Overal waar we komen

Ralf wil samen met Mats spelen

Er zijn dit seizoen twee spelers uit Breda die in het geel/zwart een verschil maken. Helaas spelen Ralf en Mats niet voor dezelfde club, waar Mats voor NAC speelt is Ralf actief in Venlo bij de plaatselijke voetbal vereniging. Ralf heeft er dit seizoen al 15 in het netje liggen, Mats heeft het net al 8 keer laten bollen. Waar Ralf nog voor 2,5 seizoen vastligt, met optie voor nog een seizoen, is Mats na dit seizoen transfervrij. Iets wat de volgens Ralf wel eens interessant kon zijn. In gesprek met Soccernews vertelt Ralf dat er interesse is voor de twee broers.  "Als ik wegga dan is het in een duodeal. Mijn broertje is aan het einde van het seizoen transfervrij en dat biedt mogelijkheden. Ik heb van mijn zaakwaarnemer doorgekregen dat er interesse is uit Engeland voor ons beiden, maar meer weet ik er zelf ook nog niet van." Hier is dus werk aan de winkel voor Smulders, want Mats transfervrij laten vertrekken zal pijn doen. Niet alleen laat de middenvelder/buitenspeler dit seizoen zien dat hij wel degelijk kan voetballen. Maar ook omdat er weer een jongen uit Breda voor een te laag bedrag bij NAC zal verdwijnen. Is dit wat Seuntjens bedoelde toen hij aangaf dat hij dit seizoen bleef, of wil hij stiekem toch weer mee de eredivisie in?  

Bron: B-Side Rats,  Soccernews

Vorig bericht
Statistieken BSideRats.nl 2015 15 reacties
Volgend bericht
NAC wil meer vrij vervoer 10 reacties
Terug naar overzicht
25 Reacties
0    
Marti

En vvv Zeg tegen de club die intresse heeft en je krijgt er Zijn broer gratis bij, die gaan dus nac speler seuntjes gebruiken om een zo goed mogelijke som geld te beuren van ralf seuntjes , dus TD Wees alert .

0    
faneke

Matige spelers. Schieten tekort voor eredivisie. Bij promotie lekker laten gaan.

0    
brecht

Verlengen en wel zsm

0    
wolfmanjack

Interesse uit Engeland? Ik heb toevallig wat wedstrijden gezien van Wattford en Chrystal Palace. Aan dat tempo zal geen van beiden ooit kunnen voldoen. Het zou wel jammer zijn als Mats transfervrij weggaat maar ik heb wel vertrouwen in Smulders dat hij echt een lijst heeft met mogelijke kandidaten mocht er een speler vertrekken.

0    
Onderbroek

Hopelijk haalt Smulders Caenepeel en N'toko weg bij Eindhoven

0    
Rattartar

En nu hopen dat Smulders de juiste man op de juiste plek is. Dat hij Mats weet om te praten.
Wat zou het zonde zijn om Mats transfervrij te laten vertrekken, dat moet ook zo'n Bredase jongen niet willen. En wat is Ralf een egoïst zeg, een half jaar geleden zei hij nog dat hij alles voor NAC over heeft. Nou, niet dus :/

0    
enjoy.

Lekker klein geld van maken, NU !!!!!
Zie liever spelers met een gemiddelde van een 6,5
als soms een 8 en HEEL VEEL ONGEINTRESSEERD een 3 of 4.

@ unterhose EENS !!!!!!

0    
Dutchbird

VVV heeft het financieel erg moeilijk, een mooie transfersom voor Ralf is in januari nog meer welkom dan pas in de zomer.

0    
Braze

Als die speler van VVV een echte goeie is moet hij op eigen kracht onderdak vinden in Engeland als het daar beter voor hem is.
Mats Seuntjes moet zijn eigen weg bewandelen,als dat toevallig met zijn broer is prima, maar zonder moet ook kunnen.
Levenslang bij NAC blijven toppers toch niet.

0    
Dekamps

Die interesse zal wel meevallen

0    
Rijen

Verlengen, voor Seuntjes moet betaald worden!

0    
scheppioni

Verlengen met Mats en alleen voor een hoofdprijs laten gaan, anders krijgen we dalik weer een Neno geval, bij ons NAC voor 2 miljoen weg en twee jaar later voor het drievoudige naar bv ajakkes !! HUP NAC, HUP MATS !

0    
chrisje

Toen ging de wekker

0    
JM

Engeland? Als onze mats nou ergens niet geschikt voor is, dan is het wel engels voetbal. Daar heb je fysiek sterke mouwenopstropers nodig, geen flegmatieke dribbelaars. Lekker verlengen bij NAC, Mats.Wellicht dat je nog wat opbrengt bij een transfer naar az ofzo, dat lijkt me toch het hoogst haalbare.

0    
Baske

Dat zal dan Notts County uit de 3e divisie wel zijn met een hoog ex-NAC gehalte (Jenner, Swerts). Hotseknotsebegonia voetbal op z'n engels. Die Ralf heeft een neusje voor de goal op Jupiler nivo maar daar houdt het toch echt mee op. Dus ik snap dat hij die "samen met mijn broertje" kaart speelt aangezien Mats echt veel beter is met meer potentie, alleen een debiel zou die weg met hem bewandelen. Niks om ons druk over te maken....

Aan de andere kant zou onze mede eigenaar en tevens zaakwaarnemer van Mats hier een mooi buitenkansje in zien....dat dan weer wel

0    
Kipiani

En nogmaals de wekker 16.00 na 13.01 uur. Nog niet wakker !!!!

0    
chrisje

Dit soort gasten naar Engeland Mwuhahamwuhaha op vakantie waarschijnlijk en niet neer als dat ....

0    
RV

Het is vrij triest toch eigenlijk dat we straks al in een situatie zitten waar zelfs Mats Seuntjens niet wil verlengen maar samen met zijn broer kiest voor Cambuur, Excelsior of misschien wel Willem II.

Als ik mijn geel zwarte bril af zet denk ik ook dat een vertrek bij NAC voor zijn persoonlijke ontwikkeling beter zou zijn, en wel om de volgende redenen:

1) Ondanks zijn goede presteren verdient hij zelden krediet en waardering. Ik moet bekennen dat er soms wel een wedstrijd tussen zit waarbij ik echt het idee heb dat hij op 80% speelt maar dat is gewoon zijn stijl van spelen. Je kunt van een flegmatieke en creatieve speler geen 15 slidings per wedstrijd verwachten, dat heeft Mats gewoon niet in zich. Maar het is wel de enige die vanuit een stilstaande situatie iets kan creëren en bovendien is 6 goals niet heel slecht voor een buitenspeler. Als Verbeek nu ook op 6-8 goals zou staan dan hebben we gewoon een hele productieve voorhoede. Ars - Brands - Seuntjens voorin moet toch een geweldige doelpunten productie opleveren, laat Suk, Stam en Matic maar lekker sleuren achter deze 3 en Gorter en Mulder meer mee laten opkomen.
2) Altijd verkeerd gebruikt door de trainers, ik blijf er bij dat Mats het beste zou functioneren in een vrije rol achter de spits en niet hangend vanaf links of rechts waarbij hij ook nog 9 van de 10 keer achter zijn back aan moet.
3) Een andere omgeving zou Mats goed doen denk ik, niet het eigen vertrouwde Breda waar jaren geen topsportklimaat is geweest.
4) Een groot gedeelte van het publiek is te naïef om bepaalde kwaliteiten te zien en te waarderen en ziet liever 11 x het type Kenny van der Weg in het veld staan. Seuntjens kan het niet snel goed doen bij een groot gedeelte van de achterban. En dat is vrij triest als je bedenkt dat men altijd maar roept dat we gasten uit Breda in het eerste willen hebben. Nu staat er een goede en wordt hij na 1 x balverlies al uitgefloten.

Ik loop overigens niet heel warm voor Ralf Seuntjens, kan er niks aan doen maar vind het echt JL niveau.
Goede spits hoor maar of hij een niveau hoger aankan, ik betwijfel het. Bij Mats zie ik nog veel meer rek en potentie.

0    
Toontje

Dit is het nadeel van geen enkele cent te makken hebben. NAC kan alleen toekijken en afwachten, wie blijft of al dan niet gratis weggaat. We hebben niets te bieden en het einde is nog niet in zicht. Zeker niet als we niet promoveren....dan wordt het echt hopeloos toekijken

0    
M.

RV,

Duidelijk verstand van voetbal. Sterker nog, ik vind Mats verreweg de belangrijkste speler van de selectie.
Onbegrijpelijk inderdaad dat sommigen dat niet zien.

0    
brutes

Zoals altijd blijft bij nac die financiële klapper achterwege
Az gaat hem gratis ophalen nac krijg wat centen voor de opleiding meer niet
Ze zijn weer veel te laat met een contract openbreken voorbeelden genoeg
Zolang wij niet die klapper maken blijven we aansukkelen
Alle hoop is dan ook gevestigd op de Dhr smulders in betere tijden

0    
scheppioni

Mats is zeker een belangrijke speler waar nog veel rek in zit en ik zie hem echt niet naar de clubs gaan die RV noemt, verder ben ik het wel een heel eind eens zeker wat M. zegt, alleen moeten de NAC spelers eens ervan bewust worden dat dat klapvee zomaar in een jaar echt geen stap hoger hoeft te zijn, een prima voorbeeld in deze is nec, zie nu in de ere ipv de juup, met wel een voetballende trainer, en die hebben we nu met Dijkhuizen ook veel meer, weg met die ondergrens en NAC in de lift naar boven, en spelers zoals NAC die van BREDA zijn gewoon goed verlengen !!

0    
kees4

laaat mats maar gaan is geen mier wqaarde

0    
oosterhout3

scheppioni... nec is gewoon goed geholpen door de eigenaar die wel genoeg wil investeren

wat ik ook niet snap is dat hij niet eerder verlengd is!!

0    
scheppioni

@ oosterhout3
Niet alleen dat maat, die Faber laat het team ook voetballen, dit vind ik met Dijkhuizen bij ons NAC ook al veel meer terug komen, alleen het verval moet steeds minder worden bij ons NAC, wat ik al zolang roep, vanuit je eigen voetballen loont altijd vooral op langer termijn !!
Hopelijk trekt ons NAC met Dijkhuizen deze lijn door in 2016 !!

Laad alle berichten na dit bericht in