Overal waar we komen

Reactie van Lurling

Anthony Lurling brak gisteren de ban met een ziedend schot. De blik die de aanvaller daarop toonde sprak boekdelen. "Na de winterstop heb ik al 3 doelpunten gemaakt, maar na vorige week en door het belang van de wedstrijd kwam er wat agressie vrij. Ook in het schot overigens, want hij was hard zat. Het was ook een opluchting voor de ploeg, want we kregen niet veel kansen. Al die facetten kwamen er even uit. Ik was niet boos, het was gewoon de agressie en frustratie die los kwam. Dat was wel lekker." Over het geheel was Lurling wel tevreden. "De afspraken die gemaakt waren, zoals de manier van drukzetten, heb ik wel teruggezien. ADO had daardoor moeite met opbouwen in de eerste helft, we hebben bijna geen kans weggeven. Wij hebben ook niet sprankelend gespeeld, maar winnen was het belangrijkste. Den Haag kwam niet om te winnen, dat was wel te zien. Dan weet je dat er na de 1-0 ruimte gaat komen, zodat je op zeker kan spelen en de counter kan uitbuiten. Daarin waren we nog te onrustig, maar de negatieve reeks is in ieder geval verbroken. Nu moeten de play-offs binnengehaald worden."

Volgend bericht
Foto's NAC - ADO 5 reacties
Terug naar overzicht
13 Reacties
0    
Nacbredahb

Was zeker een lekker doelpunt! Nu nog de play-offs halen voor wat extra geld...

0    
HK

@Nacbredahb Extra geld? Je zal dan toch ook huur moeten betalen van een ander stadion want de play-offs kunnen niet in het NAC stadion. Plus politie inzet etc, etc. Dus zoveel levert dat niet op.

on topic: Natuurlijk zat daar frustatie en woede in. Maar Lurling mag van mij elke week kwaad zijn als hij elke week ook zo scoort.

0    
Nando

Laat die volgende week inderdaad ook maar kwaad zijn om de kakkerlaken een keer de das om te doen!

0    
Bredaas

Goed dat hij de afspraken terug zag van drukzetten. Dan is het gesprek van afgelopen dinsdag erg goed geweest, nu gewoon alle andere wedstrijden nog 5 volgens mij?? Gelijk alles of niets! NAC heeft indd niet zoveel aan euroees voetbal qua geld want word snel weer uitgegeven, en die kakkerlakken oprollen en denk aan de laatste minuten aan vlaar komaan NAC

0    
Willem

Toch vond ik ook in deze wedstrijd ons NAC veel te slap beginnen.

0    
hedu

Play offs binnenhalen, waar moet dat gespeeld aan worden??
Als we in Tilburg moeten spelen gaat het mis tussen de supporters

0    
Rick

Hoogtepunt op het veld was zeker de 1-0, prachtige goal.
Maar mijn echte hoogtepunt van de avond was Tommie in de paal haha! Wat een held, NAC scoorde ook gelijk 1-0!

0    
Aapvader

Daar proefde ik weer iets van de sfeer zoals hij al een tijdje niet meer in het stadion te vinden is.
Die jongen ging de paal in en heel de b-side zat ineens op een lijn, iedereen begon weer mee te zingen en het ziggezagge NAC werd weer eens ingezet zoals het hoort.

Jammer dat de beveiliging hem zo snel de paal uit wilde heben.

0    
ronaldnac

gelukkig onze concurrent groningen gaat verliezen al weet je dat eigenlijk ook al bijna zeker voor de wedstrijd

0    
Benji

Wat een mooi doelpunt! Kolere :p


offtopic:

laatste 20 seconden vraagd een man aan Amoah of hij gaat tekenen..

Dus je gaat tekenen? ''Ik hoop het wel'' :p
http://www.eredivisie.nl/video/autoplay/26615/amoah_na_nac_breda-ado_den_haag.html

0    
jelle

Wij zeggen Nee tegen een fusie met willem2

0    
Leur Noord

ik hoop dat als we play offs halen het juist in tilburg wordt gespeeld dan liggen er 13000 stoeltjes op het veld om even te laten merken dat we die kutkruiken NIET moeten en dus geen fusie opleiding NEVER RED WHITE OR BLUE !!!!!!!!!!!!!

0    
scheppioni

Geweldig doelpunt, alleen zie ik liever zijn vorm van vorig seizoen terug komen, want dat scheelt wat klasses met dit seizoen !

Laad alle berichten na dit bericht in