Overal waar we komen

Van Hooijdonk: "De trainer staat niet ter discussie"

NAC verloor afgelopen vrijdag van De Graafschap en zakte daarmee naar de laatste plaats. Omdat de concurrenten wel punten pakten, lijkt NAC voorlopig niet uit de degradatiezorgen te komen. Desondanks staat Mitchell van der Gaag niet ter discussie, zo verzekerde Pierre van Hooijdonk gisteren bij Studio Voetbal.
Na de winterstop wil het op zijn zachtst gezegd nog niet echt in Breda. NAC ging door een tactische blunder bijna ten onder tegen ADO Den Haag en kon zich simpelweg niet motiveren voor de cruciale wedstrijden tegen Willem II en De Graafschap. Van Hooijdonk snapt dat veel supporters er langzaamaan geen vertrouwen meer in hebben: "Natuurlijk is er onrust. Dat is logisch als je van De Graafschap, de nummer laatst, verliest. Maar we hebben vijf nieuwe spelers gehaald en die hebben nog niet alle vijf tegelijk op het veld gestaan." Het lijkt wat naïef om alle hoop op een paar nieuwe poppetjes te vestigen. Mitchell van der Gaag stelde immers al bijna drie verschillende elftallen spelers op en probeerde ook nog eens een heel scala aan tactische opties. Geen van zijn probeersels werkte vooralsnog. Er is nauwelijks reden om aan te nemen dat NAC opeens gaat draaien. NAC heeft namelijk een loodzwaar programma voor de boeg en als de spelers klaarblijkelijk niets van je aannemen, kun je schuiven tot je een ons weegt. Van Hooijdonk is echter duidelijk: "De trainer staat niet ter discussie." De oud-spits is ervan overtuigd dat NAC het vege lijf weet te redden: "Ja, zeker. Maar het wordt wel een flink gevecht."

Bron: B-Side Rats, Studio Voetbal

Terug naar overzicht
112 Reacties
0    
Gman

Meestal is dat een eerste teken dat de trainer er binnenkort uitvliegt.

0    
JP

Het moment dat je weet dat de trainer eruit vliegt...

Perspectief is anders sowieso nul. Hetzelfde blijven proberen en een ander resultaat verwachten is waanzin.

0    
Han Mulders

Dit is nou net het probleem, het blijven roepen dat NAC het vege lijf gaat redden. Zelfvertrouwen is goed, maar dit gaat wel ver. Er zijn geen aanknopingspunten zichtbaar. Dit is roepen tegen beter weten in. Het enige wat we te zien krijgen zijn 11 uitgebluste zoutzakken die het allemaal vrij weinig lijkt te boeien als we volgend jaar weer naar telstar kunnen. De enige die nog wat NOAD op de mat legde was MtV, hopelijk is die snel weer de oude.
Maar goed NAC blijft NAC, dus vrijdag zou zomaar eens een wervelend avondje kunnen worden ... of niet.

0    
Beek

@ JP, amen!

0    
Robert

Dan zal deze trainer eens moeten beginnen ingrijpende maatregelen te nemen!

Kijkend naar de onthutsende beoordelingen door o.a. VI is het toch nu wel duidelijk met wie

doorgegaan wordt.

Dus geen Van Leer, Mets, Kali, Korte en natuurlijk ook geen El Allouchi, die alleen werkelijk alleen maar

gefaald hebben. Koch moet daar eigenlijk ook bij staan, maar misschien gaat het beter met een nieuwe

partner in het centrum.

Met Kastaneer en Rosheuvel moeten het tevhnisch hart nog maar eens een stevig gesprek voeren.

De komende 5 wedstrijden zijn er wel degelijk punten te behalen!

2 x thuis en Emmen haalt toch een punt tegen Vitesse uit?

De trainer moet nu wel moed en kracht tonen. En dat huilgezicht eens opbergen!

Of anders zelf opkrassen!

0    
Chris W.M.

Dan is Pierre een van de weinige die er nog vertrouwen in heeft denk ik zo.

En het zit ook niet in de kwaliteit, het zit hem in het mentale aspect (wellicht toch ook een kwaliteit).

Feit is dat je tegen Willem 2 moést. Het was de derby, belangrijk voor alle supporters waarbij meer op het spel stond dan alleen prestige. Het elftal kon niet omgaan met de druk (?), gaf niet thuis en werd op basis van inzet afgetroefd.

Tegen de Graafschap moest je. Het was het gevecht om de laatste plek. Het elftal kon niet omgaan met de druk, gaf niet thuis en werd op basis van inzet van het veld geblazen.

Aantal overtredingen tijdens deze wedstrijden? 14 en 15. Aantal gele kaarten: 0. Zegt wel iets over het gif was in deze ploeg zit. Goed, El Allouchi kreeg nog rood maar dat was meer onhandigheid dan bewust gemeen spel.

De optimist in mij zegt dat het nog kan. Het gat is nog te overzien, de bal is rond, het is 11-tegen-11 etc.
Maar de realist in mij zegt het dat over is. Als de spelers niet om kunnen gaan met de druk rond de wedstrijden tegen Willem 2 en de Graafschap, dan zal dat de komende weken echt niet beter gaan worden. En let's face it, het mentale is het hele seizoen al een probleem. Gooi er nog wat psychologen tegenaan, vraag Emile Ratelband of hij tijd heeft, misschien heeft dat effect. Maar ik heb mij stilletjes aan al neergelegd bij het onvermijdelijke. Zéker als men dus alle betrokkenen laat zitten, en blijft hopen (!) op een beter resultaat.

0    
Mickj

Ik vind het allemaal goed, ben het meer dan zat.
Spelen op vrijdagavond heeft zijn voordeel dat het op zondag al
wat weg ebt. En dan heb ik nog iets aan die dag.
Degraderen ben er al op ingesteld ,moet wel anders volgt bij het moment
enkele weken van chagrijn .
Liever niet natuurlijk, maar leg mij maar eens uit hoe het anders zal gaan.

0    
Nacman

Da's meestal begin van het einde

0    
PPG

Ik geloof er niets van dat een andere trainer iets beters kan maken van dit stelletje passanten.

Desondanks aan het einde van dit seizoen afscheid nemen. Deze man past niet bij NAC.

0    
D'n Beuk

Het is toch ook wel een godsprestatie dat NAC jaar in jaar uit de ene kut speler na de andere kut speler een contract weet te geven, altijd praatjes over NOAD en gewoon elk jaar een elftal op de been brengen waar totaal geen NOAD inzit .....
ik ben bang dat deze zoutzakken gewoon keihard gaan verzuipen in het moeras waar ze zichzelf ingewerkt hebben

0    
Pizzabakker

Als de spelers nu al niet met de mentale druk om kunnen gaan wordt het sowieso niets. Als je onderaan staat wordt de druk die op iedere volgende wedstrijd staat alleen maar groter. Ik zie ons dan ook niet stunten tegen betere tegenstanders, waar onze concurrenten daartoe wel in staat blijken te zijn.
Bij mij is toch alle hoop wel vervlogen na het debacle van afgelopen vrijdag. Ik laat me graag verrassen, maar is waarschijnlijk ijdele hoop. Mochten we toch nog door het oog van de naald kruipen is dat in ieder geval wel reden voor een groot feest in de stad. Laat ik me daar maar aan vasthouden.

0    
ReMaZu

Het mag hier schijnbaar niet gezegd worden, maar toch doe ik het .......

Wat hebben wij een k..... slechte keeper.

Kijk alle 20 wedstrijden maar eens terug.

Corners en vrije trappen niet om aan te zien.

Hij pakt geen punten, maar kost punten.

0    
Talent

Laat van Hooijdonk met zijn rIjke NAC- en internationale ervaring komende week bij springen in Zundert? Laat hem zijn visie geven (in overleg met de trainer) a.h.v. van wedstrijdbeelden en persoonlijke gesprekken. Al het mogelijke aangrijpen lijkt me nu normaal

0    
Ed

Jammer genoeg heb ik me ook al gedeeltelijk erbij neergelegd dat we degraderen, hoeveel pijn dat ook doet.

Financiël zullen ze het moeilijk krijgen en er zal weer gesaneerd moeten worden. Verder weet ik niet wat de afspraken met mancester zijn??

Een ding is zeker we zullen dan volgend seizoen met veel eigen jeugd ballen. De tijden met Daan Schrijvers, John Smit noem maar op daar zullen we weer moeten beginnen. Trieste constatering met zon grote achterban. Ronduit schandalig, dat spelers dat niet beseffen. Loonbeslag per direct invoeren.

En ja het ligt niet aan Vd Gaag. Graag behouden. Kan tijdelijk Ten Cate niet ff komen speechen?!!

0    
Breda

Je hoopte op 2 toppers. 1 CV en 1 eindbaas op het middenveld. Een zekerheid achterin en een kapstok. Dat was de terechte kritiek op Smulders.
Dat was er een as, met Verschueren als waterdrager en TeVrede als spits.

En natuurlijk lijken Gersbach, Lundqvist en Kaikai aanwinsten. Maar het zijn geen spelers die een elftal dragen.

Er zal iemand op moeten staan. Maar wie? Ik zie het niet.

0    
Da Pope

Er is veel kritiek op de broodvoetballers bij NAC, maar uiteindelijk zit het probleem wat mij betreft net zo goed in het feit dat er een broodtrainer voor de groep staat. Van der Gaag heeft alleen voor NAC gekozen, omdat het een ingang was naar het City-netwerk. Hij straalt in niets NAC uit en uit niets blijkt dat hij echt binding of feeling met de club heeft.

Smulders heeft een ronduit matige selectie samengesteld en Van der Gaag haalt daar vervolgens bij lange na het maximale niet uit. Smulders is al weg. Wat mij betreft volgt Van der Gaag deze week nog.

0    
Dun Kees

Gisteren naar Excelsior gekeken. Die bewijzen dat geld niet altijd doorslaggevend is. De rust, balvastheid en inzicht van Koolhof en Bruins is een feest om te zien. Daarbij het talent en de inzet van Schouten en je hebt een drietal waar de rest zich aan optrekt!
Wij hebben vele spelers rondlopen die het vereiste niveau niet halen. Spelers waaraan de rest zich aan optrekt hebben we niet. Alleen MTVr. springt er bovenuit maar speelt in de spits en heeft weinig invloed bij de opbouw.

0    
BATI

Wedden dat iedereen er vrijdag vanaf minuut 1 vol opklapt, goed voetbalt maar ondanks dat nipt verliest van een beter AZ. Vervolgens staat dan iedereen weer voor de camera te roepen dat dit iets is waarop ze kunnen voortborduren en dat het er zeker inzit bla bla bla bla.

Tot de eerstvolgende wedstrijd tegen een concurrent en dan valt wederom iedereen weer gigantisch door de man.

Met deze trainer gaat het niks meer worden. Maar ja, met wie wel dan? Je staat gewoon terecht laatste over het hele seizoen gezien.

0    
Sjaak Wit

Pierre weet het zelf ook niet meer. Zijn moedeloze uitstraling op de tribune zegt meer de waarheid dan dit oeverloze geratel in een TV programma.... Nogal wiedes dat hij het voor t oog van de camera nog wel goed ziet komen... En dan met dooddoeners komen dat de 5 nieuwelingen nog niet samen op t veld gestaan hebben. Dat komt omdat t weer 5 x niks is Pierre!! Geen van allen eredivisie ervaring en tegen de tijd dat ze dat wel hebben en gewend zijn pikken de andere clubs ze dankbaar op na de degradatie.... We blijven maat achter de feiten aanlopen... Jaar in, jaar uit...

0    
Michael

Die klote jood, die daaro ok aan tafel zit, bij studio voetbal, die lachte ons pierke gewoon uit, met de toevoeging “wat hebben jullie een goede keeper eej!!!”. Dat is een jood die dat over een verhuurde jood zegt, zegt genoeg hoe men in Amsterdam over deze jongen denkt denk.

Daarbij wordt het niet eens tijd in de voebtallerij voor officiële waarschuwingen, bij geen inzet en passie voor je werk/hobby, een officiële waarschuwing bij een tweede ontslag. Gebeurt in het dagelijkse leven toch ook als je niet presteert in je werk.

Voor mijn part worden er dan 30 ontslagen op dit moment, met dit zooitje ga je het ook niet redden, dan maar eigen jeugd en naar volgend jaar toewerken in de kkd. Misschien zie je bij dat soort gasten nog wel inzet en passie voor de club!!!!!

0    
Fred1

Beste mensen we zien het ( vrijwel ) allemaal , we roepen het ( vrijwel ) allemaal , maar waar werkelijk het grootste probleem zit daar is door het technische hart te laat en half ingegrepen en daar blijft de trainer structureel volharden in fouten.
Want hoe kun je het in je botte kop halen om tegen beter weten in die twee zielepoten achterin het centrum te laten staan, het regent werkelijk tegengoals en ze komen op de meest onbenullige en onzinnige manieren tot stand. Alleen hier al door is ons doodvonnis al in een vroegtijdig stadium getekend.
Dan kan hij na het interview wel zielig roepen tegen de Jong “ aan mij ligt het niet “ , natuurlijk ligt het wel aan hem, al was het alleen maar door het opstellen van die twee kneuzen , en regelmatig zijn het er nog drie ook want die Klomp zit 60% van de tijd met zijn gedachten elders.
Hij kan en mag zich hieraan niet onttrekken, hij stelt die kneuzen keer op keer op, maakt de opperkneus aanvoerder , maakt fouten met de backposities komt met een Kali op de proppen die structureel van het padje is en ziet van Hooijdonk over het hoofd. ( vergat vrijdag dat hij nog een wissel had )
Als je tegen beter weten in spelers vertrouwen geeft en je krijgt er niks voor terug dan had je daar al eerder mee moeten kappen, zelfde verhaal met Elalouchi , steeds valt hij er op terug en steeds voert hij zijn taken niet uit . Kom op v d Gaag als je er alles aan had gedaan was het niet jouw schuld, nu gen je de hoofdschuldige samen met die stiekeme etalagepop naast je op de bank.
Lees het artikel ff in BN De Stem vandaag, vokomen waar niks aan gelogen .

0    
H.V.M.

MvdG en NAC blijken een ongelukkig huwelijk te hebben!
Intern is men angstig om opnieuw een trainer bij het oud vuil te zetten.
Daarbij komt dat MvdG ook deel uit maakt van het 'Technisch Hart'.
Een uitermate vreemde beslissing om een trainer hierbij te betrekken.
Daardoor wordt alles een stuk ingewikkelder.
Inmiddels zit alles wat NAC een warm ❤ toedraagt met de gebakken peren.
Hoofdrolspeler Smulders, de veroorzaker van deze ellende is al van het woelige strijdtoneel verdwenen.
Deze nep T.D. heeft altijd Russisch Roulette gespeeld.
Gegokt én verloren.
Goetzee is ook al in zijn kielzog vertrokken.
Om verdere imagoschade en vechtscheidingen te voorkomen laat men MvdG (voorlopig!) maar zitten!

Persoonlijk vrees ik dat geen enkele trainer van deze baggerselectie, winnaars weet te maken.
Het nieuwe Technisch Hart heeft trouwens aan de slecht samengestelde selectie van Smulders, weinig goeds kunnen toevoegen.
Althans zo lijkt het!
Onze blonde Zweed doet het vooralsnog heel behoorlijk.
De rest wat tot nu gespeeld heeft, laat geen verpletterende indruk achter met Karami als absoluut dieptepunt.
We hangen nog maar met één vinger aan de klif!
De komende weken wacht ons een zwaar programma.
De afgrijselijke afgrond komt steeds dichter bij!

0    
Robbieraf

He Jankers, tis maar 10 punten verschil om een plekje in de na competitie voor europees voetbal te verdienen!!

0    
Michel

@H.V.M.

Wat een geschreeuw...

Wie anders dan Mitchell van der Gaag moet er in het TH zitten? Het is logisch omdat hij inspraak moet hebben met spelers etcetera. Khalid Karami komt ook in een moeilijke omgeving terecht in een keer. Eigenlijk geen tijd om te wennen.

Weet ook niet hoe het nou verder moet, maar van geschreeuw wordt niemand beter

0    
Toontje

*Het ligt idd niet aan de trainer. m.n.u. wie er voor staat
*Geen een fatsoenlijke trainer wil hier meer werken (bovendien kunnen ze niet betalen)
*Niveau van de selectie is veel te slecht
*Ik lees...ik hoopte op een topper...hoe kun je iets halen zonder geld...we hebben niets
*Als we erin blijven is het een wonder en volgend jaar weer idem dito

Je moet je clubgevoel even uitschakelen maar het beste zou zijn als onze club wordt opgekocht. Het goede gevoel komt dan weer terug met betere resultaten.Nu staat er ook al geen enkele Bredase speler in. Dus dat mag niets meer uitmaken.

0    
Nachoreca1

Het zegt al genoeg over onze leiding.. als je.kiest voor van de gaag. Als je hem ziet en hoort praten weet je na een kwartier dat hij niet bij nac Breda past. Geef dan onze td die het bij Eindhoven aardig deed...(ja je leest het goed Eindhoven).... carte blanche en het.leed is niet te overzien. Fijn dat pierre positief is....van mij mogen we vandaag nog degraderen. Lekker in de luwte bouwen aan een echte gezonde toekomst. Het voor lul staan en deze stukken tekst typen komen mijn strot uit.

0    
Chris W.M.

@ReMaZu

Je snijdt hier wel een punt aan. We hebben het over een keeper die weet wat het is om tegen degradatie te vechten, goed presteerde en op basis van die prestaties notabene door Ajax is vastgelegd.

Diezelfde keeper staat nu als een dood vogeltje tussen de palen, en is totaal niet zeker in alle punten die jij aansnijdt. Heb afgelopen vrijdag nog een opmerking over gemaakt; werkelijk élke uittrap is zo getelefoneerd dat iedereen in het stadion al weet waar de bal heen geschoten wordt. En trapt hij dan uiteindelijk de bal dan is dat met zo'n hemeltergend lage snelheid dat elke speler alweer in de dekking staat voor de bal het gras weer raakt.

Het is slechts 1 van voorlopig ± 26 voorbeelden dat we enkel spelers hebben rondlopen die mentaal niet bestand zijn tegen de druk die het spelen voor een club als NAC met zich meebrengt. Te Vrede ontworstelt zich hier nog aan, de rest van de nieuwelingen kan ik moeilijk beoordelen maar Lundqvist en Gersbach zijn i.m.o. wel types die met druk om kunnen gaan.

Vanaf volgend jaar meer scouten op karakters, ipv alleen op potentiele groei.

0    
Sia

Een goede zaak als MVDG blijft. Flikker gewoon een aantal zoutzakken uit de selectie: Koch, Mets, Kali om te beginnen. Geef wisselspelers een kans: slechter dan dit gaat het echt niet worden dus je hebt niets te verliezen. Zet de reservekeeper op goal want Van Leer maakt iedere wedstrijd een onzekere indruk. Korte ook uit de basis halen, niet omdat hij zijn best niet doet maar omdat hij voetballend niets toevoegt. Lundqvist is een prima speler voor ons. Gersbach lijkt me ook een aanwinst.

Gebruik de wedstrijden tegen AZ en Ajax als veredelde oefenwedstrijden om jezelf klaar te stomen voor de serie potjes die erna komen: Utrecht, Heracles, Emmen, Fortuna, Heerenveen, VVV, Feyenoord, Vitesse. Allemaal wedstrijden waar je op papier niet kansloos bent. Tenzij we zo slap spelen als afgelopen vrijdag. Dat was waanzinnig slecht. Van Der Gaag moet nu ingrijpen, sommige basisspelers kunnen echt niet meer.

0    
Hans64

Er zit geen gif in. Niet in het elftal en niet in de trainers staf. Naast vd Gaag heb je een persoon nodig in je staf die complementair is. Dus bijvoorbeeld een John Karelse. Niet omdat dat z'on goede trainer is, maar wel omdat die op de juiste momenten de spelers op hun flikker geeft. Penders noch Jelle hebben dat. Kwaliteit hoeft geen probleem te zijn, maar mentaliteit wel.

0    
Robbieraf

https://secure.avaaz.org/nl/community_petitions/KNVB_Stop_uitwedstrijden_van_NAC/?tHkjYnb

0    
Heksenketel

Ik heb het al vaker gezegd. Het levert niets op om Mitchel van der Gaag de deur te wijzen. Ja wat het oplevert is de zoveelste trainer, die hier sneuvelt. Dan weet je wel zeker dat elke zichzelf respecterende en enigszins talentvolle trainer niet naar NAC zal komen. We hebben gewoon een prima trainer, die het met slecht materiaal moet doen. De oplossing van het technisch hart is 5 nieuwe spelers. Lijkt me logisch om daar dan ook met zijn allen voor te gaan. Er is geen andere keuze. Enne....de bal is nog altijd rond.

0    
Bredafun

Penders tijdelijk vervangen door P.v hooijdonk. Verder aub Actie nu t nog kan, al zakken we er steeds verder onderuit.

0    
Nacbelg

Het wordt nu echt tijd voor een andere keeper. Mijn zoon en ik roepen al vanaf wedstrijd twee dat dit geen betere keeper is dan Birigitti. Kost ons punten!

0    
Cool Hand

Ik zat gisteravond te kijken en ik vermoed dat v Hooijdonk in zijn contract laat zetten dat hem nooit meer vragen over NAC zullen worden gesteld. Hij was niet blij dat hij 'gedwongen' werd om zo keihard voor de camera te moeten liggen. Hij heeft er alle vertrouwen in dat het allemaal goedkomt.
There are no American tanks in Baghdad.

0    
malpolon

Vorig jaar hadden we na 21 wedstrijden 16 punten. Uit de laatste 13 haalden we er 18. Het is dus nog niet te laat. Om in de buurt te komen van de prestatie van vorig jaar, zal het roer echter moeten worden omgegooid. Vorig jaar was het spel in de meeste van die 21 wedstrijden helemaal niet zo slecht. We verloren vaak punten door individuele fouten en dubieuze beslissingen van de scheidsrechter. Dan kun je op de ingeslagen weg voortgaan en hopen dat het een keer mee gaat zitten. Nu is dat geen optie. Het aantal goede wedstrijden van onze ploeg is op de vingers van 1 hand te tellen. Als we zo doormodderen, komen we niet eens in de buurt van 30 punten en is de kans groot dat we rechtstreeks degraderen.

0    
Petros

Vriend en vijand gaven het al aan voor de competitie begon dat het met dit elftal zou worden. Ik vraag me af wie er nu gek is.....wij het publiek of de mensen die er voor geleerd hebben of z.g. ruim ervaren in zijn. Waar is de chemie met de club en de fans gebleven ? Een andere vraag voor de psychologen...waarom overkomt dit nac nu altijd en eeuwig. Misschien de hele zaak opdoeken..
Geen stadion kopen, maar een nieuwe stadion bouwen en een geheel nieuwe club opzetten... fc breda of zo....het laatste is maar scherts, maar hoe krijg je anders die on der de grond vroetende worm de deur uit...maar toch.......

0    
Pookie

Het spel is niet om aan te zien en aanknopingspunten na afgelopen vrijdag zijn er nauwelijks. MAAR, het ontslaan van onze trainer is geen oplossing en zal alleen maar voor nog meer onrust zorgen. De spelers die het niet op kunnen brengen om hun ballen uit de broek te lopen, dat zijn degene die keihard aangepakt moeten worden. Lamzakken zijn het, andere woorden heb ik er niet voor..

0    
since1912

Na vrijdag ben ik overtuigd van 1 ding: het probleem zit echt in de kwaliteit van de spelers.

Tekenend hiervoor was wat Vd Gaag deed tegen de Graafschap: Op het moment dat hij overging van 5-2-3 naar 4-3-3 om aanvallend iets te forceren werd de verdediging langs alle kanten voorbijgelopen. Ze kunnen gewoon niet beter.

Daarom ben ik groot voorstander van het aanblijven van Vd Gaag. Hij doet namelijk exact wat een trainer zou moeten doen:

1. Begon dit seizoen met 4-3-3, zag dat het niet werkte en had de ballen om verdedigende stabiliteit dmv 5-2-3 te bewerkstelligen. Men was lyrisch hierover na Vitesse en Heerenveen.

2. We hebben al by far de meeste spelers gebruikt van alle andere clubs in de eredivisie. Ik zie sommige hier al wanhopig roepen om reservespelers in de basis, wanneer dat niet werkt is het ook weer Vd Gaag. Dan heb ik liever dat hij bouwt op de kleine aanknopingspunten dan dat hij weer wanhopig alles overhoop gooit.

0    
Wiwa

In de ivoren toren waar Pierre zich begeeft, in zijn gemakkelijke positie - technisch advies geven, zonder officiële functie, staat de trainer niet ter discussie. Pierre zit immers informeel vuistdiep in de misstappen die onlangs weer gezet zijn. Ter info Pierre: op de tribunes, onder de gewone man, daar staat de trainer - inclusief veel van de ruim 30 selectiespelers wel.

0    
Jos

Soms zou je wensen dat NAC degradeert, al die malle idioten van spelers zonder geel-zwart hart en het ogenschijnlijk geen zak interesseert eruitflikkert, en volgend jaar met de eigen jongens uit de jeugd en nu gestald bij HS opnieuw begint. Op naar een meer herkenbaar NAC!

0    
Chris W.M.

@Heksenketel

Ik heb het al vaker gezegd, het is te makkelijk om te roepen dat de spelers slecht zijn. Het wil er bij mij gewoon niét in dat we nu 31 (!) spelers geprobeerd hebben in verschillende samenstellingen en opstellingen, en ze er allemaal niets van zouden kunnen. Het zijn geen spelers waar je Europees voetbal mee gaat halen, maar plek 12-14 moest haalbaar zijn. Alleen lijken ze massaal te blokkeren zodra ze het voetbalveld op stappen. Zodra er druk bij komt kijken, blijft er niets meer over van die gasten.

Wellicht toch eens heel snel heel kritisch kijken naar de prestaties van onze performance coach teamontwikkeling Edwin Huybers, want een team staat er allesbehalve, en er heel rap een mentalcoach of 3 bijzetten. Desnoods onder hypnose brengen net voor de wedstrijd. Iéts om de spelers ontspannen maar gefocussed aan een wedstrijd te laten beginnen, zodat ze brengen wat er echt wel in zit.

0    
Vriendjespolitiek

Het is gewoon een grote puinhoop.
-spelers gehaald met trainingsachterstand of een geschiedenis van blessures
-veel te veel betaald voor kali
-keeperssoap die nog steeds niet verholpen is
-trainer die maar blijft veranderen omdat ie het zelf niet meer weet
-veel te veel geld naar randzaken dat beter in een selectie gestoken had kunnen worden,door een TD die totaal de ballen verstand had,maar doodleuk mocht smijten met geld.
-achterlijke samenwerking met Manchester City,dat bakken met geld gekost heeft,omdat er aan hun eisen voldaan moest worden.

Al met al mogen de aandeelhouders en rvc eens flink in de spiegel kijken,en zich afvragen of ze wel geschikt zijn om een BVO,op deze manier te runnen.
Het lijkt meer op een groot dorspcafe waar regelmatig aan de bel wordt getrokkken voor een rondje,om de sponsors tevreden te houden.

0    
Dos

Ben absoluut geen voorstander van WEER afscheid nemen van een trainer.
NAC wordt op deze manier voor een nieuwe trainer echt veruit de minst interessante club om voor te werken, gezien de overload aan trainers we al hebben gehad.
Echter vrees ik dat het wat Vd Gaag betreft niet anders kan, zeker ook na zijn opmerking na de persconferentie gisteren. Er zal geen speler meer zijn die hierdoor voor hem door het vuur gaat. Ben wel van mening dat deze instelling van de spelers zelf moet komen, maar van een wisselwerking tussen spelers en trainer kan nooit meer sprake zijn.
Probleem is dat Vd Gaag zelf nooit op gaat stappen vrees ik, dus dit gaat dan weer geld kosten.

0    
De professor

Nou, van de nieuwe spelers moeten we het dus ook niet hebben, gezien hun prestaties dit weekend.
Met dank aan het technisch hart, dat dus ook een lading voetbalkennis mist!

Ons NAC is niet in staat om genoeg geld op tafel te leggen om eredivisiewaardige spelers aan te trekken! Naast het ontbreken van voldoende voetbalkennis is dat probleem 2.

Wat kunnen we hieraan doen? Er zijn slechts 3 opties:

1.Ons NAC verkoopt de aandelen aan een enthousiaste investeerder of...

2. We gaan amateurvoetbal spelen of.....

3. We blijven verschrikkelijk aanrommelen in de KKD.

Waarvan akte!

Ikzelf ben voorstander vsn de 1e optie!

0    
Heksenketel

@Chris W.M.

Uiteraard zit er een kern van waarheid in je verhaal. Alle spelers zijn zeker niet slecht

Hebben wij een performance coach teamontwikkeling? Die heeft veel resultaat geboekt hahaha

0    
willem 4,5

Volgens mij vliegt de trainer er niet uit om financiële redenen, het heeft natuurlijk al een berg geld gekost met het afkopen van Smulders en 5 nieuwe spelers. Als hij de spelers niet kan motiveren is het natuurlijk wel helmaal klaar! Vind het moeilijk, maar er moeten op het veld écht dingen veranderen. Koch heeft bewezen het niet aan te kunnen en Mets is ook te zwak. Als die Fransman het wel aan kan gaat Koch naar de bank of tribune. Maar ook van Leer zou ik wisselen, is best een aardige keeper maar aan 'aardige' keepers heb je niks, trapt erg slecht uit, bal gaat altijd naar de tegenstander en pakt geen punten. Als Birgitti er nog in gestaan had waren we nu al gedegradeerd overigens, die kon er helemaal niks van. Wat is wijsheid?, wij supporters moeten afwachten en dat geeft meer spanning dan voor een aantal spelers die op het veld staan heb ik weleens de indruk.

0    
Mickj

@ ReMaZu

Gedeeltelijk gelijk, d.w.z. hij wordt getraind door JtR
je ziet het o.a. bij corners hij blijft op de lijn staan kijken en te laat
reageren.
Nu dat is wat zijn voorganger al jaren deed.
Die man denkt dat hij de wijsheid in pacht heeft.
Van Leer denkt, oke je krijgt het zoals je het wilt hebben.
JtR diverse keren van dichtbij mee gemaakt , zijn wet is Heilig.
NOU IK DENK HET NIET.
DUS ?

0    
Zorro

Tjaaa of je hebt de verkeerde trainer aangesteld of je hebt een verkeerd team samengesteld!! Er is geen match dat mogen duidelijk zijn, het team luistert niet naar de trainer, de trainer heeft geen overwicht op het team. Padstelling dus. Nu kun je lekker blijven aanmodderen maar dan weet je zeker dat je volgend jaar naar Top Oss mag. Je kan nu nog 1 noodverband gaan leggen en dat is snel een heel ander type trainer voor de groep te zetten en hopen dit gaat werken. Niets doen is dan weet je zeker dat we het niet gaan redden. Nu is dan ook het moment, tegen AZ en Ajax is er geen verwachting is altijd fijn voor een nieuwe trainer. Maar ondanks heb ik het al een beetje opgegeven en ben ik bang dat Nac het niet gaat redden. Hoe een mooie club ieder keer kan vallen, is toch ook een kwestie van slecht beleid. Zie de docu op Netflix Sunderland, tisss net Nac.

0    
Sia

Geef Zwarthoed een kans. Van Leer maakt teveel fouten. De 1-0 had hij kunnen hebben (overigens werd er ook veel te passief verdedigd dus niet alleen schuld van Van Leer). Na de 1-0 stort het ouderwets als een kaartenhuis in elkaar.

Onder Vreven, Dijkhuizen en Maaskant presteerden we ook kut in do-or-die wedstrijden tegen directe concurrenten. Het probleem zit 'm meer in de clubcultuur die te soft is dan de trainer.

Trainer ontslaan kost handenvol geld en wie moet er dan voor de groep? Niet doen!

0    
Breda

@Toontje

Geen geld? Er zijn 5 spelers gehaald toch?

0    
signase

@Da Pope:

"Er is veel kritiek op de broodvoetballers bij NAC, maar uiteindelijk zit het probleem wat mij betreft net zo goed in het feit dat er een broodtrainer voor de groep staat. Van der Gaag heeft alleen voor NAC gekozen, omdat het een ingang was naar het City-netwerk. Hij straalt in niets NAC uit en uit niets blijkt dat hij echt binding of feeling met de club heeft"

Ik snap je bovenstaande redenering, maar wat ik dan niet begrijp, is dat VDG niets van gif en gezag laat zien om het aan de praat te krijgen. Dit seizoen staat niet bepaald goed op zijn CV en zijn houding zal bij de meeste TD's en voorzitters toch ook niet goed overkomen, ook niet bij de beleidsbepalers binnen het City-netwerk. Met andere woorden: hij gooit zo niet alleen de ruiten van NAC in, maar ook die van hemzelf.

0    
Marti

Ik denk dat er maar eens iemand de kleedkamer moet betreden die even keihard verteld wat ieder zijn taak is op het veld en dat ook uitviert , en dan te beginnen met iedereen eens een stap sneller zijn dan de tegenstander , en niet staan te wachten op de bal knokken om iedere meter Zo niet dan vertrekken ,en Pierre is daar vind ik de juiste persoon voor , die durft wel z’n mond open te trekken , en anders moet jelle maar eens opstaan hiervoor ook een geschikte persoon , weet zeer goed wat het publiek hier wil zien , maar ben bang dat het op een of andere manier tussen jelle en de trainer niet klikt en dat is waarom jelle niet opstaat , ik heb laatst een training bezoctt in Zundert nou hij traint met die keepers als een beest dat is iets wat duidelijk zichtbaar was , maar je moet er in de wedstrijd wel wat mee doen en dat schort er bij veelspelers aan , er moet gewoon tegen die spelers flink opgetreden worden van uit de staf en persoonlijk vind ik dat van de gaag daar te soft in is , due probeer het tij zo maar eens te keren niet goed schilks dan maar kwaad schiks

0    
Eddie_V

Het zal best een goede trainer zijn, maar hij krijg dit team niet meer op de rit. Na verschillende systemen en 30+ voetballers is het nog niks. Ik zie waardeloze corners, geen beweging op het veld, niemand bied zich aan bij een ingooi het is allemaal dramatisch.

Probleem is dat we aan de spelers niks meer kunnen doen, de enige impuls die nog te geven is is de trainer vervangen, of dat alles oplost weet ik niet. Wat ik wel denk te weten is dat je met niks doen sowieso degradeert

0    
Haafie

@Eddie_V

Helemaal mee eens, hij past niet bij nac. En sowieso vind ik dat er spelers moeten opstaan en het team op sleeptouw moeten nemen, dat hoeft maar 1 speler te doen in preciepe. Kwaliteit heeft Nac zeker weten wel, maar dit ga zo niet werken.

0    
Barry

Allemaal leuk dat gezeur over inzet en passie, over systemen en opstellingen. Maar ik heb nog nooit een trainer meegemaakt die zo weinig voetbal in een ploeg krijgt. Het lijkt tactisch echt helemaal nergens op de laatste weken.

Tegen de Graafschap werd er echt wel gebikkeld. Zeker tot de 0-1 (3e fout op rij van v. Leer) Maar hoe de opbouw verzorgd wordt is echt om te huilen. De achterhoede wordt vastgezet waarna van Leer er steeds 2 minuten over doet om de bal naar voren te schieten. Deze ballen gingen tegen Willem 2 en ADO steevast richting of zelfs over de zijlijn. Tegen de Graafschap ging 90% van zijn uittrappen richting Korte. De kleinste man van het veld. Elke 2e bal was vervolgens voor de Graafschap.

Ik begrijp dat het mentale aspect een groot onderdeel is van de problemen (na de 0-1 lukte er helemaal niks meer) maar het ziet er voetballend echt niet uit. En een trainer heeft daar een hele grote invloed op.

0    
Sjef de gevulde koek

Van Leer staat matig te keepen straalt niet echt vertrouwen uit. Mets en Koch hebben vrijdag echt bewezen veel te matig te zijn. Middenveld buiten onze Zweed zijn ze allemaal niet goed genoeg voor de Eredivisie en voorin is het zonder Ten Vrede los zand en tot geen dreiging. Ilic en Fernandez zouden nog iets toe kunnen voegen maar ben bang dat we die niet meer terug gaan zien. Het is hopen op een Gods wonder met dit elftal waar totaal maar ook echt niks in zit heel je AS is kut en dat is gewoon fataal.

0    
Braze

Vergeet niet dat de beste spelers van vorig seizoen allemaal weg zijn. Nadeel van de deal met man City. Trainer moest met een nieuwe selectie starten. Kreg slechtere spelers uit City, starte met keeperssoap etc. Maak dan maar eens een geolied competitief elftal.
Bij NA C deugt de organisatie niet. De RBC had al eerder in moeten grijpen toen Smulders rare dingen deed.
Nu is het slimste voluit achter de selectie en de trainer te staan. Beter hebben we dit seizoen niet.braze

0    
Kipiani

Ik ben het niet eens met Blanco en zijn vrienden. Na Smulders is nu wel heel opvallend Koch aan de beurt.
Terwijl Mounir, Korte en bijvoorbeeld Nijholt veel meer tekort komen op dit niveau. Om over de uitgevoetbalde Kali maar te zwijgen.
Koch aanvoerder maken was en is wel een enorme inschattingsfout van v.d.Gaag, te vroeg gekozen.
Veder blijft het pijn doen dat een Kali naar ons komt en een Schouten van Telstar niet, om maar te zwijgen van Sam Lammers, Waarom kreeg Smulders die laatste twee niet voor elkaar en de eerste (Kali) wel ?
Het netwerk van Smulders was en is toch eerste divisie, de Belgische Kempen en Eindhoven.
Het is allemaal achteraf, maar het blijft wringen gezien de feiten vandaag. Rol Smulders, Goetzee, RvC en MC blijft vragen oproepen. De keiharde les is wel dat we het zo nooit meer moeten doen en organiseren met
19000 man op de tribune.
Maar inderdaad aan deze constateringen hebben we niets.

0    
fvf6

Ik bespeur gebrek aan realiteit bij van Hooijdonk De trainer heeft al van alles geprobeerd maar krijgt deze selectie niet aan het voetballen. Bovendien geeft hij dat zelf toe Nu ingrijpen er is nog tijd.

0    
J Breda

Is het misschien een idee om in de toekomst spelers aan de trekken nadat ze 4 weken op bivak zijn geweest. Kijken of ze NOAD hebben of niet. Dan pas contract tekenen.

0    
Jetpaction

@Robert

Ok, dan halen we Kali, Koch, Korte, Van Leer, Mets en El Allouchi eruit. Wie moet de trainer er volgens jou voor in de plaats zetten waardoor het ineens beter zou moeten gaan? Alles wat vrijdag niet in de basis stond, op Te Vrede na, is echt geen haar beter. v.d. Gaag maakt juist logische beslissingen, zelfs in de 1e helft tegen Den Haag, omdat dit in de 4 wedstrijden voor de winterstop punten opleverde.

We zitten in die neerwaartse spiraal waarbij de spelers geloof ik ook echt wel willen, die gooien er niet bewust met de pet naar. Elke topsporter wilt winnen. Maar door elk gebrek aan vertrouwen en geloof sluipt er bij de eerste de beste tegenslag grote twijfel in de ploeg en loopt iedereen uit de pas. We hebben geen leider die de lijnen uitzet en we hebben niemand in de selectie die opstaat en het voortouw neemt. De samenstelling van de selectie is gewoon zeer, zeer matig. Kwantiteit over kwaliteit. Vreven maakt hier ook niks klaar mee.

0    
nacman

gewoon degraderen de bezem erdoor heen van het bestuur tot op het veld club verkopen en investern

0    
Vrouwke

Je moet de trainer niet ontslaan. Dit heeft effect voor 2 wedstrijden en daarna verval je weer in hetzelfde. Feit blijft namelijk dat je selectie te weinig kwaliteit en leiderschap heeft.
Ik zou beginnen met zwarthoed in de goal. Heel lullig voor v leer maar hij heeft zijn kansen gehad en straalt een en al onzekerheid uit. Het belang van nac staat voorop. Hopelijk brengt zwarthoed wat leiderschap en rust van achteruit. De komende wedstrijden weet je dat je weggetikt gaat worden maar je moet nu gaan bouwen aan het team wat in de laatste fase van het seizoen gaat knallen. Vergeet Roda niet vorig seizoen die kwamen ook nog akelig dichtbij. Hierbij moet de selectie ook kleiner. En alleen doorgaan met de jongens die er voor de volle 100% voor gaan. Ik verwacht MTV snel terug. En het is te hopen dat je in de laatste fase evt nog gebruik kunt maken van ilic en Fernandes voor net dat beetje extra kwaliteit.

0    
Becherovka

Het is wat mij betreft de combinatie die niet werkt. Ik geloof echt wel in de capaciteiten van Mitchel, maar niet met deze selectie. Hoe vaak heeft hij dit seizoen al gezegd dat zijn spelers opdrachten niet uitvoeren en dat ze toch zijn blijven staan onder de noemer van vastigheid?

Ik denk dat een meer autoritaire trainer meer voor elkaar met deze selectie dan Mitchel van der Gaag. Zegt niets over zijn capaciteiten als trainer, maar meer over een ongelukkig huwelijk tussen hem en NAC. Deels mag je dat ook wijten aan het gebrek aan verschillende persoonlijkheden in de technische staf. Het lijken me allemaal wat rustige jongens die de boel niet op scherp kunnen krijgen.

0    
Ed

Vrouwke; helemaal gelijk. Na de eerstvolgende 5 wedstrijden wordt het tijd om gewoon punten te pakken. Ik heb het gevoel dat we tegen AZ een gelijkspel gaan behalen en Groningen kunnen we pakken mits er zon instelling is als de 2e helft tegen ADO. Is hopen tegen beter weten in. En ja Zwarthoed in de goal. De eerste goal was echt houdbaar.

0    
Donald Duck

Als de trainer gedurende de persconferentie na de wedstrijd tegen de Graafschap durft te stellen dat hij niet verantwoordelijk dus niet het probleem is, moet hij direct het besluit nemen om op te stappen, hij is, minstens, zo verantwoordelijk als zijn selectie temeer daar het mede een motivatie probleem is !!!!!

Als je de uitstraling van de trainer op de persconferentie zag, zag je dezelfde uitstraling als bij de spelers op het veld, lamlendig en geen enkele spirit meer in niets is NAC meer herkenbaar !!!!!!
Dus vd Gaag schuif alles niet in de schoenen van je selectie !!!!!

0    
10Diego

Een part time interim onbezoldigd lid van een tijdelijk technisch hart, (dat een paar spelers heeft gehaald waarvan je je kunt afvragen of die brengen wat we misten) als woordvoerder van de club over de positie van de trainer.

Het zegt alles over de huidige puinhoop bij NAC.

0    
Dicky

Ik dacht dat teksten zoals van meneer Michael van deze rubriek zouden worden geweerd.

0    
misterbean

Ik zeg niet dat de trainer persé weg moet, maar als hij zelf zegt dat er in de rust bij NAC-ADO weinig bijzonders gezegd is dan vraag ik me toch af wie er dan wél de spelersgroep moet motiveren. Blijkbaar moet werelijk ALLES meezitten voor NAC punten kan halen?

0    
Nacdictive

Wellicht is het een optie om rust te creeeren.. Uitgaan van degradatie (maar wel tot de laatste snik alles geven) met een vaste basisopstelling richting langere termijn. De City deal staat nu toch on hold en andere huurlingen maken het ook niet zonder meer waar.
Mocht het niet lukken heb je een kapstok voor volgend seizoen, mocht het wel lukken dan ook en kun je evt een paar posities versterken..
In de tussentijd de belangrijke functies van AD en TD invullen.
Van der Gaag (alhoewel ik hem ondermaats vind( laten zitten maar wel hem de vraag/keuze voorleggen: zo gaan we het doen, graag of niet..

0    
Eddie_V

https://twitter.com/ClubraadNAC/status/1092377725439041537

0    
nac fan

het legt aan de spelers die willen niet voetballen en het ligt niet aan van de gaag de spelers moeten eens wakker worden en punten pakken g.v.d doe het voor de supporters zij geven wel ieder jaar honderden euro"s uit om hun club te zien winnen dus laat zien wie nac is.. dit mag iedere speler lezen hoe wij er over denken dus zet hem op nac

0    
Richard

Nu gewoon 433 spelen! En geen schijtvoetbal meer! Wellicht is dat onze redding!

0    
Breda1965

Vanaf juli is het al duidelijk dat er weinig van klopt mbt trainer en spelers.Men is weer veels te laat om in te grijpen We zijn GEDEGRADEERD

0    
Chiel Gabriels

Nogmaals,Henk Fraser halen tot eind van dit seizoen !!
Totaal geen passie bij huidige trainer,straalt helemaaaaal niks uit,ja janken !!

0    
Eddie_V

Pols Ruud Brood nog maar een keer!

0    
Vreven4president

MvdG heeft een bezoek van ons op de training nodig. Laten we hem wat advies geven over de wijze van training, groepsbinding en clubcultuur. Daarbij hoort een tik uitdelen op het juiste moment (Lurling als meest recent voorbeeld), een leider in het veld die niet stopt en nooit opgeeft en een trainer die voorop gaat in de strijd (Vreven ging voorop en beschermde altijd zijn spelers).

Dit aankloten ben ik zat! Ik kom niet voor het voetbal naar NAC, maar 11 lamme takken en een trainer is een regelrechte afknapper.

0    
Piet

Juiste trainer heeft echt wel nut, kijk naar Zwolle. Ook beperkte voetballers maar hebben een taak gekregen en als ze die uitvoeren word het een blok op het veld.

0    
Jan BaasBeek

Volledig weggespeeld worden door de nr laatst.. dat zegt voor mij genoeg. Trainer wissel of elftal omgooien gaat niks meer veranderen. Of weet iemand hoe ie de beelden van de VAR kan hacken?

0    
Jack

@ Piet

Niet alleen een nieuwe trainer, maar ook nieuwe spelers die bovendien in tegenstelling tot de meeste NAC-nieuwelingen wel iets toevoegen. Die spelers van Zwolle zijn net even wat minder beperkt dan wat we hier bij NAC mogen aanschouwen. Een speler als Namli daar kunnen wij nu eenmaal slechts van dromen.

0    
Gman

@ReMaZu

inderdaad, tijd voor zwarthoed wat mij betreft. Van Leer is de kers op de taart van heel de keeperssoap aan het worden.

0    
Piet

Als Pierre van Hooijdonk echt heeft gezegd dat hij ervan overtuigd is dat NAC-Breda het gaat redden. Dan heeft ook hij weinig verstand van zaken. Leg dan maar eens uit waar dat in vredesnaam op is baseerd? Verder ben ik er nagenoeg van overtuigd dat hij deze woorden met voorbedachte rade in de publiciteit brengt, om iedereen, om? De nieuwe spelers, vijf stuks hebben nog niet samen in het veld gestaan, zo geeft hij ook aan. Dat hebben ze in het verleden nog nooit, Pierre! Los van het feit dat dit in de nog slechts 14 wedstrijden die te gaan zijn, uberhaupt gaat gebeuren? Daarnaast, wie zegt dat het dan, nu wel plots lekker gaat lopen? Heeft hij een glazen bol of iets dergelijks? De laatste decennia zijn deze formaties namelijk, dat het klikte, op een hand te tellen. Kortom, het ondoordachte gebral gaat maar door. Oftewel allemaal luchtkastelen-praatjes. Het ergste is dat hij dat zelf hoogstwaarschijnlijk ook wel weet. De realiteit is anders, ook bij hem ver zoek. Desondanks, hoop ik voor NAC-Breda, dat het geluksdubbeltje goed valt, want daar zal het echt op gaan komen.

0    
Fleur

Het gaat puur om instelling, over mijn lijk , het mooiste beroep mogen uitoefenen zonder bezieling, ongelooflijk..... verwende jongetjes die nog niets hebben laten zien.

0    
jim caprioli

Ik zou niet te veel waarde hechten aan de uitspraak van Pierre van Hooijdonk in Studio Voetbal. Hij kon moeilijk zeggen dat NAC op degradatie afstevent.

0    
NAC4Ever

Een trainer ontslaan heeft zelden nut.

0    
F3

En toch blijf ik me afvragen wat er in de rust gezegd is door vd Gaag tijdens nac-ado, waardoor ze de 2e helft gewoon goed gingen ballen. En dan volgt de logische vraag waarom ze dit tegen pec niet voor elkaar kregen.
Een trainer wissel gaat vaak niet goed maar Stam bij pec bewijst wel het tegendeel op dit moment...

0    
Frans

We kunnen beter Van Hooijdonk vervangen.
Grote nietsnut die de club alleen maar verder de afgrond in duwt. Hoop blabla maar geen visie en geen ballen.
Van der Gaag is ook klaar , over en uit.
Of gaan we nou beweren dat alle 30 selectie spelers er geen hout van kunnen.
De selectie , loopt niet over van kwaliteit maar de (wan)prestaties die nu geleverd worden slaat alles.
Alles is gebaseerd op tegenhouden en als we de bal hebben weet niemand wat er mee te doen.
Je vraagt je af wat ze de hele week doen in Zundert!!

0    
JanO

Natuurlijk heeft Van Hooijdonk er geen vertrouwen in, maar hij kan dat nooit zeggen. Hij heeft net een half miljoen uitgegeven aan wéér 5 gasten die nauwelijks iets toevoegen.

Ik verwacht ook dat VD Gaag het einde van het seizoen niet haalt. Een wedstrijd of 5 a 6 voor het einde wordt de laatste noodgreep gedaan en moet hij weg.

0    
NAC4Ever

@F3
Klopt, bij Zwolle werkt het wel. Bij ons met Vreven en bij Man United dit seizoen werkt het ook.
Maar bij 9 van de 10 keer werkt het niet. Daar zijn bij ons de afgelopen (zeg maar) 10 jaar ook genoeg voorbeelden van geweest.

0    
Buurman

Pierre is gisteren heel dom uit de bocht gevlogen. Volgens mij zei hij ook letterlijk : “ De supporters kunnen roepen wat ze willen .....”. Laten we nu allemaal eens drie keer heel diep adem halen. Kom op iedereen mee doen. En nu gaan we naar de feiten kijken. A . Trainer grijpt steeds te laat in als het niet loopt. B. Al weken blunderende keeper wordt niet vervangen terwijl een ervaren keeper op de bank zit. C. Acht van de tien wedstrijden staan er 11 zakken zout op het veld. D. Tien van de tien wedstrijden gedraagt de TS zich als stel zakken zand. Zitten er als mummies bij. E. Na de wedstrijd spuit de trainer steeds dezelfde monotone zielige geluiden. F. Voor de wedstrijd spuit deze trainer dezelfde monotone geluiden en straalt niks van NOAD uit. G. De trainer was altijd betrokken bij het samenstellen van de selectie. Hij gaf nimmer aan dat het niet goed zat. H. Trainer koos de verkeerde speler als aanvoerder. I. Een speler die wel NOAD uitstraalt moet eruit. J. Twee van de tien wedstrijden laten de spelers zien dat ze wel degelijk iets kunnen. Trainer kan niet deugdelijk onderbouwen waar dit in zit. En met deze trainer c.q. technische staf gaan we dus 12 keiharde finales spelen ? Ik heb altijd respect gehad voor PvH maar nu kan hij hem op blazen. Geef voor mijn part van der Gaag en Penders nog 1 wedstrijd respijt. Maar als er dan wederom 11 zakken zout staan dan vliegen ze buiten.

0    
Moppernac

Dat hebben meer trainers en TD,s gezegd dat NAC het wel gaat redden om hun vage lijf te redden.
Me klote, klets praat, toen zijn we ook ingestort en gedegradeerd.
Ik hoop van dat ik het mis heb en dat NAC echt het vage lijf red

0    
scheppioni

Alleen deze trainer ontslaan heeft geen nut en Piair had beter maat Lokhoff kunnen polsen voor wat strijdbare versterkingen ! Nee ook ik denk dat dit slap NAC met deze staf tem dode is opgeschreven !!! Dat doet gvd pijn, ons ploegje weer naar de verdommenis zien gaan !!

0    
Ad B uit Roosendaal

Niet de taak van Pierre om "namens NAC" te communiceren.

Juist in de huidige zorgelijke situatie dient de communicatie strak vanuit de club te worden georganiseerd

0    
bundy geeren noord

Kaarten Frans.

0    
Robert

@jetpaction. Je vraagt mij welke spelers als vervangers voor de slappelingen zouden moeten opdraven.

Dat is niet zo moeilijk hoor: Zwarthoed, Dervite, Leigh (middenveld), Verschueren, Lundqvist, Kaikai. Gersbach/

Het is toch niet zo moeilijk?

0    
Huts NAC

Vd G heeft er al lang geen zin meer in. Dat blijkt uit al zijn tactisch gerommel laatste weken(Korte in de spits?). Wil graag ontslagen worden, krijgt hij in iig nog wat geld mee. Ok, dat kan. Echter heb je dan het volgende probleem. Wie wil hier nou instappen? Spelers hebben er ook al lang geen zin meer zin. Dat blijkt uit de inzet de laatste weken. Het interesseert ze blijkbaar geen hol of NAC degradeert. Wij zijn de geloof ik enige die zich daardruk over maken.

0    
FUALL

Bij ons wel.

0    
misterbean

@F3
de trainer heeft zelf in een interview gezegd dat er niks bijzonders in die rust gezegd is. Doordat iedereen ineens wél op de goede plaats stond en de toevallige bevlieging van Kastaneer ging het ineens lopen en liet ado het lopen. Zoals iemand anders het al zei "wij moeten het hebben van een toevallige bevlieging van 1 speler, veul geluk, en een off-day van de tegenstander". Dan kunnen we winnen.

0    
Dicky

NACompetitie, NAChtmerrie

0    
Marco van bavel

Van te voren al gezegd dat je aan pvh helemaal geen zak hebt!

0    
Nr. 20

Als MvdG zegt ik voel me in de steek gelaten.......zou ik zeggen wie bepaalt selectie, opstelling en strijdplan......volgens mij ben jij dat MvdG. Dus als spelers jou in de steek laten.....zou ik zeggen uit de selectie zetten.....tijd voor harde i.p.v. zachte hand! Wie niet wil....houdoe. Echt met zo’n supportersschare geen inzet kunnen tonen zegt alles over deze voetballers!!! Ik heb nog even wedstrijd terug gekeken. Op Koch (ja Koch!) na gaat echt bijna niemand ook maar 1 duel aan. Ja Kali maar die gaat geen duel aan die gaat voor overtredingen op verkeerde plaatsen. Kortom smeed een team dat voor elkaar wil werken en resterende wedstrijden alles wil geven en anders gewoon je contract verscheuren of het gras met een handmaaier gaan maaien!

0    
Dennis

Is de stuitende racistische reactie van Michael niet voldoende voor een ban?

0    
De Waarheid

Flikker op van Hooijdonk met je flut aanwinsten

0    
Bammes

In België zeggen ze,het is gedaan!

0    
Wiske79

Al 2 seizoenen lang verspelen we punten tegen de onderste ploegen. Dat is geen toeval meer. Dat is structureel. Vriend Vreven spreekt de gemiddelde supporter veel meer aan dan de keurige vd Gaag. Maar beiden pakken geen enkel punt tegen de onderkant. Het ligt dus blijkbaar niet aan het type trainer; maar aan de samenstelling van de selectie (Smulders).
Die Engelse linksback van ons kan er natuurlijk helemaal niets van maar bij die opleving voor de winterstop stond hij in de basis. Het kereltje bracht iets in de ploeg; karakter! Hij werkte zich een slag in de rondte en kreeg hierdoor het publiek achter zich. Je moet er geen 11 van hebben maar 1 zo’n cultfiguur kan het vonkje zijn voor het vuur.

0    
L.

Er staat al een hele rij TOP trainers klaar om het stokje over te nemen.
net als voor de functie van AD en TD
........

0    
L.

Overigens wel TOP dat PvH is ingestapt!
Als iemand maar denkt dat je het makkelijk krijgt bij NAC, heb de de afgelopen decennia iets gemist.
Kans op imagoschade is helaas groter dan succes....

0    
ome cor

De trainer eruit gooien.....het klinkt allemaal zo makkelijk.
En dan ?

Waarom zouden bijv. een Henk Fräser of een Ruud Brood a) willen komen en b) betere prestaties leveren met hetzelfde team. En tegen welke prijs (afkoopsom van der Gaag + salaris nieuwe trainer, zonder de zekerheid dat je niet gaat degraderen) mag dat dan ?

Mensen die Pierre nu af lopen zeiken hebben allemaal mooie praatjes, maar meer ook niet.
Iedereen er uitflikkeren is 1 dingen, maar als je niet eens aan een fatsoenlijke AD of TD kunt komen, wie bepaalt er dan wie de nieuwe trainer moet worden ? Dat part-time juffie ? Gielen ? Nee, dan gaan we komen hoor.....sjonge jonge.

0    
Bredafun

is er nog wel de ervaring binnen NAC om met deze spelers een scorend team neer te zetten, en hebben we binnen NAC nog wel iemand met de ervaring om de juiste spel positite neer te zetten? mijn mening is van niet. Hier moet iemand staan, die weet welke speler, op welke positie 100% NOAD kan geven.
Elke week zien we een ander team, met spelers op andere posities.
Die gasten weten ook niet meer hoe en wat??? Elke week nieuwe opdrachten......
NAC is een stuurloos schip geworden in de ERE, omdat de kapitein niet meer weet hoe t verder moet om z'n schip veilig te stellen.
Nu iemand aan t roer die weet hoe hier mee om te gaan anders is t einde verhaal helaas!
ACTIE!!!!

0    
Pietjebel

Als je als trainer korte in de spits zet terwijl je 2 spitsen in jong nac heb die regelmatig het net vinden snap je het niet denk
Korte heeft soms wel wat inzet maar die komt echt veel te kort in de ere

0    
nac fan

dat zeggen jullie nou altijd dat het aan de trainer ligt dat is niet zo de spelers moeten wel willen zij staan ten sloten in het veld en niet de trainer de spelers moeten het doen schud ze maar eens wakker ik staat achter van hooijdonk

0    
Patje

We hebben maar een speler die op kan staan en die zijn mond open doet om het spul aan de gang kan krijgen denk ik. Juist mitchell re vrede. Zodra hij fit is hopelijk heel snel de band geven. Hij verdient hem.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja