Go to Top

Open Dag: Het NAC Museum

Open Dag: Het NAC Museum

Morgen is de Open Dag van NAC. Naast het feit dat jullie in de gracht van Vak G en Vak I moeten komen biechten bij ons en Stichting Vak G moeten bezoeken, is een Tour de NAC Museum ook de moeite waard.

Tijdens de Open Dag heb je de mogelijkheid om het Museum te bezoeken. Speciaal voor de Open Dag wordt de benedenverdieping opengesteld voor publiek. Om binnen te komen moet je min of meer wel reserveren.

Via de site van het NAC Museum zijn 90 van de 120 beschikbare kaarten te reserveren. De overige 30 kaarten worden verkocht aan de stand van het Museum.

RESERVEER HIER!

Toegang kost je niks; voor een 50 minuten durende rondgang betaal je 2 euro als volwassene en de helft daarvan als jonge- of ouweling. Donateurs hebben gratis toegang, mits gereserveerd.

De stand van het NAC Museum is te vinden bij het supportershome in de buurt. Dus eerst biechten en daarna jouw donateursschap aanvragen/verlengen of jezelf in nostalgie te wikkelen.

Bron: B-Side Rats, NAC Museum

12 Reacties op "Open Dag: Het NAC Museum"

 • Mike
  22 juli, 2016 - 20:30

  90 plaatsen op een open dag??? Bang dat er moet veel mensen komen of zo?? Kan geen kaartje meer aanschaffen, nu maar hopen dat je 1 van de eerste 30 bent dan morgen!!!

  0

  0
 • Mike
  22 juli, 2016 - 20:31

  Moet is niet

  0

  0
 • WW
  22 juli, 2016 - 21:03

  Mike,

  dat maximum is puur een logistieke kwestie. We hadden graag iedereen verwelkomd. Maar dat gaat niet.

  Het is een fraai museum, maar niet 1 met de afmetingen van het Rijks. Een groep van 30 per keer is wel de max, dan is het aardig vol. Wil je de historie ten volle meekrijgen, dan is het veel beter/leuker/leerzamer als je met wat gidsen meeloopt die bij uitgestalde items en foto’s het achterliggende verhaal kunnen vertellen. Dat is althans de feedback die we van bezoekers kregen. Dan ben je wel met een rondje NAC Museum snel een klein uur bezig.

  Als morgen plots iedereen zou besluiten dat ze het NAC Museum willen zien, dan hebben we:
  a. een logistiek megaprobleem want we krijgen al die mensen niet binnen;
  b. voor de bezoekers is er geen hol aan want veel te druk dus je ziet niks.

  Dus we zijn eigenlijk gedwongen dat te reguleren. Als we dat niet doen en het wordt megadruk waardoor niemand wat ziet, dan had achteraf de terechte kritiek geluid: hadden ze dat niet kunnen reguleren?

  Als je via die link in dit BSR-bericht je plaatsje reserveert (kies het tijdstip wat jou uitkomt) dan is het morgen simpelweg een kwestie van op dat tijdstip op komen dagen met de emailbevestiging geprint of op je smartphone en afhankelijk van je leeftijd 1 of 2 euro entreegeld. Tenzij je al donateur bent, neem dan je donateurspas mee want dan is toegang gratis.

  Donateurschap is overigens slechts een tientje per voetbalseizoen en dan heb je onbeperkt toegang op de reguliere openingstijden, naast enkele andere leuke voordeeltjes. Je kan morgen ook donateur worden, dan betaal je dat tientje maar dan uiteraard NIET ook nog eens die 1 of 2 euro.

  Dat was het wel. Als deze toelichting onduidelijk is, hoor ik het graag.

  Wellicht tot morgen!

  0

  0
 • Mike
  22 juli, 2016 - 21:15

  Hetgeen wat onduidelijk is, is de link dan, want zodra ik 12, 13 of 14 uur aanklik staat er toch echt dat het gesloten is de verkoop.

  0

  0
 • Zjost
  22 juli, 2016 - 21:17

  Duidelijk WW. Het NAC museum zit gewoon goed in elkaar. Er wordt over de dingen nagedacht en er werken mensen met hart voor de club. Daarom doneer ik al een jaar of vijf, zonder er iets voor terug te hoeven (maar krijg het wel). Hup museum, hup NAC!

  0

  0
 • WW
  22 juli, 2016 - 21:29

  Dank, Zjost!

  Mike, dan vrees ik dat de online reserveringen op zijn en moet je morgen 1 van de laatste 30 scoren. Die gaan, net als online, op ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’ basis. Het is helaas niet anders.
  Als dat morgen nu ook niet lukt, kan je sowieso terecht op de reguliere openingstijden (woensdag 13-16u en zaterdag 10-13u) maar als dat ongelegen uitkomt kan je altijd een mailtje sturen naar info@nacmuseum.nl om op een andere dag/tijdstip een afspraak te maken.

  0

  0
 • Mike
  22 juli, 2016 - 22:59

  Top!! Dank je in ieder geval voor snelle reactie, begrijp het ook allemaal wel hoor, niks negatiefs over het museum, vond het alleen zonde, heb een zoon van zeven helemaal idolaat van NAC, dus dat wilde ik hem wel ff laten zien!!

  0

  0
 • De Kroonprins
  23 juli, 2016 - 05:43

  Volgens BN DeStem komt Kean Bryan volgende week naar Breda. Op dit miment is bij echter nog – u raadt het al – geblesseerd.

  0

  0
 • Cor Taxi.
  23 juli, 2016 - 10:14

  @De Lange.Er is toch niks gebeurd he met je?Die paar druppeltjes regen in Dongen.:-)).

  0

  0
 • Jf
  23 juli, 2016 - 10:53

  En jahoor Unal naar Twente bah bah

  0

  0
 • RaraNAC
  23 juli, 2016 - 11:07

  2 euro is te weinig, €5 vragen!!

  0

  0
 • Badeend
  23 juli, 2016 - 11:10

  Shyte. Ünal naar die kutclub.

  0

  0