Wij gaan niet opzij

Ook VV Hoeven gaat 'Samen voor NAC'

Dat gaat lekker zo. Na Beek Vooruit en UVV40 heeft ook de eerste tegenstander van NAC in de oefenreeks aangekondigd mee te doen aan de actie 'Samen voor NAC'. Het gaat dan dus overduidelijk over het 75-jarige vv Hoeven. Vanwege het 75-jarig bestaan vindt er een loterij plaats bij de club. 10% van de opbrengst van die loterij gaat naar 'Samen voor NAC'. Dat betekent dus dat je deze keer niet alleen die kant op moet om veel bier te drinken en voetbal te kijken, maar ook om loten te kopen. Liefst veel. Kan je trouwens tevens prijzen mee winnen. Zo zijn er een televisie, een gesigneerd wedstrijdshirt en een navigatiesysteem in de wacht te slepen. Kan je mooi de weg terug naar huis vinden na afloop. De loten zijn te koop voor €2.- per stuk of drie voor €5.-

NAC traint donderdag en vrijdag om 10.00 uur ter voorbereiding op de allereerste tegenstander van het seizoen. Zaterdag trapt NAC de oefencampagne af in en tegen Hoeven, dat uitkomt in de 3e Klasse zondagamateurs. Het duel tussen VV Hoeven en NAC kan op flinke belangstelling rekenen: inmiddels zijn er ruim 1000 kaarten verkocht voor de wedstrijd, die onder leiding staat van voormalig toparbiter Roelof Luinge. Na afloop van de wedstrijd is er uiteraard volop ambiance in en rond de kantine van VV Hoeven. Voor deze gelegenheid is zelfs feestzanger Denans gestrikt om een optreden te verzorgen na de wedstrijd.

Wil je er zaterdag bij zijn? De kassa’s gaan al om 15.30u open! In de voorverkoop zijn de kaarten ook nog te koop bij ’t Tapperijke te Hoeven (Sint Janstraat 15). Volwassenen betalen slechts €7.50 om erbij te zijn. Kinderen tot en met 12 jaar bekijken de wedstrijd voor slechts €5. Het duel begint om 17:00.

Bron: B-side Rats, 'Samen voor NAC', VV Hoeven

Vorig bericht
Cardiff City mocht niet komen 25 reacties
Volgend bericht
Rechtsback prio numero uno voor NAC 80 reacties
8 Reacties
0   0  
Ed

Goed bezig!

0   0  
S.HB.NAC

Dankjulliewel!

0   0  
Dave

Luinge is een nare man

0   0  
Dhr. Pintjes

Ontzettend mooi al die acties. Toppers, stuk voor stuk!

0   0  
Br(h)oekie naar Benee

Forza Peejenlaand!

0   0  
NACdeClub

goed bezig! Als dit doorgroeit naar 30k is er echt wel iets mogelijk!

0   0  
Nacgaatnooitverloren

leuk detail is dat In Hoeven veel Nac-supporters wonen. Ook in het eerste spelen een paar fanatieke Nac-aanhangers. Wordt een mooie avond na een leuk potje voetbal op een perfecte kunstgrasmat.

0   0  
Hoekie B

Bedankt allemaal voor de mooie reacties, we hopen jullie allemaal te zien a.s. zaterdag.
Kassa's open vanaf 15.30u, bierkraan uiteraard ook.

@ Nacgaatnooitverloren, niks aan gelogen.

Tot zaterdag!

Laad alle berichten na dit bericht in