Overal waar we komen

Seizoenkaartteller naar 9200

Het zal niet heel lang meer duren voordat NAC de 10.000e seizoenkaart verkoopt. De club meldt vanochtend dat er inmiddels een kleine 9.200 seizoenkaarten aan de man/vrouw zijn gebracht.
De periode om je seizoenkaart te verlengen en zeker te zijn van je eigen plaats liep gisteren af. Veel mensen hebben op de valreep nog even snel hun kaart verlengd. In de laatste 24 uur werden er 1.000 seizoenkaarten verkocht. Vandaag en morgen is het niet mogelijk een seizoenkaart aan te vragen, omdat NAC alle verplaatsingsverzoeken verwerkt. Vanaf donderdag start de vrije verkoop van seizoenkaarten. De jeugdopleiding profiteert overigens behoorlijk van de actie om de korting van 7,5% terug te geven aan de club. Er is inmiddels bijna 40.000 euro voor de jeugd opgehaald.

Bron: B-Side Rats, NAC

Terug naar overzicht
55 Reacties
0    
Steefl

HUP NAC

0    
Realist

Toch iets om trots op te zijn, ondanks alle ellende.

0    
Peer

Kom op supporters. Wij zijn NAC.

0    
NAC!!!

Trots om dat te lezen.

Maar nu mogen ze ons de supporters ook wel trots maken met een goed elftal en jaren plezier inplaats van nog eens jaren ellende. Aan ons ligt het alweer niet ...

Hup NAC!!!

0    
Jammer

Dan is er nog een hele weg te gaan om de 15.500 van afgelopen seizoen te halen.

0    
Hugo

Na degradatie, zonder trainer, met enkel een keeper van jong az en een back van jong ajax weten te strikken. Met Kali Kasteneer en consorten nog binnen. Ongekend.

0    
Fanneke

Nu nog een trainer en een handvol spelers. Als die namen aanspreken komen er nog minstens 3000 seizoenskaarten bij.

0    
B

@hugo

Het gaat niet om de passanten. Het gaat om de club!

0    
Scheids!

Dan zit de liefde toch wel heel diep, want NAC heeft afgelopen seizoen zijn supporters dik in de steek gelaten en zelfs verraden!
Op basis van het resultaat zou je nog niet op de helft mogen zitten, al helemaal niet wat de technische staf tot op heden heeft gepresteerd!
Nog altijd geen trainer, geen enkele dragende speler en een flutzooitje assistent trainers.
Als in de komende weken resultaat wordt geboekt op basis van contracten afsluiten, dan zul je zomaar zien dat je een piek krijgt in de verkoop van seizoenskaarten.
Maar geloof me, dit publiek laat niet meer met zich sollen, dus zal dit de allerlaatste kans zijn op eerherstel ! NOAD nondejuh!!

0    
7Hills

Even copy paste, omdat het precies omschrijft hoe bijzonder dit is;

9200 verlengingen. En een rij voor de S&I voor de verplaatsingen vanochtend.

Na degradatie. Zonder trainer of spelers.

Ter vergelijking; na de vorige degradatie gingen we pas bij de eerste competitie wedstrijd door de 10.000 SCC’s heen.

Raar volk, die NAC supporters.

Credits: Bram van Doorn

0    
since1912

Ze moeten dit jaar laten zien dat er weer een elftal op het veld staat waar de supporters zich mee kunnen identificeren. De jonge, gretige, hollandse keeper en rechtsback zijn in ieder geval een goed begin.

0    
Van "taajlaand

Ongekend aantal, en eigenlijk onbegrijpelijk dat er zo veel supporters zijn (waaronder sinds gisterenavond ook ikzelf...) die zonder trainer, selectie, uitzicht op een flinke sponsor, en twijffels hebben bij (een deel van de) bestuurlijke/technische staf, en masse verlengt hebben.
Zullen we het maar op 'blinde liefde' houden?

We hadden misschien met velen een signaal af kunnen geven dat wij eigenlijk, op enkele hoogtepunten na in de tijd van Vreven, op haast alle vlakken bij NAC belabbert zijn behandeld.
Ik noem even de: resultaten, punten, vermakelijke wedstrijden, speelschema's, te vaak op vrijdag, zondag half één en zaterdag (te vroeg of vrij laat) invalidelift, scorebord, transfers en het geld (ondoordacht) over de balk smijten.

Maar, ik hoop dat mijn (negatieve) onderbuikgevoel er totaal naast zit, en we weer kunnen gaan genieten van ONS NAC!
Moet er nog wél verrekte veul gebeuren medesupporters!

0    
Breda1912

Was vergeten te verlengen maar kon het zojuist alsnog doen? Dus gister was blijkbaar toch niet de laatste dag..

0    
BredaB

@Breda1912

De periode dat jouw plek voor jou werd vastgehouden is afgelopen. verlengen kan natuurlijk nog steeds, maar er zijn nu kapers op de kust dus het zou zo kunnen zijn dat jouw plek aan een ander vergeven was vanaf vanochtend.

0    
simpson

WORDT HET ONDERHAND GEEN TIJD OM EEN SIGNAAL AF TE GEVEN!!!
Het gaat wel heel hard naar het begin van het nieuwe seizoen, zonder ook maar een teken van leven als het gaat om de vorming van een elftal met een goede trainer.

Ik ga nu al ongeveer 45 jaar naar NAC ( 15 jaar club van 1912), maar zo onzeker het er nu uitziet en voelt, heb ik nog niet meegemaakt. Geen hoofdsponsor, geen trainer en een duo directeuren die naar mijn mening maar een beetje pseudo-transparant is. Daarbij nog de vele negatieve berichten van de laatste maanden (o.a. ontslagen en dramatiche resultaten) HET VOELT NIET GOED!

Oke…., al bijna 9200 seizoenkaarten verlengd. maar dat is normaal bij de hondstrouwe aanhang van ons NAC en camoufleert de problemen juist.


Een bezorgde NAC-fan

0    
Sjef de gevulde koek

Hup NAC

0    
Breda1912

@BredaB

Ah oke, wist ik niet. Sorry! Thanks voor de uitleg.

0    
Rubenac

Borst vooruit, traantje in den ogen.
Gvd mooi dit

0    
Pietjebel

Dr staat nou toch ok nog een flinke rij bij het stadion

0    
DunErwt

Leuk zon rij, maar nog steeds geen trainer en spelers en/of hoofdsponsor

Topsportklimaat bij de supporters niet bij de club helaas.

0    
Pietjebel

@Dun erwt
Deze week word de trainer bekend gemaakt staat in de stem brood is op vakantie en komt deze week terug

0    
DunErwt

Als het in De Stem staat zal het zo zijn........ zucht.

0    
Dutchbird

Met die rij voor het stadion schieten we niets op, dat zijn alleen mensen die een stoeltje willen ruilen nadat ze in de voorgaande weken al hebben verlengd. De teller blijft twee dagen stilstaan vanwege de stoelendans. Daarna breekt de echt spannende tijd. Veel nieuwe SSC verkopen? De 10.000 lijkt wel haalbaar, maar hoeveel meer? Op welk aantal is de begroting van Eisenga gebaseerd?

0    
Da Pope

@Dutchbird

Volgens mij gaat NAC in de begroting uit van 10.000 seizoenkaarten. Althans, dat staat me bij van de forumavond.

0    
[email protected]

Op 10.000 begroot. Heeft Eisinga tijdens formumavond gemeld.

Nb; +2 op F8; 2 vrienden weten te overtuigen een Scc te nemen.

Nb2; als we promoveren (stel dat) stel je iig je scc veilig ?

Zelf ga ik uit van 12.000. Dat betekent 2000 boven begroting en dus geld extra in de begroting

0    
Castle

En nou rao spelers halen en nog een paar duizend kaarten verkopen en een trainer natuurlijk

0    
Pietjebel

@Dunerwt

Wat zou anders de reden zijn waarom het zo lang duur
Brood heeft een aantal eisen gesteld natuurlijk

En hij is op vakantie ??‍♂️

0    
Van "taajlaand

Denk dat de rij voor het stadion gewoon allemaal solocitanten zijn voor de trainersfunctie.....

0    
Ad B uit Roosendaal

Meer dan 9.000 seizoenkaarten begint er op te lijken.

Kom op NAC-supporters, we zijn er nog niet. Op naar 11.000-12.000 seizoenkaarten!!

0    
SjorsNAC

Mooi aantal hoor, zeker gezien de omstandigheden.
Een vakantie lijkt mij geen reden om op een trainer te wachten, dit regel je gewoon, vakantie of niet.

0    
scheppioni

Idd Hugo ! Dit is echt een schande, nu nog geen trainer, maar bevestigd de liefde voor ons NAC, jammer dat dit verder naar de klote wordt geholpen door een fries en belg ! Altijd positief, maar dit kan echt niet, amateuristisch ten top !

0    
kletskop1968

Dit is eigenlijk jammer...mijn mening. Eigenlijk mag bij NAC eigenlijk alles gebeuren...we vinden het toch allemaal maar leuk als er maar bier is.Triest is dit ! Denken jullie nu echt dat er iets gaat veranderen ? Nee ! Nee en nog eens nee! De mensen gaan weer hun zuurverdiende centen in deze club steken en het beleid zal het voor de zoveelste keer verknoeien. Ben ik nou een gloryhunter ? Nee...ik hou nog steeds van deze club maar ik haat dit beleid en de manier waarop men met zijn supporters omgaat. Ik hou mijn been stijf en koop geen scc.Het is gdvdomme genoeg geweest !!

0    
Twan

@kletskop1968

Helemaal met je eens

De woorden vanuit Tilburg over dat wij een carnavalsclub zijn is gewoon helemaal waar
Veel mensen willen het niet inzien, maar helaas

En dan nu alle duimpjes omlaag.

0    
Tulp

Ok Twan.. en dan moeten we allemaal maar thuisblijven. Omdat tilburg zegt dat we een carnavalsclub zijn.. ik snap ´m..

0    
Tulp

Ga je nu ook nog beweren dat ze daar plots een volksclub zijn omdat ze 100 debielen uit antwerpen hebben opgehaald? Uit deze aantallen blijkt vooral dat NAC nooit verloren gaat. Helemaal niet dat alles dan automatisch maar weer geaccepteerd wordt.

Dat het tijd eens om eens een vuist te maken en bovendien eens te gaan afrekenen met de soms carnavaleske sfeer ben ik helemaal met je eens. Maar dat je daarom maar moet thuisblijven is echt grote onzin.

0    
Nacdictive

@Twan: carnavalsclub of niet, nac supporters zijn trouwer dan haar oosterburen (Tilburg), in goede of slechte tijden. Willem II is allang niet meer alleen dat elite clubje uit Tilburg maar een volkse club als NAC zal het nooit worden..

0    
Twan

@tulp

Waar staat er da we moeten thuis blijven?

Als we dit seizoen weer eens achter kwamen dan maakte meer dan de helft van de supporters dat niks uit. Gingen gewoon opnieuw bier halen en het belangrijkste was dat ze zeker zat naar huis gingen.

0    
j

@ Twan

Het klopt dat er wel een zekere groep op de B-side hier wel erg makkelijk mee omgaat, maar op de andere vakken zie ik hier weinig van terug hoor? Met de ‘helft’ weet je goed te overdrijven. En ja, het mag soms wel een tandje minder carnaval zijn op de tribune.

0    
Die ne gast

Carnavalsclub is onzin en gelul. NAC is misschien iets minder ‘rauw’ geworden. Afgelopen seizoen alleen wat ongeregeldheden tegen Willem II, verder weinig geweld of bestorming van de bestuurskamer, maar vocaal kan het nog steeds spoken in het stadion.
Als je de bestuurskamer elke keer wil bestormen als het slecht gaat, wordt NAC nog stuurlozer. Je moet voor de gein de column van Sjoerd Mossou over NEC maar eens lezen. Dat wordt op een gegeven moment ook een farce / lachertje.
Afgelopen seizoen was zo lamlendig en zo slecht dat sommigen daar zo cynisch/sarcastisch van werden dat ze er ‘melig / carnavalesk’ werden. Echt niet omdat het ze geen reet kon schelen.

0    
Hertog jan

Exact Die ne gast.
Mensen die vinden dat NAC een Carnavalsclub is geworden snappen er m.i. niet zoveel van.
De supporters zijn tijdens het afgelopen cynisch geworden, ja dat wel. Maar dit bewijst dat wij nog steeds een volksclub zijn, en als het nodig is gaat het hele stadion er vol achter staan ( zie de wedstrijd tegen o.a. NEC en Vitesse) en niet 1 tribunetje zoals bij de meeste clubs.

0    
van Flieger

De hele begroting en waar ze in feite op uitkomen ligt dus duizenden kaarten lager dan afgelopen jaar. Daarnaast de sterk teruggelopen sponsorgelden en de weigering van de eigenaren om het spelersbudget op eredivisieniveau te houden levert een KKD club op. Promotie is dus totaal geen zekerheidje.

0    
Moppernac

Had het niet verwacht , maar fijn om te horen dat we richting de 10000 gaan

0    
Ouwe erpels

Wat wel een zekerheidje is dat VAN FLIEGER een negatief
Persoon is!!!

0    
Tram

Volgens de BSR poll zou geloof ik 40% afhaken. Dan blijven er 10.000 over.

0    
D'n Klaagmuur

@Twan: ga je lekker zorgen maken over wat die stakkers uit Stilburg over ons zeggen.

Nee als een stel kleuters in het zwart met je Belgische vriendjes en je vissershoedje op naar de bekerfinale. Want dat ziet er zo "stoer" uit. Haha wat voor kansloze kneuzengroep ben je dan zeg als je als volwassen vent 's ochtends voor de spiegel staat, zoiets aantrekt en denkt dat je daarmee indruk maakt.

0    
Zwampie

Is dit de tegenwoordige tijd,iemand is tegen zwarte Piet, half Nederland is ineens tegen
Wat een gelul over carnavalsclub, iemand zegt dit en alle schapen gaan er achteraan.
.
Waarom zouden we ons laten leiden door buitenstaanders, wij zijn NAC en houden van de club hoe deze is en dit is NAC , al jaren.

De wereld zal.me niet vergaan zolang de liefde blijf bestaan, ja de liefde voor ons eigen NAC.

0    
Ivo

Van Flieger,
Het is JUNI, de verkoop van SCC's loopt nog bijna 2 volle maanden door. Is er een KKD-club die er meer heeft? Nee! Zijn er eredivisieclubs met minder? Jazeker!

Je tikt deze week misschien al de 10.000 aan, dan is 12.000 zeker haalbaar.

Promotie is nooit een zekerheidje, behalve als je FC Twente heet en 4x het budget van de anderen hebt.

0    
GB

Niks carnaval, gewoon trouwe aanhang, lijkt hugodver wel alsof je volgens sommigen alleen supporter mag zijn als t goed gaat. Is er veel winst en een maffe sfeer is het top, maar als t slecht gaat.moet je volgens de Twans en Fliegers gaan zitten huilen? Vraag me af wie hier nu de gekkies zijn. ....zekers als t gaan hebben over luisteren naar wat ze in Tilburg zeggen. Ben blij voor ze als club, doen het prima, maar om nu meteen naar de supporters daar te gaan luisteren, nehh dat is mij toch een brug of 30 te veul. Dan neem ik nog liever aan abbo op de stem, en da wil wat zeggen:)
Moet het altijd rauw zij , moeten we per se altijd tegendraads zijn? Er zijn 9200 mensen, inclusief mijn persoontje die ondanks alle shit al verlengd hebben, hoe tegendraads wil je t hebben, zie dit bij veel andere clubs niet gebeuren. En dan liever elke week carnaval als een leeg stadion met meesmuilen op de tribune. Hehe da lucht op.....

U zijt gegroet!

0    
Pookie

Vandaag gebeld met de S&I desk en telefonisch mijn kaart (1912) verlengd. Hopen maar op een mooi seizoen met een elftal dat voor elkaar door het vuur gaat en leuk aanvallend voetbal speelt. Dat zal de sfeer in het stadion alleen maar ten goede komen. HUP NAC!!

0    
[email protected]©

NAC gaat in de begroting uit van 10k seizoenskaarten. NAC krijgt de begroting niet sluitend voor aankomend seizoen. Toch roept die puttengraver uit Friesland dat iedere seizoenskaart boven de 10k ten gunste van het spelersbudget komt. Zullen we beter niet eerst de begroting sluitend krijgen, ipv geld uit te geven dat er niet is?

Dit seizoen sloeg alles, maar ik vrees dat de gifbeker voor ons supporters nog lang niet leeg is.

0    
Dutchbird

Die 10.000 gaan er sowieso komen en dat is op zich een fraai aantal in de KKD. Natuurlijk veel minder dan vorig jaar, maar de situatie is sterk veranderd. NAC heeft in het afgelopen jaar niet geleverd en dat wreekt zich onmiddellijk. Als NAC dit seizoen wel gaat leveren (promoveren) zitten we volgend seizoen al weer snel richting 14.000 SSC's.

Als het echter weer een seizoen wordt vol waardeloze thuiswedstrijden gaat er volgens seizoen weer een flinke hap af. Datzelfde mag je bij de sponsorinkomsten verwachten. NAC kan zich niet nog een seizoen vol gepruts op het veld veroorloven, want dan moet er zoveel worden bezuinigd dat terugkeer alleen mogelijk is met een wonder als bij RKC.

0    
10Diego

Aan de supporters zal het niet liggen. Maar je zou bijna zeggeb dat NAC een armetierige klote leiding heeft. Dat het gaat om visieloze aandeelhouders en een TD met de daad- en overtuigingskracht van een pot appelmoes. Maar dat zou onterechte kritiek zijn.

Geen trainer, geen spelers, geen shirtsponsor.

Hoe is het inmiddels met de NOAD-box, waar een fors aantal sponsors hun contract heeft opgezegd?

Is er al een opvolger voor de vertrekkende commercieel manager?

We hebben een keeper van Top Oss die maanden niet speelde ivm een gebroken arm en we hebben een back die niet goed genoeg was voor het tweede van Ajax en die het Volendam van Wim Jonk en Keje Molenaar na huur periode niet meer wilde.

Maar mensen, geef Tommie een kans. Het zegt niks dat hij alleen ervaring heeft als scout en bij STVV na een paar maanden als TD niks meer over het eerste elftal te zeggen had. Het is pure stemmingmakerij om niet in Tommie te geloven en vraagtekens bij zijn aanstelling te plaatsen.

Geef Eisinga een kans, het zegt niks dat in Heerenveen de sponsors wegrenden, een groot deel van de achterban geen vertrouwen in hem had, de cijfers steeds roder werden en hij met pek en veren verdreven is.

Er is een zeer professionele procedure gevolgd door deskundige mensen om tot de aanstelling van deze toppers te komen.

Alle vertrouwen in deze directie, deze mannen hebben een geweldig track record en gaan de club op alle vlakken vooruit brengen en zorgen voor kapitaal op het veld, een bruisende business club en een snelle terugkeer naar de eredivisie. Dat negatieve gelul hier altijd.

De nieuwe directie heeft het toch maar mooi voor elkaar: 10 duizend seizoenskaarten verkocht.

0    
am

Niet alleen de selectie wordt gesaneerd. Ook de supporters, de echte blijven over.

0    
Spionkop

Zijn ook 3000 verstokte rokers en blowers die weg blijven he. Echt een mooi aantal.

0    
The Cosmic Gate

Iets zegt me dat het niet klopt dat de teller nu een dag stil staat !
Er stonden rijen bij de kassa toch ?

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja