Overal waar we komen

'Rai Vloet lijkt op weg te zijn naar STVV'

Rai Vloet gaat het na zijn avontuur in Italië een stuk dichter bij huis zoeken. Na de vijf wedstrijden die hij in actie kwam voor Frosinone werd van de week zijn contract ontbonden. Nu lijkt de middenvelder op weg te zijn naar STVV.
De ploeg uit België kende een kleine leegloop in de winterstop. Een aantal spelers raakte geblesseerd en andere vertrokken. Daarom was de club al enige tijd opzoek naar een versterking. Omdat de pijlen nu alleen op transfervrije spelers gericht mogen worden is Rai Vloet in beeld om de ploeg uit Sint-Truiden te versterken. In het Spaanse La Manga oefende NAC nog tegen de Belgische ploeg; die wedstrijd werd door de Bredanaars gewonnen. Volgens Voetbalkrant.com is de speler al medisch gekeurd, waardoor de overstap slechts een kwestie van tijd lijkt te zijn.

Bron:B-Side Rats, Voetbalkrant.com

Terug naar overzicht
101 Reacties
0    
Jimgoose

Clubloze spelers

0    
Geel/Zwart

Excuus voor een gedeelte van mijn post, die dubbel is. Uiteraard is de emotie bij ons allen groot na weer een debacle gisteren, maar zovelen maken zich druk om wiens schuld het is en welke kop er moet rollen.. Daar gaat het nu niet om. Geen wishful thinking meer, maar de realiteit onder ogen zien.

We kunnen klagen en roepen, maar dit is waar we het de rest van dit seizoen mee moeten doen. De transfermarkt is gesloten en vd Gaag is momenteel de trainer. Hier gaan geen revolutionaire wonderen meer in gebeuren. Het enige wat nog telt, is proberen niet te degraderen. Daar hebben we nog een aantal wedstrijden voor. Koppen kunnen er eind van het seizoen rollen en dan zien we wel weer verder hoe diep de bodem van de zinkende put is. Het enige wat wij kunnen doen is vol achter deze mensen gaan staan en aan het einde van het seizoen weten dat wij er als kern van onze volksclub alles aan hebben gedaan om onze club en onze identiteit in de eredivisie te houden. De rest is aan de trainer en spelers. En of ze onze steun nu verdienen of niet..

Wij blijven NAC, dit is onze club en we moeten er op eoa manier voor zorgen dat ze dat op het veld weten en zij moeten het gaan doen, of ze het nu kunnen of niet

0    
Geel/Zwart

Ontopic: fuck Vloet, alleen maar aandacht nu voor onze eigen club.

0    
Moppernac

Vloet kan gewoon mee met wat we nu hebben staan hoor.
Laat maar terug komen

0    
Mark Bieritieti

El Salvador!!!

0    
Negentientwaalf

Oké.

0    
Ouwe Spionkop

@GeelZwart Amen

0    
Kipiani

Smulders is actie, achter de schermen. Zeker weten.

0    
Dun Kees

Geen interesse voor dit verhaal
Heel het TH, de trainer en de spelers bij elkaar zetten en een route uitkiezen om rechtstreekse degradatie te ontlopen. Trainer: Zet alleen spelers in die in vorm zijn en ben daarbij eens creatief.
Als Rosheuvel geen kip voorbij komt mag hij best eens op de bank zitten. HET IS TOPSPORT

0    
‘t Fust

Vloet is beter dan veel spelers die nu bij onze voetballen

0    
scheppioni

Vreemde gang van zaken, maar wat gaan we nu bij ons nac doen, gewoon alles op zijn beloop laten ?

0    
Dutchbird

Heeft in ieder geval een veel beter schot in de benen dan elke NAC speler die vrijdag in het veld stond.

0    
DunErwt

Deze carnaval ga ik verkleed als Smulders of als Vloet heel mss als Koch. Ben er nog niet over uit.

0    
F4

Rai Vloet maakte als middenvelder meer treffers dan al onze andere middenvelders bij elkaar dit seizoen.

0    
signase

@F4:

Daar staat tegenover dat Vloet ook meer opgelegde kansen miste dan al onze andere spelers bij elkaar opgeteld dit seizoen.

0    
The Cosmic Gate

Sorry maar die interesseert me oa door gisteren echt geen een moer meer.

0    
FUALL

who gives a flying fuck, presteerde niets hier.

0    
ome cor

Halen

0    
Raymond

Toppertje was dat bij ons nac

0    
JN

Toch mooi om terug te dromen naar vorig jaar, waar Vloet voetballend één van de zwakkeren was. Daarnaast kon ik me geweldig ergeren aan zijn nonchalante uitstraling. Nu hebben we er daar 11 van...

Desalniettemin sluit ik me aan bij Geel Zwart. Nog even een open deur intrappen: het zijn nog 14 finales! Come on!

0    
Los Pollos Hermanos

Nog 14 finales? Word toch eens wakker man. Het is afgelopen, klaar. Nacompetitie spelen we sowieso en directe degradatie is ook gewoon heel goed mogelijk. Maar de nacompetitie ontlopen wij niet meer. Dat kun je echt vergeten.

0    
Grote Smurf Zonder Baard

Ben al heeeeeel blij als we nacompetitie halen, vrees namelijk veel erger!

0    
Toontje

We hebben hem wel eens verwenst...maar uiteindelijk was hij beter dan menigeen die er nu staat.....en hij kon scoren (te weinig) en dat kunnen we nu helemaal niet meer. (uitgezonderd Tevrede)

0    
De waarheid

De mensen die NAC een warm hart toedragen worden jaar in jaar uit bedrogen.
Maar dit jaar is het wel extra raak , de gene die de weg omhoog wou vinden was buiten geschopt.
En de gene die daar voor in de plek kwam is een kopie van Marinus Dijkhuizen....
Bedrogen langs alle kanten.
Volgend jaar het moeras genaamd de keuken kampioen divisie zal een doodsteek zijn..

0    
Nachoreca1

Groningen doet keurig wat het moet doen... 0 2 tegen w2 inmiddels..... nee mannen, we zijn reddeloos verloren.

0    
Ouwe Spionkop

Supporters die get niet meer zien zitten aub seizoenkaart inleveren en overdragen aan supporters die er achter blijven staan. Bedankt voor jullie steun.
Dit geldt ook voor de spelers die er met hun pet naar gooien.
Vanaf nu vechten tot laatste snik met iedereen die nog gemotiveerd is.

0    
‘t Fust

@ Ouwe Spionkop

Wie gaat het de spelers duidelijk maken?
Om de week staan wij er weer volle moed achter de ploeg de ene keer werken ze wel de andere keer totaal niet. Uit wedstrijden zijn elke keer drama.

Wanneer worden de spelers wakker? En niet dat ze denken als we 3 punten pakken tegen az dat we te vrede zijn? Gewoon elke wedstrijd NOAD.

0    
Toontje

Het ligt er niet aan dat ze niet WAKKER zijn...ze kunnen het niveau niet aan. Sommigen blijven zeiken over de inzet, maar daar ligt het niet aan...We komen veel kwaliteit tekort...maar ja dat moet je wel willen zien en erkennen.

0    
Nachoreca1

Ik zal altijd blijven gaan... neemt niet weg dat we door allerlei factoren...lees wanbeleid.. Terug zijn bij af.

0    
JN

@Los Pollos

14 onwijs belangrijke wedstrijden, waarbij de spanning hoger en hoger wordt en waarbij het ongetwijfeld een aantal keer ergeren, billenknijpen of janken wordt. De day-afters niet meer kunnen praten door het schreeuwen. Dat zijn voor mij 14 finales.

Ik leg me er nog niet bij neer.

0    
Badeend

Dat de selectie "niet thuis geeft" is al schokkend genoeg maar de zogenaamde 'supporters' die de handdoek al drie keer geworpen hebben, en nog steeds NOAD durven eisen (!) terwijl ze zelf bijvoorbeeld de hele eerste helft tegen ADO hun kop hielden en weigerden (!) het team op sleeptouw te nemen - dat is pas NAC onwaardig.

En dan allemaal janken dat het "moet beginnen op het veld" en dat "we al jaren in de steek worden gelaten/belazerd worden". Bah.

Ik zal wel van de oude stempel zijn, maar 90 minuten lang moet je toch wel achter je club kunnen staan. En je best doen om je team vooruit te schreeuwen. Dat, precies dát, is wat het Avondje NAC vroeger zo groot heeft gemaakt.

Als je dat niet snapt, en niet op kunt brengen, hou dan vooral je bek over "beste supporters van het land". Dan zijn er zo twintig clubs te noemen waar betere supporters rondlopen.

En dat ik dat meen, is pas écht schokkend.

0    
Badeend

Overigens wel typisch, de schuld ALTIJD bij een ander zoeken.

0    
Vergane Glorie

Je bent toch geen malle Pietje. Respect moet je verdienen. En inzet is het minste wat gevraagd mag worden. Leuk als je de anvoerder van de Achterhoekers hoort zeggen dat de trainer echt niet heeft hoeven zeggen wat voor wedstrijd dit was. Onze trainer zegt als ze het nu nog niet door hebben dan snap ik het niet meer.
Daarmee is alles gezegd. Ik zit niet te wachten op Rai maar in dit elftal kan hij ook wel mee.

0    
Felix

Al die domme opmerkingen over de trainer wegsturen heeft toch geen zin wordt ik echt zo moe van. Waar slaat dat op?

In elk fatsoenlijk bedrijf was hij al lang ontslagen. Hij heeft niet een paar kansen gehad nee tig… dat er beperkte kwaliteit is ligt voornamelijk aan onze frietbakker. Het zwaar te kort komende strategisch beleid ligt aan de RVB! 1 is weg en dat zooitje daar boven is al tig jaar incompetent dus…. opzouten zeker als we weer degraderen.

Maar dan nog zou ik van trainer en zijn assistenten eisen dat zij er minimaal een gemotiveerd team van maken dat iedere wedstrijd 300% geeft. Helaas is al tig keer gebleken dat het hun niet lukt.

Guys we hebben nog steeds een kans on rechtstreekse degradatie te voorkomen. Daarna is nog alles mogelijk hoe zwaar het ook zal worden.

Deze trainer en staf geeft mij niet het gevoel dat men degradatie kan voorkomen want die Lamlullen in het veld kunnen ze blijkbaar niet motiveren.

Dus wat is de conclusie? ….

Ps. Een vrijwel gehele selectie wegsturen kan helaas niet!

0    
Gek

De aankopen zijn niks maar dat smullie tonnen voor deze badgast heeft opgehaald.... nog steeds de grap van de eeuw.

0    
NAC4Ever

@Felix
'Al die domme opmerkingen over de trainer wegsturen heeft toch geen zin wordt ik echt zo moe van. Waar slaat dat op?'

Dat slaat erop dat een trainer ontslaan zelden het gewenste resultaat oplevert.
In het seizoen 2014/2015 hadden we volgens mij drie trainers voor de groep. En steeds schoten we er weinig mee op.

0    
D'n Klaagmuur

@Badeend: ga toch weg vent, we zitten nu al 7 jaar op rij naar elke keer grotere bagger te kijken, ze moeten blij zijn dat er überhaupt 19.000 mensen elke keer de moeite nemen om deze ellende te aanschouwen. Als ik deze lamlendigheid vanaf minuut 1 zie krijg ik echt geen zin om volle bak te gaan staan zingen. En vaak genoeg gebeurd dat wel, zonder enig effect.

We zijn geen fokkin Ajax met een trommel en hun zangkoor die totaal niet naar de wedstrijd kijken maar bezig enkel bezig zijn met zoveel mogelijk liedjes te zingen.

Het zingen is een onderdeel van het aanmoedigen en ga hier nou niet lopen janken alsof we dat niet al jaren doen. Zonder ons was deze club failliet.

Een ploeg over het dode punt helpen kan af en toe gebeuren, maar niet 7 jaar lang 17 wedstrijden per seizoen.

Maar ga jij lekker heel 90 minuten lang als een debiel staan zingen naar gasten die niet in staat zijn een bal over 4 meter naar elkaar toe te passen. Zullen ze vast stuk voor stuk allemaal ineens wél van kunnen voetballen.

0    
Ouwe Spionkop

@klaagmuur.We respecteren je mening. Blijf dan wel thuis aub vrijdag.
Aan mensen als jij hebben we net zo weinig als aan voetballer zonder inzet.

0    
D'n Klaagmuur

@Ouwe Spionkop:

Kun je lezen? Wij hoeven op de tribunes niet te zingen om het zingen. Het is een wisselwerking, altijd al geweest, ook vroeger in de Beatrixstraat.

Als dan iemand als Badeend hier ook nog eens onze support door het slijk gaat halen dan ben je echt niet goed wijs. Als ons toch iets niet valt te verwijten dan is het wel een enorme loyaliteit aan onze club! Gisterenavond weer een uitverkocht uitvak. Wat wil je nou?

Wat NAC de eerste helft tegen ADO op de mat legde was erbarmelijk slecht en ja dan valt het inderdaad soms stil op de tribunes. Daar is niks mee en hoort er gewoon bij.

0    
ome cor

@klaagmuur
Ik denk wel dat wij als supporters ook eens een keer in de spiegel mogen kijken.
Een geweldige bieromzet en volle tribunes zijn prima, maar daarmee ben je er nog niet.
Wij kunnen meer. Nee.... wij moeten meer dan aanwezig zijn en bier kopen.

En uiteraard gaan we niet online stemmen voor 19 liedjes, die thuis keurig oefenen en gedirigeerd zingen op de tribune. Het moet origineel en spontaan zijn. Maar dan mag "overal waar we komen" ook terug in de oude doos.

Ben het wel met badeend eens dat wij onszelf niet op de borst moeten kloppen als beste supporters van het land, want dat is veel te veel eer.
Maar in een ranglijst zijn we zeker niet minder dan een 15e plek, dus staan we nog net boven de degradatiestreep.
NOAD eisen van de spelers is 1, maar misschien NOAD brengen als supporter is zeker zo belangrijk.
En dat is het enige wat wij zelf in de hand hebben!

0    
Sjef de gevulde koek

Vloet zn carrière loopt precies hetzelfde als NAC momenteel. Wat dat betreft heeft hij wel clubliefde

0    
ome cor

On topic
Ik weet niet welke spelers er via een clausule weg mogen bij degradatie, maar als Rai transfervrij is zou ik hem voor de eerste divisie zeker halen.

NAC zal eerst een AD moet vinden die de uitdaging groter en aantrekkelijker vindt dan zijn angst voor imagoschade. Dan een nieuwe TD waarmee een duidelijke visie wordt bepaald. Zowel sportief als financieel als beleidsmatig. Dus zonder roze wolken politiek.

Een rijke arabier of Rus die tot doel heeft om de meest uitgelachen ploeg in de Nederlandse subtop te zetten zou nog een alternatief kunnen zijn, al ontneemt dat ons onze identiteit.
Maar als DIT je identiteit is.... iedereen scheldt op elkaar, op de spelers, op de staf, op de beleidsbepalers.... moet je daar dan nog blij mee zijn ?

En dan weer langzaam naar promotie toe werken om een stabiele eredivisionist te worden ipv alweer het lachertje van de eredivisie. Dus reken gerust op een seizoen of 4~5 in de eerste divisie, hoor.

RAI is geen speler voor die laatste fase, maar wel om in het begin de eerste divisie mee door te komen. Tenzij hij denkt door zijn bankzitten in Italië een topsalaris te mogen eisen natuurlijk, maar dat lijkt me logisch.

0    
Zagge

En toch is het Van het Schip vervangen voor Jaap Stam voor Pec ook niet zo heel verkeerd uitgepakt denk ik... ook 2 totaal andere types.

Hoe zou zo'n Stam voor deze groep gestaan hebben denk ik dan.

Daarom of een zwaargewicht karakter naast Vd Gaag en Penders schuift maar even op. Of van der Gaag wordt vervangen.

Hiddink kon het bij Cocu en Advocaat bij van Bronckhorst.

Masr goed.. NAC en slagvaardig en doordacht beleid maken.... dat zou wat nieuws zijn.

0    
Zagge

@omecor

Ik vraag mij altijd af welke identiteit er door een rus of arabier bij NAC weggehaald wordt..
- 1 van de weinige redenen om NAC over te nemen is namelijk de identiteit die het door de supporters heeft.

Nu kunnen de supporters zich al niet met het vreemdelingenlegioen identificeren. Nu halen de spelers op sportief vlak de identiteit al onderuit.
Dus als de supporters hun identiteit blijvrn behouden welke identiteit van NAC wordt verdwijnt er dan bij NAC? Dat het altijd een teringzooi is?
Nou die identiteit mag van mij heel snel overboord.

On.topic. succes Vloet! Je staat eigenlijk symbool voor de periode bij NAC. Veel supporters vonden je niet goed genoeg en je gaat nu na NAC al naar je tweede club... precies het niveau wat NAC nu heeft. Spelers binnen half jaar ook weer wegdoen want te laag niveau.

0    
Badeend

Wauw. Gaaf hoor, "enorme loyaliteit". En maar stil naar je telefoon staren op de tribune, en als het kan héél hard "schop Van Bommel olé olé" roepen. Want DAN kan het ineens wel, je mond opentrekken.

Klaagmuur (de naam zegt hopelijk niet alles) - ik kan én wil niet over jou oordelen, ik ken je immers niet. Maar over het algemeen zie ik wel veel teveel jankende en "eisende" zogenaamde "supporters" op de tribunes. En dat komt de support niet ten goede en de sfeer ook zeker niet. Die is echt twintig klassen minder dan bijvoorbeeld 10, laat staan 25 jaar geleden. Als je dat wil wijten aan het spel op het veld, is dat jouw keuze. Maar je bent dan wél precies een van die figuren waar ik op doel, die janken over NOAD en inzet, en zelf afwachten en na drie minuten al zes keer opgegeven hebben.

Daar baal ik van, van dat soort zogenaamd "support". Het enige nog ergere is dat "eisen".

Over je vergelijking met Ajax wil ik het eigenlijk niet hebben. Dat is namelijk precies wat we WEL aan het worden zijn. Massaal komend publiek (!) dat zogenaamd loyaal is maar in feite alleen maar meeloopt omdat het zo gezellig is en in het stadion (en hier) onevenredig kritisch aan het zijn is, waarbij het de spelers meer afvalt dan ondersteunt. Als we dan per ongeluk toch zingen dan is het een copypaste liedje van een andere club óf een Bosch carnavalsnummer (waar slaat dat op??).

Wat ik wél met je eens ben, is dat het Avondje NAC een wisselwerking is. Maar de kneuzen die altijd hun eigen verantwoordelijkheid te nemen en de schuld voor het aftakelen van het Avondje NAC op het veld (of bij het bestuur, godbetere) neer willen leggen, die zouden wat mij betreft een spiegel moeten kopen.

0    
Nachoreca1

@badeend... avondje nac kan alleen maar spontaan worden als de ploeg op het veld het bloed, modder etc in het rond laat vliegen en er alles aan doen om te winnen. En niet als bijvoorbeeld mets en koch met een strakke coupe en schone shirts van het veld af stappen. Zingen om te zingen kun je beter naar de toppers gaan. Sterker; sommige liedjes irriteren me meer tijdens een wedstrijd dan dat ik mee zou gaan doen. Kortom er zijn getuigt al van een loyaliteit en onze toppers mogen op het veld de sfeer bepalen...... tot.op heden is dat dela niveau.

0    
Boei

Groningen geluk maar zijn wel uit het zicht. Er blijven steeds minder concurrenten over. Dit ziet er heel slecht uit.

0    
ome cor

@Nachoreca1
Het avondje NAC kan alleen maar spontaan worden als de ploeg op het veld...
Mee eens dat het zo zou moeten gaan
Het elftal zwengelt het publiek aan door hun inzet, passie en strijd. Het stadion verandert in een kolkende massa....

Maar andersom kan het publiek ook het in slaap sukkelende elftal wakker schudden met verbaal geweld

Het is niet de vraag Hoe het zou moeten, in welke volgorde, maar meer de constatering dat het iig moet.

0    
Rat0162

@badeend Ga je zelf op de borst kloppen, omdat jij wel 90 minuten liedjes staat te zingen. Alsof je dan wel een echte NAC supporter bent? Over het algemeen is de supporter fucking loyaal, niet alle 19.000, maar zeker 14 a 15.000 wel die in wind en regen altijd blijven komen. De armoedigheid op het veld draagt niet bij aan de sfeer. Dat zal pas gebeuren als ze vanaf de 1e seconden met het mes tussen hun tanden spelen. Strijd op het veld betekend strijd op de tribunes. Tuurlijk zijn we qua sfeer niet de beste supporters meer. Nog wel rauw en authentiek, maar bovenal loyaal. Maar sfeer op de tribunes begint toch echt met passie en beleving op het veld. Laat het hier nu weer heel het seizoen aan ontbreken!

0    
Badeend

Rat0162 - jij geeft precies aan wat mijn punt is. Het ligt dus altijd aan de ander en de verantwoordelijkheid voor het gebrek aan écht Avondje NAC ligt 100% bij de spelers en 0% bij het publiek. Bah.

Ome Cor snapt het wat mij betreft een stuk beter.

Denk overigens niet dat IK niet stevig teleurgesteld ben in dit team. Dan heb je het mis.

0    
D'n Klaagmuur

@Badeend: ik weet nog dat exact dezelfde discussie gehouden werd tijdens het vorige degradatiejaar.

De support kan vast altijd beter, maar als je de eerste helft tegen ADO echt, maar dan ook écht denkt dat de support het probleem was, dan vraag ik me af of je überhaupt naar de wedstrijden kijkt of dat je blijkbaar alleen maar naar NAC komt om te zingen en zuipen.

Het is wat nachoreca zegt, deze jongens komen schoon van het veld. Een sliding is een zeldzaamheid evenals gele kaarten.

En al zet je Giovanni Korte in een stadion met 80.000 man die hem toezingen in de spits, die gast gaat echt niet ineens een hattrick maken hoor!?

Daar zit het probleem, echt niet bij onze support.

0    
ome cor

@Rat0162
Alleen maar loyaal staan wezen en verder alleen maar klagen, zeuren, bier drinken en op je telefoon staan kijken is nou ook niet per se wat NAC nodig heeft.

Eigenlijk moeten de spelers ons motiveren, aanzwengelen met hun manier van strijden.
Aan de andere kant... waarom daar op staan wachten ? Je kunt vanaf de tribune toch ook de spelers aanzwengelen ?
Zie het effect bij het cynische Leigh, Leigh, Leigh.

Een afwachtende houding aannemen van de spelers veroordelen we, maar een afwachtende houding van de loyale, hondstrouwe aanhang is dan wel goed ?
Ik denk van niet. Ik denk dat wij (elftal én aanhang) beiden moeten presteren, moeten performen. En niet naar de ander gaan lopen wijzen als een klikkende kleuter bij zijn juf.

0    
ome cor

@ klaagmuur
En al zet je Giovanni Korte in een stadion met 80.000 man die hem toezingen in de spits, die gast gaat echt niet ineens een hattrick maken hoor!?

Dus ????
Dan zingen we maar niet aan gaan alleen maar boeh en kut roepen, want dat geeft jou kennelijk een beter gevoel.

Hoe jij je vrije tijd doorbrengt is natuurlijk helemaal aan jou, maar dan zou je ook iets leukers kunnen bedenken.

0    
Kees

Al 20 jaar regeert de DOMHEID bij ons NAC! Is het dan gek dat we onderaam staan? Denk het niet! Heel de eredivisie lacht ons NAC uit: WAT EEN DOMME CLUB!

0    
NAC4Ever

Eens met ome Cor.
Laten we er voor zorgen dat, mochten we degraderen, wij in ieder geval t/m de laatste minuut achter de ploegen zijn blijven staan!

0    
Henkie

Het is eigenlijk gewoon een grote schande.

Clubjes als vvv, excelsior, emmen, de graafschap, fortuna.
Clubjes als heracles, pec zwolle en ook de stillems.

En de vierde grootste club van nederland (op supportersaantallen), staat laatste.
Wat een wanbeleid.

0    
Zagge

@henkie 5e club check die andere wanbeleid club in de eerstedivisie

0    
Molenschot Loco

NAC heeft een ervaren coach nodig als adviseur voor Mittchel....en dat zou Henk Ten Cate moeten worden...en Penders en Ten Rouwelaar onmiddelijk weg van de bank.....voegen niks toe......

0    
RV

Toch jammer dat het zo loopt voor zo'n jongen, als je jaren bij PSV speelt dan heb je in de basis toch wel kwaliteiten. Werd helaas ook totaal niet gesteund door de supporters bij NAC en moest bij velen blijkbaar de pispaal zijn. Voorheen was dat vaak Seuntjens (terwijl dat een fantastische voetballer was voor NAC, notabene eigen jeugd), daarna werd het Vloet. Jammer.

Werd bovendien door Vreven regelmatig als valse linksbuiten gezet terwijl hij daar niet op zijn plaats was.

Echt geen geweldenaar hoor Rai Vloet maar die kwam tenminste nog weleens in de zestien als middenvelder. Nu komt er niets vanuit het middenveld, er worden zelfs geen kansen gecreëerd.

Ben er van overtuigd als je de selectie inkrimpt en je dit soort jongens meer vertrouwen geeft er eerder een team komt te staan dan nu het geval is. Met zoveel wisselingen kun je überhaupt nooit automatismen inslijpen. Het wordt tijd dat van der Gaag nu zijn keuzes gaat maken en in een vaste formatie gaat spelen zodat we in de play-offs (want daar ga ik wel vanuit dat dit het maximaal haalbare is) ook ergens op terug kunnen vallen.

0    
Paul

Zeker als je als beroep betaaldvoetballer bent, dan ben je onomstotelijk verplicht iedere week vanuit jezelf minimaal 100 procent te geven, punt uit! Het publiek staat daar compleet buiten. Wel kan het publiek er aan toe bijdragen om die 100 procent een extra boost te geven, al zou ook dat feitelijk niet nodig moeten zijn, maar we zijn allemaal maar mensen, zo ook de spelers. Minder dan 100 procent, daarvoor is alleen NAC-Breda verantwoordelijk.

0    
ome cor

@Paul
Je spreekt jezelf een beetje tegen, vriend.
Een beroeps betaaldvoetballer (huh ?) moet altijd verplicht uit zichtzelf 100% geven.
Doet ie dat niet, dan is het niet zijn schuld, maar dan is de club verantwoordelijk.
Hoe dan ?

0    
Nachoreca1

Hahaha wat een klucht! Excelsior pakt gewoon 6 punten in twéé weken tijd. Wat zijn we toch een zielig kutclubje geworden. Ik lach ermee...maar huilen is logischer.

0    
Oeba_NAC

Hahahahah feyenoord helpt de stadsgenoot ff

0    
Real

Wij staan gewoon terecht onderaan. Toch zie ik ons niet rechtstreeks degraderen. Maximaal haalbaar is nacompetitie.

0    
Heerenveen

Daaag nak. Tot over 6 jaar. Excelsior bedankt

0    
NAC!!!

@real.

We doen weer de beste zaak dit weekend. NOT... als de concurrentie volgende 2 weken punten pakken zijn we de klos. NAC staat op de rand (of er al wat over) om rechtstreeks te degraderen. Simpel zat!!

0    
DunErwt

We hebben nu iig tijd zat om een super kkd elftal te realiseren

0    
am

@DunErwt
Ik denk dat dat elftal er voor het grootste gedeelte al staat. Te Vrede en Lunquist zullen vertrekken enkele jeugdspelers erbij en klaar.

0    
TvB

Als je met dit zooitje ongeregeld de nacompetitie zou halen en je moet vervolgens tegen een Den Bosch dan zie ik het somber in..

0    
Zagge

Grappig dat alle clubs in de eredivisie karakter tonen een soort noad als het eropaankomt en de club die tot in de treuren noad predikt maar het nooit toont hangt onderaan suffen .

Nou ja grappig zwaar frustrerend is het.
Kunnen we dat noad niet gewoon afschaffen en eisen dat ze effe normaal gaan voetalballen voor de winst? En dat iedere week?

Wat een aanfluiting blijft NAC toch. En als er 1 een oplevng hebben denken we dat we weer de beste club zijn en alles wel goed komt. Zie ook de opmerking van Van der Gaag.. na de overwiningen op vitesse en heerenveen... ja vitesse had een offday en heerenveen speelde met 9 man..en dat was zelf nog lastig genoeg.. waar haalt hij het vandaag om die 2 wedstrijden als hoed gevoel basis te gebruiken.

0    
Paul

Ome Cor,

Betaaldvoetballer (huh?) schrijft u, wat moet ik daar in godsnaam van denken? NAC-Breda is en wil toch een betaaldvoetbalorganisatie zijn! Zodoende altijd eindverantwoordelijk voor eigen personeel, zeker onder diensttijd! Als wie dan ook in de totale organisatie zijn plicht enigzins verzaakt, dienen zij de verantwoordelijkheid te nemen omdat te corrigeren. Zeker bij personeel dat ernstig in gebreken blijft en waar we zelfs mogen spreken van een soort van recidivisten-gedrag. Spreek ik me nu echt tegen? Leg dan meteen uit op welk vlak? We mogen toch aannemen dat alles- en iedereen in dienst bij NAC-Breda er zich van bewust is, alvorens in dienst te gaan, wat hun plichten zijn tegenover o.a., club, publiek, regio, enz. Of dat anders e.e.a. van te voren duidelijk wordt gemaakt, dat door de leiding zelf. Blijkt later toch anders, dan heeft NAC-Breda desondanks een inschattingsfout gemaakt bij het aannemen desbetreffende. Dat kan uiteraard een enkele keer gebeuren, maar grijp als eindverantwoordelijke(n) later wel adequaat in, en laat een soort van recidivisten gedrag nooit- of te nimmer toe. Je club gaat, zeker aan dit uiterst belangrijke onderdeel, mogelijk ten gronde. Hoe spijtig zou dit zijn.

Met een soort van recivistengedrag bedoel ik in dit geval het herhaaldelijk verzaken van 100 procent inzet op
het speelveld.

0    
Pietjebel

Ik goor hier / bij ons altijd NOAD moet er zijn noad dit noad dat

Ik weet het niet meer de laatste jaren heb heb ik bij nac niet 1 speler gezien die dat heeft
We moeten het verleden los laten en eens stoppen ermee
Wij zijn allang niet meer die speciale club
Ja we hebben in het verleden veel aanzien gehad in heel Nederland maar dat is echt aan het verdwijnen veel supporters van andere clubs vinden ons een mooie club om onze sfeer en altijd die 19000 man
Maar we worden met sfeer in een rap tempo voorbij gestreefd door kleinere clubs dan ons
Tel daar de slechte prestaties en de citt deal bij op

0    
Leendert

@ Paul

Wie is/zijn in jouw verhaal NAC-Breda/eindverantwoordelijke? Voor de duidelijkheid graag rugnummers.
Wie moet wie aanpakken? (Lijkt mij met de huidige "organisatie" nl. een moeilijk verhaal)

0    
Zagge

Ondertussen gaat Pec met zijn nieuwe trainer ook best lekker

Het wordt nog spannend straks voor de nacompetitieplekken boven het gat met NAC.
Als het zo doorgaat zijn er 10 ploegen die moeten blijven strijden. Masr.goed dat doen ze dan ook al een aantal weken.

0    
Strijder

Gaan jullie dit soort nieuws echt nu posten.. post dan niks.. pfffff

17e of 18e.. meer lijkt er niet in te zitten dit seizoen.. weten we al het eerste weekend van februari!!!

Maar gelukkig heeft Vloet een nieuwe club..

mijn weekend is weer goed!!

Sarcasme modus uit..

0    
Gman

over een half jaar is vloet vertrokken naar een of andere vage aziatische competitie, daarna nog een keer naar bulgarije voor een half jaar en dan duikt ie op bij een of andere 3e divisionist in nederland.

NAC heeft het erg knap gedaan dat ze nog geld voor deze knul hebben kunnen vangen.

0    
Semsi

Welkom in de ruïne die Smulders achterliet, ongekend!
Zelfde verhaal als jaren geleden bij FC Eindhoven.
Schandalig dat deze man nog een grote zak geld heeft mee gekregen!

0    
Nachoreca1

Ook pec pakt ff door zeg maar... iedere jan lul ziet al 4 maanden dat de trainer, staf, en selectie kut is behalve de rvc klaarblijkelijk? Dan wordt het winterstop en gaan we vrolijk door met de ellende die al een tijd aan de gang is... beetje pappen en nathouden en hopen op een wonder na de winterstop.... nou dat wonder is er al! Officieus gedegradeerd dit weekend. Pfff wat een kutzooi.

0    
Zagge

Citaat vd Gaag van de site van voetbal international

. Verliezen kan, maar de manier waarop is pijnlijk. Ik heb niet het gevoel dat we het vandaag met zijn allen gedaan hebben en dat we er allemaal keihard voor wilden werken.'

Van der Gaag is niet van plan om zelf de handdoek te werpen bij NAC. 'Dit zijn de lastige momenten, maar je moet toch weer verder. Als sportman geloof ik er nog in. We zijn altijd bezig om beter te worden, we moeten vooruitkijken. Verder is het niet aan mij.'

-----------
Verliezen kan... tegen de nummer laatst. Nee in deze situatie kan en mag je niet verliezen. Ook niet door de manier waarop.

Verder zit ie gewoon op zijn ontslag te wachten en volgens mij al weken want ruim voor de winterstop vond hij het al vreemd dat hij er nog zat.

Het is van alles niet een beetje maar gewoon niks. Waar links een pleister geplakt wordt breekt er rechts een been.

0    
Zagge

@strijder

Je ziet heel vaak op deze site dat als de bezoekers flink negatief losgaan bij een bericht er vrij snel een non bericht achteraan geplaatst wordt (om de.boel te temperen?) het kan toeval zijn maar het viel me al vaker op... kijk anders maar eens terug..

0    
am

Ja Nachoreca 1
Als je de goede spelers maar hebt.
Als ze nou in de winterstop eens doelpunten hadden gekocht. Maar dat snappen ze niet bij NAC.

0    
Driekus zeer

Dat is hem nou juist AM. Weinig hoop op goede afloop. Wat een k. gebeuren.

0    
Driekus zeer

En maar roepen we hebben gefaald. Jawel dat is al het hele jaar zo. Weggooiers. Noad waar is dat. Jullie laten de trouwe klanten vreselijk in de steek,schande.

0    
Martinus

We moeten nu winnen van AZ. Net zoals het moest tegen De Graafschap. Die zijn de enige binnen bereik. Het wordt een heel heel lastig verhaal...

0    
Boei

ADO ook op 1-0. Het hele rechterrijtje schuift omhoog. Behalve nac en Emmen.

0    
Schrikbarend

Ajax uit eigen vervoer omwisselen achter het uitvak...volgens mij hebben we de punten heel hard nodig...vol uitvak?

0    
Ed

Jammer genoeg moet ik constateren dat dit weekend dramatisch is verlopen qua uitslagen. 14 finales met de Graafschap nog in het zicht. De rest is niet meer bij te halen.
Na NAC vvv 2-1 dat we promotie mis liepen is dit een van de dieptepunten in de periode dat ik NAC zie ballen. Vind het slechter dan het jaar dat we er tegen Roda uitvlogen. Duimen en hopen dat we na competitie halen.

0    
Ed

En Zagge; je kan best wel eens gelijk hebben. Hij verwacht dat hij (mvg) eruit wordt gegooid. Helpt niet en kost geld. Laat m zelf de biezen maar pakken. Geen enkele trainer krijgt dit aan de praat.

0    
ReMaZu

Ik ben afgelopen dinsdag met een hartinfarct opgenomen in de Molengracht en dan heb je veel tijd om na te denken.(vrijdag wel gekeken, maar niet gevloekt of gescholden).

Ik vraag me af wat al die mensen rond het eerste elftal een heel week doen. Dronepiloot, videoanalist,
sportpsycholoog, inspanningstherapeut, keeperstrainer !!!!!, schemaopsteller.

Iedere meter van iedere speler wordt in beeld en kaart gebracht.

Volgens mij telt bij de huidige staf maar een ding en dat is als we maar goed trainen en de cijfertjes en
getallen maar kloppen.

Een ding wordt volgens mij vergeten dat voetbal in het weekend gespeeld wordt en dat er dan plots een tegenstander probeert om van NAC te winnen en alleen maar probeert om een doelpunt meer te maken.

Trainers en staf moeten zich kapot schamen en met mij gaat het wel weer.

0    
Bredaaaa

Remazu, sterkte!

0    
1 van de 2

Graag ander topic, waar Rai Vloet gaat spelen zal mij worst wezen. Nac grote verliezer van dit weekend, alle tegenstanders hebben gewonnen.

0    
Vak GG achter NAC

2 dagen later. Ja het was slecht. Ja de inzet was ruk. Ja we komen kwalitatief tekort. Etc etc.

Maar achterom kijken heeft geen zin.

Er zijn nog 42(!!!) punten te verdelen. We staan 8 punten achter op de nummer 9!! Iedereen wint en verliest van iedereen.

Als supporters hebben wij maar op 1 manier invloed, de rest ligt (helaas) niet in onze handen... en dat ene ding is in ieder geval in alle 7 (+2) thuiswedstrijden zorgen voor een kolkend RV-stadion vanaf de eerste minuut.

Van Negativiteit en afzeiken is nog nooit iemand beter geworden. NAC staat onderaan. Sluit de rijen, spaar je stembanden en knal er bovenop vanaf de 1e minuut aanstaande vrijdag. Wij worden minimaal 17e en winnen de play-offs.

0    
Ed

Vak GG achter NAC; ik waardeer je positiviteit. Dit komt wel weer terug bij de meeste, er heerst nu de teleurstelling van het afgelopen voetbalweekend. Wie weet win je AZ. Zonder Mats Seuntjes denk ik ( laat m nog ff een weekend bijkomen)

0    
Willemf5

"er heerst nu de teleurstelling van het afgelopen voetbalweekend"

Het is meer de teleurstelling van de afgelopen 10 jaar...

0    
Breda1965

Goed dat er mensen zijn die positief blijven,maar ik heb het gehad.Beetje mn keel schor schreeuwen naar een trainer en spelers die dat toch geen reet interesseert.Het begin van het einde van NAC is ingezet. Hebben w2 excelsior emmen fortuna den haag graafschap en nog een paar clubs zoveel meer kwaliteit dan wij ..het antwoord is NEE.Wat hebben zij wel..de bereidheid en inzet om hun veters uit de schoenen te lopen.Als NAC dat ook had gedaan en dan nog laatste had gestaan,had ik er vrede mee gehad.Ze hebben alles zelf weggegooid van aandeelhouders rvc bestuur trainers spelers weet ik allemaal wie,ze verdienen het om buitengegooid te worden.Nog nooit zon stelletje ellendelingen bij elkaar gezien..bah bah

0    
Overal

Weet je wat ik nou echt het meest zonde vind van dit seizoen.

Ik heb constant het idee dat er zoveel meer in zit, maar dat de absolute wil er niet is. Bij vlagen heb ik NAC dit seizoen ook wel eens prima voetbal zien spelen. Denk aan Heracles Thuis en 2e helft tegen ADO etc. Alleen daarna zakken ze de volgende wedstrijd gewoon weer compleet door de ondergrens.

Die wedstrijden bewijzen gewoon dat het erin zit, maar dat het er veel te weinig uitkomt. Wie o wie gaat daar de oorzaak van vinden, want dan is het probleem van NAC opgelost.

Hoe ontzettend sneu zou het zijn als we er aan het einde van het seizoen uitvliegen, terwijl we allemaal hebben gezien dat het niet had gehoeven.

0    
Nachoreca1

@overal... als onze tob.. trainer iets minder commando trainingen had gegeven, waren er minder blessures. Het voordeel daarvan; een keer 5 wedstrijden met dezelfde 11 voetballen! Nu hebben we alle systemen en spelers voorbij zien komen. Ik blijf er namelijk ook bij dat deze selectie met wat goede ondersteuning 14/15 e kan eindigen.

0    
Daan

Helemaal eens met Nachoreca .
Lomp hard trainen maar geen enkel voetbal idee.
Ik zou het graag positiever zien maar het is wel zo abnormaal slecht wat er op de mat wordt gelegd.
Ik vrees dat van der Gaag het niet meer op de rit krijgt.

0    
Bommel

De emoties lopen hoog op zo te lezen, zelfs 2 dagen later. Groningen, Ado, Excelsior allen gewonnen van op papier sterkere tegenstanders. Die club geraken uit zicht, zeker na AZ en Ajax. Hopen dat Graafschap, Emmen en Fortuna zwaar inkakken. Anders is na-competitie niet meer te voorkomen. We staan over 2 weken 16 uit 22, zoveel is wel zeker. Hebben we 20 punten nodig uit 12 wedstrijden. Herstel, 11, want we moeten ook nog naar Eindhoven. Gaat nooit gebeuren.Ik ben het volledig met Badeend en ome cor (gebeurt niet vak) eens. Wat gaan we toch prat op die 19.000 toeschouwers. Wat zijn we toch loyaal en trouw. Fox sports helpt er zelfs aan mee om het 'avondje NAC' kunstmatig in stand te houden. En zuipen dat we kunnen. Alles wat we doen is ongeëvenaar en iedereen moet het het weten. Zo erg, dat ze het ook buiten Tilburg steeds meer in de gaten krijgen. Teren op en pronken met het verleden. Laten we 'overal waar we komen' maar weer eens inzetten voor de 187 miljoenste keer, om te laten zie hoe authentiek we wel niet zijn. 0-8 achter staan in eigen huis en de polonaise gaan lopen. De tap vloeit onvermindert door. Want the only thing we fear is running out of beer. Het moet namelijk wel gezellig blijven, anders zouden er ook geen 19.000 op de tribunes zitten.Bij PSV zit tweewekelijks het dubbele, maar qua support de helft minder. Gaat niet om de kwantiteit maar kwaliteit. Er zit bijna de helft meer volk bij ons dan in Tilburg (best wel logisch met het veel grotere achterland van ons). Waar wij plek 4 bezetten bij thuisduels, bezetten zij plek 4 met uitduels. Rara politiepet. Of stopt die loyaliteit soms bij de grenzen van Breda? Er bestaat al heel lang geen chemie meer tussen de 11 op het veld en de tribunes, hetgeen wat het avondje NAC zo uniek maakte. Spelers voelen geen steun, enkel ongezonde druk. Het werkt verlammend. Dat heeft niets te maken met noad of bereidheid van de spelers.

0    
Bredark

Henkie
3 februari, 2019 - 11:52

Wat denk jij? Dat wij god zijn? Sommige clubs die jij daar opnoemt zijn beter.

0    
FUALL

passantennieuws broodvoetballers

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja