Overal waar we komen

Van der Gaag: "Het begint bij NOAD"

NAC heeft het trainingskamp in Spanje aangegrepen om eens uitgebreid met de trainer terug te kijken op zijn eerste half jaar in Bredase dienst en vooruit te blikken op de tweede seizoenshelft. Aangezien het interview nogal lang is en wij tamelijk lui aangelegd zijn, embedden we de video van NAC TV. Schenk wat te drinken in, ga er eens rustig voor zitten en bekijk hieronder het interview met de hoofdtrainer.
[youtube_video] hr75YSM1VOw [/youtube_video]

Bron: B-Side Rats, NAC

Vorig bericht
BSRetro: Peter Remie 35 reacties
Terug naar overzicht
23 Reacties
0    
Babosje

Goeie trainer hebben we!

0    
Cl

Dacht dat energieflex gestopt was met de sponsoring?

0    
Michel

Stiekem is Mitchell een soort Stijn maar dan zonder die fantastische uitbarstingen ;)

0    
am

Lang interview maar er wordt niet veel gezegd.

0    
Dun Diëe

Hij zegt zeer verstandige dingen. Staat er nuchter in. Ik heb het al eerder gezegd maar ik hoop dat hij een tijdje blijft.

0    
scheppioni

De 20ste zo'n NOAD als het gerebbel van onze trainer en het wordt 0-5 !!! Tuurlijk is het allemaal logisch, maar mag hopen dat met ons NAC geen labiele helften meer te zien zijn ! Daar walg ik van !

0    
Dirk

Niks van van doen met deze topic maar wel ff de moeite waard om het te melden:

Cyriel Dessers maakt deze periode definitief geen transfer. Door een deels ingescheurde binnenband van de knie is de FC Utrecht-spits vier maanden uitgeschakeld.

Beterschap, Cyriel !!!

0    
NaccieNac

Mokthar halen! Was bij Zwolle doorslaggevend en is nu transfervrij mét eredivisie ervaring! Hebben we de voorhoede compleet! Hup nac

0    
Wijnkunst

@am
Inderdaad, ik zou er aan toevoegen, veel wordt er niet gevraagd. Saai interview. Er wordt niet doorgevraagd.Totaal geen kritische vragen.

0    
Molenschot Loco

Die gaat gewoon terug naar Zwolle... hebben meer financiële middelen......Stam zal hem naar Zwolle halen.....

0    
Ric

Te veel spelers hebben het grootste deel van het seizoen onder hun kunnen gepresteerd. Tel daar de keeperssoap bij op, wat voor een verdediging nooit fijn is en geen rust en stabiliteit geeft. De creatieve middenvelders raakten snel geblesseerd, speelden op 80% van kunnen wegens herstel van blessures, omdat het team niet stond en het vertrouwen ontbrak.
Deze trainer heeft ondanks alle perikelen altijd positief geacteerd bij de pers. Heeft de moed erin weten te houden en vertegenwoordigd onze club gewoon perfect. Heeft een duidelijk plan, durft tactisch te handelen (systeem / wissels) en lijkt door te bouwen naar een goede 2e seizoenshelft. Ik heb er alle vertrouwen in. De ploeg lijkt veel voor elkaar over te hebben. Heeft ondervonden hoe men het publiek er achter kan krijgen en zal ongetwijfeld nog worden versterkt!
Belangrijk om de eerste drie wedstrijden (Willem ll, ADO en graafschap) goed door te komen. Anders breekt het vertrouwen alsnog en wordt het een zwaar seizoen!
Zo pessimistisch als ik was na ca. 10 wedstrijden zo positief zie ik het nu tegemoet!
Hup NAC! Hup van der Gaag!

0    
Ed

Moktar !!!

0    
Pietjebel

Sinkgraven

0    
Breda

Bijzonder dat je snakte naar de winterstop en het nu bijna jammer is dat er niet doorgespeeld wordt.

0    
Dutchbird

3 punten mee terug naar huis vanuit Stilburg !!!

0    
Jgiw

Volgens mij begint het met een degelijke selectie ipv NOAD.

0    
De Scout

Mokthar is beschikbaar. Dat zou geen verkeerde versterking zijn!

0    
Prager

@ Iedereen die Mokhtar roept,

Denken jullie echt dat er bij NAC voldoende financiële middelen zijn om een speler als Mokthar binnen te hengelen? Is naar Turkije gegaan om meer te verdienen. Die kunnen we, al is het al door het salarisplafond, nooit betalen.

On topic:
Goed constructief interview. Ik verwacht een stabieler NAC in de 2e seizoenshelft. Mede door de terugkerende spelers na blessures en de nodige versterkingen (verwacht nog enkele) zal het mijns inzien beter gaan draaien.

Hup NAC

0    
Arie

En de belichaming van NOAD is de laatste wedstrijden, die punten opleveren, onze Leigh. Samen met Korte. Onbegrijpelijk als je eerstgenoemde dan in deze flow uitzwaait en 1 of andere reserve Australier haalt.

0    
Mike

Hij traint te hard en daardoor ogen ze vermoeid iedere wedstrijd

0    
Boei

Willem II, ADO en de Graafschap moeten eigenlijk zeker minimaal 5 punten opleveren. We moeten W2 en ADO op gelijkspel houden. Graafschap is dé degradatie kandidaat dus die moet je winnen. PEC en Groningen kunnen we denkniveau vergeten, die gaan omhoog.

0    
Boei

Denkniveau? = denk ik :)

0    
Helter

“Het begint met met NOAD......en een goed veld.

https://www.vi.nl/nieuws/feyenoord-leidt-met-unieke-score-in-veldencompetitie

Ziet er niet goed uit, net vlak boven de kunstgrasboeren. Vond het veld er de laatste wedstrijden ook slecht uitzien.
Werk aan de winkel!

Laad alle berichten na dit bericht in