Wij gaan niet opzij

Rechtsback prio numero uno voor NAC

Vooral voorhoede spelers passeren de revue momenteel. Het gebrek aan een echte spits is vorig seizoen dan ook niet onopgemerkt gebleven. NAC denk er voorlopig qua prioriteiten toch anders over. De rechtsbackpositie heeft de hoogste prioriteit op dit moment. Eerder wist NAC al Luis Pedro, Michael Dingsdag en Kevin Brands aan zich te binden. Met het vertrek van Sepp de Roover (gaat auto's verkopen) en Ruben Ligeon ( was gehuurd van Ajax en gaat nu in Tilburg aan de slag) is de rechtsbackpositie vooralsnog niet bezet. Trainer en TD Robert Maaskant hierover: “We hebben een hele geschikte lijst waar acht namen op staan. Met die spelers zijn we in contact.”

Met de lagere spelersbegroting (zo'n 2,2 miljoen) zullen er, behalve de rechtsback die nog wel gebudgetteerd is, pas nieuwe spelers bijkomen als andere spelers vertrekken. Voor Tighadouini is concrete interesse en Seuntjens heft met AZ geflirt maar lijkt op een laag pitje te staan. Verder Mogen Falkenburg, Ten Rouwelaar, De Kamps, Matic en Sarpong ook allen uitkijken naar en andere club. Donderdag staat de eerste training van NAC richting het nieuwe seizoen op het programma. De huidige selectie telt (inclusief de jongelingen Bart Meijers, Grad Damen en Brandon Robinson) 19 spelers.
 

Bron: B-Side Rats, BNDeStem

Vorig bericht
Ook VV Hoeven gaat 'Samen voor NAC' 8 reacties
Volgend bericht
Belangrijk: over deze site 34 reacties
80 Reacties
0   0  
S.HB.NAC

Goede zaak

0   0  
nacman

hoofdjes leeg na de vakantie lekker gaan trainen en je focussen op de eerste wedstrijd

0   0  
Henri

Ik vind het een schande als je met je eigen opleiding niet kunt voorzien in goede vleugelverdedigers. Van een mindere voorstopper, matige middenvelder, slechte rechtsbuiten moet je toch een redelijke rechts/linksback kunnen maken. Waarom kan nu niet wat in het verleden wel kon. Ik denk aan Sprangers, Joore, Heere.

0   0  
D'n Beuk

@Henri,
En daarom is het dus ook geen ramp dat Brusselers naar de lampjes gaat, de jeugd opleiding bij NAC is ver onder de maat!

0   0  
Mike

Hoe is het eigenlijk met onze aanvoerder marcellis?? Volgens mij heeft die het Nederlands elftal gehaald als rechtsback!!!!

0   0  
F4NAC

Moreno Rutten links- of rechtsback? Misschien bij Hoeven zaterdag scouten. Hebben in de persoon van Jurgen Pertijs ook een aardige, 20 jaar, vreet zijn man op, dendert er negentig minuten lang overheen en heeft al jaren een seizoenkaart op EE.

0   0  
Van Flieger

Brands aanvoerder ? Waar blijft de spits ?

0   0  
De Dyslekt

Maticmoetblijven!
Dirkmoetblijven!

0   0  
Henri

Enkele jaren geleden kwam van Ajax de verdedigende middenvelder Receveur af. Na een jaar NAC zonder enige kans gekregen te hebben speelt hij nu al weer enkele jaren bij Almere en is daar een vaste waarde. Ik ben er van overtuigd dat deze jongen een perfecte rechtsback voor NAC kan zijn/had kunnen zijn. Soms krijg jet het op een presenteerblaadje.

0   0  
Jf

Moreno Rutten kandidaat nr 1

0   0  
Ki Utsuri

Die jongen van Den Bosch ophalen (Rutten) en die jonge Sloveen uit de jeugd doorschuiven. Overige budget investeren in een spits, dat vind ik een veel belangrijke vacature.

0   0  
stefan

voor de spits hebben we schalk toch nog?

0   0  
F4NAC

@ki utsuru

Ja verwaarloos de backs maar weer. Daar gingen we de eerste seizoenshelft de mist in. Amieux was dramatisch, Kenny , Sepp en op een uitzondering na Ssewankambo ook.

0   0  
RaRa

Er zijn legio betere backs te halen uit de topklasse dan die wij bij NAC hebben op dit moment.

0   0  
S.HB.NAC

Moreno Rutten SVP!

0   0  
Jf

Ik zie ook supporters die opperen spelers van de topklasse en nog lagere divisies. Ik denk dat deze mensen het verschil in handelingssnelheid niet zien.
Als je wil meestrijden met een eredivisie waardig team moet je spelers hebben die snel zijn in de handeling en hier zit vaak het verschil met Juup en topklasse.

0   0  
Jf

Zwolle heeft Veldwijk binnen dus zal Vincent Janssen ook niet meet op het lijstje staan. Vind ik een goede spits als Adnane vertrekt met Cas Peters en Hooi op rechts.

0   0  
wolfmanjack

Ik zou als prioriteit ook een linksback op de lijst zetten. Met vd Weg redden we het ook in de eerste divisie niet.

0   0  
J

Volgens mij hebben we op dit moment 21 spelers met doorlopende (huur)contracten: tRouwelaar Noppert vdWeg Meijers Dingsdag Damcevski Pedro vBezooijen Matic Brands Falkenburg Suk Naah dKamps Damen Tighadouini Seuntjens Borahsasar Sarpong Hooi Robinson. Welke twee spelers hiervan zijn al vertrokken?

0   0  
maaskantje

Handelingssnelheid, samenspel en een betrouwbare keeper zijn precies de zwakste punten geweest bij NAC. Maar dat heeft tijd nodig om een groep goed in te spelen. Daarom zitten we nu in de Juup.

0   0  
Geel Zwart

Een back is nodig, maar een spits is TOPprioriteit! Falkenburg is geen echte spits. We hebben een doelpuntenmachine nodig. Dat heeft ons afgelopen jaar ook de kop gekost.

0   0  
Ki Utsuri

@F4NAC:

We spelen Jupilerleague, NAC zal vooral veel goals moeten gaan maken om aanspraak te maken op de titel. Hopelijk maak NAC niet weer de fout om het seizoen te beginnen zonder centrumspits.

0   0  
S.HB.NAC

JF, Vincent Janssen en Cas Peters samen met Kevin Brand en dan in mindere mate Hooi, is echt een SUPER aanval, jong en getalenteerd ook nog.

0   0  
tontje

FALKENBURG NAAR STILLEM ??????????????????????????

0   0  
Ki Utsuri

@JF:
Vincent Janssen is geen optie, heeft nog een contract tot 2016.

0   0  
Braze

Acht namen voor de r-backplaats heeft Maaskant op zijn lijstje. Veel nieuwsgieriger ben ik hoeveel namen voor echte scorende spitsen hij op zijn lijstje heeft staan.Met Adje valt de enig regelmatig scorende speler weg en hij was niet eens spits.

0   0  
Jf

Ki Utsuri, dat weet ik maar NAC vangt voor Adje aardig wat geld en Janssen zal niet meer dan 3 ton kosten

0   0  
Braze

Zaterdag tegen Doeve de eerste trainingspot. .Staat er dan eigenlijk al een basiself bij NAC of moeten we weer tot na de winterstop wachten tot alle te laat aangetrokken spelers "wedstrijdfit"zijn ?

0   0  
scheppioni

Weer met Henri eens, tis wat eentonig misschien, maar het zijn volkomen waarheden in mijn ogen, laten we ervan uitgaan dat het vertrek van gb een goeie stap in de goeie richting is !! NAC we follow !
Wolfmanjack, ik denk dat hij je in een vooruit voetballend NAC nog gaat verbazen, is trouwens voor heel NAC eindelijk weer eens het beste !

0   0  
Willie

Wellicht heeft Maaskant het nummer van Ruben Schaken??

0   0  
Markena

Suk tot rechtsback omvormen en Seuntjes moet blijven naast Brands achter de spits die we niet hebben

Zoals ooit de gouden driehoek
Lammers Hooijdonk Lokhoff

Nu spelen met
Brands - ? - Seuntjes driehoek

0   0  
De Schaver

We hadden een goede: Isak Sswankambo. Eeuwig zonde dat hij weg is. Maar goed, terugkijken heeft geen zin. Laten we hopen dat we ergens weer zo'n type kunnen vinden.

0   0  
Ex-Bredanaar

Ronnie Stam + Wesley Verhoek er in

Adje + Falkenburg er uit

0   0  
breda-mike

Matic en de kamps moeten blijven !

0   0  
Oldskool

Wat is er eigenlijk gebeurd met die Serviër waar NAC geen vergunning voor had. Die gast leek wel talentvol. Vergunning moet ook geen probleem zijn (als je er aan denkt vooraf).

0   0  
Made4NAC

van Bezooijen rechtsback

0   0  
Wanny

Die rechtsback zal er met een weekje of wat wel zijn. Daarna is het wachten op verkoop van Adje, Seuntjens en er zullen er nog wel wat vertrekken. Dan komen er echt nog wel een paar nieuwkomers.

0   0  
RV

We kunnen wel een scorende spits gebruiken natuurlijk maar ik ben er van overtuigd dat in de JL ook andere spelers makkelijker tot scoren gaan komen als ze blijven (zoals Seuntjens, Hooi, Sarpong).

Als je Cas Peters dan nog weet te halen dan heb je (met Kevin Brands) al de twee topscorers uit de JL van vorig jaar (Ars en Santos van NEC niet meegerekend), samen goed voor 45 doelpunten.

Marcellis er bij zou nogmaals echt fantastisch zijn.
Dit soort jongens hebben we nodig.

0   0  
Made4NAC

Andere opties: Timothy Durwael (Eindhoven) of Lartey Sanniez (Jong Ajax)

0   0  
Made4NAC

Marcellis zal toch wel een contract hebben tot 30 juni? Dan kunnen we hem mooi nog een paar dagen aan het werk zien.

0   0  
chrisje

Gras damen ! Mark my words ! Dat wordt een grote

0   0  
maarten

Rutten gaat het worden. Adje en Falkenburg op een haar na weg.

0   0  
signase

@Maarten:

Rutten van Den Bosch? Dan mag NAC wel snel zijn, want VVV beweert al bijna rond met hem te zijn. Maar goed ,dat zeiden de Venlonaren twee weken terug ook over de broer van Mats.

Voor degene die laatst Regales noemde als mogelijke spits: die heeft getekend bij Leuven, een eersteklasser in Belgie.

0   0  
hansiehansie

@F4NAC

Jurgen Petrijs van Doeve,

Is dat niet die jongen met die grote kisten;) (lees; schoenmaat 50)

Even zonder gekheid, Rutten zou inderdaad een goede versterking zijn. Ook met het oog op een eventuele terugkeer in de eredivisie. Alleen maar goed dat NAC de betreffende acht namen een keer niet communiceert:)

0   0  
S.HB.NAC

Grasje Damen ?

0   0  
Sven

Van vincent janssen of cas peters zou ik toch blijer worden!

0   0  
Kwast

Naar mijn mening is een linksback een hogere prioriteit. Luis Pedro is ook rechtsback en Bezooijen zou dan naast Dinsdag in het centrum kunnen spelen.
Kenny is een goede gast maar komt veel te kort als betaald voetballer, zie hem dan ook liever vertrekken of als zijn salaris niet te hoog is als back up van de back up.

Dan nog een goede back up van een verdediger die ook als back uit de voeten kan.
Maar de nummer 1 prio is toch echt een spits of zal Borhassar ons gaan verassen?

0   0  
Thebeek

19 man waarvan er eigenlijk ook nog 6 weg mogen en een aantal ook geen niveau heeft. Drama drama drama

Of komen er nog 10 nieuwe ?

0   0  
Nac

Ik zou dit een goede opstelling vinden

Rutten van bezooijen dinsdag Pedro
Seuntjes de Kamps Sarpong
Brands
Peters Janssen

0   0  
Nac

Inplaats van sarpong matic

0   0  
S.HB.NAC

Rutten dan op links en Pedro op rechts voorderest prima opstelling

0   0  
Sjef de gevuldekoek

Een spits die wij zoeken kunnen wij niet betalen en komt niet na NAC. Gewoon met Seuntjes in de spits. Voor alle dromers Seuntjes is 2 klasse beter dan een cas peters bergkamp en peter jansen. Ik snap ook niet dat ik die namen blijf lezen. Hoewel ik nog steeds hoor dat Cas peters na NAC komt maar dat is dan echt voor de plek van Adje. Dat is nameljik geen spits

0   0  
Nac

Bij mats moet je blij zijn als hij er 10 in schiet.
Heeft niet genoeg rust voor het doel

0   0  
Nac

Van bezooijen kan je ook nog omwisselen met pedro

0   0  
maaskantje

NAC moet volgend jaar weer promoveren. Ik maak me grote zorgen. Maar hopen op de zwakte van de tegenstanders.

0   0  
Nac

Dit team is beter dan vorig jaar hoor

0   0  
scheppioni

@ Maarten
bron ??
Zolang Falkenburg nog niet weg is houd ik de hoop !!

0   0  
S.HB.NAC

Nordfeldt is verkocht, Ten Rouwelaar........ vertrek naar t hoge noorden. Ook al vindt ik je nog steeds een held.

0   0  
Nac

S.h b nac
Wat is je bron
Het zou wel goed uitkomen als hij weg gaat

0   0  
S.HB.NAC

Geen bron, maar zou voor Heerenveen een prima 2e keeper zijn. Rouwtje past daarzo in Fryslan.

0   0  
Nac

Als hij daar goed genoeg voor is?

0   0  
7

Ronnie Stam komt terug!

0   0  
Nac

Bron

0   0  
Gilze

Pedro is gehaald als cv, dat is zijn positie dus geen back zetten

0   0  
Kwast

@Gilze

Pedro is van origine rechtsback en omgeturnd tot cv als ik me niet vergis!?

0   0  
Beatrix

Rivaldo komt ook terug...

0   0  
Nac

Wat is je beon

0   0  
Nac

Bron*

0   0  
Beatrix

Voetbalzone: Rivaldo wil Mogi Mirim, dat het als hekkensluiter zeer moeilijk heeft in de tweede divisie van Brazilië, uit de brand helpen. “Ik moet mijn familie opofferen voor de club, maar ik zou graag zien dat het beter gaat met de club. Ik ben vijftien maanden geleden al gestopt, maar ik zou in bepaalde wedstrijden kunnen helpen. Als het goed gaat met mijn knie.”

0   0  
Nac

Maar wat was de bron van stam precies ??

0   0  
Made4NAC

Troost Ekong aantrekken en Pedro rechtsback.
Transfervrij lijstje: Willy overtoom, Mahmudov, Hemmen, Maguire, Calabro en Roorda.

0   0  
Beatrix

Zit gewoon nog bij Standard volgens mij, maar was niet bij de eerste training van de week (Sporza).

0   0  
Pietje

Pedro heeft ook aangegeven dat Maaskant hem gehaald heeft centrale verdediger en dat hij daarom ook voor NAC heeft gekozen. Die zal dus als noodoplossing back komen te staan. Het centrale duo is gewoon Pedro - Dingsdag.

Rutten oppikken en daarna afwachten wie er vertrekt. Benieuwd of Peters zin heeft om te wachten tot Adje doei zegt.

0   0  
Pietje

*alleen als noodoplossing

0   0  
Gilze

@kwast

Dat klopt maar hij heeft zoals Pietje aangeeft, mede voor NAC gekozen omdat hem een plaats als cv is toegewezen . Ik weet niet of bezooijen als linksback uit de voeten kan maar ander ben je al een heel eind als je Rutten haalt. Dan zsm Adje verkopen en dan van dat geld een echte goalgetter (wat mij betreft hoofdprioriteit). Proberen Jelle te verkopen , dan kan je daar nog een keeper en een extra verdediger of linksbuiten voor halen.

0   0  
Ouwe spionkop

Waar blijft de broodnodige spits?

0   0  
Boer FM-elep

Zal mijn seizoenkaart maar is verlengen. Dan hebbe ze weer bietje geld en dan kunde ze een speler halen.

0   0  
Charelli

Iedereen denkt goud te krijgen voor Adje maar in het land der blinden is 1 oog koning. Adje wordt verkocht voor een bedrag kleiner dan een miljoen euro waarvan een deel naar Vitesse gaat, een deel naar de begroting, een deel naar de sponsoren en een klein deel naar het spelersbudget. Maximaal 3 ton. Reken je niet rijk! Adje zou veel beter hebben gekund als hij een betere mentaliteit had gehad en 10 kilo lichter was geweest? Dan was de extra noad ook geen probleem geweest, dat gaat dan vanzelf. Als de top vijf in NL geen miljoen voor Adje over heeft gaat een buitenlandse club echt geen 2,5 miljoen betalen. Het gebrek aan mentaliteit speelt hem nu parten NL top 5 clubs zitten niet te wachten op een 'luie' voetballer, en vergeet niet dat hij elke wedstrijd de backs in de problemen bracht door niet mee te verdedigen. Deze jongen heeft wel degelijk talent maar net als veel van zijn landgenoten zal hij hij het niet redden in het Europese top of subtop voetbal.

0   0  
oosterhout3

charelli,

als hij geen 2mil opleverd, blijft hij maar gewoon!!
in 1 jaar terug is dan veel belangrijker en levert meer op!!


als az terugkomt, vraag je ook gewoon 1 miljoen, mats heeft de statistieken mee!!
scoort weinig, weinig assist maar wel aardig wat mogelijke kansen op goals en asssists.....

0   0  
Fritske d'n Olifant

Adje is nog niet verkocht omdat elke club weet dat NAC van hem af moét. Wachten betekent in dit geval dat hij voor clubs goedkoper wordt. Als NAC dit slim had gespeeld hadden ze hem voor t einde van de competitie al gesleten. Aan alles zie je dat hij niet gemotiveerd is om in de Juup te spelen. Ook niet aan de onderkant van de ere als NAC niet gedegradeerd zou zijn.

Laad alle berichten na dit bericht in