Overal waar we komen

Van den Abbeele over nieuwe trainer: "Datum noemen gaat niet"

Technisch directeur Tom van den Abbeele heeft tot op heden nog geen nieuwe hoofdtrainer kunnen presenteren. In gesprek met Omroep Brabant vertelt hij dat er met de kandidaat gesproken wordt over de laatste details. Algemeen directeur Luuc Eisenga bevestigde op de sponsoravond eveneens dat NAC met nog slechts één potentiële hoofdtrainer in gesprek is.
Op de forumavond, die plaatsvond op dinsdag 28 mei, meldde Van den Abbeele dat hij eigenlijk die dag de knoop al door had willen hakken. Uiterlijk maandag 3 juni verwachtte hij de hoofdtrainer te presenteren, maar daar is de Vlaming tot op heden nog niet in geslaagd. Van den Abbeele zal hoogstwaarschijnlijk op korte termijn de oefenmeester bekend kunnen maken, maar een exacte datum noemt hij niet. "We zijn nu bezig met de laatste puntjes op de ‘i’, ik schat in dat het een formaliteit is, maar je weet het nooit zeker in de voetballerij" Maar waarom noemde Van den Abbeele dan maandag 3 juni als uiterste datum? "Dat komt omdat het zo in de goede lijn lag. We dachten dat het zou lukken en dat denken we nu nog steeds. Het moge ook duidelijk zijn dat wij ook liever gisteren dan vandaag een nieuwe trainer hadden aangesteld." Feit is dat de directie en aan te stellen hoofdtrainer niet over één nacht ijs gaan. Op dit moment lijkt Ruud Brood de coach te zijn waarmee NAC in gesprek is, zo meldde Omroep Brabant eerder deze week. Van den Abbeele spreekt verder over een back-up plan, mochten NAC en huidige gesprekspartner er niet uit komen. "We hebben twee interessante profielen, waarbij we een plan A en een plan B hebben, maar laat duidelijk zijn dat we vol voor plan A gaan en dat we dat zo snel mogelijk willen afronden."

Bron: B-Side Rats, Omroep Brabant

Vorig bericht
Olij tekent contract bij NAC 95 reacties
Volgend bericht
Ruim 7300 seizoenkaarten verkocht 71 reacties
Terug naar overzicht
78 Reacties
0    
Henri

Als de onderhandelingen dermate lang duren en moeizaam verlopen dan kan het niemand minder dan Mourinho zijn.

0    
bart

Laat maar iemand trainer worden die er echt voor wilt gaan en niet zo loopt te zeiken over t geld of wat dan ook! Heb eerlijk met het aankoop beleid van Tom best goede verwachtingen van hem en als brood en Tom nou al niet fatsoenlijk samen kunnen werken dan maar kiezen voor een andere trainer

0    
Dolf

Kom uit je winterslaap anders krijgen we het zelfde scenario als met Smulders.

0    
Henri

@bart
Of een andere TD?

0    
Geel/Zwart

@Bart: je doet een hoop onterechte en negatieve insinuaties in je korte bericht. Waarom zou de trainer er niet vol voor willen gaan? Waarom zou er gezeik zijn over geld? Waarom zouden trainer en Tom niet door een deur kunnen?

Het kan ook zijn dat beoogd trainer een heel duidelijke koers voor ogen heeft, duidelijke inhoudelijke voorwaarden wil overeenkomen met TD over de samen te stellen selectie. Kan op inhoudelijke gronden helemaal niet verkeerd zijn waarom ze de details goed willen overeen komen. Wellicht nu geen paniekbeslissing, maar op termijn een beter afgesproken fundament. Gewoon maar even afwachten

0    
GeelZwartHart

Trainer die eisen stelt kan ik alleen maar toejuichen. Daarom ook goed van Vreven destijds.

0    
Tico

Ik vind het juist een goede zaak dat het wat langer duurt, er wordt gewoon niet overhaast gehandeld en proberen er op de meest gunstige en beste manier uit te komen denk ik! De meeste mensen hier zijn zo ongeduldig dat ze aan de dunne kak raken als het nog langer duurt. Heb nou eens geduld.....

0    
Cees

Een trainer mag best eisen stellen, of praten over een bepaalde koers die “hij” voor ogen heeft, “maar” de koers van de club moet daar wel parallel aan lopen, anders niet aannemen. De rode draad die er zou moeten zijn, moet men blijven volgen. Geen trainer is groter dan de club! Lukt dat redelijkerwijs niet, Brood, of wie dan ook, niet nemen. Het blijven passanten. Geen hak- op de tak gezemel. Graag volgens het NAC-boekje, anders maar niet. Trainers genoeg, als je de juiste handvaten hebt.

0    
DunErwt

Word weer een topsportklimaat begin van het seizoen manmanman en dan nog uitspreken dat je kampioen wil worden schei toch uit.
Heb nie verlengd en blij toe word weer frustrerend seizoen.

0    
Onfire

@Dunerwt

gelukkig dat je niet verlengd hebt.
hébben we niks aan die succes supporters

0    
H'wiel

Geeft niet hoor. Je hebt nog ruim twee weken de tijd voordat de eerste training op het programma staat. Als je (nog) geen spelers hebt waar de trainer mee kan/moet werken, is dat geen prioriteit en hoeft deze trainer ook zijn voorbereidingen niet te treffen op het komende seizoen bij de club.
TOBmanagement weer hier :-(.

0    
DunErwt

@onfire

O ja alleen de echte verlengen, wat Ben jij een stoere kerel.
Heb je al nieuwe liedjes en Ben je klaar voor de polonaise, vergeet het bier niet nac supporter 2.0.
Ga al 39 jaar nac dan ben je geen succes supporter pik niet bij 39 jaar NAC.

0    
Tombola Breda

Dat krijg je met dat soort forumavonden. Dan worden er uitspraken geforceerd over zaken die normaliter alleen intern zouden blijven. De keerzijde van transparantie. Ik kan het hem niet kwalijk nemen. Als hij niks had gezegd hadden we weer lopen zeiken over het gebrek aan informatie.

0    
Vergane Glorie

[email protected]
Maar wat is vandaag de dag nog het NAC boekje?
Dat is het grote probleem bij ons.
Het is en blijft een grote soap.

0    
076

Ik ben nog nooit naar het stadion gegaan voor een trainer.

0    
Cees

DunErwt,

Aan jouw mondje mankeert niets. Dat is menigeen opgevallen. De manier waarop jij echter met regelmaat reageert, hm,....., zoals het hoort? Wat denk je zelf? Toch betrap ik je links-en rechts op zinnige inzendingen, dan denk ik, hij kan het wel. Maar even later is het weer ouderwets. Wat ik bedoel, roep je niet het een- of ander over je zelf af? Enige zelfreflectie mag ook wel eens op zijn tijd.

Ben benieuwd wat er nu weer voor reactie gaat komen, hopelijk iets, waar een bepaalde informatie uit voorkomt waar de club en iedereen wat mee kan, want dat is de insteek van deze site, dat hoeft niet meteen iets positief te zijn, maar als kan wel iets zinnigs.

0    
Cees

Vergane Glorie,

Jij slaat, denk ik exact de spijker op zijn kop. Dat is het grootste euvel. En dan is het meestal trekken aan een dood paard, of hoe je het ook noemen wil. Nogmaals, daar zit het al-ler grootste euvel. Er zijn er nog wel meer, maar!

En nu, hoe doorbreek je dat, voor eens en voor altijd graag.

0    
Moppernac

[email protected]

Of het moet van Gaal zijn

0    
Ivo

Je komt er uit of je komt er niet uit. Je moet geen weken aan blijven kutten met een kandidaat. Op een gegeven moment is graag of niet. Een trainer aanstellen duurt hooguit een week.

NAC moet in gaan zetten op plan B en C. Als er na het pinksterweekend geen overeenstemming is met de belangrijkste kandidaat, stop er maar mee.

0    
DunErwt

@Cees

Ik weet niet wat jij wilt met quasi intellectueel gelul maar mijn aandacht, had je nu even,maar je krijgt geen aandacht van me
Ik verlengen voor de 1e keer in 39 jaar niet en wat een calimero gedrag, maar dat is NAC en zijn supporters tegenwoordig... Volwassen calimeros.
Niet verlengen is mijn protest, Wil ook wel net als vroeger de bestuurskamer binnen lopen en alles kort en klein slaan, maar dan lopen ze weer te huilen.
De rollen zijn omgedraaid stillem2 is een volksclub NAC een zeer nette normalisatie club met alleen maar moraalridders.

0    
DunErwt

@Cees

Dus volgens jou is de insteek van deze site dat de supporters met oplossingen moeten komen.
Daar worden mensen voor aangestelt slimpie.....
Jij komt net 2maanden op deze site en actie alsof jij even de hoofdsupporter bent.
Donder op man!
Populistisch gelul

0    
DunErwt

@Cees
Ga nou maar huilen om je duimpjes omlaag huilend.
Gaat het nou om oplossingen of duimpjes?

0    
Otjes

Het zal toch niet zijn dat keuze 1 (Been?) op laatste moment afhaakte en dat nu toch Brood weer keuze 1 is. Die wil nu onderste uit de kan....

Kan geen ander scenario verzinnen waarom het zo lang duurt...als dit waar is dan breekt het zweet me uit.

0    
Martinus

Het blijft soms vermoeiend om te lezen. We zijn het er allemaal over eens dat er een trainer moet komen voor een langere termijn die de club vooruit kan helpen. Dat gaat dan gepaard met onderhandelingen, het uitwerken van een visie. Hoe vaak heeft NAC overhaast beslissingen genomen en hoe vaak heeft dat geresulteerd in een positief resultaat?

NAC heeft het ook over zichzelf afgeroepen, het is een trainerskerkhof geweest de laatste jaren en dat is algemeen bekend. Natuurlijk stapt iemand daar niet zomaar in. Trainers willen zelf ook dat het een succes wordt. Als ze wel zonder al te veel gesprekken willen instappen doen ze dat uit wanhoop, puur om even wat centen te verdienen zonder er te veel over na te hoeven denken, en daar is NAC zeker niet bij gebaat.

Het is echt niet meer dan logisch dat deze aanstelling tijd kost. So be it. Liever een week langer de tijd en een trainer voor de groep die dezelfde kant op wil als de club en de aanhang, dan het overhaast vastleggen van een trainer omdat men ongeduldig wordt, waardoor we in het voorjaar weer opnieuw kunnen beginnen met de zoektocht naar een trainer. Ik meen dat het langduriger onderhandelen met een trainer zelfs noodzakelijk is in deze situatie om een weloverwogen keuze te maken.

0    
Henri

Alsjer nu na ongeveer een maand onderhandelen nog niet uit bent en zelfs geen datum durft te noemen, dan ben ik toch erg benieuwd waar de bottleneck zit.

0    
NEC Nijmegen

Brood hanteert hetzelfde trucje als bij ons.Als hij weet dat hij gewild is vraagt hij het maximale van de club.Wij konden hem het niet bieden wat hij vroeg terwijl er toch echt wel wat centjes zijn.Hij wist niet hoe snel hij naar PSV rende om assistent te worden..Er is bij ons weinig animo voor een terugkeer.Mocht hij het worden dan hoop ik niet dat NAC onverantwoorde risico's gaat nemen.Ik vind NAC een prachtclub namelijk alleen dreigt het op dezelfde manier om zeep te worden geholpen als bij ons.Door een stelletje geldschieters met nul verstand van voetbal.
En vergis je niet in de KKD, die is echt veel sterker geworden.Twente sprong er qua financiën echt bovenuit maar er zijn zeker 6,7 clubs met een spelersbudget van 1,5-2 mln. Rechtstreeks promoveren zal voor beide clubs niet eenvoudig worden.
Succes!

0    
scheppioni

Mijn vermoeden zegt dat wel Otjes, kan bijna niet anders, dus we hebben met deze belg weeer iemand in huis die zich makkelijk laat piepelen en een ad die hem lekker laat spartelen, het zit echt fout is mijn gevoel ! Brood is gekrenkt en nac weer achter de feiten aan hobbelend, daar zijn we kampioem in !

0    
RV

Ik hoop toch op Ruud Brood die met name ook vanwege zijn netwerk misschien wel de iets ervarenere spelers kan halen die als verlengstuk van de staf kunnen dienen, fysiek sterk zijn en een flinke portie strijdlust en karakter met zich meebrengen. Zonder die spelers gaan we het echt niet redden. NEC, Sparta, VVV, Twente (met spelers als Brama, Assaidi, Boere, Ricardinho) het zijn allemaal teams geweest de laatste jaren die met een brok aan ervaring op dat niveau ruimschoots kampioen werden. Alleen Jong Ajax is een uitzondering geweest maar dat was een niveauverschil.

Ervaring achterin naast Koch, een spelverdeler op het middenveld en een spits met een bewezen track record op dit niveau (zoals we in het verleden Sjoerd Ars aantrokken).

Ik zie die spelers toch eerder komen als Brood trainer wordt in plaats van dat we een exotische verrassing uit België voor de groep zetten.

0    
leeuw

Erwten zijn goed om snert van te maken.

0    
N.O.A.D.

Top dat er geen overhaaste beslissingen worden genomen, want dat is in het verleden al vaker fout gegaan.

Off: mensen die hun seizoenskaart nog niet hebben verlengd maar wel lopen te klagen hoop ik dat ze lekker weg blijven. Supporter ben je in vóór en tegenspoed, en dat zou je na zoveel jaar NAC zéker moeten weten.

0    
076*R

Liever dat het wat langer duurt en dat het een weloverwogen beslissing is van beide kanten dan dat er weer een overhaaste slechte beslissing word gemaakt

0    
willem 4,5

@ DenErwt. Je komt dus niet meer in het stadion, prima! Als je ook nog van deze site verdwijnt zijn we helemaal tevreden, er komt dus toch alleen maar dom gelul uit!

0    
ome cor

Ik ben een echte supporter, want ik ga al 39 jaar naar NAC
Vroeger liep ik de bestuurskamer in en sloeg ik alles kort en klein
En nu verleng ik na 39 jaar mijn SCC niet. Dat zal ze leren daar ! Grrrrr....
De rollen zijn omgedraaid stillem2 is een volksclub NAC een zeer nette normalisatie club met alleen maar moraalridders

En iedereen die anders denkt of praat is intellectueel (want zelf ben ik dat niet, zoals ik hier duidelijk aantoon) en nodigt mij uit om nog een paar moeilijke woorden te typen.

Was getekend, DunErwt

Pffff.....ik kan alleen maar zeggen: gelukkig dat zulke mensen plaats maken in het stadion voor andere supporters. Hopelijk verlengt hij z'n aanwezigheid op BSR ook niet ;-)

0    
Des NAC's

@Cor

Met 300 man + trommel Ultra'tje spelen Ajax liederen neuriënd en een echte volksclub zijn 2 verschillende dingen.

0    
DunErwt

@willem 4,5

Heeejz wat dacht je kga van tilbo.com weer ff bij onze wester buren kijken.
Dat ik jou maar een keer in het echt zie dan praat je 3 maanden niet zo verbouw ik je stoere Tilburgse kerel.

@ome cor

Iemand met de wc gekleppert?

0    
denhulk

dit toont toch al aan vande zwakte van td als je zo lang tijd moet vrijmaken om een trainer wat moet dat zijn met nieuwe spelers wees een zakenman en stel je veel harder op wees toch geen watje graag anders maar niet het is nac

0    
willem 4,5

@Dun Erwt. Zoals ik zei, er komt alleen maar domme praat uit bij jou. Ik denk dat jij iedereen die Willem heet de stad uit wil hebben en elke Willem is ook Stillem 2 supporter, zielig! En natuurlijk weer gaan meppen, op deze site dan hé, stoer hoor. Je had toch een stadionverbod? Je hebt nu natuurlijk weekendverlof, zondag wel op tijd binnen zijn hoor ventje, anders wordt je verlof weer ingetrokken.

0    
Jack

Brood neemt alleen zijn vriendjes mee en ook vriendjes als spelers ik noem geen namen de sup weten dat ook wel???

0    
Tico

Jezelf “dun erwt” noemen geeft ook al aan dat je hersens niet veel groter dan een erwt zijn.
Pfffff wat een uitspraken zeg en dan ook nog gaan dreigen met geweld.

0    
Henkie

Haha dunerwt

“Ik krijg mn gelijk niet dus ik schakel over op geweld.”
In de prehistorie blijven hangen, neanderthaler?

0    
Ert

Ik ben heel benieuwd. Had gehoopt dat we al een nieuwe trainer zouden hebben. Maar we zijn ook niet gewend dat het zo rustig is qua nieuws avnuit de club.

Maar ik laat me graag weer verrassen. Nog een week of 2 voor de 1e training.

P.s. ik ben NIET DunErwt

0    
Breda

@ Erwt

Jij verlengt wel. Te betrokken nog. Gaat toch kriebelen. Gegarandeerd.

0    
Stan

Blijft allemaal een beetje geheimzinnig. Ik hoop wel dat het Brood wordt, beste keus op dit moment. Hij zal wel garanties eisen voor nieuwe spelers op de cruciale posities . En dat kost tijd.

0    
jvt

Als je zegt nog met één kandidaat in gesprek te zijn is je onderhandelingspositie natuurlijk onnodig zwak.
Dan kun je wel snel zeggen dat je nog een plan B (Hellemons) hebt maar dat is dan niet meer geloofwaardig, ook naar de ander niet. Amateurisme ten top, dit weer. Maar ja, het is NAC hé, dan weet je het onderhand wel!

Wanneer komen de echte versterkingen? Om naar een veredeld pupillenelftal te gaan kijken, en dan tegen Jong Utrecht; je moet er niet aan denken. Wat zijn we toch ver weggezakt. "De trots van heel Breda" wordt gemanaged door een stelletje uit verweggistan waarvan de één het 'Friese volkslied' zingt en de ander een bijberoep in de zaak van zijn vrouw uit de medische sector heeft dat stil ligt maar dan toch 52k winst in de boeken van 2018 heeft staan, maar die website eigenlijk allang uit de lucht moest maar dan toch maar niet omdat het geen prio heeft. Hoeveel tijd kost dat?

Hoe is dit toch allemaal mogelijk. Jvt is heel verdrietig.

0    
Ivo

Taak nummer 1 van de TD die sinds 15 april in dienst is. Een trainer voor het nieuwe seizoen. Hij had Brood "niet gesproken" tijdens zijn verblijf in Breda. Ik blijf dat raar vinden.

Straks moeten Hellemons en Weijs de eerste trainingen geven. Wat een aanfluiting zou dat zijn.

Of een trainer wordt geconfronteerd met een selectie waar hij geen invloed op heeft gehad.

0    
ome cor

@DunErwt
Je maakt jezelf aardig populair hier vandaag.
Wat een genot dat we jou in elk geval niet meer in het Rat Verlegh hoeven te treffen komend jaar.
Wordt het toch nog gezellig op de tribune. Kunnen we eindelijk polonaise lopen en bier drinken.

0    
Rinus

hoe langer het duurt voor we een trainer hebben hoe groter de verrassing wie het zal zijn....met nieuwe spelers ook zo...we krijgen een topelftal waar we van staan te kijken...

0    
076

@ jvt

V A L K A P O T M A N

0    
RichardPraha

@Dunerwt : jij Ben er zeker eentje van dat groepje 45+'ers dat links onderaan op de B-Side zich altijd als een stelletje aggressieve idioten staat te schelden op zowel spelers, tegenstanders maar ook mede-supporters????!

Figuren zoals jij hebben we hier op de site alsmede in het stadion niet nodig joh..onfatsoenlijke aggressieve droeftoeter!

0    
Ad B uit Roosendaal

Tom had eerder verstandiger moeten zijn, maar helaas..

Hij moet niet praten over een datum (wat hij eerder aangaf) of over plan A en B (wat hij nu aangeeft).

Bij managementcapaciteiten hoort ook zwijgen, als een kip aan het broeden is.

Ik hoop dat snel bekend wordt gemaakt dat Ruud Brood onze trainer is voor volgend seizoen..

0    
TvB

Ik denk dat het wat lang duurt omdat de trainer ook wel een eisenpakket heeft. Zo’n Brood wil ook wel de garantie dat hij het seizoen kan beginnen met een fatsoenlijk elftal. Er zullen nog wel wat onzekerheden zijn en de td heeft natuurlijk ook zijn eigen voorkeur voor spelers die hij wil halen.
Betreft een overname heb ik gehoord dat er gesprekken zijn met het clubje sponsoren wat al bekend is, maar ook met een groot buitenlands bedrijf .

0    
Heksenketel

Natuurlijk is men met Ruud Brood in gesprek. Maar Ruud is ook nog met een Eredivisie-club in gesprek. Zolang de uitslag daar nog niet van bekend is, kan onze nieuwe TD geen nieuwe trainer presenteren.

0    
Ivo

@TvB

Dat fatsoenlijke elftal komt er pas als er voldoende spelers vertrekken, en dat kan nog wel even duren. Voorlopig staan dure jongens als Kali, Koch, Kastaneer en van Anholt nog gewoon op de loonlijst.

Dus als Ruud Brood op die zekerheid wacht kan het nog wel ff duren.

De overname is voorlopig van de baan, de koop van het stadion ook, het komende jaar wordt het pappen en nathouden.

0    
NAC 70

Ik hoop toch echt niet op Brood...heeft geen verschil kunnen maken en had ook de team discipline totaal niet onder controle...next..
Ik hoop echt op een frisse , bevlogen trainer die wars is van allerlei poespas maar in staat is om een winnend team te creëren dat een connectie heeft met het hondstrouwe nacpubliek. ?

0    
Jonka

Zeer amateuristisch...

0    
TvB

@ivo ; het is maar speculeren waarom het zo lang duurt natuurlijk. Wie het weet mag het zeggen,
Betreft die overname begreep ik dat ze nog in gesprek zijn met een buitenlands bedrijf

0    
Ivo

@TvB
Persoonlijk denk ik dat Ruud Brood het niet wordt.
Dan was het al wel geregeld in de periode dat Brood nog trainer was, of kort daarna.
15 mei was de laatste wedstrijd met Brood, zo lang kan zoiets niet duren.

Mike Snoei gaat van Telstar naar de Graafschap, die had ik ook graag zien komen. Heerlijke recht voor z'n raap trainer met passie voor het spelletje. Geweldige uitstraling heeft die man. Had perfect bij NAC gepast.

0    
Wessel

Zou ook zo maar kunnen dat er nog 1 kandidaat is,men is al klaar met onderhandelen en de kandidaat ( brood) zet NAC in de wachtkamer omdat bijvoorbeeld een VVV gevraagd heeft om een gesprek.
Is daar 1 van de kandidaten en Brood wil in ieder geval het verhaal van die kant aanhoren/afwachten.

Logisch lijkt me.

Mag wel hopen dat NAC een deadline aan de beslissing heeft gekoppeld, zodat men tijdig op p,an B over kan.

0    
DunErwt

@richard praha
Leuk dat je zomaar wat invult over waar ik zou staan.
Wijzen wijzen wijzen zonder te weten naar wie.
Maar als je je nu zo stoor aan dat groepje dan ga je naar dat groepje toe en spreek ze aan, maar daar heb je het lef niet voor natuurlijk, liever anoniem he held!
Typische de huidige Nac supporter een grote bek en dat het liefst anoniem.
Maar om je van dienst te zijn, sta op vak G en op F7
Zie je snel?
Slaap lekker verder door de slaapverhaaltjes van onze directie. Want ja alles komt goed toch, wake up man!

0    
Nacbelg

Zou Vreven nog een optie zijn?

0    
Gorcumse Naccer

Hey dun erwt. Niet stiekem dan losse kaartjes kopen hè. Kerels als jij hebben we niks aan. HUP NAC!

0    
DunErwt

Zegt iemand uit gorinchem whoehahaha Donder op man

0    
H.

Ik vind dit wel genieten hoor. Intelligente discussie. *Pakt een schaaltje chips erbij*

0    
DunErwt

Wat een deja vu, vorig jaar Precies hetzelfde maar dan met Smulders.
Je mocht geen kritiek leveren want dan worden de polonaiselopers boos net als nu als je zegt dat je klaar bent met dit beleid en niet verlengt.
Maar wat kwamen de wijze voetbalheren zich zelf tegen en nu zie je ze weer bezig.
Seizoen 19/20 kkd na 20 wedstrijden staan 11e en dan moet je ze hier horen, de echte, want hun verlengen, en best supporters van het land.
Alleen de rest van het land lacht je hard heeeeel hard uit
Doe nog maar een polonaise.

0    
Dr Phil

dun erwt,

Wat is jou leeftijd? of je bent heel jong of een stok oud ventje of Wijf want
heldere taal komt er niet uit, gewoon lekker wegblijven en ook wanneer het weer goed draait bij NAC.

0    
Betweter

Erwtje

Als je al 39 jaar naar NAC gaat, dan ga je niet lopen verkondigen dat je het nu zat bent. Dan had je 15 jaar geleden je seizoenskaart al in moeten leveren. Wat een flauwekul man. Ik ga ook al 38 jaar naar NAC, maar ik laat me niet wegjagen hoor

0    
Toontje

No 16 dagen tot de eerste trainig

nog geen trainer
nog lang geen volledige selectie
nog lang geen waardige selectie,,,een beetje niveau

0    
DunErwt

@dr phil

Zeer vrouwvriendelijk van je, top!

0    
Theos

Meestal krijgt een club een paar wedstrijden dispensatie voor het vinden van een trainer, dus we hebben nog tot eind augustus :-)

0    
DunErwt

@betweter

Laat me niet wegjagen en zeker door die droeftoeters hiero hahaha wat denkte zelf kul.
Ben het niet eens met het huidige beleid dus verlengen ik niet uit protest.
Dat dat voor sommige hier negatiever is dan het feit dat je nog geen hoofdsponsor, trainer, en nieuwe spelers hebt zegt meer over hun dan over mij lijkt me.

0    
RichardPraha

@Dunerwt Ik heb dat groepje idioten links onderin op de B-Side idd wel eens aan gesproken toen ze een grote bek hadden tegen wat andere supporters en agressief werden puur omdat we niet voor de spelers mochten klappen na een wedstrijd...maar met dat soort stoere met “pensioen” zijnde hooligans valt geen gesprek te voeren: dat soort lui kunnen alleen maar met geweld hun “gelijk” krijgen. Jij lijkt met jou agressieve toontje wel op dat soort figuren! Die kunnen we missen als kiespijn en dat jij al +30 jr bij NAC komt verandert daar niets aan.

0    
Ton

Schop die Belg er uit

0    
paul van gool

Gaan wij met iedereen weer voor 1000 % ACHTER NAC staan of laten wij onze club in de steek ? , ik blijf gewoon gaan dit is nac niks meer of minder NAC zit in ons hart en dat zal altijd zo blijven , het zal mij een zorg zijn of iemand nu 1 jaar naar nac gaat of net als ikzelf al minstens 50 jaar ik spring nog steeds mee op de B site en zou dit voor geen andere club ter wereld willen ruilen .

0    
DunErwt

@richard praha

Jij lijkt op pedo van om de hoek, maar dan hoor jij mij toch niet zeggen dat je een pedo bent?

0    
DunErwt

@rich praha

Dat groepje stond in jaren 80 ook bij NAC, kan je van veel van die roeptoeters uit gorinchem, zeeland en de zelfbenoemde "echte" supporters waarschijnlijk niet zeggen.

0    
geenvoetbalkenner

Ik heb gehoord van een van de sponsoren dat er achter de schermen Mario Been als kandidaat wordt genoemd. Ik weet niet hoe goed zijn bronnen zijn maar ik zou blij zijn als hij komt.

0    
CoCo

Ik denk dat we een elftal Belgen gaan krijgen...

0    
Gorcumse Naccer

Hey dunerwt. Ik kom van kinds af aan al bij NAC dus doen nou niet zo stoer omdat ik uit Gorinchem kom ik niet voor NAC zou kunnen en/of mogen zijn. Je weet niks van mij dus lul niet zo slap. Alle minnetjes hier op de pagina zeggen genoeg iig. Ik wens je veel plezier van achter je tv vandaan ?

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja