Overal waar we komen

Samen voor NAC hervat werkzaamheden jeugdcomplex

Samen voor NAC hervat de werkzaamheden voor de jeugd van NAC. Hoewel nog niet aan alle voorwaarden van het platform tegemoet is gekomen, is Samen voor NAC van mening dat de jeugd niet mag lijden onder de problemen.
Samen voor NAC neemt het jeugdcomplex bij Boeimeer onder handen. De daar geplaatste flexibele units worden door SvN ingericht en gestyled. Met de nieuwe units worden de faciliteiten voor de jeugd flink geüpgraded. Er ontstaat ruimte voor de trainers, fysiotherapie, wedstrijdbesprekingen en gelegenheid voor de jeugdspelers om te studeren. Omdat de financiële mogelijkheden voor NAC komend jaar aanzienlijk kleiner worden, kan de jeugd juist nu alle steun gebruiken. Samen voor NAC heeft deze week nogmaals bij de club haar zorgen geuit. Hoewel voorzitter Joost Gielen voorlopig weigert te vertrekken, is Samen voor NAC van mening dat niet langer gewacht kan worden met het verbeteren van het jeugdcomplex. Een woordvoerder van Samen voor NAC laat het volgende weten: "Samen voor NAC staat nog volledig achter het eerder ingenomen standpunt. Met het nieuwe seizoen voor de boeg zijn we van mening dat de jeugdopleiding, als éém van de weinige goed functionerende elementen, niet de dupe moet zijn van de bestuurlijke wanorde. De spelers moeten juist gestimuleerd worden. Samen voor NAC gaat dan ook alleen verder met dit specifieke project."

Bron: B-Side Rats, Samen voor NAC

Vorig bericht
Technisch forumavond op 28 mei 33 reacties
Volgend bericht
Seizoenkaart verlengen vanaf maandag 82 reacties
Terug naar overzicht
28 Reacties
0    
Castle

Terug naar tvc velden eigen jeugd eigen complex bij stadion,tvc is tog net als meer clubs in breda op sterven na dood mooi moment voor de jeugd om daar te spelen

0    
Ojee

Blijft verbijsterend, die Gielen

0    
Breda-Loyal

Dit seizoen met passanten heeft toch wel erg duidelijk gemaakt dat je jeugdopleiding een goed niveau moet na streven zodat je niet de transfermarkt op moet om troep als Kali , Rosheuvel en Mühren bijvoorbeeld aan te trekken , maar gewoon kan vissen uit je eigen vijver en niet meer met van die clubhoppers hoeft te werken.

0    
Dn broer van dn dokter

@Castle

NAC heeft vorige week voor 12 jaar bijgetekend om gebruik te maken van het boeimeer complex. Alle nac jeugd zal hier de komende jaren voetballen.. een eigen complex of TVC zit er dus helaas voorlopig nog niet in.

0    
scheppioni

Goed bezig mannen Samen voor NAC !!
You keeping the yellow flag high !!!?

0    
n@©

Ze dronken een glas...

0    
Henri

En de drie aandeelhouders en Gielen maar lachen. Zo, die zijn ook weer door de knieën. Als je echt iets wilt bereiken in het leven moet je gewoon standvastig zijn. Kijk naar de drie en Gielen. Ze doen niets en er gebeurt wat ze willen: SVN maakt een gedeeltelijke herstart, de club nog steeds in hun bezit (wachten op de juiste prijs) en Gielen nog steeds aan het roer bij de RVC. Ik zeg: Tel uit je winst. Er zijn natuurlijke altijd vele redenen om door de knieën te gaan, maar er zijn er net zoveel om het niet te doen en zoals altijd, de aanhouder wint.

0    
NACdeClub??

Laatst gesproken met een jeugdtrainer van een andere BVO (Utrecht). NAC werd benoemd als club die na de top clubs en az en Utrecht één van de betere opleidingsclubs aan t worden is.


Verder zei hoi dat per 2021 geloof ik mogen BVO’s nog wel van andere BVO’s spelers overnemen. Echter worden de bedragen per opleidingsjaar dan naar boven bijgesteld. Dat klonk ook goed. En dat spelers vanaf 16 al een klein contract kunnen krijgen. Daar zit dus de meerwaarde waar je als NAC zakelijk moet verbeteren. Alle talenten vanaf 16 goed beoordelen wie je zn contract geeft. Bijv een stuk of 3-5 per jaar. Eventueel met hulp van groep sponsoren - die geen tegenprestatie willen (anders niet doen). Bouw je dit gefundeerd op en zit er snel eens een topper bij financiert dit beleid zichzelf terug en kun je als NAC zijnde echt gaan bouwen. Bouwen van onderuit graag.

0    
NACdeClub??

Hij gaf wel aan dat Tim Gillissen in zijn ogen de man achter deze stappen was. Het is dus essentieel dat NAC dit beleid doorzet met een waardig vervanger voor Tim. Daar zit wel een zorg

0    
NAC!!!

Die Gielen, de man begrijpt het echt niet.

Een echte politieker... ik ik ik ... de beste man is 1 van de grootste rampen binnen NAC.
Wat een drama!

0    
Ons NAC

De jeugd moet beter en kan beter!!
Zeker niet gaan bezuinigen op de jeugd met oog
Op de toekomst en het grotere plaatje is dit waar we juist in moeten investeren. Spelers als troost die mogen we niet meer laten gaan die had nu bij nac onder de lat kunnen staan.

0    
Geelzwartwit

Supporters en alle initiatief werkgroepen kunnen beter de koppen bij elkaar steken en een eigen voetbalclub oprichten. En daarmee zo snel mogelijk stappen maken.

Voor wie wordt dit allemaal gedaan?!! Voor aandeelhouders en rvc die supporters en Sponsoren niet serieus nemen?

Ja ze doen dit voor de jeugd.. Nou die jeugd dit zit zo bij een andere club als het daar beter is. Ik ben van mening dat NAC zijn eigen broek moet ophouden en hoe nobel de initiatieven ook zijn ik vind het echt van de gekke dat het nodig is.
Je hebt een bvo met jeugdopleiding of je hebt het niet.

0    
Tombola Breda

Goede zaak. Stilstand is achteruitgang, dus top dat ze doorpakken. Gielen, je hebt geen bord voor je kop maar de complete Chinese muur.

0    
van Flieger

Gielen, maar ook een vd Hoeven toendertijd, vindt dat hij NAC een dienst bewijst door rond te blijven hangen. Het is een soort "ik ben beschikbaar-cultuur" met een zelfbedieningsmentaliteit die zijns gelijke....enfin. Het kan ook zijn dat van Aalst hem chanteert dat hij moet blijven omdat hij anders geen decharge krijgt. Maar dat er iets aan de hand is, is wel duidelijk, want dit is niet normaal wat hier gebeurt, niemand pruimt die kerel nog.

0    
Cees

Van Flieger,

Hoe dan?

0    
Harrie

Goede zaak.

De jeugd presteert gelukkig wel. O19 nummer 5 van Nederland in de eredivisie. Onder leiding van Michael Dingsdag veel betere resultaten dan de nar het 1e elftal vertrokken Weijs. En O15 vandaag gepromoveerd naar de eredivisie, toevallig ook het team dat grotendeels door Dingsdag is getraind dit seizoen. Snel verlengen met Dingsdag die bij NAC beter presteert als trainer dan speler.

Hup NAC

0    
Fan uit Zevenbergen

Harrie
Dingsdag gaat naar Psv

0    
Breda-Loyal

Het is niet helemaal waar wat je zegt @Harrie

Onder Weijs zijn leiding plaatsen NAC onder 19 zich in de kampioenspoule van de eredivisie onder 19.

Na een stroef begin in de poule begon het uiteindelijk 2/3 wedstrijden wel weer te draaien en vanaf dat moment nam Dingsdag het stokje over omdat Brood de middelen van Weijs goed kon gebruiken.

Dingsdag heeft het seizoen prima afgesloten met de onder 19 , maar nou klinkt het net alsof Weijs er geen pepernoot van kan en armoetroef maar naar het 1e gehaald is

Weijs
Molhoek
Dingsdag
Haemhouts (zelfs)
Hellemons
Dekker
Philippa

Allemaal hele belangrijke mensen in de jeugdopleiding die goede zaken aan het verrichten zijn

0    
Harrie

Dingsdag gaat niet naar PSV, niet zomaar denken dat een verkennend gesprek direct een contract wordt. Ik kom regelmatig bij Boeimeer doordeweeks en hoor dat NAC volop in onderhandeling is met Dingsdag

0    
Breda-Loyal

@Harrie

Ik kan bevestigen idd dat Dingsdag niet vertrekt en onderhandeld met NAC over een nieuw contract ( is al in gevorderd stadium )

0    
Harrie

Breda - Loyal ik zeg nergens dat Weijs er niets van kan. Maar 12 van de 17 punten in de kampioenspoule werden met Dingsdag behaald. Toch een goede prestatie, net als Weijs die ze geplaatst heeft voor de kampioenspoule.

Daarom al deze goede trainers bij de jeugd proberen te houden, binnen de financiële mogelijkheden.

0    
Breda-Loyal

@Harrie

Nee weet ik maat dat je dat niet zei , maar zo kwam tie over ( ookal weet ik dat je dat niet zo bedoelde )

Precies wat je daar aangeeft : De goede trainers en coordinators aan de club binden

0    
Mark en Aa

Weijs en Dingsdag de trainers van NAC 1 aankomend seizoen!

0    
Henri

@Mark en Aa
Wat heb je er aan om dergelijke onzin te plaatsen. Ze hebben geen van beiden de vereiste diploma's.

0    
Mark en Aa

Henri .. staat er ergens hoodtrainers?

0    
Guuske

Allemaal leuk en aardig die jeugd opleiding. Zeer belangrijk. Maar als er elke 2 jaar een nieuwe directeur komt net als nu het geval is... en die de huidige generatie ex jeugdspelers wegstuurd. Wss zonder ze regelmatig gevolgd of gezien te hebben. Heeft het weinig zin. Als er van de 5 jeugdige spelers die nu weg moeten er 1 door zou breken en verkocht kan worden. Dan zijn de salarissen dik betaald.

0    
Henri

Mark en Aa
Er staat ook nergens assistent trainers van NAC 1!
Als je schrijft moet je duidelijk zijn en het niet voor enig andere interpretatie open laten. Schept alleen maar verwarring.

0    
Dutchbird

Ik zou dergelijke goede doelen graag ondersteunen, maar steeds vaker krijg ik het gevoel dat ik geld stort dat de grote drie vervolgens niet hoeven storten. Aan alles wat lijkt op het steunen van de machthebbers heb ik inmiddels een bloedhekel gekregen. Ik ga over mijn nek van van van Aalst, van Weelde, Burema en hun hofnar Gielen.

Volgens mij ben ik niet de enige die er zo tegenaan kijkt en dat is niet goed voor NAC.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja