Wij gaan niet opzij

Van den Kerkhof fluit Excelsior-NAC

Woensdag gaat NAC in Rotterdam op zoek naar de eerste overwinning van 2019. Tegen Excelsior hoopt de ploeg van Ruud Brood de achterstand op de concurrentie te kunnen verkleinen. De scheidsrechter die is aangesteld voor deze wedstrijd is Martin van den Kerkhof. 
Van den Kerkhof wordt bijgestaan door zijn assistenten Brondijk en Strijker. Nagtegaal zal fungeren als vierde official. Na dit weekend weten we ook weer dat er een VAR is. Woensdag zal Erwin Blanc de VAR zijn, zijn assistent is Charl Schaap.

Bron: B-Side Rats, KNVB

Terug naar overzicht
35 Reacties
0    
willem 4,5

Ze hebben er weer een toppertje op gezet, Kerkhof, dat beloofd niet veel goeds!

0    
Tico

Tja Willem, met welke scheids is het wel oké?

0    
Breda1965

deed de var maar niet mee

0    
Buurman

Ik zag bij het voorgaande item over de wedstrijd tegen Excelsior dat de statistiek er op werd/wordt losgelaten. Inderdaad een kleine kans dat we de nacompetitie halen. Echter bij statistiek en wetenschap speelt het begrip ceteri paribus mee. We gaan ervan uit dat een aantal zaken onveranderlijk (constant) zijn. Echter ik meen de tweede helft tegen vvv een beter NAC te hebben gezien. Mogelijk brengt komst Brood toch een positief schokeffect. Daar houdt statistiek geen rekening mee. Winnen we woensdag dan hebben we m.i. nog een redelijke kans op plaats 17. Maar ook de andere kant moet je willen zien. Statistisch gesproken verliest Emmen de laatste wedstrijd in Tilburg. Echter door de onderlinge haat zal W2 op zeker de punten gunnen aan Emmen. Gewoon om NAC flink te naaien. Ondanks dit gegeven geef ik NAC een aardige kans Emmen te achterhalen. Wel twee voorwaarden. 1. Is er echt dat positief Brood effect ? 2. Winnen woensdag is noodzaak.

0    
Buurman

Ceteris paribus.

0    
Schrikbarend

Verschueren ilic?

0    
Rijen

@buurman wat een onzin wat betreft Willem 2 tegen Emmen. Willem 2 speelt dan mogelijk nog voor de play offs voor Europees voetbal. Ze zullen Emmen sowieso niet laten winnen.

0    
Babosje

Ik hoop dat Verschueren onderhand weer fit is!

0    
Buurman

beste Rijen. Inderdaad. Als W2 nog voor Europees gaat ligt het weer anders. Kans dat W2 dan is uitgespeeld acht ik echter goed mogelijk.

0    
@Rijen

Tenzij ze de bekerfinale winnen. Zo'n finale is altijd een wedstrijd opzich, en zie wat Zwolle een paar jaar terug deed. Als dat het geval zal zijn spelen ze de laatste wedstrijd enkel nog maar voor spek en bonen en vrees ik dat de supporters de spelers vriendelijk verzoeken niet zo hun best te doen.

0    
Buurman

Beste @Rijen. Inderdaad nog een optie die mogelijk is.

0    
Spionkop

Als ze woensdag winnen hebben we drie punten er bij.

Dus....

0    
Bier en gieten

Charl Schaap is echt een goede assistent van de 4e man. Fijn dat ze dit erbij melden mijn dag is weer goed!

0    
Peter13

@Bier en gieten - goed lezen: Charl Schaap is assistent-VAR, niet assistent-4e man. (Wat ben je dan? Vijfde man?)

0    
van Flieger

Buurman - ook goedemorgen zeg. Nog uit de tijd van de statische modellen ? Jaren 70 zeg maar ? Van Flieg heeft in Duitsland jarenlang "gevochten" met allerlei Herren Doktors in de statistiek van de Uni's uit Karlsruhe, München en Berlin. Uiteindelijk leg je het af tegen dit soort figuren wiens hoofdbaan dit is. Maar je leert er wel van, en vooral dat we in onze situatie niets meer of minder dan een wonder nodig hebben om te overleven.

In dat licht bezien is het voor 18 april aangekondigde forumavondje natuurlijk een enorm gebrek aan urgentie. Bijna een vernedering. De mensen die daar op afkomen hebben in feite al gecapituleerd.

Caretaker Brood heeft maar 1 opdracht: ons NAC waardig laten sterven. Dignitas is het sleutelwoord.

0    
van Flieger

De 403 overgebleven Facebookvrienden van Gielen passen allemaal in het uitvak.

0    
Baosje

wie ?

willy of Gerry ?

0    
Buurman

Ja Flieger ik dacht, ik knal er ook maar eens een zware term in. Inderdaad zal alles moeten meezitten om de nacompetitie nog te halen. Als we morgen winnen wordt de kans wel een stukje groter. Excelsior staat onnodig laag hebben m.i. een behoorlijk elftal. Het zijn spannende dagen.

0    
denhulk

slechtse scheidsrechter van de eredivisie rare man is niet in te schatten

0    
Pizzabakker

@ Buurman

Denk je nu echt dat die spelers van Willem II NAC haten? Wat een onzin! Ook allemaal broodvoetballers. Die zijn ook gewoon bezig met hun eigen carrière.

On Topic: Wanneer laten ze die Nagtegaal eens een wedstrijd fluiten? Ligt vast een stuk beter in het gehoor!

0    
jvt

Excelsior uit gelijkspel, degradatie een feit. O nee, er zijn er nog die denken dat je een kans maakt.
We hebben het laten liggen direct na de winterstop na dat cruciale trainingskamp en na aantrekken van onze broodnodige versterkingen, die er meteen bij de eerste wedstrijd zouden staan.

Hoe onervarenheid en onkunde je wederom in 4 jaar tijd de das om doen. Er zijn er maar een paar die er beter van zijn geworden, mét salarisverhoging. En nu komen er weer twee uit de ruif eten + het hotel dat ze onder brengt is er goed mee. Het geld staat al lang niet meer op het veld en dat beste mensen, is jammer.

0    
Bommel

Och, daar heb je Willem II supporter 'Rijen' weer, die zich hier voordoet als sympathieke NAC-supporter.

We moeten niet teveel naar anderen kijken, want die ongetwijfeld nog punten halen, daar waar je het niet verwacht. Het enige wat je kunt doen is zelf de punten pakken te beginnen op Woudenstein vanavond. Dat wordt nog een hels karwei.

0    
scheppioni

Wel toepasselijk, bij verlies liggen we echt op zijn naam !
COME ON NAC !!!

0    
cram

@ van Flieger

Gisteren had je het over de Macause Consensus die het voor de wedstrijd Excelsior- NAC op 1-1 houdt.
Dit klopt, bookmakers geven voor 1-1 de laagste quote af.
Echter, bookies dienen de 1-x-2 weddenschappen te balanceren zodat ongeacht het resultaat van de wedstrijd ze winst maken. Bookies wijken daardoor altijd iets af van de werkelijke statistische kansen
Odds compilers geven de werkelijke statische verdeling weer. Mijn odds compiler en algorithme (die rekening houdt met het schok effect na vertrek Vd Gaag) geeft slechts 25% kans op overwinning NAC en een meest waarschijnlijke uitslag van 2-0 voor Excelsior.
Zie hier de reden dat ik nooit op een match van NAC inzet. Alleen een mirakel kan ons redden en gelukkig komen dit soort mirakels in het voetbal soms voor!

0    
van Flieger

Cram - van Flieg heeft de laatste 6 weken steeds vooraf de Macause Consensus gegeven, zodat de mensen niet achteraf kunnen gaan zeggen - ja maar jij kijkt een koe in de kont. Dat is niet zo en in juni gaat van Flieg ook gewoon langs bij die boeven in HongKong en Macau. Wat Fransje Bauer kan kan van Flieg ook.

Ons NAC weet de statisteken niet te verslaan, nu al voor de 6e keer op rij. Nu is het zo dat de mensen dan vaak denken, ja maar hoor eens hoe langer het duurt hoe groter de kans dat we wel een keer de statistiek verslaan en dus wel een keer uithalen waar dat niet "ingecalculeerd is". Maar dat is vrij grote onzin, dat zie je pas significant groeien bij series groter dan 50-100, dus eigenlijk pas over anderhalf tot 3 seizoenen. En daar hebben we nu geen tijd voor, begrijpelijk. Nog even over de term "ingecalculeerd" die is voor van Flieg altijd uitermate verwarrend. Dan gaan die alfaatjes als van Mierlo, de Kort en Gielen en hun hele clan lopen roepen dat "dit verlies ingecalculeerd was". En dan kijk je naar de Macause Consensus en dan ligt het toch weer anders, dus waar die mensen naar verwijzen ? Geen idee, maar ingecalculeerd was het in geen geval dat we zo simpel zouden degraderen. Dat heeft zich door het seizoen heen zo ontwikkeld, en zij hebben het maar zo gelaten. Vrijwel niemand mag zich op deze site stochasticus noemen, en toch weten ze allemaal wat het wordt. knap hoor.

0    
van Flieger

jvt - dat trainingskamp in La Manga is achteraf toch wel 1 groot raadsel geworden. Er is ook niks raars gebeurd ofzo, van Flieg's kamer was boven die van van Hooijdonk en Allouchi. Daar was het steeds op tijd stil. Alleen schuin boven van Flieg werd de eerste nacht wel kabaal gemaakt, in het Frans, die gasten van Cercle. Dat werd tijdens het ontbijt de volgende ochtend wel rechtgezet. Misschien waren het wel allemaal dode mussen. Brave saunagangers zoals Rosheuvel en Kastaneer, wie zal het zeggen ?

0    
cram

@Van Flieger
Volledig eens met wat je schrijft. Dit verschijnsel zie je ook bij onwetenden die richting casino gaan: "o, 4 x achter elkaar rood dus de kans op zwart is nu veel groter dan op rood.".....
Zou overigens een mooie regressie analyse zijn op de slagingskans van onsuccesvolle directeuren van een BVO die de overstap maken naar een andere club. Het zou me niet verbazen als de uitkomst het functioneren van mevr. Edelenbos niet sterker maakt.

0    
van Flieger

cram - van Flieg en Dr H (groot Gladbach fan en sponsor) hebben ooit in Frankfurt in de avond bij een sigaar en een whisky berekend hoe groot de kans is dat je als NAC een serie treft (die NAC toen trof) van iets van 45 keer uitloten en 6 keer thuisloten tijdens het bekertournooi. En daar kwam uit dat die kans wel verdomd klein was, zo klein dat je eigenlijk de KNVB wel van manipulatie moest beschuldigen.

0    
Ojee

Stohasticus ? Briljant ?

0    
Pizzabakker

Ik bekijk het dan ook liever van een deterministische kant!

0    
Buurman

Beste Pizzabakker. Ik denk dat die druk vooral zal komen van de supporters. En daar zijn spelers geweldig gevoelig voor. Ook gaat er in de kopies van de W2 spelers zich onbewust een proces afspelen dat nadelig is voor NAC.Mocht W2 tegen Emmen zijn uitgevoetbald en Emmen heeft de punten nodig dan gaat Emmen in Tilburg een cadeautje krijgen. Misschien niet heel bewust maar onbewust zal W2 met de handrem erop spelen. En de W2 supporters maken er een feestje van als NAC daardoor eruit vliegt. Maar eerst maar eens morgen zien te winnen. Ik hoop het want die KKD zie ik niet zitten.

0    
Buurman

Beste van Flieger 14.03. Klopt. Indertijd was die bekerloting een farce. Chris van Nijnatten vroeg indertijd of hij met het AD het ballen apparaat mocht testen in samenwerking met de Uni om aan alle geruchten een eind te maken. Dat had men dus liever niet.

0    
Buurman

Koppies

0    
Ad B uit Roosendaal

Het maakt niet uit wie de wedstrijd fluit.

Als NAC maar fluitend de drie punten pakt.

0    
DeNeel

NAC moet spelen als een luid zingende nachtegaal, niet lopen als een mak schaap, op tijd wat strijkers afsteken en zeker niet de score blanc willen houden, dat is de bron(dijk), anders eindigen we woensdag al gegarandeerd op het spreekwoordelijke kerkhof......hup NAC, NOAD ??

Laad alle berichten na dit bericht in