Wij gaan niet opzij

Talentendagen bij NAC

Op 11 en 12 juli aanstaande organiseert de NAC Jeugdopleiding de NAC Academy Talentendagen. Op deze dagen kunnen talenten geboren in 2007 kennis maken met de professionele manier van trainen binnen een betaald voetbalorganisatie. Scouts staan tijdens deze oefensessies langs de zijlijn om nieuw talent te ontdekken. De grootste talenten tijdens de Talentendagen worden gescout en stromen in bij de NAC Academy, een geheel nieuwe tak van de opleiding voor de allerjongsten leeftijdscategorieën. Deze opleiding van jongens in de leeftijdsklasse 8, 9 en 10 staat onder leiding van Ischa Immers, welke reeds binnen NAC Breda werkzaam is als trainer/coach U12. De gescoute spelers blijven lid van hun eigen vereniging. Zij trainen en spelen bij hun eigen club, zodat ze hun eigen vriendjes en teamgenootjes niet uit het oog verliezen. Aanvullend trainen de talenten twee keer per week met hun NAC-team. Hier krijgen zij professionele begeleiding van NAC-trainers. De inschrijfkosten voor een van de NAC Talentendagen bedragen €30,00. U kunt dit bedrag op de dag zelf per pin of contant betalen bij de inschrijfbalie op Sportpark Heksenwiel. Voor dit inschrijfgeld krijg je het volgende: - NAC Talentendagen t-shirt - Medaille - Kids Club Magazine - Begeleiding van professionele voetbaltrainers - Toekijkend oog van scouts uit heel Nederland Inschrijven voor de Talentendagen kan via het formulier op deze pagina. Ruim voor de Talentendagen ontvangt u van ons een mail met daarin alle benodigde informatie omtrent de dag. Inschrijven kan tot en met 8 juli. Let op: de Talentendagen zijn alleen voor voetballers geboren in 2007! NAC Academy De NAC Academy biedt jonge talentvolle spelers de mogelijkheid zich binnen een professionele voetbalschool te ontwikkelen op technisch, tactisch en fysiek vlak. Hierbij maken ze kans in de nabije toekomst geselecteerd te worden voor de jeugdopleiding van NAC Breda. In het seizoen 2015-2016 wordt begonnen met een U09 selectie van 24 spelers waarna ieder jaar een nieuwe selectie wordt toegevoegd. Aan de NAC Academy zijn kosten verbonden van €50 per maand.

Vorig bericht
Damcevski blijft bij NAC 67 reacties
Volgend bericht
Cardiff City mocht niet komen 25 reacties
16 Reacties
0   0  
tom076

Goed initiatief maar scouts door heel Nederland? dat interpreteer ik dat NAC iets organiseert waar talenten op af komen maar dat de kans is dat ze per direct naar willem2 gaan.

0   0  
nacdictive

Wat een onzin dit. Je organiseert een talentendag en moet betalen en als je goed genoeg bent dan mag je tegen 50€ per maand komen voetballen, ik lach mezelf kapot of zijn deze constructies normaal?
Verder een mooi verpakt verhaal maar het gaat nergens over. Een talentendag moet mi altijd gratis zijn, je wil immers toch talenten binnenhalen.

0   0  
Harry Nac

De scouts moeten elk weekend aan de lijn staan bij diverse verenigingen en moeten een netwerk hebben met alle clubs in west brabant en zeeland...
Ga nou eens serieus om met je jeugdopleiding en maak er geen hopeloze kermis van.

0   0  
witlof

Mooi mijn zoon is een harde linksbenige linksback met mooi bananenpass en vlammend schot...jammer dat hij van 2012. We gaan gewoon.

0   0  
knurft

iets voor JTR?

0   0  
10diego

Goede actie. Wat je aardig vindt kun je een hele competitie bekijken.

0   0  
nacdictive

@10diego: Tegen €50 per maand?
Verder is het vreemd als hier veel spelers uitgevist zouden worden want dat houdt in dat je je werk niet goed gedaan hebt...
Betalen trouwens zowat alle jeugdspelers deze €50 per maand? Ik mag hopen van niet.

0   0  
Rbull

Toch 600 euro per jaar, dat is voor een hoop gezinnen tegenwoordig een flink bedrag.

Indien een kind voldoet aan het verwachtingspatroon van een profclub dan wordt hij toch wel gevraagd.

0   0  
J

Scouts???
Die jassen staan bij wedstrijden van de nac jeugd te kijken ipv jeka, oranjewit, of unitas30..... Ik noem maar wat.
Er gaat veel talent verloren , ik zie ze elke zaterdag!!!!!!!
Lekker pronken langs de lijn, ga zo door zou ik zeggen!

0   0  
Dhr.

Dit is een slaap aftreksel van de voetbalschool zoals SC Heerenveen deze heeft. Hier dienen talenten zich zelf aan te dienen en dat ook nog eens tegen een vergoeding. In het noorden worden de grootste jeugdtalenten uit die leeftijdscategorie gescout en vervolgens, mits goed genoeg natuurlijk, opgenomen in de voetbalschool. Het idee is hetzelfde: je traint op de NAC-manier waardoor je al kennis maakt met alles om de opleiding heen. Je mag ook daar lekker bij je eigen clubje blijven voetballen en op je eigen school blijven zitten. Je traint twee (?) keer per week samen met de andere gescoute dwergtalenten en speelt zo af en toe oefenwedstrijdjes en dat alles onder de vlag van de BVO. In Heerenveen wordt continue doorgeselecteerd. Zo is het dus goed mogelijk dat iemand als talent gezien wordt maar continue tekort komt en dan neemt Heerenveen na bijvoorbeeld drie maanden alweer afscheid en volgt een ander gescout talent hem op, mits deze beter wordt gevonden. En de talenten die zich uiteindelijk staande houden en ook daadwerkelijk over voldoende talent beschikken stromen door naar de jeugdopleiding van NAC. Een veel sterker concept natuurlijk! Maar anderzijds, ze proberen eens wat en ook dat mag gezegd worden!

0   0  
jawor

"Deze opleiding van jongens in de leeftijdsklasse 8, 9 en 10 staat onder leiding van Ischa Immers, welke reeds binnen NAC Breda werkzaam is als trainer/coach U12. "

Ischa Immers is een Robot of een ding volgens deze tekst? Opblaaspop misschien?

0   0  
Watskebeurt

Is het nou 2007 of leeftijd 8,9 en 10 jarige.
Niet echt duidelijke communicatie.....

0   0  
Hans

Goed bewijs dat het roer om moet!

0   0  
scheppioni

een rechtsback en een spitske maar effe goed vastleggen dan !

0   0  
ratkopf

Gewoon wat vaker bij JEKA langs de lijn gaan staan. Nederlands meest succesvolste amateurvereniging van Nederland.

http://home.knvb.nl/nieuws/rkvv-jeka-kampioen-der-kampioenen-seizoen-20142015

0   0  
nacdictive

@ratkopf: Bij alle amateurclubs svp..

Laad alle berichten na dit bericht in