Wij gaan niet opzij

Perez: "Hij staat alléén maar te wijzen"

Kenneth Perez kon zich gisteren prima vermaken tijdens de wedstrijd NAC-Feyenoord. De oud-middenvelder vond vooral het spel van Anouar Kali erg amusant. De verdedigende middenvelder lijkt volgens de analist dan ook meer op een verkeersregelaar dan een voetballer.
Perez vindt vooral dat Kali vergeet te voetballen op het veld. "Ik vermaak me wel als ik naar Kali kijk. Het lijkt wel alsof hij verkeersagent is geworden. Hij staat alléén maar te wijzen. Eigenlijk is hij met alles bezig, maar hij vergeet zelf te voetballen. Iedereen weet het wel. Hij hoeft echt niet alles aan te geven." Toch erkent ook Perez dat Kali niet brengt waar hij voor werd gehaald in de zomer. De verdedigende middenvelder verzaakt zelf regelmatig, maar wijst zijn ploeggenoten wel op wat er moet gebeuren. "Hij moet lopende mensen oppakken, maar hij laat ze lopen. Ik geloof best dat hij zijn verantwoordelijkheid wil pakken, maar je moet niet vergeten zelf te voetballen. De andere spelers worden ook een beetje gek als je er een potje van maakt, maar wel iedereen vertelt wat te doen. Ik vond hem best een aardige speler, maar Kali moet minder wijzen en meer voetballen."

Bron: B-Side Rats, FOX Sports

Vorig bericht
NAC nog niet gedegradeerd 104 reacties
Terug naar overzicht
96 Reacties
0   0  
Sjef de gevulde koek

wij noemen dat een veteraan niet meer lopen maar wijzen. Wat een miskoop is dit gebleken.

0   0  
Piet

Perez voorspelde 0-4 en het werd 0-4.

Kali kan beter scheidsrechter worden.

0   0  
Ouwe Spionkop

Net als de rest gisteren bagger met een hoofdletter B.
Overigens kan mij de mening van die Perez compleet gestolen worden.

0   0  
Arie

Daar hebben er veel een handje van. Te Vrede en Koch staan ook 90 minuten lang te wijzen en doen. Dan hebben we nog de verstoppers Rosheuvel, Van Anholt etc. en de kijkmijeensveelaandebalzijnzondererdaadwerkelijkietsmeeopteschieten Ilic en Lundqvist types.
Los zand, bagger, allemaal wieberen.

0   0  
Naccer

Over dat wijzen geldt ook voor Koch. In plaats van uitstappen om de bal te blokken staat hij ook geregeld met zijn armen te zwaaien naar iemand, terwijl hij in de laatste linie staat.

0   0  
Judge M.

@Naccer: Ja, omdat de rest zijn man laat lopen. Als er toch iemand is die geen blaam treft van met name de tweede seizoenshelft dan is het Koch.

0   0  
Chris W.M.

@Naccer

Heb met verbazing gekeken naar het duo van Anholt en vooral Rosheuvel eerste helft. Werden keer op keer voorbijgelopen en staken geen poot uit. Koch moet dus de 2 tegenstanders van duo Peppi&Kokki ook nog overnemen. Dat hij daar niet in slaagt, lijkt me logisch. Koch is geen de Ligt. Dus neem Koch het wijzen nog wel het minste kwalijk...

0   0  
JohanB

Koch is een drama. Wij hebben een primeur in de eredivisie dit seizoen. Voor het eerst een vrouw aanvoerder in de eredivisie. De rest van het elftal zijn overigens ook een stel wijven. Wat een kut ploeg hebben wij, ben nog steeds kwaad. Rosheuvel was al na 1 minuut moe of het interesseerde hem niks.

0   0  
Ouwe Spionkop

Als ik TD was....slechts 9x houden (geen rekening houdend met lopende contracten of huur)


Benjamin van Leer / weg
Theo Zwarthoed / weg
Dorian Dervite/ twijfel
Alex Gersbach / houden
Khalid Karam i/ weg
Daan Klomp / houden
Menno Koch / weg
Greg Leigh / houden
Jethro Mashart / houden
Erik Palmer-Brown / weg
Fabian Sporkslede / weg
Pele van Anholt / weg
Jan Paul van Hecke/ houden
Yassine Azzagari/ houden
Grad Damen/ twijfel
Mounir el Allouchi/ twijfel
Luka Ilić / twijfel
Anouar Kali/ weg
Ramon Lundqvist/ houden
Gianluca Nijholt/ weg
Marwin Reuvers/ weg
Lucas Schoofs/ weg
Arno Verschueren/ houden
Sullay Kaikai/ twijfel
Gervane Kastaneer/ weg
Giovanni Korte / twijfel
Robert Mühren / weg
Paolo Fernandes / weg
Mikhail Rosheuvel/ weg
Mitchell te Vrede / weg
Sydney van Hooijdonk / houden
Karol Niemczycki / twijfel

0   0  
JohanB

Dit elftal kan zo op de Bside, is tegenwoordig van hetzelfde niveau. Wat daar de laatste pakweg 5 jaar voor ommekeer heeft plaats gevonden is ongelofelijk. Van tribune die geweldige sfeer bracht veranderd in een studenten-carnavalsvereniging. Wat verlang ik naar de tijd dat er hele wedstrijd door verschillende nummers werden gezongen. Nu is het als er is een keer wat wordt ingezet hetzelfde.

0   0  
Toontje

Probleem is hij kan net als vele andere behalve praten helemaal niet voetballen. Veel clubs versleten en mag nergens blijven. Al dat volk kwam nu bij NAC...afdankertjes van MC en de andere clubs. Mensen die nergens naar toe konden. Smulders heeft hopeloos gefaald. Van de andere kant....je kunt niet anders zonder geld.

0   0  
Fritske F6

@Judge M.

Was het Koch niet die de foutieve pass gaf waar de 2-0 van Fortuna uit viel vorige week?

Hoedanook, grote schoonmaak en volgend seizoen met spelers spelen die wel willen ballen.

0   0  
Judge M.

Weet er trouwens onderhand al iemand wat Leigh mankeert? Totaal vanuit het niets was hij er de afgelopen 3 wedstrijden niet bij. Waarom toch?

0   0  
Judge M.

@Frits: en dan nog steeds hadden Te Vrede en Korte hun 100% kansen moeten maken.

0   0  
Helter

Oke, het komt er niet helemaal uit maar is wel een van de weinige die zijn verantwoordelijkheid neemt en in potentie een van de betere spelers.

Ilic de beste maar die heb ik gisteren ook afgrijselihk zien spelen.

0   0  
Fritske F6

@Judge M.

Absoluut!

0   0  
10Diego

@ouwespionkop

Laten we de lijst afmaken:

Bestuursmodel weg
RvC weg
Brood weg
Vrede weg
Weijs houden

Eisenga weg
Vandenabeele weg

0   0  
Fanneke

Zag alleen maar gelatenheid bij NAC. Geen inzet en totaal geen wil om te winnen. Schandalig wat NAC op het veld laat zien totaal geen noad.

0   0  
40jaarNAC

Ben houden
Dwerg houden
Annie twijfel

0   0  
Nacfan

Ik ken er nog 1tje....meneer el allouchi

0   0  
Bredafun

Volgens mij staan de meeste te wijzen. Koch, v leer, te vrede allemaal wijzers.

0   0  
On fire

Wat zou het toch is vet zijn een grote sfeer groep maken die gewoon 90 Mn lang zingen ongeacht de stand.

0   0  
Dirk

Perez, grootste klaploper onder de analisten !!

0   0  
Oosterhout vakg

Weet je waarom hij staat te regelen.
Dat hij alles is behalve een prof die leeft voor zijn vak .
Vaak stappen en andere dingen die niet passen in het leven van een profvoetballer
Ongelooflijk dat zoiets geaccepteerd word
Maken mij niet wijs ik de enigste ben die dat weet .

0   0  
NAC4Ever

@10Diego
'Eisenga weg
Vandenabeele weg'

Geef deze twee in ieder geval een eerlijk kans zich te bewijzen. En hoezo zou Weijs wel mogen blijven en Brood en Vrede niet? Wat mij betreft blijven ze alle drie en beginnen ze volgend seizoen op 0.

0   0  
RV

Wat nog zelden benoemd is:. er staat er zelfs nog een naast, El Allouchi. Maar dan nog een kwadraat erger, en op zijn positie moet je juist lekker met voetballen bezig zijn.

Maar El Allouchi heeft begin dit seizoen een sprookjesboek voorgeschoteld gekregen waarin El Allouchi een leider zou moeten worden dit seizoen. Wat? Een Leider? Ja u hoort het goed... Van de zotte! Krankzinnig. En toch gebeurd het bij NAC. De beste jongen ontwikkeld zich prima en verwijt ik niets maar gewoon een middelmatige speler. In een goed draaiend elftal elke week een zes, in een slecht draaiend elftal elke week een vier.

Ik prijs El Allouchi om zijn doorzettingsvermogen en inzet voor NAC. Maar wie verzint het met zo'n passant als Kali ernaast? Allemaal weglopers en meesters in verstoppertje spelen.

0   0  
Baosje

Misschien toch Hans Smulders maar eens een taart gaan bezorgen , voor het samenstellen van dit sterren ensamble ??

0   0  
WW

@NAC4Ever

Nee.

Je selecteert mensen op basis van hun cv: is er een match met de vacature?

Die 2 notabelen van Juinen gaan onze club niet verder helpen.

Burgemeester Van der Vaart is ten onder gegaan in een Heerenveens wespennest, de Bredase slangenkuil is niet veel anders dus waarom zou het hier wel lukken? En hij blijkt niet te kunnen communiceren, hetgeen vragen oproept waarom Edelenbos zo'n nono überhaupt op gesprek heeft laten komen (hij stuurde immers zelf een sollicitatiemailtje... dat moet dan om te beginnen geen enkele hoofdletter bevat hebben).

Wethouder Hekking klust er vrolijk bij waarbij er een vette overlap is met zijn NAC werkzaamheden, hij meet zich een titel aan die hij niet heeft (directeur) en heeft een jobhoppersprofiel.

Dan kan je beter nu al afscheid nemen ipv zogezegd "de kans geven".
Het best was natuurlijk geweest als ze nooit waren aangenomen. Maar ja, wat verwacht je van aandeelhouders die van toeten noch blazen weten en zonder plan B hun directie op straat zetten. Second best option is tijdens de proeftijd, als het nog gratis kan, afscheid van ze te nemen.

0   0  
Ivo

Ik werd helemaal gek van die Kali gisteren. Geen één pass kwam aan. Op de raarste momenten had hij stom balverlies. Duels verliezen. Geen afvallende ballen oppikken. Uit positie lopen. Nul afstandsschoten. Geen een kans gecreëerd. En maar lopen wijzen.

Geen 1 voor de moeite, maar een nul krijgt hij. EEN NUL. En hij was niet de enige.

0   0  
Ivo

@WW

Ik ben bang dat je gelijk hebt. Als we niet uitkijken is NAC voor eind 2020 failliet en begraven, na een dramatisch seizoen in de KKD.

0   0  
Ric

Kunnen we aub eerst eens stoppen met het contracteren van smurfen. Zet eens wat fysiek, lengte en kracht op het veld!

0   0  
van Flieger

Tja, de eerste reacties op het binnenhalen van Kali door Smulders, kijkt U ze nog maar even na (als van Flieg die hier nog een keer opsomt worden de mensen van deze site heel boos) en gaat U zich dan diep en diep schamen.

0   0  
RV

Je hebt wel een punt ric. VVV had dezelfde uitgangspositie als NAC twee jaar geleden en speelde op het middenveld met spelers als Leemans, Post, Van Crooij en Seuntjens.

NAC had een veel hoger budget en kwam met Rommena, Verschueren, Damen, Nijholt en El Allouchi. Wie verzint het op Eredivisie niveau, echt waar wie verzint het. Geen enkele BV zou het met deze spelers invullen maar NAC durft het aan.

Zoals al een aantal weken vermeld. Heel veel geld lappen voor een fatsoenlijke as. Een normale keeper, twee cv's en een goede controleur. Minstens 25 jaar en twee stevige ballen in hun broek.

In de eerste divisie zijn deze posities nog eens dubbel cruciaal. NAC heeft al jaren geen keeper en al jaren geen fatsoenlijke controleur (de veel bekritiseerde Gilissen was de laatste, moet je nagaan hoe triest).

0   0  
Bart

Je had Perez en de wolf over Brood moeten horen. Geen enkel plan. Lachwekkend naief, etc Was pijnlijk.

0   0  
Bart

Kali was door MvdG reeds gepasseerd maar werd opeens weer de belangrijkste schakel gemaakt. Duidelijk dat Ruud geen NAC wedstrijden gezien heeft dit seizoen.

0   0  
Bart

@10diego

Jelle /weg

De nieuwe directeuren weg slaat nergens op. Die zijn nog niet te beoordelen.

0   0  
RV

Kan iemand overigens nog eens benoemen wat die passant Kali verdiend? Ik was er van op de hoogte maar door alle ellende in de vergetelheid geraakt. 3 ton aan transferkosten? En wat te denken van die palingboer uit Volendam?

Ze schrijven maand in maand uit hun salaris lekker bij, krijg er spontaan rillingen en van.

Wat een passanten en wat een bedragen.
En die vette Smulders heeft al lang geen besef en benul meer wat NAC ook alweer inhoudt. Die kijkt weer lekker zijn wedstrijdjes tussen de TL balken in de Belgische lage klassen, mikt er een paar cervelas in en iedereen die een bal van A naar B kan spelen schrijft hij op zijn lijstje voor welke potentiële club dan ook. Aan de afgrond zijn we beland door al die figuren, laten we ook vooral meneer Goetzee niet vergeten (ook al kreeg hij een portie tenenkrommende ereronde.

Opnieuw zo zelfingenomen, past helemaal niet bij ons NAC en toch is het gebeurd!

0   0  
Krenk

Volgend seizoen nummer 8 van de KKD en geen play-offs. Mark my words!

0   0  
Fred1

@ Flieger ik had van die Kali ook véél meer verwacht, maar dat is verre van uitgekomen, overigens vind ik van Anholt nog een grotere deceptie. Gisteren tegen Feijenoord heeft hij werkelijk niet goed gedaan.
Het wijzen binnen NAC is door meneer Elalouchi geïntroduceerd en is enorm uitgekristalliseerd.
Je wordt er gek van als je er naar kijkt laat staan als je in het veld staat.
Maar Koch loopt ook continu te gillen en te wijzen, ook Tevrede gaat er een handje van krijgen en ook Kali en van Anholt lopen meer te wijzen dan wat anders.
Iedereen roept ook wat anders en het is los zand.
Dit komt voort uit angst en gebrek aan kwaliteit , je mist ook een leider achterin en een echte nummer 10 , je zal zo'n Anco Jansen op het middenveld hebben.
Er staat een groot kind achterin waarbij wekelijks het huilen nader staat dan het lachen en die aanvoerder is maar geen leiding kan geven en ook geen respect afdwingt.
Wat een allegaartje is er neergezet zeg.
Smulders bedankt, en ik hoop dat Justin ooit nog eens zijn excuses aan gaat bieden toen hij ons bij een BC meeting verbaal de oren wilde wassen omdat we commentaar op Smulders hadden.
Waar haalden we het lef vandaan om zo'n hardwerkende begeesterende man te bekritiseren , hij wist als geen ander hoe goed Smulders het wel niet deed, dat maakte hem woedend en bedroefd.
Uiteindelijk heeft de kapitein als eerste het schip verlaten en wat blijft er over van zijn stelling de boel is gewoon verkwanseld.
En dan krijg ik vandaag de vraag om aan zelfde voorwaarden mijn sponsorcontract te verlengen , de momenten kunnen ze ook goed kiezen.

0   0  
Jan

Som ze is op Van Flieg !

Onmenselijk ook om van mening te veranderden

0   0  
Fritske d'n Olifant

Toen Kali gehaald werd was ik best positief. Daar hoeft Flieg mij niet voor te citeren. Dat hij is tegengevallen lijkt me evident. Overigens geldt dat voor bijna alle spelers. Ilic zag ik gisteren ook weer een aantal keer op een knullige manier een bal inleveren. Die werd ook als de nieuwe García onthaald.

0   0  
Snelle planga.

Ik heb de afgelopen weken met verbazing gelezen dat er in de comments opgeroepen werd om de ploeg nog meer te steunen. Het hele seizoen bleken mijn inziens alleen Korte en Leigh hier vatbaar voor de rest van de ploeg deed het niks.
Verder is de sfeer in het stadion al veel beter dan bij veel andere clubs in de eredivisie dus die jongens zouden dat alléén al moeten waarderen en er daardoor voor moeten gaan.

Ik betrap mijzelf er ook op dat ik dit seizoen meer dan gewoonlijk niet op de wedstrijd let en met andere mensen aan het praten ben, omdat er totaal geen tempo in zit en het voetbal niet aan te gluren is.

Ik ziet dit om mij heen ook en de sfeer is daardoor minder.

Het publiek valt niks aan te rekenen de spelers wel.

0   0  
Nr. 20

Echt wat een slecht team. En ik bedoel echt teamgevoel. Misschien inderdaad kwaliteit tekort maar dat kan je als je een team bent veel compenseren en dat kaatste ontbrak volledig. De wil om er samen voor te gaan.
En nu? Bouw een herkenbaar elftal en begin met een sterke as en verzamel daarom heen voetballers die voor de as willen werken. Verder gelet op teruggang financiële middelen. Ga voor een sterke basis van 14 en vul dit aan met eigen jeugd.

0   0  
am

Vlieg
99% wat hier gezegd wordt is onzin, maar dat ter zijde.
Perez is een verschrikkelijke eikel, maar heeft in deze wel gelijk. We staan heel het seizoen al voor gek. Wat dat betreft vind ik het prima dat we naar de kkd gaan. Lekker uit de schijnwerpers.

0   0  
vriendjespolitiek

Toon van Driel zou er een mooie strip van kunnen maken,FC Knudde,is er niks bij.

0   0  
Los Pollos Hermanos

Spionkop, had jou altijd hoog zitten, maar als je serieus opteert dat je Gersbach kunt houden, dan is dat in 1 klap verdwenen.

Die gast is zo slecht. Doet echt helemaal niets goed. Die flapdrollen uit Australië zijn allemaal drama.

Herinnerd u zich die keeper nog ? Hahahaha. Zelden zoiets gezien op een voetbalveld. Wat een dweil. En Gersbach past daar mooi bij.

0   0  
Fritske d'n Olifant

@ Snelle planga

De sfeer op de tribunes is altijd een wisselwerking tussen spelers en publiek. Ik vind dat niets raars. Mensen zaniken wel dat het vroeger beter was, maar toen ik in de herfst van 1991 als klein manneke voor het eerst naar NAC ging was het voetbal ook niet om aan te gluren. NAC speelde dan aan de Beatrixstraat voor 2500 man in de 1e divisie en dan viel er ook wel eens een stilte. Het verschil met nu is dat de vocale ondersteuning door spelers niet beantwoord wordt. Toen waren er altijd wel een paar local heroes die een stapje harder zetten als het "jagen, jagen" klonk vanaf de B-side. Supporters hebben geen binding meer met de spelers op het veld en andersom. Als er dan een speler als Leigh wel de pollen uit het veld loopt dan merk je direct dat dit door de supporters wordt beantwoord. De schijtlolligheid die tegenwoordig op de tribunes heerst is imo het directe gevolg van de huidige onherkenbare NAC selectie van eenlingen.

0   0  
076

Flieg schreeuwt al jaren om PvH als TD. Maar wel andere supporters de maat nemen. Clown.

0   0  
Maikel

Hans Smulders is hier de meest schuldige aan die heeft deze selectie bij een gehaald
Veel te veel op Manchester City ingezet.
Zullen we die Smulders een keer op zoeken!

0   0  
WW

@Bart

Hoezo kan je mensen nu of op voorhand niet beoordelen?
Worden baantjes dan zomaar random vergeven, kijken wat er gebeurt als we iemand in een bepaalde rol zetten, "God zegene de greep"?
Of vindt er normaliter selectie plaats op basis van je cv, 1 of meer sollicitatiegesprekken, al dan niet een assessment?

Als ik naar het cv kijk van die 2, word ik niet vrolijk: je niet staande kunnen houden in een vergelijkbare situatie met Machiavelliaanse machtsspelletjes (Eisenga) en een concurrerend bijklussende en daarover liegende jobhopper (Van den Abbeelen).
Als ik (en ik geloof hem gelijk) Van Flieger zie reageren dat onze directeur mails vol taalfouten en zonder hoofdletters rondstuurt, dan word ik niet vrolijk: niet alleen omdat de beste man communiceert op een niveau dat een directeur onwaardig is, maar ook: hoe is die door de selectieprocedure gekomen?

Dan is het oordeel: houdoe & bedankt.

0   0  
Dirk

Gister nog ff in het supportershome, Sergio. Was erg onder de indruk van het nivo waarop NAC nu acteert en presteert. Deed hem zichtbaar pijn

0   0  
Semsi

@ Maikel ; goed idee. Ik ga mee. Hup Excelsior. Verlos ons van het kwade. Amen.

0   0  
Braze

De huidige NAC selectie bestaat uit spelers die allemaal belangrijk zijn in de kleedkamer.
Op het veld zie je ze nauwelijks, dan hebben ze hun kruit al verschoten. Gelukkig wordt hun salaris prompt iedere maand overgemaakt.
Wil de nieuwe TD a.u.b. echt grote schoonmaak houden. Ook en zeker de doorlopende contracten van de niets presterende figuren.
Grote sterke fanatieke spelers hebben we nodig in de KKD.
Is van Leer al terug naar Ajax, in jong NAC hebben we een betere

0   0  
Castle

Ik zou ook wel willen wijzen naar de pakeerplaats oprotten en nooot meer terug komen ....allemaal rotzooi

0   0  
scheppioni

Kwal van een gast die perez maar heeft hier wel gelijk in en net wat Fred ook aanhaalt, die van anholt, maar persoonlijk ook die gersbach, wat een meuk !! Ik mag echt hopen dat we 90% niet meer terugzien bij ons NAC !

0   0  
JP

Ondanks (of misschien juist dankzij) alle negativiteit hier wil ik het toch nog wel even opnemen voor Menno Koch. Speelde misschien niet zijn beste seizoen maar heeft in iedere wedstrijd meer dan voldoende inzet getoond. Liep er ook niet voor weg om altijd weer, ook na de meest ellendige wedstrijd, voor de camera te verschijnen. En is de eerste die de supporters na de wedstrijd onder ogen durft te komen. Ook gisteren liep hij direct langs de (biergooiende, schande!) B-side terwijl de andere spelers hun verplichte rondje op ruime afstand liepen.

0   0  
Moppernac

Perez ziet het goed.
Kali is echt een verkeersregelaar maar dan wel een Gehandicapte verkeersregelaar..
Wat een lul

0   0  
Nr. 20

@JP inderdaad

0   0  
Moppernac

Laat Ralf Seutjes eens tekenen GVD.
Of word er weer liever gewacht zodat hij ergens anders kan tekenen en dat NAC weer te laat is zo als gewoonlijk.

We moeten nu al beginnen met 11 nieuwe spelers voor volgend seizoen in de KKD te contracteren
En niet nog eens 2weken wachten tot we echt gedegradeerd zijn.
Degraderen doen we toch wel.
Is het niet rechtstreeks dan wel in de nacompetitie ( wat ik me niet kan voorstellen )

0   0  
Ouwe Spionkop

Is hier de Koch fanclub ineens actief of zo? Het valt wel erg op.

0   0  
Molenschot Loco

Perez is naar mijn mening vele malen beter als Derksen....

0   0  
Flieger prins van ut kielegat

Kali was niet de gifkikker die ik gehoopt had
Wat verlang ik toch weer naar voetballers die met vuile shirts en broeken van het veld af komen
Van burick de kamps Arnold om maar wat voorbeelden te noemen
Dit komt ook mede door de var
Niemand durft meer gewoon een ouderwetse sliding in te zetten
Gewoon weer naar het oude terug
Ziet de scheidsrechter het OK
Ziet hij het niet jammer dan
Dan mag het achteraf beoordeeld worden

0   0  
Dartfreak

Van mij mogen Koch lunqvist klomp verschueren en van hooijdonk wel blijven. Met nieuwe betere versterkingen om hun heen zijn ze zeker nuttig voor nac. Maar het zijn geen leiders maar meer mee voetballers. Leiders hadden we dit jaar niet hoop volgend jaar wel.

0   0  
GYhuihu

Wat is toch dat gedweep met die Koch. Die kan er echt helmaal geen ene klote van.

0   0  
Ivo

@GYhuihu
Ik snap er ook echt niks van. De ene week lopen ze hier weg met El Allouchi, dan Damen, nu weer Koch.

Allemaal - in ieder geval op dit moment - matige spelers die NAC niet verder gaan brengen.

Ook Lundqvist en Ilic, die ik eerst wat beter vond, zijn de laatste wedstrijden echt slap. Iedereen wordt meegezogen in deze crisis.

Het begint met een goede as. Wij hebben 4 linksbacks. Het is maar net waar je prioriteiten liggen.

0   0  
huhuhu

Ja maar het verschil dat sommige spelers in een beter draaiend team ook beter gaan spelen en anderen niet. Die Koch dat wordt nooit iets. Staat bij een hoge bal in zestien 9 van de 10 keer niet in debuurt met zn 1,95.

0   0  
jvt

Een Lundqvist met dat haar en veel te tenger allemaal. We hebben veel te weinig body op het veld en als je niet goed genoeg bent gooi je de beuk erin. Hoeveel gele kaarten hebben we in de laatste tien, allen leven op dood wedstrijden gepakt? Op een snoekduik van onze kutkeeper na lift er niemand met een ferme tackle op de grond.

We hebben geen kwaliteit, we hebben geen over mijn lijk mentaliteit, we hebben geen gif niet tegen de trainer en niet tegen de ploegmaten, niet tegen de tegenstander. Ze hebben het weken geleden allang opgegeven en denken aan hoe zelf nu verder? Gelukkig hebben een aantal verzakers driejarige contracten want dat waren volgens Smulders groeibriljanten waarmee je flink kon cashen.

Wanneer komt de directie met haar persconferentie of is onze Tom te druk met de verkoop van abonnementen?
Het is schandalig gewoon. Die mensen verdienen deze baan niet. Blijf lekker in België en het Noorden des lands.

0   0  
Ivo

@jvt
Eisenga is op 1 april begonnen.
Van den Abbeelen op 15 april.

Ze hebben werkelijk nog niets gecommuniceerd.

0   0  
Bredafun

perez (gewoon n eikel 1e klas, welke nog nooit 1 goed woordje over nac heeft gehad, voor hem straks n genot, dat ie niets meer hoef te zeggen over NAC als we zijn gedegradeerd) & de Wolf (de grootste lompe boer uit rotterdam, als je die slome hoort praten weet je al wat voor IQ iets probeert mede te delen door de microfoon, de meest slaapverwekkende Rotterdammer ever).
wat zou t een ongelofelijk wonder zijn als excelsior vanavond en de komende 2 nog verliest en nac nog 2 keer zou winnen :)
ach ja, de wonderen zijn de wereld nog niet uit toch?

0   0  
Dutchbird

De laatste NAC-spelers die aanwijzingen mochten en konden geven waren Lurling en Kwakman. Sindsdien hebben we niet één leider meer gehad in het veld.

Ik zit nu ADO - Excelsior te kijken. ADO heeft er twee in de persoon van Beugelsdijk en Immers. Excelsior ook twee in de persoon van Koolwijk en el Hamdoui.

Iemand nog vraagtekens bij Ralf Seuntjens?

0   0  
Schrikbarend

Als we in Heerenveen winnen kan het misschien nog Hahahhahahha

0   0  
Sjef de gevulde koek

Wat zullen onze spelers balen nu ze nog 2 weken moeten wachten en nog een keer aan de bak moeten. De helft zat al met hun hoofd bij volgend seizoen en een vakantie aan het boeken.

0   0  
scheppioni

Wij met dit NAC en winnen ?? gaat nooit meer gebeuren, dat is clear dus uitstel van executie !

0   0  
Ed

Zou wat zijn tot op de laatste speelronde spannend ??

0   0  
Ed

Hooi bij ADO tjonge wat was dat een tijd

0   0  
Bredafun

Dit ga echt de allerlaatste kans worden voor nac! Hopelijk dringt dit nu door bij ALLE spelers. Continu slecht spelen zal jullie weinig toekomst geven als prof. Denkt daar eens over na, niemand wil zo iemand in zn team. Scoren gvd, nog 2 weken de tijd hiervoor.

0   0  
Nr. 20

En toch....nergens op gebaseerd maar we hebben nog steeds een escape....heren spelers come on! In een seizoen waar 013 in bekerfinale staat grijp aub voor ons die laatste strohalm met beide handen. EN ACTEER EEN KEER ALS TEAM DIE ER SAMEN VOOR GAAT!!!! Maak vuile meters voor je collega. Give your support a goal en wis in de laatste wedstrijd met ons samen alles weg! Laat zien dat onze support tot de laatste snik door jullie wordt gewaardeerd......

0   0  
076

Onvoorstelbaar. Nog niet gedegradeerd.... Je had dit gvd nog makkelijk in kunnen lopen.

0   0  
Ed

Onvoorstelbaar hoeveel levens we hebben. Moet niet gekker worden. Excelsior beide verliezen en wij beide winnen ???.
Dromen zijn bedrog !!

0   0  
Nr. 20

En wat Koch betreft. Ms minder seizoen en niet de allerbeste maar echt wel iedere wedstrijd inzet!! En wil echt gaan voor NAC!

0   0  
Baosje

@flieger prins....

We hadden een gifkikker...die heet de Kamps
Moest ook zo nodig van de hand gedaan worden....

0   0  
Fritske F6

Het zal dit scenario wel weer worden. NAC wint volgende wedstrijd en Excelsior verliest, laatste wedstrijd komt NAC op 1-0 voor en Excelsior weer achter. En dat valt tien minuten voor tijd de 1-1 bij NAC en degraderen ze alsnog.

Dat is wel passend einde van dit seizoen.

0   0  
NAC... what else?

@Los Pollos
Volgens mij valt dat wel mee met die gasten uit Australië. Herinnerd u zich die spits en back nog?
Ik persoonlijk vond Graham Arnold en Tony Vidmar nog niet zo slecht

0   0  
H'wiel

Kenneth Perez ziet het wel scherp allemaal. Ik vind hem trouwens een steengoeie analist.
Kali staat constant naar anderen te wijzen en aanwijzingen te geven. Terecht of niet, goede of slechte, maakt op zich allemaal niet uit. Hij heeft totaal niet gebracht waar hij voor naar NAC is gehaald. Namelijk als verbindingsspeler tussen verdediging en aanval. Totaal mislukt. Ik zag hem regelmatig op Boeimeer bij de beloften meespelen, maar hij kon en kan mij niet bekoren. Zoals gisteren liep hij constant in de achterste linie tussen de twee centrale verdedigers, terwijl hij minimaal tien tot vijftien meter vóór de laatste linie behoorde te voetballen. Dan nog, als hij aangespeeld wordt maakt hij eerst drie pirouettetjes, daarmee alle snelheid uit het spel halende om vervolgens met een halfzacht dwarrelballetje als pass te komen in plaats van een strakke inspeelpass op snelheid. Nee, Kali is mij heel erg tegengevallen. Een zeer middelmatige speler met een nogal slechte traptechniek.
Nu ADO 3 - 1 gewonnen van Excelsior. Uitstel van executie, of .... met deze selectie van lamballen .... keep on dreaming.

0   0  
misterbean

Voor alle zuurpruimen die gisteren niet in het stadion zaten: Koch was 1 vd weinigen die echt ervoor ging. Die foute passes heeft hij soms, maar hij was gisteren 1 vd weinigen die ervoor vocht. Dat mag ook eens gezegd worden. En ik ben echt niet van de Koch-fanclub Ouwe Spionkop, maar als iemand echt met zijn hart speelt en ervoor vecht dan kun je dat misschien ook eens waarderen ipv alleen maar iedereen afkraken.

0   0  
Bijna Carnaval

Heimwee naar "De klapper van van As"....En dat zegt heel veel. Zo diep zijn we dus gezonken.

0   0  
misterbean

En het middenveld bestond gisteren verdedigend bijna niet. Kali liep alleen maar achteruit en te wijzen inderdaad. Lundquist en Illic deden wat ze konden, maar daar moet juist de creativiteit van komen. Dus stond de (toch al broze) verdediging continu tegen een overmacht.

0   0  
ome cor

Ongeacht het feit dat hij alle gelijk van de wereld had....wat is die Perez toch een irritante, betweterige anti NACcer. Ik vind hem echt een kut vent.

0   0  
G00Ser

Na NAC-Emmen kwam ik Kali nog tegen in de stad rond 4:00u, terwijl hij straal bezopen een broodje doner probeerde weg te kanen. Daarbij liep ook nog ruzie te maken met een paar allochtonen, door ze een stel Somalische vluchtelingen te noemen. Nee, op het veld is hij niets en daarbuiten nog minder. Dit zijn niet de spelers waar ik mij mee kan identificeren...

0   0  
Dutchbird

@Ome Cor
Betweterige anti NACcers, daar zul je mee moeten leren leven. Daar vragen wij om. Wij zien onszelf nog steeds als die mooie eredivisie club die aan de onderkant van het linkerrijtje thuishoort. Qua historie en qua supporters horen we daar ook thuis.

Maar sinds de macht over NAC vijf jaar geleden terecht kwam bij drie machtswellustelingen, zonder enige voetbalachtergrond, is onze club aan een ongekende duikvlucht begonnen die hopelijk eindigt in het rechterrijtje van de KKD. De kans dat we dankzij de machthebbers in de tweede divisie terecht komen is groter dan een terugkeer naar de eredivisie.

Die laplullen (van Aalst, van Weelde + Burema) zijn er in vijf jaar tijd in geslaagd om onze mooie club met ruim 100 jaar historie naar de gallemiezen te helpen. Woorden als doodstraf, vierendelen en ophangen schieten tekort. Daar schieten we ook niets mee op, tenzij hun erfgenamen snel verlost willen worden van de ellende die begint met een N en eindigt met een C.

0   0  
Badeend

Het meest sneue nu zijn de mensen die "Smulders op willen gaan zoeken". Dan mag je je echt laten nakijken.

Ja, Smulders heeft er een tyfusbende van gemaakt - maar wél onder het zogenaamde toezicht van Joost Gielen c.s. én gebouwd op het drijfzand van oa Jeffrey van As en Robert Maaskant. Maar niet met de intentie om het allemaal te verprutsen, dat geloof ik niet.

Verder was Smulders nu juist op dit moment nog wel van pas gekomen - die heeft bewezen minkukels zonder voetbalcapaciteiten met winst (!) verkocht. Wie moet dat nu gaan doen, met wannabe voetballers-zonder-IQ als Kali en Rosheuvel?

Over Koch nog - die is nog de meest gedreven NACer van dit seizoen. Kan nog prima van waarde zijn, maar heeft wel een sterke verdediger naast hem nodig. Als het kan een leider, maar vind die maar eens.

Verder Korte omscholen tot back inderdaad, dat is al jaren duidelijk. Dan kun je tenminste ook afscheid nemen van dat hoopje ellende Van Anholt.

Wat een seizoen. Later denken we er aan terug met ongeloof. Mühren, Van Leer, Karami... Pseudovoetballers.

0   0  
Van "taajlaand

Ik zie de naam Elson Hooi hierboven voorbij komen.
Was niet écht een topper voor NAC en ja, ook regelmatig op gemopperd, maar denk ik even terug aan de tijd van v. As en sommge spelers die er toen bij ons nog in stonden, hadden we een "wereldelftal" t.o.v. die meuk van dit seizoen.....

0   0  
braze

Koch maakt fouten, maar zie je ook dat hij 94 minuten onder zware druk staat omdat zijn backs en verdedigende middenvelders verzaken. Verschrikkelijk om zo centrale verdediger te moeten spelen.

Trouwens als je bij NAC in de voorhoede speelt kun je net zo goed in de kleedkamer blijven want je krijgt nauwelijks speelbare ballen.

0   0  
Sankah

A.u.b. de laatste 2 wedstrijden met de volgende opstelling:

---------- Niemczycki ------------

Klomp - Koch - Van Hecke - Leigh (of Gersbach als Leigh niet herstelt)

Reuvers - Lundqvist - Damen

Loshi - Van Hooijdonk - Korte


Dat zijn dan ook gelijk de namen die we m.i. voor volgend jaar moeten behouden, samen met Verschueren en bijv. Zwarthoed misschien.
De rest: WEG!

0   0  
Toontje

@braze
Je hebt er kijk op jongen., klopt precies
Toen ze de vorige keer degradeerden stond er een sterk centraalblok
Toen hij geblesserd van het toneel verdween begon de ellende met het linkerblok
Jelle (deed niet alles goed) kreeg overal de schuld van
Menno (doet niet alles goed) krijgt overal de schuld van
Benjamin (doet niet alles goed) krijgt ook overal de schuld van

enz

0   0  
Frans

Hahahah, die van Hooijdonk kan er geen hout van.
Mag alleen meedoen in het NAC artiesten team samen met Pierre.

Laad alle berichten na dit bericht in