Overal waar we komen

Van der Gaag: "Mühren is op de weg terug"

Afgelopen zomer kwam Robert Mühren vlak voor het sluiten van de transfermarkt op huurbasis over van Zulte-Waregem. De aanvaller maakte (mede door blessures) in de eerste seizoenshelft nauwelijks indruk. Trainer Mitchell van der Gaag verwacht dat daar na de winterstop verandering in komt.
Mühren was gisteren één van de twee doelpuntenmakers in het met 2-1 gewonnen oefenduel tegen Sint-Truiden. De aanvaller scoorde met een uitstekende volley. Dit tot genoegen van trainer Van der Gaag, die sprak met BN DeStem: "Mühren is nog niet topfit, maar hij is op de weg terug. Hij was wat vermoeid, daarom hebben we hem eruit gehaald. Hij heeft scorend vermogen en het gevoel om vanachter de spits in de zestien te komen. Altijd gevaarlijk, pikt zijn doelpunten mee en verschijnt vaak voor de keeper. Door de verandering van het systeem is hij een van de twee nummers tien die in de zestien moet opduiken." De kans lijkt daarom groot dat Mühren, die voor de winterstop slechts zeven keer in actie kwam, na de winter een belangrijker rol in het elftal gaat vervullen.

Bron: B-Side Rats, BN DeStem

Vorig bericht
Karami: ''Ik heb er alle vertrouwen in'' 28 reacties
Volgend bericht
BSRetro: Peter Remie 35 reacties
Terug naar overzicht
64 Reacties
0    
van Flieger

Hahaha. Hij was afgedankt en op de exitlijst, Maar toen bleek dat ze hem niet konden teruggeven zonder boete aan Zulte (met dank aan Goetzee en Smulders). En nu zitten ze er aan vast. Dit is Management by Hope. Iedereen heeft kunnen zien dat deze speler niets toevoegt.

0    
Kinderkaartje

Sommige mensen blijven vol rancune. Smulders en Goetzee zijn weg. Je hoeft niet te blijven schoppen.
En laat het maar aan onze trainer over om te bepalen of iemand wel of niet iets toevoegt.

Doe je dat wel, dan speel je, doe je dat niet, dan speel je niet.

0    
Frans

Veel wedstrijden van Muhren gezien voor de winterstop en dan met name in Jong NAC.
Hopeloos geval die zich sjokkend over het veld voortbeweegt.
Als het waar is wat Fliegertje schrijft zullen we het met hem moeten doen tot einde seizoen.

0    
Ivo

Onzin Flieger.

Hij is vaak van waarde geweest - ook op eredivisieniveau. Kan achter Te Vrede en Rosheuvel een schaduwspits worden die zelf scoort en kansen voor anderen creëert. Dat vraagt wel weer om aanpassingen in het systeem. Of hij moet "de nieuwe 10" worden in het 5-3-2 systeem, wat ook kan natuurlijk.

0    
Peter13

Ik mis in de eerste reactie nog een opmerking over Emmen-uit... :)

On topic: Onze trainer ziet Mühren dagelijks bezig. Volgens mij kan vd Gaag beter beoordelen of Mühren iets toevoegt aan dit team dan wij vanachter ons toetsenbord...

0    
Wanny

Bij Sparta pikte hij zijn goaltjes toch wel mee. Als ie na de winterstop meer speeltijd krijgt, mag je toch wel een goaltje of 5, 6 van hem verwachten. En dat is wel nodig ook, want buiten Te Vrede en Rosheuvel hebben we geen scorende spelers.

0    
Sjef de gevulde koek

HUP NAC

0    
Breda-mike

Van flieger nu weten we het ondertussen wel hoor.

0    
van Flieger

Mensen die anderhalf jaar geleden nog riepen dat deze speler geen garantie voor doelpunten is zijn opeens gedraaid als een blad in de wind en promoten hem nu op deze site als goleador. Schei alstemblief uit zeg. Muhren heeft bar en bar slecht gespeeld voor ons NAC, RKC-uit etc etc en niks toegevoegd. MvdG moet nu opeens van de nood een deugd maken, zoals de hele eerste 6 maanden al. "Mitchell has to dance with the girls on the dancefloor, even if they are not pretty".

0    
Brem

Valt tot nu toe toch wel een beetje tegen, had meer van hem verwacht. Hopelijk maakt hij dit in de tweede seizoenshelft goed, ik heb er wel vertrouwen in.

0    
Breda-mike

ONS nac? Uit jouw posts is nauwelijks te merken dat je ook maar iets met NAC hebt. Mooie azijnpisser

0    
am

Een extra aanvaller is prioriteit nummer 1.
Dat mag natuurlijk ook een aanvallende middenvelder zijn. Een speler met een gevaarlijk schot die ook dreigend kan zijn van buiten de 16. Met Korte, Muhren en El Allouchi heb je dat niet in huis.

0    
DunErwt

@van Flieger

Worstenbroodje?

0    
van Flieger

Hoe zijn we er vorig seizoen op het nippertje in gebleven ? Breng die analyse en les nou eens op tafel en kijk dan wat je werkelijk in huis hebt en wat er nog bij moet.

Vorig jaar zijn we er in gebleven dankzij het geweld voorin (Ambrose, Sadiq en TeVrede), de creativiteit van Manu Garcia en de opstomende klasbak Angelino. Dat heeft ons gered. Past Muhren in dat plaatje, in die les ? Neen.

Wat er dringend bij moet is een scorende of dwingende spits voor de linkerkant of een tweede naast TeVrede. Overigens als TeVrede straks in de eerste week van februari een dikke blessure krijgt, zijn we gedegradeerd met deze selectie, maar dat terzijde.

Allouchi is geen eredivisieniveau meer en moet dringend worden vervangen, eigenlijk dus de hele linkerkant. Smulders bedankt jongen, met je geweldige inzichten. En Goetzee maar roepen dat Smulders het allemaal zo geweldig gezien had. Aanfluiting.

0    
Kinderkaartje

Van Flieger kan nu even niet teveel zeggen over ons Technische Hart, want daarin zit natuurlijk ons aller Pierre, een van de weinigen die zelfs Hans Deelen wel capabel acht.

Dus moet hij terug grijpen op het aloude Smulders en Goetzee bashen, ook al zijn die yesterdays news.,

In zijn volgende post zal het wel over de aandeelhouders gaan.

0    
nacman

veel sneeuw op de alp van van flieger heeft dus niks te doen dan hier zijn onzin uitkramen nu hij ingesneeuwd is

0    
a

Het lijkt wel of het beleid van NAC is om spelers te halen die terugkomen van een blessure, niet wedstrijdfit zijn of laat bij de groep kunnen aansluiten. En dat voor 17 wedstrijden!!

0    
TpT

Zou toch wel lekker zijn als hij zijn goaltjes gaat meepikken. Op papier is er best wat scorend vermogen maar in de praktijk komt het alleen van Te Vrede en Rosheuvel. Ook door blessures natuurlijk van Ilic, Fernandes, Kastaneer en Muhren. Die moeten er gemiddeld toch ook wel een stuk of 5 kunnen maken per persoon.

Wat ik ook enorm mis is een centrale verdediger die af en toe eens een corner binnenrost met zijn hoofd. Dat is me een partijtje lang geleden zeg.

0    
Dun Diëe

Mühren was bij Sparta toch een vrij aardige speler. We gaan het zien hoe hij het doet. Ik onthou me van verdere discussie of hij beter is dan het super-trio van vorig jaar, maar het is ergens treurig dat dit succes tevens het graf voor Smulders is geweest. Zowel Ambrose, Garcia als Angelino waren van ambsolute buitencategorie voor NAC en het was zeer onwaarschijnlijk dat we weer spelers van dat kaliber zouden krijgen. Dus ja, je kunt zeker stellen dat Mühren minder is dan zijn voorgangers maar, in goede doen lijkt hij me een prima speler voor ons.

0    
Sia

We hebben veel te danken aan Justin Goetzee. Kritiek op hem neem ik niet serieus en ik hoop met mij veel anderen. Gewoon laten roeptoeteren.

0    
scheppioni

Is potentieel een prima schaduwspits, maar ik vind ook zijn invalbeurten met name in grunn uiterst ongeinteresseerd en belabberd, hopelijk laat Muhren het in 2019 wel op zijn echte NOAD's zien !
Mocht hij er twee in stilburg in knallen wat drie punten op levert is ie ineens the king !
Come on NAC !!!

0    
Zippo

van Flieger = Davy Schollen

0    
Robberto

Misschien dat we Muhren ook maar eens zo moeten toejuichen als Leigh. Wellicht heeft dat het zelfde effect en pikt hij nog wat doelpuntjes mee. Met afbranden schieten we sowieso niets op.

0    
Beek

Ik moet toegeven dat ik het voor de allereerste keer eens ben met Van Flieger.
Van het begin af aan ben ik niet blij geweest met de komst van Muhren maar ik liet me graag positief verrassen.
Helaas was het nog erger dan verwacht... hij voegt werkelijk niets toe. Beetje een type Kramer, alleen dan nog minder uitstraling. Lijkt me eerder negatief voor de groep dan positief.
Helaas zullen we het er mee moeten doen.
Ik hoop dat hij me toch positief gaat verrassen (net zoals Van Flieger dit keer...)

0    
Brabo F1

@ van flieger.
Opbouwende kritiek is inteligent, de boel iedere keer weer van de zijlijn afkraken in oliedom.

0    
kopspion

ik hoop van harte dat v/d Gaag zijn gelijk bewijst en Muhren wel degelijk van belang zou kunnen zijn/worden, maar afgaande op wat ik van hem tot nu toe in een geel/zwart shirt gezien heb ben ik daar nog niet gerust op.....
zo op het oog vond ik hem in die paar wedstrijden voor de winterstop totaal geen uitstraling hebben en al helemaal geen NOAD. hij liep maar wat te sjokken over het veld naar mijn idee
maar goed, ik hoop dus dat het na de winterstop een heel andere Muhren is dan die ik heb gezien, te beginnen in Tilburg !!

0    
Nachoreca1

De duimpjes omlaag bij van flieger heeft met de persoon des aanziens te maken. Hij heeft namelijk in grote lijnen volkomen gelijk en heeft niets met natrappen te maken. Het verhaal van muhren klopt van a tot z.

0    
kopspion

ik had ook gehoopt dat Flieger voorgoed in slaap was gevallen en ingevroren zou zijn....

0    
maikolg

Mühren en NAC is tot nu toe nog geen goed huwelijk maar in zijn carrière heeft hij wel laten zien dat hij er overal wel een paar kan binnenleggen. Een ingespeelde Mühren heeft in mijn ogen zeker potentie in onze startende elf aangezien het vaak ontbreekt in de afwerking en laat dat nu over het algemeen juist een van zijn kwaliteiten zijn.

Desalniettemin moet Te Vrede ASAP verlengt worden (als mogelijk) en moet er een extra spits bij om al in te passen mocht Mitchell eens geschorst/geblesseerd/... zijn.

Zoals het er NU voor staat, hebben we volgend jaar geen scorende spelers in de selectie. Ikzelf hoop echt dat MTV ervoor kiest een legende te worden bij NAC en zijn contract bij NAC opwaardeerd met wat hulp van sponsors/aandeelhouders. Voor NAC is dit namelijk een topspits die heeft laten zien niet vies te zijn van een beetje sleuren.

0    
baosje

ik lach me een krul in mijn lul , als Muhren in de 93e minuut de winnende erin kegelt als we tegen die zusjes uit Tilburg spelen!


kijken wie dan nog wat te zanniken heeft ...

zoals meerdere hier zeggen ....MvdG werkt dagelijks met hem , en zal weten wat Muhren wel of niet kan

0    
Wanny

Muhren is ook geen garantie voor goals zoals Te Vrede dat is. Hij zal er zeker geen 15 maken in de eredivisie. Dus als eerste centrumspits niet zo geschikt.

Komend vanaf 10 of de linkerkant zou ie wel kunnen. En dan loopt ie ook nog 1 op 3 a 4.

0    
Michel

Goleador...ha ha

Dat een 10 een aantal goals maakt, maakt hem nog een killer spits. Inzaghi, Crespo, Vieri, Batistuta, Makaay en nu Icardi en CR, dat zijn goleadors

Interessant doenerij ook

0    
Breda vooruit

Als er geen versterkingen komen is dit elftal nog niets van fliefer heeft wel gelijk,als heerenveen geen 2 rode kaarten krijg verlies je met dubbele cijfers,en muren is leuk voor de eerste divisie en niet meer,snel een goede middenvelder halen hopen dat je erin blijft en weer puinruimen voor volgend seizoen met 10 huurlingen en nog wat rotzooi

0    
Kinderkaartje

Nachoreca1

Alsof Hans Deelen in Zwitserland kan zien hoe Muhren in een oefenpartijtje presteert.

Als MvdG zegt dat Muren eraan komt dan is dat of gelul voor de buhne of echt zijn mening . Als Muhren 20 januari basis staat, dan is het dus echt zijn mening, ( En anders gelul voor de buhne. Misschien met de beste intentie van de wereld, bijvoorbeeld om de man extra te motiveren)

Maar daar gaat het Hans Deelen niet om. Die moet zeiken om het zeiken. Nu zijn 'maatje' (denk eerder een redelijke bekende, maar in ieder geval een die hij vertrouwt) het voor het zeggen is kan hij niets over het technisch beleid roepen, dus moet er iemand die al lang de laan uit gestuurd is nog even een trap na gegeven worden.

Muhren was op papier een prima aanwinst inderdaad heeft ie nog geen fuck laten zien in het geel zwart. Of dat de tweede seizoenshelft wel gaat gebeuren weten we niet. Om eerlijk te zijn geloof ik daar niet zo in, maar we gaan het meemaken.

0    
buurman

Muhren was niet fit. Tsja dan loop je te sjokken als je pijn in je poten hebt. NAC had hem niet (zwaar) geblesseerd moeten halen, daar heeft Nachoreca1 gewoon gelijk in.

Neemt niet weg dat m.i. een fitte Muhren beslist van waarde kan zijn. Volgens mij is dat doelpunt van gisteren een bescheiden begin. Voor mij is Muhren niet afgeschreven. Misschien zit ik er langs.

Wat me ,los van dit alles ,op blijft vallen is ; wat geven veel reageerders hier Flieger toch een enorm draagvlak door steeds geërgerd (!) te reageren. Vooral die ergernis is koren op de molen bij Flieger, dat maakt het voor hem allemaal nog veel leuker. En ik moet er eerlijk gezegd ook wel om glimlachen.

0    
Sia

Younes Mokhtar is transfervrij (zonder club). Zou een goede aanwinst voor ons middenveld zijn.

0    
Ivo

Het blijft wel een raadsel hoeveel full-profs met een enorme conditieachterstand bij NAC binnenrollen.
Bij herstel van een ernstige blessure kan ik dat nog bevatten, maar jezelf fit houden is blijkbaar een enorme opgave tegenwoordig.

0    
Sjef de gevulde koek

Wel mooi als er geen nieuws is dat de hoog NAC geleerden van deze site weer even komen vertellen hoe het allemaal in elkaar zit haha lachwekkend echt waar.

0    
nacman

moktar niks voor NAC laat maar gaan

0    
am

Mensen die nu nog niet inzien dat er te weinig scorend vermogen is bij NAC, hebben echt iets anders zitten doen tijdens de wedstrijden.
Een stabiele verdediging is inderdaad ook belangrijk, maar de laatste wedstrijden lag daar niet het probleem. Als de mogelijkheden er zijn om een extra centrale verdediger aan te trekken prima. Maar een extra aanvallende speler die makkelijk scoort vind ik belangrijker.

0    
Echte NACfan

Younes mokhtar heeft zijn contract ingeleverd in Turkije! Dat zou een goeie zijn voor ons NAC

0    
Jennernac

Mee eens mokhtar als buitenspeler erbij zou een goeie zet zijn. Denk alleen dat ze salaris wat te hoog zal zijn

0    
Via Manzoni

@Buurman

Thumbs up vwb je Flieger opmerking. Geen podium geven. Gevalletje te kleine schoentjes en een roze fietsje...

0    
Bieritieti

Mokhtar halen!

0    
Henri

Dan zal Mokhtar wel weer terug gaan naar Zwolle. Hij heeft daar een goede tijd gehad.

0    
Fredo

Als ik tijdens een wedstrijd 2x ga pissen, loop ik meer dan een Muhren in 90min op t veld.
Handjes in de zij en turen naar die mooie voetbalschoenen van m..
Nee, Muhren is bij mij afgeschreven.
Laat dan van Hooijdonk maar wat vaker en wat eerder invallen als er toch geen back up bijkomt.

0    
Sjak

@Beek

Je verwoord precies wat ik dacht.
Ik heb in geen jaren een tragere en ongeïnteresseerde voetballer gezien als Muhren.
Maar ook ik laat me graag verrassen.

0    
ome cor

Hoe kun je NACsupporter zijn zonder ooit ook maar 1 positief woord over NAC te zeggen ?

Waarom zou je, als je iedereen binnen NAC zo waardeloos vindt, je steeds weer melden op een supporters site om daar je negatieve posts te droppen ?

Waarom zou je, wanneer je je door NAC gekrenkt voelt omdat ze jou niet op het pluche wilde (en terecht !!!), nog bezig houden met de club en je ontpoppen tot grootste irritatiebron bij de supporters ?

En het dan in jouw reactie hebben over iemand die niks toevoegt......misschien eens een keertje in een spiegeltje kijken Van Flieger. Enne....niet te hard schrikken hoor.

0    
Buurman

Beste am. Volgens mij hebben we in het midden , zeker nu Ilic weg is , te weinig spelers die een goal kunnen maken. Voor valt met Te Vrede , Rosheuvel en Korte best mee. En dan heb je Muhren en SvH nog achter de hand. Maar een goalgetter mag van mij altijd komen natuurlijk.

0    
Wanny

SvH is een A-jeugd speler die nog geen goal heeft gemaakt. Korte is ook geen goalgetter. Muhren kan hopelijk wel wat gaan bijdragen na de winterstop.

Ik zie eerder Kastaneer wat goals maken dan Korte.

0    
Dutchbird

Ik laat me graag verrassen door Muhren maar vrees dat hij er niet veel van kan en geen NOAD in zijn donder heeft.

0    
Tinus Breda

Mokthar heeft zijn contract laten ontbinden in Turkije. Is dat niet de linksbuiten die we zoeken. Scorend vermogen en technisch zeer begaafd.

0    
Charpie

Goh, we hebben weer een nieuwe pispaal. Na Koch, Mets, Mari, Vloet, El Allouchi, Verschueren en Korte, is het nu de twijfelachtige eer aan Mühren om deze rol te vervullen. Lui, ongeïnteresseerd, traag, geen NOAD en niet scorend. Alle stempeltjes zijn weer gebruikt. Deze jongen was geblesseerd en dus niet fit. Raar hè, dat je dan het gras niet opvreet! Bovendien weinig minuten nog gemaakt, dus niet ingeslepen in zijn rol en tot slot ( de grootste zonde in de ogen van vele supporters): hij is flegmatiek. Net als Seuntjes, die ook kon bogen op weinig begrip. Mensen, ga eens achter je eigen spelers staan! Een fitte, ingespeelde Mühren gaat echt nog wel van waarde zijn, dat heeft hij al elders bewezen.

0    
scheppioni

@Wanny
Ik zie toch echt veel liever Korte dan kasteneer !

0    
Sjef de gevulde koek

Kasteneer is een klasse beter als korte. Die heb ik echt goed zien spelen bij den haag en jong oranje. Feit is dat deze jongen nooit fit is geweest en veel te vroeg gebracht is en dat is gewoon heel heel slecht. Ook een niet fitte speler halen kunnen wij ons gewoon niet veroorloven maar sta er niet van te kijken dat die ons nog gaat verbazen al is het volgend seizoen is gewoon een hele goede speler

0    
Nachoreca1

@kinderkaartje... dat von flieger doorslaat ben ik met je eens. Dat muhren er echt wel een paar binnen zal leggen ben ik ook van overtuigd. Gaat mij meer om het feit dat flieger vaak beleidsmatige zwaktes van onze mooie club aanhaalt waar ik het roerend mee eens ben. Anderen beginnen al te typen en duimpjes omlaag te geven als ze zijn naam lezen...is ook niet redelijk.

0    
vincent

#fredo
je moet wat vaker gaan pissen tijdens de wedstrijd .Meer zuipen, NOAD.

Je hebt er een goede kijk op als je vH in het elftal wilt zien

0    
Barry

Dat zijn de echte voetballiefhebbers.
Zuipen, pissen tijdens de wedstrijd en dan hun mening even

0    
Buurman

In ieder gezelschap heb je , gewild of ongewild , een zwart schaap. Flieger is gewild. Hij zou het verschrikkelijk vinden om op deze site geliefd te zijn. Flieger speelt een rol en die is best interessant. Inhoudelijk heeft hij met regelmaat een punt , dat het iedere nuance mist weet Hans zelf het beste. Prachtig toch dat zo iemand op deze mooie site rond spookt. En kom nu niet dat mensen door het slijk worden gehaald etc. Iemand met een beetje verstand lacht zich erom kapot als hij door Flieger op de korrel wordt genomen. Kastaneer kan beslist voetballen maar is geblesseerd. Korte kan hard werken en is weer fit. Muhren is fit natuurlijk van waarde. Liet hij tegen Sint Truiden al zien.

0    
Buurman

O ja. SvH gaat beslist goals maken. Die vrijetrappen leveren vijf goals op minimaal per seizoen Mag hij de penalty’s nemen dan zit hij al op , pak hem beet , 9 goals. Maar hij zit nu nog in een leerproces. Prima toch.

0    
10Diego

Als het zo zou zijn wat Flieger zegt, waarom zou Vd Gaag Mühren dan opstellen als hij het niks vindt?

0    
Wanny

Ik zie Korte qua inzet ook graag spelen. Prima gast. Maar hij mist doorgaans de rust en de kwaliteit om die inzet om te zetten in een goal of assist. Als ie dat kan verbeteren is het een uitstekende speler voor ons.

0    
Barry

@10Diego

Inderdaad.
Volgens Vd Gaag:

Hij heeft scorend vermogen en het gevoel om vanachter de spits in de zestien te komen. Altijd gevaarlijk, pikt zijn doelpunten mee en verschijnt vaak voor de keeper

Met deze kwaliteiten past hij misschien in de basis. De trainer ziet hem dagelijks, terwijl wij hem pas 2 wedstrijden hebben gezien en tegen Heerenveen stond hij 45 minuten vast in de 16, waar geen ruimtes waren.

0    
robert

@Wanny. Zou inderdaad mooi zijn, maar ik geloof simpelweg niet dat Korte de kwaliteit heeft om zichzelf

wezenlijk te verbeteren. Hij zit blijkbaar aan zijn plafond en compenseert veel met een tomeloze inzet.

Maar dat maakt hem nu eenmaal geen eredivisie-speler. Dat is bij ADO en NAC wel duidelijk geworden.

Doorselecteren dus, wanneer zijn contract is beeindigd.

En dat doorselecteren geldt dus ook voor spelers als El Allouchi, Nijholt, Curilina en Sporkslede en enkele

spelers, die nu bij Helmond zitten.

Of het nu wel of niet aardige gasten zijn interesseert me niet. We moeten het beste uit NAC halen.

Ambitie-niveau moet omhoog, weg met de NL 6-jes cultuur.

Als we erin blijven, verder doorpakken NAC, anders komen we nooit uit die onderste helft.

Altijd maar de doelstelling hebben om niet de degraderen kan toch niet het toekomstbeeld zijn!

Laad alle berichten na dit bericht in