Overal waar we komen

Amissi met Burundi naar African Cup of Nations

Mohamed Amissi moet zijn debuut in het shirt van NAC nog maken, maar staat komende maand al wel op een internationaal eindtoernooi. De aanvaller is door bondscoach Olivier Niyungeko opgenomen in de 23-koppige selectie voor de African Cup of Nations.
Amissi kwam al uit voor Burundi onder 23, maar wacht nog op zijn eerste cap in het nationaal elftal. Met zijn selectie voor de African Cup of Nations lijkt er een gerede kans dat hij binnenkort op een internationaal eindtoernooi debuteert in het shirt van Les Hirondelles. Burundi is met Nigeria, Guinea en Madagascar ingedeeld in Poule B. Nigeria lijkt op voorhand de zekere groepswinnaar, maar daarachter ontlopen de teams elkaar niet bijzonder veel. De African Cup of Nations start op 21 juni. De finale staat gepland voor 19 juli.

Bron: B-Side Rats

Volgend bericht
Seizoenkaartteller naar 9200 55 reacties
Terug naar overzicht
8 Reacties
0    
Sir Smokalot

Lekker gozer.....zet m op

0    
Nacdictive

Ze zijn er nog niet maar we hebben wel een paar talentjes met amissi, azzagari..

0    
Chris W.M.

Altijd vastleggen zo'n jongen. Haalt hij het eerste niet, is er altijd wel een club die bereid is te betalen voor een international van Burundi...

0    
Tante Annie

nou, het is iig een jongen met a missi(e)! succes gewenst!

0    
rade

Heeft volgens mij nog geen contract...Die loopt na dat toernooi gratis de deur uit...Had onder WW ook niet altijd basisplaats bij O19, dus vraag me af of zijn toekomst bij NAC ligt...

0    
scheppioni

@ rade
Typisch NAC !
Succes Amissi ! Heel terug komen !

0    
Dutchbird

Citaat BN DeStem: De jeugdspeler heeft bij NAC, dat hem vijf jaar geleden bij Anderlecht ophaalde, geen contract. En het is ook niet de verwachting dat hij een (verlaat) voorstel gaat krijgen van de Bredase leiding. De Afrika Cup lijkt derhalve, mits hij minuten krijgt, een uitgelezen kans om andere clubs te verleiden hem vast te leggen.

Dan ben je als aandeelhouder toch van de ratten besnuffeld als je zo'n jongen niet contracteert?

0    
TheBelg

@Dutchbird : waarom? Als de club van oordeel is dat deze jongen niet goed genoeg is voor de hoofdmacht, waarom moeten ze hem dan vastleggen? Met welk verhaal richting de speler? Ga je hem vertellen dat hij niet goed genoeg is maar je hoopt een klein centje te verdienen. Of doe je alsof hij the next best thing is om hem te verleiden te tekenen. Is dat ethisch wel oké?

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja