Wij gaan niet opzij

Mario Bilate tekent bij ADO Den Haag

Thiestemberg

Mario Bilate is officieel speler van ADO Den Haag. De spits moet daar de stand-in worden van grootverdiener Thomas Verheydt. Bilate liep deze zomer uit zijn contract in Breda en was zodoende transfervrij. Nu het seizoen al een tijdje van start is heeft Bilate dus toch nog een club gevonden.

Even leek Bilate het profvoetbal gedag te zeggen door te tekenen bij De Treffers, met die club voerde hij ook al meerdere gesprekken. Bilate wilde graag actief blijven bij een profclub maar door zijn hardnekkige blessures van de afgelopen jaren stonden de clubs niet in de rij. Alleen Helmond Sport en De Graafschap hadden sluimerende interesse in de zomer. Uiteindelijk haalt ADO Den Haag dat stroef van start ging in de KKD de ervaren Bilate dus toch binnen.

Het dienstverband van Bilate is bij NAC beperkt gebleven tot twee seizoenen. Deze seizoenen werden helaas gekenmerkt door veel blessureleed. Bilate kwam tot 38 wedstrijden waarin hij negen keer het net vond en zes keer fungeerde als aangever. Ondanks dat hij terugkeerde op het veld eindigde zijn dienstverband bij NAC in mineur. Zijn nieuwe club ADO knikkerde NAC uit de play-offs en Bilate had het zwaar met de ziekte van zijn goede vriend Ralf Seuntjens.

Wij bedanken Mario voor zijn inzet en prettige persoonlijkheid en wensen hem veel succes bij ADO Den Haag!

Bron:
B-Side Rats, ADO Den Haag, Algemeen Dagblad
Vorig bericht
'Duijvestijn niet naar NAC' 144 reacties
83 Reacties
205   9  
Charles

Sympathieke gozer met veel blessureleed. Dit contract is hem gegund en hoop dat hij zijn carrière goed kan afsluiten de komende tijd met mooie wedstrijden in de kkd.

Succes Mario!!!

205   9  
Charles

Sympathieke gozer met veel blessureleed. Dit contract is hem gegund en hoop dat hij zijn carrière goed kan afsluiten de komende tijd met mooie wedstrijden in de kkd.

Succes Mario!!!

50   8  
Snipes

Het is hem gegund. Topgozer!
Het interview met Thijs zal me nog lang heugen.

Succes Mario!

42   4  
samson

Succes Mario alleen niet tegen ons.

40   27  
Ibio

Nul goals vorig jaar bij NAC.
Knap dat hij een club heeft kunnen vinden

24   34  
Viking

Alleen sympathieke gozer.. Voetballend was het niets.... En als spits nog minder.. Veel geluk in Den Haag.

13   8  
Wanny

Hopelijk kan ie zijn draai daar vinden en het verleden achter zich laten.

Kwam altijd heel gefrustreerd over. Ook wel begrijpelijk gezien zijn blessurehistorie.

13   36  
Mo

Heddu niks aan is nergens iets geweest

32   11  
van Flieger

Jos - Vreven, Sadiq en Dessers waren voltreffers van Smulders. Sadiq was voor 1.5 jaar gehuurd volgens deze frietbakker uit Woensel, maar hij vertrok al na een half jaar. Brondeel en Dessers liepen ook voor een appel en een ei de deur uit. Om over Vloet en Verschueren maar helemaal te zwijgen.

78   8  
van Flieger

Bilate moest komen omdat Sydney er niks van kon volgens Maurice. En bij het vallen van het woord 'Prinsenbeek' sloegen bij Manders al meteen alle stoppen door. Hij wilde er ook dolgraag vanaf. Wat een vreselijke tijd was dit, hier is NAC stevig benadeeld. Daarom is het onverteerbaar dat Steijn en Manders met een flinke afkoop weggelopen zijn uit Breda.

32   19  
baosje

tja

heeft een beetje lopen naschoppen tegen NAC, duidelijk behorende tot het Steijn/Den haag kamp ...

had die ballen er maar wat meer ingeschoten jongen ... wie weet dat je had kunnen blijven ;-)


houdoe , bedankt en succes bij Dirkie .. het zal daar allemaal wél véél beter zijn als bij NAC

16   10  
Raf17

@Van Flieger

Maar Smulders haalde ze wel mooi binnen. Hij creëerde kapitaal op het veld. Meermaals gaf hij bij de NAC-leiding aan (lees: aandeelhouders) dat hij een hoger spelersbudget wilde dan de 4 miljoen die hij had in het degradatiejaar '18-19.

Afin, waar ik op doel: in twee jaar Smulders heeft er meer kapitaal op het veld gestaan dan de afgelopen jaren bij elkaar. Enige uitzondering op de regel van Jan-Paul van Hecke, direct vastgelegd door de hier verguisde Tim Gilissen toen hij plaatsnam in het technisch hart.

50   7  
van Flieger

RAF - het is misgegaan in de zomer van 2018 toen Smulders een eigen koers ging varen en de samenwerking met City min of meer eenzijdig opzegde en vervolgens waardeloze meuk binnenhaalde met Kastaneer en Rosheuvel etc. Daar is het foutgegaan. En dat had enorme gevolgen, 5 jaar KKD al erachteraan, miljoenen fleuten. En dat alleen omdat er geen toezicht en tegengas was op deze vent.

13   7  
witzwartgeel

Goie gast en heel fijn voor hem en zijn gezin.
Succes Mario en hopelijk nog lang een blessurevrije toekomst

18   12  
Tip

Bilate m.i. te blessure gevoelig voor prof voetbal. Zal er overigens bij ADO weer wel een paar binnen schieten. (Hilterman lukt het ook weer.) Mario zijn start bij clubs is niet beroerd, tot snel de blessures op rij volgen.
Gasten hebben overigens een schitterend leven, wandelen zo weer bij een club binnen, dikwijls wat tekengeld en een keer of 4/5 modaal verdienen met hun hobby. Medelijden is niet op zijn plaats in ieder geval.

Betreffende Smulders; Unall ook een voltreffer. Dessers meer dan een voltreffer. Rosheuvel in zijn eerste 8 wedstrijden niet verkeerd, daarna was het helemaal over. Er vormde zich toen helaas een heel vervelend groepje binnen de selectie.

Maar het is verleden tijd. Nu hopen dat N=B een succes wordt. Heb na roda wat meer vertrouwen gekregen, maar eerst eindhoven nog eens afwachten. Eindhoven voetballend stuk beter dan roda denk ik.

Duiv van Almere zou m.i. een perfecte aankoop zijn, voor de keuken top vind ik. Vet mijn sterke twijfels over, maar ik hoop me te vergissen in hem.

8   5  
NAC!!!

Succes Mario,

Goede gast en recht door zee, dat sierde hem wel.
Maar eerlijk gezegd voetballend te weinig als spits.
Scoren is en was een probleem, toch veel succes.
Soms begrijp ik keuzes van clubs wel niet, maar dat was bij NAC niet anders.

hopelijk ga je een blessure vrije tijd tegemoet.

21   6  
Ivo

Bilate is te snel gebracht door Steijn, hij was niet wedstrijdfit maar moest en zou tegen Den Bosch in de basis beginnen. Want Stokkers was weg (geruild dus, voor Bilate), en Sydney was niet goed genoeg. En tjoep, bij zijn eerste sprintje schoot het meteen in zijn hamstring. Daarna was het iedere keer hetzelfde: herstellen en te snel weer beginnen. Waardoor de klachten bleven.

Pas de laatste keer heeft hij echt de tijd genomen en voor zichzelf gekozen. Ik sta er niet van te kijken dat hij bij ADO fit blijft, ook omdat hij is gehaald als 2e spits achter Verheydt, en ze hebben daar Zwarts ook nog. Invalbeurten en af en toe een hele wedstrijd, dat moet wel lukken, als ze het een beetje doseren.

Het is een sympathieke gast, vind ik, dus ik gun hem nog wel een paar leuke seizoenen als prof. Hij zal er geen salaris meer krijgen zoals bij NAC, maar hij kan zo "uitbollen" als prof zonder dat de druk meteen op hem ligt.

38   3  
Ivo

@Flieger

Je vergeet Anouar Kali. Volgens mij hebben we daar rond de 7-8 ton voor betaald, en daarnaast nog een vorstelijk salaris van tussen de 3 en 4 ton.

Terwijl die gast alleen bekend was van het filmpje waarin hij tijdens de training zijn medespeler een gebroken kaak sloeg.

De grootste miskoop ooit van NAC. Alleen al door die salariskosten hebben we 2 jaar moeten sappelen.

22   15  
Breda83

Als NAC een profclubwaardige medische staf had gehad dan had Bilate van veel grotere waarde geweest voor NAC. Buffonge heeft hier schijnbaar ook bijna een seizoen rondgelopen met een gescheurde meniscus waar ze nooit achter gekomen zijn (pas toen hij zelf een scan liet maken in Engeland kwam dat aan het licht) en als je Seuntjens zijn verhaal zo hoort moet je er niet aan denken wat er was gebeurt als hij bij NAC gebleven was. Het is dat die Japanners je voor elk wissewasje door de scan halen anders was het wellicht pas ontdekt toen het te laat was.

Mario, het ga je goed!

1   2  
gjoewie

Jos > Dat is toch wel kras. Je verkoopt eerst een ex-Stillem II-er voor 70 miljoen (!) en vervolgens koop je als vervanger een ex-NAC-er voor 30 miljoen. Dat is meer dan vier keer de aankoopwaarde van onze club!
Het kan verkeren, zei Bredero...

30   21  
ome cor

Mooi dat Flieger altijd achteraf weet naar wie hij moet wijzen voor dingen die fout waren, maar dat hij zijn intelligentie nooit gebruikt om vooraf te tippen wie er zou moeten komen.

🥱

14   8  
ja ja ik voel het al

Ze zullen vast een goede sauna in Den Haag hebben.
Mario zal in die paar minuten die hij zal spelen vast weer heel boos gaan kijken.

15   2  
Ert

Had dit bericht niet in het weekoverzicht van Ex-NAC spelers gemoeten? Maakt me verder niet uit, maar excellent was ie nou ook weer niet

7   21  
Cees-2

Als Bilate niet het blessureleed had ondervonden wat hij bij NAC heeft meegemaakt, was en had hij voor de Bredase club een goede speler geweest. Hijhad beslist kwaliteiten, zeker als balvasthouder, voor opkomende middenvelders. Was in de korte combinatie een ruime voldoende, kon onrust stoken in de kleine ruimtes. Hij had gewoon nog bij NAC geweest. Maar ja,......als......he?

14   5  
Bp

En dan Umar Sadiq verkast voor het luttele bedrag van 25 miljoen naar Real Sociedad, wie had dat gedacht als je hem hier zag rennen 🤣🤣

3   7  
gjoewie

Breda83 > Met die gedachte over Seuntjens heb ik ook gezeten. Maar ja, toen Haller van 020 naar Dortmund ging hebben ze hem toch ook medisch getest? En niets gevonden? Want anders ging die transfer niet door.
Neemt niet weg dat je toch een kritische noot bij de medische staf van NAC kunt zetten.

28   5  
H.V.M.

Bilate heeft de wedstrijden die hij voor NAC gespeeld heeft altijd inzet getoond.
Daar was in ieder geval niets mis mee.
Waar wél wat mis mee is, is het feit dat hij pasgeleden op TV bij de 'Voetbalkantine' aangaf dat zijn blessure(s) grotendeels de schuld van NAC is.
Dit is wel erg simpel en een flink stuk bezijden de waarheid!
Bilate heeft een behoorlijk blessure verleden bij al zijn clubs gehad.
Inmiddels is hij 31 jaar en de kans op een nieuwe blessure zal zeker niet minder worden.
Mario gaat bij ADO echt geen 25-30 volledige wedstrijden spelen.
NAC heeft er goed aan gedaan om niet verder met hem te gaan.
Het huidige beleid van NAC=Breda stemt mij positief.
Verder wens ik Bilate veel succes bij zijn nieuwe werkgever, maar uiteraard niet tegen NAC.


4   3  
SjorsNac

Prima toch voor hem, maar het is niet dat hij nu bij een rustige club aan de slag gaat.
Tegen NAC lekker op de bank blijven.

13   4  
NAC4Ever

Fijn voor hem dat hij een nieuwe club heeft. Het is hem gegund.
Alleen jammer dat hij naar ADO gaat.
Vond die club al niks. Dat is na de play-offs versterkt.

12   3  
Oosterhout076

Liever Bilate dan Verheydt in de spits als ze tegen NAC moeten.....

18   6  
Theoden King

Mario Bilate, een van de velen die een tijdje bij NAC heeft rondgelopen, maar geen onuitwisbare indruk heeft achtergelaten.

Afgezien van zijn vermeend goede karakter, zijn we natuurlijk een topsportbedrijf dat goals van hem had gewild i.p.v. oneindige blessures.

Niettemin succes gewenst bij aso den haag, wellicht dat je daar beter past.

14   11  
Voske

@vliegermans

Valt me weer op dat jij mensen die je om wat voor reden dan ook niet moet af denkt te rekenen door er een beroep aan te koppelen. Nogal denigrerend. Maar als we dan toch bezig zijn: 100 keer liever een goede frietbakker dan een arrogante bankpiemel!

5   10  
scheppioni

Wat samson post hier !!
Het ga hem goed Bilate.

12   7  
Kinderkaartje

Ik verwacht toch ook nog wel een paar uitgaande transfers vandaag.
Is daar nog iets over te melden?

Zijn er NAC spelers die ineens obscure clubs in Kazachstan of Indonesie zijn gaan volgen?
(@Chris W.M.)

En verder wens ik Bilate alle goeds, maar ben ik tevens blij dat NAC niet met hem verder gaat.

28   21  
Eenandergeluid

Mario Bilate:
Zijn blessures liepen synchroon met corona, is dit toeval of niet.
Hij weet de media goed te bespelen maar het klinkt altijd iets te popu.. Is hij niet gewoon bezig om als een zeer matige voetballer zich binnen te lullen bij praatprogramma;s etc..
Mario is vooral bezig met Mario.
Desalniettemin is het knap dat hij zich overal binnen lult nu ook bij FC Den Haag.
Ik ben blij dat we er vanaf zijn, kletsers die niet kunnen voetballen hebben we al genoeg bij NAC.

8   7  
Willem 4,5

Het ga je goed Mario. Jouw positieve inslag heb ik altijd bewonderd. Hopelijk blijf je blessurevrij!

9   90  
Los Pollos Hermanos

Hij had het zwaar met Ralph zijn ziekte... Teelbal ***. 99% van de gevallen heel eenvoudig en goed te behandelen, zelfs eenvoudig te genezen bij uitzaaiing. Verschrikkelijke ziekte hoor, absoluut. Maar is dit niet een beetje overdreven, Mario?

Prima vent, maar voegde vrij weinig toe. Succes in Den Haag onder succestrainer Dirk. Kun je over een aantal jaar alsnog met de Treffers op het veld staan. Ado tegen de Treffers wel te verstaan.

28   4  
altijdnacsupporter

@ los pollos Hermanos.

Als je er inhoudelijk een mening over wilt hebben, zorg dan wel dat je op de hoogte bent. Ralf zou spreekwoordelijke een gat in de lucht springen met teelbal ******..

Totaal iets anders aan de orde, waarbij je zelf blij zou zijn als je na behandeling zou horen dat je eventueel verder kan met je leven.....

28   6  
Ki Utsuri

@los pollos Hermanos:

Kijk svp het interview met Mats en Ralf bij ESPN voordat je dit soort verkeerde informatie op het web schrijft. Ralf legt daarin heel open en eerlijk zijn medische situatie en lopende behandeling uit. Je zit er stevig naast.

10   16  
Willem 4,5

Vreemd als je iemand een blessurevrije toekomst wenst dat er dan ook nog duimpjes omlaag komen. Zit de haat zo diep jongens?, zielig!

6   11  
scheppioni

@ Willem 4,5
Dat zal niks met haat te maken hebben, eerder met zielige kruikjes denk ik.

24   9  
Belgische Naccer

Door Steijn beter gevonden dan Sydney.

En nu bij de Treffers....

Hij had er wel verstand van he....die koekenbakker...!!!

Zijn Manders en Steijn al gedagvaard trouwens?

on-topic: Succes Mario bij ADO en fit blijven!

8   6  
Ben blij dat we er van af zijn

Met sympathie kom je er niet in de voetballerij!!

29   3  
Mf3

@ los polo’s..

Lul die je bent..

30   3  
Breda-mike

Lol pollos hermanos

Respectloze vent

30   3  
Willem 4,5

@ los pollo hemanodinges. Als je zo'n dom commentaar over zo'n verschrikkelijke ziekte schrijft moet je toch wel een enorme eikel zijn.

20   2  
Leonardo

Zou duijvestijn nog komen? Ik ververs elke keer de pagina maar dan ik zie die Bilate weer.....

17   10  
Nieuwe spionkop

Los Pollos

Klootzak, laat je hier aub nooit meer zien klojo.

11   3  
Klundert

Los Pollos zal straks wel met een kut excuus komen dat iemand anders onder zijn naam heeft gepost 🖕🖕

15   5  
Sjef de gevulde koek @ LOS POLLOS HERMANOS

Dit is toch wel het domste ooit geroepen hier op de site. Ten eerste omdat er al geen reet van klopt en je dus totaal niet op de hoogte bent. Maar je snapt er maar weinig van je zal niet veel vrienden en familie hebben begrijp ik nu uit jouw reactie. Schaam je kapot man en ik neem aan een van voor het leven hier op bsr.

3   4  
Een ander geluid

Ik zie een post met dezelfde naam maar dan aan elkaar. Dat voelt vervelend maar zo'n ervaring hebben diverse mensen alhier al vaker gehad.
Even aanzien en anders mijn nickname maar gaan wijzigen helaas.

9   2  
Paulus 19

Wat een groote eikel ben je toch los palmos .hoe je ook heet hoop je nooit meer op dit forum.mag komen bent respect loos .

5   2  
Rbull076

Ben benieuwd welke spelers er nog komen. Want we hebben, hoe vervelend ook, echt nog wat nodig.

6   1  
Badeend

Duijvestijn moet uiterlijk vanavond 23:59 geregeld zijn, als ze echt willen. Iemand als - bijvoorbeeld - Rienstra zit nu zonder club, die kan ook op een later moment nog aansluiten. Het is vooral te hopen dat Ton&Eric niet misgrijpen bij Duijvestijn maar vervolgens morgen wel nog Velanas kwijtraken.

Ik ben benieuwd. Nog 4 uur te gaan...

3   2  
Ivo

@Badeend

Je raakt in de regel een speler niet zo maar kwijt. De club moet ook akkoord zijn, tenzij er contractclausules zijn. Velanas heeft zijn draai gevonden bij NAC, dat hogerop wil. Er is geen enkele indicatie dat hij op korte termijn weg wil. Ik zie het wel komen tot een contractverlenging.

2   1  
Badeend

Ik hoop met je mee, Ivo, maar we weten niet wat voor vreemde clausules er in de contracten staan. En als een buitenlandse club met een goed salaris komt, en een goed bod - dan heeft Velanas ineens toch nog maar een jaar contract en is NU het moment van verkopen. De afweging vs de (on)zekerheid van bijtekenen zal zeker gemaakt worden. Dat is ook precies hoe NAC de komende tijd moet groeien: jonge spelers vastleggen en transferwaarde creëren. In die optiek zou dit geen groot probleem moeten zijn, alleen heb je wel een waardige vervanger nodig.

3   1  
Ed

Super Mario. Suc6

17   2  
ELH

Het is te hopen dat Velanas snel 2 jaar bijtekend.

13   15  
Belgische Naccer

Alsjeblied Duivesteijn en niet die Rienstra....die ik sommigen hier nog zie roeptoeteren.

Laat die maar naar de kruiken gaan, daar hebben ze dat jankgezichtje harder nodig dan wij.

7   1  
Nm

Geen Duijvenstijn voor NAC, Almere City vraagt torenhoog bedrag

1   1  
Ivo

@NM
Bron?

6   1  
Nm

Blanco

8   4  
Breda-mike

Bn de stem meld dat idd. Maar sta er niet van te kijken als het alsnog rond komt. Nog meer als 2.5 uur te gaan

14   4  
Nm

Kan bij het spelletje horen om de prijs te laten zakken. Blanco laat zich vaker misbruiken

16   6  
Rubenac

Dagen lang lekker gemaakt worden en weer niets.

Nu zit Almere kneuzen club, met een speler die geen centimeter meer loopt voor ze.

17   3  
Livingthedream

Rond de 700.000 koekoek.

19   2  
maarten

ik wens almere veel succes met deze misstap

19   0  
Noahd

Je zult maar opgescheept zitten met een ongemotiveerde speler die (volgens almere) 7 ton waard is.

13   4  
Wanny

Jammer, maar goed dat NAC hier niet in mee gaat.

5   10  
Tip

Ik vind normaal gesproken 7 Ton voor deze speler zo gek niet. Echter gezien de situatie mag Almere wel wat water bij de wijn doen. Maar niemand hier weet of er niet een ereclub mee zit te hengelen. Betreffende eenbod op Velanas. Die kans is erg klein. Clubs benaderen een speler via een tussenpersoon dat hij einde contract bij hun kan komen tegen ……… salaris. Omdat ze geen transfersom hoeven te betalen kunnen ze een behoorlijk tekengeld aan de speler geven. Ik denk dat Kaj en Velanas dit seizoen blijven maar niet bijtekenen en volgend seizoen zijn ze weg. Ik hoop natuurlijk van niet. Als het Duiv jammer genoeg niet wordt kans op Rienstra.

9   3  
SjorsNac

Dan maar geen duifjessteijn who cares. Heb ook liever dat velanas bijtekent, die maakt er dit seizoen 15 en kunnen we mooi cashen.

23   6  
Belgische Naccer

Als hij 7 ton moet kosten, dan lekker laten zitten.

Leg dan De Rooij, Velanas, Kortsmit en Van der Sande maar langer vast. Dat gaat meer rendement opbrengen dan 7 ton voor Duivesteijn.

16   16  
Vlaai

Rienstra oppikken, heeft zich bewezen. Transfervrij.

17   2  
Ivo

Het is graag of niet. In december weer een nieuwe kans. No way dat Almere 7 ton gaat vangen voor een speler die niet meer wil spelen.

Ze hebben hun hand overspeeld. NAC moet nooit meer willen betalen dan 3 ton. Dit is de KKD he. Niet de eredivisie.

2   13  
Jacknac

Is het mogelijk dat beide ploegen wat water bij de wijn doen Nac verkoopt ongeveer 13500 seizoenskaarten de supporters zijn altijd trouw aan Nac ik zou als bestuur denken we willen het beste voor de supporters mits het haalbaar is

10   5  
Ouwe spionkop

Mensen ga, maar naar bed want de onderhandelingen zijn definitief gestaakt.
Terecht want 7 ton voor een speler die niet bij je club wil blijven is waanzin.

7   26  
van Flieger

Zijn echte vraagprijs is al lang bekend bij NAC. Nu wordt de 'geldwolf'-smoes weer opgediend. En de mensen maar meehuilen.

24   1  
Willie nac breda

Hilterman voor een prikkie hier oppikken maar dan wel de hoofdprijs vragen voor een speler die botst met de trainer...
Poot stijf houden NAC niet teveel betalen aan die wannabee club uit almere

8   3  
Paul

Wedden dat-ie komt. Geweldige onderhandelingstafel dit

8   0  
Breda83

@VAN FLIEGER

En die echte prijs is…?

12   2  
Ivo

In het grote geheel der dingen hebben we goede zaken gedaan in de zomer. Er kwamen spelers met een echt NAC profiel, die inzet en strijd brengen. Ik geloof echt dat we het een stuk beter gaan doen dan vorig seizoen. Er is een goede basis, als iedereen fit is.

Helaas zaten we ook met een hele riedel aan spelers die een hoop geld kosten maar niet voldoende kwaliteit hebben. Hier zijn we na komend seizoen van af.

Spelers met een aflopend contract in juni 2023: o.a. Mashart, Maria, Ligeon, Rutten, Antonia, Cagro, Kosiah. Opgeteld al snel goed voor een ton of 5-6 aan salariskosten. En daar haal je dus 6 goede KKD spelers voor terug.

1   0  
Eskape

Het zou toch schitterend zijn als die van flieger een internetstoring zou krijgen. Zo een van een jaar of 10. Kan hij in ieder geval zijn irritante commentaar niet meer plaatsen.

0   0  
Homme nederland

Die gozers ken er helemaal niks van

Laad alle berichten na dit bericht in