Wij gaan niet opzij

Samen voor NAC pakt samen met NAC jeugdcomplex bij Boeimeer aan

De faciliteiten voor de NAC-jeugd bij Boeimeer worden binnenkort flink verbeterd en uitgebreid. NAC gaat een aantal flexibele units plaatsen, die vervolgens door Samen voor NAC worden ingericht en gestyled.
De huidige voorzieningen bij Boeimeer schieten tekort voor het niveau van een professionele jeugdopleiding. Omdat het geld bij NAC niet tegen de plinten omhoog klotst, zocht de club naar een goede, maar kostenefficiënte oplossing. Met de flexibele units denkt NAC die gevonden te hebben. De komende tijd worden er verschillende units geplaatst, die de mogelijkheden voor de jeugd flink uitbreiden. Er ontstaat ruimte voor de trainers, fysiotherapie, wedstrijdbesprekingen, gelegenheid voor de jeugdspelers om te studeren en er komt een kantoor voor manager jeugdopleiding Tim Gilissen. De kosten voor het plaatsen van de units worden door NAC gedragen. De kale units worden vervolgens door Samen voor NAC onder handen genomen. Er is een werkgroep met onder meer een jeugdtrainer, -speler en voormalig jeugdspeler Daan Klomp gevormd om de units exact naar de wensen van de jeugdopleiding in te richten. Daarbij wordt ook een link met het eerste elftal gelegd door eerder doorgebroken jeugdspelers uit te lichten. Tim Gilissen is erg blij met de verbetering van het jeugdcomplex: "De afgelopen jaren hebben we met de jeugdopleiding goede resultaten kunnen neerzetten. Het is echter wel zaak om de groei door te blijven zetten en niet te laten stagneren. Om dat te realiseren moeten we spelers en trainers optimaal blijven faciliteren in hun verdere ontwikkeling. Daarvoor zijn betere voorzieningen op het complex waar wij iedere dag moeten werken essentieel. Met de flexibele units kunnen we in ieder geval de komende jaren vooruit en blijven we openstaan voor andere ontwikkelingen die we samen met de Gemeente blijven onderzoeken."

Bron: B-Side Rats, Samen voor NAC

Vorig bericht
Interessepeiling crowdfunding een succes 16 reacties
Volgend bericht
Bertrams begint tegen NAC op de bank 14 reacties
Terug naar overzicht
24 Reacties
0   0  
Mickj

Heel de bubs incl.nieuw stadion naar het CSM terrein. Is nu een straatschandaal,
met eromheen een stadspark.
Heeft zijn voordeel i.z. betrokkenheid bij de Bredanaar, centraal dus.
Waarom naar een Industrieterrein buiten de stad.

0   0  
JKX05

En nogmaals een hulde naar het goede werk van TG! Hopen dat zijn inspanningen mede ervoor zorgen dat NAC naar een hoger niveau kan groeien dan waar het zich momenteel begeeft.

0   0  
Breda1965

Ik hoop het echt nog mee te mogen maken...een geweldig nieuw stadion met echte lichtmasten een trainingscomplex met alles erop en eraan,gewoon hoe het zou moeten zijn..alles bij elkaar.Daarnaast gaat het natuurlijk geweldig goed met de jeugd.Hoewel de actuele stand van zaken bij NAC 1 niet zo rooskleurig is,hoop ik zo op een positieve ommekeer,en ik heb het al een paar keer gelezen hier..misschien is tim wel de juiste man die we zoeken..met de jeugd is het in ieder hoopgevend

0   0  
Simon

Leuk hoor al dat nieuws, maar waar blijft onze nieuwe cv?

0   0  
Ouwe Spionkop

Die veldjes bij Boeimeer worden zo wel erg belast. Ik ben benieuwd hoe lang dat goed blijft gaan.
Maar inderdaad vandaag staat ook weer in het teken van: Wie wordt de nieuwe ervaren centrale verdediger?

0   0  
Frapizio

Van der Aat definitief niet naar NAC.

0   0  
Ad

Ik lees vaak reacties over alles nieuw en bij elkaar, ook ik ben het er mee eens dat dat een droom is maar wel heel onrealistisch.

Als dit ook maar enigszins in de planning zou zitten zou NAC nu toch niet alles op alles zetten om dit stadion te kopen. En gezien ze werken met een crowdfunding van 10 jaar durf ik mijn hand in het vuur te steken dat het de komen de 10 jaar dus ook niet gaat gebeuren.
(ook het bouwen van de nieuwe skyboxen ondersteunen dit natuurlijk.)

0   0  
Ivo

Het is beter dat NAC de verbinding houdt met de stad en de amateurverenigingen. Boeimeer is handig, veel jonge NAC-spelers zitten op de Graaf Engelbrecht en zo zit alles lekker dicht bij elkaar voor die jongens. Dat scheelt weer gedoe met busjes en vervoer. Na school staan ze binnen een half uur op het trainingsveld.

Het zou voor Boeimeer en NAC beter zijn als het B-veld ook een kunstgrasveld wordt en het D-veld veldverlichting krijgt. Dat laatste willen de omwonenden niet. Naast het D-veld is ruimte voor nog een veld. Maar dan krijg je ook weer andere uitdagingen zoals parkeerproblematiek wat op zaterdag al een drama is, zeker sinds de Jumbo daar zit.

0   0  
Voorwaarts

Mooi dat er stappen gemaakt worden in de jeugdopleiding, iedere verbetering wordt aangemoedigd. Ik wist niet dat de jeugdopleiding zulke faciliteiten nog niet had. Snap nu ook beter waarom jeugdspelers een overstap naar bijvoorbeeld de toekomst of het varkenoord zo snel maken. Hopen dat dit ook dat een beetje verhelpt.

Flexibele units vind ik trouwens een mooie naam voor wat die dingen over het algemeen zijn. Mijn ervaringen er mee zijn vieze extra klaslokalen bij een overvolle school of stinkende kleedkamers bij een slecht lopende kelderklasser. In beide gevallen ben je chagrijnig dat je er in moet zitten.

Ik denk dat samen voor NAC er wel iets moois van kan maken, er zit veel potentie in. En met de juiste spullen en goed onderhoud kan het heel fijn uitpakken.

0   0  
Judge M.

@Breda1965 :

Ik denk dat dat nog iets te vroeg komt. Wat mij betreft zit hij uitstekend op zijn post en heeft hij nog wel aantal slagen te maken binnen de jeugd. Dat geeft hem ook weer meer de tijd om het werkveld van een algemeen of technisch directeur te leren kennen. Geen haast met Tim. Die jongen komt er wel. Het is alleen waken dat hij niet ineens net als Jefta Bressers de deur uit loopt..

0   0  
Sjef de gevulde koek

Tim Gillesen is nu de enige naam waar ik wel warm van word binnen ons NAC.

0   0  
Chris W.M.

@Breda1965

Gilissen als Technisch directeur zie ik wel zitten, voor AD mist hij commerciële ervaring m.i.

Die Wouter Gudde van Excelsior heeft ook eerst allerlei commerciële functies binnen Excelsior gehad, is daar nu Commercieel directeur en wordt nu zelfs genoemd als AD bij Groningen. Het keyword is commercie...heb niet het idee dat Tim daar al ervaring in heeft.

Off topic: Geruchten gaan dat hij naar St. Pauli zou gaan, maar voorlopig is dat gerucht al 2 dagen oud en heeft hij daar nog steeds niet getekend. Iets zegt me dat NAC wellicht ook achter Justin Hoogma aan zit. Ga maar na, Nederlandse speler, met ervaring in de Ere, linksbenig, die (blijkbaar) verhuurd mag worden. Zou precies binnen het profiel vallen waar ook Van Aken aan voldeed...

De combinatie F5 is niet meer te lezen is op mijn toetsenbord onderhand.....

0   0  
am

Hopelijk krijgt die jongen voldoende waardering (financieel) vanuit de club. Anders loopt hij straks de deur uit. Ik zie in de toekomst ook wel een functie voor hem in de directie.

0   0  
Chris W.M.

@am

Zie in hem wel de toekomstige TD. Kan nu via Pierre een netwerk opbouwen, ziet van binnenuit hoe de onderhandelingen gaan etc. dus het technisch hart is wat dat betreft een prima leerschool denk ik zo.

Overigens; iets zegt met dat NAC bezig is met Justin Hoogma. Ik weet, de geruchten gaan (Kicker) dat hij verhuurd wordt aan St. Pauli, maar dat hebben ze 2 dagen geleden al geschreven en voorlopig is er geen nieuws. Maar ga maar na; Nederlandse centrale verdediger, linker been, met ervaring in de Eredivisie, die blijkbaar verhuurd mag worden. Is bijna een-op-een het profiel van Van Aken...Het is nergens op gebaseerd, anders dan mijn onderbuik, maar zolang hij niet in Hamburg gepresenteerd is is dit mijn nummer 1 op het verlanglijstje....

0   0  
Nacman

30 januari 2019 nog een dag voor het sluiten van het transferwindow nog niks gebeurd bij NAC
Is nac nu echt de club geworden van spelers van het leste ogenblik.
Ofwel de kneuzen die nergens terecht kunnen en dan in godsnaam hopen dat het maar goed uit pakt.
Trouwens goed werk met dat jeugdcomplex
Nu vandaag hopen en bsr in de gaten houden voor nieuws van spelers

0   0  
Breda1965

@Judge M. Klopt wel wat je zegt,ik ben al gauw te enthousiast in deze barre tijden

0   0  
am

Ik verwacht niet veel meer qua versterkingen. De betere spelers hebben een club en spelen daar. Wat er nu eventueel nog gaat komen zit bij hun club op de bank en heeft geen zicht op speeltijd. Tegen de tijd dat zij hier basisspeler zijn zit de competitie erop. Nee die CV met toegevoegde waarde had aan het begin van de competitie gehaald moeten zijn. En een scorende speler, daar zullen we het maar niet over hebben.

0   0  
Wanny

@ Nacman

Volgens mij hebben we al 4 nieuwe spelers dit transferwindow...

0   0  
Marti

De jeeugd heeft de toekomst , maar is dat ook bij het 1’ste nog wel

0   0  
buurman

Hartstikke mooi initiatief en goed georganiseerd zo te lezen. Complimenten. Nu NAC1 vrijdag nog een driepunter. En dan zorgen dat we tegen az ook een puntje overhouden. Dan is er weer (een sprankje) hoop.

0   0  
F4NAC

Hahaha, Chris. Je hebt nu Jeffrey Bruma, Joel Veltman en Justin Hoogma al getipt... En dan vergeet ik Mangala nog. Luchtverkoper.

0   0  
Chris W.M.

@F4NAC

Getipt? Gefantaseerd over...hooguit. En vaak er ook nog bijgezet dat het toch niet ging gebeuren.
En zelfs dan, heb alleen situaties geschetst waarin het wellicht mogelijk zou zijn; Bruma die verhuurd mag worden en de link met Lokhoff, de samenwerking met City en een overbodige verdediger waarmee ze ons zouden helpen, Veltman die bij Ajax niet meer aan de bak komt...

Je moet wat, als er zo weinig naar buiten komt over nieuwe spelers he!

0   0  
am

Enig idee wat het jaarsalaris is van Bruma?

0   0  
scheppioni

Goed bezig Samen voor ons NAC !!
NAC is de club !!!

Laad alle berichten na dit bericht in