Go to Top

Van der Gaag lijkt voorschot te nemen op vertrek: “Kijken naar mijn eigen functioneren”

Van der Gaag lijkt voorschot te nemen op vertrek: “Kijken naar mijn eigen functioneren”

Het lijkt steeds waarschijnlijker dat Mitchell van der Gaag NAC nog voor het einde van het seizoen verlaat. Bij De Tafel van Kees leek de oefenmeester een voorschot te nemen op een aanstaand vertrek.

Van der Gaag vertelde bij het voetbalpraatprogramma dat hij er niet aan ontkomt zijn eigen presteren te evalueren: “Los van wat er allemaal gebeurd is, kijk ik ook naar mezelf. Zeker nu op dit moment; we staan laatste, hebben nog acht wedstrijden te gaan. Dan ga ik ook nadenken. Wat kan er nu nog? We hebben veel gedaan. Doe je alle dingen wel goed? Gelijk na een wedstrijd is dat altijd lastig, omdat je heel erg in de emotie zit. Nu zit ik daar nog steeds in. Maar zeker met het vrije weekend wat eraan zit te komen, ga je daar zeker over nadenken. Dat hoort erbij. Doe ik eigenlijk ook nog alles goed? Doen we de dingen die we hebben afgesproken?”

Hoewel Van der Gaag nu nog geen conclusies wil trekken, lijkt de uitkomst van zijn evaluatie helder. Van der Gaag: “Het is nu nog vrij vroeg. Zondagochtend, gelijk na de wedstrijd. Maar je gaat er wel over nadenken. Kijken naar mijn eigen functioneren, dat is logisch. Het zou een slechte zaak zijn als je daar niet over nadenkt. Het is nu een periode zonder een wedstrijd, dan ga je daarnaar kijken. Het zou slecht zijn als ik in de spiegel kijk en denk: ik doe alles prima en het gaat wel goed. Het lastig. Ik zeg alleen: Je gaat reflecteren wat je aan het doen bent. Ik zeg hoe ik er op dit moment in sta. Zeker kort na een wedstrijd, de volgende ochtend is het ook weer lastig. We staan onderaan, acht punten verwijderd van de een-na-laatste plaats. Dat is de situatie.”

Bron: B-Side Rats, Fox Sports, BN DeStem

173 Reacties op "Van der Gaag lijkt voorschot te nemen op vertrek: “Kijken naar mijn eigen functioneren”"

 • Arie
  17 maart, 2019 - 11:06

  Ik zou met 5 man achterin naar je eigen functioneren kijken.

  162

  2
 • Gman
  17 maart, 2019 - 11:07

  Maak ruimte voor een nieuwe trainer, die in combinatie met een nieuwe TD kan gaan bouwen voor volgend jaar. Houdoe en bedankt

  82

  3
 • ome cor
  17 maart, 2019 - 11:07

  Doe jezelf en ons een plezier en stap op !

  98

  4
 • Wallie
  17 maart, 2019 - 11:08

  Dan stapt hij deze week nog op. Hoe dan ook het gaat NAC niet meer redden van de ondergang. Degraderen is een feit. Wen er alvast maar aan.

  58

  3
 • Cool Hand
  17 maart, 2019 - 11:09

  Als ik Kali gisteren zag wijzen en druk rond zag rennen (nergens heen, maar hij rende wel), dan zag ik een natuurlijke leider! Kali in charge, tot het einde van het seizoen. Wat een topper.

  11

  120
 • Peter
  17 maart, 2019 - 11:09

  Het kan nog. Nieuwe trainer en thuis winnen

  13

  16
 • Raf17
  17 maart, 2019 - 11:10

  Wat mij betreft haal je nu een trainer voor de resterende wedstrijden en komend KKD seizoen. Anders zal er niemand willen instappen.
  Haal een trainer met een NAC hart, iemand die de club kent. Ruud Brood of Ton Lokhoff. Richten op komend seizoen is het enige wat we nu kunnen doen.

  50

  6
 • Gilze = NAC
  17 maart, 2019 - 11:12

  Oprotten. Waardeloze laffe trainer. En neem dat inspiratieloze zootje op het veld mee. Resterende wedstrijden met het tweede spelen. Zijn er nog plannen om maandagochtend een hartig woordje met staf en spelers te voeren? Neem graag een snipperdag.

  26

  13
 • Becherovka
  17 maart, 2019 - 11:14

  Ja! 100x ja! Na de Graafschap had deze vent al eruit gebonjourd moeten zijn. Dat het zo lang door heeft mogen gaan is een schande!

  28

  3
 • Ernie
  17 maart, 2019 - 11:14

  Type Ruud Brood zou mooi zijn. Maar die wil niet, dus het wordt het seizoen afmaken met Penders.

  18

  19
 • Budje
  17 maart, 2019 - 11:16

  Robbemont

  3

  24
 • van Flieger
  17 maart, 2019 - 11:16

  “Dat zijn jouw woorden” zeetie hoor. En naar jezelf kijken (in de spiegel) wil nog lang niet zeggen dat hij gratis opstapt. Wellicht is dit een opening voor een deal waarbij hij bijvoorbeeld nog tot eind van dit kalenderjaar meekrijgt in plaats van de volle mep.

  De nieuwe TM die er aan zit te komen kan dan meteen als eerste een nieuwe trainer zoeken. De fout die Smulders in eerste instantie maakte met Dijkhuizen moet vermeden worden.

  51

  1
 • Joepel
  17 maart, 2019 - 11:17

  Valt niks meer te repareren, seizoen uitspelen met gasten die er wel voor willen gaan. Kwalitatief misschien nog wel minder dan die makke lammetjes van nu, maar dat zij dan maar zo. Dat de trainer nog moet nadenken over z’n eigen positie is stuitend. Met 5 verdedigers beginnen in zo’n belangrijke wedstrijd, met het feit dat je in de wedstrijden daarvoor zoveel doelpunten tegen gekregen hebt, het spel dramatisch was etc. is een grote minachting naar het publiek dat misschien nog een heel klein beetje hoop had voor de wedstrijd. Gedurende de wedstrijd kwam de totale bezinning, een vreselijk gevoel. Vele NAC harten huilen, die van de spelers liggen waarschijnlijk al bij een andere club. Gelukkig maar in dit geval, een voor een NAC onwaardige spelers die we liever kwijt dan rijk zijn.

  Nu hopen dat opnieuw beginnen ook echt opnieuw beginnen gaat worden. Zsm een AD en TD aanstellen, begroting bepalen en gaan bouwen.

  Hup NAC! Zal NOOIT verloren gaan…

  29

  2
 • am
  17 maart, 2019 - 11:17

  Volledig richten op volgend seizoen. Nieuwe directeur en technisch directeur hebben de prioriteit. Eigen jeugd een kans geven.

  17

  2
 • van Flieger
  17 maart, 2019 - 11:17

  Maar goed als jouw belangrijkste medewerker zo doods en verslagen op nationale televisie de Club vertegenwoordigt dan moet iemand het lijntje doorknippen. Maar goed, Gielen is niet die man, die durft en kan helemaal niks.

  58

  3
 • Joop
  17 maart, 2019 - 11:19

  8 punten 8 wedstrijden is met deze selectie niet meer in te halen dus wij zich het elftal en ga aan de slag met de jeugd slechter kan het niet toch laat die jongens maar ervaring op doen

  9

  0
 • Peter
  17 maart, 2019 - 11:19

  Flieger eens

  11

  0
 • Wlinden@casema.nl
  17 maart, 2019 - 11:20

  Penders ook eruit, totaal geen meerwaarde! Verantwoordelijk van het Resultaat van n bagger slechte verdediging.

  70

  4
 • Breda-Loyal
  17 maart, 2019 - 11:20

  Weijs of Brood opvolger maken

  36

  3
 • Theoden King
  17 maart, 2019 - 11:20

  Zou de degradatiechecklist compleet maken.

  Laffe trainer, gezien zijn spelopvatting. Maar ook als mens sinds gisteravond. Waarom liep hij met zijn technische staf niet mee in de Walk of Shame? Mister “we doen het samen”? Waar was je, laffe hond?!

  38

  1
 • Ert
  17 maart, 2019 - 11:23

  We hebben geen AD, geen TD, geen Hoofd jeugdopleiding en zo meteen geen trainer meer
  Niemand wil op dit moment AD en/of TD zijn, laat staan de andere functies. Geen voetballer die het in zijn hoofd haalt om aankomend seizoen bij ons te spelen door deze ‘zeer professionele’ organisatie.

  Gelukkig hebben we altijd nog de spelers die terugkomen van Helmond Sport. Die weten hoe het is om onderaan de KKD te voetballen.

  Maar ik laat me graag verrassen.. maar hie weet ik zelfs niet meer

  26

  1
 • Oosterhout076
  17 maart, 2019 - 11:23

  Nu het te warm onder je voeten wordt, lekker weglopen, prutser.
  Liever weglopen dan degraderen, staat beter op mijn cv

  Had dit in de winterstop gedaan. Toen had je het voor de club kunnen doen. Nu vooral voor jezelf.
  Ongelofelijk en onbekwaam

  22

  4
 • Roodwitblauw
  17 maart, 2019 - 11:24

  Moet jij je glazen bol niet gaan oppoetsen Flieger na het door jou voorspelde krap gelijkspelletje.

  12

  2
 • SjorsNAC
  17 maart, 2019 - 11:24

  Die zit er over 2 weken niet meer. Zelf opstappen en geen salaris meenemen zou zeer netjes zijn, maar denk niet dat dat gaat gebeuren. Er is nergens een trainer te vinden die voor de resterende wedstrijden voor de groep gaat staan, er valt geen eer meer te behalen namelijk dus laat hem met het schip ten onder gaan.

  Hopelijk is de degradatie snel officieel en dan kan er een td en ad komen omdat die niet instappen als er nog een theoretische kans op handhaving is.

  Nu alvast voorsorteren op de kkd door spelers die er volgend jaar niet meer zijn nooit meer op te stellen, en jeugdspelers als loshi een kans geven.

  Dan zo snel mogelijk alle rotte plekken binnen de organisatie chirurgisch verwijderen. Een partij zoeken die de boel wil overnemen en gaat investeren in een selectie die eredivisie waardig is in de kkd. Kwaliteitsspelers van City eisen en anders stoppen daarmee, we hebben geen tijd om matige spelers op te leiden.

  28

  1
 • Geelzwartwit
  17 maart, 2019 - 11:24

  Nu ga je kijken of je alles wel goed doet… sinds de voorbereiding op dit seizoen win je niks. In de winterstop haal je versterking ook daarmee win je niks. Je grijpt als redmiddel naar 5 verdedigers.. daarmee krijg je steeds 3, 4 goals om je oren.. je blijft ermee doorgaan.. en wint niks.

  En nu benoem je de realiteit 8 punten achter op de voorlaatste plaats.. en ga je refecteren…

  Het is bijna pasen. Ei!!!

  31

  1
 • van Flieger
  17 maart, 2019 - 11:30

  Mensen, in kleine kring is al lang bekend dat hij niet vrijwillig opstapt. Het enige wat hij hier doet is de Club uitnodigen met een voor hem acceptabel voorstel te komen. Dat hadden ze al lang moeten doen, maar Gielen bestuurt niet, de Kort en van Mierlo zijn minququels en de aandeelhouders zijn alleen met zichzelf bezig.

  PS – zie hem nou zitten op Fox naast die zelfingenomen kwal uit Goirle en bij die vreemdgaande kale knikker. Medelijden !

  33

  9
 • Martinus
  17 maart, 2019 - 11:30

  Oké, dit jaar al iets van 20 tegengoals.
  Ik denk dat we nog een verdediger en een extra controlerende middenvelder moeten opstellen. Te Vrede kan gewoon banken, want die krijgt toch geen aanvoer en die heb je dan niet nodig.

  15

  2
 • Sharkskin
  17 maart, 2019 - 11:32

  Van der Gaag, heeft gefaald zo eerlijk moeten we zijn.
  Gefaald op selectie beleid , gefaald op het gebied van spelvreugde , geen enkel voetbal idee te ontdekken en geen enkele speler beter gemaakt.

  42

  1
 • Emar
  17 maart, 2019 - 11:34

  Bedankt M vd Gaag,ik ga vanaf 1956 naar Nac,nog nooit zo’n slechte trainer mee gemaakt.
  Hoe is het mogelijk dat jij met Penders nog niet de laan bent uit gevlogen.
  Tactisch onvermogen totaal geen uitstraling,ik zal maar stoppen anders ben ik over een uur nog bezig.
  doe ons aub een plezier en vertrek, dat is het enige wat onze pijn nog kan verzachten.
  Bedankt voor de medewerking.

  26

  2
 • Wanny
  17 maart, 2019 - 11:37

  Ruud Brood bellen. Met een goed verhaal is die vast wel over te halen.

  Maak Weijs assistent. Als ie het goed doet, kan ie het na Brood overnemen.

  28

  1
 • Nacbelg
  17 maart, 2019 - 11:37

  Ik zou Van der Gaag ook weleens een “bedank” rondje aan het publiek (na de wedstrijd) willen laten meelopen!
  Moet voor spelers echt denigrerend zijn.
  Ze kunnen echt niet beter voetballen als wat ze nu laten zien. Ik vind boe-geroep ook niet de oplossing.
  Trainer bakt er echt niets van.
  Stijn Vreven had er minimaal passie ingebracht, deze trainer heeft niks bereikt!
  Graag nieuw gezicht (en zeker geen Penders).

  22

  2
 • Da Pope
  17 maart, 2019 - 11:38

  Je ontkomt er niet aan afscheid van elkaar te nemen. Het publiek is klaar met deze selectie en staf. Als je richting komend seizoen wil gaan bouwen, moet je allereerst de band met je achterban herstellen. Je moet een begin maken met een frisse start.

  Spelers waarvan je afscheid gaat nemen, hoeven wat mij betreft niet meer te spelen. En een trainer, die duidelijk niet meer wil, hoeft van mij niet voor de groep te staan.

  Het is echt te hopen dat die algemeen directeur en technisch manager onderweg zijn, want je zal aan de slag moeten.

  60

  0
 • Paul
  17 maart, 2019 - 11:40

  Loop lekker weg .net alles de rest .slape lul en neem de rest ook mee .

  9

  1
 • Denniske84
  17 maart, 2019 - 11:42

  … Maar eerst deze week lekker trainen en hard werken.

  10

  0
 • NAC4Ever
  17 maart, 2019 - 11:43

  De enige reden hem te ontslaan zou zijn te hopen op een shock effect. Maar vind het niet reëel te verwachten dat een andere trainer dit in 8 wedstrijden nog omdraait.

  Meer als hopen kunnen we niet doen, maar ik weiger het op te geven voordat het officieel is.

  11

  0
 • Los muchachos del Breda
  17 maart, 2019 - 11:43

  Toen hij werd gepresenteerd was ik erg blijk met zijn komst. Hij had verschillende clubs afgezegd om uiteindelijk naar NAC te komen. Uiteindelijk zie je v/d Gaag en NAC totaal geen gelukkige combinatie is. Het verschil tussen een type Vreven en v/d Gaag is simpelweg veeeeeel te groot. Vreven was ook geen geweldenaar (vorig jaar ook meegemaakt dat tactisch dramatisch was), maar hij snapte wathet NAC-publiek verlangd. Het lijkt wel of v/d Gaag daar totaal geen of voor heeft (voorbeeld om Leigh ernaast te zetten).

  40

  0
 • Tom
  17 maart, 2019 - 11:44

  Apathisch… zoals heel NAC, geen kwaliteit, geen beleving, een zure citydeal. Clubs moeten niet in Buitenlandse handen vallen. Fortuna, Roda, NAC, Vitesse, Den Bosch het laatste nieuwe voorbeeld. Het is gewoon een hele slechte ontwikkeling. Probeer je eigen broek op te houden. Zie Excelsior, Willem II, Heracles, Ajax…

  Grootheidswaanzin zoals bij Groningen, Heerenveen en op grotere schaal AZ met Scheringa en nog grotere schaal Munsterman bij Twente kan ook niet. Hoe is het toch mogelijk dat NAC zulk beleid voert, met z’on grote achterban! Stuitend echt…

  24

  3
 • Gman
  17 maart, 2019 - 11:51

  @ los muchachos

  v/d gaag is naar mijn idee in het begin voornamelijk ingestapt zodat hij in het City-netwerk genesteld zou kunnen worden. Volgens mij was er een wens om in de toekomst bij een van de andere clubs van city te gaan trainen.. Niet direct de wens om bij NAC te trainen omdat het NAC is.

  14

  0
 • Ice
  17 maart, 2019 - 11:52

  Welk functioneren?

  4

  1
 • fvf6
  17 maart, 2019 - 11:52

  NAC ligt op zijn gat zolang er geen algemeen directeur en technisch directeur is.
  Wat doen de r.v.c. en de groot-aandeelhouders eigenlijk , laten ze de club doodbloeden of zijn ze op zoek naar een koper voor de club. Ik denk het laatste anders zou er van een a.d.en t.d. wat vlotter werk worden gemaakt. Communicatie naar buiten is trouwens de laatste tijd nul komma nul.
  En v.d.Gaag stap nu eens af van die 5 verdedegers als je een wedstrijd echt wil winnen toch zeker de thuiswedstrijden , en waarom werd er Dervite uitgehaald en niet Palmer – Brown of meneer paniek Koch.
  Een schandalige vertoning was het weer van die volgevreten niets met NAC hebbende zakkenvullers.
  O ja en v Leer stuur die lekker terug naar Amsterdam heeft die lijm aan zijn schoenen hij komt de doellijn niet af, pakt geen enkele bal , en dan een beetje dom reageren als hij daar door supporters op aangesproken wordt.

  18

  0
 • Wiske
  17 maart, 2019 - 11:53

  Ik zag gisteren toch nog wel lichtpuntjes hoor… oh nee… dat waren lampjes van mobieltjes.

  Mitchell veel succes met het vervolg van je carrière. Niet alles was jouw schuld maar je hebt nu hopelijk wel geleerd om voortaan met je vuist op tafel te slaan als een technisch directeur je een dergelijke selectie geeft. In de winterstop kun je bijna niets meer repareren blijkt maar weer. Smulders blijft de hoofddader.

  Komende week even dealtje maken en door… een niveautje lager. Degradatie is een feit sinds gisteren.

  13

  7
 • Breda-Loyal
  17 maart, 2019 - 11:57

  Eerder plaatsten ik een bericht met Weijs of Brood als opvolger. Ik zou eigenlijk hierbij wat argumenten willen geven

  Willem Weijs : Een trainer die het zichzelf niet graag makkelijk maakt en daarom ook graag de overstap van de jeugdopleiding van Ajax naar NAC maakten , hij zocht bewust die uitdaging om te laten zien dat hij een club zijn jeugdopleiding neer kan weten te zetten ( Weijs werd intern bij Ajax ook als potentieele 1e elftal trainer gezien voor de toekomst en daarom hebben ze zijn vertrek in Amsterdam nog steeds niet in dank afgenomen )

  De man heeft een oog op talent en heeft o.a jongens Van Hecke , Amissi , Van Gestel , Agougil zo weten op korte termijn weten te ontwikkelen dat ze kwalitatief aan kunnen haken bij Jong NAC.

  Ook staat hij erom bekend een hecht collectief te kunnen smeden waaruit daar de groep zich kwalitatief kan ontwikkelen en die voor elkaar voor het vuur gaan ( dat hij dat weet te flikken bij NAC is al een must. Dit zie je eigenlijk alleen bij de opleidingen van AZ , Ajax , Heerenveen ,etc oftewel jeugdopleidingen met status)

  Als NAC financieël gezien volgend seizoen moet gaan teren op jeugd is Weijs een zeer goede optie.

  Ruud Brood :

  Heeft een bewezen CV door NEC toendertijd met 2 vingers in de neus gemakkelijk terug weten laten te keren naar de eredivisie.

  Is een trainer die weet wat een selectie evenwichtig maakt en tactisch goed

  Probleem zit hem alleen in dat Ruud lastig te strikken als omdat hij momenteel al een goede job heeft , maar als je diep in de pocket wilt gaan om snel naar de ere terug te keren is Ruud Brood een goede voor NAC

  Hij weet ook het klappen van de zweep bij NAC en weet waar wij om vragen als supporters

  31

  3
 • S O S vreven
  17 maart, 2019 - 11:59

  Stuitend slecht Tom spijker op de kop. Ik heb op dumpert filmpjes gezien van Vreven. En die man weet hoe hij punten pakt. Ze hadden hem meteen na de carnaval al moeten vastleggen. VREVEN NU

  9

  11
 • Breda-Loyal
  17 maart, 2019 - 11:59

  Sorry voor eventuele typefouten , tis namelijk noch vroeg :)

  2

  1
 • ton
  17 maart, 2019 - 12:02

  laffe trainer slechte trainer maar stel!hij neemt ontslag en de assistent gaat voor dr groep zal die ook niet met een 5 mans verdediging starten??
  dat zie je meestal wel.

  3

  0
 • Kleppie
  17 maart, 2019 - 12:02

  Als ie wil vertrekken, moet ie het nu doen. Met nog 2 weken voor de volgende wedstrijd. Dan heeft de eventuele vervanger nog kans om de groep te leren kennen.

  13

  0
 • denhulk
  17 maart, 2019 - 12:04

  niks nadenken wegwezen verdediger vdgaag heeft samen met smulders nac naar de kloten geholpen

  17

  0
 • Gerrit39
  17 maart, 2019 - 12:05

  Vreven terug halen .

  17

  6
 • Naccer
  17 maart, 2019 - 12:07

  Trainer ontslaan is zinloos, dat hadden we in de winterstop al moeten doen.
  Er is geen 1 trainer die nu 8 wedstrijden voor het einde met 8 punten achterstand hier in gaat stappen en een lekkere degradatie op zn CV zet.
  Met andere woorden we zijn ermee genaaid.

  3

  5
 • ome cor
  17 maart, 2019 - 12:08

  Mensen die denken dat Ruud Brood komt zijn echt knettergek.
  Waarom zou Ruud dat willen ?
  We zijn nog steeds een club zonder fatsoenlijke organisatie en wat er zit zijn amateurs pur sang.
  Geef eens 1 goede reden waarom Brood zich door die clowns zou laten overhalen.

  En helaas geldt dat niet alleen voor Ruud Brood, die ook ik overigens graag bij NAC zou zien.
  Elke, zichzelf respecterende trainer stapt niet in de meurende draaikolk van de beerput die NAC Breda heet.
  EERST beleidsmakers van niveau en dan kun je gaan werken aan een technische staf en selectie.
  Dat zal straks wel weer een haastklus worden, waardoor we komend seizoen in de onderste regionen van de eerste divisie mogen spelen omdat NAC (weer eens) achter de feiten aan loopt.

  13

  0
 • van Flieger
  17 maart, 2019 - 12:13

  Paus – de huidige situatie zou als een nieuw vertrekpunt moeten dienen. Nu voetbalvisie neerleggen, plannen maken en nu al praten met Verheydt of een ander type NAC spits voor volgend seizoen nu MtV heeft besloten te vertrekken. Maar helaas. Ze zijn nog zo erg met zichzelf bezig dat dit er niet van komt en zij pas in april/mei aan het volgende seizoen kunnen denken. De algemeen directeur is er nog steeds niet (de TM naar verluidt wel).

  Van Aalst en Co hebben het mooi voor elkaar gekregen om een aantal supportersgroepjes monddood te maken. Ze moesten zich gedeisd houden en deden dat ook. Daar ging het zo voornamelijk om. Vooraf was bepaald dat zij Smulders en de Roover de schuld zouden geven in ruil voor nederigheid van de supportertjes. Net zoals deze site ooit boog voor de Kort in het torentje die bezwerend beweerde dat het moest stoppen met de leugens op het internet. Blijkbaar zijn redactiemensjes nogal gevoelig voor dit soort chantage.

  17

  8
 • Faant
  17 maart, 2019 - 12:16

  Trainer ontslaan (na 8 punten achterstand + slechter doelsaldo) heeft geen nut. Met deze spelersgroep valt geen eer te behalen. Door niemand

  4

  4
 • Moppernac
  17 maart, 2019 - 12:17

  V d Gaag moet vertrekken maar ook penders en Jelle moeten eruit.
  Het moet niet zo zijn dat penders het overneemt tot het einde van het seizoen want dan ben je net zo slecht af.

  19

  0
 • Da Pope
  17 maart, 2019 - 12:19

  @Van Flieger

  Ik kan me dat gesprek met De Kort niet herinneren. Wanneer was dat en in welke context vond dat gesprek plaats?

  6

  0
 • Brabo F1
  17 maart, 2019 - 12:22

  Vrij week-end? Waar hebben ze het over. Meteen op zondag vetplichte analyses waar het fout ging. Doen wij ook als kritische volgers.
  Dan conclussies op maandagochtend en vol op trainen met talenten. VVV bij de lurven pakken en 24 pubten als doelstelling. Dat heet coavhing. Never give up!!!

  6

  3
 • van Flieger
  17 maart, 2019 - 12:28

  Paus – dat was het beruchte torentjesoverleg voorafgaand aan NAC ADO van een aantal jaren geleden, waar ze de zogenaamde opinionleaders bijelkaar hadden.

  7

  3
 • robert
  17 maart, 2019 - 12:28

  Ik ben ervan overtuigd, dat het vertrek van Van der Gaag een positief effect kan hebben.

  De man heeft zich vanaf het begin onmogelijk gemaakt binnen de groep door de spelersgroep te laten

  stemmen over de aanvoerdersband.stelt plotseling, vanuit het niets,zijn zoontje op, die daarna door Smulders

  naar Helmond wordt gestuurd.. Wat een afgang.

  Daarna voortdurende verkeerde keuzes, taktieken, onbegrijpelijk wisselbeleid, in de winterstop die Karami

  binnenloodsen etc. etc. Die man kan absoluut geen overwicht over zijn selectie hebben.. Denk alleen al

  aan alle onzin, die spelers als El Allouchi, Kali, Verschueren van het begin van het seizoen ongestraft in het

  plaatselijke krantje mochten spuien. Zichzelf als dragende spelers positioneren!

  Wellicht te laat, maar de ergernis binnen de spelersselectie moet weg.

  Waarom moesten spelers als Kaikai en Leigh zonodig uit Engelnd overkomen om daarna ten faveure van

  types als El A. op de bank te blijven zitten.

  En wat zal onze Franse reus zich nog druk maken odern deze waardeloze trainer.

  Voor mij mag het duo Hellemons/Weijs de laatste 8 wedstrijden afmaken.

  Hou maar 16-18 spelers over en probeer in ieder geval weer een positieve flow op te bouwen. Rotte appelen

  in de selectie verwijderen; Koch, Van Leer, El Allouchi, Karami

  11

  4
 • Des NAC's
  17 maart, 2019 - 12:32

  Heb MvdG wel hoog zitten eigenlijk, de man wordt afgefakkeld zoals de nu bejubelde Vreven vorig jaar ook neergezet werd hier als tactisch onbenul. Maar goed, dat dit niet meer houdbaar is zie ik ook wel. Wat zijn de opties? JtR en RP aan het roer nu (zullen ze zelf wel graag willen)? We zijn overgeleverd aan de oprispingen uit de onderbuik van 3 eigenaren zonder voetbalverstand. Zonder AD, TD, RvC met technische know how is het gewoon puur gokken de rest van het seizoen.

  Nu meteen alle broodvoetballers uit de selectie en het seizoen afmaken met een fundament uit jong NAC en Willem Weijs voor de groep zetten. Dit is niet meer te redden

  13

  0
 • 18.613 mensen in het stadion (nooit 19.000)
  17 maart, 2019 - 12:34

  Wat is iedereen hier negatief zeg. Zouden mensen eens niet wat positiever en kritieklozer kunnen zijn zoals eerder in het seizoen ? Stelletje azijnpissers en negatievelingen hier, ga lekker naar de kruiken ofzo. #hahahahahahaha #boomerang #kop in het zand positivo’s

  6

  30
 • Ivo
  17 maart, 2019 - 12:36

  Je moet nu beginnen te bouwen voor volgend seizoen.
  Probeer een trainer vast te leggen voor de komende 8 wedstrijden + 2 seizoenen.
  Stel vooral spelers op met een doorlopend contract zodat je weet wat je er aan hebt.
  Dan je je vanaf mei gericht gaan versterken.

  Er is echt no way dat van der Gaag na een degradatie blijft. Anticipeer nu eens een keer ipv achter de feiten aan te lopen.

  En waar de fuck blijft die TD?

  3

  1
 • Kipiani
  17 maart, 2019 - 12:36

  Als je vanaf seconde 1 geen duels meedogenloos kunt of wilt winnen is alles kansloos.
  In essentie is dat het hele verhaal.
  Als je dat niet kunt of doet als NAC Breda, kom je in de situatie zoals nu, met alle voorspelbare gevolgen vandien.
  Ralph Seuntjens vastleggen voor volgens seizoen.

  2

  3
 • Peter
  17 maart, 2019 - 12:40

  Op de tribune en ook mijn twee kinderen zagen in een paar minuten wat er niet klopte. 1midevelder tekort. Dat wist je voor de wedstrijd al. Duurde 20minuteb bij deze trainer. Pfffffff…. Maar als je al een heel niet verdedigd kan koppen zet je tich 22222222222222222222 man bij de palen. Een goal star er 11111111rn bij de 3-0 niemand. O ja eentje staat naast de paal. Dit kan echt niet….. Ongelooflijk. Trainer eruit en nog 8wedstijden proberen… Ik ga nog niet opgeven. Over twee weken op dit moment is het al 2-0 tegen vvv. Kom op…

  2

  5
 • Faberyayo
  17 maart, 2019 - 12:45

  Het is na gisterenavond definitief klaar met dit seizoen. Tijd om schoon schip te maken. Voordeel is nu dat de organisatie van boven naar onder opnieuw kan worden ingericht, zaak om met spoed een sterk en capabel man (AD) aan te stellen die dit gaat organiseren. Het heeft geen zin om te blijven hangen in de huidige negativiteit, we zagen dit al maanden aankomen. Het genezingsproces moet nu starten, zie de komende wedstrijden maar als een vroeg begonnen voorbereiding op het komende KKD – seizoen.

  4

  2
 • Kipiani
  17 maart, 2019 - 12:48

  Nogmaals.
  Ralf Seuntjens vandaag vastleggen voor volgend seizoen KKD. Nu !!!!!!

  5

  9
 • Da Pope
  17 maart, 2019 - 12:52

  @Van Flieger

  Ik weet dat dat gesprek plaats heeft gevonden, maar kan me met de beste wil van de wereld echt niet herinneren wat daar gezegd is. Het lijkt me dan ook sterk dat dat zo’n invloed heeft gehad op wat wij hier op de site hebben gedaan of gelaten.

  7

  1
 • Fred1
  17 maart, 2019 - 12:52

  Het is nu juist wel het juiste moment om hem aan de dijk te zetten máár dan moeten ze ook die Ten Rouwelaar en Penders er uit flikkeren. Deze mensen hebben zovéél kapot gemaakt dat is niet te beschrijven en de club financieel en sportief helemaal uitgehold, het is bijna crimineel.
  Projecteer dit eens op elke andere business en je gaat gewoon op straat zonder vergoeding en een aantekening achter je naam van “ grove fout fraude “ zoals ze dat juridisch zo mooi noemen, want ook al worden dingen niet bewust gedaan er is hier wel sprake van een hele grote nalatigheid en niet juist handelen.
  Ik heb het niet op kunnen brengen om naar de Tafel van Kees te kijken, ik trek die onzin van deze trainer niet meer en ook niet het naar de mond praten van zo’n Kraaij.
  Deze trainer heeft het zich onnodig moeilijk gemaakt door de verkeerde persoon aanvoerder te maken en om niet zijn eigen staf mee te nemen, en dat probleem is door gaan woekeren in de club en de resultaten, in het veld heeft hij geen verlengstuk daar staat een hersenloze gemankeerde aanvoerder en op de bank heeft hij twee meepraters , mollen en potenzagers zitten.
  Het klinkt wellicht raar maar probeer Vreven inderdaad met gang terug te halen en zet Willem Weijs er bij en vervang sowieso, maakt niet eens uit door wie, Van Leer, Koch, Elalouchi , Gersbach, Nijholt , van Anholt , Palmer Brown en Rosheuvel , die willen , kunnen of durven niet dus afscheid van nemen en jeugd inpassen, die van Hecke had er allang in moeten staan trouwens. Liever de bietenbrug op met mensen die willen en trots zijn op de club dan doorgaan met deze verzakers en broodvoetballers die niets met de club ophebben.
  Zijn er bij de tafel van Kees eigenlijk kritische vragen gesteld of mocht hij zijn geweeklaag gewoon voortzetten?

  19

  4
 • Molenschot Loco
  17 maart, 2019 - 12:53

  Doe toch normaal die Seuntjes gaat toch niet naar NAC komen joh!!!

  8

  1
 • am
  17 maart, 2019 - 12:55

  Overigens heeft hij dat zelf niet gezegd. Hij zei nog tegen de verschrikkelijke eikel Kraaij, dat zijn jou woorden.
  Laat hem gewoon het toch al verloren seizoen afmaken. Nogmaals.
  De enige juiste volgorde is AD daarna TD en die zoekt een trainer die wel bij NAC past.
  En aub niet aankomen met Maaskant en of Vreven.

  6

  8
 • naxioma
  17 maart, 2019 - 12:57

  Van der Gaag is weg. Gelukkig! Nu hopen dat hij vertrekt zonder of met een beperkte vertrekregeling. Hij heeft zo veel schade aangericht dat een vergoeding eigenlijk niet op zijn plaats is. Nu alles in het werk stellen om Ruud Brood binnen te halen als hoofdtrainer!

  5

  1
 • SjorsNAC
  17 maart, 2019 - 12:57

  Nog 8 finales 😂

  2

  1
 • Heisenberg
  17 maart, 2019 - 12:57

  Ook jtr out! Keepersprobleem bij NAC is al jaren!

  15

  3
 • am
  17 maart, 2019 - 12:58

  Aanvulling.
  En vanaf nu, in dit toch al verloren seizoen, eigen jeugdspelers erin.

  4

  0
 • Sp1
  17 maart, 2019 - 12:59

  Mensen die de docu op fox hebben gezien van excelsior toen vd Gaag daar trainer was konden zien dat Hoekstra de voetbal knowhow had, Mitchel was altijd de allemans vriend die op dezelfde toonhoogte zijn riedeltje deed.

  Neem die eigenschappen en zet daarnaast good old Rob Penders en Jelle ten Rouwelaar en je weet dat je een technische staf hebt waar geen speler beter van word.

  NAC had al veel eerder in moeten zien dat deze trainer met deze groep zelfmoord was.

  No guts no glory…. En nu zijn we gedegradeerd!

  17

  0
 • Sp1
  17 maart, 2019 - 13:01

  Haal Henk Fräser maar op in spangen…

  25

  3
 • Kipiani
  17 maart, 2019 - 13:03

  Ralf maakt het liefst een klapper naar de zandbak. Maar de tweede optie is een goed betaald contract bij zijn club in zijn stad !!!
  Plus Lokhoff.
  1 jaar KKD.

  2

  4
 • Emar
  17 maart, 2019 - 13:04

  Als je dit allemaal leest M vdr Gaag, dan is er maar een conclusie, Inpakken en wegwezen.

  6

  1
 • Badeend
  17 maart, 2019 - 13:12

  Van der Gaag verdween gisteren letterlijk 10 seconden na het laatste fluitsignaal naar de catacomben.

  Koch die na NAC-AZ in de stromende regen en kou zonder jas alleen (!) moest wachten tot hij na de jolige Guus Til zijn plichtmatige riedeltje af mocht draaien.

  Lundqvist bij wie na het schrijnende verlies tegen De Graafschap de stoom uit de oren kwam en die een week later dertig meter achter de groep zijn ‘ereronde’ liep.

  Van Leer die blijkbaar gisteren een wegwerpgebaar naar de supporters maakte en in Amsterdam direct na de wedstrijd een handje op zijn hart naar de F-Side legde.

  Elke speler die als antwoord in elk interview geeft: “natuurlijk is er nog hoop, we moeten wel.”

  Kali die nu ineens weer op mag draven. Het gedoe met Mets. Mühren die wel veel loopt, maar dan alleen de kantjes eraf. Rosheuvel.

  Mijn god wat een puinzooi. Dit seizoen kan niet snel genoeg over zijn, hoe het ook eindigt. Een nieuwe trainer gaat inderdaad waarschijnlijk geen verschil maken, maar met de huidige staf ga je én regelrecht 100% op degradatie af én vergroot je elke week het chagrijn rond de club.

  Weg met de hele TS. En het liefste ook met de hele spelersgroep. Nu ÉCHT op nul beginnen. Ja dat gaat een paar jaar Eerste Divisie kosten. Dat is dan maar zo. Wat ik nu meemaak, het hele seizoen maar met name sinds de winterstop, is niet mijn NAC.

  Ik voel geen greintje trots. Alleen maar schaamte, clubliefde naar iets-wat-ooit-NAC-was (en weer zal worden!), en gelatenheid. Dit seizoen zit er al geruime tijd op. Al ver vóór dit-wat-zich-NAC-noemt, met puur geluk won van de 9 van Heerenveen.

  Ik breng al maanden geen vrienden meer mee omdat ik het eigenlijk mezelf niet eens aan wil doen, en betrap mezelf erop dat ik niet heel erg mijn best doe om elke wedstrijd helemaal te zien – niet in het stadion maar zelfs thuis gaat de TV op een andere zender.

  Dit is niet NAC. En de eindverantwoordelijke daarvoor is Joost Gielen. Die heeft het allemaal laten lopen en kiest voor het ‘excuus’ dat ‘Smulders zich moeilijk liet controleren’. Als je ongeschikt bent voor je baan, pak dan gewoon je biezen. Natuurlijk begon de ellende niet dit seizoen met Hans Smulders – die is maar een passant, een klootviool, een symptoom van de teloorgang. Die was al veel langer ingezet en is zeker niet alléén de schuld van Joost Gielen, maar die heeft het wel verder, veel verder, uit de klauwen laten escaleren.

  Bourgondisch, tegendraads en gelaten. Het past zó ontzettend niet.

  33

  0
 • MickJ
  17 maart, 2019 - 13:14

  Goede bron Slechte bron ?
  Ik weet dat Ralph Seuntjes op zijn knieën
  naar NAC wil kruipen .
  Meer meld ik niet .
  En tip voor de groep , al eerder genoemde Fraser
  met John de Wolf . Zijn maten van elkaar dus
  opgelost .
  TD Ton Lokhoff , als hij het accepteerd

  28

  6
 • NAC4Ever
  17 maart, 2019 - 13:17

  Ralf Seuntjes heeft er nooit een geheim van gemaakt graag voor NAC te spelen.

  12

  -1
 • Zwampie
  17 maart, 2019 - 13:17

  Als hij dit zegt, zegt dit genoeg. Of hij wil de voorzet geven dat hij door NAC er nu uitgegooit wordt en toch nog geldt mee krijgt.
  Of hij weet het niet meer en durft er nu vooruitvte komen.
  Echter zou ik zeggen, Mitchell zeg het maar, of je drinkt met ons de gifbeker leeg en blijf tot het einde zodat het NAC geen geld meer extra kost,hij is zelf debat aan dit elftal.
  Of hij stapt vandaag nog op,zodat de andere trainer ook kans heeft om in deze 2 weken iets aan het elftal te kunnen doen.
  Maar neem dan wel iemand anders dan uit de huidige TS want die zijn net slecht of zelfs slechter.

  4

  0
 • Buddha
  17 maart, 2019 - 13:21

  Taak nr 1 van de nieuwe TD, zorgen dat Weijs binnen boord blijft. De enige met echt voetbalcerstand! Zo snel mogelijk bij de selectie halen als VD Gaag is opgestapt.

  14

  1
 • Cambridge
  17 maart, 2019 - 13:23

  De enige goede volgorde is eerst een TD, dan de rest. Een man die kan beoordelen wat van der Gaag nu werkelijk in zijn mars heeft op basis van de trainingen. De hele club op technisch vlak gaat doorlichten. Maar bovenal is het belangrijk om spelers te gaan halen die in de KKD kunnen voldoen. Anders blijven we jaren in die divisie. Onbegrijpelijk dat er nog geen TD is.

  0

  2
 • Vreven4president
  17 maart, 2019 - 13:24

  Prijs de Heer!

  1

  0
 • Van "taajlaand
  17 maart, 2019 - 13:27

  Badeend beschrijft hierboven helaas het hele kut seizoen in een notendop, met een gevoel wat ook helemaal bij mij overheerst.
  Knap, want ik kon-kan met de beste wil van de wereld niet meer uitleggen aan kennissen wat en hoe het zich allemaal afspeelt in het Bredase.
  Wat een énorme puinzooi, waarbij mijn ooit zo trotse NAC hart huilt.

  Je zou het liefst alles en iedereen die het gele shirt draagt op straat willen donderen, maar gisteren schreef Grote smurf met baard het ook wel pakkend op.
  Bij ontslag ontvangen alle verzakers, en het zijn er veul…..een vergoeding, terwijl een grote boete meer op z´n plaats zou zijn!
  Laat er maar een grote SCHANDALIGE degradatie op hun rapporten staan, waarbij hun marktwaarde ook naar de knoppen is.
  En komend seizoen gewoon laten zitten, zonder aandacht laten wegkwijnen, en ´lijden´ zoals wij ook wekelijks moeten ondergaan.
  Deze gaste verdienen voorlopig geen éredivisieclub meer.
  Even op z´n Fliegers…”STELLETJE BOKHONDEN”!!!!!

  Ja k ben boos, en niet zo’n beetje ook!

  7

  1
 • Castle
  17 maart, 2019 - 13:29

  Na,den haag met je hopeloze oostelling toen hadden ze je buiten moeten knikkeren amateur dat je ben…en laat koch staan de slechtste laatste man die ik ooooiiit heb gezien.wat bij jij slecht met systeem,wissels,opstelling,en omgang met spelers

  0

  0
 • Ojee
  17 maart, 2019 - 13:29

  @MickJ dat van Seuntjens klopt. Zelfs in de KKD en desnoods voor weinig.

  3

  0
 • tsjonge tsjonge
  17 maart, 2019 - 13:30

  Maaskant interum?

  1

  7
 • Brecht
  17 maart, 2019 - 13:33

  Van der Gaat niet weg laten komen met een vergoeding. Als ie een vent is stapt hij zelf op. Hij weet donders goed dat hijzelf enorm tekort geschoten is. Samen met Cees Lok de allerslechtste trainer aller tijden.

  10

  0
 • Zorro
  17 maart, 2019 - 13:33

  had al lang weg moeten zijn! Grote schoonmaak ….alles in het werk stellen om binnen 1 seizoen terug te keren….en dan ook alles gvd!!

  2

  0
 • Jacknac
  17 maart, 2019 - 13:40

  Snel wegwezen, ik had vertrouwen in deze trainer maar dat is totaal weg. Het is goed dst hij eindelijk eens in de spiegel kijkt!! Elke week staat er een ander team op het veld spelers voelen elkaar totaal niet aan, dit is de schuld van van der gaag

  4

  1
 • The Cosmic Gate
  17 maart, 2019 - 13:47

  Die conclusie kan er maar 1 zijn : heeeul snel oprotten

  Want je hebt werkelijk NIKS gepresteerd

  4

  0
 • Jurgen
  17 maart, 2019 - 13:49

  Gewoon naar de KKD dan team vormen met Loshi,vhooijdonk, Poolse keeper, zwartheid, nog wat jeugd en aanvullen met talenten uit de 2e klasse, sterke leider.

  Kappen met city en directie met fatsoen en verstand.

  Misschien dessers en onze Belgische trainer.

  En dan wat the Fuck NOAD

  2

  10
 • WW
  17 maart, 2019 - 13:53

  Too little too late.
  Dat is het opstappen van Van der Gaag. Want dat dat gaat gebeuren staat voor mij vast.

  Ik hoop dan wel dat we een degelijke (interim) coach terug krijgen. Want ik vind Penders karakterologisch exact hetzelfde overkomen als Van der Gaag, dus dat schiet letterlijk niks op.

  7

  0
 • Terg
  17 maart, 2019 - 14:12

  ik snap dat jullie het hoofd van de trainer eisen. Er zijn immers nog 32 pungen te verdienen tegen vooral teams uit het rechterijtje. Maar daarmee is de diepere oorzaak van de teloorgang van jullie club niet blootgelegd. Je kunt er gewoon op wachten dat na jaren van technisch en financieel wanbeleid NAC afkoerst op degradatie. Seizoenenlang vertrouwen op huurlingen, elders mislukte spelers en het ontbreken van de doorstroom van talentvolle eigen jeugd (die er ook nauwelijks is) en een herkenbare speelstijl waarin het DNA van de club zit, kan de misere toch niemand verbazen? Ik wens jullie veel sterkte de komende jaren. En wellicht tot volgend seizoen. Al hoop ik hoe gezellig dat ook altijd is dat natuurlijk niet. Spartaanse groet.

  9

  6
 • Tje076
  17 maart, 2019 - 14:18

  Nu alvast wat gesprekjes gaan voeren met leuke spelers van of voor de kkd. Zodat het straks enkel ondertekenen is van het contract. Organisatie weer opbouwen en functies vervullen. Zorgen dat een stabiele organisatie zijn waardoor spelers vertrouwen hebben als zij op gesprek komen. Waardoor leukere en betere spelers voor nac gaan kiezen i.p.v Twente of de zusjes.

  Investeren in de jeugd waardoor er meer nac harten rond lopen en op langere termijn centen eraan kan gaan verdienen. Stoppen met die korte termijn oplossingen die keer op keer in de soep lopen.

  Dit traject gaat helaas langer duren dan 1 a 2 jaar ben ik bang.

  1

  2
 • Wil
  17 maart, 2019 - 14:32

  Hel ligt niet aan de trainer. Je moet eens kijken met wat voor rotzooi ze hem opgezadeld hebben. Wie je ook voor deze groep zet maakt niet uit.
  .

  1

  15
 • Hans Smulders
  17 maart, 2019 - 14:32

  Bedankt iedereen die mij zo lang hun hand boven het hoofd hield en alle terechte kritiek en zorgen van medesupporters wegwuifde met dat zij azijnpissers en negatievelingen waren. In jullie naïviteit hebben jullie mij lekker lang op de troon laten zitten en de club laten verkrachten, maar jullie voelden jezelf verheven en beter dan de vele medesupporters die waarschuwden voor deze ellende omdat zij dat allang zagen aankomen. Ik dank jullie en zeg het niet graag, maar wat waren jullie een goedgelovige blinde sukkels zeg.

  3

  13
 • 076
  17 maart, 2019 - 14:39

  No fucking way dat je VdGaag ontslaat. Zet hem maar op non-actief en betaal hem nog 2 maanden door. Maar je gaat hem nou toch zeker niet afkopen. Die gaat zelf echt wel weg. Geen zak geld geven.

  11

  0
 • Henri
  17 maart, 2019 - 14:49

  Ik word de laatste tijd wel erg moe van trainers en nu ook al spelers die in de emotie zitten. Wat een gezeik zeg. Wordt dat voorgekouwd door een communicatiedeskundige of zo. Sinds Van der Gaag er is zitten ze in de emotie. Misschien kunnen ze beter in de ambitie, passie, drive ofwat dan ook zitten.

  9

  0
 • Bredaaaa
  17 maart, 2019 - 14:53

  Het was een fout van de eigenaren om alle macht aan smulders te geven.
  Deze idioot had met de grootste begroting een wanprestatie geleverd in de jupiler league destijds.
  Met geluk gepromoveerd.
  Toen hadden de eigenaren moeten ingrijpen door meer geld in het team te stoppen en een betere td aan te trekken. Een goede scouting vormen. Maar nee, we gingen door met smulders en zonder geld. Door angelino, manu g waren we net niet in de nc gekomen. Uiteindelijk zeer knap gedaan door Stijn Vreven.
  Het is nu allemaal te laat. Vd Gaag is een waardeloze trainer gebleken. Met zijn 5 mans verdediging en idiote wissels.
  Uit bij de graafschap had ik al het gevoel dat we gedegradeerd waren.
  Maar ja. Wat nu???
  Wat willen de eigenaren überhaupt met de club???
  Is er een plan???
  Ongelofelijk!

  7

  0
 • Jaap Klaaijsen
  17 maart, 2019 - 14:53

  Hopelijk stapt hij op ! Nieuwe trainer aanstellen Stijn Vreven ? , alleen spelers opstellen die willen . Huurlingen nu al afscheid van nemen , alleen met NOAD mentaliteit .
  Hopelijk halen we de nacompetitie nog .
  Anders volgend jaar KKD met geheel nieuwe management en trainers en spelers

  1

  1
 • Theoden King
  17 maart, 2019 - 14:55

  Krijgen we dan weer het Penders-effect? Laat me niet lachen.

  4

  1
 • NAC4Ever
  17 maart, 2019 - 14:59

  @Hans Smulders
  Als Smulders een paar scouts had gehad denk ik nog steeds dat hij een prima technisch directeur was geweest.
  Hij heeft namelijk (samen met Goetzee) de structuur weer opgezet (die nu weg is omdat niemand die nog uitvoert).

  Echter heeft hij te veel miskopen gehaald, terwijl de belangrijkste taak van een technisch directeur de selectie samenstellen is.

  6

  7
 • Zwampie
  17 maart, 2019 - 15:11

  Wil,
  Hoe kom je erbij dat de trainer met dit zooitje opgezadeld is.

  Wie bepaalt de tactiek
  Wie bepaalt dat je veel te lang met Koch en Mets door ben blijven gaan.
  Wie bepaalt de onlogische wissels.
  Wie bepaalt dat v Hooijdonk bijna elke inval beurt maar 5 minuten mee mocht doen, en nu bijna niet meer opgesteld kan worden omdat hij dan bij O-19 niet meer mag voetballen.
  Wie bepaalt de opstelling en wijzigingen naar de winterstop waardoor je weer opnieuw kon beginnen.
  Wie bepaalt mede de 5 nieuw spelers waarbij er maar 1 a 2 waardevol zijn.
  Wie houdt er stug vast aan een 5 mans verdediging, waarbij je bijna elke wedstrijd 4 of 5 doelpunten tegen krijgt. Terwijl je nog ineens de spelers voor hebt die dit kunnen.
  Wie hoort ervoor te zorgen dat er enige lijn/ positiespel in het team hoort te zitten. Hier is niks van te vinden. Er wordt nog geen druk gezet bij een ingooi.

  Nee sorry, als je vindt dat de trainer hier niks aan kan doen, dan heb je er geen ki jk op,of je hebt een close band met hem.
  Hij is mede debat aan het slechte spel en de situatie waar we nu inzitten en het zou wel heel makkelijk zijn om nu te gaan overdenken wat zal ik gaan doen
  Stop dan meteen als je eigenlijk weet dat je het niet meer kan veranderen

  18

  0
 • mmm
  17 maart, 2019 - 15:23

  Gauw Vreven terug halen!!

  6

  7
 • Henri
  17 maart, 2019 - 15:27

  Als ik dat artikel over Willem Weijs lees, zeg ik laat hem de komende 8 wedstrijden maar de trainer zijn. Zijn voetbalvisie past bij NAC en de NAC supporters. Hij kent de spelers die volgens hem tegen het eerst aanzitten doorschuiven naar de selectie/het elftal. Heeft hij de 8 wedstrijden een redelijk succes, gezien het feit hij ad hoc en zonder enige voorbereiding voor de groep komt te staan dan kan hij definitief eerste trainer worden. Bestaat er nog wat twijfel dan heeft de TD een paar maanden extra de tijd voor een geschikte hoofdtrainer te vinden. Mijn voorkeur gaat dan uit naar Ruud Brood. Hij heeft tenslotte ervaring in ere- en eerste divisie.

  11

  1
 • Eekhoorn
  17 maart, 2019 - 15:29

  Het is mosterd na de maaltijd, maar op dit moment de enige optie. Deze trainer voegt niets meer toe en straalt dat ook uit. Het ligt niet alleen aan hem, met deze verdedigers ben je kansloos in de eredivisie. De oplossing zit dan niet om van 4 naar 5 matige spelers te gaan. Dat blijkt al wedstrijden lang. Als je dan toch blijft volharden geeft dat wel aan dat de geest volledig uit de fles is. Degradatie is al een feit, daarom vanaf nu jonge eigen spelers een kans geven in een normale 433 of 442 opstelling. Wie vd Gaag gaat vervangen maakt niet zoveel uit. Alleen het feit dat hij weg is zal de zaak verbeteren. Hoe vervelend ook voor hem, het werkt nu enkel nog maar als een verstikkende deken.

  3

  0
 • Martinus
  17 maart, 2019 - 15:30

  Weijs mag het van mij doen. Hellemons ook nog liever dan Vd Gaag. Of Karelse. Hoe dan ook, probeer iets.

  3

  1
 • am
  17 maart, 2019 - 15:31

  Ook ik geloof er niet in dat deze trainer dit Nac nog naar een hoger plan kan tillen.
  Alleen hoop ik niet dat dezelfde fout wordt gemaakt als met Smulders. Eerst een goede vervanger zoeken. Maar wat mij betreft eerst een AD en TD.

  2

  0
 • Bob Latchford
  17 maart, 2019 - 15:31

  NAC is onherkenbaar gemaakt door deze trainer. Er is nul chemie, hij snapt er echt niks van. Hij heeft lang kunnen leunen op de shit die anderen hebben veroorzaakt, maar door blijven gaan met een probeerseltje duidt op onkunde. Hij past niet bij onze mooie club. Opsodemieteren! Wegwezen! Nu!

  8

  0
 • Tony chocolonely
  17 maart, 2019 - 15:41

  Situatie is onhoudbaar.

  Maar niemand gaat t beter doen!!

  Leg je erbij neer. Voor meerdere jaren!

  2

  2
 • Martijn
  17 maart, 2019 - 15:42

  8 punten in 8 wedstrijden ga je niet meer goed maken, degradatie is voor mij al een feit. We waren gewoon te zwak als team dit seizoen, Nou ja team, het is zelden tot nooit een eenheid geweest. Ik denk zelfs dat we in de nacompetitie tegen clubs als Sparta en Go Ahead het niet gered hadden die clubs zijn veel meer een team. Uithuilen en een team gaan smeden die na een jaat weer terug kan keren.

  6

  0
 • Nacman
  17 maart, 2019 - 15:45

  Ben je nog niet weg Mitchell
  Ik zou gaan voor het duo vreven weijs en hopelijk karelse als keeperstrainer
  Ik denk dat we aan bunder als ad en van hintum als td een goed duo hebben.
  Dank hopelijk íemand die grote drie uitkoopt en daar na nog enkele miljoenen in de wederopbouw van de puinhopen die de grote drie en de rvc onder leiding van joker gielen
  We zullen van nul moeten in de kkd maar beter goed begin dan half werk door gaan

  2

  1
 • Heksenketel
  17 maart, 2019 - 15:51

  Die gaat dus weg en dat snap ik. Ik vind het wel jammer omdat ik denk dat hij een goede trainer is. Echter hij kan niet met dit soort situaties omgaan. NAC is na de winterstop alleen maar slechter gaan spelen en dat moet MItchell zichzelf aanrekenen. De nuchtere conclusie is dat we op dit moment gewoon terecht onderaan staan. Alle anderen zijn beter. Ik hoop trouwens dat Penders dan ook weg gaat. Hij mag zichzelf aanrekenen dat het verdedigend de laatste jaren niet meer klopt.

  2

  0
 • 10Diego
  17 maart, 2019 - 15:51

  @martijn, je krijgt Emmen thuis. Ff positief, die winnen we. Dan is het 5 goed maken in 7 wedstrijden,

  Lukt niet met Gaag. Ook niet met Penders. Die zat er gisteren bij…..

  3

  1
 • Felix
  17 maart, 2019 - 15:54

  Gasten MVDG gaat weg. Ben ook geen fan van hem.

  Maar wat dan? Denk je nou echt dat trainers nog graag naar nac willen komen? De nieuwe trainer heeft niets te verkiezen masr In deze organisatorische pijnhoop wil niemand komen. Het is een grote tering zooi!

  Wie moet het tijdelijk overnemen penders en ten Rouwelaar? Laat me niet lachen

  2

  1
 • n@©
  17 maart, 2019 - 16:05

  Het beste wat men dit seizoen heeft gedaan is Smulders wegsturen, maar alles wat daarna is gebeurd is gewoon drama geweest. Vooral in de winterstop is er slecht gehandeld, tov de concurrenten. Dieptepunt voor mij was het vertrek van Gillissen naar Heracles. Waarom zou Pi-air wel een goede TD zijn en Tim G. niet? Beiden hebben net zo veel/weinig bewezen op dat vlak. De huidige beleidsmakers blijven te veel hangen in het verleden. De club staat sinds hun overname gewoon stil.

  Ik geloof nooit dat degradatie goed is voor NAC! Integendeel zelfs. Het enige wat goed is voor NAC is een nieuwe frisse wind, met nieuwe beleidsbepalers. Ik hoop trouwens van harte dat de bottom up actie van BSR iets op gaat leveren. Is daar nieuws over te melden? Want we kunnen beter vandaag beginnen met een nieuwe koers, dan pas deze zomer.

  @Da Pope, kun je hier iets over vertellen?

  12

  1
 • STOP RACISM!
  17 maart, 2019 - 16:31

  Helemaal klaar met die rascistische opmerkingen naar mede supporters. Donkere jongen die in t midden weg wordt gestuurd met als opmerking ‘nederland is vol en de bside ook’ bah bah ging door merg en been hoe dat arme ventje weg liep.

  22

  6
 • jvt
  17 maart, 2019 - 16:32

  Het foutenfestival blijft maar doorgaan. Zoals Van der Gaag niet in het technische hart had moeten plaatsnemen maar zich 100% op de selectie die het moest gaan doen (keuze van 18 spelers om mee door te gaan) had moeten concentreren. Die in de winterstop natuurlijk Koch aanvoerder af had moeten maken. Die het aanschuiven aan de tafel van Kees had moeten weigeren. Dat doe je niet, daar dien je niets mee. Hooguit jezelf om een andere baan na te streven.

  Natuurlijk gaat deze Van der Gaag niet zelf ontslag nemen, met wederzijds goedvinden wellicht + beperkte afkoopsom. Denk aan WW etc. Maar laat deze man zelf ook de gifbeker maar leegdrinken. Door steeds onbegrijpelijke opstellingen en wissels, geen eigen kritiek te hebben mag ook hij zich oprecht zo klote voelen als de supporters.

  Deze ideale schoonzoon is de zoveelste fout van de RvC en Smulders. Maar die RvC mag gewoon blijven zitten en dit zegt alles over de crediteuren aandeelhouders. Zolang zij er zitten wordt het niks. We zouden als supporters gewoon de seizoenkaarten/sponsordeals niet moeten verlengen voordat er meerdere bewijzen zijn dat zij het nu wel met verstand en ambitie een voetbalbedrijf laten runnen.

  11

  2
 • Mafkees
  17 maart, 2019 - 16:33

  n@©,

  Smulders wegsturen was misschien wel okee, maar dan hadden ze moeten bedingen dat Goetzee het seizoen zou uitzingen. Ook al was het maar om de rust te bewaren en naar nieuwe opvolgers te zoeken. Dan had er gelijk een betere overdracht kunnen plaatsvinden.

  Alles is bijzonder amateuristisch, wat genoeg zegt over de onhoudbaarheid van de huidige beleidsbepalers. Ik kan me overigens niet voorstellen dat de heren aandeelhouders hun eigen bedrijven ook op dese manier runnen.

  Over de bottom up actie: er wordt nog overlegd om dit in de juiste vorm te gieten.

  2

  0
 • Da Pope
  17 maart, 2019 - 16:34

  @n@©

  Als het goed is, kunnen we volgende week wat meer melden. Drukke agenda’s en we willen dingen graag samen met anderen doen. Zijn dus dingen aan het bespreken. Zodra ik meer weet, melden we het meteen 😊

  9

  1
 • Mafkees
  17 maart, 2019 - 16:37

  @STOP RACISM!

  De lolbroeken zijn van de tribune afgeflikkerd neem ik aan? Of dat toch maar niet?

  10

  1
 • Rubenac
  17 maart, 2019 - 16:50

  @stop racism!
  Kan jij erachter komen wie die jongetje was?
  Dan krijgt deze komende wedstrijd geheel verzorgt van me eten en drinken.
  Want dit is onacceptabel en wil dit ventje laten weten dat hij meer dan welkom is.

  22

  2
 • Fred1
  17 maart, 2019 - 16:50

  We hebben nu gezien dat voor een deel schoon schip maken niks oplost , alles moet er uit wat bij het eerste team is betrokken. Het is wel zo als ze Smulders hadden laten zitten dan had hij twee wedstrijden na de winterstop denk ik wel die technische staf er uit geflikkerd al was het maar om zijn eigen hachje nog te redden. Het is allemaal achteraf lullen natuurlijk en we weten achteraf kunnen we een koe in de kont kijken , maar als ze Smulders de rest van het seizoen hadden laten zitten, hij kon toch niets meer kapot maken, dan waren we wel van deze kamikaze trainer verlost en van zijn gevolg. Er zijn genoeg inschattingsfouten gemaakt die desastreuze gevolgen hebben gehad. Ik blijf het roepen alles maar dan ook alles moet er uit er mag helemaal niks meer overblijven wat maar enigszins nog riekt naar het Gudelj ( ja ook dat nog ) , Penders, Ten Rouwelaar en v d Gaag tijdperk.
  En dan zullen we moeten gaan bouwen , het 5 jaren plan van Smulders kunnen we verscheuren en we moeten weer helemaal op 0 beginnen. Feit is ook dat er geen enkele speler op dit moment nog voor NAC wilt spelen en het niet makkelijk wordt om een team op de been te brengen wat de play offs voor promotie kan halen. Maar wie gaat deze rigoreuze maatregelen nemen? En vooral wie durft?

  7

  2
 • n@©
  17 maart, 2019 - 16:53

  @Mafkees en Da Pope:

  Dank voor de korte update. Ik neem aan dat ‘Samen voor NAC’ en de opgestapte sponsoren ook onderdeel uitmaken van waar jullie mee bezig zijn? Als er een club is waar de supporters verandering teweeg kunnen brengen, dan is het bij NAC. Doel mag niet zijn om alleen mensen te doen opstappen, doel moet verandering zijn en de potentie van deze club en haar achterban te benutten.

  11

  1
 • Ouwe
  17 maart, 2019 - 16:55

  Op 2 februari 1964 ging ik voor het eerst naar NAC-Blauw wit 0-0.
  Daarna bijna alles gezien van NAC, thuis vrijwel alles maar ook veel uitwedstrijden.
  Dit seizoen zie ik gewoon een elftal voetballen waar ik niks mee heb,geen binding , geen vertrouwen, helemaal niets.
  Zat er gisteravond en vroeg me af; wat doe ik hier eigenlijk,wilde in de rust eigenlijk al naar huis.
  Waarom heeft v d Gaag niet gelijk na de oefenwedstrijden aangegeven dat hij zo niet zou willen beginnen,achterhoede te zwak en ook te veel spelers die onze club niet beter maken.
  Iedereen zag dit aankomen,behalve de trainer.
  Ben bang dat we na al deze toestanden nog verder naar de klote gaan.
  Gebed zonder einde vrees ik.

  9

  0
 • ome piet
  17 maart, 2019 - 16:56

  @nac @dapope
  Ik hoop dat er serieus gekeken kan worden naar de mogelijkheden om als supporters de club over te nemen.
  Dit middels een crowdfundings aktie (crowdfundings partij is al aan boord) net als de aankoop van het stadion.
  hiermee bleek al heel vlug hoeveel potentie er in de achterban zit.
  Ik kijk dan ook erg uit naar de besprekingen die er aan zitten te komen, want zo kan het echt niet langer.
  Ik zie ook echt niet gebeuren dat de ‘grote 3’ nou wel op eens met een gedegen plan komen. Met 3 a 4 miljoen speelt NAC in t linkerrijtje zeggen ze dan ook nog eens. wtf…. waarom dan in hemelsnaam niet?!?
  Wie heeft er zin in een Sparta scenario, járen lang in die klote kkd divisie? ikke niet en lap graag wat geld daarvoor.
  Ik wacht in spanning af op een mailtje van de bsr crew, keep up the good work!

  8

  1
 • Fred1
  17 maart, 2019 - 17:00

  @ stop racism, met het grootste genoegen kom ik met een paar vriendjes de volgende wedstrijd tussen die Penders fans staan, dan heb ik in ieder geval nog iets aan een avondje NAC, ga me steeds meer schamen voor mijn club. Ik hoop dat NAC hier iets mee doet en ik hoop dat jij niet een of ander verhaaltje ophangt want dat zoiets bestaat is al erg genoeg. Maar nog een vraag : Wat heb je zelf ondernomen om dat kereltje te helpen met nog een paar honderd naast je? Ingegrepen , suppoosten er op geattendeerd ?
  Het hoofd omdraaien of in het zand stoppen doen we namelijk al genoeg bij NAC.

  10

  2
 • Breda-Loyal
  17 maart, 2019 - 17:04

  Als je bestuurtechnisch NAC op de goeie weg wilt brengen moet de clubstructuur worden omgegooid naar een 50+1 model (duits werkstructuur ) waarbij supporters met een bedrag naar keuze eigenaar van de club worden en kunnen meebeslissen over belangrijke zaken en het bestuur zelfs tot orde kunnen roepen

  Ik heb mij hierin flink verdiept en hoop zo ook daadwerkelijk een plan uit te werken ( iets van te veel vrije tijd zeg maar ) en dit te kunnen delen op het ofline platform van bsiderats

  Ik heb het geluk met familie in Duitsland die BVB supporten en laat die club nou net een voorbeeld zijn van een inslaap gesussde reus die de jaren wanbeleid en verkeerde keuzes bijna dood was ( hee net NAC ) en die mensen mij info willen delen over hoe je op een faire manier je club terug kan krijgen

  4

  2
 • Semsi
  17 maart, 2019 - 17:05

  @ stopracism. Schandalig! Als dit waar is schaam ik mij kapot dat dit bij onze club gebeurd. Kunnen we niet achterhalen wie dat jongetje is?

  6

  2
 • Anthony
  17 maart, 2019 - 17:09

  gewoon trainer weg en opnieuw beginnen, volgende van selectie heeft nog een contract na 30-6-19
  Karol Niemczycki
  Rosheuvel
  Kali
  Leigh
  Lunqvist
  Verscheuren
  Ell a.
  Gersbach
  Koch
  Kastaneer
  KaiKai
  Klomp

  Daarvan zullen Lunqvist, Kastaneer, Rosheuvel en Kali geheid een degradatie clausule hebben en zal Leigh vertrekken

  dan houd je 7 spelers over van daaruit aanvullen met jeugd en een paar ervaren goede spelers die de boel op sleeptouw nemen en tenmiste 1000% meer Noad hebben (niet moeilijk)

  zet daar goede coaching en staff op (dus niet huidige TS)
  TD: Lokhoff (weet wat ze moeten halen)
  AD; ? (iig iemand met ervaring en knowhow in topsport)
  Coach: Brood
  Assistent: Karelse
  Keeperstrainer: Babos (Jelle heeft nog geen keeper beter gemaakt)
  Kijk nou ook eens naar een Mental Coach/sportpsycholoog die is voor jonge jongens perfect dan hoeven we niet aan te zien hoe spelers zoals nu hopeloos op t veld sjokken.

  Als jij dit heb + een ervaren as die weet wat er gevraagd word dan worden de jonkies beter.

  1

  3
 • Des NAC's
  17 maart, 2019 - 17:10

  Willem Weys is de ideale tussenpaus maar gaat nooit voor de groep komen.

  Die gast is voetbaltechnisch mijlenver vooruit op de rest en daar zijn de ego’s van het “ons kent ons” gezelschap in de huidige TS te groot voor. En dat…exact dat is wat er structureel mis is in alle lagen van ons geliefd BVO’tje. Iedereen sterkte de komende maanden

  4

  1
 • Heksenketel
  17 maart, 2019 - 17:11

  @STOP RACISM!

  Is dit echt waar? Ik heb volgende wedstrijd een kaart over voor de Hoofdtribune. Dan neem ik hem vooraf mee uit eten en na de wedstrijd mag hij op mijn kosten met zijn vrienden gaan stappen.

  7

  1
 • Dutchbird
  17 maart, 2019 - 17:11

  In 2013 kropen de lamzakken van Aalst, van Weelde en Burena bij elkaar en stopten er sanen op het laatste moment nog 4 miljoen in waardoor ze de meerderheid van de aandelen in handen kregen en de andere 18 aandeelhouders buitenspel hebben gezet. Sindsdien beslissen ze over alles vanuit hun zogenaamde commissie van aandeelhouders. Sindsdien stoppen ze er af en toe nog een paar ton in maar daar haal je geen eredivisie spelers mee. Nog een keer 4 miljoen en anders meteen opzouten want op deze manier blijft er van NAC niets over. Neem je verlies en verkoop aan iemand die wel gek is van NAC en vakmensen kan aantrekken en binden.

  3

  3
 • Ad B uit Roosendaal
  17 maart, 2019 - 17:13

  Ik ben al meer dan 50 jaar supporter van NAC en heb al circa 30 jaar een seizoenkaart.

  Een dergelijke (chaotische) situatie heb ik niet eerder meegemaakt. Dit doet echt pijn.

  Ik begrijp de zelfreflectie van Mitchell van der Gaag. De kans is reëel dat hij opstapt.

  Van belang is dat de aandeelhouders nu hun verantwoordelijkheid nemen voor de toekomst van NAC.

  Aan degradatie valt moeilijk te ontkomen, maar uitgesloten dat we de nacompetitie is het niet.

  Ik zit tegen VVV op de tribune en ik hoop dat alle supporters dat ook doen. Al is het alleen maar om een sterk signaal af te geven richting aandeelhouders en sponsors.

  Binnen een paar jaar een sterk NAC in de middenmoot van de eredivisie!!!

  3

  0
 • Charelli
  17 maart, 2019 - 17:17

  Ongelofelijk 8 wedstrijden voor het einde van de competitie al zo goed als gedegradeerd. Nog nooit meegemaakt. Wat een drama.

  6

  0
 • STOPRACISM
  17 maart, 2019 - 17:27

  @fred1

  Ik zal eerlijk zijn, heb er niets tegen gedaan omdat het een kerel was die naar mijn gevoel bij de harde kern hoort. Sfeer in t midden was gespannen en agressief en leek me beter om er op dat moment niets van te zeggen, omdat ik het gevoel had dat het dan zou escaleren. Zelfde groep had op t begin groep jongens uit den haag van de tribune geflikkerd al moet ik zeggen dat, dat meer dan terecht was omdat ze zonder reden bier aan het gooien waren.

  Het heeft me toch echt aan het denken gezet en heb er achteraf heel erg veel spijt van dat ik er niets van heb gezegd. Volgende match ga ik kijken of ik zelfde jochie kan vinden en ervoor zorgen dat ie een leuke wedstrijd beleeft.

  12

  2
 • Fred1
  17 maart, 2019 - 17:32

  @ Des NAC’s , precies maar dan ook precies verwoord.
  Dat is de reden en niets anders.
  En daarom moeten naast v d Gaag die andere twee klootzakken er ook uit.
  Het is te gek voor woorden hoe bijv een Ten Rouwelaar zich presenteert binnen de club en aan achterklep doet. Als iedereen binnen NAC eens ging praten en durfde te praten maar ze weten ( denken ) allemaal dat ze het onderspit delven. Er is zovéél mis.

  9

  1
 • Fred1
  17 maart, 2019 - 17:37

  @STOPRACISM, daar kan ik me ook wel iets bij voorstellen, je moet ook opletten dat je zelf geen averij oploopt maar het voelt zo onrechtvaardig. En daar kan ik heel slecht tegen.
  Maar hier kunnen we voor een volgende keer ook weer lering uit trekken, wellicht is er uit de beelden van NAC zelf iets op te maken, zal eens horen van de week.

  8

  1
 • Lamington
  17 maart, 2019 - 17:39

  Een andere trainer heeft hoogstwaarschijnlijk geen concreet effect meer (te laat) maar: deze totaalidioot héél snel laten opzouten en nooit meer op een voetbalveld toelaten!

  En voordat je gaat: STEL EENS GASTEN OP DIE WÉL WILLEN VOETBALLEN, SUKKEL!

  0

  1
 • Lamington
  17 maart, 2019 - 17:45

  Ik heb in heel wat jaren NAC nog nooit onderling racisme meegemaakt, dus vind bovenstaande op zijn minst apart. Buitenlandse spelers worden hier ook niet zwartgemaakt (haha) op kleur.

  En gelijk mee uit eten nemen, dat mag met mij ook meneer Heksenketel. Men is ook vaak onaardig tegen mij omdat ik een zo goed als kale kop heb. Is ook onterechte bejegening. Ik zie uw uitnodiging graag voorbij komen,.

  0

  4
 • Fritske d'n Olifant
  17 maart, 2019 - 18:16

  In de eerste helft van het seizoen heb ik MvdG vaak verdedigd omdat hij nu eenmaal een zwakke selectie had. De huidige resultaten kun je niet meer simpelweg op het conto van HS schrijven. Er was na het ontslag van HS nog voldoende tijd en perspectief om het tij te keren. Het technisch hart is er gewoon niet in geslaagd het elftal echt te versterken zoals bijvoorbeeld Groningen dat wel deed. Puur omdat er geen beleid is en de aandeelhouders de capaciteiten niet hebben om in te zien dat serieuze investeringen nodig zijn om deze club on de eredivisie te houden. De club ligt op zn reet en dat komt door onkunde, onnozelheid en onwil in alle lagen van het resterende clubbestuur.

  4

  0
 • Dos
  17 maart, 2019 - 18:25

  Fred1

  Oprechte vraag, wat heb je tegen ten Rouwelaar? Is er iets wat jij weet wat wij niet weten?

  1

  1
 • stop-stopracism-trolling
  17 maart, 2019 - 19:08

  Hou je racisme onzin aub voor op een politieke website
  Je komt met een vaag zielig verhaal (natuurlijk in een voetbalstadion, natuurlijk harde kern) over iemand die zomaar uit het niks racistische teksten naar het hoofd gestrooid krijgt en zie het jou op deze website zo’n 3 keer posten.
  Als je het over een harde kern hebt op de b-side op de middelste trap, dan gaat dat over het onderste gedeelte van de trap. Heel toevallig waar ik ook sta. Als er iets geroepen zou zijn zou ik dat ook gehoord moeten hebben. Heb niks gehoord. I call bullshit, fake news, trolling en politieke segregatie zo net voor de verkiezingen.
  Vaak genoeg zelf twee zwarte maten van me meegenomen en ze hebben op de bside nooit racistische teksten naar het hoofd gekregen, tenzij je ‘matthew amoah!!!’ ook al racisme noemt.

  Prima, moet jij weten, maar daar zijn andere website voor.

  7

  3
 • Daan
  17 maart, 2019 - 19:55

  Ook hulde aan het Technisch hart met onze Pierre als kopstuk .
  1 groot fiasco!

  2

  4
 • Aj
  17 maart, 2019 - 20:26

  Kom op VdG!! Ik vind onze trainer Van der Gaag een prima mens en trainer voor @NACnl.

  Ja serieus!!

  Met een Renault clio win je ook geen formule 1 wedstrijd. Smulders is terecht ontslagen. Zonder geld haal je geen versterkingen..

  DE 3 AANDEELHOUDERS zijn SCHULDIG!! #NACPraat

  2

  6
 • Fred1
  17 maart, 2019 - 20:47

  @ Dos wat ik er persoonlijk op hem tegen heb is dat hij destijds een enorm salaris bedong wat totaal niet kon en het feit dat hij zijn eigen belang boven NAC plaatste door te lang door te gaan. Degradatie tot gevolg. Maar dat staat los van de huidige situatie, ik ga niet in detail want dan breng ik mensen in discredit maar geloof me dat ze in Zundert en aan de Stadionstraat hem meer dan kotsbeu zijn. Laten we het netjes zeggen het is een roddeltante en onruststoker.

  9

  1
 • Kees F7
  17 maart, 2019 - 20:59

  Nog nooit in mijn leven in zo korte tijd een club naar de Filistijnen zien gaan.

  Een TD die Stijn Vreven wegstuurt, de enige trainer sinds jaren die iets heeft neergezet bij NAC. MvdG en Smulders bleken een miskleun, helaas werd na het ontslag van Smulders hebben we geen Algemeen Directeur, geen Technisch Directeur, een ronduit niet-eredivisiewaardige selectie en een trainer die het niet meer weet en niets uitstraalt van wat wij als NAC-supporters verwachten. Een samenwerkingsverband met Manchester City dat na de lichting Angelino-Garcia-Mari niets heeft opgeleverd. Aandeelhouders die zich onzichtbaar houden. Een “technisch hart” dat niets maar dan ook niets aan meerwaarde heeft opgeleverd. Sponsors die vertrekken.

  We zullen degradatie moeten accepteren.

  Dat MvdG vertrekt is een kwestie van tijd. Ik vrees dat hij niet zonder afkoopsom zal vertrekken.
  Hoe het verder moet…….. Op dit moment wil niemand in deze chaos stappen. Hopelijk willen mensen met een NAC-hart inspringen. Want we moeten verder. De KKD is financieel een ramp voor de club. Vrees echter dat het niet bij één seizoen KKD zal blijven. Blijf hopen dat het ooit goed komt. Helaas zijn er voorbeelden te over van clubs die steeds verder in de afgrond verdwenen na degradatie. Zie Go Ahead, Sparta, NEC. RKC, enz. Ja, je kunt een kampoenschap met geleend geld kopen (FC Fraude). Zie dit echter in Breda niet gebeuren.

  4

  0
 • scheppioni
  17 maart, 2019 - 21:01

  @ stopracism
  Klopt geen bal van die groep uit den haag !
  Dit is opjuinen van de bovenste plank !
  Verder vd gaag en co, heel gauw afscheid nemen ! RED NAC !!

  3

  0
 • NOAD
  17 maart, 2019 - 21:35

  @SjorsNAC
  “Kwaliteitsspelers van City eisen.”

  Die lachen je gewoon in je gezicht uit en zoeken wel een andere club om hun 4e garnituur te dumpen.

  3

  1
 • NOAD
  17 maart, 2019 - 21:38

  Zou jij vrijwillig ontslag nemen bij je baas als die zou zeggen dat het een mooie geste zou zijn naar het bedrijf?

  Nee, en dat doet MvdG dus ook niet. Er is trouwens geen geld dus zitten we met hem en die flutspelers oogescheept.

  1

  1
 • Mark De Weerd
  17 maart, 2019 - 21:46

  Ron Jans ?

  2

  1
 • Patje
  17 maart, 2019 - 21:56

  Hoho, zover is het nog niet, zag net het programma van Emmen, das geen gemakkelijke en we krijgen ze nog thuis. Ben nog steeds van mening dat we het redden al wordt het moeilijk.nu moete alle spelers wakker worden, inclusief technische staf. Het is 2 voor 12.NOAD!!!!!!! GVD

  1

  0
 • Geelzwartwit
  17 maart, 2019 - 22:06

  Als ze vd gaag eruit gooien met een zak geld is dat wegens wanprestaties en krijgt hij ene zak geld mee en daarbovenop kost het NAC weet ik het wat als ze degraderen… hoe krom!!

  Als vd Gaag zelf op stapt vanwege zijn zelfreflectie en daarmee erkenning van niet voldoende presteren krijgt nac niks anders dan een teloorgang naar de eerste divisie en alle problemen daarbij…

  Ik zou hem gewoon aan zijn contract houden en bij het tweede ofzo zijn 2 jaar laten afmaken.

  Wil hij zelf van zijn contract af dan kan hij het afkopen.

  1

  1
 • Fred1
  17 maart, 2019 - 22:11

  Er is nog één strohalm , heel de TS er uit en met spelers durven spelen die wel lef hebben leeftijd zegt mij niks. Voor lul staan we toch al dus laten we dan ook maar een nieuw team opstellen, zijn we weer uniek, ik heb begrepen dat Ilic ook al 2 weken inzetbaar is dus ben eens creatief zou ik zeggen.
  En waarom horen we daar niets over?
  Ik ben niet zo van de opstellingen maken maar voor een keer zou ik zeggen:
  Zwarthoed
  Mashart- van Hecke -Dervite – Leigh
  Verschueren- Lundquist – Ilic – Kasteneer
  Loshi – Tevrede
  En gooi Willem Weijs maar voor de leeuwen en als we Stijn dan ook nog zo gek kunnen krijgen dan zou ik er nog in kunnen geloven ook.
  Maar dit alles is wishfull thinking.
  Maar helaas eigenbelang zal weer prefereren boven het collectieve belang.

  14

  1
 • Geelzwartwit
  17 maart, 2019 - 22:14

  @kees f7
  Ze hadden dan naast Vreven een assistent a la de huidige trainer van excelsior plus een ex nac spelercals lurlinfg moeten zetten en penders en jelle terugzetten.

  Los van alle andere rare smulders soap en gok praktijken was dat in het aanhouden van Vreven wel nodig geweest.

  Maar goed we kennen de historie maar al te goed. Nu is het gebakken peren en kan ik niet wachten tot het moment dat er eens iets normaal opgezet wordt als organisatie

  Je moet zo’n beetje een hele club opnieuw inrichten.ik ben benieuwd!

  1

  0
 • nac fan
  17 maart, 2019 - 22:16

  lukt het van de gaag niet dan lukt het bij niemand niet zo’n ploeg krijgt van gaal nog niet aan het spelen .uit het is gewoon te triest voor woorden

  1

  1
 • Geelzwartwit
  17 maart, 2019 - 22:16

  @Fred1

  Je opstelling klinkt in ieder geval ambitieus en fris en aanvallend. Woorden die ik met NAC al heel lang niet meer hoor zie of kan rijmen

  4

  0
 • Geelzwartwit
  17 maart, 2019 - 22:18

  @nacfan

  Dan nog zie ik liever dat we er met 0 – 4 afgaan door gedreven jonge gasten die echt willen en een offensieve tactiek dan dit zootje en passieve opstelling en benadering die jonge gasten en of sterkhouders kunnen volgend jaar dan doorgroeien op basis van wat ze nu laten zien

  5

  0
 • Vergane Glorie
  17 maart, 2019 - 22:51

  Het gaat er niet meer om dat de spelers wakker moeten worden. Dat zijn ze wel. Op de een of andere manier is het NOOIT een elftal geweest en geworden. Het is een gebrek aan kwaliteit en eenheid. Hoe is het mogelijk dat een Lundqvist in zo een korte tijd zo diep kan wegzakken?
  Er speelt veel meer binnen de selectie. Een grote fout is toch geweest om Koch aanvoerder te maken en hem steeds op te stellen. Hij snapt er helemaal niets van. Kijk afgelopen zaterdag eens. Te triest voor woorden. Maar ook Benjamin zegt kennelijk niet hoe de situatie is. Het is minder als amateurvoetbal. Nivo 3e klasse zaterdag. Maar blijven zeggen het is en blijft mijn aanvoerder.
  Mitchell gewoon uit laten dienen. Hij moet het maar voelen en dan mag hij dat ook op zijn cv zetten. Indrukwekkend. Minste punten, minste wedstrijden gewonnen, minste goals gemaakt, meeste goals tegen. Ja Mitchell dan sta je met jullie team waar je nu staat. Maar wel elke week goed getraind.
  Komend seizoen, waar dan ook, beginnen met een geheel nieuwe staf. Ook tijdperk Penders ECHT voorbij.

  9

  0
 • Bob Latchford
  18 maart, 2019 - 00:47

  Time to go Mitchell! Jouw aanwezigheid is niet meer gewenst! Je hoort niet bij NAC softie.

  4

  0
 • Tegel
  18 maart, 2019 - 07:08

  Vergeet zometeen niet je verhuisdozen mee te nemen vd Gaag. Houdoe en bedankt.

  1

  0
 • Da Huge
  18 maart, 2019 - 08:19

  Ik was oprecht blij aan het begin van het seizoen met de komst van Van Der Gaag, maar deze man heeft laten zien dat hij er geen pepernoot van snapt. Vasthouden aan een formule die niet werkt en een slappe speler aanvoerder maken. Daarnaast moet volgens mij een trainer/coach mensen kunnen motiveren, het is wel gebleken dat hij die vaardigheid mist. Het is echt een slappe zak gebleken en misschien ook wel een tactisch onbenul. Uithuilen en opnieuw beginnen, het liefst met een volledig nieuwe selectie en een nieuwe trainer/coach. Wat een deceptie en wat een stel onbekwamen.

  5

  0
 • Rens
  18 maart, 2019 - 08:58

  Joop Hielen halen.

  0

  1
 • denhulk
  18 maart, 2019 - 09:09

  maak van de dugout maar een slaapplaats kunnen ze het contract uitslapen dus geen afkoopsommen meegeven

  1

  0
 • Sam
  18 maart, 2019 - 10:58

  MARCO BOOGERS aanstellen als TD .

  MARCO BOOGERS laten selectie en technische staf
  samen stellen.

  De rest komt van zelf …..

  0

  1
 • Dun Kees
  18 maart, 2019 - 11:07

  Die krijgt het elftal niet meer aan het “rollen” Als hij niet opstapt kleine reorganisatie doorvoeren: zeer ervaren trainer (b.v. ten Cate) ernaast zetten die nog een poging doet. Heeft destijds bij Fijenoord en PSV ook geholpen en is m.i. de enige strohalm. De kans dat hij dan toch opstapt en dan is het een goedkope oplossing.

  2

  0
 • Martin H
  18 maart, 2019 - 11:21

  Volkomen eens met opstelling Fred, oogt fris en ik krijg er zowaar een goed gevoel van, maar helaas heet de trainer v d Gaag en geen Fred, ik bespeur bij sommigen hier op de site meer voetbalvisie dan bij die slapers op de bank. Zouden ze bij NAC eigenlijk wel weten hoe goed die Willem Weijs is?

  4

  0
 • robert
  18 maart, 2019 - 11:55

  Voorstel aan bsiderats !!

  Nu of nooit !

  Open vandaag het volgende item ; OORLOG

  Waarom ? Omdat Te Vrede terecht de juiste mentaliteit , neerzet in de volgende woorden in de stem. Nu vandaag.

  We moeten stormen, oorlog maken, maar dit? Dit kan niet. Het houdt een keer op.”

  Een deel van de kritiek houdt Te Vrede voor zich. “Als ik nu echt mijn mond open doe, is het oorlog.” Hij hoopt dat NAC er in de laatste acht wedstrijden voor kiest om alles of niks te gaan spelen, aangezien de ploeg toch niets meer te verliezen heeft. “Ga maar pompen. Beter alles geven en zo ten ondergaan dan de schijn ophouden, het lieve voetbal en achterin op een rijtje staan. We staan laatste, dieper kunnen we niet zinken.”

  Ik herhaal hem;

  ‘….. alles of niks te gaan spelen, aangezien de ploeg toch niets meer te verliezen heeft. “Ga maar pompen. Beter alles geven en zo ten ondergaan dan de schijn ophouden, het lieve voetbal en achterin op een rijtje staan. We staan laatste, dieper kunnen we niet zinken.”

  En dat impliceert het volgende . Gaag weg ! ( WW )
  en WW erin ! Willem Weys,
  WW kan alle Nac onzin van de continuing story van de voortstruikelende onmacht en wanvertoon, in 1 sterke strakke allesonderkennende keuze, de ruimet geven voor aanvoerder Te Vrede.
  Dus acht wedstrijden oorlog.

  En waarom daarbij niet in de voorhoede Loshi, Lundquist, Sydney v H, en Te vrede.

  De mensen zijn er. Kies !

  3

  0
 • robert
  18 maart, 2019 - 12:12

  toevoeging.

  Loshi klopt op de deur bij NAC: ‘Werklust en supergeil op goals’

  In de schaduw van het Rat Verlegh Stadion schiet Skender Loshi in de anonimiteit bij Jong NAC de ballen aan de lopende band binnen. De gedreven spits klopt op de deur.

  Yadran Blanco 13-03-19, 06:35 Laatste update: 10:47

  4

  In het tweede van NAC scoort een 20-jarige Bredanaar zonder contract aan de lopende band. In de laatste vijf duels kwam hij tot elf goals tegen de beloften van Eindhoven (eenmaal), Excelsior (twee keer), Achilles’29 (vijf keer), Roda JC (twee keer) en maandag Go Ahead Eagles (eenmaal). Hoewel geen opponenten waar je stijl vanachter valt, is het moeilijk de scoringsdrift van Skender Loshi zomaar terzijde te schuiven.

  1

  -1
 • Boom
  18 maart, 2019 - 14:46

  De mazzel! Verschrikkelijke trainer en maar vasthouden aan 5 mans verdediging en niet functionerende spelers zoals Gersbach. Die is trouwens niet eens goed genoeg voor Jong NAC!

  0

  1
 • Icespice
  18 maart, 2019 - 15:27

  Als hij niet zelf wil vertrekken een nieuwe trainer aanstellen boven Vd Gaag (soort supervisor).
  En Vd Gaag alleen nog maar de pionnen op de training weg laten zetten.

  1

  0