Go to Top

Tosin Adarabioyo komt zo goed als zeker niet

Tosin Adarabioyo komt zo goed als zeker niet

Kleine teleurstelling tussen al het enthousiasme: Tosin Adarabioyo gaat niet naar NAC komen. Pep Guardiola was onder de indruk van de speler tijdens de oefentrip in China.

Dat betekent dat Tosin in ieder geval tot het einde van deze voorbereiding bij het eerste blijft. Daarnaast speelt zijn aflopende contract een vervelende rol. City wil dat eerst geregeld hebben, maar krijgt concurrentie van Chelsea, Tottenham Hotspur en Everton, die direct zullen proberen toe te slaan als de contractbesprekingen met City niet goed verlopen.

Jammer maar helaas. Of Hans Smulders nog een andere EDS speler op het oog had ter vervanging van Adarabioyo is niet bekend.

Bron: B-side Rats, BN DeStem

19 Reacties op "Tosin Adarabioyo komt zo goed als zeker niet"

 • [pierre
  3 augustus, 2016 - 13:29

  Jammer, maar we krijgen toch een selectie die mee gaat doen om de eerste plaatsen. Aanstaande vrijdag zullen we het zien en beleven. hup nac

  0

  0
 • Jf
  3 augustus, 2016 - 13:34

  Ik weet niet wat ik moet geloven want vi denkt dat hij nog komt

  0

  0
 • TpT
  3 augustus, 2016 - 13:34

  Zonde, maar we zitten al op 4 huurlingen, lijkt me voldoende. Als er nog ruimte is, dan liever nog last minute het zogenaamde buitenkansje vastleggen. Verkleint misschien ook de kans op zijn broer, de spits, daar moet wel zsm een back-up komen lijkt me.

  Wat ik me verder afvraag over de City gasten die wel komen: Worden die gasten gestuurd door City, bepalen ze zelf mee of hoe zit het? Ik vraag me af of die gasten echt blij zijn met de kans naar NAC te gaan. Ik kan me voorstellen dat het een behoorlijke domper lijkt als je vanuit een Engelse topclub met dito accommodatie ineens uit bij Almere staat de voetballen op het kunsgras.

  Wij weten natuurlijk beter en ik moet zeggen dat Naah en Unal in ieder geval qua beleving een prima indruk maakten maar het lijkt me toch een behoorlijke omschakeling.

  0

  0
 • Jf
  3 augustus, 2016 - 13:53

  @TPT ze spelen gewoon bij jong city en die spelen ook niet in volle ambiance. Bij NAC is er sfeer en ze leren toch weer een ander soort voetbal.

  0

  0
 • Oldskool
  3 augustus, 2016 - 13:55

  Deze gast zou bij ajaks of psv gewoon in de basis staan. Zou een ultime bonus zijn…

  0

  0
 • heksenketel
  3 augustus, 2016 - 14:18

  Jammer van Tosin natuurlijk, maar ook dit is part of the deal. Volgens mij krijgen we per saldo prachtige spelers! Die hier in een prachtige leeromgeving terecht komen namelijk spelen in een vol stadion wat dit jaar regelmatig gaat ontploffen! Hoppa!

  0

  0
 • Jan
  3 augustus, 2016 - 14:32

  @Jf, zou VI zich niet 1 letter vergissen?

  NEC is namelijk met MC aan het onderhandelen voor de huur van een back en een aanvaller.

  0

  0
 • Semsi
  3 augustus, 2016 - 14:44

  Zou met niet verbazen als NEC met MC bezig is over het huren van Faupala en Horsfield, 2 spelers die volgens mij momenteel meetrainen in Zundert. Maakt het wat makkelijker als die gasten al in Nederland zitten.

  0

  0
 • Jf
  3 augustus, 2016 - 14:52

  Ik denk dat City eerst Tosin een verbeterd contract zal bieden en hem uiteindelijk toch uitleent.

  0

  0
 • Semsi
  3 augustus, 2016 - 15:01

  Volgens mij is Marinus vrij duidelijk in zijn interview. Er is een groep spelers door MC samengesteld waar NAC uit kan kiezen als ze Eredivisie spelen en een groep als ze JL spelen. Een aantal interessante spelers (o.a. Unal en Celina) wil MC graag stallen in de Eredivisie en deze komen dus zeker niet naar NAC. Dit zal met Tosin, als hij een nieuw contract tekent, ook het geval zijn verwacht ik.

  0

  0
 • Eljé
  3 augustus, 2016 - 16:10

  Bij de selectie van alle andere ‘normale’ contractspelers heeft onze TD een duidelijk visie over het inpassen, cultuur, motivatie en gedrag.
  Ik vraag me af in hoeverre dat ook geldt voor de City spelers. Als zo’n Tosin zo gewild is bij Chelsea etc, kan het zo zijn dat hij een salaris heeft dat net zo hoog is al de helft van de selectie van NAC. Hoe werkt dat dan uiteindelijk door in het team als onze spits in een A3 naar de training komt en ‘een Tosin’ in een Royston-Drenthe-mobiel?

  0

  0
 • nachoreca
  3 augustus, 2016 - 16:16

  Zal de speakster niet rouwig om zijn…….

  0

  0
 • Sup
  3 augustus, 2016 - 17:34

  Celina gaat niet naar twente….persoonlijke eisen zijn twente te gortig…heeft nac mazzel dat het niks kost pakken die kerel.

  0

  0
 • j.ae
  3 augustus, 2016 - 18:24

  Denk niet dat MC 3 vleugelspelers bij NAC gaat stallen… dan zit er sowieso altijd eentje op de bank. Denk niet dat dat de bedoeling is. Maar van mij maggie komen hoor

  0

  0
 • Azijnpisser
  3 augustus, 2016 - 19:56

  Hoe is de situatie met de broer van Tosin Adarabioyo , Fisayo ??

  0

  0
 • Breda
  4 augustus, 2016 - 00:17

  @ Elje

  Unal verdiende vorig jaar ook meer dan de hele selectie samen ongeveer. Was ook geen probleem

  0

  0
 • Joris Clitoris
  4 augustus, 2016 - 11:15

  @Breda. Dat geld kwam alleen niet van NAC maat van Shitty!!

  0

  0
 • scheppioni
  4 augustus, 2016 - 12:43

  Jammer, maar graa de volledige focus op wat er wel in BREDA voor ons NAC inzetbaar is !! HUP NAC !

  0

  0
 • WSiem
  4 augustus, 2016 - 19:05

  Ik hoop toch wel dat Smulders een plan B klaar heeft, we beginnen morgen aan de competitie en we hebben één centrale verdediger. Rommens is een middenvelder en mijn inziens te klein en niet sterk genoeg als centrale verdediger en Van Bezooijen is pas half september weer beschikbaar. Er moet nog sowieso een centrale verdediger bij en het liefst 2.

  0

  0