Overal waar we komen

Te Vrede: ''Ik voel me thuis bij de club''

Mitchell te Vrede is de man in vorm bij NAC en met negen goals de topscoorder van de club. Over een halfjaar loopt zijn contract af en dus is de vraag of Te Vrede ook volgend seizoen nog te bewonderen is in Breda. Een stap naar Turkije zal hij in ieder geval niet snel meer maken, ''In Turkije was ik ongelukkig, zo'n stap maak ik niet meer.'' NAC pikte Te Vrede een jaar geleden op bij het Turkse Boluspor waar de spits ongelukkig was. Mede door een negerende trainer en geen waardering kon Te Vrede daar niet presteren. ''Ik heb geleerd dat geluk heel belangrijk is. Ik was ongelukkig in Turkije en als ik ongelukkig ben, kan ik niet presteren. De manier waarop ze met je omgaan wens ik niet nog een keer mee te maken.'' Nu bij NAC is Te Vrede wel gelukkig. Hij verkeerd dan ook in zijn beste vorm van zijn leven. In alle vier de overwinningen van NAC dit seizoen was de spits trefzeker en daarom meer dan belangrijk voor NAC. Te Vrede zelf is vooral blij met het vertrouwen dat die krijgt in Breda. ''Bij Feyenoord heb ik ook een periode gehad dat ik scherp was en daardoor vaak scoorde. Maar ja, als ik dan een keer níet scoorde, ging ik eruit. Dat is bij NAC niet geval, hier krijg ik het vertrouwen. Aan mij om dat terug te betalen. De ene keer gaat het beter dan de andere keer.” Nu lijkt het allemaal weer goed te gaan met NAC en Te Vrede maar dat was in het begin van het seizoen nog anders. NAC verloor haast elke week en dat gaf Te Vrede dan ook een 'klotegevoel'. ''Verliezen went niet, nooit. Het is een bijtend gevoel, het blijft aan je knagen.'' De spits gedraagt zich steeds vaker als leider in het veld. Dit is hij naar eigen zeggen van nature, ''Of ik nu wel of geen band draag; ik trek mijn mond open en neem mijn verantwoordelijkheid. Ik wil winnen.'' BN DeStem meldde vandaag dat het technisch hart het contract van Te Vrede wilt verlengen. De spits zelf heeft alleen nog niks vernomen. ''Ik weet nog niet wat de intentie van de club is. Dan is het raar om nu op deze plek over mijn toekomst te praten, ik wacht geduldig af.'' Desondanks benadrukt Te Vrede nogmaals dat hij gelukkig is in Breda. ''Ik heb het meer dan naar mijn zin bij NAC. Ik voel me thuis bij de club. Een band met de supporters creëer je over het algemeen door te presteren. Het is een wederzijdse interactie, het moet van beide kanten komen. De warmte die ik hier van de mensen en de stad voel, heb ik nergens anders gevoeld.''

Bron: B-Side Rats, BN DeStem

Terug naar overzicht
73 Reacties
0    
Tante Annie

Het zou wel echt geweldig nieuws zijn als hij bijtekent!

0    
Chris W.M.

Al moeten we een crowdfundactie organiseren om zijn salaris te kunnen betalen, die eerste centen zijn van mij!

Mitchell móet blijven!

0    
Angelino Eindbaas

Het zou wel echt geweldig nieuws zijn als hij bijtekent! 2

0    
Beest

Alles eraan doen hem te behouden

0    
leeuw

Had al gebeurd moeten zijn, getekend, Leeuw

0    
maikolg

Ik denk wel dat we in het stadion / Breda 16.000 duizend mensen vinden die 5 euro overhebben om deze man een tekenbonus van de fans te geven :)

0    
R. Burgundy

Echt gas geven op die verlenging hoor! Dan maar met degradatieclausule. Deze man is een cadeau voor de club. gaat en is het nieuwe boegbeeld op het veld en daar moeten ze rap een goed team omheen zetten. Hij is nu het voorbeeld van wat iedereen op het veld wil zien.

Als je hier nog een paar goede spelers omheen zet en speel je gewoon linker rijtje volgend jaar. Zonder problemen. Ambitie tonen NAC! Dat verdienen die wekelijks 20 duuzend man.

Hij hoort en past gewoon bij de club. Dat is zeldzaam tegenwoordig. De nieuwe Amoah.

Vamos

0    
Judge M.

Verlengen met 3 jaar en aanvoerder maken! Kan hij over 2 of 3 jaar alsnog zijn klapper maken mocht hij dat willen. Of het wordt een gevalletje Lurling die er nog een paar jaar aan vast plakt omdat het wederzijds zo goed uitpakt. Het zou eeuwig zonde zijn als hij komende zomer zou vertrekken...

0    
ibio

MTV hoort bij NAC

Graag verlengen!

0    
Ric

Simpel spandoekje maken om m helemaal over de streep te trekken ??

0    
Becherovka

Volgens mij is Mitchell door zijn prestaties stiekem de leider binnen het team geworden. Een gast die voorop in de strijd gaat en ook in het veld zich laat gelden naar anderen. Voor NAC is hij echt goud waard. Hopelijk tekent hij snel bij!

0    
Ivo

Mitchell is zonder twijfel een van de sterkhouders van de selectie.

Is 27 jaar en weet inmiddels wel waar zijn plafond ligt. Bij een club als NAC wordt hij op handen gedragen, bij clubs in het linker rijtje zal hij minder aan spelen toekomen. Iedere week spelen met een redelijk salaris is beter dan op de bank zitten met een topsalaris.

Kan uitgroeien tot een echte Mr. NAC als hij bijtekent en zo blijft presteren. Met een beter middenveld achter hem gaat hij nog beter renderen. Ik proef een beetje dat een verlenging er wel in zit, maar hij wil natuurlijk wel in de eredivisie blijven spelen. Het is te hopen dat NAC na de wintersport snel voldoende punten pakt en ze er daarna financieel uitkomen.

0    
Peer

Een deel van de transfergelden aan salarisverhoging van Michel besteden.
Dat heeft tenminste meerwaarde en is geen geldverspilling
Technisch hart maak een beetje haast. Eindelijk iemand die aangeeft gelukkig te zijn

0    
kopspion

verlengen en hopen dat het een soort tweede Lurling wordt !
en dan bedoel ik dat hij jaren met plezier hier blijft voetballen en de boel op sleeptouw neemt.....

0    
Sjef de gevulde koek

Wat ik al meerdere malen heb vermeld hier een TOP SPITS voor ons.

0    
willem 4,5

Het gaat helemaal goed komen met NAC, ik bespeur enige visie voor de toekomst!

0    
Dennis moet zwaaien.

Sjef de gevulde koek, wat lul je nou man.

Sjef de gevulde koek
26 januari, 2018 - 13:20
Ten vrede is gewoon een zeer matige speler ik zal wel weer 100 duimpjes omlaag krijgen maar word hier echt niet vrolijk van heeft nog helemaal niks gepresteerd bij Heerenveen konden ze er ook helemaal niks mee

0    
Kinderkaartje

Wij zijn ook gelukkig met jou Mitchell!

Crowdfunden, sponsor die bijlapt, maakt me niet uit, maar deze man moet koste wat kost behouden blijven voor ons mooie NAC.

0    
Schrikbarend

Wesley hoedt maar huren?

0    
Beest

@sjef de gevuldde pannekoek

Hahaha val jij even door de mand weggooier.

Wat bestaan er toch vreemde mensen

0    
ctk

@Jef de gevulde koek heeft gewoon gelijk, voor NAC is MTV gewoon een topspits.
Voor de echte top komt hij idd wel wat tekort maar zeker niet voor NAC !

0    
Chris W.M.

@Beest

Nou nou nou...sinds wanneer is het niet meer toegestaan van mening te veranderen?
Heb hier in eerste instantie ook mijn twijfels over gehad hoor, zeker aangezien hij al een paar maanden niet meer speelde. Heeft alle twijfels weggenomen, en zo te lezen bij Sjef ook.

Denk dat er een aardig lijstje te maken valt van mannen en vrouwen die hier hun twijfels over bijvoorbeeld te Vrede en Rosheuvel hebben uitgesproken en die volledig zijn bijgedraaid. En let's face it, is nog te begrijpen ook. Gelukkig hebben we niet allemaal de wijsheid in pacht...

0    
TvB

Wij supporters hebben al vaker een speler over de streep getrokken om bij te tekenen dmv massaal de naam te scanderen tijdens wedstrijden. Mag van mij bij Tevrede ook wel gebeuren!

0    
Dennis moet zwaaien.

@Chris W.M.

Helemaal met je eens hoor, maar doe dan niet alsof je het zo goed gezien hebt.
Zeg dan ik had mijn twijfels maar wat een TOP SPITS voor ons.

En ik pest ook maar wat, ik vind het een heerlijk forum.

0    
tinie

Ohhhhhh mitchel te vreeeeede

0    
n@©

Ik vind het erg om te lezen dat hij nog niks vernomen heeft van de club.

0    
Chris W.M.

@Dennis moet zwaaien.

Eens! En geintje moet kunnen idd, vond het een briljante respons van je.

0    
boekenworm

Ik begrijp niet helemaal waarom zijn contract niet al verlengd is. Wat is de reden daarvan?

0    
WW

Te Vrede is voor NAC een topspits. Had er van meet af aan een goed gevoel bij.
Zelfs in de wedstrijden dat het dit seizoen bij NAC niet liep, was hij 1 van de weinigen die voetballend & qua arbeidsethos eigenlijk altijd wel een voldoende scoorde. En ook in die zwarte periode liep hij qua goals op een meer dan aardig moyenne, zeker inachtnemend hoe absurd weinig kansen je toen bij elkaar wist te voetballen.

En buiten dat, het is een hele bescheiden, aardige kerel. Loopt niet naast zijn schoenen. In het begin van het seizoen had hij met de andere nieuwe spelers een introductie, o.a. in het NAC Museum. Ik vertelde 'm wat over het enige landskampioenschap van ons clubke, niet alleen toonde hij oprechte interesse maar hij was ook zo beleefd dat hij me met "u" en "meneer" aansprak. Dat hoefde van mij natuurlijk niet, maar die beleefdheid maakte wel indruk op me. Die gast deugt.

Zsm verlengen idd, desnoods met degradatieclausule.

0    
Mark

Je moet hem snel die aanvoerdersband geven!

0    
Beest

@Chris W.M

Meningen kunnen altijd veranderen. Maar jezelf 20 veren in je kont steken, gebaseerd op niks, heeft daarmee niets te maken .

60 % van deze site denken ware voetbalkenners te zijn. In zeker 95% zitten ze fout en ze blijven maarijden negatief bij een aankoop . Persoonlijk erger ik me kapot aan zulk volk. Er is echt niemand op deze site die zulk verstand van voetbal heeft om te kunnen zeggen of het wel of niets word dus heet een speler gewoon welkom en.schreeuw hem naar voren

0    
Vrouwke

Hij geeft hier min of meer aan dat hij wilt blijven. Nac zal met een contractverlenging moeten komen waar waardering uitspreekt. Dan zal hij tekenen. Hij is het geld waard een goede spits vind je niet snel en blijft hij het goed doen kun je evt ook nog goed aan hem verdienen.

0    
ibio

Verlengen! en snel!

Als Smullers Rommens geen contract had gegeven en die 40k had besteed aan verlenging voor MTV....

Ik zie nog liever dat ze een deel van het transferbudget besteden aan MTV, ipv een middenvelder

0    
De Parel

Pak alstemblieft de aanvoerdersband van Koch af en geef m aan Te Vrede!

Koch ziet er misschien uit als een aanvoerder, maar is het niet. Een zacht ei dat al genoeg te doen heeft met focussen op z'n eigen spel. Te Vrede ziet er niet alleen uit als een leider, hij gedraagt zich ook zo, binnen en buiten het veld.

0    
willem 4,5

@ ibio. Als als als als als Smulders Te Vrede niet had gehaald had ie ergens ander gespeeld, zucht...................!, vooral achterom blijven kijken en over Smulders blijven zeiken dat schiet lekker op!

0    
SjorsNAC

Een no brainer dit, nac moet hem echt zsm langer vastleggen.

0    
Sjef de gevulde koek@Dennis moet zwaaien

Hahah wat een knakworsten toch soms hier. Wat wil je nu ? Maar even een herinnering voor dat hij bij ons kwam heeft hij 0,0 gepresteerd in Turkije totaal geflopt, even als bij Heerenveen dan is het niet gek dat ik die mening had lijkt mij. Maar als je nu toch grappig probeert te zijn en dit soort dingen opslaat wat vrij appart is dan laat ook even zien wat ik de laatste maanden heb gezegd over hem bijdehandje dat je bent.

0    
Sjef de gevulde koek@Beest

Hoezo val ik door de mand ? Ik weet zeker dat de meeste hier hetzelfde er over dachten voor dat hij na ons kwam dus niks gek aan lijkt mij. Maar waarschijnlijk zie je nu pas dat ik dat gezegd had voor dat hij na ons kwam en niet vorige week. Dus wie valt er nu door de mand knakworst.

0    
willem 4,5

Het lijkt me prettig als Sjef de gevulde Broek zich gaat melden bij Stillem 2, daar houden ze namelijk wel van wat negativisme!

0    
naccer076

@willwm 4,5

woehahaha!!

+1

0    
scheppioni

Mooi blijven ! Iedere NaCCer Te Vrede(n) !!

0    
G00Ser

Sjef, pak gewoon je verlies en zeg gewoon dat je er naast zat, nu wordt het alleen maar pijnlijker.

0    
Dennis moet zwaaien.

@Sjef de gevulde koek

0,0 gepresteerd ben ik niet met je eens, het laatste jaar bij Feyenoord 28 wedstrijden 10 keer gescoord
en bij Heerenveen ook 28 wedstrijden en 10 doelpunten. Redelijk gemiddelde vind ik.
En ik houd van verschillende meningen, soms word ik overtuigd door goed onderbouwde argumenten
en soms denk ik tja...
En ik sla niks op dat doet internet voor je, toevallig herinnerde ik mij deze uitspraak van jou en
ik vond het idd grappig om te laten zien dat we leven bij de waan van de dag (ik ook overigens).
Maar bijdehand probeer ik zeker niet te zijn, we hebben tenslotte allemaal dezelfde grote liefde... NAC

0    
Vlaai

Klasse reactie Dennis!

0    
Sjef de gevulde koek@Dennis moet zwaaien@ GOOSer

Top reactie, en het gaat niet om verlies pakken maar heb hier al vaker gezegd dat mijn mening is verandert omtrent ten vrede en dat hij me extreem positief verrast heeft vandaar dat dit jammer is dat dit nu gezegd word.

0    
Sjef de gevulde koek@Willem 4,5

IK weet niet of jij hier vaker komt op deze site maar ik denk dat je hier niks over negativisme iets mag zeggen want wat ik hier de laaste maanden heb gelezen lussen de honden geen brood van. Namelijk nog nooit zo negatief geweest denk dat er dan veel aan kunnen sluiten waaronder jouw zelf want ik heb je al vaak iets negatief zien posten hier dus hou aub stil

0    
van Flieger

Nou mensen, het wordt vandaag niet warmer dan 14 graden aan de Costa. De laatste lange training zit er weer op. Muhren reed 1 van de busjes en kreeg geen klachten over zijn stuurmanskunsten. Iedereen was er behalve Nijholt. Ziek ? Verder helemaal niemand langs de kant behalve 1 gast met een Nederlandse Peugeot.

Grote afwezigen waren de aandeelhouders en commissarissen de afgelopen 2 dagen in de La Manga Club. Een veelgehoord verwijt, hands-off, onzichtbaar, incompetent, niet capabel etc. We staan na 5 jaar met deze mensen niet voor niks zo laag.

De trainer is een interessante figuur, geeft duidelijke oefeningen en de geeiste intensiteit lijkt hoog. Maar hoe zijn zijn people skills? Gaat hij er een team van kunnen maken dat de kruikjes kan vernederen in eigen huis ? Want dat is nu het enige dat telt.

0    
van Flieger

En oja, die irritante drone was gelukkig niet in de lucht.

0    
Sjef de gevulde koek@Willem 4,5

Ik ben net ook eens wat terug gaan zoeken na jouw reacties zal ze hier maar niet plaatsen maar over negativisme gesproken haha als er iemand na de stilmpjes moet ben jij het wel schaam je man

0    
Tombola Breda

De kruikjes hebben in ieder geval hun oefenwedstrijd verloren (met afwezheid van een zieke Sol).

0    
Dun Diëe

Flieger, heb jij MvdG niet aan z'n mouw kunnen trekken om te vragen hoe het zit met de contractverlenging van Tevrede? Jij bent de aangewezen man daar nu!

0    
Beppie

@Tombola Breda

Sol is 'ziek' omdat hij zijn contract aan het tekenen is by dynamo kiev. Houdoe en bedankt. Hebben wij er gelukkig geen last meer van de 20e. Hup NAC.

0    
Vreven4president

In Flieger we trust!

0    
van Flieger

TeVrede keek samen met Kastaneer naar zijn oude club Heerenveen (tegen Ingolstadt). Toen MvdG een dolletje maakte zei TeVrede dat hij niets ging zeggen "omdat je niet weet wie er allemaal op de tribune zit". Geintje, want dat was alleen de NAC crew, 1 duitse Turk van Ingolstadt en van Flieger. Toch een verstandige jongen die MTV. Maar het gevoel zegt duidelijk: bij een goede aanbieding is-ie binnen 3 weken nog weg, anders loopt hij einde seizoen wel weg. Nooit meer dan 10 goals kan hij dit seizoen bij NAC zijn persoonlijke record vestigen. Als hij dan over 7 maanden miljonair is bij FCKloothommel zullen zijn maten hem er nog weleens aan herinneren wie hem die status hebben bezorgd.

0    
Gevleugelde Stadsrat

@van Flieger

Bedankt voor de update! Fijn om te horen dat naast dat er hard getraind wordt er altijd trouwe supporters zijn die op een doordeweekse werkdag de tijd en middelen bezitten om in Spanje ons NAC van opbouwende kritiek te kunnen voorzien.
Ongehoord dat juist de Witte Boorden van onze club niet dezelfde overgave bezitten om op zijn minst aanwezig te zijn! Een logische gevolg dat we "na 5 jaar met deze mensen niet voor niks zo laag" staan. Schande!
Een veel gehoord verwijt is dat Van Flieger wederom een Argumentum ad populum drogredenatie gebruikt, dus dan moet het wel waar zijn!

On topic: snel laten bijtekenen. MTV is een verademing in het elftal en de held van de eerste seizoenshelft!

0    
willem 4,5

@ Sjefke de gevulde broek.
Aan de duimpjes die ik omhoog krijg als ik op jouw onzin reageer valt het wel mee denk ik. Hopelijk ben je weer wat afgekoeld en kan je zuurstofapparaat de kast weer (even) in. Ga lekker een pilsje drinken het is bijna weekend, wél op De Heuvel in Stilburg hé, altijd gezellig daar!

0    
klaver6

Het is misschien niet leuk om te horen maar de reactie van Mitchell ('ik zou hier zo graag blijven') pas natuurlijk helemaal in het 'laat maar komen die aanbieding' waarna een lange stilte valt om vervolgens - over een aantal maanden - de opties van buiten eens af te wegen. Ik geloof best dat Mitchell het hier naar de zin heeft maar hij zal ook nog een keer een financiële slag willen slaan. Is jammer maar zo werkt het nu eenmaal in deze wereld.

0    
Flieger Vanger

Ik voel me ook thuis bij Nac.

0    
Sjef de gevulde koek@Willem 4,5

Als je hier hup nac alleen maar typt krijg je nog duimpjes omlaag overigens zie ik jouw reageren als NAC thuis voetbalt dus waarschijnlijk heb je niet een eens een seizoenskaart en ga je nooit kijken behalve op de tv ik zou zeggen lekker blijven zitten.

0    
Boei

Let’s face it, wij moeten het in een andere categorie dan Tapia zoeken. Zij zijn gewoon een paar jaar verder en hebben erg veel centen te besteden. Als wij spelers kunnen pakken met noad die ons boven de streep houden dan is het prima. Die kruiken komen nog wel weer eens.

0    
willem 4,5

Valt niet mee hé Sjefke om duimpjes omhoog te krijgen bij jouw zéér inspirerende stukjes. Je gaat nu overigens de spambox in, heb genoeg gelachen vanmiddag!

0    
am

Zoals Te Vrede nu speelt is hij onhoudbaar voor NAC.

0    
Sjef de gevulde koek@willem 4,5 jaar

Dat je het niet ontkent zegt genoeg even als een stijve voor duimpjes omhoog nare man ben je maar dat wisten we al. Nou snel in bad want GTST begint zo en dan na bedje toe slaap lekker

0    
Breda1965

Het is dom dat ik me ermee bemoei,maar wat die gevulde koek over die viereneenhalve willem zegt..KLOPT..

0    
Europa league

Gladon halen transfervrij

0    
Dirk

Fran Sol gaat Willem II deze maand nog verlaten, meldt Marca vrijdagmiddag. De Spaanse topschutter van de Tricolores lijkt hard op weg naar een lucratieve transfer naar Dinamo Kiev.

0    
willem 4,5

@Breda 6519. Dat is inderdaad dom, zéér dom, ongelofelijk dom, ontzettend dom!

0    
Buurman

Te Vrede is voor NAC een top spits. Hij heeft met zijn harde werken en goeie koptechniek wel iets van Arnold vind ik. Mensen mogen natuurlijk hun mening veranderen. En in je manier van denken kan best evolutie zitten. Voortschrijdend inzicht noemen ze dat geloof ik. Maar prachtig toch die golfbeweging die op de site zich steeds voordoet. Heel menselijk. Let op wat er gebeurt op deze site als we zondag in tilburg verliezen. PS. Geef nu eens handen en voeten aan dat crowdfunding gebeuren. Als supporters een positieve stempel gaan drukken door een paar ton op te halen. Het zou het begin kunnen zijn van iets structureel mooi’s. HET KAN. Dat weet ik zeker.

0    
Rat uit Rijen

Echt hopen dat hij verlengt en de aanvoerdersband krijgt. 10 x meer een leider dan Koch!

0    
Boei

Gladon halen? Asjeblieft niet. Ik denk dat dat echt meer een leuke aanwinst zou zijn voor Telstar of MVV.

0    
Michel

SMS ‘Glad On’ voor een gratis wax beurt....no thanks ;)

Stilburg wil hem, maar die gaan wel instorten als Sol er niet meer is en deze kerel daar de goals moet maken.

0    
Lamington

O jee o jee o jee...
'Top spits' 'Mr NAC' 'gevalletje Lurling' 'salarisverhoging' 'supportersbijdrage' 'duimpjesstrijd'
..

Doe's effe rustog dan wel normaal den'k. Ja Te Vrede is zeker een leuke spits voor NAC. Maar ga nou eens niet als een dwaas zo op de feiten vooruit lopen. We hebben zo nogal wat culthelden en Mr NAC's als je dat zo eens leest. Zoiets moet groeien toch, of bepaalt de digitale mening dat tegenwoordig? En salarisverhoging (situatie financielle de NAC?) En -plafond verhogen? Echt? Nu alweer? Slim??.. Of supportersbijdrage? Seizoenskaart, horeca sponsoren, merchandise kopen.. nu ook Stadion (?) En spelers (??) Gaan sponsoren? Ik ben blij dat sommigen zich gelukkig "niet zo laten leiden door de waan van de dag" en men gelijk van beleid en visie af wil stappen..

Te Vrede mag zeker blijven. Prima! Maar zonder gekke capriolen. Hup NAC! Hup Mitchell en hup dramakoninginnen hierboven!


En is deze schrijver de neef van Eddy W toevallig?

0    
De rijen

Gewoon bijteken MTV je hoort in Breda thuis jongen

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja