Overal waar we komen

NAC wil meer vrij vervoer

Waar we de afgelopen tijd nogal aan het klagen waren omdat er een aantal kut combi regelingen opgelegd waren, laat NAC nu zien achter haar supporters te staan. Tijdens de vergadering op 17 december van de CR kwam onder andere dit punt op tafel. NAC heeft naar iedere gemeente en iedere club uit de JL een formele brief gestuurd waarin om opheldering gevraagd werd. Helaas heeft geen enkele club het fatsoen gehad om te reageren. Een aantal Burgemeesters hebben dat wel gedaan, maar de reacties bieden geen openingen om een gesprek te starten. Als reactie hierop heeft NAC het dossier bij de KNVB en de CED (Coöperatie Eerste Divisie) aangekaart. Daarnaast zal er een gesprek plaatsvinden op donderdag 7 januari met een afvaardiging van de Clubraad. Tijdens dit gesprek wil NAC kijken of er een oplossingen voor het gebrek aan normalisatie gevonden kan worden. In de vergadering kwam tevens een klankbord avond aan bod. Omdat er twee nieuwe technische mensen bij NAC werkzaam zijn is het in de ogen van AD Justin Goedzee een goed idee om tijdens zo'n avond kennis te maken met de supporters. Wanneer deze exact word gehouden is nog niet bekend, maar dit zal ergens half februari zijn.

Bron: B-Side Rats, ClubRaad

Vorig bericht
Ralf wil samen met Mats spelen 25 reacties
Volgend bericht
BSRetro: Davy Schollen 5 reacties
Terug naar overzicht
10 Reacties
0    
Mafkees

Probleem van de CED en de KNVB is dat ze alleen maar kunnen proberen wat invloed uit te oefenen op de lokale driehoeken. Kunnen ze beter het veiligheidsberaad het NGB aanschrijven

0    
Mafkees

en het NGB that is.

0    
Eddy W

Het is in ieder geval een goede eerste stap. Een beetje laat zo halverwege het seizoen, maar goed dat NAC er mee bezig is.

0    
Clubraad NAC

Even ter verduidelijking: Op 7 januari vindt een gesprek plaats tussen NAC en een afvaardiging van de Clubraad over (het gebrek aan) normalisatie dossier. Los daarvan heeft NAC dit onderwerp ook onder de aandacht gebracht bij de KNVB en CED. NAC, KNVB en CED zullen hierover ook met elkaar in gesprek gaan, maar wanneer dat gesprek plaatsvindt is nog niet bekend.

Kunnen jullie dit aanpassen in het bericht?

0    
scheppioni

Zo gauw mogelijk maar weg uit de Juup !!!

0    
Joop NAC

Gaat dat nog helpen voor Volendam uit? We gokken nu maar op een plek in het thuisvak...

0    
Sjaak trekhaak

Nou ben benieuwd!

0    
Nicky

Volgens Rijksoverheid.nl

Vervoersregeling bij hoog risico op voetbalgeweld

Supporters mogen meestal zelf bepalen hoe ze naar het stadion reizen. Maar in sommige gevallen is er een vervoersregeling nodig. Bij risicowedstrijden worden supporters van de bezoekende club van en naar het stadion begeleid. Dit kan op verschillende manieren:

Supporters mogen met de auto komen, maar moeten zich onderweg melden.
Supporters moeten verplicht met georganiseerd vervoer (bus of trein) reizen.

Ik denk dat ze met die "sommige gevallen" bedoelen.... Alle wedstrijden van NAC Breda.... Goed dat NAC er iets aan doet alleen denk ik dat het voor dit seizoen niet veel zin meer heeft. Burgemeesters zijn onbekend met een club als NAC die grote supportsgroep heeft. Ergens wel logisch ook dat die dan het zekere voor het onzekere nemen. Jammer want Away days kunnen echt relaxed zijn...

0    
Badjas

Zijn er al cijfers bekend over de verkoop voor Volendam-uit? Zijn er zelf ook met een groepje bij :) Wel weer zin in een ouderwets dagje Volendam!

0    
H.K.

En al iets bekend? Vrij vervoer de rest van de wedstrijden? Den Bosch Deventer zeker niet....

Laad alle berichten na dit bericht in