Wij gaan niet opzij

Smulders werkt aan de selectie voor volgend seizoen

Omdat NAC aan het doorselecteren is, heeft Hans Smulders een aantal plekken vrij in de selectie. Een aantal jeugdspelers gaat waarschijnlijk naar Helmond, een paar contracten worden waarschijnlijk ontbonden en de meeste huurlingen vertrekken weer. Tijd dus voor een kwaliteitsinjectie.

Volgens BN deStem zoekt Smulders nog een keeper, een rechts- én een linksback, een linksbenige centrale verdediger, een tot twee creatieve middenvelders die het spel verdelen, twee vleugelaanvallers en een spits. Hiervoor zoekt de club bij afvallers in de Eredivisie en spelers uit de Eerste Divisie.

Zo lijkt NAC nog steeds interesse te hebben in Wouter van der Steen. De keeper verkoos eerder Heerenveen boven NAC, maar wist in Friesland niet te overtuigen. Daarnaast lijkt NAC achter Joëll van Nieff (linksback), Bram van Vlerken (rechtsback), Mark Diemers (middenvelder) en Arnout Groeneveld (aanvaller) aan te zitten. Waar eerder gesuggereerd werd dat NAC achter De Wijs aan zou zitten, meldt Yadran Blanco nu dat dit gerucht uit de lucht is gegrepen.

Bron:B-Side Rats, BN deStem

96 Reacties
0   0  
Bart

Wat me afgelopen jaar is opgevallen is dat er steeds tientallennamen werden opgenoemd en er maar 1/2 van waar waren die naar NAC zijn gekomen. Smulders houd alles binnenkamers en er zullen dus spelers contracten tekenen waarvan niemand verwacht had dat die spelers zouden komen. Van al deze namen zou ik dan wel het liefst diemers en Groeneveld zien komen en evt. De wijs maar, zoals ik al zeg wie zegt er wel dat NAC ingesprek is met deze jongens? Word gewoon weer maanden speculeren.

0   0  
Maarten

Ik wordt nou niet echt warm van die namen. Diemers en Groeneveld is bruikbaar, maar de rest?

0   0  
Grizzlyman

Groeneveld schijnt wel een mannetje te zijn met nare maniertjes en een iets te groot ego...wil je die wel bij NAC hebben?

0   0  
Chefke

Lars Veldwijk transfervrij uit Groningen oppikken. Die moet wel knallen om nog iets uit zijn carrière te willen halen

0   0  
Fanatique

Kortom, geen nieuwe namen. Wat moet het toch rot zijn voor een verslaggever als Yadran dat Smulders niets los laat.

Hup NAC!

0   0  
Bart

@chefke veldwijk moet je absoluut niet willen! Arrogant mannetje die alles behalve wilt voetballen.. veelste veel bezig met randzaken en we hebben te vrede maar te vrede leeft er iig voor. Bah moet er niet aan denken om veldwijk erbij te hebben!

0   0  
Chris W.M.

@Fanatique

Echt he. Dit artikel is niet meer dan een opsomming van alle geruchten van het laatste half jaar. 0,0 nieuwswaarde. Zijn transfervrije spelers, dus zal ongetwijfeld naar geïnformeerd zijn maar of ze er serieus mee in gesprek zijn? Die van Vlerken verwacht ik overigens wel, je laat de ene rechtsback gaan en vervang je door de ander. Maar de rest....?

0   0  
Jurist

Dussssss, wat zoekt hij niet?

Ik neem aan dat smulders al wel enig zicht heeft op huurlingen vanuit city die blijven en op Umar.

Ben benieuwd waar hij mee komt. We zullen het zien. Ben al lang blij dat we morgen niet meer hoeven

0   0  
Bredafun

Welke van de gehuurde spelers van laatste seizoen, zijn komend seizoen weer hier?

0   0  
Sjak

0 nieuwswaarde, maar dat zijn we gewend van het lokale suffertje Blanco , ik denk dat BSR dichter op de bron zit zit

0   0  
076!

Seuntjens bij AZ oppikken voor en plek op het middenveld. Is bij AZ echt door gegroeid des ondanks geen vaste basisplek daar.

0   0  
Tosti 076

Ik snap niet dat mensen hier roepen om Veldwijk, daarmee haal je alleen maar sores binnen. Ik ben overigens bang dat dat bij Groeneveld hetzelfde is.. we hebben teamplayers nodig geen ego’s..

Ik laat me verassen deze zomer..

0   0  
tripomatic

@Chefke:

Waarom Veldwijk? Wat heeft die buiten dat ene seizoen bij Dordrecht en dat ene goede halve jaar bij PEC gepresteerd dan? Z'n statistieken van de afgelopen 3 jaar lijken helemaal nergens naar. Sinds dat hij met die vlogster scharrelt lijkt hij totaal niet meer met voetbal bezig. Waarom zou dat bij NAC dan opeens weer wel gaan lopen? Daarbij heeft Veldwijk zich bij Groningen onmogelijk gemaakt met z'n gedrag.

Dus nee..... alstemblieft geen Veldwijk.

On-topic:

Wat @Chris W.M. zegt, Smulders laat niks los, dus komt Yadran Blanco maar met hetzelfde lijstje namen wat hij al eerder geplaatst heeft. Nada nieuwswaarde.
Wat

0   0  
GinnekenGabber

Leukste tijd van het voetbal............ Transfertijd.

0   0  
Rnl

Blanco die zegt dat een gerucht uit de lucht gegrepen is. Hardop lachen.

0   0  
Heksenketel

Waar Smulders heel goed in is.....in niets uit laten lekken! Dat is in dit wereldje echt heel moeilijk en is dan ook een knappe prestatie! Houden zo!

0   0  
nac fan

smulders moet gaan shoppen in utrecht daar hebben ze genoeg spitsen waarvan een bekende die ze moeten proberen terug tehalen

0   0  
Sia

Jordy De Wijs uit de lucht gegrepen? Waarom niet: hij heeft bij Excelsior gespeeld en komt tekort voor PSV 1. Tenzij PSV hem alleen wil verkopen. Hij zal waarschijnlijk te duur zijn voor ons.

0   0  
van "taajlaand

"Club zoekt bij afvallers in de éredivisie"...

Ben bang dat Johan Verhoeve niet zal komen als keeper....

0   0  
Joost

Belachelijk dat er weer contracten ontbonden gaan worden. Er is geen club in het Nederlandse voetbal waar zoveel contracten worden ontbonden als bij ons. Nu ook weer waarschijnlijk bij Horsfield en Birighitti, waarom geef je ze een 3 jarig contract als je het na een jaar weer gaat ontbinden. Kost zo ongelooflijk veel geld, echt belachelijk vanuit het bestuur

0   0  
naxioma

Belangrijker is welke spelers er van Manchester City komen. Afgelopen seizoen maakten de MC spelers (met Angelina, García, Mari, Ambrose en Fernandes) het verschil, en dat zal komend seizoen niet anders zijn. NAC is helaas nog niet in de situatie dat de eigen contractspelers beter zijn dan de huurlingen van MC, en dat zal denk ik ook nig wel een tijdje duren. Da’s op zich niet erg, als zowel NAC als MC blijven doorselecteren naar een hoger en waardevoller niveau.

0   0  
Bart

@joost ik denk dat deze spelers wel mee willen werken aangezien ze gewoon willen spelen. Dus zal NAC minder geld kosten dan nog 2 jaar salaris betalen en misschien laten ze ze gewoon transfervrij vertrekken.

0   0  
NACdeClub@Joost

Ik deel een andere mening. Afkopen is niet in alle gevallen slecht.

Voorbeeld; stel een speler verdient 150k en heeft nog een 3 jarig contract. Hij speelt daarbij nooit en ook is er totaal geen zicht op een transfer.
Als je zo iemand 100k biedt om daarbij netjes uit elkaar te zijn, is dat veel goedkoper dan iemand nog 3 jaar door te betalen. De speler heeft daar ook belang bij om weer elders aan de bak te kunnen.

Uiteraard ga je niet een heel contract - dus 3 x 150k- afkopen. Vind je het dan nog steeds onlogisch?

0   0  
Jimgoose

Ik hoop dat Fernandes nog een seizoen bij NAC blijft. Goed voor de continuïteit en ik zie hem (net als Garcia dit seizoen) wel doorgroeien van momentenvoetballer naar een speler die de volle 90 minuten iete toevoegt.
Dat we een nieuwe trainer hebben is ook niet ongunstig voor een nieuwe start.

Verder natuurlijk een prachtige tijd die transfer periode :)

0   0  
scheppioni

Dit NAC is nu goed bezig, vele NaCCer's gaan nog verrast worden, let maar op !!! Sjappoo Smulders en vd Gaag !!

0   0  
Geel Zwart Hart

Van Nieff lijkt me wel iets.

0   0  
Robert

Acht (!) nieuwe spelers is dus bijna een hel elftal. Weer contracten ontbinden, dus weer kosten maken.
Maar ja, is geen eigen geld, he? Wel een bonus van een halve ton. Geen controle op die man!

0   0  
Henkie

Dat mag ik hopen zeg dat een technisch directeur aan de selectie werkt. Nu hopelijk ook zelf eredivisiespelers contracteren, wat we nu hebben is echt veel te licht en smulders mag blij zijn dat de city spelers en sadiq hem gered hebben. Begin maar eens met een normale keeper smulders.

0   0  
Harold

Smulders zit gewoon op de camping in Nieuwvliet-Bad.

0   0  
am

De staf weet dondersgoed waar het afgelopen jaar aan ontbrak. Bovendien zijn er genoeg spelers die graag naar Breda komen.

0   0  
Hb.naccer.Hb

Allen zijn ze van Jupiler league niveau volgens yadrannetje gaan we van vorig seizoen gebrek aan ervaring naar komend seizoen een gebrek aan kwaliteit. Van nieff was afgelopen seizoen bij het publiek wat Vloet voor ons was, pain in the ass dus vooral niet aan beginnen svp

0   0  
Elektrische vanFliegermepper.

Alle namen zijn uit de lucht gegrepen. Smulders brengt niks naar buiten, dat deed hij vorig jaar ook niet!

0   0  
Elektrische vanFliegermepper.

Sylvester van der Water, die zou ik wel graag in het geel/zwart zien.

0   0  
Maarten

Ambrose en Fernandes moeten nog geen grotere stap willen maken. Dat is nog niet rijp genoeg. Garcia is wel klaar voor een stapje groter, maar clubs als Valencia en Sevilla is te groot die stap. Een AZ zou ideaal zijn voor Garcia.
Angelino was aanvallend gezien een zeer goede meerwaarde maar wil hem bij een grotere club ook verdedigend zien. Ik vind Angelino toch meer een linker middenvelder. Verdedigend heb ik echt mijn twijfels.

0   0  
Fred5

Als de selectie maar op 1 juli voor 90% rond is. Dat scheelt zeker 15 punten!!!!

0   0  
Johan derksen

Mats staat niet elke week in de basis maar is een goeie speler voor AZ die kunnen wij dus echt niet halen slaat ook nergens op dat sommige dat denken

0   0  
Ruud

Maarten jij snapt er echt helemaal niks van

0   0  
Quinn

Dessersss terughalen! :)

0   0  
Jf

Als Smulders naar de gemiddelde supporter luistert dan is het echt een puinhoop. Rustig afwachten en we zien het wel

0   0  
Johan

@Fred5

Met je eens! Als de selectie op 1 juli niet voor 90% rond is, verlies je gewoon teveel punten bij de start van de competitie. Je riskeert dan weer DEGRADATIEVOETBAL!

0   0  
Flieger dun irste

Ik zou graag de gebroeders seuntjens zien komen mooi wat Ralf laatst zei voor de wedstrijd tegen Roda

0   0  
GinnekenGabber

Iniesta kan zo instappen bij City lees ik net.
Mss naast vd Gaag om te rijpen?
O wacht.......... ff m'n geel zwarte bril afzetten LoL

0   0  
tinie

schahin muhren tighadouini

0   0  
tinie tapen

Ik ben het niet eens met tinie.

0   0  
Peerke

Snap alleen niet waarom ze Rommers willen verlengen. Was in de Juup ook geen basisspeler.

0   0  
GinnekenGabber

Wittieda of witinie?

0   0  
tripomatic

@Peerke:

"Snap alleen niet waarom ze Rommers willen verlengen."

Flauw hoor Peerke, grappen maken over iemand's lengte.............

0   0  
Nacdictive

Aub geen gevestigde namen en dat verwacht ik ook niet. We zijn (wat ik niet erg vind overigens) nog steeds afhankelijk van city voor spelers met meerwaarde.. P Fernandes zou wel eens zo'n grote rol kunnen spelen, Ambrose ook nog een jaartje??

0   0  
CalippoCola

Hans Smulders heeft een keeper in het buitenland op het oog uit de serie A. De vraag is of hij bereid is om naar Breda te komen aangezien hij momenteel erg geliefd is onder de fans.

0   0  
JGAW?

Het zou pas nieuws zijn als dat niet het geval was.

0   0  
CalippoCola

Het is namelijk onze eigen Andries Noppert!

0   0  
malpolon

Niet overdrijven, Calippo, Noppert speelt in de Serie B

0   0  
Breda

Robert, zeikerd. Voor eens en altijd zal ik het je uitleggen kleuter: Goetzee en Smulders hebben een Jupiler League en een Eredivisie salaris. In de eredivisie ligt dat 50K hoger. Prestatie en budget afhankelijk dus.

En die 50K is echt een schijntje tov wat promotie en handhaving hebben opgeleverd.

0   0  
Joost

@NACdeClub en Bart

Ik vind het dan nog steeds onlogisch. Waar slaat het op om Horsfield gewoon weg te sturen, we hebben op dit moment 0 linksbacks, waarom houd je hem dan niet gewoon aos backup, het is gewoon zonde om zo'n jongen helemaal weg te sturen als je niks beters in huis hebt

0   0  
Dirk

City wil De Ligt overnemen van Ajax en een jaar uitlenen aan nac

0   0  
Nr. 20

De Wijs zeker halen. Voor de rest ik laat me graag verassen. Hoop dat we weer paar goede voetballers van city mogen bewonderen. Los van alle kritiek hierop maar spelers als García, Angelino maar ook Mari. Ambrose en Fernandes zouden wij anders nooit in Breda zien. Verder vind ik het jammer wat Vreven nu allemaal roept in interviews (bv vi). Hij heeft het echt goed gedaan maar come on hij ging pas met goede 11 spelen toen er blessures waren. Noad en passie voor NAC waren prima, tactisch vond ik hem een stuk minder. Zin in nieuw seizoen!!!

0   0  
NAC4Ever

@Dirk
En ik ben Manu Garcia

0   0  
DeDislekt

Smulders kan goed namen achterwege houden. M'n maat is en was in onderhandeling en nog nooit is z'n naam hier gevallen.
Naam mag ik helaas niet van m delen

0   0  
Michel

Brondeel (waarschijnlijk transfervrij) en Dessers ophalen. Breinburg lijkt me ook geen verkeerde en waarschijnlijk ook transfervrij.

0   0  
Balkan

Komt ie: gerucht of waarheid, maar MCity will 60 miljoen bieden op de ligt. De ligt volgend jaar op huur basis bij NAC ;)

0   0  
AJ

Ik snap uberhaupt niet dat horsefield een contract had gehad....

0   0  
Judge M.

Ik heb de laatste 2 wedstrijden van Graafschap in de playoffs op Fox bekeken maar Diemers lijkt me geen versterking voir ons. Die kan niks beter wat Mounir al langer op een hoger niveau kan.

Verder wellicht een idee om Blanco geen podium meer te geven hier. Ontzettende onruststoker!

0   0  
tripomatic

@Dirk:

Mocht dat waar zijn, met de nadruk op mocht, dan gok ik zo maar eens dat City De Ligt nog een jaar stalt bij Ajax.

0   0  
Los Pollos Hermanos

Zou het mogelijk zijn om Cyriel terug te halen? Is dat financieel nog haalbaar? Die is toch ook niet gelukkig bij Utrecht, zou je zeggen. Was bij NAC heel belangrijk en goed voor heel veel goals. Zou hem graag terug zien in Breda.

0   0  
NACdeClub@Joost

@Joost

NAC heeft allang lijstjes met spelers die ze/we willen halen. Door Horsfield niet meer op de loonlijst te hebben (en dus af te kopen voor een redelijk bedrag), creër je budget.

0   0  
Breda

Ze gaan Horsfield niet afkopen maar die mag uitkijken naar een andere club. Is ook geen dure jongen overigens.

0   0  
Badeend

Zou mooi zijn als ze nou eens ophouden met dat zinloze, on-NACse 4-3-3.

0   0  
Drakenjong

City wil Buffon vastleggen en 1 jaar laten afbouwen bij NAC

0   0  
Greensolve

We zien t allemaal wel. Hup NAC

0   0  
Sjef

Niemand wint er in bredaa!!

0   0  
Lampje

@Nr. 20 Iemand die zich wil laten verassen. Hij blijft leuk. Zullen we daar nog maar even mee wachten?

0   0  
Tvb

Tja horsfield hoopten we dat hij zou aanhaken en stappen zou maken in de eredivisie . Dat heeft hij jammergenoeg niet gedaan. Wat moeten we er nu mee?

0   0  
bou

Ik laat mij verrassen, wat is dit tch een heerlijke tijd!

0   0  
Bart

@judge ik ga zo naar de graafschap Almere toe dus zal is extra op diemers letten

0   0  
Wanny

Afgelopen seizoen ia er geen 4-3-3 gespeeld. Bij gebrek aan een linksbuiten.

0   0  
Judge M.

Veel plezier Bart! Dat wordt sowieso een mooie pot. Als we toch uit die vijver(niet persé -berg) moeten vissen dan lopen er bij Almere denk ik meer geschikte kandidaten rond.. Ik kijk in elk geval met je mee maar dan via Fox om te zien wie onze nieuwe tegenstander komend seizoen gaat worden!

0   0  
Elektrische vanFliegermepper.

Hoop dat de Graafschap het niet red. Opzouten met een club dat spelers aanvalt!!

0   0  
NAC4Ever

@Elektrische vanFliegermepper
Als je het zo wegzet ben ik het (vanzelfsprekend) met je eens. Maar dat was een incident. Bij De Graafschap is volgens mij niet structureel zoals bij Feyenoord.

Ik vind De Graafschap een mooie club waarvan ik hoop dat ze straks winnen. Dit geldt voor mij overigens ook voor Sparta.

0   0  
tripomatic

@Badeend:

Volgens mij hebben we grote delen van het seizoen, en toch zeker na de winterstop, 4-4-2 gespeeld. ;-)

0   0  
dawittewel

Torino Hunte verlengt niet bij VVV speler met dreiging en snelheid.

0   0  
Marti

Mocht sparta en de graafschap degraderen dan gaat het nog lastig worden daar in de 1’ste , als je ziet wat er dan aan concurentie is

0   0  
Breda

@ Elektrische vanFliegermepper.

Eens. Ik heb echt helemaal niks met die boeren. Maar Almere?? Dat is nog erger.

0   0  
Johan derksen

Ik zou ook gaan voor Cyriel als is het maar een seizoen huren heeft echt een vreselijk seizoen gehad zonder bassisplaats en gister in de playofs 2 mega kansen missen plus dat die makienok terug is van een blessure dus het is niet dat Cyriel daar de nmmr 1 spits zal zijn volgend seizoen.

Brondeel zou ik niet terug halen heeft nou niet beter gekeept dan Nigel en ik denk dat Nigel kan uitgroeien tot een prima keeper maakte natuurlijk paar fouten dit seizoen maar heeft daarnaast ook goeie reddingen gehad.

Hopelijk kunnen we Breinburg halen tranfervrij is een verdedigende middenelder met 10 keer meer ervaring als verschueren daarnaast is hij ook veel beter als verschueren. Ik denk ook dat we moeten doorselecteren dus spelers als horsfield verschueren en misschien korte verkopen omdat hun het echt niet voor ons gaan doen.

Dit seizoen zijn er ook veel goeie spelers op te halen in de jl. en ik heb zelf ook liever een Nederlandse speler die ik ken dan een of andere gekke servier.

0   0  
am

Aub geen Dessers meer loopt alleen maar buitenspel.

0   0  
Johan derksen

Ik denk dat middenvelders in de jupiler league zoals Loen van Emmen Mahmudov van Dordt Overtoom Almere en natuurlik Diemers allemaal van waarde zouden zijn en beter zijn als de meeste middenvelders (Op nijholt en vloet misschien na) beter zijn.

0   0  
Meldrum

Oei, Sparta met 3-1 achter, wat hebben we een geluk gehad om niet in de na-competitue terecht te komen.

0   0  
scheppioni

Ja meldrum, daarbij moet wel bijgezegd worden dat sparta twee keer flink genaaid wordt met geen penalty daarintegen voetballen ze onder advocaat wel slecht en wij verloren er nog van !?!

0   0  
Nachoreca1

Oei oei... die nacompetitie... wat ben ik dolgelukkig daar niet in verzeild te zijn geraakt...

0   0  
Krenk

Die Diemers heeft hetzelfde niveau als Vloet. Niet halen dus!

0   0  
Frank

Heb jij die talentjes van Almere gezien, Smullie?

0   0  
Bennie

Gvd geen Diemers, Smulders! Dat zou de volgende mispeer zijn.....

0   0  
Vic

En nu gvd per 1 juli de selectie voor 90% rond, Smullie en..... graag oefenwedstrijden op NIVEAU

0   0  
Zoë

Is Vloet nog niet weg?

0   0  
Ernst

Vloet ontbinden aub

0   0  
Judge M.

Vanavond de docu over Excelsior op Fox gezien. Nu heb ik nog meer vertrouwen in onze nieuwe trainer en TD.

Hup Hans! Hup Mitchell! Hup NAC!!

0   0  
AJ

Als je met al die degradanten en nieuwe eredivisionisten geen fatsoenlijke voetballers kunt krijgen ben je als TD niets waard... Voor mij is deze periode de final voor Smulders. Ik ben een kritische volger maar geef hem nu al wel 5 punten voor de nieuwe trainer ondanks het politiek gekronkel. Ben benieuwd wat voor moois hij nog meer binnen gaat harken! Nooit verwacht dat ik het uit mijn strot zou krijgen maar Smulders lijkt nu toch best aardig bezig te zijn...

Laad alle berichten na dit bericht in