svt076

Dit zou wel een hele mooie versterking zijn, waar we stiekem misschien toch wel om de bovenste paar plekken mee kunnen gaan doen.
Hoeft niet, mag wel ;)
Hup NAC

70   3  
Nacgaatnooitverloren

Ik ga nog niet te vroeg juichen maar krijg steeds meer het idee dat we een prima selectie krijgen/hebben in deze fase zo kort na de overname en dat is toch een knappe prestatie...HUP NAC!

37   8  
Bas

Ik wil niet te vroeg juichen maar als je naar de kwaliteit van de selectie kijkt dan zou ik het eigenlijk niet eens gek vinden als we voor de bovenste paar plekken mee strijden dit jaar

123   12  
Eastwood

Na MVV-NAC, zag men het slechtste NAC in 50 jaar. Na Roda JC praten we ineens over meestrijden om de bovenste plekken? Laten we even kijken wat we klaarspelen tegen FC Eindhoven, de Graafschap en Jong Ajax (doorgaans goede ploegen), voordat we weer zo ontzettend hard van stapel lopen en wederom een deksel op de neus krijgen.

76   3  
Golan

Transfers 2022
- Van der Sande
- Lucassen
- Plat
- Mcnuilty (huur)
- Sanchez (huur)
- Velthuis (huur met optie)
- Hermann (huur met optie)
- Marijnissen
- Vet

En dan nu mogelijk Duijvensteijn. Wat een verademing is dit. Dan staat er zometeen echt een frisse herkenbare en strijdlustige ploeg op het veld hoor! Jong en vol potentie. Tel daar ons Toontje bij op die zich aan NAC heeft verbonden en het begint echt ergens op te lijken. Doet mij in ieder geval heel veel deugd dit! Hup NAC!

27   9  
BREDA 1965

Dit wordt gewoon een geweldig NACjaar...al de draken zijn weg..

51   8  
Ivo

Grappig hè, sommigen hebben hier echt maandenlang herhaald dat er niet genoeg geld zou zijn voor een goede selectie. NAC=Breda had niet genoeg kapitaal voor versterkingen en het dekken van tekorten.

Lekker stoken zonder kennis van zaken.

De Maria's en de Ligeon's vertrekken nog wel. Die pakken nog een paar maandsalarissen mee en kunnen dan transfervrij naar Cyprus ofzo. Helaas werkt het zo tegenwoordig. Geld is voor die gasten belangrijker dan hun sportieve carriere.

61   6  
Fred

Wat ben ik blij dat ons NAC in handen is van NAC=BREDA! Zeker vanwege het nieuwe elan en de bevrijding van Van Aalst en co!

Maar zeker ook als je de ellende ziet bij andere clubs, die door buitenlanders is overgenomen: Vitesse, Den Bosch, Fortuna, etc, etc.

35   3  
Marion







LANG LEVE NAC=BREDA!

32   2  
Spionkop

Volgens mij zie ik daar al een streepje stralend blauw.

31   2  
Charles

Toch wel vreemd dat hij niet naar stillem 2 wil. Maar des te beter voor ons. Misschien omdat nac al langer hem naar breda wil halen?

Tis overigens dan de 2de x dat vrolijk zijn portemonnee trekt.

17   14  
Nieuwe spionkop

Halen die jongen godverdomme!
Wij hebben goals nodig, hij hebt bewezen die te kunnen maken!

14   39  
Nog jaren kkd

In welke vorm wil Vrolijk zijn centen weer terug? Wordt het een lening? Wordt hij eigenaar van deze speler?

28   6  
Barbapapa

@nog Jaren kkd

Ik denk dat Vrolijk hier niets voor terug hoeft. Zijn investeringen voor de toekomst. Hoe sneller NAC promoveert hoe sneller hij een nieuw stadion of renovatie met zijn bedrijf kan neerzetten. Dan komen de centen vanzelf terug….

ON topic: Een speler die me altijd positief opviel als ik wedstrijden van zijn clubs keek. Vaak gedacht of hij niets voor NAC zou zijn. Lijkt me echt een aanwinst!

56   0  
Sia

Hij wil naar NAC en niet naar de buren. Nu al mijn favoriete speler!

14   55  
Oosterhout3

Noem mij maar gek.. maar vrolijk de portomonee trekken voor een speler te huren?
Met een 5e huurspeler bouw je dus werkelijk niets op als ie blijkt tegen te vallen, sterker nog; met vet en duivenstijn erbij krijgt de eigen jeugd al bijna geen kans meer op het middenveld.

Eigen jeugd heeft laten zien dat ze gewoon met redelijk voetbal 9 punten pakken.
Tegen mvv kreeg nac 9 kansen 1 op 1 met de keeper en mistte ze gewoon allemaal, dat is gewoon trainbaar.

Dus voor mij is het omdat het huur betreft een nee , alleen bij volledige overname een ja.

38   6  
Pep

Hellemons doet het niet onaardig hè?
Waar zijn al die jankers nu die hem niets vonden? Hij gaat gewoon voor jong , talentvol en karakter. En dat wilden we altijd al jaren. Chapeau Eric.

31   3  
ctk

@Oosterhout3,

Het is huren met een optie tot koop, dat is in mijn ogen de beste constructie.
Valt hij tegen dan kan hij terug (gehuurd), is het een versterking dan koop je hem na dit seizoen!
Een win/win situatie toch?

35   10  
Willem 4,5

Of we nu dit seizoen wel of nog niet promoveren, een ding staat als een paal boven water. We mogen blij zijn dat we onze ziel niet aan de duivel verkocht hebben, lees; City groep en andere ' investeerders'. Kijk nu hoe het gaat bij Fortuna en Vitesse en wat er in het verleden bij Ado is gebeurd met pang wang chang aan het hoofd. Bouwen en er een stabiele club er van maken, we gaan er alleen maar beter van worden. Goed gedaan NAC=Breda.

15   3  
Linie

Had hem vorig jaar als pareltje al in Scorito KKD! Als NAC nog meer tips nodig heeft, dan valt er altijd wat te regelen ;)

17   7  
Cees-2

PEP: Waarom jij die mensen excpleciet "jankers" noemt snap ik niet. Iedereen heeft het recht op zijn visie. Ik noem jou "nu " toch ook niet een...................Als men op Hellemonds normale kritiek uit, wat is daar mis mee? Dat is inherent aan het voetbalgebeuren. Respecteer normale i zendingen. Krijg je een site zoals in beginsel vast de insteek is geweest!

11   10  
die ne gast

1. De deal is nog niet rond en de tijd dringt.

2. We hebben in het verleden genoeg gejuichd op basis van de naam (ook met het aantrekken van Kastaneer en Rosheuvel waren de meeste supporters blij...).

Dus eerst maar eens zien of hij komt en dan ook maar eens zien of hij wat kan toevoegen. De Kaj de Rooij van Eindhoven hebben we maar sporadisch in Breda gezien...
Als we niet promoveren (en die kans is levensgroot) dan heeft hij als huurspeler een jaar lang onze eigen jeugd geblokkeerd. Als het toch een tussenjaar wordt, laten we dat dan maximaal gebruiken voor het ontwikkelen van de eigen spelers, niet voor de ontwikkeling van huurspelers.
Als we niet gaan promoveren gaat Duijvestijn namelijk echt niet bij NAC blijven, koopoptie of niet.

Maar goed, op papier zouden we met Duijvestijn toch wel top-8 en play-offs moeten kunnen halen. En wie weet, wat er dan gebeurt...

14   27  
Willem 4,5

De City lovers beginnen het langzaam op te geven, slechts 2 duimpjes omlaag op mijn positieve NAC =Breda bericht, we gaan de goede kant op jongens!

6   14  
Ernie

Die Ne Gast
Ik denk dat de huidige staf inmiddels heeft gezien dat we met dit elftal de play-offs nieteens gaan halen. En ook hebben ze gezien waar het aan ligt, gebrek aan scorend vermogen. Daarom is Duivesteijn zeker van toegevoegde waarde voor Nac.

14   2  
Mike

Zou dit rondkomen vandaag??

25   2  
Jf

De verloren wedstrijd tegen MVV was zwak maar heel eerlijk is MVV wel een verrassing en spelen ze goed voetbal. Heracles heeft zich er ook op stukgebeten. Al met al is NAC kwalitatief genoeg om voor playoffs te gaan.

Duijvestijn is een goede voetballer en sterk aan de bal. Een type tien die past bij NAC.

13   1  
Timothynac1992

Hoe staat het ervoor met de onderhandelingen

17   1  
Mike

Als hij komt verdwijnen Agougil en Banzuzi wel meer naar de achtergrond.

Middenveld

Plat
duijvestijn vet

Aanval

De rooij van de sande velanas

Dat is dan weer de keerzijde. We hebben wel zo'n brede selectie nodig want 't seizoen is superlang.

12   8  
ennaojseejer

@Mo
dat Stillum2 is ondertussen wel achterhaald

11   6  
die ne gast

@Ernie
Zou kunnen. Veel mensen zijn nu positief over de selectie vanwege de wedstrijd tegen Roda, maar zij zijn blijkbaar vergeten hoe we met hangen en wurgen twee keer thuis een hele moeizame 1-0 over de streep hebben weten te trekken tegen 'mindere goden' als Helmond Sport en TOP Oss.
En dat we er tegen MVV redelijk kansloos vanaf gingen.
Duijvestijn zou zeker een goede aanwinst zijn, maar de vele zeer positieve reacties hier vind ik een beetje overdreven. Ook met Duijvestijn zal het een seizoen van vallen en opstaan blijven, waarbij onduidelijk is op welke plaats we zullen eindigen.

11   24  
van Flieger

Het is inmiddels al middag op deadline day. Het is verdomd stil.

15   10  
van Flieger

Die ne - bij de 3 K's (Kali, Kastaneer, Koch) en Rosheuvel ging op deze site de vlag uit hoor. En bij iedere nieuweling werd zonder blikken of blozen over versterking gesproken en kregen onafhankelijke kritische NACmensen er en passant een sneer bij. Zo erg hadden zij dat nodig. Toen hun oogappeltjes allemaal en zonder uitzondering rotte peren bleken en niet presteerden veranderden zij snel hun nickname en gingen door met het anoniem verketteren van NACmensen. Walgelijk gewoon. "Smulders is stiekem goed bezig" deed de deur dicht. Wat een aanfluiting dit soort figuren op deze site.

2   1  
Ernie

Willem 4.5
Ik hoop dat je gelijk hebt, maar we zullen dit nooit weten. Ik zou maar niet een te grote mond hebben.
Eind van het seizoen weten we iets meer. Maar eigenlijk ook weer niet, er is ons beloofd dat we een stabiele Eredivisie club gaan worden. Dat zien we dan over 10 jaar wel.

14   3  
DR.

Ik moet zeggen dat ik de bijdragen van Flieg, en laatste tijd ook van noad1976 altijd links liet liggen vanwege het hoge zure copy/paste gehalte...maar eerlijk gezegd ben ik het hier en daar best met Flieg eens (mr noad zie ik niet meer...vreemd).

Het is hier altijd te zwart wit geweest....iedereen werd altijd als held binnengehaald, maar na een paar tegenvallers duikelde iedereen over elkaar heen om ze weer af te branden. Aan de andere kant had je lieden die iedereen vantevoren al compleet afbrandden zonder ook maar enig kennis van zaken te hebben en reageerden op basis van 'aannames'.

Door de ingrijpende veranderingen binnen alle gelederen van NAC, de resultaten van de laatste wedstrijden en het doorpakken met spelers, staf en organisatie lijkt er wat 'milder' door iedereen naar ons clubje gekeken te worden....doet mij deugd.

Ik zelf zie het positief in, maar ik ken nac....altijd onvoorspelbaar dus het kan zomaar alle kanten op vliegen. Ik blijf dus nog wat neutraal in mijn (non)euforie. Om eerlijk te zijn, op dit moment, durf ik niet te zeggen of we kampioen worden of dat we de play offs missen.....we gaan het zien. Vrijdag iig weer lekker potje kijken met een biertje in mijn hand!!

Hup NAC

3   2  
Wanny

Nou, die Kali werd vanaf dag 1 al afgebrand. Met zijn losse handjes.

Voor de rest zullen er altijd mensen zijn die een nieuwe speler toejuichen en er zijn er die het niks vinden.

2   2  
DR.

@wanny, er zit een groot verschil tussen iemand toejuichen en iemand als een Messias bestempelen, net als tussen iemand niks vinden en zeggen dat het compleet wanbeleid is....precies wat ik bedoel.

Verder klopt het natuurlijk wat je zegt....;)

3   15  
scheppioni

hahaha niet naar stilburg, ja dan ben je de man in ons mooi BREDA !
Toch wel erg benieuwd hoe de staf Lance wil gaan inpassen in het team, mag niet te veel ten koste gaan van de jeugd naar mijn inziens. Dit NAC nu al heeft bij roda laten zien prima mee te kunnen doen, dus potentieel is dit NAC al tot best veel in staat zeker wanneer we zien dat de laatste linie dus het hoger druk zetten meteen kan afdwingen !
Welkom LANCE in ons moi BREDA !!

13   4  
scheppioni

Het zou geweldig zijn wanneer Lance samen met Jort kan renderen, want dan gaat dat ten koste van Banzuzi of Agougil lijkt me ??

6   5  
scheppioni

Ik bedoel met het laatste eigenlijk 'AL' gaat dat dan ten koste van......... ipv want

10   2  
Nog jaren kkd

Prima statistieken afgelopen 2 seizoenen. Heb wel het idee dat Almere City altijd erg aanvallend speelt. Kortom, dan krijg je als aanvallende middenvelder veel ballen. Maar daar doet hij dan ook prima dingen mee. Een makkelijk scorende middenvelder is geld waard. Meeste clubs zijn al blij wanneer de middenvelders de tegenstander tegenhouden laat staan ook nog zelf gaan scoren, assists geven.

10   57  
Hupstein

Duivesteijn is bij Willem II nooit in beeld geweest..was een gerucht...zijn nooit gesprekken geweest dus dat meneertje duivesteijn roeptoetert dat hij daar niet heen wilde ...is popijopie praat om beetje jovel te doen....

15   8  
Henri

Hoewel het nieuwe NAC pas zijn eerste stappen aan het zetten is, ben ik zeker niet ontevreden tot op heden.
Je ziet bij een Willem II en ADO patronen waar NAC aan kapot is gegaan. Spelers binnenhalen zonder een echte visie. Willem II heeft volgens mij de slechtste TD binnengehaald die beschikbaar was. Heeft tig spelers gekocht waarvan ik er eerlijk gezegd geen een bij NAC zou willen zien. ADO heeft een onervaren TD en dat is ook duidelijk te merken aan zijn beleid.
Wat dat betreft heb ik diep respect voor wat Excelsior presteert met RVC lid Mario Been, AD Daan Bovenberg, TD Niels van Duinen en trainer Marinus Dijkhuizen. Echt knap hoe deze oudpapierclub het elke keer weer voor elkaar krijgt. Wouter Gudee nu AD FC Groningen en Ferry de Haan nu TD Heerenveen zetten ook hun eerst schreden bij Excelsior. Ik acht de kans op een positieve herhaling met Bovenberg en Van Duinen zeer groot. Zo zie je maar weer dat er in je eigen netwerk soms veel talent aanwezig is op diverse niveau's.Gelukkig willen ze bij NAC ook die werkwijze/visie gaan hanteren.

14   3  
Tony93

@Hupstein

Ach Kruikje toch, kon je het weer moeilijk bekroppen dat je club(je) samen met die puberende jostiband daar op de (Queen)Kingside nou eenmaal in het niet valt wanneer NAC aanklopt bij dit soort jongens.

Toch maar even een forum opgezocht van je rivaal om je eigen sneue "mening"of stem, wat het dan ook is te laten horen over wie dan wel of niet naar Tilburg wil komen.

Willem 2 zal altijd en hoe dan ook, in de schaduw staan van wat NAC Breda is.
Blijf voortaan lekker op je tricolores forums verder discussiëren wat jullie "geruchten' zijn. prutser.

13   48  
van Flieger

Als ze deze jongen al niet kunnen halen dan zou dat een stevige afgang zijn voor de nieuwe crew.

4   15  
Livingthedream

@hupstein

Optirfen misselijke grafkruik.

16   21  
Livingthedream

@ vlieger

De enige afgang dat ben jij hier . Als een ED club komt last minuten voor Lance dan is hij gewoon daarheen.


Of moeten we hem een waanzinnig salaris geven zodat jij achteraf weer kan gaan lopen janken?


Ga lekker op de rat je diarree verkondigen. Misselijke

4   4  
Schrikbarend

Weer zon 23.59 moment de nieuwe nummer 10...ligeon of rutten weg ermee en mashart of maria

18   3  
die ne gast

@Henri
Een aantal spelers die Willem II gehaald heeft, zijn gewoon bewezen Eredivisie-spelers en zouden hier ook met groot enthousiasme onthaald zijn...

Voorlopig lijkt er in Tilburg nog geen team te staan en creëren de supporters daar een negatief klimaat, waarbij alles en iedereen op moet rotten en er helemaal niks van deugt (waar kennen wij dat van?). Ze kunnen daar niet met tegenslagen omgaan, omdat de verwachtingen te hoog zijn.
In zoverre lijkt de huidige situatie bij Willem II op die van NAC in het seizoen 2015/2016 (seizoen met Ronnie Stam, Sjoerd Ars, Donny Gorter e.d.), waarbij én de spelers én de supporters zich te goed voelden voor de KKD, waardoor er nooit een positieve vibe in het team en in het stadion kwam en er naast alle prijzen gegrepen werd.
Daarom ben ik blij met de huidige (relatief) milde en vergevingsgezinde stemming die er rond NAC heerst. De grote meerderheid van de supporters heeft zich er bij voorbaat al neergelegd dat NAC nog tegen een aantal (grote) zeperds aan gaat lopen. Dat gaat ons verder brengen, dan het buiten willen gooien van alles en iedereen. Het is aardig dat we al vier rondes boven Willem II staan, maar ik ga er niet vanuit dat dat aan het eind van de competitie ook zo zal zijn, maar als we elkaar in de play-offs zouden tegenkomen kan het verschil in klimaat rondom de club wel eens de doorslag gaan geven en dan zouden wij wel eens aan het langste eind kunnen gaan trekken (om vervolgens in alle euforie in de finale van de play-offs te sneuvelen en volgend jaar toch weer tegen Willem II te moeten spelen...).

8   1  
De Zwijgende Meerderheid

@ DIE NE GAST

Het ging goed tot aan je laatste zin, en dat is jammer.

5   6  
Willem 4,5

@ huppedinges. Weet je dat het ons geen ruk interesseert wat Duivestein wel of niet gezegd heeft, Stilburg interesseert ons trouwens ook geen zak, dus zoek het uit in die troosteloze stad en ga naar dat slaapverwekkend voetbal kijken in dat troosteloze stadion van jullie en ga je eigen site vervuilen met domme lulpraat.

11   0  
Spion

@livingthedream en dit kon je niet op een normale manier ventileren?
Laat iedereen gewoon een mening hebben en ben je het daar niet mee eens reageer dan gewoon met een tegen reactie waarom jij er anders over denkt.


Persoonlijk hoop ik dat NAC met Duijvestijn er bij in de top 3 mee gaat strijden.

6   1  
t, Veer

Het is nog wel erg stil op de laatste dag. Ingaand of uitgaand. Ben erg benieuwd.

16   18  
Livingthedream

@spion

Nee bij vlieger kan ik dat niet.


Het continu smerige ondertoontje van die zelf ingenomen kwal is om te kotsen. Hoezo is het een afgang voor NAC= Breda als de de beste speler van Almere ( die in de belangstelling van een eredivisie club staat) niet kunnen halen?

Het is gewoon continu een bommetje proberen te plaatsten. Jezelf continu een mogelijkheid geven om iets negatiefs te kunnen plaatsten. Lekker veilig anoniem op die alp van hem.

Het is een in en in triest zielig mannetje

3   2  
die ne gast

@De Zwijgende Meerderheid

Tja, we zijn / blijven NAC, hé!

Speciaal voor jou:
Eens wordt de hemel stralend blauw
(wie weet dit jaar al).

Hup NAC!

7   2  
Reflektor

Neemt uiteraard niet weg dat als w2 degradeert en meerdere jaren in kkd zit , alles op de loop gaat , maar laten we aub ophouden hierover en over ons mooie NAC praten .

4   11  
scheppioni

Gaat er nog wat gebeuren vanavond Chris wm denk je ?

11   4  
t, Veer

Duurt wel heel lang. Verwacht er helaas niets meer van. Maar ook als het niet door gaat zijn we
op de goede weg.

8   6  
Spion

@livingthedream hou dan gewoon de eer aan jezelf. Ik ben het ook niet altijd met flieger eens maar soms geeft een reactie waar ik het wel mee eens kan zijn.
Voor jou info, je kunt ook gewoon doorscrollen!

12   6  
Nacman

De uren tikken steeds sneller naar het einde.
NAC huldt zich in stilte zelfs onze clubwachter Chris wm zegt niks of is hij op vakantie?

18   4  
Martinus

Dat het stil is, is geen reden tot zorg. De laatste tijd komen transfers vaker uit de lucht vallen. Hopen op een mooie verrassing.

15   6  
Nieuwe spionkop

Livingthedream

Iedereen weet wie Flieger is dus zo anoniem is het niet….

Verder zegt hij vaak ook dingen die zeker wel waarde hebben en ergens de juiste punten raken. Het is zeker altijd negatief, maar niet alleen achteraf.

Laat die jongen zn ding doen, negeer hem en lees verder.

9   6  
Sam

Mag 5 uurtjes te gaan, spannender

8   5  
Ed

Tussen 23 en 24 uur weten we meer. Komt goed!

16   5  
henktietenkie076

ik denk dat het stil wordt gehouden en dat we over een uurtje Duijvestijn op een foto zien met een NAC shirt aan.

15   5  
Belgische Naccer

Ik heb Duivenstijn alvast maar gefotoshopt in een NAC shirt, want dit duurt te lang! ;-)

8   2  
Naccer076

Ze bouwen de spanning goed op....

1   4  
ECG

Het gaat meer om Ligeon en Maria dan om Duif!

3   1  
Pietjebel

Gaat niet door

5   1  
gsg

Volgens Blanco gaat het niet door,Almere vraagt dubbele van wat NAC wil betalen.

2   4  
Pietjebel

Almere wil te veel geld

3   1  
CS

Jammer maar gaat voorlopig niet door vraagprijs veel te hoog (onoverbrugbaar volgens de Stem)

4   1  
Rolf

Jammer het gaat niet door.

5   4  
Realist

Helaas. Gaat niet door. Almere vraagt veel te veel blijkbaar..

5   11  
Ome Cor

De interesse was al eerder duidelijk.
Nu is het deadline day na negenen 's avonds....
Het gaat om een speler die uitgekotst wordt door zijn trainerke Pastoor......
Een ander kkd-clubke wil m wel hebben....pfff what's the big deal ?
Het gaat toch niet over een miljoenendeal van een Europese topclub.

Okay, we zitten in een land met een debiele voetbalbond die de markt 24 uur te vroeg sluit, maar waar gaat het over.
Een speulerke op het 2e niveau wat van club wil wisselen.... onnodig spannend en onnodig traag, die onderhandelingen.

9   3  
Duijvenstein

Zie zojuist een bericht op Bn de Stem:

Almere city vraagt torenhoge prijs voor duijvenstein, meer dan het dubbele wat nac heeft geboden.

De stekker is er uit getrokken.

3   13  
ECG

Verstandig om af te haken!Geen Hiltermannnetje 2.0!

17   2  
NAC Vooruit!

Almere werkt niet mee… Zou toch wat meer water bij de wijn willen zien vanuit die kant. Ze hebben Hilterman ook al voor een appel en een ei van ons overgenomen. Nu willen wij ze van Duijvestijn verlossen en dan krijg je dit!

4   10  
Wallie

En Rienstra ?

15   2  
Ed

Zal Duivenstijn blij mee zijn.?
Was een goeie .... helaas.

9   2  
Realist

Wat ik alleen niet snap is dat we na al die onderhandelingen blijkbaar nog steeds mijlen ver van weg zitten va wat Almere voor hem wil hebben. Dan had dit vanmorgen toch ook al duidelijk kunnen zijn. Blijkbaar viel er niks te onderhandelen..

7   1  
Pietjebel

Echt zonde was een leuke speler voor ons

8   4  
Jamie

Die centen die je aan Hiltermann door de plee hebt gespoeld waren nu goed van pas gekomen!

Maar goed, daarom zijn we onze club ook aan het heropbouwen.. niet alles zal gelijk mogelijk zijn helaas door de achterlijke acties uit het recente verleden..

4   1  
Scheids!

Dus géén Duijvenstijn , Almere verwacht ruim het dubbele van wat NAC heeft geboden!
Jammer, wellicht over een paar maanden inlijven, want hij past goed binnen het profiel waar NAC voor staat.

10   3  
Sp1

7 ton is idd buiten proportioneel, denk dat het bod van NAC een prima bod was. Helaas,voor ons maar zeker ook voor de speler in kwestie.

5   2  
Jack

Duijvestijn komt niet Almere vraagt teveel voor deze speler

3   2  
Tja

Ik denk dat Duijvesteijn niet komt. Damn mensen. Lees eerst voordat je wat plaatst

5   2  
Vliegende hollander

Geen duivenstein dus......goed gedaan nac.
Geen enorme bedragen betalen,beter geld op zak houden dan teveel uitgeven aan almere city.
Wel jammer dat hier een dag aan gespendeerd is voor noppes.
Nu nog een andere speler binnen halen lijkt me haast onmogelijk

4   11  
Pinteman

Ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat Duivesteijn niet gaat komen 😁

8   4  
Enkhuizer

Komt goed. Almere wil heus wel van m af

10   2  
M.H. te R.

Hopen dat het tactiek is...Misschien komt het rond 23.55 nog rond ?
Anders heel de dag, gevalletje dooie mus ,geweest.

4   3  
Otjes

Dan vangt Almere over 1 jaar nix of in winterstop 100.000 bieden.

F.ck Almere

Laad alle berichten na dit bericht in