Wij gaan niet opzij

Van Beijnen tekent bij Barcelona B

Mike van Beijnen heeft een tweejarig contract getekend bij Barcelona B. Dat meldt De Telegraaf zojuist. Van Beijnen was transfervrij. 
Volgens de krant is de 20-jarige speler vanmorgen gekeurd in Spanje en heeft hij vervolgens zijn handtekening gezet onder een tweejarige verbintenis. Van Beijnen was slechts één jaar actief voor NAC, dat hem oppikte bij PSV. Eerder was hij actief in de jeugd bij Willem II.

Bron: B-Side Rats, Telegraaf

Volgend bericht
'NAC concreet voor spits Stokkers' 113 reacties
Terug naar overzicht
58 Reacties
0    
Michel

Als zelf Barcelona je jeugdopleiding komt leegroven, dan weet je dat je goed bezig bent ;)

0    
Brat

Heeft Smulders toch ergens iets goeds gezien..

0    
BART

Mooi avontuur, ken hem voor derest niet zal dus weinig bijzonders zijn geweest. Wel veel plezier daar

0    
Enrique

Holyy moly wist dat de jeugd lekker ging maar Barcelona kijkt mee? Nice.
Wel lekker als we nog wat hier kunnen houden... hup NAC

0    
Tegel

Vriendje van Frenkie de Jong is hij...

0    
Noaldinho

Zal wel meegenomen zijn in de onderhandelingen van Frenkie de Jong. Mike van Beijnen is de (stief)zoon van Ali Dursun die weer de zaakwaarnemer is van Frenkie de Jong.

0    
Joepel

Lachwekkende transfer gezien z’n connecties...

0    
Onderbroek

Puur om zijn voetbalkwaliteiten gehaald..

0    
Marti

Heeft NAC toch weer zitten slapen , hadden zijn contract eerder moeten verlengen !

0    
Castle

Ja dat ali zijn zakenwaarnemer zoveel invloet heeft zegt nu geoeg,is echt in de deal met frenkie de jong meegenomen want die bakt er niks van wat een soap zeg

0    
Tegel

Waarom heeft Barça , Benjamin van Leer nog niet gehaald?

0    
Peppie&kokkie

Krijgen we nog iets van een vergoeding???

0    
Kipiani

Heeft Ali Dursun al eens een kopje koffie gedronken met Tom ?
Of waren Edelenbos en van Aalst hem voor ?
Andere vraag: hebben deze drie ooit van hem gehoord en weten ze dat er bijna niemand dichterbij het Rat Verlegh stadion woont als Ali ? Frankie de Jong ? Wij doen Kali.
Maar voor van Aalst is Ali waarschijnlijk toch te min. Hij zoekt het liever bij figuren als v.d.Aat in Monaco en Madrid en bij Nicole uiteraard voor ons aller NAC.
Prullers.

0    
seuter

Victor Stenzler(jong nac) naar ASWH in de tweede divisie.

0    
Geelzwartwit

Voor mij is 20 jaar geen jeugd meer in het huidige voetbal.
Succes met het mooie avontuur!

0    
Babosje

Doet me denken aan de deal met de Gudelj's bij de overgang naar ajaks.
Dragi en pappa erbij.
Kijk wat er van over is...
Leuke ervaring voor die jongen overigens...

0    
Marco van bavel

Dat is de stiefzoon van Ali dursun en tevens vriend van frenkie de jong., dus vandaar!!!

0    
Joop Klepzeiker

Mooi he. De halve A1 krijgt een contract en ongeveer de enige die transfervrij weg loopt heeft nu een clausule van 100 miljoen en een contract bij Barcelona. Nee, die Smulders heeft toch iets goeds gedaan.

0    
Boei

Ook al weer bij de buren opgeleid. Zal je zien dat ze daar weer de vergoedingen ontvangen als hij over een paar jaar dik verkocht wordt.

0    
Geelzwartwit

De Spaanse landskampioen laat weten dat een transferclausule van 100 miljoen euro is opgenomen in de overeenkomst met de verdediger.


Iets met seizoenskaarten korting en/of doneren aan de jeugdopleiding

Ik ken heel die gast niet maar van Barcelona lijkt me niet dat ze zomaar wat doen

0    
Rob

Bij ons NAC slapen ze al jaren en......het gaat maar door! Wat een godvergeten amateurzooi is de organisatie van ons NAC!

Geen wonder dat we er zo slecht voorstaan!

0    
denhulk

nac heet aj van twintig spelers afscheid genomen dus het word TIJD DAT NIEUWE SPELERS WORDEN GEPRESENTEERD

0    
Ivo

Jeugdspeler Tommy van Butselaar maakt de overstap naar FC Utrecht. De 16-jarige spits tekent in de Domstad een profcontract tot 2021 met de optie op nog een jaar. NAC Breda ontvangt voor de speler een opleidingsvergoeding conform de reglementen van de KNVB. Bron NAC Twitter.

0    
Henk

Volledig eens met Rob, NAC is net Doornroosje, die slaapt ook al jaren in de Efteling.
Wat een beleid, de scouts van NAC slapen ook al.

0    
Sanseveria

Zo Ivo, ben je ook wakker geworden uit je winterslaap? Dit is nogal oud nieuws.
Het weghalen van onze jeugd toont alleen maar aan dat NAC gewoon goed bezig is met haar scouting en opleiding. Dat geldt overigens niet echt voor van Beijnen. Dat is gewoon een gevalletje vriendjespolitiek.

0    
Tegel

Butselaar transfee is ook via Dursun ... zou Ali ook iets voor NAC in zn stal hebben staan?

0    
Ivo

@Sanseveria

Was dit al lang bekend dan?
Ik had het niet eerder gelezen, NAC heeft het 4u geleden gecommuniceerd en er is hier geen topic over.
Dus ik dacht: ik zet het ff weg.

0    
Marco

De vader van hem is zaakwaarnemer van Frenkie de Jong..

0    
Diep Holland

Voetbal is geldhandel. De jongens die ergens spelen hebben geen enkele binding met club of regio. Het zijn slechts stations om te passeren. Maar zodoende hebben Ajax, PSV en Barca , Madrid , Milaan , city , dan ook in het geheel niets nog met regio of clubliefde te maken. Het is slechts geldhandel. Wat resteert zijn dan de nationale elftallen. Omdat daar alleen nog samenkomt , aswell love for the game , and the fact that You are born and grow up somewhere, en talent.
Alle niet rijke clubs zijn er nog slechts om leeg te roven.
Vandaar dat deze combinatie waarbij dan NAC in beeld is , als 1 van de honderden jachtterreinen waar eventueel talent niet doorstroomt naar het eerste elftal, waar alleen nog de mindere goden van bv City , dan minimaal op conditie gehouden kunnen worden , om ze zodra bruikbaar weer weg te roven , zoals vorig jaar die City -keeper, en Ajax zijn overbodige keeper kon droppen om NAC mee verder de afgrond in te trekken.

Wanneer de leegroof , voltooid is, zijn ook de bronnen opgedroogd. Kapitalisme kent skechts woeker en roof . Zie het lot van de aarde en het milieu . Lekker nog een kerosine ritje maken om Barca te zien spelen. Die Spanjaarden zijn zo goed ! Haha . Weet je hoeveel ontvolkte dorpen Spanje heeft ? 3000.
En in de steden vol gestouwd met opgestapelde leegte, vlucht men via brood en spelen weg, van ook maar enig inclusief besef van wat er gaande is! Binnenkort telt de aarde 9 miljard mensen.

0    
Nac till i die

Lachwekkend beleid bij nac meer zeg ik er niet over...

0    
NAC4Ever

@Ivo
Dit bericht is van afgelopen maandag en staat vierde van onderen op Bsiderats.
https://www.bsiderats.nl/205848-2/
Maar je bedoelde het goed.

0    
Bommel

Laten we het niet groter maken dan dat het is. Gewoon via kruiwagen Frenkie de Jong binnengeloodst. Heeft Frenkie ook een maatje dichtbij, voor die jongen een leuk avontuur. Geen supertalent. Horen we niets meer van. En van die jongen van Groningen waarschijnlijk net zo weinig.

0    
Fred1

Ach van Beijnen “ mocht “ meetrainen in de voorbereiding om een contractje te verdienen, ze hadden het voorheen blijkbaar niet gezien.
Vorig seizoen begreep ik al niet dat lui als van Anholt bleven staan en dit soort knullen geen kans kregen.
De concurrentie slaapt niet zien we nu wel.
Nog zuurder is dat deze spelers geen fuck opleveren op dit moment.
Ik vind eigenlijk al die zaakwaarnemers te schandalig voor woorden heb er geen goed woord voor over, het zijn zakkenvullers. Er moet eens een eind aan die leegroof en die belachelijke transfersommen en salarissen komen, geef het voetbal terug aan de sport zou ik zeggen.
En we hebben het nog niet gehad het shoppen gaat nog door hoor.
En ondertussen is er nog geen enkele versterking gehaald en zijn we weer gedoemd tot dezelfde bloed irritante kern van vorig seizoen.
Nee Tommie is nog niet erg slagvaardig.

0    
Sp1

Kan jullie melden dat het niks meer dan een verkapte stage is.... En dat de Catalanen hem na die stage gewoon bedanken voor de inspanningen.

0    
The Don

Had de pech dat hij afgelopen seizoen de toppers Sporkslede, van Anholt, Karami en Carolina voor zich moest dulden. Hopelijk voor hem bij Barca wat minder concurrentie

0    
Ali C

Frenkie verwacht niet dat zn verkering lang stand zal houden nu hij zo populair aan het worden is, dus heeft zijn zaakwaarnemer geregeld dat zijn stapmaatje ook naar Barcelona gaat, dat dat zijn stiefzoon is, is gewoon toevallig.

En ga niet roepen dat NAC heeft lopen slapen, deze jongen kan echt niet voetballen.
Vroeger had je zoontjes van de sponsors bij de club lopen, nu van de zaakwaarnemers.

0    
Toontje

@Babosje

De familie Gudelj als geheel doet het goed.
Jij zegt...WAT ERVAN OVER IS

Nou er is veel over. Nemanja tekende in China voor ongeveer € 25.000,00 per dag
Ze geven niet abnormaal veel uit
Er is dus VEEL OVER

0    
Mul

https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/883562/fc-barcelona-heeft-nederlander-binnen-transferclausule-van-honderd-miljoen-euro.html

Die clausule! :-)

0    
J.ae

Jongens maak je niet zo druk. Bijna niemand heeft ooit van die gast gehoord. Als die wekelijks uit zou blinken bij t tweede hadden ze m heus wel willen houden. Gewoon een spelletje van zaakwaarnemers, helemaal gek zijn ze geworden.

0    
Harrie

Butselaar en van Bijnen hebben beide Ali Dursun als zaakwaarnemer die na de transfer van Frenkie de Jong compleet naast zijn schoenen loopt. Dit soort transfers (stiefzoon en zoon van een vriend) “dwingend” bij een club binnen brengen in ruil voor ... is de kans om snel van de afgrond in te raken. Raiola waar iedereen wat van vind levert alleen maar topspelers bij clubs en gaat echt niet een Zweedse vriend van Zlatan bij een club onderbrengen als die niet kan voetballen.

Maik van Bijnen deed het afgelopen jaar bij Jong NAC, ja ik heb trainingen en wedstrijden gezien, heel hard zijn best, maar kan in de hoofdklasse niet mee. Butselaar heeft niet zoals propaganda blaadje De Stem meld 30 goals gemaakt, dat waren er een stuk minder. Na de winterstop toen de weerstand bij O17 wat hoger werd niet eens 5 keer kunnen scoren. En de 2 seizoenen daarvoor, niet eens op het hoogste niveau, ook niet het verschil kunnen maken. De profvoetbal wereld staat vol met kruiwagens en daar zijn deze 2 het voorbeeld van.

Ik wens ze alle goeds, maar zal ze niet missen wanneer ik bij NAC kom kijken

0    
Daan

Hahaha, wat een grap. Wissel bij Jong NAC en niet goed genoeg voor Baronie.

0    
Dutchbird

Onze deskundologen hier beweren dat ze bij Barcelona stront in de ogen hebben. Er is er maar één die stront in de ogen had en die heet van den Abbeele die niet in de smiezen had dat het contract van Van Beijnen afliep.

0    
Castle

Hoorde dat zijn broertje talenvolle keeper ook naar barca gaat ,weet iemand daar iets van

0    
Sjaakie

Al 20 en niet in NAC 1 ? Dan ben je echt niet zo goed.

0    
Ivo

@Dutchbird

Had van Beijnen een profcontract bij NAC? Of gewoon de standaard jeugdovereenkomst? Dat is nogal een verschil hoor.

0    
Bredaastrots

Trots op hem een jongen met karakter die naar de grootste club van de wereld gaat. MIKE VAN BEIJNEN. SUCCES JONGEN HOU DIE NAAM HOOG.

0    
Cool Hand

As always, it's not what you know, it's who you know.

0    
Harrie

@Ivo van Bijnen had helemaal niets bij NAC. Was niet goed genoeg bij de kruiken, daar enkel en alleen na de O13 kunnen blijven vanwege zijn stiefvader. Mocht afgelopen jaar trainen en de bank bezet houden bij Jong NAC als vriendendienst omdat Ali Dursun (mede) verantwoordelijk was voor de komst van Sadiq een half jaar eerder.

Verder geen enkele aandacht aan besteden.

0    
J.ae

Volgens voetbalzone is van beijnen zelfs de zoon van Dursun .. dat verklaard nog meer.

0    
Breda1912

Misschien een hele stomme vraag maar hoe kan Ali Dursun de vader van Mike zijn als Mike geen Dursun met z'n achternaam heet?

0    
JohanB

Dit is de slechtste voetballer die in Jong NAC ooit heeft gevoetbald. Zat hier inderdaad alleen maar viavia en dat gebeurd nu weer. Baronie wou hem voor komend seizoen niet hebben voor het zondagelftal, enkel voor het zaterdagelftal was hij welkom. Dus dan weet je al genoeg.

Is ook niet een grote vriend van Frenkie, contact is juist de maanden na de transfer van Frenkie weer echt aangewakkerd. Deze gebeurtenis is puur en alleen om Frenkie wat hou vast te geven omdat die op zijn jonge leeftijd voor het eerst samen gaat wonen met zijn vriendin en dan ook nog in het buitenland. Dan is het altijd fijn dat er iemand in die buurt is die aan hetzelfde begint.
Dit allemaal is pas tot stand gekomen nadat de transfer van De Ligt naar Barcelona op laag vuur ligt en zelfs bijna helemaal van de baan is. Anders zou Frenkie dit traject met De Ligt en aangaan.
Van Beijnen heeft hier in Nederland niks op te geven aangezien hij niet vast werkt en ook geen andere verplichtingen heeft. Zal gewoon 2-3 jaar in Barcelona gaan wonen en gaan genieten van het leven zonder prestatiedruk omdat hij weet dat hij daar toch niet voor het voetbal is, als je zelfs door Baronie wordt afgewezen. Daarna zal hij weer gewoon terugkeren naar hier en het leven hier nieuw leven in gaan blazen zonder voetbal!

0    
Braze

Hoorde bij de deal van Franky de Jong. Ik hoop dat hij snel Barcelona1 haalt, maar ik denk ht niet.

0    
Wiwa

Lijkt op een deal in combinatie met Frenkie, of Barça ziet iets in de jongen wat onze trainers niet hebben gezien. Maar daar geloof ik niet zoveel van. We gaan het meemaken.

0    
Fred0

@Breda 1912

Het is de stiefzoon, maar hij heeft zo en zo de achternaam van zijn moeder, neefje van Jos v Beijnen.

0    
Castle

Fredo weet jij ook of zijn broertje zon keepers talent is word gezegd dat hij hij ook naar barca zou kunnen

0    
Felix

En dit zagen ze niet aankomen? Waarom hebben ze tzt zijn contract niet opengebroken?!?

Lekker geld in ce jeugdopleiding stoppen en 0,00 euro vangen ??? jongens!

0    
Felix

Maar gezien de vele reacties hebben ze het misschien toch goed gezien!

0    
Nacfan

Zelfde zaakwaarnemer als Frenkie de Jong, mooie stap voor die jongen, maar denk dat als hij zo goed was geweest hij wel bij NAC of op de bank had gezeten of er in had gestaan.

Laad alle berichten na dit bericht in